Mush: Nagyon sajnálom, hogy sírdogál Sophie. Már írtam és továbbra is tartom a dolgot, hogy szerintem mutasd meg egy dokinak, hogy az alapvető dolgokat ki tudd zárni. Nehogy valami hülye, egyszerűen kezelhető nyavaja miatt sírjon. És lehet, hogy most mindenki megkövez (pedig Domi anyatejes és nagyon tápi kerülő vagyok) de azt gondolom, olvasva az elmúlt hetekben veletek történteket, hogy Sophie egyszerűen nem akar/tud szopizni, olvastam, hogy vannak ilyen babák. Annyit próbálkoztál, szerintem mindent megtettél, DE!!! nem szabad engedni, hogy az első hónapok csak a kínlódásról szóljanak, élvezned kell ezt a különleges időszakot, ha ez marad, csak elbizonytalanodsz magadban és szomorkodsz, elfáradsz….szóval nem dadogok tovább, azt hiszem én átállnék a tápira. Hátha azért sír Sophie mert éhes, és hátha megnyugodna ha gyorsabban tele lenne a hasa.
Amúgy én tévézek, netezek, sőőőőt dolgozom szopi közben, Domit egyáltalán nem zavarja.
Ja, és természetesen nálad van a legjobb helyen és PUNKTUM.
A tejet én 24 óráig tartom hűtőben.
Aida: Dr. Bókay János (négyszemközt mondom) nagyon kedves barátom, mellesleg Domi gyerekorvosa!

Nagyon kedves, és nagyon ajánlom.
Mi, lekopogom, de nagyon jól vagyunk. Domi rendszeresen alszik este 11-től fél 6-ig. Aztán szopi és újra alvás 9-ig. Most már nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy ragaszkodott a kiságyban történő altatáshoz.
Domi napközben is sokat alszik, nézelődik. Van, hogy egy órát elvan magában a játszó szőnyegén, nézelődik, gagyog.
manna