Jó reggelt!
Férjdicséret: hát igen, nekem is erre kéne ráhasalnom, biztassuk egymást, csajok, a férjek igenis megérdemlik, hogy dicsérjük őket!
zita: azt hogy csinálod, hogy a földön játszottak?
Csak mert most szedtem fel a játszószőnyeget, még raktam habtapit, hogy az egész szobát befedje (folyton a falnál volt Döme, ahol már csak a szőnyeg volt), meg még leterítettem rá törölközőket és lepedőt, hogy minél jobban szigeteljen), most egy darabig elfelejtem a laminált parkettát, csak gyógyuljon már meg teljesen!!!
Egyébként a hétvégén én is csak sasoltam, annyit foglalkozott a Zuram Dömével. Most látszik rajta igazán, hogy élvez minden együtt töltött percet a fiával. Szóval igaza volt azoknak, akik türelemre intettek
Papillon, remélem, a mostani éjszakátok is jól telt, örülök, ha jobban van Lizi!!!
vica: nem lehet, hogy csak belülről rágja magát? Nálunk is tudod, mindig kiderül, az a baj, hogy fél, nem tud eléggé gondoskodni a családjáról, meg ilyen férfi-dolgok...

Reggel meg az enyémhez se lehet szólni, bújhatnék én hozzá, míg fel nem ébred (1-2 óra

).
ohh,
erpé, igazad van, itt van a koripálya...

Én meg csak nevettem
katkán, amikor írta, hogy nemsokára én is suhanni fogok!
Csak olyan begyepesedettek vagyunk, én is nehezen indulok neki, inkább ösztönözni kell, no de a Zuram meg... már meséltem, hogy minden hétvégén a bevásárláshoz való indulás is veszekedésbe torkollik. Ő, ha tehetné, sehová sem menne... Szóval vicces volna, ha az uszoda-jégcsarnok-teniszpálya-kajakegyesületek tőszomszédságában mi soha nem mennénk sehová. Vicces, de egyáltalán nem elképzelhetetlen...
Betti, Katka, műtéthez kitartást :S
rszg: jézusom, drukkolok a párodnak!!!
csibb, nézd, persze

Meg beszéljük meg priviben, mik is az igényeid, nehogy csalódás legyen a vége...
hja, hogy Te nem tudsz hasalni?

:D:D Értem! Hát én tudok... Csak kilököm oldalra a melleimet...