A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Mazska, részvétem az egész családnak!

Dia, és nem bánnátok, ha mégis baba lenne a dologban , vagy még korainak gondoljátok? Remélem úgy lesz , ahogy szeretnétek ;-)

yuyu79

BendeNiki és PannaRéki sok-sok Boldogat!

KépKép
jazmin2005

Mazska nagyon sajnálom, részvétem :(

Panna, Rékának nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Bende, Nikinek is hasonlókat ha jársz erre.

Vera, ti mikor értek rá? Jó lenne találkozni veletek, rég láttunk titeket :)

Nagy a csönd errefelé.... vagy csak mindenki nyaral? A zárt fórumnak sem vagyok ellene, ha attól jobban lenne kedvetek írni.
Vendég

Jó reggelt!

Mazska,
Őszinte részvétem!

Rékának meg Nikinek nagyon boldog születésnapot!

Na meg ma van Zsófi szülinapja is ugye?? Zsóf, neked is Hápi Börzdé! :D :D :D

Köszi a válaszokat lányok! Hát nem tudom, akkor lehet hogy mégis baba van a dologban?? Bár a barátnőm szerint még nem rendeződött a ciklus, és hogy ez normális hogy ilyenkor össze-vissza jön meg, vagy nem jön meg aztán megint megjön stb. Hát nem tudom. Férjemmel védekeztünk, de volt olyan, hogy néhány percig nem, ha értitek mire gondolok.....szóval lehetséges.

Yuyu, abszolút örülnénk, ha kiderülne hogy babánk lesz. Bár jövőre terveztük a próbálkozást, de ha a jó Isten úgy látja készen állunk a kistesóra és most kell jönnie, akkor bízom abban, hogy meg is adja az erőt meg mindent ami kell hozzá! :)

Kép
Kép
dia123

Jázmin,
Viki volt bárányhimlős ugye?? Milyen lefolyású volt? A vakarást hogyan lehet megakadályozni ilyen kicsi babánál?

Kép
Kép
dia123

Zsófi, ugyan tegnap már kívántam, hátha nem járok ma erre :) de mégis, szóval akkor még egyszer boldog szülinapot! :)
Vendég

Sziasztok!

Tegnap délután értünk haza. Nagyon jól éreztük magunkat.

Sziszka! A mi fényképezőnk a nyaralás 2. napján mondta fel a szolgálatot és nem volt másik... :(

MAjd jövők , most megyek készülődni, mert mini babatali lesz a "helyiekkel".
Vendég

Sziasztok!

Zsófin kívül Maja és Marcell is ma ünnepelnek. Nagyon Boldogat mindhármójuknak!

Mazska! Részvétem!

Dia! Csak mentolos hintőport adtak rá, de szerencsére nem volt dúrva lefolyású, kb. 50-60 pöttyel megúsztuk és nem is igazán vakarta magát.

Én is had panaszkodjak kicsit a családra. Ma derült ki, hogy anyósék nem jönnek a szombati szülinapra. Anyós múlt héten elutazott, voltunk kint apósnál, vittünk neki kaját és akkor meghívtam és egy szóval nem mondta, hogy ezen a héten meg ő megy valamerre. Anyós meg nem tudja kire hagyni a házat. A két unokájuk születésnapját igazán szabadon hagyhatnák, amúgyis após állandóan motorozik. Egyébként múltkor éjjel-nappalra szereztek őrt, amig apósom nem volt itthon, most meg két óra gond. No comment. Anyuék meg értünk élnek, szinte nem telik el nap anélkül, hogy ne találkoznánk. Cintus olyan édes néha játékból telefonál, de mindig csak anyuékkal beszél.

Na mentem, ágyat húzok.

Andi

KépKép
jazmin2005

Nikinek, Rékának, Majának és Marcinak nagyon boldog szülinapot!!! És Zsófinak is még1x! És Vikinek is előre, hátha elmaradna a napján ! :oops:

És minden szülinaposról kérünk képeket!!

Pénteken mi is megyünk megint egy hétre nyaralni, de azért ott is tudok olvasni néha... Sziszka, Domboriban leszünk, lejöttök megint valamikor?

yuyu79

Boldog első szülinapot kívánunk: Rékának, Nikinek Lilinek, Majának,Marcinak Vikinek! (remélem nem felejtettem ki senkit sem :oops: )

Részvétem Mazska!
makadu

Zsófinak is boldog szülnapot!!! :D
makadu

Reggelt!

kis és nagy szülinaposainknak uólag is BOldogságosat!

Mazska részvétem!

Jázmin anyós após monnyon le

Sajnálom Felíciáékat.

Szisz fényképezőgép is monnyon le...

szerintem akik most sem jönnek zártba sem jönnek...

ma takarítok

nyaralás jó volt,barátainkkal voltunk az ő nyaralójukban a mi üdülési csekkünkből telezabbantottuk magunkat , volt gárdedámom a 11 éves Szani, és a másik kislányuk Lucusunk 4 hónapos múlt,felváltva sírtak, mondták a magukét Zsigával, este redőny hiányában fél 9kor feküdtünk csak, de utána csend volt mindkét gyereknél. csak 1szer kelt Zsiga, és bár vékony gipszkarton falak vannak, nem zavarták egymást, amit a húgomnak is mondtam :lol: bár szombaton vasárnap nem fürödtünk, mert olyan erős szél volt, hogy még az esővédőt is fel kellett tennem babakocsira. de Zsiga élvezte a vizet, Pénteken úszógumiban pancsizott sikongatva a boldogságtól Hétfőn még neki hideg volt a víz így kis csónakban vittük be! csak kár,hogy vége. :lol: :lol:

esténként Tokaji boroztunk Unoztunk, Scrabbleztűnk, jó volt.
Lucusunk imádja a Luca babáját, vigyorog rá, morzsolgatja a kis kezével és rágcsálja .cukker!

és képek!

szerelem! Kép
golyófej Kép
kavicsgyűjtés Balcsin Kép
gárdedámmalKép
csak a lábacskámat Szani ! Kép
elfáradtam Kép

és végül Zoé hajpántban hugi küldte
Kép
Vendég

Sziasztok!

Az egy évet töltött babusoknak boldog születésnapot!!

Velünk minden ok. Meggyógyultak (úgy néz ki) a kicsik. Ma viszünk kontroll székletet (remélem sikerül levenni), aztán kiderül. Két napja nem szedik a gyógyszert. Hát kemény három hét volt.... (sőt, egy hónap).

Napok óta fájt a fejem és néha szorítást éreztem a szívemben, nagyokat dobbant. Tegnap lementem dokihoz, ne így kelljen nyaralni menni, meg hát aggódtam, na... vérnyomásom, ekg-m tökéletes. Pulzus picit magas, de nem annyira, hogy gyógyszer kelljen rá. Mondtam, hogy fogyózom (-5-nél tartok, de még hátravan a célig vagy 35 kiló). Kértem egy vérvételt, ma (valószínű) eljutok oda is. Doki szerint kimerültség, amit a három gyereknek tud be. Mondtam, hogy tök nyugodtan érzem magam, nem stresszelek többet, mint egy átlag ember. De hát elismertem, hogy majdnem három éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem!:( Ez van...

Boni: láttam iwiwen ismerőseid között annak a kicsi Rolinak apukáját, aki meghalt. Szegény család!!
Nagyon jók a képeitek, Zsiga olyan nagyfiús!!
Unokahugi is nagyon édes.Húgod úgy tesz, mintha semmi nem történt volna??

Hallottátok a tegnapi esetet? Siófoki élményfürdőben a 4 éves gyerkőc fulladt meg. Hogy hol voltak a szülei??? Én minden percben a gyerekeim nyomában vagyok ilyen helyen....
:evil: ! Nyugodjon békében Ő is...

Na megyek, sziasztok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emesedora - Szilvi
Elhiszem, hogy kimerült vagy, még akkor is, ha nem érzed!

A tegnapi híradóban hallott siófoki eset szegény Roli balesetéről szólt. :-(

ZsófiUtólag is boldog szülinapot kívánok!

BoniÖrülök, hogy jól sikerült a nyaralás, jók a fotók!
kittina30

sziasztok!
Mi is megjöttünk a nyaralásból. A Velencei tónál voltunk, de a tóban nem fürödtünk, nem mertem belevinni, nem bízom a tisztaságában. Viszont a nyaraló kertjében 3 medence is volt, meg vittünk Csabinak saját felfújható medencét is, úgyhogy nagyon élvezte a fürcsizést.
Viszont nekem ez az egy hét nem volt igazán pihenés, de gondolom ezt Ti is tudjátok, hogy ilyen kisgyerekkel a nyaralás inkább arról szól, hogy mindig rá kell figyelni, mit csinál, hova mászik, mit vesz a kezébe, mit eszik meg, vagy nyel le éppen a kertben. Szóval nem nagyon pihentem ki magam, de az kárpótolt, hogy láttam, mennyire élvezi a nagy kertet, meg a medencét és a vizet a gyerek. Ezt a panelben ugyebár nem lehet... :)
most fura is neki is meg nekem is egész nap itthon lenni. Nem ugyanaz :(

sajnos Csabi még mindig 3-4x ébred éjjelenként, most kezdtük el visszaszoktatni a saját ágyába, mert már nem tudtam aludni, ha mellettem volt a nagyágyban, mert egyfolytában forog, mocorog, mindig figyeltem, mikor esik le, szóval semmit nem aludtam mellette. Mondjuk most se nagyon, mert sokszor ébred, pont azért, mert kicsi a hely neki, de gondolom pár hét alatt megszokja, hogy mekkora térben mozoghat.
Csabi is nagyon sok mindent megért és megcsinál, ha kérem tőle, hihetetlen, hogy fejlődnek ezek a pöttöm eberkék. Én is nap mint nap rácsodálkozom, mi minden új dolgot csinál. Tegnap pl. felmászott a létrára, amit véletlenül elölhagytam, Csak lestem, hogy a gyerek már a második lépcsőfokon áll. :) persze ott álltam mellette, de akkor is elképesztő.

Csabi is pörög egész nap, alig lehet elaltatni napközben. Most azt csinálom, hogy délelőtt nem alszik, csak ebéd után 2 órát, így talán éjjelre elfárad annyira, hogy nem ébred annyiszor. Apa szegény már hónapok óta a nappaliban alszik tábori ágyon :(

Nekem júliusban jött meg először, úgyhogy én még nem tudok nyilatkozni mensi ügyben.

Kép
Kép
lei

Emesedora az az adatlap Rolcsié volt :cry: :cry: és a média most vele van tele :cry:

remélem minden rendben lesz veled!

Hugom úgy tesz :wink: de augusztus utsó hétvégéjén amikor megyünk talira szerdán megyünk anyuékhoz, és nem jelentkezem be.. elvileg bármikor mehetek haza :lol:

CSabi dönörű
Vendég

Sziasztok!

A szívem szakad meg a kis Roli miatt! :( :( Nyugodj békében kicsi fiú! :(

Minden ünneplő csöppségnek nagyon boldog születésnapot kívánok! Kérjük a képeket továbbra is! :D

Zsófikám! Neked is nagyon boldogat! Isten éltessen sokáig! Hogy ünnepeltetek? Milyen volt a nyaralás?

Huu, megyek, felkelt Gergő!

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

A szívem szakad meg a kis Roli miatt! :( :( Nyugodj békében kicsi fiú! :(

Minden ünneplő csöppségnek nagyon boldog születésnapot kívánok! Kérjük a képeket továbbra is! :D

Zsófikám! Neked is nagyon boldogat! Isten éltessen sokáig! Hogy ünnepeltetek? Milyen volt a nyaralás?

Huu, megyek, felkelt Gergő!

Barbi
Kép
manci79

Néhány kép tőlünk is
Kép Kép
Kép Kép

Barbi
Kép
manci79

DJ Gergő nagyon cuki!
kittina30

Köszi az infót Boni és Kitti! Később hallottam róla, hogy ezek a hírek a Rolikáról szóltak. Borzasztó. Belegondolok, hogy szegény nagymama hogy fogja ezt feldolgozni. Persze a szülőknek is borzasztó, de egy ilyen bűntudattal élni... Ááááááááááááááááááááááá! Ordítani tudnék! :(

Igen, megpróbálok többet pihenni, de erre persze nem sok esély van. Hát mindegy, ez van... öröm így is velük lenni!

Minden baba nagyon cuki a képeken!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszönjük a köszöntéseket! Zorka baba is ma ünnepel, neki is Boldog Születésnapot kívánunk!

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Mazska! Részvétem a nagyid miatt!

Sajnálom, hogy Feliciáéknak nem sikerült rendezni a dolgokat, remélem Nicikééknél legalább rendbejön a dolog.

Nagyon köszönjük a szülinapi, névnapi köszöntéseket!

Igazából mi tegnap ünnepeltük Réka első szülinapját (kicsit csaltunk egy nappal :lol: :oops: . Bátyámék, anyumék, anyósomék voltak itt a partin. Sütöttem RÉkának tej- és tojásmentes tortát, egész jól sikerült bár féltem tőle. Este 7-kor köszöntöttük fel Tücsit, már épp kezdett kicsit álmosodni, nyűgizni. Aztán a sok meglepi (torta, éneklés, ajándékok) hatására annyira felpörgött, hogy még este 9-kor is elemében volt, persze vidám fürcsi és szopi-tápi után beájult és reggel f6-ig mukkanás nélkül aludt. :D Sok szép ajándékot kapott, most tökre elvan a sok újdonsággal.Ráadásul végre homok is került a homokozójába, úgyhogy ma már 3x ástam elő, nyakig homokosan :lol:
Napi 1-2 pancsi is van a kertben, úgyhogy élvezi a kiscsaj most a napokat nagyon!
Holnap estére tervezem a képfeltöltést, dobok majd ide is párat a nyaralásról és a szülinapról.
Ma a romeltakarítással és a pihizéssel telt el a napom, mert hétfőn durván kihajtottam magam, hogy minden rendben legyen a nagy napra, na meg tegnap is sok tennivaló volt, éjszakázással fűszerezve.
Réka a kis 6 hetes unokatesójával, Andrissal nagyon kis aranyosan viselkedik, simogatja, puszilgatja.
Hétvégén barátok jönnek hozzánk megint, gyerkőcökkel, úgyhogy megnt nem fogunk unatkozni.

Rakjatok fel még képeket ha van időtök, olyan jó nézegetni ezeket a kis lurkókat, látszik mennyire élvezik a nyarat, a nyaralást. Gergő, Csabi, Csigusz, Viki mind nagyon édesek a fotókon!

Nem tudom, sikerül-e még nekünk is elmenni vhova hármasban, de nagyon hiányzik, úgyhogy remélem igen.

Dia! Azért hogyha pozitív lesz az a teszt, ne kímélj minket! :wink:

Na elteszem magam holnapra, kivasaltam az ingeket, még egy kis húspácolás, aztán szunya.
Jó éjt nektek is! Holnap remélem hozok képeket is...

panna1

És amit elfelejtettem: hogy mi is nagyon sok boldog első szülinapot kívánunk Lilinek, Zorkának, Nikinek, az ikreknek:Majának és Marcinak, Vikinek.És persze Zsófinak!

Szilvi! Próbálj egy picit pihenni is, nehogy baj legyen! A gyerekeidnek még sokáig szükségük van rád!

Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy Réka belekakilt a bilibe, kétszer is, de nagyon megrémült a látványtól, úgyhogy most nem akar bilibe kakilni. Védőnő mondta, hogy ez teljesen normális reakció, először meg szoktak ijedni a gyerkők tőle, majd változik idővel, ha megérik rá.. Az esténkénti bilibe pisiléssel nincs gond, már amikor nem engedi el még a pelenkázóasztalon, bilizés előtt
:lol:

panna1

sziasztok lányok! én is itt vagyok ám, csak sok az intéznivaló, szóval folyamatosan mozgásban vagyunk...

először is! nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám. aranyosak vagytok!!! :)

Mazska, nektek őszinte részvétem. nagyon sajnálom a történteket!

Rolikáért mi is szorítottunk, sajnos hiába! :( nagyon kiakadtam ezen a szörnyűségen is! :( miért kell ilyen piciknek meghalniuk!?!?!?! felfoghatatlan!

nyaralás jó volt. Beni nagyon élvezte a nagy vizet! édes volt, ahogyan pancsolt. tettem fel fotókat az albumunkba, de majd ide is beszúrok párat!

a Balaton felé útba ejtettük Bendéjéket! nagyon aranyosak voltak! Beni egyből megtalálta Nikivel a közös hangot! édesek voltak együtt, sajnos fényképező nem volt akkor nálunk! :( de majd még biztosan összefutunk, vagyis remélem! és köszönjük a gatyót és sapit is!

és akkor az ünnepeltek, akiknek nem tudtam eddig gratulálni!

nagyon boldog ELSŐ születésnapot: Mákszem Judit Lucájának, Pöttöm Noeljének, Sziszka Málnusának, Ági Lilikéjének, Bende Nikijének, Panna Rékijének, Várhalmi ikreknek, Marcinak és Majusnak, Andi Vikicájának, Ritus Zorkájának!

továbbá: Ritusnak és Szilvinek is! ;)

Szilvi. őrülök, hogy végre jobban vagytok! remélem, hogy a nyaralásra is mindenki jól lesz és minden szuperül alakul!!! neked azért jobbulást! pihenj, nehogy kikészülj teljesen!!! ;)

mi is készülünk már a szülinapra, de még nekünk azért odébb van!

csodásak a nyaralós és egyéb babafotók! tényleg olyan nagyok már... :( úgy elszalad az idő! és ebből a szempontból is nagyon irigykedem Ritusra! neki mindjárt lesz megint pici babukája! :) Dia, ha nálatok is baba van a dologban, akkor hajrá. azért ne sokáig titkolózz! egyébként hányadik napnál jársz? nekem is szokott extrém módon késni még mindig, pedig már 3x mensizem...

szülinapi torta ötleteket is várok még mindig! Ti milyen tortát adtatok a pöttyöknek?

ja. és a bárányhimlő minket elkerült. szóval nem volt semmi gond! :)

nálunk az éjjelek úgy néz ki, hogy a nyaralás óta rendeződni látszanak. többször is átaludtuk már az éjszakát! nem dicsekvésből írom :oops: szóval van, hogy 2 körül ébresztőt fúj, de sokszor csak 6-7 fele ébredünk! ;) kitartást minden zombi maminak! remélem, hogy nálatok is ez a nyár változást hoz!!!

jövő héten valakit érdekelne egy Kopaszis tali? még nem tudom, hogy melyik nap lesz jó nekünk, de próbáljunk egy kevésbé kánikulásat kinézni... :P

bocsánat, hogy nem reagálok sokmindenre. megpróbálok visszarázódni.

ja, igen. Kitti. nekem jó a zárt fórum is. mondjuk nyilatkozzon az, aki most nem jön, és régebben sokat járt, hogy az segítene-e az ő visszatérésén! ;) nem?

sophie27

sophie: köszi még a nyaralásotok előtti infókat.és igen nagyon jól emlékszel a nevünkre is :D
örülök ,h. jól telt a nyaralásotok.

további kellemes nyarat!

Kép
winona

Kopaszi engem érdekel
Vendég

Sziasztok!

Üdv újra itt a nyaralóknak! Majd kérünk képeket mindenképpen, aki még nem tett fel!

Lei,
Nagyon helyes Csabika!

Manci,
Gergő is cukorfalat nagyon!

Boni,
Nagyon jók a fotók, nekem az alvós annyira édes!

Panna,
Hűű, nagyon ügyi Réka, hogy már bilizett! :shock: :) Érdekes, hogy megijedt a látványtól! De ez majd változik, ezt írja a Spock könyv a kakiról, tizenkét-tizennyolc hónapos kórban:

...."birtokló érzés támadhat benne a széklet iránt, amikor gyengéd pillantást vet rá a pelenkában vagy már a földön, vagy ha olykor-olykor a bilibe kerül. Büszke rá, személyes alkotásának érzi. Elismerően beszívhatja a szagát, ahogy a virág illatának érzékelésre tanították. A széklet és szaga fölött érzett böszkeség, s ha netán alkalom nyílik rá, a benne való turkálás, mind ennek a korszaknak a jellegzetes reakciói..."

Hát ezen szét röhögtem magam!! De gondolom nem lesz olyan vicces, ha tényleg turkál majd a kakijába!! :shock: :lol:

Kép
Kép
dia123

Isten éltesse Zorkát!!! Hogy vagy, Ritus? Dobjál képet majd... Többiek is!!

Nagyon édes Gergő, Csabi, Zsigi a képeken, hogy csak az utolsó oldalon lévőket említsem...

Holnaptól nyaralunk, de néha megpróbálok onnan is benézni ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Én is csak elköszönni jöttem, holnap már nagyban készülődünk, szombaton utazunk. Majd nyaralás után jövök, úgyhogy igazoltan vagyok távol! :)

Köszi a kedves sorokat az egészségemet illetően, igyekszem többet pihenni majd!

Zsófi: néztem a fotóikat (album)! Nagyon jók! Beni még mindig szép szőke szemű kisherceg! :)

De minden kisgyerkőc tündér!

Mindenkinek aki közben ünnepel, szép napot, jó élményeket, sok boldogságot! Nyaralóknak hasonló jókat!

Barbikám: ha visszajöttünk, értekezünk! Köszi még egyszer mindent!

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

UI: gyerkőcök meggyógyultak!!! Hipp-hipp-hurrá!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Megjöttünk mi is , anyósjárat és Balcsiról :D hát jó rossz itthon én mennék nagyon vissza , Áron is mert nem nagyon találta a helyét itthon. Ezért úgy döntöttem hogy még egy hétre elmegyünk anyósékhoz és ott szülinapozunk végül. Persze csak ha jó idő lesz.
Áron imádta a nagy vizet kész kacsa egész nap csak vízbe ment volna, még az se volt baj hogy jég hideg volt a víz reggel.
Alvás teljes felborulás , a parton csak max 1.5 órát bírt , na ma este időben kidőlt az ágyikójába. A panzió ahol voltunk nagyon jó kis hely istenien főznek és nagyon kedvesek , csak pont a vasútállomással szemben van. Az egyik recepciós lány annyira bejött Áronnak hogy az ő nyakába lógott egész este, Fruzsi meg mondta majd jön látogatóba hozzánk ha vége a szezonnak :) Nagy a szerelem !!!:D :D Sok képet sajna nem csináltunk mintha nem is balcsin lettünk volna , szégyen gyalázat egy pancsis képünk nincsen :( ma akartunk csinálni de apája csalánkiütéses napallergiás lett de nagyon csúnyán igy már nem mentünk strandolni sajna. Apát valami negatív hullám veszi körül hogy mindig van vele valami.
Viszont nagyon ügyesen felállunk és járunk már jót tett a közösség és a nagy terület! :D
Fogunk még mindig sehol !
Minden szülinapos és névnapos ünnepeltünknek sok boldogságot és minden jót!

Mazska részvétem.

Fotók hát mindenki egyre szebb és nagyobb :lol:

Nyaralóknak és indulásban lévőknek nagyon szép időt kívánok!
Felíciáról még mindig semmi hír?

Fogyókúrások hogy álltok? Nekem fel kellett adnom a fogyit mert vendégségbe jártunk, balcsin főzeléket nem adnak :( Szóval kezdem újra az egészet mert jobban éreztem magam mikor elkezdtem a fogyit és borzalmasan mikor felborult az egész.

Dia te leszel a köv. babás?
Ritus hogy vagy rókakoma még látogat vagy már elbújt?
Gabi nagyon cuki a kis babád, dobj még képeket.
Lei nagyon csini vagy!
Nicike hízzál pár kilót mert jön az ősz elfúú a cél

Nagy vonalakban ennyi majd igyekszem visszaolvasni dobok még pár képet aztán megyek teregetni gyorsan és tenti.
jó éjt mindenkinek

Kép Kép Kép Kép Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mi történt itt, hogy ilyen nagy a csend :?: :?: :?:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi!

Mert mindenki nyaralni ment, s csak azok vannak jelen, akik már letudták az elsö kör nyaralást. Én is adós vagyok beszámolókkal és képekkel, de el vagyok maradva, mert mindenki köhög. Most is Imi miatt fö a fejem, mert görcsösen köhög napok óta.

Barbi
Vendég

Barbi jobbulást nektek!!

Mondjuk én is csak gyorsan bekukkantottam , mint most is mert ezer a dolgom. készülhetek a jövő heti anyósjáratra :wink:

Ha láttátok van itt a fórum melletti reklámtáblán Deichmann reklám és kis szandik vannak 2990,- ért akciósan.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kitti írtam privit :wink:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mi is vagyunk, mi még nem tudtuk le a nyaralást, de már nagyon várjuk. Ma volt Cintus utolsó ovis napja, most szeptember 23ig itthon van. Épp fürdeti a Vikit, csináltam róla képet:

Kép

Deichmannal úgy jártam, hogy sehol nem volt a környékünkön 17-es szandi, végül egy Assot vettük a héten.

Andi

KépKép
jazmin2005

sziasztok

gyors bekukk, már nagyon álmos vagyok, de tartozom az allergia vizsg eredményünkkel, szóval nme allergiás tökim semmire sem, de viszont a tejcukrot nem mutatta ki neki a vizsgálat így mehetünk vissza 11-én. nagyon gáz lesz, Levinek fáj ugye a hasa a tejcukortól és azt fognak vele itatni 4x és hidrogént lélegeztetnek ki és abból lesz eredmény. Nagyon gáz ha felkelünk már nem ehet-ihat , Levi viszont eszik hajnalban ,amit nme adhatok neki oda és mire felérünk Budára addig sem adhatok neki semit és 3 órás a kínzás....nagyon félek tőle, már most sírva fakadok tőle.... :cry: :cry: , hogy fogja bírni étlen-szomjan az én haspókom?! no meg a vizsgálatról nem is beszélve, jól megkínozzuk szegényt.... le vagyok törve nagyon.....

bocsánat a kifakadásért.... :cry:
makadu

Kitti kitartás! Reméljük lesz végre eredmény is ebből a kínzásból :( :?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Barbi sajnálom Imit :cry:

Makadu egyébként nekem egyszer egy doki azt mondta hogy 2 éves kor alatt nem csinálnak allergiavizsgálatot, mert felesleges :roll: a miértre nem emlékszem :oops:

Áron nagyon drága , Mecsi szép vagy a képen! :lol:

Jázmin lányaid gyönyörűek!

:lol:

ünneplőknek jó bulizást!
Vendég

Sziasztok!

Dorcának és Levinek nagyon boldog első születésnapot!!! ;)

Kitti. kitartást! remélem, hogy tényleg lesz eredményetek! allergia vizsgálatra meg csak annyit, hogy én is hallottam hasonlót, hogy nem szoktak 1 évnél fiatalabb gyerekeknél, de, ha muszáj! bízom benne, hogy a dokik nem csak feleslegesen kínozzák szegénykét!!!

Barbi. jobbulást a bandának! jó lenne már, ha meggyógyulnátok! :( te mikorra tervezed a kistesó projectet?

Andi, nagyon édesek a lánykák! Cintus a nagy tesó, milyen édes, ahogyan Vikit mosdatja! :)

szemészetet beszéljük majd meg és akkor bejelentkezem! ;)

Mecsi. nagyon jók a fotók! Áron még mindig cukkancs!

Szilvi. köszi a bókot! jó nyaralást nektek! bár már lehet, hogy nem olvasol...

Julcsi, nektek is jó nyaralást!

sophie27

Jajj, Kitti, nagyon sajnálom a kis Levikét! Kitartás nektek, remélem lesz eredmény és végre véget ér ez a kálvária! :(

Jázmin Andi! Nagyon édesek a fürcsis lánykáid! :)

Barbikám! Iminek jobbulást, arany kis szive, kínozhatja ez a köhögés. :(

Barbi
Kép
manci79

Születésnapos babóknak nagyon boldogat! :D Levinek és Dorcának! :D

Aproo! Mi újság veletek, régen jártál erre?

Barbi
Kép
manci79

Szisztok! Vagyok én is, de épp a Balcsin sátrazunk, és a héten hirtelen felindulásból már voltunk Dobogókőn is néhány napot. Azért tűntem el, most nem is tudok reagálni semmire, mert telefonról írok, és nem olyan egyszerű. Csak jelentkezni akartam.
Julcsi, hétfőtől bármikor tudunk jönni, majd hívlak, ha hazaértünk!
Nagyon kellemes hétvégét mindenkinek, nyaralóknak szuper időt és sok pihenést kívánok!
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést, és viszont kívánjuk ezt a sok jót a többi ünnepelt babának is.

Szülinap után másnap lementünk balcsira, csak két nap, de Zorka nagyon élvezte, tiszta vízimádó, rohant be a balatonba, pedig életében előszőr látta.

Én megvagyok, már egészen jobban, csak azok a fránya migrének ne gyötörnének, meg a bűntudat, hogy rengeteg gyógyszert szedek, vagyis algopirint, de ezt Zorkánál is tettem, de talán most sajna több kell.

Dobok pár képet Zorciról, a szülinapról és a balcsiról

Puszi
Ritus

Kép
rituspoc

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
rituspoc

Az általam lemaradt Üdvözlő Képek minden születésnapos babánknak aki már ünnepelte az Első Boldog Szülinapját !
Kép Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sok boldogságot a szülinapos babáknak!

Tényleg elég csöndes a fórum mostanában, én se nagyon leszek a következő két hétben, most is vidéken vagyunk anyósomnál, jövő hét elején még pár napot Pesten, azután megyünk másfél hétre nyaralni, nem leszek netközelben. Szóval mindenkinek előre is sok boldogat aki közben ünnepel és jó nyaralást minden érintettnek :)

Zsombor elindult :D Már pár napja álldogált kapaszkodás nélkül és tegnap elkezdett lépegetni, annyira tündér, imádom. Ma már 5-6-ot is lép egymás után, néha meg is áll közben és indul tovább. Mindezt annak ellenére, hogy fél éjszaka ordított, a pocakja biztosan fájt, de hogy csak ettől... nem tudom, de egyre gázosabbak (szó szerint és átvitt értelemben is :) ) az éjszakák. Ma éjjel pl. fél egytól háromig inkább felkeltünk játszani, mert különben ordított, nem tudott aludni. Hogy Zéti hogy nem ébredt fel rá nem is értem, pedig egy szobában voltunk.
Vendég

Minden szülinaposnak sok boldogságot :!:

Sziszka, hétfő, kedd vagy szerda, bármikor jöhettek... Csütörtök reggel át kell cuccolnunk az erőművesből Anyósékhoz, lejár a beutaló... Ha jöttök, elhoznátok a popsitörlőt? Köszi!! Jó balcsizást Nektek!

Többi nyaralónak is, érezzétek jól magatokat!!

yuyu79

Betegeknek jobbulást!!

Kitti, remélem nem lesz annyira horror, mint gondolod :roll:

yuyu79

Sziasztok!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Dorcának és Levinek is!

Jók a nyaralós képek Áronról és Zorkáról! Áronról a kukucskálós, Zorkáról a babakocsitologatós a kedvenc, ezt nem lehet elég korán kezdeni. :D

Zsombinak gratula!

Kitti! Mi voltunk a laktóz terhelésen Cintussal egy fél éve. Ő elég hősiesen viselte, persze három és fél évesen, remélem nektek is jól alakulnak majd a dolgaitok!

Nálunk ma megvolt a nagy szülinapozás, jól sikerült, jól el is fáradtam.

Dobok két képet. Tesóm csinált sokat, de tőle majd elég nehezen futnak be a képek.

Az új taximon:
Kép

Miután széttrancsíroztam a tortám:
Kép

Cintus és apa ma kint sátoroznak a kertben, kiváncsi leszek az éjszakánkra. :D

Jó éjt! Andi

KépKép
jazmin2005

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?