A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

milyen butaságokat írok..szóval- Karcsikára..:)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Betti: Műtét remélem simán menni fog! :? Majd jelentkezz!
Westend tetején voltunk.

Nemlajos: Pár év és te is suhansz a jégen! ;) Majd meglátod!

Nekem valszeg kedden műtik 2 lábujjamat.... Már a gondolattól is rosszul vagyok... Utálom ezeket a műtéteket! :twisted:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Vica: Azt gondolom, hogy nem fair veled szemben, hogy nem segít, csak olvas... és ez biztos, hogy problémát jelez kettőtök között. Én a helyedben leadnám a 2 nagyot és egy hétvégére menjetek el hármasban. És olyat csináljatok, amit ő is szeret.
Nem akarok párhuzamot vonni, de nekem az exem vonta ki magát minden családi programból, amennyire lehetett.... Én elfogadtam, hogy ő ilyen. Aztán kiderült, hogy nem erről szólt a történet, hanem, hogy nem érzte jól magát a bőrében, no meg a családban sem. Egy csomó baja volt velem, amiket nemhogy nekem nem tudott elmondani, hanem még magának sem tudta megfogalmazni és ilyen passzív ellenállással szivatott évekig.... Én nem mondom, hogy nálatok is ez van, de hidd el van valami gond, amit lehet, hogy a párod sem tud megfogalmazni, de ha kicsit kettesben (na jó hármasban) lehettek és egymásra is tudtok figyelni, akkor biztos javulna a helyzet.... Én anno tök vak voltam és akkor vettem észre, hogy baj van, amikor már késő volt.... :roll:

Katka

katka22

Köszi Katka, nem tudom tanácstalan vagyok :?
Régen olyan más volt minden. Jó persze akkor még nem volt gyerek, de ettől meg kellene mindennek változnia? Jó lenne magunkat és magamat látni kívülről, lehet hogy rájönnék egyből hogy min kellene változtatni, mit csinálok, csinálunk rosszul.

Na én meg jól kiteregetem a szennyest a kukkólóknak :roll:

Katka, Betti műtéteket sajnálom. Betti a tiedet hogy csinálják, nem is altatással? Akkor gondolom nem is kell bent aludnod.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica, én is arra gondolok, hogyha folyton csak olvas, hogy van vmi gondja, amit még nem tud megfogalmazni-férfiakat nem tanítja erre senki, hogy hogyan kell elmondani, mi bánt..az si lehet, nem veled, hanem a munkahelyén, anyagiak, bármi..vagy bántja az tutkon, hogy te a 3 gyerekkel foglalkozol, és nem őt szeretgeted meg....
sztem egyébként jó férjed van, írtad, egyszer hogy szülés óta ő takarított nálatok, mert rajta maradt ..talán csak nem akarja, h minden a gyerekekről szóljon, és ne rólatok, kettőtökről..
írtad, h a veszélyeztetett terhesség miatt kex sem volt köztetek hónapokig, stb..sztem egy ffinek ez nem könnyű.
én egyszer egy kemény Nándi időszakban, amikor minden csak körülötte forgott, mert egész nap sírt, aszondtam a férjemnek, mélyen a szemébe nézve, és adva egy puszit, hogy : Te vagy nekem a legfontosabb!!! Hát olyan volt, mintha többmillió ftot adtam volna neki, annyira ellágyult tőle. és még őszintén is gondoltam!!
nehéz lehet ffinak lenni, dolgoznak keményen, haazjönnek, minden csak a gyerekről szól, stb...persze, nekünk si nehéz :D de nekik is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Vica! Egyszer bringával mentem fel a zegi tvtoronyhoz, hű, tényleg meredek volt nagyon :) Gondokat nagyon sajnálom, szerintem első körben tényleg megpróbálhatnád, hogy néha kicsit megdícséred, megköszönöd amit csinál, még akkor is ha nem érzed szívességnek. Nálunk ez nagyon működik, hogy a párommal minden kis hülyeségért megdícsérjük a másikat vagy megköszönjük amit csinált. Eredetileg ez a párom szokása volt, és mivel nekem nagyon jól esett, hogy elismeri az erőfeszítéseimet, én is megtanultam ezt tőle. Szóval ha tényleg csak ennyi a gondja Gábornak, akkor ezen ne múljon már a boldogságotok :wink: Persze ha más gond is van, akkor nem ilyen egyszerű :roll:

Amúgy nem tudom, nálunk meddig tart majd a lelkesedés, de egyelőre csak tátott szájjal bámulom, ahogy a párom játszik Julcsival. Tegnap órákig rötyögtek itt mellettem a földön, amíg én a teszveszen vadásztam :)

Papillon, örülök, hogy Lizi jobban van!
Rszg és Juji részéről pedig annyira megható volt ez az összefogás! És nagyon szépek vagytok a fotón! :)

Remélem ma már Márti baba is jobban van!

Katka, szuper programotok volt tegnap! Pilis túra nálunk is elmaradt, csak itt a környéken sétáltunk nagyokat, az is jó volt.

Csibb, gyönyörű ez a ház! Lemaradtam, ez a nyaralótok? És merre van? Kopi Mátéról fotót kérünk!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Pulcsi lehet hogy igazad van, de sosem felejtem el, mikor terhes voltam most Nimróddal és mondtam hogy menjünk el valahova kettesben, gyerekek nélkül, akkor is éreztem hogy ez így nem jó. És mivel elvileg otthon kellett volna pihennem így max. a városi cukrászdába jutottunk, de az egész olyan furi volt, tiszta komoly volt végig, semmi romantikus hangulat, a cukrászdában nem evett, nem ivott semmit, alig beszélgettünk és alig várta hogy menjünk haza, a hidegre fogta hogy nehogy megfázzunk. Baromi makacs, ha egyszer megsértődik akkor napokig nem szól hozzám :cry:
Most reggel is szinte semmit nem beszélgettünk :? igaz hogy ő reggel mindig ilyen, na de oda is bújtam hozzá, de neki persze más dolga volt.
Most nehogy azt mondjátok hogy van valakije vagy nagy gáz van, mert akkor kész leszek. Így is az vagyok :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica: páromnál az a titok, hogy ne direktbe, kötelességként kérjek tőle vmit, hanem kicsit udvarolva, kedveskedve, ezen borzasztó sok múlik nála. Mert ha nem finoman, csellel kérem, az ő szempontjából megközelítve akkor csak durci és esetleg veszekedés lesz belőle, hogy én ugráltatom. Hát ilyen, ezt kell szeretni :? :shock:

Bizony megható volt az összefogás rszg és juji részéről, nagyon sokat segítettek!!!!

Tali: nem is reagáltam, szuperek a képek!!! Nagyon jó lehetett...

betegeknek jobbulást!!!

Lizi: krupp: Katka nagyon jó leírta és igen a rektodel kúpot be kellett adni, mert nem kapott levegőt, húzva lélegzett, nagyon dva volt. Én mondjuk nem voltam annyira megijedve, nem fogtam fel, hanem higgadtan csináltam mindent, anyu totál kivolt, nagyon aggódott, miután jobban lett sírt is!!! Én meg akkor kezdtem bepánikolni, amikor minden reményem elveszett, hogy lesz inhaláló és előttünk az éjszaka :evil:

és akkor jött juji hállelúja!!!!

gratula a felülésekért, mászásokért!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hűűű Vica, vmi nagy dolog nyomasztja, kikéne deríteni.....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Tegnap sajnos mégsem jutottam el a netig, bár Papillon megkért, h írjak ide Liziről... :oops: Nagyon sűrű napunk volt, három különböző temetőbe mentünk el napközben, délután meg nagybátyámék és öcsémék jöttek látogatóba. Este meg itthon nem volt net.
És nagyon örülök, h Lizi jobban van, mielőbbi gyógyulást kívánok neki! Csak kilábal már ebből a betegségből, és drukkolok, hogy a krupp se jelentkezzen újra!
Juji, Rszg, nagyon rendesek voltatok! Jó kis csapat ez! A fotó pedig csudaszép!

Nemlajos, thai masszázs jól hangzik! Húha, egyszer ki kellene próbálnom. Gratula Dömének a négykézlábazáshoz!

Csibb, ez a nyaraló gyönyörű. Én a helyetekben leköltöznék :) Gondolom a nyár nagy részét ott fogjátok tölteni.

Katka, jó lehetett a korizás. Itt Csepelen van a Dunaparton egy koripálya, de szerintem még nem müxik. Bár a Pesterzsébeti is itt van a közelben, a ráadásul fedett, Nemlajosék szomszédságában.
Az idén mér szeretnénk menni Samuval korizni.

Betti, a műtéthez drukk. Majd mesélj!

Vica, sajnálom az otthoni feszültségeket. Csatlakozom a dicséretet javaslók táborához, nálunk is úgy működik Balázs, ha megköszönöm, h segít. Mivel nálunk mindketten utáljuk a házimunka takarítós részét, ezért mindig elismerjük a másik ilyen irányú erőfeszítéseit. :) gyerekekkel való foglalkozás terén pedig ő szokta mondani, ha egyedül van a két gyerekkel néhány órát, h minden elismerése az enyém, mert ő ezekben az alkalmakban jól el szokott fáradni.
megyek, dolog van
É

erpé

sztem nincs senkije, akkor nem ment volna el veletek múltkor a bakonyi babatúrára ! :wink:
az is lehet vmi "férfis" gond nyomasztja, tényleg munkahelyi, vagy jajj, hogy tartom el a családot, vagy bármi.
én férjem se beszédes, de már sokat alakult :wink: én megtanultam tőle, hogy nem kell mindenen mindennap 3 órát elméleteket meg gondolatokat gyártani, ő meg megtanulta, hoyg 1 hónapban egyszer lehet lelkizni:)
nem hiába, a házasság az egyik legszemélyiségfejlesztőbb és alakítóbb dolog, én most ezt látom...
egyébként sztem úgy tudod kideríteni, hogy mi az, amivel fel lehet vídítani, vagy közelébe lehet férkőzni, hogy ő mivel szokott kedveskedni neked, mi az amit gondolja, h örömet szerez neked vele..mert valószinű annak ő örülne 8) :lol:
sztem minden rendben lesz, csak neki is lehet nehéz napja.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja igen, műtétesek!!! Kéz és lábtörést!!! :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos, 4kézlábhoz gratula!! Nándi még mindig csak hempereg.....meg trombitál a papírcsőbe..megvan a karácsonyi ajándék neki! :lol: papírtörlőt kell venni..
aldis overallt igen a katalógusbna láttam, nem tudom ki kérdezte, ma elmegyünk megnézni, bár apa lebetegedett, megfázott :cry:

pulcsi

nemlajos: Dömének grat a négykézlábazáshoz, kis dolgok, de mi annyira tudunk neki örülni :lol: Liza pl féllábbal áll :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Lányok, akik mennek síelni télen, hogy oldjátok meg a gyerkőcök felügyeletét? Nem szervezünk babanetes síelést? :wink: Be lehetne osztani ki mikor marad a gyerekekkel :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Jelentem, itt vagyok.

Papillon, nagyon szívesen, természetes, hogy segítünk, ha tudunk.

Műtéteseknek kitartás, és gyors hazamenetelt!

Mártinak jobbulást.

Csibb Már én is várom a nyarat :)

Vica Sajnálom a gondokat. Lehet tanácsokat adni, de igazából úgyis neked kellene tudni, mitől vannak a gondok. Amúgy én is szoktam Gézát dicsérni, meg megköszönni neki a segytséget, ha vigyáz Mátéra. De hozzá kell tenni, nekünk ugye csak egy gyerek van, és imád vele játszani.

Nem tudom én mennyit leszek megint mostanában, mert elvileg szerdán Gézának is be kell feküdnie a kórházba :( Nem múlott el a gyógyszerektől a szívritmuszavara, ezért ki kell ütni :( Remélem nem lesz gond!

Kép

Kép
rszg

jajj, mi az, h ki kell ütni :?: :?: :?:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Rszg, ez nem hangzik túl jól hogy ki kell ütni :? Mennek a drukkok hogy minden ok legyen :wink: Amúgy ez egy régi dolog nála? És érzi is ez a szívritmuszavart?
Ja és igazad van, nekem kell tudnom mi a baj. Csak jó lenne ha nem lenne ilyen magába zárkozó típus, úgy kell kihúzni belőle mindent.

Pulcsi most így hirtelen nem is tudom mivel szokott kedveskedni :oops: Hát mostanában ilyen nem is volt, annyira minden a gyerekek körül forog, meg a más egyéb dolog körül. :?
HÁt azt hiszem egyre jobban arra jövök rá, hogy tényleg szükségünk lenne néhány napra kettesben, ill. hármasban :roll:
De mi van ha azt is kényszernek érzi majd, mert az a legrosszabb mikor elmegyünk valahova és ő látványosan szenved.
Azt hiszem nézek valami szállást a dunakanyarban, múltkor azt mondta, hogy ott még sosem volt, én meg mondtam neki hogy majd elviszem. Csak hát arra is pénzt kell kiadni, ami ugye neki nehezen megy. Nnna ez meg a másik. Amúgy azon csodálkozom még mindig hogy simán belement a bakonyi túrába :shock: Sőt még ő mondta hogy Bulcsút ne hagyjuk itthon hanem vigyük. Na ilyenkor nem értem, egyik oldalon imádja őket, mindig maga mellett akarja tudni őket, másik oldalon meg úgy tűnik mintha nem szívesen vigyáz rájuk, vagy legalábbis a vigyázás nála azt jelenti, hogy na játszatok, ő meg olvas vagy netezik.
Na jó lesz ha eldugulok, az én nyavalyáimmal lesz tele az oldal :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica Nyugodtan írd csak le, ezért is van ez az oldal

Gézánál kb egy éve lehet, és igazából semmi tünete nem volt. Talán az utóbbi 3 hónapban kicsit fáradékonyabb volt. Csak a vérnyomásmérő kimutatta.

Papillon Azt jelenti, be kell feküdnie, elaltatják, és azzal az újraélesztővel megütik a szívét, mintha újraélesztenék. És elvileg ez az áram helyrehozza a szívritmusát. Kicsit ijesztően hangzik

Kép

Kép
rszg

Zita
igen, nyaraló, Ábrahámhegyen van.

köszönöm a házdicséreteket! én is várom a nyarat, szerintem sokat leszünk ott! :wink:

Rszg
ez a kiütés tényleg sz@rul hangzik... :? mit jelent ez?

Fanni végre ment oviba, már nagyon hiányzott neki, itthon minden nap ovisat kellett játszani... :roll: és jó, mert holnap valami előadásra mennek, sajnos nem tudom, mire, mert apja vitte, és nem figyelt :roll: , szerdától meg kezdődik a tornaóra és vinni kell tornacuccot, aminek nagyon örülök! meg szerintem ő is! :wink:

Nemlajos
akkor már nézzem ezt az anyagot? már kapható vagy rá?

Zita
mi úgy néz ki, hogy megyünk síelni. és hát felváltva vigyázunk a gyerekekre. barátokkal megyünk, szerintem lesznek még gyerekek, úgyhogy majd egyszerre lesznek anyás, és apás periódusok. és majd pár év múlva fogunk egyszerre síelni! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb Mi is megyünk síelni, már alig várom. Ti hova mentek?

Kép

Kép
rszg

na közben leírtad... hűűű, ez tényleg vadul hangzik!!! :shock:
nagyon drukkolok!!!

nekem hónapok kellettek, mire eljutott az agyamig, hogy mit is műveltek szegény kisfiammal... (az ő szívét is leállították, aztán újraindították :shock: ) szerencsére mikor ez történt, akkor blokkolt az agyam, és nem fogtam fel, különben valószínűleg beleőrültem volna... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és Nemlajos! a fejés és a masszázs úgy függ össze, hogy ha már nem fejek, elapad a tejem teljesen, már így sincs sok, és akkor tudok végre hasalni! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Egy kis program:

"Kézműves Kiállítás
A Petőfi Csarnokban november 14-15-én közel száz kézműves tart hagyományos népművészeti bemutatókat és foglalkozásokat modern kreatív technikákból. A vásáron nemcsak alapanyagokat, hanem kézműves ajándékokat is beszerezhetünk. (www.pecsa.hu)"

Masut
masut

Rszg
még nem tudom... szervezés alatt...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Rszg, szurkolok, hogy minden rendben legyen annál a kiütésnél. Mi van akkor, ha nem csinálják meg és marad a szívritmuszavar? Az nagyon gáz?

Műtéteseknek is drukk!

Masut
masut

Vica: Persze, hogy szereti a gyerekeit, meg persze te is, de nagyon fontos, hogy egymásra is legyen időtök, mert ebben tönkremehet a házasságotok. Tessék leadni a gyerekeket és foglalkozni egymással.... Legyél kedves és aranyos, előbb-utóbb olvadni fog. ;)
Találjatok ki valami programot kettesben ahova eljártok (kártyázás, társastánc, közösfutá stb) és addig aktivizáld a nagymamát.... Hidd el, ezek nagyon-nagyon kellenek....

Pappilon: Nagyon ügyes vagy, jól vetted ezt a nehéz akadályt és örülök, hogy Lizi jobban van! :P

Masut: Márti, hogy van?

Rszg: Ajjaj, hát ez nem hangzik jól, de remélem helyre zökken a dolog.... :? Egyébként nem úgy néz ki a párod, mint akinek szívritmus zavara van! :shock: Nagyon ledöbbentem rajta!

Csibb: És jobban alszik Máté a tápitól?

Én ma 1/2 3-kor arra ébredtem, hogy Peti áll a kiságyban és énekelget! :shock: :shock: :shock:

Katka

katka22

Jó reggelt!
Férjdicséret: hát igen, nekem is erre kéne ráhasalnom, biztassuk egymást, csajok, a férjek igenis megérdemlik, hogy dicsérjük őket!

zita: azt hogy csinálod, hogy a földön játszottak?
Csak mert most szedtem fel a játszószőnyeget, még raktam habtapit, hogy az egész szobát befedje (folyton a falnál volt Döme, ahol már csak a szőnyeg volt), meg még leterítettem rá törölközőket és lepedőt, hogy minél jobban szigeteljen), most egy darabig elfelejtem a laminált parkettát, csak gyógyuljon már meg teljesen!!!

Egyébként a hétvégén én is csak sasoltam, annyit foglalkozott a Zuram Dömével. Most látszik rajta igazán, hogy élvez minden együtt töltött percet a fiával. Szóval igaza volt azoknak, akik türelemre intettek :D

Papillon, remélem, a mostani éjszakátok is jól telt, örülök, ha jobban van Lizi!!!

vica: nem lehet, hogy csak belülről rágja magát? Nálunk is tudod, mindig kiderül, az a baj, hogy fél, nem tud eléggé gondoskodni a családjáról, meg ilyen férfi-dolgok... :) Reggel meg az enyémhez se lehet szólni, bújhatnék én hozzá, míg fel nem ébred (1-2 óra :D).

ohh, erpé, igazad van, itt van a koripálya... :o Én meg csak nevettem katkán, amikor írta, hogy nemsokára én is suhanni fogok!
Csak olyan begyepesedettek vagyunk, én is nehezen indulok neki, inkább ösztönözni kell, no de a Zuram meg... már meséltem, hogy minden hétvégén a bevásárláshoz való indulás is veszekedésbe torkollik. Ő, ha tehetné, sehová sem menne... Szóval vicces volna, ha az uszoda-jégcsarnok-teniszpálya-kajakegyesületek tőszomszédságában mi soha nem mennénk sehová. Vicces, de egyáltalán nem elképzelhetetlen...

Betti, Katka, műtéthez kitartást :S

rszg: jézusom, drukkolok a párodnak!!!

csibb, nézd, persze :) Meg beszéljük meg priviben, mik is az igényeid, nehogy csalódás legyen a vége...:)
hja, hogy Te nem tudsz hasalni? :D:D:D Értem! Hát én tudok... Csak kilököm oldalra a melleimet... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
:lol: :lol: :lol:
ok, ha megvan az anyag, akkor értekezünk! :wink: mennyit vegyek??? saccperkábé?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka
igen, lényegesen jobbak az éjszakák! már csak egyszer kel fel fél 3 és 3 között. de be van dagadva az ínye, jönnek a kettesei, és náthás... szóval nem tudom, ha ezek nem lennének, lehet, hogy végigaludná az éjszakát!
azért hagytam abba, mert egyszerűen az én életvitelem nem engedte, hogy egész nap fejegessek, hogy összehozzak egy 100-150-es adagot per nap... :? most hogy egész héten itthon volt Fanni, nem jutottam oda, hogy fél órát vagy többet egyhelyben ücsörögjek, amíg apró cseppekben összejön valami kis mennyiség...
úgyhogy fájó szívvel, de úgy döntöttem, hogy befejeztem. inkább alszom este is...
és most, hogy fáj a torkom, még örülök is, hogy ihatom a neocitránt! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: A nem szoptatásnak is vannak határozott előnyei!

Nekem szombaton kellett egész nap vezetnem 7 órát. (Temető+ rokonlátogatás, Sajnos muszáj volt mennem (kedvem nem volt)). Ezért Peti egész nap apukájával volt. De nagyon jól érzeték magukat, elmetek dédszülőzni a fél falu összeszaladt Petit csodálni és nem értették, hogy hol van 8 hónapos gyerek anyja... :oops: Szóval jól leszerepeltem.... :roll:

Nemlajos: Szerintem választhatsz, hogy ülsz otthon vagy rengeteg közös kalandod lesz Dömével (és a kistestvérével).... Azért nekem van egy tippem, hogy mit fogsz választani. ;) Tudod mekkora kaland, amikor látod, hogy halad a jégen és nevet és élvezi és összekapar egy kis havat és kerget, hogy jól meghógolyózzon???? :D Hidd el, ezeket nem éri meg kihagyni.... Ezekért (is) érdemes élni! :wink:

Katka

katka22

katka, remélem, hogy ez utóbbit választom. Ha nem, akkor majd jön erpé, és könyörtelenül kirugdos a lakásból.

Csibb... bakker... egy anyag általában most már duplaszéles, 140cm.
Ez milyen autós ülés? És egyféle színből kell a huzat?
Mérd le valami hajlós centivel az aljától a tetejéig (követve az ülés vonalát), és adj hozzá még 20 cm-t, szerintem annyinak elégnek kell lennie (mivel a duplaszéles anyagból ki kell jönnie duplán a széltének).
Gondolom, szeretnéd, ha a biztonsági övet át tudnád bújtatni rajta, úgyhogy oda kellenek még kis anyagrészek, de egyébként simán az ülés nagysága, plusz varrásszélességek. Szerintem :)
De ezt is kérdezd meg a boltban :))))
(látod már a szakértelmem?)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bakker, a fulladás óta, mintha kicserélték volna a kislányomat, olyan édesen eljátszik a járókájában :shock: :shock: :shock: minden játékot újra fölfedez, tudományosan vizslatja, amiket eddig utált annak is hangosan megörül! Mi törtpént? TÖk jó!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kopi Máté:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

FÖLÁLLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOST

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon
lehet, hogy most már a sima oxigént is értékeli! :wink: jó, tudom, ez rossz vicc... :oops:

Nemlajos
ez engem még nem rémíszt! :lol: :lol: úgyhogy ezek után gondolj bele az én szakértelmembe! és az elvárásaim c. privi sem lesz túl hosszú... :wink: csak ne essen le 2 percenként, és persze, hogy elég egy színűből, nem kell firkálni, csak jó legyen benne ülni, ne a műanyagba izzadjon szegény nyáron.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

akkor erre készült!!! 8) :lol: :lol: :lol:
GRATULA NEKI!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép Kép
végre pár közös kép....

pulcsi

papillon, gratulálok!!! :D:D:D Hát, ennyi volt a nyugalmas napoknak :P

csibb: rendben, várom :) És mivel nyírtátok meg Mátét? Dömének is nagyon érik...

Pulcsi: vééééééééééééééégre!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Itt a bizonyíték :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hogy örül neki a kis Lizi!!
ÜGYI!!!!

pulcsi

tök jó ez az oldal, mennyi sok szép gyerek és anyuka.

Köszi a dicséreteket:lol: és csibb: lehet :wink: :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Papillon: nagy-nagy gratula Lizinek a felálláshoz!!!! És örülök, hogy jobban van!

Nemlajos: gratula Döme négykézlábazáshoz is!!!

Csibb: nagyon tuti a nyaralótok!! Szerintem ne izgasd m agad, hogy nem fejsz már! Te mindent megtettél, ami rajtad múlt. És érthető, hogy napi többször fél órát nem csücsülsz, és facsarsz ki magadból minimális mennyiséget.

Katka: nagyon jó a koris képek!!! Még az én lábamon sem volt korcsolya. :oops: :oops:

Pulcsi: nagyon szépek vagytok!! Szerintem Nándi rád (is) hasonlít! :wink: :roll: Ééééééés! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!!(remélem nem baj, hogy ide írtam!!)

És Krisztián felbuzdúlva Dömén, tegnap ő is 4kézlábra állt, és azóta többször is.

banokla

Csibb. elfeljetettem írni, hogy nagyon cuki a "kopasz" Máté!!! Krisztiánnak nem sokkal hosszabb alapból a haja, mint most Máténak, és lehet hogy nem is hosszabb. :roll: :roll:

Papillon: nagyon ügyes Lizi!

banokla

Vica: sajnálom a gondokat, és akár mennyire tiltakoznak a férfiak,akkor is jól esik nekik a dicséret! :wink: :lol: Az én férjem szokta mondani, hogy nem kell őt dicsérgetni, de amikor mégis megdicsérem, látszik rajta, hogy jól esik neki. :lol:

Betti: reméljük minden rendben lesz a műtét körül. Miért kell megműteni? Nekem is a 2. terhesség alatt jött elő viszér.

banokla

köszi!

Nemlajos
hajnyíró géppel. nem félt tőle szerencsére.

még rakok fel Fannit is:

Kép
jógyerekek...

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

milyen szép hajad van pulcsi :shock:
Lizi kimerült a nagy élménytől, már alszik :D

banolka: gratula a négykezeshez :lol:

Máté nézésétől kikészülök,kár, h nem vok 30 évvel fiatalabb :oops: :oops: :oops: najó, akkor még nem is élnék :oops:

pulcsi: Boldog Szülinapot! Lebuktattak :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pulcsi
de jó képek! aranyosak vagytok együtt! és boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Fanni is csudaszép, mi az a kis piros folt a fején?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

BAnolka
én is gratula a négykézlábazáshoz!

Nemlajos
Dömének is!!!

Kép
Kép
Kép