sziasztok!
vagyok ám, csak történtek dolgok, na meg apa itthon volt még a múlt héten szabin, szóval el voltunk havazódva...
nagyon jó ám látni a babákat! Emma az utazó, Csengi az eltűnt leány, na meg Zsiga a kis strandolós!

édesek mind. egytől-egyig!
először is, nagyon boldog 1. születésnapot Kittina Mátéjának! fotókat kérünk! na meg az eddigi ünnepeltektől is ám... eddig csak Vikiről láttunk ünneplőset, ha jól rémlik!
mi is lázasan készülődünk! eddig páran lemondták már a nagy eseményt, de ez várható is volt, szóval a családi széthúzás eztán sem oldódik meg! mindegy. legalább tudjuk, hogy kinek vagyunk fontosak, ezután már mi is így állunk a többiekhez!
eddig vettünk Beninek kismotort, meg 2 cipellőt a Deichmann-ban. ez a Bobby féle. nem tudom, hogy ezek mennyire jók, de megmondom őszintén, hogy szinte egyik cipőbe sem nagyon tudom belepaszírozni gyermekem lábát, szóval szívás!
ezeket a párom rokonságától kapja. tőlünk valami olyasmit fog, ami maradandó! gondoltam közös fotózkodásra, vagy ilyesmire, mert szeretném, ha jó emlék lenne neki több év, akár évtized múlva is az első szülinapi ajándéka! sajnos a hímzést még mindig nem kezdtem el. félek, hogy ez a 2 hét már nagyon kevés lesz rá...

szégyellem magam, hogy ilyen lusta vagyok!
közben a telefonom is bekrepált, eddig csak a nyálával áztatta el Beni, de tegnap egész egyszerűen rácsukta a teraszajtót, így a kijelzője is tropa már... van kölcsöntelóm, de ezt meg utálom, de végülis el lehet érni!
na mindegy! nekünk valószínű, hogy a
szerda lenne jó kopaszizásra! valakit érdekel esetleg!? beszéljünk róla!!!
és akkor drága Benikém! az történ elsején, hogy lent voltunk a kertben, és elesett a kis ügyetlenem, de olyan szerencsétlenül, hogy egy beton lépcsőnek pont a sarkát fejelte le a szeménél! szerencsére nagyon nagy mázlink volt! nem is vérzett annyira, meg nem is repedt a csont, a szeme sem sérült, csak csúnyácska!

szóval most így futunk neki a szülinapi banzájnak...
lila, be van dagadva neki, olyan, mint aki ölre ment valami csajért a téren...

szegényem! olyan kis moncsicsija van, hogy ihajj!
velünk kb. ezek vannak. most ránézek, mert valamit nagyon nyüglődik, pedig aludni kéne...
bocs, hogy nem reagáltam semmire. igyekszem még jönni!