Újabb iwiw-es fellángolás?
Engem a v betünél keressetek
Egyébként a kép nem annyira régi, "csak" 6 éves
Még az előző pasim csinálta egy kertisütőgetős bulin, onnan a füst
Van egyébként több kép is, de az csak az ismerősők számára látható
Nico lapja nagyon klassz.
Mi most karácsonyra tervezünk Levinek korit beszerezni, mert már most teljesen rá van izgulva, hogy majd anya megtanítja korizni (apa nem tud).
Katka: Tőled akartam kérdezni, hogy Ti hogyan kezdtétek a lányoknál? rendes korival, vagy olyan cipőre szerelhető kétélü korival?
Gratulálok mindenkinek az újabb mozgásokhoz, Hannának a földevéshez
Rszg: Gézának drukk a kiütéshez!!!!
Minden mütétesnek jobbulást!!!!!
Tűzfolt: Levinek a tarkóján volt, egy elég nagy, de egy éves korára el is múlt.
Lilinek van egy picike a fejebúbján, amit az a pár szál haja el is takar és van egy nagy a nagylábujján, ami már most nagyon halvány, pedig először apa ki volt akadva, hogy milyen lesz szegénynek a lába
Vica: én is sajnálom a gondokat! Én párom is nagyon befordulós. Van hogy napokba telik mire ki tudom szedni belőle, hogy mi baja van. Mindig melós gondokról van szó és mindig azt mondja, hogy nem akar ezekkel engem terhelni, ha hazajön megpróbálja kikapcsolni és nem gondolni rá. Ebből lesz az üveges szemekkel hallgatás
Pulcsi: nagyon boldog szülinapot utólag!
Fabbi már kész nő
Most csinálják a szigetelést a házon, végre
Ja és a kajára akartam még írni.
Hogy mi már napi 4x eszünk. Amóta vacsira is főzit kap Lili, újra alszunk. Tiszta lelkifurdalásom van, hogy eddig éheztettem szegényt
Na megyek, adok kávét a melósoknak, ebben a hidegben biztos jól esik nekik. Azóta vettem kávét