Sziasztok.
Több részletben sikerült visszaolvasnom.
agi125r: csöppölés = épp csak elég a tej mindig, az utolsó cseppig kiszívja (sőt, ha lenne, szerintem még enne

)
Tabati: amúgy hason-alvó vagyok, de az már egy éve nem megy – előbb a terhesség, most a szoptatás okán megnőtt tőgyek miatt.
Javarészt oldalt alszom, de néha muszáj a hátamra is, mert a gerincem minden reggel teljesen kivan.
Sillia: hasonlók a tapasztalatok állásinterjú ügyben. Nekem a legemlékezetesebb az volt, mikor megkérdezték (sima eladónak jelentkeztem), hogy akarok-e még szülni (ez kb 2 éve volt)
Ha határozott nemet mondok, firtatják, miért – nem készültem válasszal, nem tudtam volna mit mondani. Ha bizonytalan vagyok, vagy igent modok, egyértelműen buktam az állást….
Lóci a póló alatt
[quote]N írta:ekem is pont október elsején jött meg utoljára.
Mármint tavaly október elsején.
dettó
Marietta: Tündéri a manócskád
Méretei teljesen szuperek!
Orsi: apaügyben jó a hozzáállásod! Kitartást, próbáljatok sokat beszélgetni.
családi pótlék kérelem:
Dodi:
[quote]F írta:órumszinten is beigazolódott: a lányok ügyesebbek, mint a fiúk . (Mármint a mozgásfejlődésre gondolok)
Kivéve Vica, igaz, fejét emelgeti, mintha ülni szeretne, de fordulni még semerre sem sikerült.
Botond olyan a képeken, mint egy nagyobb (már nem baba) gyerek. És csodaszép (még mindig)
3. napja minden hajnalban 4:44-kor sír fel a Virág…..
Boo: hangtalanság:apa örült, mi????
Elképzeltelek, amint az esküvőn olvasod a kérdéseket, miközben a szemeid gúvvadnak

, úgy szorítod a likat… bocsi, de
édesapád:
Miron: szépszemű
Lilisgabi: csakhogy előkerültél
hasmars:
kés a póló alatt
f.nikici: anyós:
Dorkili-tök
Ancsurti: Hangi, mint halloween-tök
Úgy látszik a hétvégén mindenki nyügibb, mint átlag.
Én is elkeseredtem, mert apa az egyetlen szabadnapján megint el akart menni valami ismerőséhez, hogy kacsát vigyen neki.
Érdekes, miután másképp alakult a program (értsd: nem értünk haza időben), ma megoldotta úgy, ogy elvitte a munkahelyére, és a srác odament érte.
Mi tegnap megjártuk a temetőket, etetés után gyors rajtoltunk, először Sárvár, aztán Csénye - férjem huga ott van eltemetve, Vica jól viselte. Nóci rosszabbul. Apukám sírjánál nagyon sírt.
Tegnap amúgy is sokat sírt. Meg ma is.
Virág ma 4-szer büfizett végig, kiesett az egyik fülbevalója, az ebéd utáni tisztábatételkor 3 pelenkáét használtunk el: befosizott kaja közben.

pelenka levesz, popsi kitöröl, új pellus alátesz

lányom nagy nyögéssel belefosik, anyuka vetődik, így csak a betegalátét+pellus telítődik

pelenka kivesz, betegalátét lejjebb húz, popsi letöröl, új pellus alátesz, popsikrémet ujjra nyom

gyerek nyög, ismét teleküldi a csomagolóanyagot

pelenka kivesz, popsi letöröl, új pelenka alátesz, popó bekrémez, pelenka becsatol, ruci felhúz, homlok megtöröl, zsáknyi kakás pelenka kivisz

erre megint lebukott
Ja, és reggel óta fáj a fejem....