Csibb ez a nyaraló nagyon szép

és milyen zöld a fű
Katka irigykedem a korcsolyázás miatt, nálunk év elején zárt be a korcsolyapálya

szóval maximum a város melletti tó jegén tudunk majd korizni ha lesz olyan idő.
Ja és a futóverseny. Ez a toronyfutás volt, minden évben ilyenkor rendezik meg. Most még színesítve egy downhill futással, azaz leparkoltunk a toronynál (zeg-i TV-torony

) onnan futóverseny lefelé az erdőben, ez kb 4-6 perc, gyorsaságtól függően, majd utána tömegrajttal futás fel a toronyhoz. A szintkülönbség olyan 120 m és olyan 1,5 km lehet. Szóval nem hosszú csak nagyon meredek.
Köszi lányok a tanácsokat, a bíztatást és az együttérzést. Lehet hogy tényleg az a megoldás, hogy erőt kell venni magamon és dícsérnem kell

hát majd meglátjuk.
Az biztos hogy nem jó az ami most van, az egész helyzet kettőnk között

most is csak olvas, napok óta csak olvas én meg jobb híján itt ülök, vagy vasalok vagy pakolok. Az a baj hogy nagyon magába forduló típus.
Amúgy nem a háztartásban való segítséggel van a gond, tényleg. Pl. volt olyan, hogy tavaly elmentünk egy 4 napos versenyre ausztriába, tesómékkal egy szálláson aludtunk, amíg én futottam addig Gábor vigyázott a gyerekekre, de az kb 1-max.1,5 órát vett igénybe naponta. Az egész hangulat rossz volt, mert Gábor durcizott hogy neki kell vigyázni a gyerekekre

Most így visszagondolva lehet hogy akkor is ugyanez volt a baj, hogy nem dícsértem agyba-főve hogy milyen ügyi volt, hogy vigyázott a saját gyerekeire.
Én meg ilyenkor kérdem, de hát nem szeretsz a gyerekekkel lenni, vagy mi? mintha az egész egy kényszer lenne. Nna mindegy. Bocs a panaszáradatért.