hmmmmmmmmmm, elrepült az irományom
emma,
Te mondtad, hogy olvastad a Katedrálist? Elkezdtem a folytatását olvasni, ami szintén tetszik. De kicsit be kell lassítanom, mert emi is ahogy kiolvasta a vaskos kötetét, rögtön ment szülni. Én meg még nem akarok. Amúgy nem kell újból olvasni a Katedrálist, annyira nem épül össze a 2 könyv.
szöszke,
Ti súlyemelők vagytok? Hány kilós a packod?
téjé,
sajnálom, hogy Téged zaklatnak az emberek.

de tipikus emberi viselkedés...
amúgy ami mondatomat kiemeltél, azt azért, mert Te is így gondolod? Nem értettem...
magika,
én a MÁV-ba mentem volna, oda is tartozom, közel is van. De amikor terhes lettem és felhívtam őket, hogy mi a teendő, nagyon kiborultam. Csak magánrendelésekre akartak időpontot adni. Amikor kérdeztem, hogy "sima rendelésre" hogyan kell bejelentkezni, arra elváltozott hangon a nő csak annyit mondott, hogy nyugdíjas kollegák vannak visszarendelve és menjek oda, álljak be a sorba, és majd akihez kerülök, majd az megvizsgál. én ezen egy kicsit kiakadtam...
így vivódások után más mellett döntöttem...
tudom, hogy fejetlenség van az eü-ben, de az emberi hozzáállást, stílust azért ne erre fogjuk!
első napok,
úgy néz ki, hogy 3 hétig itthon lesz a párom velünk. hogy összeszokjunk. így nem jön senki anyája (bár anyóst lehetetlenség is lenne idehozni szerencsére). remélem 2-en megoldjuk a nagy kihívást.
bambi