sziasztok lányok! én is itt vagyok ám, csak sok az intéznivaló, szóval folyamatosan mozgásban vagyunk...
először is! nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám. aranyosak vagytok!!!
Mazska, nektek őszinte részvétem. nagyon sajnálom a történteket!
Rolikáért mi is szorítottunk, sajnos hiába!

nagyon kiakadtam ezen a szörnyűségen is!

miért kell ilyen piciknek meghalniuk!?!?!?! felfoghatatlan!
nyaralás jó volt. Beni nagyon élvezte a nagy vizet! édes volt, ahogyan pancsolt. tettem fel fotókat az albumunkba, de majd ide is beszúrok párat!
a Balaton felé útba ejtettük Bendéjéket! nagyon aranyosak voltak! Beni egyből megtalálta Nikivel a közös hangot! édesek voltak együtt, sajnos fényképező nem volt akkor nálunk!

de majd még biztosan összefutunk, vagyis remélem! és köszönjük a gatyót és sapit is!
és akkor az ünnepeltek, akiknek nem tudtam eddig gratulálni!
nagyon boldog ELSŐ születésnapot: Mákszem Judit Lucájának, Pöttöm Noeljének, Sziszka Málnusának, Ági Lilikéjének, Bende Nikijének, Panna Rékijének, Várhalmi ikreknek, Marcinak és Majusnak, Andi Vikicájának, Ritus Zorkájának!
továbbá: Ritusnak és Szilvinek is!
Szilvi. őrülök, hogy végre jobban vagytok! remélem, hogy a nyaralásra is mindenki jól lesz és minden szuperül alakul!!! neked azért jobbulást! pihenj, nehogy kikészülj teljesen!!!
mi is készülünk már a szülinapra, de még nekünk azért odébb van!
csodásak a nyaralós és egyéb babafotók! tényleg olyan nagyok már...

úgy elszalad az idő! és ebből a szempontból is nagyon irigykedem Ritusra! neki mindjárt lesz megint pici babukája!
Dia, ha nálatok is baba van a dologban, akkor hajrá. azért ne sokáig titkolózz! egyébként hányadik napnál jársz? nekem is szokott extrém módon késni még mindig, pedig már 3x mensizem...
szülinapi torta ötleteket is várok még mindig! Ti milyen tortát adtatok a pöttyöknek?
ja. és a bárányhimlő minket elkerült. szóval nem volt semmi gond!
nálunk az éjjelek úgy néz ki, hogy a nyaralás óta rendeződni látszanak. többször is átaludtuk már az éjszakát! nem dicsekvésből írom

szóval van, hogy 2 körül ébresztőt fúj, de sokszor csak 6-7 fele ébredünk!

kitartást minden zombi maminak! remélem, hogy nálatok is ez a nyár változást hoz!!!
jövő héten valakit érdekelne egy Kopaszis tali? még nem tudom, hogy melyik nap lesz jó nekünk, de próbáljunk egy kevésbé kánikulásat kinézni...
bocsánat, hogy nem reagálok sokmindenre. megpróbálok visszarázódni.
ja, igen.
Kitti. nekem jó a zárt fórum is. mondjuk nyilatkozzon az, aki most nem jön, és régebben sokat járt, hogy az segítene-e az ő visszatérésén!

nem?