csajok, nekem már annyira elegem van ezekből a munkákból! Az tuti, hogy én nem fogom mégegyszer végignyalni a lakást!!! Már elegem van a takarításból meg a koszból meg a munkákból!!! TUdom, hogy holnap minden kész, de akkor is! Vége a türelmemnek. Már csak egy kis nyugit akarok!
Na befejeztem a nyafogást. Néztem a kocsiba kiegészítő visszapillantót, hogy lássam a bébit menet közben, meg néztem árnyékolót is, hogy ne süssön a szemébe a nap. Hát nem egyszerű áruk van. Meg is néztem rögtön hogy kinn mennyibe kerül... Nem ugyanannyi... Most megvan az újabb projekt
Legalább elfoglalom magam. Elvileg vacsit nem kell csinálnom, mert megyük a férjem főnökéékhez. Lecsó partira.

Az fincsi lesz.
Holnap meg megyük mexikóiba vacsizni. Az is jó lesz.

Mármint a kajcsi része. Csak egy kicsit szomorú is lesz, mert évekig dolgoztam egy amcsi házaspárnak, és görögországba költöznek a jövő héten (12 évig laktak itt). Aztán olyan búcsúvacsi lesz...

De legalább majd tudunk menni hozzájuk.

És pont most fogadtak örökbe egy kissrácot, három napja tudták meg, hogy hivatalosan is az övék.

Bár már évek óta rengeteget foglalkoztak vele. Aztán furcsa lesz, hogy nem lesznek itt...
Na most eldugulok egy kicsit, inkább kutatok a neten árakat...