Szerintem a brutto létszám azért nagyobb, mint a netto, vagyis megint többen olvasnak és kevesebben írnak. Én is minden nap benézek, de írni nem jut már idöm. Pedig annyi mindenröl szeretnék beszámolni, csak mindig elmaradok mindennel.
Mecsi!
Köszi a kérdést, Imi még mindig köhög, annyi változott, hogy most már a többiek is egytöl egyig.
Zsófi!
Nagy szerencsétek volt Beni borulásával, még jó, hogy nem lett belöle nagyobb baj! Eni volt elsö szülinapjakor arcsormintás, mert felmászott a postacsomagokra, amik megindultak alatta és szerencsétlenségére telibe találta az írósztal élét, a homlokától az álláig kék-zöld foltos lett, de nem lett nagyobb baja.
A képek mind olyan csodásak, annyira örülök, ha ilyen sok van feltöltve és gyönyörködhetek a növekvö dedekben! A sok nyaralos, pancsolós és bulizós képek egyszerüen szuperek!
Panna!
Szép méreteitek vannak!
Sushy!
De jó lehetett Hollandiában! Én füzöm a páromat, de nem akar tulipánországba menni. Na de majd erre is bizonyára sor fog kerülni!
Sziszka!
Megjött a homeos cucc végre?
Nálunk annyi fejlemény van, hogy Dönci egy kézen fogva szépen ellépeget, de egyedül még nem akar menni. Azt mondja, hogy mama és papa ill. baba. Ez nekem azért nagy szám, mert egy gyerekem se szólalt meg két éves kora elött érdemben. Ö meg totál tudatosan mondja a magáét. Annyira imádom! Aztán megnyirtam a kisembert és most annyira fiús lett töle. Aztán ökegyelme nagy zabagép is, mindenevö kismalac. Én ezen már nem is filózok, hogy mit kaphat a nagyokosok szerint és mit nem, ami ízlik, azt eszi.
A tápszerrel én anno Regövel izzadtam meg nagyon. Már böven terhes voltam Döncivel és szerettem volna pár hónap szoptatási szünetet. Kínáltam én mindennel, de ö nem fogadott el cicin kívül semmit, viszont már nem is lakott jól vele, hiszen óránként kérte és ha nem volt elég, harapott, rángatott, nagyon kiviselkedte magát. Hosszú türelemjáték volt, mire megtaláltam azt a tápszert, ami végre ízlett neki. Már nem emlékszem pontosan, hogy mi volt az, de talán humana vagy milupa!? Nem lettünk nagyfogyasztók belöle, egy csomag elfogyott és onnantól megszünt az éjszakai ivászat és a tápszerezés is. Kitartás tehát hölgyeim, lesz ebböl még azért valami jó is!
Regöböl döl a szöveg, nagyon megindult a beszélökéje és magyarul is olyan szépen kiejti a szavakat, hogy csak na! Már egyszer bilibe is hajlandó volt pisilni, de azóta megint semmi. Nem aggódok, eddig minden kölköm éppen a 3. szülinapja elött lett hirtelen szobatiszta, de éjszakára is egyböl!
Panna erröl jut eszembe, hogy nem semmi Réka teljesítménye!
Eni megkapta az elsö bizonyítványát, de nem lett valami fényes. Hozott anyagból ennyire futotta... Talán egyszer majd megváltozik a hozzáállása és haladni is fog.
Nálunk zömmel pocsék idö van, szép öszünk van. Hetek óta szakad az esö, idöközben kinöttek az úszóhártyáink és a gyerekek kopoltyúi is szépen fejlödnek.
Átlagosan 20 fok van, vagy még ennyi sem. Szél és esö.
Idén nyáron eddig 3x volt a gyerekeken szoknya ill. a srácokon rövidnadrág, mert annyira pocsék volt az idöjárás.
Az idöjárás továbbra is arra kényszerít minket, hogy múzeumokba járjunk. Voltunk a Limes Múzeumban, ahol a gyerekek rómaiaknak öltözhettek be, a Természettudományi Múzeumban a dinó kiállításon, voltunk különbözö nyári ünnepeken, az állatkertben, szóval nem unatkozunk. Töltök fel mindjárt képeket is.
Volt megint lomtalanítás, lett még egy étkezöasztalunk és székek abból a szériából, amiböl nekünk is volt, így most teljes a létszám, a párom vissza tudta vinni a 4 széket anyósomékhoz. Vicces, mert utoljára pont egy éve volt náluk az asztalt visszavinni és most is úgy viselkedtek, mintha csak tegnap látták volna utoljára egymást, de kerülték szokás szerint a gyerek-témát.
Lett egy kis vitrinünk is és még pár apróság.
Aztán a ruhacsereberélös barátnöm végre hivatalosan is megerösítette a gyanúm, miszerint a 4. babát várja. Nem mintha látszana rajta, csak valahogy kihallani véltem az elmúlt hetekben a mondandójából és lön nekem igazam. Csak az a gond, hogy 200-as vérnyomása van, antidepresszívákat szed és az utolsó gyereknél nagyon durva terhességi mérgezése volt, minek utána a nögyógyász nem ajánlotta neki az újabb terhességet. Most persze be van tojva, de elvetetni se akarja, a férje ellene van, mert aggódik érte, hogy nagy baj lesz belöle, szóval most légy okos. Én nem mondom neki se egyik, se másik megoldást, nem akarom semmi esetre se befolyásolni, akárhogy is fog dönteni, mellette leszek.
Még beavathatnátok ennek a mágikus 90 napos diétának a játékszabályaiba. Én is ma palacsintáztam, tegnap meg befaltam egy fél rekesznyi barackot. Ha ebböl áll a diéta, jöhet!
Eldugulok, késöbb visszatérek!
Puszi: Barbi

[/url]

<

először ezt kóstolom...
alakulunk!
két kézzel
kérsz??
a fülembe is teszek!
meg a hajamba is!
a végeredmény!
első lufik