A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Betti,gondolom, féltesó, ha nem tudott rólad.
Nemlajos, nekem is van ilyen nevű ismerősöm, de persze nem biztos, hogy ugyanaz a személy. Mi egy helyen dolgoztunk.
masut

Masut igen féltesó, a "spermadonor" részéről :) akit szintén nem láttam vagy 20 éve :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

már törölte ma nevet ha arról van szó.

Emberek megyek szembe a H1N1-gyel, nyugaton már támad és mi arra megyünk... Nem érdemes tv nézni mert csak tömeghisztériát keltenek.

Nem vagyunk egy betegeskedő fajta, de akkor belaszakítunk, tavaly influenzából szívburokgyulladással feküdtem a kardiológián. Hannának még eddig nem volt semmi baja, pár napig orrfolyás volt de napi 3x porszívoztunk és elmúlt.

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

kemse, köszi! :) :) :)
Egyszer (pont itt) rám köszönt egy régi osztálytársam az irl (in real live - asszem, szóval az igazi életben lévő) teljes nevemmel, hát nem örültem neki, szegényt rögtön lerohantam, hogy nem kéne, azóta nem is válaszolt (pedig nem bántani akartam, sajnálom!!!)

Mert tudjátok, az egy dolog, hogy valaki a nicknevemre mit talál, ha keres, de ha valaki beírja a gugliba a rendes nevem, ne jöjjön már rögtön ki a kedvenc topikom, ahol mindent megbeszélünk. Legalább izzadjon érte :) (jó, 3 perc, de akkor is! :D)

Betti: én néztem, és hát jól kiakadtam, tele volt bakival, ezeknek az ütősöknek nem is volt jó a hangosítása, de azt se mondták nekik, hogy bocs, és tényleg sok volt a gagyi...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jesszus, kemse, most olvasom, hogy szívburokgyulladás??? :shock:
Életemben még csak nem is hallottam ilyenről! :shock:
Azért óvatosan!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kemse mi az a szívburokgyulladás? Szúrt a szived?

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos:eős az én szervezetem, utána fogant HANNA :lol:

kemse

nem , nekem csak a gyomrom fájt és azt hitték hogy estleg vakbél vagy valami más...
aztán az ügyeletes az ekgról valamit kiszúrt és látták hogy valami folyadék van a szivwem körül... aztán megkértek mosolyogva hogy maradjak bent én meg mosolyogva válaszoltam hogy jó... de ez még poén a honvéd új téglaépületében volt. este mérik a lázam jön a nővér mennyi, kiveszem 38 és odaadom a nővérnek, ő meg nincs is lázam, megint visszatettem a lázmérőt és basszusz a lázmérő megitn 38ra felment és amikor odaadom a nővérnek hogy megnézze már látom hogy megy le a higany, szóval jót röhögtem a kórházban is, csak Norbi rohangált hozzám regel munka előtt meg munka után

na eniy mára meg egy bambi

JÓCCAKÁT

BETEGEKNEK gyógyulást és napsütést

Emese

kemse

Kemse: Te szegény! Durva lehetett! :shock: :? Még jó, hogy most láttalak, hogy milyen jól vagy ! ;)

Betti: Látom, hogy mosoly jelet tettél, de azért nagyon sajnálom azt a 20 éves távlatot és hogy nem is ismered a tesódat.... Ilyenből egy élet is kevés, hogy felépülj szerintem.... :(

Masut: Akkor amíg meggyőződ a párodat, időnként kölcsönadom a csajokat. Úgyis csüngenek rajtad és Zsófi simán eldajkálja Mártit (mint kedvencet) és párod rájön, hogy milyen praktikus a több tesó.... ;) Különben ahogy elnéztem Mártiaput, amint rápillant a kicsi lánya, már olvad, mint tűző napon a jégkrém.... Ketten együtt simán kenyérre kenitek szerintem.... ;)

Ja a bulin Zsófi újabb kedvenceket is talált magának. Gabka Lillája :P kettőt pislantott és Zsófikám elolvadt, aztán még Erpé Katája :P is belopta magát a szívébe... Imádja a kicsiket! :D
Pár év és jópénzért eladom babysitternek, én meg hátradőlök! :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Katka azért tettem mosolyt mert tényleg nem hiányzik, azért mert szinte nem is ismerem, van vmi bemutatkozó oldala (egyébként ügyvéd) ahol azt írja, hogy van EGY gyerekem stb, érted nem kettő :) hanem egy aki -az öcsém, akkor miért hiányozzon?

Betti
KépKép
queen-bee

Betti: Akkor biztos, hogy csak én vagyok nagyon apás és nem tudom elképzelni, hogy ebből a helyzetből ki lehet jönni súlyos lelki sérülések nélkül, de nem szeretnélek piszkálni. És örülök, hogy te ezt ilyen jól tudod kezelni! :P

Katka

katka22

és így ki is emelte, hogy EGY? :shock:
és az unokák sem mozgatták meg? Vagy nem is tud róluk? :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Amúgy azért maradtak abba a "vasárnapok" anno mert a fiatal felesége féltékeny volt....és nem engedte velem találkozni.

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos azt csak én emeltem ki, hogy érthető legyen, szerintem eszébe sem jutott, hogy kettőt kellene írnia, nehogy már a nagymenő ügyvédről kiderüljön vmi rossz :) Korniról tud, Karcsiról max. akkor ha a fia mondta neki, mert kitettem iwiwen az üzenőfalra, hogy megszületett.

Betti
KépKép
queen-bee

Jó éjt, megyek csicsikálni :)

Betti
KépKép
queen-bee

Betti, sajnálom :(

Viszont követlek, hosszú nap volt ez megint...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csajok, ne dícsérjetek már ennyire! :oops: :oops: :oops: Örülök, hogy segíthettem, és remélem, hogy nem volt szükség az inhalátorra. Egyébként Hugicámé is a köszönet, mert ő szólt, én már egy hete nem olvastam, nem volt rá időm.
Cserébe egy kép rólunk: :D

Kép

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Juji, Rszg: De szépek vagytok együtt!!! Az összes kis unokatesó gyönyörűűűűű!

Katka

katka22

No, megyek, mert bábszínházi előadás vár a játszószobában és névre szóló jegyet is kaptam. Meg Peti is. ;) :D

Katka

katka22

Hű, ez nem sok volt...

Juji, nagyon szépek vagytok így egy csokorban :D

És jelentem: ma négykézlábra állt az én kis lustaságom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt, vagy inkább jó napot! :)

Sikerült asszem mindent elolvasnom.

Lizinek jobbulást, nagyon remélem, hogy jobb éjaszkátok volt és nem lesz sok ilyen!
Én is úgy tudom, hogy a kruppot kinövik a gyerekek, de nagyon ijesztő lehetett!!!

Örülök, hogy mindenki jól érezte magát.
és Nemlajos: azért annyira nem voltunk kevesen (összesen 6 anyuka 12 gyerekkel) egy 80 m2-es házban ez nem is kevés :)
Jöhettek máskor is, remélem Levi akkor kevésbbé lesz hisztériás :oops:
Sajnálom, hoyg nem csak én nem vagyok beszélőviszonyban a szüleimmel, de én is úgy vagyok már vele, hogy nem hiányoznak és sokkal könnyebb az életem nélkülük.
Kemse: kuglóf receptet mentettem, apának is nagyon ízlett, csak a mazsolával szivatta meg magát. mondtam neki, hogy ott van benne, erre jól ráharapott :)))

Reggel voltam úszni, ez nagoyn jól esett, most meg csinálom a megrendelt fánkot :) Épp kel :) kellett nekem megkérdezni, hogy mit főzzek hétvégén :)

Na megyek mert Lili felébredt Levi autózási hangjaira :(

Kép

Kép
gabka77

Katka, szívesen kölcsönveszem őket. :) Na szééép, "eladod" bébiszitternek Zsófit. :lol:

Voltunk ma reggel ügyeleten, mert éjjel megint 39 fokra felment Márti láza, igaz, reggelre már csak hőemelkedése volt, hát vírusos torokgyulladása van. Hogy hol szedte ezt össze??? Na jó, bárhol összeszedhette. A tüdeje tiszta, semmi szövődményre utaló jel nincs, csak a torkában vannak hólyagocskák. Sok folyadékot kell itatni és lázat csillapítani, ha túl magas. Eddig is ezt tettük, szóval ügyik voltunk. :)

Masut
masut

sziasztok

jaj megint ez a sok betegeskedő baba :(

Papillon: nagyon sajnálom Lizit, de annyira jó hogy vannak ilyen segítőkész emberek (Juji igenis király csaj vagy! ;) ) hogy telt az éjszaka? hogy van a kis hercegnőd????

Masut: Mártibabának is jobbulást, szerencse hogy "csak" torokgyuszi... szegénykét gondolom azért az is megviseli.. és szívesen iszik, vagy fáj neki közben? :roll:

Erpé: ez kiruccanás norvégba egy újabb lépés a költözés felé.. :D nagyban függ attól mikor talál Mic jó melót norvég cégnél. (jelenleg dán cégnél dolgozik de Norvégiában) Te párod hogy áll melóilag? mivel is foglalkozik? (bocsi ha írtad, és szitaagyam van nem emléxem )

tali szupi lehetett :) babók tényleg nem is igazán babák többé :) nagyon sokat változtak! CsibbMátéval az élen :shock: jó azért megismerném (ha szembejönne az utcán :lol: )

Betti: sajnálom ami veled meg fateroddal történt... vannak ilyen idióta pasik, akiket apának nem nagyon lehet nevezni :( hasonló cipőben járunk, csak én 17 éves koromtól nem tudok faterról gyakorlatilag semmit (addig meg én voltam az ő kicsi királylánya...) becsajozott.... no comment :?

KépKép
KépKép
adryn

Katka: neked szerettem volna még írni, hogy épp amiatt szerettem volna mindig csak egy gyereket mert túlságosan féltem a szabadságomat. :oops: engem megöl ha bezárva érzem magam. egy gyerekkel meg azért könnyebb mozogni, utazni :roll: (és titokban nagyon örülök hogy Nico "besikerült" mert egyébként fogalmam sincs hogy mikor éreztem volna magam késznek a gyerekvállalásra :oops: )

KépKép
KépKép
adryn

masut, szegény Márti baba, jobbulást neki!!! :(

gabka: ööö... az tényleg nem kevés, a képeken valahogy kevesebbnek tűnt, mint 18! :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, szegény kisbabáink, hogy ilyen sokan betegek! jobbulást mindenkinek!!!

Papillon
milyen volt az éjszaka? úgy örülök, hogy ilyen gyorsan megoldódott az inhalátor probléma! Köszönjük JUJI!!!! :D

Mártinak is gyors gyógyulást!!!

sajnos mi is a betegek táborát erősítjük, persze semmi komoly, csak takonykór.

tegnap lementünk a balatonra, megnéztük a házat. hát nagyon szép! :oops: már alig várom a nyarat!

Máté most a képekhez képest is változott, mert letoltuk géppel a haját! :D úgyhogy most megint kopirnyó.

Nemlajos
akkor most már ne is számítsak üléshuzatra tőled???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, reménykedni lehet... Neked mikorra kell? :roll:
az a baj velem, hogy egyszer nekiülök, és akkor látástól mikulásig csinálom, de előtte van egy hosszabb elméleti szakasz, amikor egyfolytában jönnek az ötletek, írok, rajzolok, jegyzetelek, ötletelek, tervezek...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
háát, legkésőbb nyárra! :wink:
de jó volna előbb, mert amíg még a hordozóban ül, addig oda tudnám adni az ülést, amíg mintát veszel róla... 1-2 hónapig még biztos nem raknám bele...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Betegeskedőknek jobbulást!

Papillon milyen volt az éjszaka? Remélem Lizi jobban van már.

Mi nem vagyunk jó passzban a hétvégén. Tegnap elmentem egy futóversenyre és Gábor vigyázott a 3 gyerekre. Mindössz 2 óráról volt szó. Aztán után kaptam megint a megjegyzéseket, hogy akkor most foglalkozzak én a gyerekekkel ő már elfáradt a bébiszitterkedésben :shock: persze ezt nem mérgesen mondja, meg lehet hogy viccel én már nem tudom, de nekem az olyan rosszul esik. Aztán persze durci volt. Ma megkérdeztem hogy haragszik-e valamiért aztán elmondta mi a baja, de csak még jobban összevesztünk :cry: A baj hogy én ilyenkor miért nem dícsérem meg, hogy ő milyen ügyi volt hogy vigyázott a 3 gyerekre stb... Hát én ezen kisség kiakadtam. Nekem valahogy ez nem áll a számra hogy ilyenkor megdicsérjem, azt hittem hogy ez egyértelmű hogy vigyáz rájuk, vagy hogy ezt ő élvezi hogy játszhat velük, vagy sétálhat. Amúgy már napok óta mérges voltam, hogy délutánonként mikor hazajött leült a kanapéra és estig olvasott, olyan jó lenne ha ilyenkor játszana a gyerekekkel, foglalkozna velük. Nálatok ez hogy van, főleg akinél sok gyerek van? Vagy ez így normális és én várok el túl sokat? :? Én azt hittem hogy a gyereknevelés kettőnk feladata, miért kéne érte megdicsérnem?? Mondtam neki, hogy inkább ne segítsen semmit a házimunkában csak a gyerekekkel foglalkozzon többet.
Ha az anyósom vagy barátnőm vigyáz a gyerekeimre annak megköszönöm, de a férjemnek is köszönjem meg és dícsérjem meg? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica!
Nálunk "csak" 2 van,és a nagy ugye a férjemé.Mégis,ha én nem néznék a körmére(tanulás,lecke,ellenőrző,tiszta ruha stb)akkor senki :( Pedig ő amúgy nagyon gyerekcentrikus,múltkor írtam,hogy tesóm fodrászüzletében mindenki engem irigyel,hogy ilyen férjem van,hogy bármit megcsinál Lara körül IS.
Házimunkát többnyire csak ha kérem,de van,hogy magától is,ilyenkor viszont jön,hogy "Nem is látod,hogy elmosogattam?"Stb.De látom,és alkalomadtán meg is köszönöm,de nem mindig.Talán azért azért,mert milliószor szóvá tettem,hogy olyan jólesne,ha néhanapján elismerné,amit csinálok.Megköszönné a finom ebédet,észrevenné,hogy takarítottam,ha napközben felhívom,hogy Lara tök nyűgös,és hazajőve mégis azt látja,hogy egy csomó mindent így is megcsináltam,megdicsérne vagy valami.De ez hiú ábránd.És nem értem miért.Nem kerül semmibe,d enekem olyan jól esne.Mondtam is neki legutóbb,amikor megjegyezte,hogy elmosogatott,hogy nekem is pont ilyen jól esne,ha észrevenne ezt-azt,de persze semmi változás :(

Kép
Kép
zazzy

ohh, vica, zazzy, sajnálom :(
Úgy látszik, ezekre a kilátásokra én is felkészülhetek... Bár most összeteszem a kezem, újabban nagyon Dömés a Zuram, sokat játszik, foglalkozik vele.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb, oké, iparkodom!!!
De az anyagvásárlást rád bízom, azt lehet? 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica: Dicsérd csak meg, hogy foglalkozik a gyerekekkel.... Ha ez kell neki, hogy működjön, akkor ez igazán nem kerül semmibe... A jó szót ingyen adják. (Persze jó lenne, ha fordítva is eszébe jutna :roll: )
Nekem Petiapu sokat foglalkozik a gyerekekkel és a háztartás egy jelentős részét is csinálja.... Nekem mindig házias pasijaim vannak (biztos azért, mert én nem vagyok az... :oops: ), bevonzom őket. ;) Meg hát Petiapu biztos nem választ engem 2 gyerekkel, ha nem szeretne gyerekekkel játszani... Szóval azért sokat segít, bár időnként nem veszi észre, hogy kellene a segítség, de általában meg vagyok vele elégedve... Meg egyedül nem is bírnám... :oops:
Meg azt akartam írni, hogy a gyerekekkel addig nagyon nehéz, amíg a legkisebb is eléri a 3 éves kort (bár 2 éves kortól könnyebb)... Nekünk sokszor már nem kell játszani a nagyokkal, mert órákat eljátszanak kint vagy akár bent is és egymásnak társaságot is adnak, meg lelépnek barátokhoz, szóval így már elég könnyű....

Adryn: Teljesen megértelek.... :oops: Nekem korábban is volt egy időszakom és mostanában is úgy érzem időnként, hogy legszívesebben felülnék az első dél fele menő gépre és 1 hónapig nem jönnék haza.... :oops: Persze nem teszem meg, csak most nehéz időszakunk van.... És néha ábrándozok a régi szabadságomról....

Katka

katka22

apám uralja a gépet, írtam is erpének, de ezek szerint még nem jutott géphez. Jobban vunk, hála KIRÁLY JUJInak!!! Lizi imás inhalálni. Köhög, rekedt, náthás és sápadt, de jobban van és nem fullad. Katka, nem feküdtünk be, csak megnézettük Lizit, és utána hazajöttünk és befulladt.

Tünök, holnap írok bővebben.

Köszi RSZG!!!!!!!!!!!!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Zazzy, Vica férjfronton nálunk is hasonló a helyzet, Kris jól elvan a naggyal, de ha vele van a menü tuti "mekikaja" , biztos, hogy a kinőtt polóját adja rá stb. A leckét is én nézem át, kértem, hogy gyakorolja vele a németet (elvileg ő a némettanár) de még csak 2x jutottak el odáig :) de dicskedni persze jó a gyerekekkel :)

Betti
KépKép
queen-bee

jelentem, megvolt a thaimasszázs, hát... újjá születtem!!! :D
Most várom, hogy mennyi lenne, ha havi rendszerességgel mennék...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica: Azt akartam még kérni, hogy mesélj a versenyről. milyen volt? Táv? Dombos volt? Hogy ment? Idő?
Én egyszer voltam Zegen duatlon versenyen. Egyetemisták - főiskolások országos bajnokságán. Arra emlékszem, hogy felküldtek minket biciklível egy irdatlan nagy hegyre és majd kiköptem a tüdőmet. Meg arra, hogy májusban volt és váratlanul rossz idő lett (esett hó :shock: ) és nem volt elég meleg ruhánk és lefele a hegyről megfagytam (mert ugye lefele nem kell megszakadni, de van menetszél). A kezem úgy megdermedt, hogy nem tudtam használni a végén a váltót rendesen. Még szerencse, hogy a futások síkon voltak.... Mondjuk nagy élmény volt mindezzel együtt, mert életem egyik legjobbját futottam bicikli után és csapatban aranyosak lettünk... ;)

Masut: Szegény kicsi pindurkám... :? Ha nem akar enni, akkor is érdemes Nurofent adni, mert az fájdalomcsillapító is. Általában ezeken 3 nap alatt át lehet esni.... Ti már lassan ott jártok, nem?

Kukli hír: Most nem idézek szó szerint, de még egy fogacska kinőtt titokban. Még csak az ínye sem duzzadt Katának... ;) :D

[/b]

Katka

katka22

ilda thaimasszázs?! de jó, és össze-vissza tekergettek? Nem volt fájdalmas?

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos: Thai masszázs! :P Irigy-irigy! Nekem ilyenekre egyzserűen nincs időm, monjduk én a Mauri masszázsra bukom a legjobban... :roll:

Katka

katka22

Nemlajos
ajjjajjj, akkor lehet, hogy nem lesz kész nyárra... :roll: :lol: :lol:
na jó, de én egyáltalán nem értek ám az anyagokhoz, hogy pl. milyen típus jó ilyen huzatanyagnak... mert ugye legyen pamutos, de azért ne legyen teljesen merev és mégis tartós legyen... na az ilyen anyagot hogy hívják??? vagy hagyatkozzam egy eladóra? :roll:

Vica
teljesen egyetértek veled, de ha ettől tényleg szívesebben csinálja, akkor mondjad neki, és magadban meg gondolj amit akarsz!!! :wink:
többek között ezért nem lesz nálunk harmadik, mert ugyanez van nálunk is. ő akar persze, de más f...ával verni a csalánt könnyűűűű... :roll:

Zazzy
neked is igazad van!!! :twisted: én gyerekszülés óta lettem vad feminista!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Papillon
további gyógyulást Lizikének!

Nemlajos
thai masszázs, jaj de jó is lehetett neked! meg most is...
én már nem fejek 2 napja :( úgyhogy hamarosan én is elmegyek, ha lement a mellem...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

itt lesz jövő nyáron a babatali:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb :D:D:D Már alig várom a nyarat!!!
ööö... mi köze a fejésnek a masszázshoz? :shock:

És lányok, hülyeséget mondtam, a lány thai- és gyógymasszőr, de most nem thaioztunk, mert csak végignyomogatott, masszírozott, tekergetni legközelebb fog, ha akarom.
Ha tekergetett volna, akkor szerintem nem is élnék már :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb nagyon klassz a ház!! A mi (páromék) házikónk Balatonvilágoson nem ilyen szupi, ici-pici ikerházikó ( egy pici csík kert, annak a fele az ikeré) 1 szobával, de imádom :) és a legnagyobb előnye, hogy a kertből "nyílik a Balaton" , így még a strandra sen kell elmenni. :)

Nemlajos a sima masszázs is nagyon szupi, az én vacak gerincemre is ráférne..gyerekként még fűzőt is hordtam.

Betti
KépKép
queen-bee

Betti, ha hiszed, ha nem, tiniként én azt szerettem volna, hogy legyen ilyen fűzőm, mert annyira szép tartásuk van azoknak, akiknek volt.
Rajtam is biztos segített volna...
Most mondta a csaj, hogy konkrétan egy S van a gerincemben. Oldalra néző S...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb: Nagyon szuper a nyaralótok! :shock: 8) Jó izlésetek van nagyon! :P

Én is hozok képeket, persze nem szuper nyaralóról, hanem idei szezonnyitó korcsolyázásról.... :P A korcsolyázás nagyon jó volt. A gond ott volt, hogy Petinek vittünk nagymamát, de Petin kitört a szeparációs szorongás és idegen helyen nem akart meglenni nélkülem... :( Nagyon sírt, pedig nem szokott. Szóval az elején sokat voltam vele (az ölembe egyből elhallgatott, de hatalmasakat szipogott), aztán elaludt, akkor nagyon koriztam, aztán a végén megint anya kellett.... :? Az volt a szerencse, hogy hívtuk a lányok apukáját is, szóval amíg Petiztem, addig ő korizott a lányokkal. Dani még csak kicsit tud, szóval ő teljes egészében Petiapun lógott vagy rajtam (Petiapuéknál valami céges mizéria van, szegény egy órát telefonált a korcsolyapálya közepén.) De azért mindezzel együtt jó volt kimozdulni és korcsolyázni.... Petit leszámítva ( :( ) jól éreztük magunkat! :P

Egy beállított csoportkép:
Kép

A jég csúszik, de jó rajta hemperegni! :P
Kép

Suhanunk! Korcsolyázni jóóóóóóóó! 8) Csak anyának miért nincs 3 keze?! :evil:
Kép

Anyu így az öledben jó, de most már ne menj sehova!!!!
Kép

Na jó... Így hogy folyamatosan látlak, még mosolyogni is hajlandó vagyok a nagyi ölében! :wink:
Kép

Katka

katka22

Hát Nemlajos nekem nem volt olyan jó móka 3 évig a fűző :) deréktól-nyakig egy váz, öltözni sem lehetett benne rendesen, a mozgás pedig olyan "robotos"

Katka korizós képek nagyon jók, nekem a lábamon sem volt soha kori, ahhoz képest, hogy a tesóm formációs korcsolyázott..:) Melyik jégpályán voltatok?

Betti
KépKép
queen-bee

Katka, de jó buli lehetett!
Szerintem a Te gyerekeid nagyon szívesen gondolnak majd vissza a gyerekkorukra!

Csibb, akartam Neked mondani, hogy ööö... anyagismeretből sose voltam jó, ha izzadás ellen akarod, akkor jobb pamutból, az viszont asszem jobban gyűrődik, ezért jobb lenne kevert szálas, de majd az eladó biztos ad tanácsot (még ha az anyagot tudnám is, a színt, meg a mintát, meg minden, szóval jobb, ha Te veszed meg magadnak, mint hogy ne tessen!)

Búcsúzom, ma én is hamar bújok ágyba (remélhetőleg...), jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is megyek lassan, holnap reggel visszérműtét :? Karcsikárra anyu vigyáz..hát nem irigylem, remélem nem üvölt majd nagyon..

Betti
KépKép
queen-bee

Csibb ez a nyaraló nagyon szép :wink: és milyen zöld a fű :shock:

Katka irigykedem a korcsolyázás miatt, nálunk év elején zárt be a korcsolyapálya :cry: szóval maximum a város melletti tó jegén tudunk majd korizni ha lesz olyan idő.
Ja és a futóverseny. Ez a toronyfutás volt, minden évben ilyenkor rendezik meg. Most még színesítve egy downhill futással, azaz leparkoltunk a toronynál (zeg-i TV-torony :wink: ) onnan futóverseny lefelé az erdőben, ez kb 4-6 perc, gyorsaságtól függően, majd utána tömegrajttal futás fel a toronyhoz. A szintkülönbség olyan 120 m és olyan 1,5 km lehet. Szóval nem hosszú csak nagyon meredek.

Köszi lányok a tanácsokat, a bíztatást és az együttérzést. Lehet hogy tényleg az a megoldás, hogy erőt kell venni magamon és dícsérnem kell :roll: hát majd meglátjuk.
Az biztos hogy nem jó az ami most van, az egész helyzet kettőnk között :cry: most is csak olvas, napok óta csak olvas én meg jobb híján itt ülök, vagy vasalok vagy pakolok. Az a baj hogy nagyon magába forduló típus.
Amúgy nem a háztartásban való segítséggel van a gond, tényleg. Pl. volt olyan, hogy tavaly elmentünk egy 4 napos versenyre ausztriába, tesómékkal egy szálláson aludtunk, amíg én futottam addig Gábor vigyázott a gyerekekre, de az kb 1-max.1,5 órát vett igénybe naponta. Az egész hangulat rossz volt, mert Gábor durcizott hogy neki kell vigyázni a gyerekekre :? Most így visszagondolva lehet hogy akkor is ugyanez volt a baj, hogy nem dícsértem agyba-főve hogy milyen ügyi volt, hogy vigyázott a saját gyerekeire. :evil:
Én meg ilyenkor kérdem, de hát nem szeretsz a gyerekekkel lenni, vagy mi? mintha az egész egy kényszer lenne. Nna mindegy. Bocs a panaszáradatért. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?