A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Bambi!

Igen Tidrenczel!

Klarka!
Nekem semmi hasmenes.
De meg jele sincs a szulesnek, meg kemenyedesem sincs.

Pedig penteken es szombaton tuti a nyakdugo tavozott.

A hasmenes az jo jel, de nekem Zolinal egy hettel elotte kezdodott a hasmenes. (Ezt nem azert irtam, hogy elkeseritselek)
Drukkolok, hogy ti is szuljetek mar.

Magi
Vendég

Áprilisiak! Most a 35. hétbe léptem és rosszabbodik a memóm -no nem mintha eddig jó lett volna, de most. :roll: :? még a végén elhagyom Laut vhol ha nem figyelek... :shock:
Nálatok is így volt??
Voltunk tescoban -délben senki sincs! :D máskor 10-11 fele mentünk és akkor mennyivel többen vannak. aztán a bevásárlópénzt itthon hagytam. jó, mi? és mikor jut ez eszembe? amikor fizetni kéne.... rémes. de a számlámon volt még pénz, vmennyit kp is maradt így nem lett nagy gond. De előre tartok attól, legközelebb mit felejtek el... :oops:
Viszont egy csomó maradék babacuccot megvettem, már elegem van a vásárlásokból, meg a listákból: honnan mi kell még, stb. stb. így a 7végi börzével 1ütt már minden megvan, kiv a betétemet és eldobható alsómat asszem. Most írom majd össze mi nincs még.

Vki írta még régebben azt a kígyós játékot, ami a kiságyra tehető, hogy gondolkodik, vegyen-e... nos, most kuponakciós a brendonban -hogy melyik újság kuponjával azt most nem tudom, mert ma megvettem mindkettőt (anyák lapja meg baba magazin)

Szösz: mi is így vagyunk az első napokkal -oké, tudom, másodszorra már könnyebb (de 2vel nehezebb is lehet). bár én elsőre is így tettem volna -bárcsak hagyta volna párom... ha úgy érzitek, megoldjátok, menni is fog! (szerintem is)
Jó Neked, hogy ezekben keményen ki tudsz állni magatokért! Nekem szüleimmel szemben az ilyesmi nem nagyon megy... párommal tegnap pont ilyesmi miat veszekedtunk, feldobó volt gíy befejezni a hétvégét.
Csak 2 táska? :shock: :shock: :shock: Hova tetted a köntöst? Nekem az kitesz egy táskányit... lehet, venni kéne egy nagyobb sporttáskét... (múltkor láttam egy cukit, csak férjemnek nem mertem még mondani... :wink: :oops: )

Marjan: tök jó a fotó, szépek vagytok. Szerintem is nagyon klassz, hogy nem az a sablon beállított-kép

Bambi: köszi a tippet a homeos könyvről, engem érdekel, utánanézek.

Téjé: milyen gyógyszertárban adták azt a könyvet? Mármint homeos gyógyszertárban? Vagy simában? Múltkor a hozzánk közeliben úgy néztek rám, mint egy ufóra, amikor mondtam, hogy Stodalt kérek meg hogy ez homeos szer köhögésre... Kiderült, hogy ott semmi ilyet nem árulnak...

Jobbulást Téjé, Bambi! Fura, éjjel többször ébredtem arra, hogy hányingerem van... talán van vmi a levegőben

Laktoherbről: engem elsőnél nem fújt fel, és most is van egy csomó belőle (kaptam dm-kupont) ufgye azért akkor elég valószínű, hogy most sem fog felfújni? bár, max akkor majd párom hoz másfélét....

Bambi: amikor Laut vártam (ill még nem tudtam ezt) voltam sztk-ban -hát soha többet. volt ott egy dokinő aki szimpi volt és felkészültnek tűnt, erre amikor elmentem, mert görcsöltem menzi nélkül és a teszt negatív lett akkor megnézett és azt mondta, vmit elkaptam vagy mi és szedjek vmi antibios hüvelygolyót. aztán amikor + lett a teszt es magánhoz mentem nagyon kiakadt a magándoki, hogy hogy adhatott egy doki ilyet amikor tudta, hogy baba is lehet az ok (mondtam, hogy próbálkozunk)... Tudom, írtad, hogy csak megnézetni akartad, de ilyesmik miatt én annyit sem bíznék sztk-s dokira (tisztelet a kivételeknek, de sajna egyet sem ismerek)

Mango: semmi gond! Köszönjük a jókívánságot! :D

Kép Kép
celesztina

celesztina sima gyógyszertárban. De nézd meg, vagy kérdezz rá, hogy árulnak e homeos bogyókat! Van ahova még a fejlődés szele nem ért el. A keresztúri nagyban biztos van ám, az olyan modern. Mondjuk mi a Szarvas csárdánál kaptuk. 80-as busz végállomása, nem tudom mennyire ismered a terpet erre. Ott anyukám már nagyon megbarátkozott a hölgyekkel.

Kép
téjé

sziasztotk, bocsánat, h bepofátlankodom, én is a napokban fogok szülni.
olvasni szoktalak benneteket, igazából a jános kórházas anyukákban vagyok aktív.

szösszenet neked szeretnék üzenni.

én samut császárral szültem (vajúdás közben elment a szívhang) és meg szeretnélek nyugtatni.

az érzéstelenítés beadását nem is éreztem. mondták, h tompán fájni fog, kérdeztem, h mikor adják már be? mondta az anesztes, h már rég beadta.

a műtét első 5 percében kiemelték samut, utána azzal az élménnyel eltelve feküdtem, így szálltak a percek.

a műtét után nagyon nagyon gyorsan gyógyultam! a dokim tanácsára én 20 órát feküdtem, nem mozgattam a fejemet (hogy nehogy iszonyú erős fejfájásom legyen) de amikor felkeltem már saját lábamon mentem le a kórterembe (addig a megfigyelőben voltam) és hajat is tudtam mosni előrehajolva, lazán ültem és minden rendben volt. rengeteget mozogtam, mert az nagyon könnyíti a gyógyulást, de amikor hazajöttünk, már egyáltalán semmi fájdalmam nem volt!

nekem nagyon pozitív élmény volt a császár- amikor samut az arcomhoz tették, az fantasztikus, sose felejtem el.

ne félj, minden rendben lesz. nekem pl a tejem már lazán beindult és simán ahogy lehetett, tutdam szoptatni.

nem törvényszerű, h rettenetesen fáj. alkatilag mindenki más, biztos neked is könnyen fog gyógyulni! fel a fejjel!
kerekpocak

Celesztina: bár Judittal tárgyaltátok a homeos könyvet és szereket. Nem mindegyik gyógyszertárban van. Ahhoz hogy árulják valamelyik gyógyszerésznek vagy asszisztensnek el kell végezni egy tanfolyamot erre vonatkozóan, mivel ezek speciális szerek, úgymond gyógyhatású készítmények.

A Laktoherb tea nálam az első kettőnél semmit nem okozott, viszont a harmadiknál a kicsinek okozott szörnyű hasfájást. Jobbak a Naturlandos és a granulátumos teák.

Szösszenet: én csak azt tanácsolom neked, hogy a holnapi napon, míg bent fekszel foglald el magad, próbálj meg minél többet pihenni, és nem a műtéten rágódni. Engem mikor egy nappal az indítás előtt befektettek nagyon keveset tudtam pihenni, és másnap nagyon nyomi voltam. Pedig ez a sima szülésnél volt. A császárt viszont én is nagyon jól viseltem, pedig 22 órányi vajúdás után műtöttek meg. Nekem akkor még 24 órát kellett feküdnöm, és nagyon rossz volt felkelni, szédültem. Azt mondják, hogy minél hamarabb fel tudsz kelni (legalább felülni, és így fokozatosan próbálkozni a járkálással), annál jobb utána. Utoljára pedig nagyon szorítok én is neked.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Judit!
Neked is be van dagadva a lábad? Én két napja szenvedek vele, alig tudom a cipőmet felhúzni, meg alig tudok az emeletre felmászni.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Gratulálok a babákhoz! Sok tejcit és gyors felépülést kívánok!

Nálunk is tombol a hányásos-hasmenéses vírus,oviból hazahozott ajándék :evil:

Azért néha olvasgatok,de írni már nincs nagyon időm.

Szösszenet drukkolok!

Pumpókáról újabb hír?

KépKépKép
bambika

Zsófi - Köszönöm ezeket a kedves sorokat, tényleg megnyugtató volt olvasni :) Jól esik nagyon, hogy ismeretlenül üzensz nekem, csak hogy megnyugtass :)
Ma már sokkal jobban vagyok lelkileg .. ;)
Izgatott vagyok :)

Zsuzsa
- Igen, én is így terveztem, hogy igyekszem kipihenni magam, hogy fitt legyek, amikor gyógyulni kell :)
Köszi neked is a drukkot :)

Illetve mindenkinek, aki írta :)

Elmegyünk most Párommal valahova .. .nem mondta hova, meglepetés :) Majd este jövök! :)

Kép
szösszenet

Szösz
Nem biztos, h fennt leszek este, ezért most köszönök Tőled!
Legyetek nagyon ügyesek, ne izguljál, próbálj meg műtét előtt sokat pihenni és egyébként meg tuti nem lesz semmi gond!!!
Majd el tudod küldeni a számod priviben, mert ki tudja, mikor megyünk mi is, és ha előbb mint tervezzük, akkor lehet még pont bennt lesztek!!

Kép

Klarka
Te is el tudod majd küldeni a számod, h akkor Neked is "szóljak"!!

Májusika
Vki. dobna egy számot, mert nekem csak azoké van meg, akikkel egy időpontra vagyunk, így nem bizti, h tudnak írni ide, h történne vmi!!

Rólunk
No, megjártam a védőnénit!
Szerinte is a hétvége játszik nálunk, és már úgy köszönt el, h ha legközelebb beszélünk, akkor már szültem, és időpontot egyeztetek vele, h mikor jön!
Néztünk pisit, magas volt a cukrom, és szerinte már nyílik a méhszáj, mert az egyik kocka a tesztcsíkon bezöldült, és az vmi vérzésre utal, ami ilyenkor a méhszájból jön.. :)
Valszínű, akkor szombaton ezért barnáztam.., de nem is idegeskedek már, végülis tök normális, h készülődik.

jaj, hát ennyi röviden rólunk, kinnt baromi meleg van én totál leizzadtam, most meg itthon pihegek egy bugyiban..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok Lányok!

Látom beindult a babaeső... :D

Katavirág! Nagy gratula Olivérhez, sok boldogságot!!!

Szösszenet! Drukkolok Neked, hogy minden rendben menjen!!! :wink:

Ez már nagyon izgi, bármikor születhet egy újabb baba!!! :D

Celesztina! Utólag Boldog szülinapot Laurának!

Pumpóka???

KépKép

KépKép
gabcika

Még mindig egyben.... pedig már magamba döntöttem a gyömbéres koktélt is, amit sikerült majdnem visszaadni, annyira sok gyömbért tettem bele a marha fejemmel.... anyám itt röhögött rajtam...
Ennek már 5 órája azóta a keményedések is elmúltak... úgy látszik, rám forditva hatnak a szülésinditó praktikák... egyedül tán az ungabunga jött be... mondtam is anyának, éjjel megmászom a férjemet, és akkor kiderül, hogy tegnap annak volt ilyen jó kis fájáserősitő hatása vagy magától indult el... :roll:

Most mindenesetre lehet, hogy lefekszem, mert éjjel alig aludtam vmit és nehogy menni kelljen esetleg most éjjel (én már nemtom, mi a következő lépése Zsófinak) és tiszta mosottsz...r legyek...

Anyu eddig őrzött, leste a fájásokat, amik persze nem jöttek, mondtam, menjen haza, mert a fiúknál is igy volt... Atisnál bement reggel dolgozni, én meg egy óra múlva hivtam... Barnusnál is ctg-n voltunk, hazahozott, hazament tőlünk.. épphogy kiszállt a kocsiból, már ment a telefon, hogy forduljon vissza... :) szegény úgy szállt most be a kocsiba, hogy: ugye nem fog szólni a telefon egy óra múlva... :lol:
Ráadásul van egy fehérboszi kolléganője, akinek általában bejönnek a megérzései és aszonta tegnap is, hogy nem fog jönni ez a gyerek, mert április elsején fog születni... na kösz... mondtam muternak, eztet miért nem mondtad előbb??? :lol: Nagyon kiváncsi leszek rá, bejön-e neki... :)

Na megyek, órák óta az első keményedésem... :lol: fekszem lefelé, hogy rápihenjek a holnapra....
Vendég

Hát lányok az én napom sem volt ma semmi.
Bementem reggel 7:15-re CTG-re.8-kor elkaptam a dokimat a folyosón,megnézte a papíromat és közölte, hogy nagyon rossznak látja a gyerek szívét,kora délután ismétlés és majd eldönti, hogy be kell-e feküdnöm vagy sem. :shock: Hazajönni nem tudtam,császkáltam a városban.11:40-kor újabb Ctg,de a dokim az csak 1/2 3-kor került elő a műtőből. :evil: Közölte,hogy jobb,mint reggel, és hogy csütörtökön megint mehetek.Ja!És végig 40-50-es fájások voltak, ill. 1 db 100-as.Az jelent valamit?Egy csajszi meg a CTG-n közölte,hogy ő úgy érzi,hogy amióta rárakták a gépet 5 percenként jönnek a fájásai.És valóban!Ő már nem ment haza.Durva.

Kép
ágnes27

Sziasztok!

Nagyon izgi kezd lenni a topik!!!!!!
Gratulálok Katavirágnak! Sok-sok boldogságot, és tejet! :wink:

Szösszenet!! Gondolok RÁD/RÁTOK holnaptól!!!! Minden oké lesz. ez biztos! Várjuk nagyon a híreket!

Pumpóka! Megy a drukk ezerrel!!!!!! Remélem a mi Zsófink nem húzza el a dolgait ennyire... :wink: :lol:

Én ma el vagyok havazva, csak most tudtam átfutni a mai termést! Reggel szülés-felk. tanf., délelőtt táppénzes papír, ebéd után kidőltem, és aludtam 2 órát!! (este még ugye éjfélkor nem voltam álmos, mert akkor még elvileg csak 11 óra volt)
Most meg mindjárt megyek dokihoz!! Majd holnap megírom mit volt!

Kép
gabo001

Na, most lett volna egy kis időm ,erre nem jön senki!!! Ez az én formám! :roll:

Megyek zuhanyozni, aztán irány a doki.

Kép
gabo001

Jé! Most látom, hogy a babanetes óra nincs átállítva???!!!

Kép
gabo001

Gabo, én gmt+3-ra állítottam, és így rendben van...

Sose stimmel amúgy :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Téjé: köszönöm a tippet, akkor a nagyban majd megkérdezem (A Szarvas csárdát nem ismerem)

Zsuzsa: köszönöm szintén az infot, nem tudtam, de végül is nagyon logikus, hogy kell egy "képzés" a tudnivalók miatt. Az itteni kis gyógyszertárban nem is csoda, ha senki nem ment el ilyenre, elég öregek a patikusok és nem valami lelkesek...

Bambika. jobbulást Nektek!!!

Gabcika: köszönjük :D

Pumpóka: hogy vagy? Tudtál pihizni?

Ágnes: hú, gondolom, milyen ideges lehettél! Még jó, hogy minden rendben! (Fú, az se semmi, amikor nst-ről megy az ember szülni...)

Szösszenet: drukkolunk mi is!!! Minden jót, jó pihit holnapra aztán jó babázást holnaputánra!!! :D

És még egy rövidhír: ma Lau pelus nélkül bulizott (mindig leveszi a ruháit, nincs mit tenni...) de a lényeg,h ogy szólt, adjak rá pelust, mert kaki lesz. Elnézést, ez biztos nem olyan nagy szám másoknak, de számunkra nagy lépés :lol:

Kép Kép
celesztina

Lányok, HADD PANASZKODJAK!

Annyira kiakadtam az előbb.
Lementem a háziorvosomhoz, hogy kiírassam magam táppénzre, mivel eddig dolgoztam ill. szabin voltam. Vittem magammal a nődoki igazolását (már ezt nem értem, hogy ő miért nem írhat ki, de hagyjuk). Kijött a dokinő, végigmérte a hasamat, én szóltam neki, leintett és mondta, hogy várjam ki a soromat. :shock: :shock:
Majd kijött az asszisztens, neki is mondtam, hogy csak az igazolást szeretném beadni, 2 hét múlva szülök, erre ő is annyit mondott, hogy várjam ki a soromat.
Na, ezen kvára kibuktam, hogy 1. üljek a betegek között, 2. napközben senki sem vette fel a telefont, hogy időpontot adjon, 3. női szolidalirítás...
Majd negyed óra múlva megint kijött a dokinő. Mindenkit elhajtott akinek nem volt időpontja (volt egy csak aki beutalót akart kérni, mert majd szétesik a háta. Nem adott neki.). Mondtam neki, hogy én csak táppénzre akarom vetetni magam, nem kell semmit sem írnia, hadd adjam oda az igazolást, minden adatom rajta van. Elkezdte forgatni a szemét, majd rápillantott a nődoki által adott igazolásra és közölte, hogy ez nem jó! Na, erre annyira bepöccentem, hogy felemelt hangon elkzdtem mondani a magamét, hogy érdekes, mindenkinek ilyent adnak, és mindenkinek elfogadják, az enyém miért nem jó. 2 hét múlva szülök, holnaptól szeretnék táppénzre menni, hova menjek, miért nem jó. Ő meg csak mondta, hogy nem jó. Én meg a magamét. Mjad bement egy másik dokihoz, kijött és közölte, hogy: "Ja, a kollegám azt mondta, hogy ez jó!" Azt hittem lekaratézom vagy megszülök ott előtte.
Majd kérdeztem, hogy amikor megszülök, telefonálok és beküldöm a férjemet, az úgy jó? Erre elkezdett hablatyolni valami heti és havi bontásról. Azt tudom, hogy hónap végén adnak táppénzes papírt, ha valaki sokáig táppénzen van. De mi az a heti bontás?????Még egyszer megkérdeztem, megint valamni érthetetlen dolgot kezdett el magyarázni. Szóval hagytam a francba, majd szüléskor ha hívjuk, úgy is kiderül...
Szóval, itt nem a Horváth Ágnest kell leváltogatni (bár marhára utálom az egész brancsot), hanem alapvető dolgokat kellene rendbe rakni. Röhej! Annyira kibuktam!
Pumpóka, ha Te lennék, tuti, hogy ott megindult volna a szülésem!
Bocs, de muszáj volt leírnom, annyira dühös vagyok!
Már csak azon izgulok, hogy tényleg táppénzre vegyenek és ne landoljon az igazolásom az első kukában!
Bambi

Kép
1bambi

Bambi: sajnálom, hogy ilyen hülye volt a doki! :evil: Ez elég dühítő, még jó, hogy azért végül is sikerült elintézned (és reménykedjünk, hogy tényleg sikerült, de hát csak pozitívan! :wink:

Kép Kép
celesztina

Zsuzsa bizony a bokám be van dagadva, 1 hete vettem észre. Reggelre elmúlik, de nem marad benne az ujjam. Fájni nem fáj, nem is zavar, csak a látvány..

Ágnes a páromnak ez a parája, hogy megyek CTGre és már bent is tartanak. Pénteken is ettől félt,aztán semmi. No meg holnap is megyek.

Celesztina
a Reflex patikára gondoltam, most ugrott be a neve. Igen Zsuzsa jól kiegészített. köszi :)

Bambi biztos felvesz. Ne aggódj! A hozzáállás volt szörnyű, és felháborító. (Emi is írta mikor így bántak vele, és a párja ment oda felemelt hangon, hogy viselkednek egy kismamával, aztán csak készségesek lettek. ) csak nem értem miért nem lehet ezt normálisan elintézni. Olyan kevés dolog kell hozzá.
Ők heti bontásban tudnak adni betegállomány papírt, nem a hónap napjaihoz kötődnek. Mindig úgy mentem, hogy még be tudjam küldeni a mh-hez, hogy kapjak fizut. A hó ucsó napjaihoz kötődően. Nálunk időpontos rendszer van, előre megbeszéltük. Ha meg bekerülök a kórházba, a párom betelefonál, és addig a napig a papírt kiadják, még azt is be kell küldeni. Utána a kórház igazolja a napokat.

Kép
téjé

Brigi A vizeletben van cukor, és a vérben nincs? Ez hogy lehet?

Kép
téjé

Bambi!
Igen, én írtam, hogy olvastam a Katedrálist. Jó, hogy rákérdeztél, mert el is felejtettem, hogy március végén jelenik meg a 2. része. Mi a címe? Libriben is lehet kapni?
emma2008

[quote="téjé"] írta:téjék heti bontásban tudnak adni betegállomány papírt, nem a hónap napjaihoz kötődnek.

téjé, nem tartom magam butának és értetlennek, de ezt tényleg nem értem, hogy mit jelent. lemagyarítanád 1. osztályos szintre? köszi

emma, igen, lehet kapni a libriben. nagyon drága (>4000 huf). szívem szerint kölcsönadnám majd neked, de fogalmam sincs, hogy oldanánk meg az átadást.

Kép
1bambi

emma,
cím:
Az idők végezetéig (azt hiszem)

rövidtávú memória romlása,
már elfelejtettem, hogy ki panaszkodott erre. :lol: :lol: :lol: nálam nagyon durván jelentkezett/jelentkezik a 3. harmadban. ne aggódj, állítólag visszaáll.

Kép
1bambi

Bambi!
Nem gond az ára. Mi a címe a könyvnek?
emma2008

Köszi, már látom is. És az előbb elfelejtettem a felajánlást is megköszönni! Holnap tuti megveszem.
emma2008

Emi! Gratulálok Lilihez! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok! :D

Katavirág: Gratulálok a babádhoz! Sok boldogságot és egészséget kívánok, és persze jó sok tejcsit! :D

Téjé: Jobbulást! Nem hiányzott ez most neked!

Marjan: Bájosak az esküvői képek! Nagyon egyéni beállítások!

Szösszenet: Drukkolok Nektek szerdán 1000-el! Biztos minden rendben lesz, erős lányok vagytok mindketten! Nagyon igazat adok az anyós kérdésben! :)

Anyósom a múltkor kimosott jópár babacuccot, azt hittem, felrobbanok (a pincénkben találta, mert még nem volt időm átnézni és felvinni, erre ő beelőzött :( )!!! De nem mutattam, csak rögtön elhoztam tőle, azértis mégegyszer kimosom (pláne, hogy sima öblítővel és mosószerrel mosta, és fertőtlenítette is ki tudja mivel :? !) :evil:

Magika, Klarka, Pumpóka: Szorítok nektek!!! :)

Bambi: Jobbulást! Sajnálom, hogy ilyen dokit kellett kifognod.

Csak olvasóban vagyok, akárcsak Szőlő mostanában.
Szerencsére semmi bajom azon kívül, hogy fáj a medencém, ahogy tágul. CalciviD-et szedek rá, némi hatását már érzem, de legalább tudom, hogy a hasam alja is attól fájt, és nem keményedés vagy hasonló volt (még nem tudom, milyen az).

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="téjé"][ írta:téjéb]Brigi A vizeletben van cukor, és a vérben nincs? Ez hogy lehet?

Persze, mert tegnap este sütit ettem, meg vagy 4-5 kiwit, reggelire süti, ebédre parileves, ami édes, és túróstészta porcukorral!!
Szóval ezért volt magas, mert ürült folyamatosan..

Mindjásrt írok emailt, majd nézzed meg, mert holnap mennék.. :wink:

Kép

kisscica80

Na sikerült visszaolvasni!
Felsoa köszi a keresést,mi még egyben vagyunk.
Megjöttünk a nászútról nagyon jó volt csak rövid.Bár a 300km-utazást elég nehezen viseltük de túléltük.
Tim,Be-Be Boldog szülinapot így utólag!
Nicci gratulálok szép babád van!
Nono ne haragudj nem kioktatás de aki megöli a gyerekét annakminden jobb a börtönnél mert a bennlévők szétszedik.(ők nem láthatják a családot és ott jönnek rá mit csináltak)Tehát neki a börtön rosszabb lesz a halálnál.(egyik ismerősöm benn volt ő mesélte)
Emi,Katavirág gratulálok és irigykedem de remélem jól vagytok és a picik is jól esznek!
Mindenki jól néz ki a szobák is szépek.
Vendég

Bambi pl én úgy gondoltam, hogy majd úgy kapom, hogy jan 3-31-ig. Hanem így kaptam jan 3-10, jan 10-13, jan 14-20. ezt kaptam először. És innen folyamatosan kapom. Így az 1. fizuba csak 20-ig számoltak és a maradék 11 nap már a következő hónapban számolódik, gördítve.

Kép
téjé

Judit
Elküldtem!!! :D

Kép

kisscica80

bolygó és most már teljesen rendben vagyok. Reggel azt hittem, hogy betegség lesz belőle.

Brigi ok olvasom. most keresek valami vacsit, már megint enni kell!

Kép
téjé

Judit
Mi melegszenyát csinálunk, de Neked a kenyér miatt már ott is számolni kell.. :?
Reggel nekem is nagyon fájt a fejem, tuti a meleg tett be Nektek is!!

Kép

kisscica80

Téjé: Örülök!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

cicc igen le kell mérni a kenyeret, de amúgy az is jó ötlet. vagy tojásrántotta, mert az nullás.

Kép
téjé

Kiv. vagyok, h Szöszit hova vihette a párja, ami meglepi volt.. :D !!

Mi lementünk most sétálni egy kicsit a dunaparta, olyan jó volt!
Engem persze úgy bámultak, mintha nem is földlakó lennék. Feszülős felsőt vettem fel, és kiemelte a pocakom.., biztos ez volt olyan "érdeked"!
Úgy útálom, mikor így megnéznek!!

Bambi
Olvastam a "kedves" háziorvos storyt! Hát én tuti elküldtem volna a .., utána meg otthagyom, és inkább átmegyek másik dokihoz!!!

Gitka
Biztosan írtad, csak én agyam is..., merre voltatok nászúton???

Celesztina
Nagy GRAT. Launak!!!!
Kép

Kép

kisscica80

Judit
Vagy virsli paradicsommal!!!
Ez a másik nagy kedvencem, és ehhez nem muszáj enni kenyeret!!
Ilyet ehetsz??

Kép

kisscica80

Judit: Huhh, én biztos belediliznék a sok számolgatásba! Nem semmi kereszt ez a válladon (és azokén, akik hozzád hasonló helyzetben vannak).
Celesztina: Boldog Szülinapot Launak! :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kiscica az is jó! szoktam, de kell enni hozzá kenyeret, mert nem telik ki a vacsi szénhidrátja.

bolygó hamar bele lehet ám jönni. Sokkal rosszabb ez kívülről nézni, mint benne lenni. De be kell tartanom, mert kárt okoz a babának. Meg aztán inzulin a vége. Annak nagyon rossz, akinek az élete így telik. Őszintén remélem, hogy nekem elmúlik a szüléssel. (majd vissza fog térni időskori cukorként)
Apropó: a fotót jól elsunnyogtad. :wink:

Kép
téjé

ja Zsuzsának drukkoljatok, mert 1,5 órája fájásai vannak. Üzen nekem, de remélem pihenéssel elmúlik neki. Már elég sokszor volt.

Kép
téjé

Sziasztok!

Csak fél sorra jöttem :)
Nagyon jól estek a jókívánságok :)

Elvitt minket Szerelmem levegőzni, sétálni ide a közeli kertvárosba, és nagyon szuper volt :)

Néhány fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép

Lehet még este benézek :)

Csodálom, hogy ezen a csodaszép napon nem született kisbaba a topicban :)
Lehet mégiscsak én leszek az 5. befutó .. ;)
Bár nekem a 6-os az egyik kedvenc számom, névsorban is meg a röplabdacsapatban is az tartozott hozzám .. úgy érzem 1 db kismama be fog előzni :)

Kép
szösszenet

Szössz!
Gondolok rád holnapután!!! :)

Zsuzsa!
Na, téged is csak ijesztget a gyermek, vagy valóban elindult???
:) Drukk ezerrel!!! ++++++++++++++++++++++++++++

Magi??? Klarka??? Zsu???
Vendég

Kép

na én csak ennyi vagyok mára..visszaolvasni ma nem volt időm...még mindig pakoljuk a szobát...hulla vagyok..majd jelentkezem
Vendég

Judit
Hát ez gáz! Ha sokat eszel az a baj, ha keveset, akkor meg az!!! Szegénykém!!

Szösz
Na, erre nem gondoltam, h séta lesz! Én azt hittem, h vacsi meg ilyesmi!! Jó kis gömbölyű pocid van!! :wink:

Litu
Feltetted a táblit, holnapra Murphy beindúl és szülni fog vki!

Pumpi
Nálad helyzet??? Éjszaka lehet mentek???

Zsuzsa
Egy kalappal, pihizzél, hátha elmúlik a fájás!!

Kép

kisscica80

Jujj, Judit, igazad van, bocsi. Holnaptól már úgyis itthon leszek (ma voltam utoljára a munkahelyen), remélem eszembe jut. (Én is felejtős vagyok kissé mostanában.) :oops: :oops: :oops:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Szössz: Aranyos a hintás kép és a többi is! Jó lehetett egy utolsót sétálni Alízzal a pocakodban! Ez kedves meglepi volt a párodtól. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Na, én kinyírtam a topicot!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Ez ciki! :shock:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Téjé: az jó, én is a Reflexre gondoltam, azt ismrem

Kiscica: köszi a gratulát :D

Bolygó: köszönjük a jókivánságot -én pont most néztem be, úgyhogy nem nyírtad ki a topikot... vagy azokra gondolsz, akik eddig voltak?.. :wink: :lol:

Kép Kép
celesztina

Én is vagyok, csak lusta vagyok írni!
Meg eddig ettem:
Melegszendvics, eper porcukorral.. :lol: :lol: :wink:

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?