Sziasztok!
Rszg, nagyon drukkolok, hogy jól sikerüljön a párod műtéte, és teljesen rendbe jöjjön a szíve! Biztos így lesz! Mennyi ideig lesz kórházban?
Szépek a gyerekek és a szüleik is ( Pulcsi

), jó képeket tettetek fel ismét csak!
Pulcsi, nagyon boldog szülinapot! És örülök, hogy jól érzed a bőrödben (a számvetésed alapján)! Nagyon izgalmas időszak van még előtted, újabb gyerek(ek)kel, és hamarosan kezdődő építkezéssel. Nem fogsz sokat unatkozni a következő években, az biztos
Lizinek óriási gratula a felálláshoz, Krisztiánnak meg a négykézlábazáshoz! Ma mennyi esemény történt!
Tehuti, ne aggódj, Szonjád egyszer csak be fog gyorsítani!
Zazzy, te kérdezted néhány napja, h kinek nincs még foga a topikcsemeték közül. Katalányomnak sincs még a kanyarban sem. Bár ahogy Katka tudósít Kukli Katájának fogzásáról, márminthogy előjelek nélkül bukkanak elő sorban a tiktakot (by Kukli), ez alapján aztán bármi lehet. Én nem aggódom, Samu is már elmúlt 8 hónapos, mikor az első fog bejelentkezett.
Katababán is van tűzfolt (vagy gólyacsípés - soha nem tudom, h is hívják ezeket a foltokat a gyerekeken), de neki a fejbőrén, a haja alatt. Egyik a feje búbján, a másik a tarkóján. Állítólag a lányokon gyakoribb, de persze fiúknál is simán előfordul. És valakinek felnőtt korában is látszik, bár többnyire szép lassan elhalványulnak. De mintha már lett volna erről szó... Talán egyszer Ilda írta, h Dömének is van.
És Ilda, általános iskolai vagy középsulis osztálytalira mész? Nekünk csak egyszer volt áltisis találkozónk (elég ócska osztályunk volt), de középiskolai az van 5 évente. És ott duplázok, mert két középiskolába is jártam
RÉ