Áprilisiak! Most a 35. hétbe léptem és rosszabbodik a memóm -
no nem mintha eddig jó lett volna, de most.

még a végén elhagyom Laut vhol ha nem figyelek...
Nálatok is így volt??
Voltunk tescoban -délben senki sincs!

máskor 10-11 fele mentünk és akkor mennyivel többen vannak. aztán a bevásárlópénzt itthon hagytam. jó, mi? és mikor jut ez eszembe? amikor fizetni kéne.... rémes. de a számlámon volt még pénz, vmennyit kp is maradt így nem lett nagy gond. De előre tartok attól, legközelebb mit felejtek el...
Viszont egy csomó maradék babacuccot megvettem, már elegem van a vásárlásokból, meg a listákból: honnan mi kell még, stb. stb. így a 7végi börzével 1ütt már minden megvan, kiv a betétemet és eldobható alsómat asszem. Most írom majd össze mi nincs még.
Vki írta még régebben azt a
kígyós játékot, ami a kiságyra tehető, hogy gondolkodik, vegyen-e... nos, most kuponakciós a brendonban -hogy melyik újság kuponjával azt most nem tudom, mert ma megvettem mindkettőt (anyák lapja meg baba magazin)
Szösz: mi is így vagyunk az első napokkal -oké, tudom, másodszorra már könnyebb (de 2vel nehezebb is lehet). bár én elsőre is így tettem volna -bárcsak hagyta volna párom... ha úgy érzitek, megoldjátok, menni is fog! (szerintem is)
Jó Neked, hogy ezekben keményen ki tudsz állni magatokért! Nekem szüleimmel szemben az ilyesmi nem nagyon megy... párommal tegnap pont ilyesmi miat veszekedtunk, feldobó volt gíy befejezni a hétvégét.
Csak 2 táska?

Hova tetted a köntöst? Nekem az kitesz egy táskányit... lehet, venni kéne egy nagyobb sporttáskét... (múltkor láttam egy cukit, csak férjemnek nem mertem még mondani...

)
Marjan: tök jó a fotó, szépek vagytok. Szerintem is nagyon klassz, hogy nem az a sablon beállított-kép
Bambi: köszi a tippet a homeos könyvről, engem érdekel, utánanézek.
Téjé: milyen gyógyszertárban adták azt a könyvet? Mármint homeos gyógyszertárban? Vagy simában? Múltkor a hozzánk közeliben úgy néztek rám, mint egy ufóra, amikor mondtam, hogy Stodalt kérek meg hogy ez homeos szer köhögésre... Kiderült, hogy ott semmi ilyet nem árulnak...
Jobbulást
Téjé,
Bambi!
Fura, éjjel többször ébredtem arra, hogy hányingerem van... talán van vmi a levegőben
Laktoherbről: engem elsőnél nem fújt fel, és most is van egy csomó belőle (kaptam dm-kupont) ufgye azért akkor elég valószínű, hogy most sem fog felfújni? bár, max akkor majd párom hoz másfélét....
Bambi: amikor Laut vártam (ill még nem tudtam ezt) voltam sztk-ban -hát soha többet. volt ott egy dokinő aki szimpi volt és felkészültnek tűnt, erre amikor elmentem, mert görcsöltem menzi nélkül és a teszt negatív lett akkor megnézett és azt mondta, vmit elkaptam vagy mi és szedjek vmi antibios hüvelygolyót. aztán amikor + lett a teszt es magánhoz mentem nagyon kiakadt a magándoki, hogy hogy adhatott egy doki ilyet amikor tudta, hogy baba is lehet az ok (mondtam, hogy próbálkozunk)... Tudom, írtad, hogy csak megnézetni akartad, de ilyesmik miatt én annyit sem bíznék sztk-s dokira (tisztelet a kivételeknek, de sajna egyet sem ismerek)
Mango: semmi gond! Köszönjük a jókívánságot!