A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Lányok, ezt nem is hiszem el! Mielőtt még mindenki meglepődne, EZ CSAK EGY LH TESZT! De azért ez nagy öröm most nekem. Ugye szerintetek is ez kezd pozitívvá válni?!

Éva, annyira hálás vagyok a sok-sok tanácsért, amit folyamatosan adsz nekem is és a többieknek is!

Még annyit segítsetek nekem legyetek szívesek, hogy akkor mostanában várható a pé?!

Éva, ahogy írtad, akkor ezek szerint, hogy most kezd megjelenni a második csík, akkor innentől számítva várható a pé-em. Szerinted inkább ma vagy holnap akciózzunk? Mert ugyebár minden nap sem jó. Csütörtök és szombat?! Tudom, hülyén hangzik ez így, hogy betervezem, de tudjátok, milyen vagyok!

Nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!

Na, akkor jöjjön az LH tesztem!

Kép

KépKép
titi_27

Titi!

Alulról tekertem a képet és annyira megörültem ennek a két csíkos tesztenek. :lol: Persze aztán látom a nagy piros betűket. :D Ettől függetlenül ennek is örülök,mert ez is siker a maga nemében.Szerintem(mivel tudom,hogy tervezős vagy),tervezd úgy,hogy ma lesztek együtt,és ha nem sikerül,akkor még ott a holnap.

Puszi

Kép

Kép
anubias

Csak azért léptem be, hogy szóljak: a dokinéni csak péntek délután lesz, igy nem tehetek mást, addig nyugodtan várok.....

Titi, nagyon örülök, hogy az LH teszt pozitiv lett, és remélem rá tudod venni apát, hogy jól érezzétek magatokat :D - az Eszter tanácsára tippelek én is :D

Most pedig megyek lefeküdni, mert nagyon fáj a fejem....

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Meri! Ez aztán a görbe!

Éva! Köszi a bíztatást, nálunk csak évente van lakásosztás, de már mindig minden előre le van focizva. A babával semmiképpen nem jönnék ebbe a lakásba, mert tavaly május óta lakunk itt, de mindig mindennek lesz valami baja, olyan gondok jönnek elő, amire semmi szükség, mikor megnéztük nem jöttünk rá a rejtett hibákra, mert elájultunk, hogy parkra néz, meg mindenhova besüt a nap… De mostmár legalább tudom, hogy miket kell alaposan ellenőrizni.

Titi! Most már tényleg kunyizza magadnak is netet otthonra. ÉS mindenképp szakítsd el apát esténként egy kis időre. Ebből a görbéből még lehet valami…
Az LH teszteden meg csík az a csík. Miért lenne gáz minden nap? Nálunk is 7 egymást követő nap csak egy maradt ki. Ha meg tudod oldani, biztos, ami biztos.
Én digitálissal mértem az első csipogásig.

Éva! Szerintem nem is kellene emelkednie már a hődnek, ha itt marad, az teljesen ok, nekem végig 1,5 – 2,5 tized fokkal volt csak a piros vonal felett. Nagyon örülök, hogy semmi gáz a férjeddel, de gondolom mindenképp megnyugvást jelentett a vizsgálat.

Ildi! Nagyon várom, mit mond a doki…Reméljük jó hírrel jöszz, kitartás, ezt a két napot próbáld meg minél nyugisabban túlélni.

Kriszti! Nagyon aranyos a kisfiad. Hogyan tudtad titkolni a mhelyen a 12. hétig? Én már csak egy nadrágomat tudom begombolni…

Nálunk semmi különös, csak a gyomrom még ma is gonoszkodott velem, pedig már annyira megnézem, hogy mit eszek, meg fél adagot ebédelek, de nem érdekli, sztrájkol minden miatt. Most egy picit le kell feküdnöm, mert 8-ra meghívtak minket egy kis trécselésre, mondtam a páromnak, h menjen csak egyedül, de mindenképpen szeretné ha mennék, még ha 20 perc után hazajövünk is.

Pusz mindenkinek
verzsike

Na én is most értem haza a munkahelyemről... Végre :roll:

Ildi, jajj a fenébe... Hihetetlen ügyes csajszi vagy, hogy mindezt ilyen higgadtan tudod kezelni. Én már kb megőrültem volna... Mindenesetre nagyon sokat gondolok Rád addig is! És pihengess!

Éva :D Juhéééé, nagyon örülök, hogy minden rendben! 8)

Titi, jajj de jó, hogy még csak most lesz p.é-ed, akkor most így tényleg célirányosan lehet akciózni 8) És olyat nem lehetne, hogy holnap is, és szombaton is? :oops:
Köszike, akkor holnap veszek is egy mikroszkópot, kíváncsi vagyok nagoyn, hogy bevállik-e... Amúgy nekem is szúrkál a jobb, vagy a bal petefészkem p.é-kor.

Krisztinka, nagyon cuki a kisfiad :D

Na, át kell adjam emberkémnek a terepet.. :roll:

Puszi
Vendég

Erzsike!

Azért tudtam titkolni, mert nem látszott. Valószínűleg, hogy kicsit szélesebbb a csípőm azért. Én márciusban lettem terhes és csak júli. végén kezdte kismamaruhákat hordani.

Szép estét mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Titi! Szerintem most nagyon fontos lenne a gyakori akció! Ez a teszt pozitív.......úgyhogy hajrá! A PG/53-mal meg ne foglalkozz, mert már én is rájöttem, hogy nem ér semmit. Csipogóssal mérem én is a hőmet, és az első sípszó után megnézem, hogy mennyit mutat.

Ildikó!!! Péntekig kitartás, lazulás, sok pihenés!!! Nagyon izgulok érted! A párodnak péntekig nem mondasz róla semmit?! Kibírod?!

Éva! Gratulálok! Örülök, hogy minden oké a férjeddel. Szuper a görbéd is! Tuti ez a hónap!!!

Kriszti! Gyönyörű a kisfiad! A hőmérőzésről meg csak annyit, hogy nem igazán babagyártós......inkább abban segít, hogy megismerd magad. Tudom, hogy mit érezhetett a párod, amikor erről beszéltetek. Hasonló volt az én férjemnek is a véleménye. Aztán elmagyaráztam neki, hogy a hőgörbe segít megismerni magam... és mostanában együtt tanulmányozzuk. Bár most az az érzésem, hogy egy professzor kellene hozzá.
Képzeljétek! Majdnem elájultam a m.helyemen a gép előtt, amikor bepötyögtem az értékeimet és ezt mutatta:

Kép
Vendég

Húúúú, lányok, nem tudom, mi van velem, de alig tudtam végigolvasni, amit írtatok. Nagyon nehezen koncentrálok! Pedig mikor hazaértem, aludtam is egy órácskát, mert úgy éreztem, hogy leesik a fejem. Asszem, most nem fogok tudni mindenkinek írni, remélem, nem haragszotok meg!

Titi!
Hülyén érzem magam, hogy én vagyok az egyetlen, aki ezt mondja, de szerintem ez egy negatív teszt. Az lh-teszt akkor pozitív, ha a tesztcsík ugyanolyan vagy erősebb a kontrollcsíknál. Ha ez megvan, akkor 24-72 órán belül várható a pé. Én így tudom... Ettől függetlenül viszont azt tanácsolom, kapd el apát, amikor csak sikerül!

Ildi!
Érdekes dolgo ez a kiürülés. Nagyobb terhességnél kell általában hosszabb idő... Ha megnézed a görbém, nekem rögtön negatív lett. Úgyhogy ez még mindig babagyanús. De ügyes vagy, hogy nem aggódsz nagyon! Nagyon-nagyon drukkolok!!!

Mo!
Nem lenne rossz, ha most már akkor nem is jönne meg jó darabig!!!!

Éva!
Szerintem apa annyira rendben van, hogy ebből babó lesz! :)
Krisz!
Rád is igaz, hogy amit ide felteszel, mehet fel a lapra is???

Én most egy kicsit el vagyok kenődve. Eddig örültem, mert a görbém azt jelenti, hogy működnek benn a dolgok. De ma is megy még a pöttyözés, sőt, fájdogál a hasam. Ezt nem tudom megfogalmazni: nem görcsöl, nem szúr, fájdogál...
Egyébként sem vagyok túl jól. Lehet, bujkál bennem vmi. :( Beteg a fél társaság... :(

Remélem, azért jöttök még, hátha összeszedem magam! :wink:

meri

Becsapós ez a görbe. A mai dátum nincs rajta, és az is alacsony. Ilyenkor meg már hirtelen fel kellene mennie a hőnek...ugye?
A napokban folytatom.

Kriszti! A fertivel nekem is gondom volt. Itthon nem is tudom vezetni, mert a gépemen lassú a Net, és nem lehet rendesen megnyitni az oldalt. Másik gépen nem tudnád megpróbálni újra?

Meri! A görbéd nagyon jó. Szorítok Neked!

Szia Virág! Mi még nem ismerjük egymást - remélem, ez nem sokáig marad így!!!! Én is várom, hogy gyakrabban gyere!!! Úgy látom, a te ciklusod se semmi :wink: ..... sorstársak vagyunk.

Titi! A nyílászárókkal én már nagyon nem akarok foglalkozni. Kicsit vitázgattunk is miatta. A címeket nagyon köszönöm! Sok helyen voltunk már, az árajánlatokat most várjuk.

Verzsike! Kívánom, hogy minél előbb találjatok egy jó kis lakást! Mivel nem lakok Pesten, nem is tudok segíteni alb.ügyben. Gondolom, a városban maradnátok....
Vendég

Merike!!! Mi van veled?!!
Jaj, ne máááár!! Úgy örültem Neked! Ma olyan jó kis hangulatban voltál!! Remélem, hogy minden rendben lesz!! Pihizz egy kicsit!!
Pöttyözés?! Ezen gyorsan átfutottam amikor írhattad.... mert ez nekem most nagyon új. Miféle pöttyözés?
Vendég

Ja, Titi, azt elfelejtettem, hogy egy másik topikban a lányok hosszában kettévágják az lh-tesztet, így spórolnak. ;)

meri

Hello!

Mo! Eszerint tehát volt pé… és még akció is.

Meri! Lehet hogy bujkál benned egy baba, és az okozza a tüneteidet, pár nap és tesztelhetsz… Mikor nem kellene megjönnie?

Mégis sikerült rávennem a párom, hogy menjen el egyedül, mert én nagyon nem vagyok jól. Azért anyira meg nem rossz, hogy ne tudjak egyedül itthon maradni, legalább ő kapcsolódjon ki egy kicsit, ha lesz baba, már úgyse megy egy darabig.

Pusz
verzsike

Verzsike! Akció volt... :oops: na de a pé-ben már nem vagyok ennyire biztos. Ha ez a ciklus úgy alakulna, hogy nem jönne össze a baba, akkor a köv. ciklusban nagyon rástartolunk. :oops: Szerintem nem jött még össze a várva-várt baba..... :cry:
Vendég

Verzsike!
Tegnap én is ugyanígy voltam, elküldtem apát egyedül a barátainkhoz. Nekem semmi erőm nem volt.
A 8. dpo-n vagyok, ha úgy alakul, teszt akkor is legkorábban jövő hét vége... Vagy nem tudom...

Lányok, tudjátok, mi nagyon rossz most? Én igazából nem is tudok azért drukkolni, hogy ez babás görbe legyen, hiszen olyan már volt, aztán meg mégsem... Nem tudom, értitek-e... Ez a hülye pöttyözés!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Annyi különbséget látok a görbéimben, hogy a múltkor is volt benne egy kisebb esés, de eléggé a végén. Ehhez képest ez jobb... Nem tudom... Gyűlölöm a bizonytalanságot!!!

Szerintem a legtöbben ezért vezetjk a görbét is, mert persze, nem mi irányítunk, de ha csak úgy lövöldözünk a vakvilágba, valószínűleg úgy éreznénk, nem tettünk meg mindent...

meri

Verzsike! Jó, hogy maradtál! Mi itt vagyunk veled!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocsi, úgy tűnik a hangulatingadozásaim is megvannak. :lol:

meri

Annyira ari volt a férjem, 20 perccel elindulás után telcsizett, hogy hogy érzem magam, ne jöjjön-e mégis haza.
verzsike

Meri! Komolyan mondom, ebbe most nagyon beletrafáltál. Tisztára így érzem én is. Próbálok mindent megtenni, de nem tudom irányítani. Na, ezért nem szeretem a szánkózást sem... He-he. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Verzsike! Aranyos a férjed. Szerintem egykettőre itthon lesz nálad. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!!
Én nem csatlakozni szeretnék,hiszen jelenleg nem vagyok érintett a témában. Csak unatkoztam és olvasgattalak benneteket( az elejétől ), és nem bírtam ki ,hogy ne írjak.

Mert nagyon megható az ahogy drukkoltok-szorítotok egymásnek. Ahogy tartjátok egymásba a lelket és vigasztaljátok egymást.De tényleg! Sok topicban jártam, de sehol nem volt ilyen családias a hangulat. Elkezdtem olvasni és nem tudtam abbahagyni.

Gratulálok a kismamáknak és én is szorítok a jövőbeli kismamákért. Kívánom,hogy mindenkinek sikerüljön.

Annyit azért hozzátennék a témához, hogy 1-2-3 sikertelen hónapból sem szabad következtetéseket levonni. Nekem az első fiunk, akit nagyon-nagyon szerettünk volna, 6 hónap alatt "jött oössze". (holnap után lesz 3 éve,hogy pozitív lett vele a tesztem. )pedig volt olyan, hogy 1 hónapban, a mensis napokat kivéve, minden nap együtt voltunk.
Majd a második baba úgy jött hogy észre sem vettük. védekeztünk. mindenre gondoltam csak arra nem hpogy babás vagyok. Ekkor 9 hónapos volt a nagyobbik. tehát ne adjátok fel. akkor már én is el voltam keseredve, de tessék! 6 hónap kellett.
Mi egyébként egy mólva szeretnénk "legyártani a 3-at. Addigra ti már remélem mind babázni fogtok.

Mégegyszer mindenkinek minden jót, és maradjatok ilyyen jó barátok.
Bocsi ha zavartam!!!
:oops: :oops:

Azért foglak benneteket olvasni, ha nem gond!!
Sziasztok! Évi! :) :D

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok Lányok!

Velem nem tudom mi van ma! Olyan fáradt vagyok, el is aludtam délután, pedig semmi olyat nem csináltam, amit máskor nem szoktam. Ráadásul Apával is összevesztem ma kétszer, de ő csak mosolygott rajtam. Nem tudom, kezdem azt hinni, hogy tényleg lesz valami. Le sem merem írni, hogy mire gondolok, de úgyis tudjátok.
Elméletileg m vagyok a 12. DPO-n.

Mo!
Annyira örülök, hogy már látszik valmi a görbéden!!! talán tényleg van valami abban, hogy akkor sikerül, amikor az ember nem várja.

Meri!
Roppant gyanús vagy!!!
Nagyon igazad van a görbével kapcsoltban, hisen neme sem mondanak semmi újat és biztosra megérzem a pé-t görbe nélkül is, mégis úgy érzem, hogy legalább teszek valami azzal, hogy vezetem a görbét, meg jó sokat tesztlek :oops: :lol: :lol:

Titi!
Ez a teszt még tényleg nem pozitív, de már jó úton halad, hiszen eddig semmilyen csík nem volt. Holnapra erősebb lesz és holnap utánra még erősebb. Akkor lesz pozitív, amikor ugyanolyan erős, mint a kontroll csík, vagy erősebb. Szerintem már most kezdjétek el a kétnaponkénti összebújást, nehogy lemaradjatok valmiről!
Egyébként egészséges férfinél a naponkénti akció sem árt a kiskatonáknak!

Erzsike!
Olyan hihetetlen, hogy már a 8. hétnél jársz!!
Nagyon rendes a férjed, biztosan aggódik érted. Pihenj most jó sokat. Már nem sokáig lehet!
Olyan érdekes, nekem az első terhességemet a 7. hónap végén vették észre a kollégák és volt, aki meglepődött, amikor először bementem a babával valamilyen papírért.

Ildikó!
Olyan sokat gondolok Rád!!!

Krisztinka!
A második baba már Neked is hamarabb fog látszani! Én annyira vártam, hogy kismama ruhát hordhassak és a végére már annyira utáltam őket!

Eszter!
Pihenj sokat és gyere mindig,amikor tudsz! Holnap egész délelőtt Rád fogok gondolni!!! Gyere az orvos után mesélni!

Éva

Kép
balimama

Szia Asiye!

Köszönjük szépen az elismerést és a biztatást is! :) És gratula a fiúkhoz! :)

meri

Éva!
Akkor lehet, hogy csak front van??? :lol: :lol: :lol:
Fő a pozitív hozzáállás! :) Azért hétvégn tesztelsz újat, ugye??? Én annyira biztos vagyok benned!!! Úgyhogy légy szíves, pozitívat alkotni! :lol:

meri

Szia Asiye! Jó, hogy írtál. Engem megerősített a hozzászólásod.

Éva! Nagyon várom már a tesztelésed idejét.... ezek jó jelek ám, mégha nem is olyan jó most a bőrödben lenni. :)

Meri! Most még foghatod a frontokra, de szerintem itt lenne az ideje, hogy válassz egy babát a polcról... :lol:

Képzeljétek! Hazafelé jövet ma annyi babakocsis nőt láttam, hogy már azt hittem valami gyűlésre mennek.... kiborító!!!
Azt hiszem, kezdek begolyózni. :? :lol:
Vendég

Ja, most látom, hogy a frontot Évának írtad. Nem baj. Akkor is válassz egy babát a polcról!! :lol: :lol:
Vendég

Mo!
A frontot arra írtam, hogy Éva is meg én is beájultunk délután. :lol:
Ilyen babakocsis dologra én is emlékszem, csak én az Auchanban. :) Tiszta lükék vagyunk!

Nem baj, félév van, könnyű lesz elterelni a figyelmemet! :)

meri

Éva! Nekem a ferti tette már a pé-t más napokra is.... csak az újabb értékek bepötyögésével hol átrakja, hol meg nem mutat semmit. Szerintem ebben a ciklusban már nem lesz babám. :cry:
Vendég

Bocsi, lányok, ezt egy másik topikban találtam, csak azért teszem be, hogy lássuk itt néhányan, hogy nem vagyunk "csodabogarak".

Nos, a terhességi teszt kb. egy héttel előbb "látja" a terhességet, mint a legjobb ultrahang készülék (és legjobb szemű vizsgáló). Ugyanis a terhességi ultrahang diagnózis azon alapszik, hogy látunk-e a méhben petezsákot. Petezsák azonban a fogamzás után három héttel (az ötödik terhességi héten) válik láthatóvá, amikor a terhességi teszt már "régen" jelezte a hormontermelést.

Sajnos az így kimutatott terhességekből nem lesz mindig élő magzat és gyerek. A hibás, vagy hibásan fejlődő megtermékenyített petesejtek egy jelentős része (10-20%) nem fejlődik egy pontnál tovább, elhal, és csak az tűnik fel, hogy a menses néhány napot késik, talán kissé erősebb és elhúzódóbb, mint máskor. Ha már előtte csináltunk tesztet és pozitív volt a teszt (a hormonszint lassú csökkenése miatt) még egy darabig pozitív lesz, majd negatívvá válik. Ezt ma inkább kíméletből "csak kémiai terhesség"-nek hívjuk. Ezek a "kémiai terhességek" ultrahanggal nem is láthatók.

meri

Jaaaj, már megint olyan jókat találtál!!! :shock:
Vendég

Úgy sajnálom, hogy csak este tudok jönni!! :cry:
Mára búcsúzom Lányok.
Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Annyira jó igy jönni, hogy reggel van mit olvassak :D

Én hihetetlenül nyugodt vagyok – már kezdek félni saját magamtól. Tulajdonképpen munkába jövet azon gondolkoztam, hogy ha tudnám, hogy baba van a pocimban, akkor sem tudnék egyebet tenni érte, mint most: iszom az Aloe gélt, vasas folsavat szedek és minden nap másfajta gyümölcsöt tizóraizok....igy ebből a szempontból nyugodt vagyok. A másik, ami eszembe jutott az az, hogy ha a nekem szánt baba helyett más ért elsőnek a tündérlétrához, akkor fejre is állhatok, mert úgy sem marad nálam. Húúú, milyen költői gondolatok :D :D

Mo, apának nem szólok, mert bevallotta, hogy a mensim nagyon megviselte. Igy jobb, ha csak annyit tud, hogy egy egyszerű kivizsgálásra megyek, ami után esetleg valami vitaminokat adnak. Az érdekes viszont az, hogy az este lefekvés után, megtapogatta a hasam, de nem szólt semmit :D
A görbéden most már tényleg felfele kellene menjen az a hő!!!! Ha leesik, azt hiszem, megint kiveszi a pé-t.... azért nagyon szoritok, hogy ott maradjon, ahova most rajzolta, mert akkor még együtt is voltatok, és ez akkor nagyon jó lenne. – Mindenképp drukkolok!
Mo, ismerős ez a hozzáállás, mármint, hogy meg akarod győzni magad arról, hogy nem lehetséges a baba. De viszont, addig, amig volt akció, lehet baba is :D :D

Meri, Éva – annyira szeretem, amikor ilyen gyanúsak vagytok :D- remélem azt jelenti, hogy januárban több Missünk lessz :D – megy a drukk!!!!!

Meri, meg tudlak érteni, hogy nem akarsz elöbb tesztelni – most ünnepélyesen megfogadom, hogy nem is foglak befolyásolni :D :D – remélem sikerülni fog (mármint nekem) :D

Krisztinka – ha meg tudod oldani, hogy méred a hődet, én bevállalom, hogy vezetem a te görbédet is...

Titi, helyzetjelentés?

Erzsike, szerintem nagyon jó érzés azt tudni, hogy aggódik a párod – ebből is erőt lehet meriteni :)

Little, remélem a tegnap délután olvastad, amit irtam.....

Asiye, gratulálok a gyerekekhez, és köszönjük a jókivánságaidat!
Bármikor irhatsz hozzánk, mi nem haragszunk. Ha észrevetted, nálunk bármit meg lehet beszélni :D – és ez olyan jóóóóóó

Most pedig megyek dolgozni

Puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Eszter, nagyon várom a mai eredményt!!!! - úgy érzem, minden rendben van veletek :wink:
Ahogy tudsz, rögtön irjál!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Most eléggé magam alatt vagyok,be vagyok tojva a doki miatt,azaz a baba miatt,mert hát bevallom azért nem az orvosért aggódok. :lol:

Mindenkinek szép napot és majd jelentkezek később.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, ne idegeskedj!! Nagyon várunk!

KépKépKép
ildiko74

sziasztok,
lányok ne haragudjatok hogy hanyagollak titeket pár napja de itt jönnek mennek a szerelők az építkezésen,ki se látszom a megrendelésekből és depis is vagyok ráadásul :roll:rídonliban vagyok és drukkolok a háttérben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!igyekszem összekapni magam :oops:

puszi
gigi 25.cn
Vendég

Sziasztok!

Kép

Meri! Mire gondoltál azzal kapcsolatban, hogy amit ide rakok a másik lapra is mehet? Mit tettem ide, ami oda menne? :roll:
De egyébként azt hiszem igen mehet! :lol:

Ildikó!
Tök aranyos vagy! A hőmérőzéshez még annyit, hol méritek? Szájban vagy hüvelyben? Én erről a kettőről olvastam , hogy ott a legjobb?
Azért megpróbálkozom a méréssel, mert én is kíváncsi vagyok.
A ferti valószínűleg azért nem enged regisztrálni, mert egyszer régebben regisztráltam és véletlenül egy másik alkalommal kitöröltem a regisztrációt. Most írtam nekik, hogy újra szeretnék csatlakozni, de még semmi válasz. :twisted:
Szóval nem a géppel van a baj!

Egyébként tényleg jó, hogy így izgulunk egymásért, szerintem tök izgi. Reggel már alig várom, hogy olvassalak benneteket és kivel mi történt.
Most én holnap leszek utoljára és 1 hétig nem leszek, nem is tudom mi lesz, de addig is megpróbálok folyamatosan hőmérőzni, miközben a tezstelőkért, "orvoslátogatókért" és a NEM akarok mensizni-kért izgulok!!!! :lol: :shock:

Eszter! Ne izgulj a doki miatt, minden oké lesz és láthatod a kis prüntyőkét!!!

Szép Napot Mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Végre van 10 percem és gondoltam írok nektek!

Ildikó! Olvastam, hogy sajnos csak pénteken fog fogadni a doki! Hát nem irigyellek.... De remélem, hogy megéri a várakozás, és csupa jó dolgokat fog mondani!

Eszter! Ne aggódj a doki miatt, biztosan minden rendben lesz! Most legalább orvosi megerősítést kapsz arról, hogy van egy baba a pocidban!

Meri! Szerintem a teszt csak egy megerősítést, hogy terhes az ember, ha nem jön meg az éppen elég jel arra, hogy baba van. Bár én már most alig bírom ki, hogy ne teszteljek. :lol: De teljesen megértelek, hogy te nem akarsz a múltkori után korán tesztelni!

Éva! Tök jó, hogy apával minden rendben. Most már azt tenné fel az i-re a pontot, ha tesztelnél egy pozitívat! :wink:

Erzsike! Szerintem jól tetted, hogy tegnap este inkább pihentél. Sajnos nem tudok albérlet ügyben segíteni. Amiben mi laktunk 3 évvel ezelőtt, azt sajnos a nagybátyámék kiadták már másnak!

Mo! Egész jól alakul a görbéd! :lol: Egyébként még mindig nem jött meg?

Krisztinka! Az én párom se tudta, hogy elkezdtem hőmérőzni. Ő reggel korábban felkel, így mindig lemaradt arról, hogy a párnám alatt rejtett hőmérővel méregetm magam. Aztán egyik nap észrevette, hogy írom a táblázatba, és akkor kérdezte meg, hogy mi az, és meséltem neki róla! Csak az piszkálta a csőrét, hogy azt is "mutogatom", hogy mikor szexeltünk! :lol: Persze csak viccesen jegyezte meg, én meg mondtam, hogy nyugi, csak a lényegig jelöltem be, azóta már nem! :wink:

Gigi! Veled mi a helyzet? Akkor holnap tesztelsz?

Ági! Olyan rég jelentkeztél! Mi van veled?

Anna! Annyira jó, hogy már jobb a kedved! Gyere gyakrabban!!!

Titi! Én most nagyon éreztem a pé-met. Annyira fájt, és valami nyomott belülről, képtelen voltam hason feküdni. Remélem a szép nagy tüszőm volt ami nyomott! :lol:

Egyébként a ferty áttette a pé-met a 20. napra. Lehet, hogy ez is a reális, mivel a 18.,19. napokon fájt nagyon, és akkor éreztem azt, mintha valami nyomna, és ugye a pé meg már akkor van, amikor "megkönnyebbül" az ember! A hőm ma az egekbe szökött 36,7 volt reggel, ami nálam elég magas. Már a cicim is fájdogál és csak remélem, hogy nem azért, mert meg fog jönni!

Asiye! Örülök, hogy írtál, és nyugodtan írj máskor is, ha van véleményed, vagy tanácsod! Akkor is, ha esetleg az nem ilyen pozitív, mint a mostani!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ildi, tegnap egész este Te jártál a fejemben :roll: Helyetted türelmetlenkedem :oops: Nagyon-nagyon jól csinálsz mindent, tanulhatnék Tőled...

Gigi, jajj ne csináld, kérlek ne gubózz be... :cry: Amint lesz időd, és hangulatod, siess vissza hozzánk, jóóó?!

Eszter, Ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz, ill. van a babával! Húú, de várom már, hogy hazaérj, és mesélj nekünk nagyon boldogan :D

Little, mostanában olyan ritkán látom, hogy írsz :roll: Hogy állsz a mensivel? 8)

Jajj, szétmegy a fejem, késöbb visszanézek...
Vendég

ohhh, Little :D De jó, hogy írtál!!! Most látom, hogy ez a 25. nap, ráadásul, ha a 20. napra tette... még bőven mennek a drukkok! 8)
Vendég

A fertin kivettem a mensis napjaimat, hogy meg tudjam mutatni nektek, hol állok a hővel a múlt hónaphoz képest. Ahol szaggatott vonal van, onnan kezdődik az új ciklus....

Kép

Krisztinka, akkor ha sikerül a mérést megoldani, jegyezd egy lapra magadnak, és küld el priviben vagy e-mailben... a többit megoldom :)
Én szájban mérem a hőt, 1 csipogásig.
Jövő héten hiányozni fogsz, habár lehet, hogy én is kiveszem a múlt évről bentmaradt szabadságom, és ha nem maradok itthon, akkor én sem jövök...

Gigi, remélem már nincs sok dolguk a szerelőknek, mert ha baba van a pocidban, akkor pihenésre lenne szükséged!! - mikor tesztelsz?

Little, a hőemelkedés nagyon jó jel :) - csak igy tovább!!! mennek a ++++++++++ drukkok!!!

Éva, te hogy birod teszt nélkül? Légyszi, ha tesztelni akarsz, legalább várd meg a reggelt, mert akkor nagyobb a koncentrátum :D - remélem hamarosan megint bővül a Miss -kollekciónk :D

puszi

KépKépKép
ildiko74

Anna, most látom, hogy közbe irtál.... nagyon szép őzikéd van :D
Tényleg nem türelmetlenkedek, és ideges sem vagyok - úgy is az lesz, aminek lennie kell
Azért köszönöm, hogy ennyire velem gondoltál rám !!!!

KépKépKép
ildiko74

Éva, majdnem elfelejtettem mondani, hogy nézegettem a fertis görbéket, de halvány lila gőzöm nincs, mikor húz kék vonalat :(

Lányok, mutatok egy fertis görbét, ami nagyon hasonlit az enyémhez. Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, de úgy is jó ilyent látni :D

Kép

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Rajtad a világ szeme!!! Siess nagyon és hozd a jó hírt, mert már nagyon ránk fér!!!

Ildikó!
Én már sehogy sem bírom! Egyfolytában úgy érzem, hogy most fog megjönni. Tudom, hogy felesleges ezen aggódni, de a múlt hónapban kicsit szokatlanul zajlott le a mensim, mert dec. 22-én már volt egy kis rózsaszínes valami. Ha ahhoz számolom, akkor ma már a 28. napomon vagyok, nekem annál később soha sem szokott megjönn. Inkább a 24-28. nap között. Ha a fertin nézem akkor ez a 13. dpo-m. A hőm továbbra is 36.7. Ennyire egyhangú még nem volt a görbém második fele. Azt hiszem ma megőrülnék, ha nem lenne itthon a férjem. Már az anyósom is megérkezett, mert ma megyünk színházba. Olyan jó, hogy valami elterli a figyelmem. Gyanús, hogy ez nem az én hónapom.
Ma kérünk időpontot a háziorvosomtól, hogy nézzünk pajzsmirigy hormonokat. Sajnos, ha alulműködik a cysta miatt az okozhatja, hogy nem leszek terhes, sőt súlyos károsodást okozhat a babánál, ha nem pótolják a hormonokat a terhesség alatt. Most kihasználom, hogy itthon van a férjem és van, aki vigyáz Balázsra.
El sem tudom képzelni hogyan élném meg a te helyzeted! Igazad van, most nem tehetsz mást, mint vársz.
Szerintem ezért alkotta Isten a nőket sokkal toleránsabbra, türelmesebbre. Hiszen egész életünkben csak várunk, reménykedünk valamiben. Legalábbis most így érzem.

Gigi!
Hihetetlen lelkierőd van! Én egyszerűen már enél kisebb feladatokkal is alig tudok megbírkózni most, hogy állandóan a testi-lelki megnyilvánulásaimat figyelem! Egyszerűen felemészti minden energiámat, hogy még jókedvű is legyek és a gyerekeim ne vegyenek észre semmit.

Little!
Akkor neked most tök felesleges lenne tesztelni?!
Hogy bírod??? Én most lehet, hogy sírógörcsöt kapnék, ha átpakolná a ferti a pé-em későbbre, pedig tudom, hogy semmi jelentősége.

Krisztinka!
A honlapunkon annyira klasszul le van írva a hőmérőzés, hogy annál többet szerintem nem is tudnánk hozzátenni!
Nekem a szájban mérés jött be, de még így is félek, hogy elalszom közben, ha hüvelyben mérném, hát lehet, hogy meg is történne. Ez higanyos hőmérőnél elég gáz. Jövő hónaptól visszatérek a digitálisra, csak nekem az mindig olyan alacsony hőt mért.

Anna!
Milyen édes őzikéd van! Magadról nem is írsz, pedig a 9. napon jársz!

Éva

Kép
balimama

Éva!

Igen olvastam, csak kíváncsi vagyok, kinek melyik variácó jött be.
Egyébként ma reggel kipróbátam mind a kettőt és a hüvelyben 1 tizeddel többet mér, mint a szájban. Persze tudom, mindig ugyanott kell mérni, csak kíváncsi voltam mit mutat.
Vendég

Csak gyorsan a hőmérőzéshez az én tapasztalatomat.

Én digitálissal mérem /szájban/ olyan, hogy addig nem csipog, amíg el nem éri a max hőmérsékletet, és utána addig csipog, amíg ki nem kapcsolom. Tehát ezzel nem lehet addig mérni ameddig én akarom. Egyik nap megmértem a digitálissal 36,4 volt, majd rögtön megmértem mégegyszer 36,6, majd újra és megint 36,6. Itt már nem tudtam eldönteni, hogy akkor most mi van, úgyhogy a hagyományossal is megmértem, azzal 36,9 lett, úgyhogy a 36,6-ot írtam be.
Egyébként napközben többször is kipróbáltam, és a hagyományos nekem is mindig többet mér mint a digi.
Szóval szerintem aki digitálist használ, az kétszer mérje meg, mert valószínűleg már másodikra magasabb lesz az érték,
Vendég

Krisztinka, ez normális, hogy hüvelyben nagyobb a hő, mint szájban. Ezért kell mindig ugyanott mérni, és az is fontos, hogy mindig ugyanazt a hőmérőt kell használni!
Neked is édi képed van :)

Éva, én is úgy számoltam neked, hogy holnap leszel a 14.dpo-n. Ezért is irtam régebb, hogy bird ki legalább péntekig. Ha holnap tesztelni akarsz, akkor mindenképpen reggel tedd - és azt tudnod kell, hogy ha negativ eredmény lesz, attól még nincs eldőlve semmi! A 18 dpo. után lehet csak elkeseredni!!! Én nagyon reménykedek, hogy a miki messzire elkerül téged :wink:
Ha a pajzsmirigyről eredményed lesz, mindenképp irjál.
Van egy olyan érzésem veled kapcsolatban, hogy túl sokat tudsz, és ezért nagyon eldramatizálod a dolgokat.... próbálj meg lazitani, és meglátod, minden rendben lesz!
Úgy érzem, készithetjük a következő koronát neked :wink: :D

KépKépKép
ildiko74

Lányok ne röhögjetek ki , de én még nagyon kezdő vagyok! :oops:
Ez a DPO az ovulácót követő X. nap? :roll:

Igyekszem felzárkózni hozzátok!
Vendég

Ja képzeljétek, annyira olvaslak benneteket meg pakolok a síelésre, hogy elfelejtettem Manónak ebédet főzni! :oops:

De már azért gyorsan összedobtam neki csirkecicit meg sütőtököt, már csak turmixolni kell! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Már megint itt vagyok!
Köszi, hogy ilyen kedvesen fogadtatok és a gratulákat a fiukhoz.(akik most anyakímélő programin vannak, tehát alszanak)
Ezért gondoltam írok, mert elővettem a "nagykönyvet" kismamaáknak. Ebből írnék ide néhány dolgot nektek ha nem baj::

A NŐ ÉLETKORA FOGAMZÁSHOZ SZÜKSÉGES IDŐ

15-19ÉV 2.6HÓNAP
20-24ÉV 3.3HÓNAP
25-29ÉV 3.9HÓNAP
30-34ÉV 6.0HÓNAP
35-39ÉV 10.3HÓNAP
40-45ÉV 12.0HÓNAP

MÁS

1 HÓNAP ALATT A PÁROK 13%-ÁNAK SIKERÜLT A BÉBI
2HÓNAP 33%
3HÓNAP 48%
6HÓNAP 75%
8HÓNAP 90%

De ezek csak átlagok. Nekem 22évesen 6 hónap kellett.Azért remélem egy kicsit megnyugtatott titeket.

Ja! És ami nekem talán segített, hogy 4 hónap próbálkozás után csináltattam vérképet. Kiderült hogy vérszegény vagyok, de csúnyán. (bár ezt csak a vakok nem látták mert olyan a színem mindig mint egy kéthetes hullának)

Folksavat írtak fel és azt mondták kezdjek el valamilyen kismama vitamint szedni. Maternátv. Elevitet. Maternát választottam. de csak 2-3 naponként szedtem mert azt igazából terhesség és szoptatás idejére ajánlják, de a dokim szerint babára vágyok is szedhetik. Talán ezeknek is köszönhető hógy 7 hét múlva pozitív lett a tesztem.

Egész regényt írtam . Bocsi! Mindenkinek szorítok és szép napot!
Sziasztok! Évi! :D :lol: :D :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Hát lányok, sokat filóztam, hogy leírjam e nektek a tűneteimet, de úgy gondoltam, hogy leírom, max hülyének fogtok tartani!

Szóval, nem tudom, hogy van e az én pocimban valaki, vagyis kezd e alakulni bent valaki, de az tuti, hogy én már lehet, hogy csak pszichésen, de olyan terhességi tüneteket produkálok, hogy azt bármelyik terhes "megirigyelhetné".

Megvan a reggeli hányinger már 2. reggel, a cicim is fáj, vagyis inkább olyan mintha égne egy kicsit, a hangulatingadozásról meg ne is beszéljünk, erről a férjem kimerítőbb felvilágosítást tudna adni! A kívánóság is meg van, amit az egyik pillanatban még kívánok a másikban felfordul tőle a gyomrom. A fémes ízről a számba meg nem is beszélve. Tegnap is éreztem egy kicsit, de ma már olyan, mintha vasat nyalogattam volna! Egyébként meg van egy nagyon kicsi fehér folyásom /már bocsika/ ami soha nem szokott lenni, vagyis a terhesség alatt volt csak.

Szóval én már agyilag tuti babás vagyok!
:lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?