A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Téjé - Köszi :)
Én már bepakoltam 3 doboz literes gyümölcslevet és 2 üveg 1,5 literes ásványvizet :lol: :lol: :lol: :lol: emellett viszem a szoptatós teám.
Én köztudottan túlbuzgó vagyok ilyen dolgokkal kapcs., úgyhogy a fél konyha a bőröndömben figyel :D
A fájdalomról meg nagyon jó egy ilyen hír .. én is ebben bízom, és ebben hiszek, hogy a baba feledteti .. és nem olyan "elviselhetetlen" :) Nagyon köszi Eminek a bíztatást :) és mihamarabbi gyógyulást neki!!!!

Kép
szösszenet

Marjan - OK, majd beleraklak ..

Kép
szösszenet

anetto: úgy láom, hogy te laksz a legközelebb, remélem, hogy majd talizunk a babókkal:))))) :D

Kép
marjan78

Bambi!
Semmi gond, megertelek.
Van amivel engem is a sirba kergetnek.
Anyukam minden nap felhiv, hogy nem szulok mar.
Pedig O fogja eloszor megtudni, mert hozza megy Zoli, ha van valami. Igy mar ki vagyok, mindig, mikor hiv. :shock: :shock: :shock:

Szosszenet!
Jo, hogy jottel, mar aggodtam magamba, hogy hol vagy.
En is egyre jobban felek. Tudom hogy holnaphoz max. egy hetem van, mert nekem csak egy hetet hagyjak tulhordani.
En 7-re megyek holnap reggel.
Tuti holnap is ugy megvizsgal majd az orvos, hogy szetszakadok.
Attol meg vagy megszulok, vagy nem.
Nagyon szoritok neked.
A konyhatunder, meg csak most jellemzo ram.
Amugy nem vagyok nagy fozocskes.

Teje!
Koszonjuk a hireket Emitol!
REmelem minden rendben lesz tovabbra is nala es megindul a teje is majd rendesen.
Nemsokara johetnek majd haza.

Magi
Vendég

Köszi szösszenet, hihetetlen energiákkal bíró csajszi ill. anyuci vagy!!!

Kép
marjan78

Tim!

Voltam én eddig is, de csak olvasóban. A babhíreket viszont nem lehet szó nélkül kibírni! :D Azért aranyos vagy, hogy számon tartasz!

Kajakérdés: Nálunk is kardinális..., legalábbis anyósom részéről. Kitérne a hitéből, hogyha úgy rendelnénk. Ő Mindig mindenből ipari mennyiséget főz, amből nekünk is ad (1-2 napig jó is, de utána én már nem vagyok hajlandó megenni a maradékot, még akkor sem, ha tuti jó még). A szülés után is biztosan ellát minket, meg addig is jóltartja majd a fiát, amíg én kórházban leszek.

A hétvégén elkezdtem mosni a baba ruháit. Most megy gépben a harmadik adag, de valahogy nem akarnak elfogyni. A hálószóbában válogatok szinek szerint, hát... még van egy csomó. (Eddig csak a fehérek mentek.) De azért jó ám! Viszont azt még nem tudom, hová fog elférni ennyi ruha, eddig ugyanis be voltak zacskózva.

KépKép
KépKép
atizka

Marjan - Köszi :) Bár én nem érzem magam ennyire fittipaldinak :D de igyekszem formában lenni .. mindhármunk miatt :) Lányomnak, Férjemnek és nekem is jót tesz a pozitív szemlélet :)

Atizka
- Nálunk anyós vidéken van .. de amúgy ez az általános. Nem a kórházban dekkoló kismamáért van a fő izgalom (ha kint van a baba, akkor minden OK), hanem az otthon éhező férjért .. :lol: :lol: :lol:
Én kimondottan örülök, hogy pont hó elején megyünk, ezer papír, intéznivaló van ilyenkor :) Nem árt a férjecskének, ha belekóstol ..
Én Párom pl. naponta megerősít abban, hogy ne aggódjak, ő mindent tökéletesen elintéz, és napi min. 3-szor bejön hozzám :) nincs szüksége senkire ..

Lehet mi naívak vagyunk, de kettesben szeretnénk megoldalni az első napokat is itthon...
Egyikünknek sem igazán hiányzik a másik anyukája ..
Én Anyum akkor jön segíteni, ha nehézkes a mozgás .. de akkor is csak reggeltől 13h-ig, mire párom minden nap hazaér :)
Majd alakul .. optimista vagyok .. mert akkor ÚGY is lesz :)

Kép
szösszenet

Bocs, gratula az újonnan születetteknek!!!

Szössz: elég extrém helyen fogunk találkozni, nem egy hétköznapi találkahely....de nagyon várom...tuti összefutunk...ha szerdán szülsz, akkor szombat-vasárnapig biztos bennt leszel, addig meg biztos bekerülök...:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Marjan - Amúgy ez a fotó nagyon-nagyon szép :) Gyönyörűek voltatok! Úgy bírom, az ilyen egyedi komponálású nem sablon képeket!!! :)

Klarka
- Tudom, érzem én, hogy találkozunk :)
Lehet már holnap :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Bambi nekem homeopátiás könyvet ingyen adtak a gyógyszertárban… Homeopátia napjainkban. Kár, hogy most nem tudom használni a cukrom miatt,de reménykedem elmúlik a szülés utánra, és akkor.
Csak egy mondat, amit írtál , igen a férfi is felnőtt, nem fog éhenhalni direkt. Ha aggódunk értük, ha nem.És nem kommentálom, ahogy kérted. :) csak nem bírtam ki.

Nagyon reménykedem, hogy elmúlik, de nem. Nem olyan rossz, mint reggel, de még tart a hányinger fejfájás kombináció.

ráadásul a rokonok, mert gyötörnek a "mikor lesz a temetés kérdéssel", annyira nem értem az emberket. Úgyis értesítem, és itt a finisben a baba. Jaj!

Kép
téjé

Lanyok!

A volt MAV-ban senki nem fog szulni?
Velem senki nem akar talalkozni?
:lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenet
Lehet mi naívak vagyunk, de kettesben szeretnénk megoldalni az első napokat is itthon...
Egyikünknek sem igazán hiányzik a másik anyukája ..
[/color]

Teljesen megértelek, jó nektek, és irigyellek is titeket, ha ezt a család is megérti. Mi csak próbálkozunk majd, mármint, hogy ne akarja itt tölteni anyósom a napjait. Másrészt meg az sem biztos, hogy a férjem annyi időre el tud jönni a munkahelyéről. Tudom, jár az 5 munkanap szabadság, de náluk ez nem tuti. (Egy vállakozónál dolgozik, ha sok a munka, akkor nem nincs szabadság. :cry: )

KépKép
KépKép
atizka

Atizka - Nálunk sem vesz ki szabadságot a Párom, mert nem fér bele anyagilag .. a következő hónapot szívnánk meg, ha így tenne .. :? :?
Szerencsére, ő a zenélés mellett csak 4 órában délelőtt dlogozik egy kaja-szállító cégnél, így hamar itthon van, és még a kaja-kérdés is meg van oldva hétfőtől péntekig :)
Az én családom elfogadta, hogy nálunk lesz egy pár nap/hét látogatástilalom, max. Anyum jön délelőttre segíteni .. de ez majd akkor derül ki, ha túlvagyok a műtéten .. akkor látom, hogy bírom.
Az ő szülei idősebbek, ott megy a szájhúzogatás .. de el kell fogadják, ez nem kívánságműsor. A mi életünk, mi családunk .. tudom, látom, hogy nem tetszik nekik .. de nem tud meghatni. A baba, az ÚJ családunk és a kismama (jelen esetben a saját) érdekeinket tartjuk szem előtt .. a többi nem érdekel :D Én ezekben elég kemény tudok lenni...

Kép
szösszenet

Tim: én is holnap megyek CTG-re 11.30-ra, te mikor mész?

Kép
geni

Szösszenet!
Írtad a tejserkentő teát, hogy viszed magaddal a kórházba. Nem tudom, te mit vettél, de a márciusi topicban több anyuka is arról panaszkodik, hogy a Laktoherb felfújja őket. Nem lenne szerencsés főleg császár után. Amit a családról írtál, meg a pár hét "látogatási tilalomról", tapasztalatból mondom, hogy igazad van. Jól teszed, hogy nem hátrálsz meg csak azért, hogy más ne sértődjön meg.

Tim!
Köszi, hogy hiányoltál, jól esett. Az az igazság,hogy én minden nap elolvasom a hsz-ket, de főleg csak délelőtt van időm, mert délután a három lányommal vagyok. Mióta itthon vagyok táppénzen, megyek értük iskola után, itthon ebédelnek, tanulnak, és viszem őket edzésre. Persze nem egyszerre van nekik edzés, ezért szinte egész délután autóban ülök. Hétvégén meg itthon van az egész család, akkor azért nincs annyi időm. Azért talán napi 1-2 hsz-em van. Most meg tanulok, mert a másoddiplomás képzésen engedélyezték, hogy előrehozott vizsgát tegyek, meg a szakdolgozatomat is meg akarom írni, még szülés előtt. CSak október 1. a leadási határidő, de úgy gondoltam,hogy jobb ha letudom, egy kisbaba mellett úgysem lesz annyi időm, főleg, hogy ott van még a másik 3 lányom.
emma2008

Emma - Köszi a megeerősítést :)
Teából én Naturlandot vettem, olvastam én is a márciusiaknál ezt az észrevételt .. mondjuk akkor már megvolt a teám.
Amúgy barátnőm hozott pár filtert, ami megmaradt neki, és annak a fele Laktoherb, a másik fele meg Babylove Dm-s.
Csodállak, hogy a szakdogát képes vagy nyomni a 3 gyerkőc mellett állapotosan .. :) Nekem is hátravan az egyik szakom dolgozata, de én baba mellett tervezem .. mondjuk 1 gyerkőc mellett egészen más :) Remélem én az októberi leadásba beleférek majd, és januárban vizsgázhatok :) Az reálisnak tűnik!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Már vagy két hete nem jelentkeztem,még 2in 1 vagyunk.

[color=red]Hatalmas gratula Barnabáshoz és a kis Lilihez!!!!!! Sok-sok boldogságot az anyukáknak és a babáknak!!!!!

Ja,és Katavirágnak is GRATULA Olivérhez!!!!!!!

Szuper hírek, elkezdődött a babaeső, elvégre holnap már április!!!!![/color]

Kép
adri0422

Én is már összepakolva, nagyon terhesen várom a NAGY NAPOT!

Múlt csütörtökön Lili már 3kg fölött volt, sokat mocorog, sokszor fájdalmasan, keményedések vannak, estenként mensziszerű görcsök, nyilalások.

A doki azt mondta ezen a héten még ne szüljek, jövő héten már jöhet LILI!!! Na, majd meglátjuk, hétvégén megint hidegforont lesz!!!

Kép
adri0422

Szöszi!

Szerdán ezerrrrrel gondolok RÁD/ RÁTOK!!!! :wink:

Kiváncsi leszek lesz e április 1-i babánk???? :D

Kép
adri0422

Most vettem észre, hogy itt a topicban nem történt meg az óra átállítás. Na mindegy, annyira nem lényeges.

Szösszenet!
Amikor a szakdolgozatodat írod, és vizsgázni fogsz, meg lehet oldani, hogy napközben ott van anyukád, és segít a pici körü, amíg tanulsz. Nekem negyedév elején született az első lányom (1993), és a vizsgaidőszakban úgy tudtam tanulni, hogy anyukámékhoz leköltöztem a vizsgaidőszakra a lányommal együtt, ők közel laknak Pécshez, (oda jártam egyetemre) így tudtam tanulni a vizsgákra. Férjem meg jött hétvégén. Nem volt könnyű, de sikerült.
emma2008

Sziasztok!

Katavirág, gartulálok a kisfiatokhoz, jó egészséget, és sok boldogságot Nektek :)
Kép

Ma voltam dokinál, minden rendben, méhszáj zárt, álló burok, levették a streptot, szerda-csütrötök körül lesz eredmény... azt mondta a dokim, hogy majd 1-2 hét múlva kezdjek beszélgetni a kicsilánnyal, hogy legyenszíves lejjebb kúszni, mert fekvésileg jó, csak magasan van :) Csak tudnám akkor mitől van lent a pocakom :lol: Talán az úszógumim húzza le a gravitáció? :lol:
2 hét múlva kell mennem majd még ultrahangra, meg nst-re.

Szössz, mennek a drukkok, ezt a kis időt, már féllábbal is :)
Zita, örülök, hogy látlak! :)
Viszont Szőlő nagyon keveset vagy mostanában... :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

hmmmmmmmmmm, elrepült az irományom :cry: :cry:

emma,
Te mondtad, hogy olvastad a Katedrálist? Elkezdtem a folytatását olvasni, ami szintén tetszik. De kicsit be kell lassítanom, mert emi is ahogy kiolvasta a vaskos kötetét, rögtön ment szülni. Én meg még nem akarok. Amúgy nem kell újból olvasni a Katedrálist, annyira nem épül össze a 2 könyv.

szöszke,
Ti súlyemelők vagytok? Hány kilós a packod? :lol: :lol: :lol:

téjé,
sajnálom, hogy Téged zaklatnak az emberek. :roll: :roll: :roll: de tipikus emberi viselkedés...
amúgy ami mondatomat kiemeltél, azt azért, mert Te is így gondolod? Nem értettem...

magika,
én a MÁV-ba mentem volna, oda is tartozom, közel is van. De amikor terhes lettem és felhívtam őket, hogy mi a teendő, nagyon kiborultam. Csak magánrendelésekre akartak időpontot adni. Amikor kérdeztem, hogy "sima rendelésre" hogyan kell bejelentkezni, arra elváltozott hangon a nő csak annyit mondott, hogy nyugdíjas kollegák vannak visszarendelve és menjek oda, álljak be a sorba, és majd akihez kerülök, majd az megvizsgál. én ezen egy kicsit kiakadtam...
így vivódások után más mellett döntöttem...
tudom, hogy fejetlenség van az eü-ben, de az emberi hozzáállást, stílust azért ne erre fogjuk!

első napok,
úgy néz ki, hogy 3 hétig itthon lesz a párom velünk. hogy összeszokjunk. így nem jön senki anyája (bár anyóst lehetetlenség is lenne idehozni szerencsére). remélem 2-en megoldjuk a nagy kihívást.

bambi

Kép
1bambi

Marjan, agyon szépek vagytok az esküvői képen :) Pocakos fotód esetleg? :)

Judit, amúgy most hogy áll a cukrod? Segít a diéta?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiszöszke,
Ti súlyemelők vagytok? Hány kilós a packod? :lol: :lol: :lol:

Pont úgy nézünk ki, mi? :lol: :lol: :lol:
Két lökött szőke, egy nőben egy férfiban .. :D
Majd valahogy becipeljük ...
Amúgy 2 táskám van, egyik sem kicsi, és egyik sem könnyű ..
Edzünk a babára :P :P

Kép
szösszenet

Bambi!

MEgertelek!
En is maganba jartam, de en mondjuk nem is akartam sztk-ba.
Az orvosomnak nincs is rendelese csak maganba.
Illetve minden nap dolgozik a korhazban, de oda nem lehet mar menni, mert rendelese nincs. Szoval eleg gaz.

Nekem a fiam is ott szuletett ennel az orvosnal es ragaszkodom hozza. Igy nem nagyon volt valasztasom. Orulok, hogy O ott maradt es nem kellett ujat keresnem.

Magi
Vendég

Az én dokim is csak magánban csinálja a terhesgondozást, ez így volt 6 éve is... de én sem váltottam volna semmi pénzést, Ő az orvosom 16-17 éve, ragaszkodom hozzá!
Picit így drágább a dolog, de megéri :)

nici

magika, nici
oké, nincs ellenemre a magán (most is az van), csak mivel akkor elutaztunk 3 hétre külföldre, előtte szerettem volna annyit megnézetni, hogy tényleg terhes vagyok-e és méhen belüli-e. úgy gondoltam, hogy sima sztk-s keretek között oldom ezt meg, aztán utána privát.
amúgy voltam előtte 3-4 hónappal egy máv-os doki privát rendelésén, aki olyan bunkó volt, mint a föld. totál kiakadtam, na meg, hogy utána kiderült, hogy nem nézett és vett észre olyan dolgokat, amit megkellett volna műteni a terhesség előtt....és persze azért az adott időponthoz képest "csak" 3 órát kellett várakozni a magánrendelésén, 5 perc alatt elintézett nem 2 ft legombolásával...
így elég tanácstalan is voltam, hogy a MÁV-ban kihez kellene menni...(mert régen nem onnan volt dokim, csak az meg sosem veszi fel a telefonját, viszont piszok jó doki)
így újat kerestem, ő kb. már a 10. nődokim...ami nem az én kényességem miatt alakult így...

Kép
1bambi

Sziasztok,

szegény Kölyöknek nem túl bíztató a vonalzója: 40+2... én nem szeretnék ilyet....

Klarka, Magika, hogy vagytok ma???

Bambi, nekem is Zorróné volt a következő esélyesem...

Csak nehogy egy májusi kismama legyen a következő :shock: :shock:

Pumpi, hogy állsz a fájásokkal?

Szösszenet, tőled meg el is búcsúzok, nem tudom, leszek-e még ma... Szerdán sokat gondolok majd rád és délután már irígy is leszek, hogy a kezedben tarthatod a kicsi lányod... (most előtörnek a kis Szent Imrés emlékképeim, amikor először láttam meg Csengét.. annyira kimerültem, hogy csak a kis vállát tudtam megfogni először- persze azóta szét van dögönyözve :) ) Na de nem rólunk szól a műsor :) :) Szerdán szorítok nagyon, hogy minden rendben menjen és a tejci is hamar beinduljon és úgy legyen, ahogy Emi mondja, a fájdalmat ne is érezzed!!!!!

Celesztina, hát szégyellem magam, de csak most kívánok Laurának Boldog Szülinapot!!!!!!!!!

Kép
Kép
mango.

[/quote]

Szöszke:
Két lökött szőke, egy nőben egy férfiban .. :D
[/quote]

Remélem Alíz is szőke lesz. és akkor 3 lökött szőke, egy nőben egy férfiban és egy bébiben :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

Bambi!

Sajnalom!
Totalisan megertelek.
Ritka a jo es empatias orvos.

Ha nem vagyok indiszkret megkerdezhetem kinel voltal?

Magi
Vendég

Mango!

Koszonom kerdesed.
Meglehetosen jol vagyok.
Nem ugy erzem, mint aki mostanaban megy szulni.

Magi
Vendég

Magika, fel a fejjel!! Lehet, hogy holnap reggel már a kórházból üzensz :) Nővérem is az NST-s napján szült, pedig semmi jele nem volt :) Most látom,h. holnap mész dokihoz... Lehet, hogy benn is tart :) Szorítok nektek is nagyon!

Kép
Kép
mango.

[quote="nici"]
írta:
niciViszont Szőlő nagyon keveset vagy mostanában... :roll:

Tudom :oops: Egyszerűen képtelen vagyok követni az eseményeket :lol: (Pedig itthon vagyok, csak mindig kitalálok magamnak valamit hogy ne unjam magam halálra) Azért be-benézek ám minden nap meg elolvasom a fejleményeket, főleg mert mostmár minden hétre van mindenórás kismamánk :)

Látom Katavirgá is megszült :o Nem semmi :)

Nagy gratula nekik is, mindjárt visszakeresem a hírt. :oops: :)

Kép Kép
szõlõ

Mango!

Barcsak igazad lenne.

Magi
Vendég

Bambi pont így. Egyetértek. Bocs, hogy nem volt egyértelmű, néha előbbre van a gondolatom, mint amit leírok.

Nici én tartom a diétát, bár nem számolgatom olyan nagyon vadul számológéppel mint az elején. Ráérzésre megy. Tegnap délben tuti túlléptem, meg este is, mert 2 palacsintát is ettem. A sok liszt... de már nagyon várom a végét. És remélem az életem nem lesz ezzel tele. Borzalmasan sajnálom, akinek az élete a cukrosan telik. Az első 6,5, aztán 7,5, és 6,8. A most péntekit már meg sem kérdeztem, holnap úgyis mennem kell CTgre, majd rákérdezek. De ha nagy gond lenne, szerintem tuti felhívtak volna.

Az egészség a legfontosabb!!!!

Szösszenet ugye te mint nagy hírhozó, tudsz valakivel üzenni, ha megvan Alíz? És felteszi a topicba. Nehogy ne tudjunk híreket rólatok!

Holnap megyek a kórházba, valószínű Lilit nem tudom megnézni, mert délelőtt nem lehet, de majd a fotóra rákérdezek Eminél. Ha meg beengednek hozzá a szobába, akkor könnyebb lesz az ügy, hiszen vele lesz. Ha nem felejtem el :oops:

Kép
téjé

magika,
gulyás doki. Te a tidrenczel (vagy hogy hívják) dokihoz jársz, ugye?

Kép
1bambi

ja jut eszembe. Bambi jobban vagy ? én lekopogom. ebédeltem, jöttem-mentem az udvaron a napsütésben, kutyaterápia is volt. :) és mintha

Kép
téjé

Sziasztok!

Mi túlvagyunk egy dokijáráson, mert nem tudom írtam-e, tegnap a Bence rosszul csúszott le a csúszdáról, és fájlalta a lábát. Mivel ma is erősen húzta, úgy volta mvele, inkább elviszem. Szerencsére a röntgenen nincs eltérés, szóval csak rándulás (hiányzott volna most egy gipszes kölök nagyon :)) És nagyon ügyes volt, mert egyedül ment be a röntgenre, lévén én nem mehetek :) Nagyon emg is dicsérték utána.

Most itt ülök és szopogatom a fél liternyi pudingomat :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Eminek és Katavirágnak,
HATALMAS GRATULA A PICIKHEZ, ÉS NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCIT KIVÁNOK NEKIK!
sirkici

igen, most jobban, de nem 100-as. délelőtt nekiálltam tanulni, de abba is hagytam. tényleg szarul voltam, nagyon. de szerintem a meleg fronttól. legalábbis a fejem szokott tőle fájni.
ja, meg beállított csak úgy a védőnő. mert erre járt...de 5 perc után elment :lol: :lol: :lol: gondolom így meg van már a kötelező vizitjeink száma :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

[quote="téjé"]
írta:
téjéSzösszenet ugye te mint nagy hírhozó, tudsz valakivel üzenni, ha megvan Alíz? És felteszi a topicba. Nehogy ne tudjunk híreket rólatok!

Persze-Persze, van egy csomó tel. számom :)
De Szőlőt azonnal értesítem, ha van valami :)
Ő majd hoz hírt és fotót is :) ;)

Kép
szösszenet

Szösszenet elvileg velem üzen :) És bár nem vagyok itt egész álló nap (vagy csak olvasóban), de amikor megjön az SMS akkor azonnal beírom a fórumra. :wink:

Kép Kép
szõlõ

Katavirág!
Gratulálok! Legyetek nagyon boldogok!

Ezek ám a jó hírek.

Én sajna egész éjjel hánytam, most hasmenésem van. Elkaptam a gyerekektől. Baromira legyengültem, csak fekszem egész nap.
:( :(

Szösszenet!
Neked minden jót szerdára!! Szorítok nagyon!!!

Több most nem megy, majd jelentkezem.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Magika: így az utsó pillanatban inkább már nem váltanék kórházat...:)

Nekem ma elég sokszor volt hasmenésem, remélem előjele valaminek.......

Szössz: téged már holnap befektetnek? Hánykor lesz szerdán a műtét?

Kép
klarka

Judit, ezek elég jó eredmények, ezekszerint akkor bevállt!
Én már jó ideje nem tartom be, ha bűnözök is tökéletes az eredmény, így az alap dolgokra (rozskenyér, zöldségek, gyümölcs) odafigyelek, de az órákat, mennyiségeket nem tartom már be :oops: Az utcsó 2 eredményem ezzel együtt 4,9, és 5,3 volt...
Reméljük nem fog megmaradni Nálad!

Szőlő, hát igen, sűrűsödnek a dolgok, meg pihenni is kell, nemsokára erre kevés idő lesz :)
Én még a héten megyek dolgozni, aztán vége... gyorsan elvégzem az itthoni dolgokat (bár a nagyján túl vagyok), és én is próbálok pihizni már :)

nici

Ha már váratlanul jött, még jó hogy nem órákig tartott fel. :wink:

Kép
téjé

Nici ezek éhgyomri adatok ugye? Én a reggeli utánit írtam, mert nekem azt nézik.

Kép
téjé

Judit, nem, ezek reggeli utáni adatok! Az éhgyomri 4,2-4,8 volt!

nici

[quote="klarka"]
írta:
klarkaSzössz: téged már holnap befektetnek? Hánykor lesz szerdán a műtét?

Bizony :)
Szerdán reggel-délelőtt lesz a műtét.
Holnap tudjuk meg, hogy hányra vagyok kiírva, és hányra jöhet be a Párom :)
Persze bekavarhat egy sűrgős csaszi .. evidens, hogy akkor engem tolnak ...
Ha holnap megtudom, megírom Szőlőnek :)

Köszi Csajok a drukkokat!!!

Este még benézek elköszönni :)

Na meg szorítok Klarkának és Magikának
:)

Ügyesen lányok .. :)
Mire én hazajövök, tuti ti is megszültök :)
Klarka, várom, hogy írj ha bent vagy :)

Kép
szösszenet

OK!
Írok!!!!

Kép
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X