Sziasztok!
Mindjárt teszek képeket, csak ez a GYED téma engem is felpiszkált... Én a családival együtt kaptam olyan 103 körül, ergó én is kaptam ezt a 18-at? És akkor ezzel most mi van? Örüljek vagy ne?

Ennél kevesebb fog jönni eztán? Most keményen elbizonytalanodtam, mert ha tényleg olyan 85 körül fogok kapni, akkor az cakli-pakli elmegy a lakáshitelre, meg a rezsire, Apa fizujából (amitől nem megyünk falnak..) meg megy a kocsi hitel, meg előfizetések (mobil, TV, net)... És akkor még nem is ettünk...
Basztikuli...
Még a végén vissza kell mennem dolgozni, hogy megéljünk?
Én nem tudnám itthon hagyni a jerkőcöt, még Apával sem...
GYED-es papírt töltöttem, de volt a végén valami, amire asszonta a tb-s csaj, hogy azzal ne foglalkozzak, ők intézik, nekem inkább csak az adatokat kellett kitöltenem (enyém dolgozó is tb kifizető).
wiw: engem is jelöljetek
iwiwes adatok: azt adsz meg, amit akarsz, igazat vagy nem... az adataid amúgy is megvannak a KSH-nál, ahhoz meg hozzáfér minden arra illetékes cég.. Nem az iwiwről fognak ilyeneket nézni, mert az nem hiteles. Kapcsolatokat tudnak nézni, de azzal sem lehet sok mindent kezdeni bizonyos szinten...
Mági: Milán is gyümi fan... Csak sütőtököt eszik, de azt is csak gyümivel, meg krumplit, de azt is csak gyümivel, és husit is csak azzal
Peni: jó az apás kiruccanás, de értem a félelmeidet... Apa nem akarja Zétényt is vinni? (Rá úgy sem számolnak fel semmi pluszt a hotelek.) Persze az már nem édeskettes, de ki tudja mennyire tudsz oldottan, felszabadultan romantikázni, házasságot építeni, ha szíved szerint a gyerkőcökkel lennél...
Kriszti: semmi okosat nem tudok most, talán csak annyit, hogy nekem szagdodát kellene írnom, de egy betűt sem írtam mióta megszületett Milán... Szóval ez a része ismerős. Remélem sikerül helyre tenni a dolgaidat
Erika: néztem a képeket, szerintem lánykád teljesen vegyes, ha az apjával van inkább rá hasonlít, ha veled akkor meg rád
jövő évi Sziget: én is akarooook!!!!!
Csöre: Saci nagyon édes és szédületesen ügyes
Krisz: Ádi olyan szép, az akciós táskás kép, haláli, az ülős nagyon édes

Milánt ha így egyedül hagynám ülve, ráborulna a lábaira

Még nem elég erős a gerince, hogy megtartsa magát függőlegesen.
Tali: mi is mennénk, de aug 24-26 nekünk nem jó, meg most hétvége sem.
Na, eldugultam és elárasztom a topikot, drága kisfiam képeivel