A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok, szerencsésen hazaértünk Hollandiából. Nagyon jó volt az egész, és hála anyukámnak, aki egy ideig velünk nyaralt és segített, még ki is pihentük magunkat. Emma remekül érezte magát, és az új babakocsi is nagyon bevált, örültem, hogy ezt választottuk. Utolsó nap hazajöttek a vendéglátóink is, akiknél laktunk, szlovák Anna barátnőm, holland férje és a kislányuk, Nina,aki 1,5 hónappal idősebb Emmánál. Így volt Emmának babatársasága is.

Köszönöm, hogy gondoltatok rám névnapom alkalmából :oops: :D.

Fotók írtó édesek, Sziszka, nagyon csini volt Málnus a szülinapján.

Csak ma délután értünk haza, holnap megint indulunk nyaralni, most Zsennyére. Emma szülinapját ott ünnepeljük majd. Legközelebb aug. 10-én leszünk.

És néhány fotó:

Kép
Emma Amszterdamban.
Kép
Huncutka a parkban
Kép
Nina és Emma, közös etetés
Kép
Lányok a parkban
Kép
Kép
Kép
Habszakáll

Bocs, ha sok voltam, de olyan nehéz bármelyiket kihagyni :oops:

sushy

Sushy!

+ milyen háti hordozótok van?
+ van a bringázáshoz Emmának sisakja?

Köszi! :)

Szuper volt az Edericsi strand! Képekkel és beszámolóval még tartozom, de most nem igen van időm gépezni, apa még szabin van, így együtt csinálunk programot.

Bocsi, jövőháttől leszek!

Lányok! Lányok!

Nincs szülinapos közeli torta kép és leírás!!! Ejnye-benye! :) :) :)
Vendég

Annyi még, hogy tegnap beültettük Kristófot a bicikliülésbe és nem akart kijönni! :) Ma reggel míg aludtam apával elmentek 1 órát bringázni, megnézték a Duna partot és az erdőt!! :)

Kissé lenge öltözékbe, ... Kristófon alvós rövid újju body+termo hosszúnadrgá+zokni és sapi nélkül! Szerintem nézhettek az utcán az emberek!!!! :shock: :shock:
De az a lényeg, hogy jól érezték magukat :)
Vendég

Még valami! A Batz-zal már nem akarlak Benneteket "hülyiteni", de egy kicsit zavaros a rendszerük, van újabb cipő, rakok képet, ha sikerült és, ha lesz tali elviszem a miénket és megnézhetitek!
Vendég

A 3 csatos, de az alsó és feéső csatt+bőrrész világoskék és a középső fehér, nagyon szép. Ezt 1 hete hozták.

http://www.papucs.hu/_papucs/index-hun.html
Vendég

sziasztok!

Nagyon édesek a képek :D
Örülök h minden nyaraló szuperül érezte magát :D

Mecsi,iwiwen nézve te se voltál vastagabb :D

Kata,ezek a pipők mennyibe kerülnek?

nicike

Hja igen,mindig elfelejtem,de olyan lüke vagyok mostanába :oops:

Apró GYERE VISSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Levi hogy van? hogy álltok az evéssel?

nicike

Sziasztok:)

Újra itt... először is nagyon boldog szülinapot / névnapot kívánok minden érintettnek!!!

Sajnos még nem volt időm visszaolvasni, kb. 2-3 héttel le vagyok maradva, de ígérem, pótolom!!!

Velünk minden rendben, megjártuk Erdélyt is egy pár nap erejéig, meglátogattuk anyósomat odakint. 2x indultunk el és mindkétszer betojt alattunk az autó. Először Gyöngyösig jutottunk (AC pumpa), aztán másnap Berettyóújfaluig (önindító), de onnan sikerült továbbmennünk:))) szóval elég kalandos utunk volt. Barnus nagyon élvezte a kintlétet, egész nap meg nem állt, dobálta a köveket a patakba (kertünk végénél folyik a patak) nézte a csordát esténként, ahogy elvonul a ház előtt. Látott sok bocit, kecskét, bivalyt, tyúkot, kakast, kutyust, szóval nagyon nagyon élvezte, nagyot aludt a kertben, jót tett neki a friss levegő;)

És ami nagyon nagy újdonság: csütörtök óta Barnuska jár, kapaszkodás nélkül:)) szépen integet két kézzel (akkor, amikor kell;)) tapsol is pár napja ügyesen és puszit is ad, amikor csak kérem. Az evéssel állunk kicsit hadilábon, mert nem hajlandó darabosakat elfogadni, bár nem igazán értem, mert kenyérhéjat pl. ügyesen majszolja, kekszet is egyet-egyet elcsipeget, de ha a kajájában felfedez darabokat (pl. tészta), akkor azt ugyan meg nem eszi, csak ha le van pürésítve. Na de védőnni azt mondta, nem gond, meleg is van, ne csodálkozzak, ha nem eszik rendesen, fogai is bújnak folyamatosan, most 5-nél tartunk, de jön a 6. is, szóval elég ha őszre visszaáll a régi rend és akkor lehet próbálkozni jobban a darabosabb ételekkel.

Na de most mennem kell mert ébredezik és indulunk a Velencei tóra fürdeni;)

Puszi nektek!

sniky

Nagy hírem van párom unokahugáéknál megszületet ma reggel Loretta baba 2990el.
Jövőhéten megyek babázni :) ha tudok rakok majd képet is

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nicike az már rég volt :( de még nincs veszve semmit ma újra kezdtem a diétám.

Niki , Kata üdv újra itt képeket nem elfelejteni.

Többiek is dobjatok képeket!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

kitti írtam!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

a bécsi túrótorta fennt van a receptesben, ami nálunk lesz a szülinapon :lol:

amit anyu készít az túrótorta nem sütős a receptet előkeresem majd

és a többi

1249229380.3745.doc

Jaj de édes kis szülinaposak! én is úgy izgulok már :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Első körben szeretnék mindenkitől elnézést kérni a nagy eltűnésről, de elsodortak az események, esténként, ha volt idő, akkor rákukkantottam a fórumra, örömmel konstatáltam, hogy mindenki milyen szépen fejlődik. Bevallom, a képeket nézegettem a legnagyobb örömmel. :) Sajnos nem vagyok teljesen képben a fórumélettel, de megpróbálom magam megemberelni, és újra aktívvá válni, és egyben minden már betöltött és leendő szülinaposnak sok boldogat kívánunk!
Csengém is szépen fejlődik. Már kint van 5 db fogacskánk. Ami vicces, hogy felül nem középen, hanem a két 2-es bújt ki, így most úgy néz ki, mint drakula. :-) Imádom. Már egy hónapja megy mint egy versenyautó, szóval egy percre sem lehet leülni. Úszni mi is imádunk, most is ki van dőlve, mert voltunk pancsolni. Mindjárt teszek képet Csengémről! Jó éjt mindenkinek!

rizsimami

Rizsi örülök hogy jöttél !!! :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

És akkor a képek:

Kép Kép

Kép Itt mi lehet? Játszóház felfedezése Kép Anya szemcsijét mindig megkaparintom! :-) Kép

rizsimami

Köszi Mecsi! :D és köszönöm a hiányolást is, nagyon jól esett!

rizsimami

Ja, hajunk nincs valami sok, mint látjátok. Most kezdett csak el nőni! Nincs gondunk fodrászra. :lol:

rizsimami

Tegnap mi is srtandolni voltunk

Kép
Kép

Rizsi nagyon édes Csenge!a második kép a kedvencem!
Vendég

Kép
Napsugaras jó reggelt mindenkinek!

írom ilyen vidáman aztán olyan vagyok mint a mosott car! :( Áron csomószor kelt éjszaka.

Előbb egy gyors kérdés mert kiváncsi vagyok. Nektek hogy alszanak a babók ha strandon vagy vízpart mellett vagytok?

Boni édesek vagytok!

Rizsi te is nagyon csini vagy, Csenginek majd lesz szép nagy hajkoronája.

Emma is nagyon cép, Jó a fekete pólód Sushy :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

vagyok ám, csak történtek dolgok, na meg apa itthon volt még a múlt héten szabin, szóval el voltunk havazódva...

nagyon jó ám látni a babákat! Emma az utazó, Csengi az eltűnt leány, na meg Zsiga a kis strandolós! ;) édesek mind. egytől-egyig!

először is, nagyon boldog 1. születésnapot Kittina Mátéjának! fotókat kérünk! na meg az eddigi ünnepeltektől is ám... eddig csak Vikiről láttunk ünneplőset, ha jól rémlik! :(

mi is lázasan készülődünk! eddig páran lemondták már a nagy eseményt, de ez várható is volt, szóval a családi széthúzás eztán sem oldódik meg! mindegy. legalább tudjuk, hogy kinek vagyunk fontosak, ezután már mi is így állunk a többiekhez!

eddig vettünk Beninek kismotort, meg 2 cipellőt a Deichmann-ban. ez a Bobby féle. nem tudom, hogy ezek mennyire jók, de megmondom őszintén, hogy szinte egyik cipőbe sem nagyon tudom belepaszírozni gyermekem lábát, szóval szívás! :(

ezeket a párom rokonságától kapja. tőlünk valami olyasmit fog, ami maradandó! gondoltam közös fotózkodásra, vagy ilyesmire, mert szeretném, ha jó emlék lenne neki több év, akár évtized múlva is az első szülinapi ajándéka! sajnos a hímzést még mindig nem kezdtem el. félek, hogy ez a 2 hét már nagyon kevés lesz rá... :( szégyellem magam, hogy ilyen lusta vagyok! :(

közben a telefonom is bekrepált, eddig csak a nyálával áztatta el Beni, de tegnap egész egyszerűen rácsukta a teraszajtót, így a kijelzője is tropa már... van kölcsöntelóm, de ezt meg utálom, de végülis el lehet érni! :)

na mindegy! nekünk valószínű, hogy a szerda lenne jó kopaszizásra! valakit érdekel esetleg!? beszéljünk róla!!!

és akkor drága Benikém! az történ elsején, hogy lent voltunk a kertben, és elesett a kis ügyetlenem, de olyan szerencsétlenül, hogy egy beton lépcsőnek pont a sarkát fejelte le a szeménél! szerencsére nagyon nagy mázlink volt! nem is vérzett annyira, meg nem is repedt a csont, a szeme sem sérült, csak csúnyácska! :( szóval most így futunk neki a szülinapi banzájnak...

Kép

lila, be van dagadva neki, olyan, mint aki ölre ment valami csajért a téren... :) szegényem! olyan kis moncsicsija van, hogy ihajj!

velünk kb. ezek vannak. most ránézek, mert valamit nagyon nyüglődik, pedig aludni kéne... :(

bocs, hogy nem reagáltam semmire. igyekszem még jönni!

sophie27

Zsófi jó készülődést nektek !
Szegény Benike , de 9nap alatt szépen el tud múlni a seb, vagy halványulni.

Málnusról és Zorkáról is volt szülinapi kép! :D

A babakollázst meg se dícsértem szerintem tök jó lett csak kár hogy páran messzi képen vannak én nem nagyon látszanak.

Barbi hogy van Imi meg a család többi tagja?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Kismamik!

Ismét "zavarlak" benneteket. :D
Elkészültek az új mei tai-ok, amiket megnézhettek a teszveszen. (Teszvesz/keresés/felhasználó keresése: gremese).

Ha valamelyik megtetszik, írjatok privit, és elkészítjük babanetes áron! (Sima, galléros: 4700 Ft, alvócsuklyás: 5300 Ft).

Folyamatosan lesznek mei tai-ok, a legegyszerűbb az, ha a teszveszen követitek nyomon. (Már akit érdekel). :)

További kellemes babázást és szép napot!

gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

aúúúú! Szegény Beni!
Még jó, hogy nem a szemét ütötte meg. Ettől én is úgy félek, mikor Csenge ezerrel rohan a kertben.

Ja, ma reggel bekrémezte magát popsikrémmel. Nem volt egyszerű leszedni Róla! :-)
Kép

rizsimami

Mecsi, igen, Málnusról láttam a fotókat, szerintem meg is dícsértem, hogy milyen édi volt! (remélem!) Zorkáról nem rémlik a szülinapos, de mindjárt visszamegyek! ha te mondod!? :)

remélem, hogy a többiek is jól vannak, akik nem jelentkeznek!

szerdai Kopaszi? érdekel valakit?

sophie27

tényleg! Zorka a kis szülinapi csákóban! annyira édes! tényleg. most, hogy újra megnéztem... bocsánat, hogy szita az agyam! :(

Csengi sem egyszerű ezzel a krémezéssel! ha csendben vannak, tuti, hogy valami készül... :)

Beni itt ül mellettem és egyfolytában mondgatja, hogy baba! látta Csengi és Zorka fotóját is, ahogyan átsuhantam az oldalakon!

a lakás is úszik folyton! idegesít, hogy nem haladok a rendrakással, takarítással. ti hogy vagytok ezzel???

sophie27

Jaj Csenge de drága! nem csodálom hogy nem tudtad leszedni...

Beninek gyógypussz a szemecskéje mellé. kifessem oroszlánnak? akkor nem látszik :lol: :lol: :lol: bocsi hülye vicc volt :roll:

szülinpai csákók nekünk is a szekrényben pihennek!
tortákat vvalaki megnézte? milyent csináltok ti?
Vendég

Nekünk elvileg jó a szerda gátazni, de nem lesz túl meleg?
Megnézem!
Vendég

26-31 fok eső is várható
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, most inkább csak olvastam mert készülünk a holnapi partira, ezer felé van a fejem! Szóval most csak gyorsan!

Nagyon jók a képek mindenkiről, annyira jók!
Rizsi, üdv újra itt! Nagyon jót nevettem a popsikrémes képen! :lol:

Mecsi,
Virág nem alszik strandon vagy ilyesmi helyen, túlságosan túlpörög, meg olyan mint én sajna, hogy nagyon nehezen alszik el, szóval ilyen helyen ahol ennyi inger van, tutira nem tud elaludni.

Zsóf,
Szegény Beni, jobbulást a szemecskéjének! A házimunkával meg ne is törődj, megvár! Bár tudom, engem is idegesít ha rumli van, de igyekszem minden nap egy kicsit rendet rakni legalább, hogy jobban érezzem magam, de nem mindig sikerül! Baba mellet már nehezebb!

Sniky,
Gratula Barnusnak az önálló lépéseihez! :)

Bocsi hogy most csak ennyit reagálok, de megyek gyorsan csinálni Virág tortájának a krémjét. A piskótatekercset már reggel megsütöttem, nem nagyon sikerült de szerencsére vettünk vésztartalékot! Szóval most jön a krém, remélem ez sikerül, mascarponés-túrós-barackos krém lesz bele (az 1-es tortát csinálom).

Kép
Kép
dia123

Kopaszi: Zsófi/Beni, Kata/Kristóf, ....
Vendég

sziasztok,
mi is vagyunk csak folyton csengim után loholok...mászik ezerrel :D
nekünk a csütötök lenne jó :(
Vendég

Sziasztok!

Mi is jol vagyunk - a mult heten itt volt a nagymamam - a temetes utan eljott Laurazni egy kicsit - ki is pihente szerencsere magat testileg / szellemileg is. Koszonom a reszveteket - en nem tudtam elmenni a temetesre Lauraval,de legalabb igy tudtunk egy kicsit segiteni.

Laura nagyon sokat fejlodott - o mostmar egyik szobabol at tud menni a masik szobaba onallon, neha mar eleg gyors, tartok tole, hogy hamarosan szaladhatok utana. Viszont nagyon anyas lett - egyik pillanatban meg jol eljatszik, a masik pillanatban meg fel kell venni, megolelgetni. Nalatok is van ilyen? Mutogatja hogy merre menjunk, mit csinaljunk es ha nem tetszik neki, akkor azt is kifejezi. Nekunk mar 9 fogunk van - elol 4-4, meg hatul is kijott egy - az egy kicsit megviselte, de mostmar minden rendben van.

Hetvegen megcsinaltuk neki a homokozot - nagyon szeret benne lenni, meg persze tovabbra is a nagy medence a kedvenc. A hetvegen az apjaval labdaztunk benne es ma mar o is probalta dobalni nekem, amikor ketten voltunk.

Szerdan esetleg a Kopaszi-gat nekunk is jo lenne - mikor gondoltatok, hogy mentek? Nekunk inkabb a delutan jo - mert delelott alszik egy nagyobbat Laura.

Boldog szuletesnapot minden most unneplo babanak - tegyetek majd fel kepeket meg! :) En is nezegetem mar a torta recepteket, de nem dontottem meg el, hogy milyen legyen. A keresztszemes kep mar majdnem kesz van, meg egy foto albumot szeretnek neki csinalni.

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Lányok segítsetek, mit kell csinálni ha nem fogadja el a tápszert?? Már adnék neki pótlást mivel eléggé kevés a tejcsim már, de egyszerűen nem hajlandó meginni, eltolja magától és fordul a cici felé tátogva. Rá is cuppan és nyammog tovább, de sztem nem eszik hanem csak cumizik rajta mert elalszik. Ez még oké, elmegy, de mi lesz ha már tényleg nem lakik félig se jól és már hiába cicizik?? Vagy akkor éhes lesz és megissza már a tápszert is???

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Köszönjük mégegyszer a szülinapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok! Én meg...
Szépen elmaradt az ígért képfeltöltés múlt csütörtökön, azóta meg megállásom nem volt, vendégeink voltak hétvégén, kétgyerekes család, gyakorlatilag folyamatosan volt vmi tennivaló, vagy program. De jól sikerült a hétvégénk is, az a lényeg, csak baromira elfáradtam.

Én még fel sem töltöttem a képeinket, tesóm feltöltéséből vadásztam egy-két szülinaposat, azt az iromány végére feldobom.

Dia!
Én is hasonló gondokkal küzdök tápszer ügyben, Réka se akarja meginni. Lefekvés előtt iszonyatos hisztit rendezett, amikor Sinlac helyett bepróbálkotztam. Igaz, annak elég car íze is volt. Utánanyomoztam, és a humana banán-vaniliát finomnak mondták, most azzal próbálkozok, egyenlőre csak reggel. Odáig jutottunk, hogy kb 40ml-t megivott belőle. Szerintem ez menni fog, csak szokni kell az új ízt.

Fotók nagyon édesek! Olyan nagyok már a picurkák, hogy tényleg lassan nem is lehet őket babának nevezni...

Voltunk egy éves mérésen, RÉka 10 kiló és 78 cm. Jelenleg fogacskákkal szenvedünk megint: folyik a nyála, napi 5 kakit nyom a kiscsaj, szenved megint a pocakkal, sajnos néha éjjel. Egy nap hőemelkedéses is volt. Most épp a hérom szemfoga indult meg. Lassan több foga lesz mint nekem :oops: :lol: : 11 foga kint van, még a jobb alsó rágó nem bújt elő, de sztem holnapra egy szemfoggal is büszkélkedhetünk majd.
Mindennap fürcsizik a medencében ebben a dogmelegben, én meg irigykedek. Megmérgelem magam, és elmegyek veszek egy nagy medencét és mellébújok én is :lol:

Na gyorsan dobom a képeket. Torát én ezt sütöttem:
http://www.nosalty.hu/?q=node/884
Nagyon finom lett és szép is, pedig féltem tőle. Igaz, hogy a második sütés lett jó, mert az első nagyon kevés volt, én meg nagy tortaformába raktam, úgyhogy azt megettük simán, díszítés nélkül....
Íme néhény fotó:
Kép
Kép
Kép Puszi a szülinapi szarvasnak
Kép Szépségem

Én még adós vagyok a nyaralós fotókkal is, remélem a héten sikerül mindet bepótolnom.
Na megyek, mert apja már nagyon hiányol....

BOLDOG SZÜLINAPOT MINDEN MOST ÜNNEPLŐ PICURNAK!

panna1

Jó reggelt!

Panna nagyon ügyes vagy! szép lett a torta!

holnap csak hárman ünneplünk, így veszek cukiba egy szelet túrótortát és beleteszek egy sima gyertyát. majd Vasárnap lesz "nagy " ünneplés"

Dia melyik az a mascarponés egyes változat? nem találom?
nálunk Zsiga nehezen fogadta el a tápit először kihányta .. aztán a következő alkalommal 10 ml ,majd 30ml 60 ml csúszott én reggel próbáltam amikor felkelt . egy hét múlva már rendesen itta . most már nincs tejem csak annyi hogy éjszaka egy cicire elég. de már az is fogytán, így reggel este tápit kap. nővérem másfél éves korukig adta a gyerekeknek reggel este a tápit,nem tejet, kakaót, szerintem én is.
:lol:

ZSófi sajnálom a vendégszám csökkenést bulira.

Szép Napot!

ja anyósomtól déditől őt kapja Zsiga egy tanulókártya csomag kisiskolás korig 1410db van benne újonnan több mint háromszorosa lett volna de Teszveszen hosszú várakozás után rátaláltam. unokaöcsémnak is van, és ő is imádja
:lol:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=688506453

ezt meg hugoméktól

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=698228455

ja az augusztusi hétvége körül nagy a csend! azért nem marad el ugye? kik jönnek végül? azért sajnálom, hogy ekkora lelkesedés után max ha 4 család maradt! egy ismiknél most volt a topkitalálkozó együtt ünnepelték az egyéves gyerekek szülinapját és rengetegen voltak. sajnálom hogy ez nálunk nem valósult meg illetve hogy ennyire szétesik a csapat.mert szerintem napi egyszer vagy heti egyszer aki akarna be tudna irni. :roll: :cry:
Vendég

Akkorhát a képek! TEljes változat a webalbumba:

http://nyaralas.belekikata.fotoalbum.hu/

Kép Szigliget strand
Kép Balatonederics strand-ismerkedés a homokkal
Kép néha aludtam is! :)
Kép esti séta itt már álmos vagyok
Kép a nyaralóból a kilátás
Kép anyával
Kép mindig megmásztam apát
Kép strandon az első homokozós dömperrel
Kép Balatonba
Kép nagyon tetszett a víz 25 fokos :)
Vendég

sziasztok!

Kata, nagyon jók a képek! ;)

A holnapi kopaszi csak jó idő esetén játszik, gondolom!? Nekünk is jó a délután. Mazska, nektek hánytól jó? Mert utána megyünk Krisztinát köszönteni, szóval nekünk olyan 1/4 5-ig van csak kimenőnk... Remélem, hogy össze tudjuk hozni a dolgot!

Rossz idő esetén akár játszóházba is mehetnénk. De ez csak egy ötlet. Találjátok ki!

Nagyon boldog első születésnapot Virág és Hanna babáknak!

Mindenképpen dobjatok fotókat!!! Annyira izgulok már én is! Most a dekoráción töröm a fejem! Szülinapos csákót hol szereztetek? Csak ne essen jövő hét végén az eső...

Környékbeliek! Holnap nyit a tököli tesconál a Deichmann. Állítólag ott is nagy leárazások lesznek!

sophie27

ZSófi én a TEscoban vettem, meg gyertyát is :lol: én is izgulok, pedig nálunk kevesen leszünk... :lol: végül milyen torta lesz?

BOlodg szülinapot a mai ünnepelteknek!

hát nem gyönyörű?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kata nagyon jók a képek!
Jók ezek a lassan mélyülő részek a balcsin , Katán kívül ki volt még ilyen strandon a Balatonnál és hol?

Képzeljétek lesz anyóséknál kiskutyánk!!! Áron kap egy kuvasz kan kiskutyát szülinapjára! július 3án születtek ,pénteken megyünk megnézni őket, de csak szeptemberbe lehet elhozni. Sajnos tavaly elment a cézár kuvaszunk, idén meg el kellett altatni a berni pásztorunkat daganatos volt szegényke, és így most olyan üres a kert. Hiányzik hogy nincs fogadóbizottság mikor lemegyünk :D

Én ma megszenvedek pirosnapos ünnep van , görcsölök mint a fene , de képes voltam nekiállni palacsintát sütni, mert ma tészta napom van. Nem vagyok normális ilyen melegbe!

Töki szőrnyen nyűgös, éjszakánként ébredezik, a szeggembe van egész nap, napi több kaki .... fog még sehol. Nem értem.

Virágnak és Hanna babának!
Kép

Panna nagyon szép tortát csináltál. Kezdek elbizonytalanodni a kitalált tortámban lehet váltok :wink:
Ugráló bika nagyon jóó! Én karácsonyra tartogatom ezt az ötletet. :D

Dia én sajnos ebben a kérdésben már nem tudok segíteni ,szerintem nehéz ügy lesz átszoktatni a tápszerre de lehet már a junior italok is jók lennének.

Hozzánk augusztus végén jön a védőnő meg a dokinő is majd jól kikérdezem őket ezek után mit hogy ehetnek, tápszerről pl. kell e váltani. Áron pl már alig eszi meg a tápszert 220ml- ből ha 120at megeszik és inkább kaját kér . Úgyhogy mi fürcsi előtt már vacsizunk fél adagot és tápit kap még utána.
De én még olyan sok mindent nem próbáltam adni Áronnak pl káposztát, zöldbabot, saját készítésű paradicsomos kaját se .
Valaki már kapott tanácsot 1éves kor utáni étrendre?

Zsófi kár hogy csökken a létszám , nem egy ilyen ünnepen kéne. De lehet jobb is ha kevesebben lesztek.

Sokszor én is eltűnök , de tényleg kár hogy már csak ilyen kevesen írogatunk, szépen lassan elfogyunk aztán már nem lesz senki. Most mi lettünk a MAG :lol: :lol:
Aproo te is hova lettél???
Sajnos nekünk a holnap nem jó talira már eligérkeztünk vendégségbe :(

Kiváltottam a meningo.... oltást 2200körül volt. MIkor adják be nektek?

Húúú sok vagyok dugulok
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.08.04 11:46-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

KITTIIIIIIIIIIIII :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Tápszer! Én még sosem adtam neki? Ez miért is kellene??

Mecsi! A Szigligeti rész is ilyen, meg a Balatonederics, meg Badacsony egy része. Tényleg szuper és végig homokos.

Én is még csak gyűjtöm a recepteket torta ügyben, aztán a végén meglátom, de nekünk még van 3 hetünk.

Mecsi! Kristóf napok óta bújos, állandóan kapaszkodik a lábamba és sokszor kel éjszaka, még ő szopizik is. És van 6 founk és felül már egy ideje látszik 2 és most vettük észre, hogy alul is várakozik 2, de szerintem az alsók pár napon belül kintlesznek és pl. a dinnyét, kenyér héjját olyan élvezettel nyammogja, szerintem azzal is maszírozza, meg persze engem harapdál. :shock:
Vendég

Kép Kép

KépKép
koadri

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bende

Minden babának, nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!
bende

Na jól eltoltam valamit! Szóval:

Köszönjük az elsejei köszöntéseket, és mi is boldog szülinapot kívánunk minden kis ünneplőnek!!!!

Nálunk kicsi a család, csak keresztmamánk volt jelen!

Dia! én nem bántam meg az egyes tortát, kakaós piskótát sütöttem, fehércsokis málnás mascarpone krémmel, kívül málnát elhagyva ua-zal a krémmel leöntve és marcipánból rózsákat csináltam a tetejére. Egy szemig elfogyott!!! A szalvéták és a csokor is rózsa volt!

Tőlünk Elmót már két hete megkapta Dorca, de most már legalább nem fél tőle, SŐT imádja, csókolgatja, ráfekszik és ő maga is mórikál nekünk, hogy rajta is nevessünk, mint Elmón...Nagyon édi!
Kép
Kereszttől egy szép kis ruhát és egy felfújhatós csigát kaptunk! Az is nagyon tetszett!
Kép Kép Kép

Egyéves méreteink: 8,45 kg 71 cm Rékától jól elmaradtunk!

Rizsi!

Nekünk is drakulás a fogunk és nyoma sincs a 2 középsőnek!!!

KépKép
koadri

Beninek millió puszi a gyönyörű szemecskéje mellé!!

Kata! nagyon jó, hogy tettél fel képeket, nagyon édik vagytok!

Boni!

Nosztalgikus a kép amit feltettél a legkisebb rokonról, de Csiga Zsigád is nagyon édi ám!!!!

Emma!

Nagyon jók a képek, és szuper a lokálpatriotizmusod is, már ami a pólót illeti!!! Hajrá Magyarország, hajrá szülőföld!!!!

Bende!

Biciklizős, iszappakolásos képek felülmúlhatatlanok, nagyon édik vagytok!!!

KépKép
koadri

sziasztok!

szuperek a szülinapos képek!

Réki, Niki, Dorca! egytől egyig! annyira ügyesek vagytok mamik, Ti is torta fronton.

én is bajlódom. lehet, hogy Boni példáját követve én is csak manónak veszek aznap valamit, amit széttrancsírozhat. aztán szombatra sütök. készülök. ;) igziiii!

és köszi a szülinapi csákós infót!

Adri, ez az egyes torta ennyire nagy lesz!? vagy ez két tekercsből van? és a krémet hogy találtad ki hozzá???

Vera, Te milyen tortát sütöttél? látom, hogy a tiéd is egyes! szuper ügyi vagy, bár neked van némi előképzettséged! :P

meningo oltást, nálunk szigorúan betöltött 1 éves kor után adják be. mi pl. 1 héttel később megyünk dokinénihez. gondolom, hogy akkor!

tápszer. elvileg 1 éves korig mondják. mivel jobban fedezi a vitamin és ásványianyagot, mint bármi más, és spec. gyerekeknek van. de 1 éves kortól szokták már ajánlani a tejet is. nem tudom. én is dokinővel konzultálok, hogy mi legyen a tápi sorsa. nálunk is már csak 2x van napi szinten. olyan 230ml/étkezés.

sophie27

Binyek ha jársz erre egy kérdés: láttam nálatok az játék asztalt ami fújja a játékot meg talán zenél is érdekli még a manókat ez a játék, játszanak még vele?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi képzeld még mindig alszunk :D

Kép

KépKép[/url]