A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Ma is megyek fogorvoshoz! :(

Gurgula, nagyon édes a babátok! Hol készült az uh kép? Magánrendelőbe.

Én is feltszek egy pocakosat: Kép

kispiskóta

Na látom, hogy most már beszélnem kell.. :lol:

asztrológiával foglalkozom elég intenzíven 1.5 éve..hobbi szinten..
kérdezzetek bátran!

2007. 07. 22. 9 óra 19 perckor lesz jegyváltás, azaz a nap az oroszlánba lép..

Aki szeretne többet meg tudni..(és esetleg tudja a fogantatás viszonylag pontos napját, annak majdnem 100%-osan meg tudom mondani a baba nemét)
torolve_20131003125716

Szia Kispiskóta!

Köszii.
Igen magánrendelőben.
Látni már a pocokádat..
torolve_20131003125716

Ja, a születés pontos adatait kérném azoktól akiket érdekel ez-az, amaz:

szülhely, hónap, nap, óra, perc
torolve_20131003125716

Kispiskóta, levágattad a hajad? Azon a képen, amit először felraktál, hosszabb volt, azért is emlékeztem Rád hosszú hajjal (most direkt visszakerestem).
Amúgy nekem is kb. ekkora hasam van. Most már egyre több ruhában, mert eddig ruhától is fügött, hogy látszik-e.

Egyébként gratulálok mindenkinek az UH-khoz, jó eredményekhez, és terheléses cukor-túlélshez!

Kép
nenoke

Gurgula: Miért nem mondtad hamarabb? :lol: Kalkulátor szerint fogantatás okt.30 Mim lesz? Meg csak az érdekesség kedvéért, Marci fogantatás:2002 nov. 26.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok :D
Na, jól telepakoltátok már megen a topikot, akkor én meg oldalanként reagálok (drukkoljatok, hogy végigérjek, mielőtt fölkel a kisfickó) :P

Dorka: CSAK citromot lehet vinni, a többiben (állítólag) van vmennyi CH, így több kerül be.

Fánkba én cca. 1 csipet sót, 2 evőkanál kristálycukrot tettem.

AFP: a Jánosban elég, ha viszed a kiskönyvet és a terhesgondozóban megcsinálják. Legalábbis nekem ezt mondta a dokim.
Csajok, nagy bűnöm van. Mindent elfelejtettem megkérdezni a kórházzal, vizitdíjjal, stb.-vel kapcsolatban A nagylányommal együtt mentünk (meg Apa és Berci is), ¾ órát voltunk bent. Jajj, annyira normális pasas ez a Molnár doktorom, komolyan! Viri fog.gátló szedésén gondolkodik, ő meg annyira szuperül elmondott neki mindent, hogy hihetetlen. Nekem soha senki (még részletenként sem) mondta el így, volt ami nekem is újdonság volt. :oops:

Zsuzsi: 20. hét után érdemes 3D-re menni, én 32. héten voltam. A technikája uaz, mint a normálnál, csak egy spéci program a sok 2 dimenziós képből összerak egy 3 dimenziósat. Szóval, nem ártalmasabb, mint a „normál” UH. (közben a többiek is leírták ezt) Egyébként meg, ha bármi olyan van, neadjisten, hogy a doki nem biztos vmiben, stb, vagy görcsölsz, vagy mittomén, akkor is „extrán” UH-znak. És mennyi az nem extra? Én pl. tegnap voltam negyedszerre és ma is lesz. Nem azért, mert úgy szeretném, hanem, mert kell.
Patik: eccerűen csak tavasz van, nem látod?
Lakás: na, sikerült? Mér nem tudtam én, hogy ingatlanozol?

Nenoke: én is így akartam a nevemet, de abban az évben még nem lehetett, csak külön BM engedéllyel. Egyébként hogy van ez? Lehet úgy is, hogy én pl. Nagy-Kovács Gizella vagyok, a férjem meg marad Nagy Béla? Vagy ilyenkor mindkettőnknek föl kell venni a másik nevét? Mert nálunk az vicces lett volna. A férjem kettős ker.neve Péter Pál, az én vez.nevem Pál.

Ná: én is leginkább az íze miatt iszom (ezért is sok cukorral normál esetben). Nekem nem gáz, a 2 vájdling KVval is 90/60 a vérnyomim

Orsi: babakocsi-téma nálam is játszik most, leginkább a testvérkocsin agyalgok. De: nekünk pl. két kocsink van, az egyik befér a csomagtartóba, így kirándulásnál, vásárlásnál használjuk. A másikat örököltük (a „batárt”) igazi frankó terepkocsi, nagy kerekekkel a városszéli utakra. Ehhez mózes is volt (van), meg minden kutyafüle. Mivel a babáink nyáriak lesznek, elvileg elég nekik eleinte a „sportkocsi” (hihi) is, mert legalább szellőzik, ám télen még nem lesznek elég nagyok ahhoz, hogy egy mózesesben ne feküdnének el a séta idején. Jó esetben még azok a séták az alvásról fognak szólni (a baba alvásáról). Viszont, nekünk a kapu mellett van tároló, így nem kell cipelni a lépcsőn, szóval megoldani nem tudom a gondodat, csak leírtam, nálunk mi vált be.
folyt.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Kispiskóta: neked is szép a pocid :P

Jovi: merre jársz? Mi volt az uh-on?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgula!!

Júj! Engem érdekel!
Mert én csak most néztem az ezo.hu-n ezt azt,de már tök izgatott vagyok!!
Én Budapesten születtem 1984.11.18. 17-30kor!
Babus pedig, nagyon úgy néz ki,hogy forradalmi baba. október 23. :oops:
Vendég

Igen, levágattam. De nyárra már ugyanolyan hosszú lesz, extra gyorsan nő!

Gurgula! Szerintem a mi Babánk okt. 12-én fogant. Mi lesz?

kispiskóta

Nem szerettem volna nagy dobre verni.. :oops: :roll:

Brigi!
Megnézem de kellenek a te születésed adatai, abból tudom megnézni a holdad állását, ami a fogantatási képlet legfőbb bolygója!
:lol:
torolve_20131003125716

Gurgula, de miből lép át oroszlánba? Mert én július 15-re vagyok kiírva.

Egyébként saját adatom: 1975.11.10. 22.20 Budapest
Baba: október 20-22 körül, ennél pontosabbat nem tudok, elég intenzíven próbálkoztunk. Ez így elég pontos? :oops:

Előre is köszi mindent!!!

Kép
nenoke

Pocakos képen dolgoztam egy ideig,de semmi se jött össze,meg bizonytalan is vagyok,hogy az már Babus,vagy csak a tartalék,mert ugye az is van elég :lol: :lol: . Minden gond nélkül ki tudtam nyomni a pocim úgy 4-5hónaposra.... Most még furi,de alul a köldököm alatt érzem,hogy nem olyan löttyetke,hanem lakik ott valaki!
Aki piszok módon reggel visszaküldte a kakaót!!! :twisted: :evil:
Vendég

Ja, születési adat: 1982. 01.05. 00:10

kispiskóta

Enyém születési adat: 1973.09.07 15:05

brigi73

http://velvet.hu/poronty/2007/01/18/title_2167
nézzétek meg a videót :D
remélem az én párom jobban fogja bírni!!!

engem is nagyon érdekel gurgula:
én 1984.08.03. 21,45 Veszprém
ő 10.23 nálunk is ha minden igaz, de még szóba jöhet a 22,24 is

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

ez a videó akár rólam is szólhatna, én is így reagálok, ha megérzem a kenyér szagát :cry: :oops:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok,
MINDENKINEK GYÖNYÖRŰ POCAKJA VAN, ÉS GYÖNYÖRŰ BABÁJA. A kis Oroszlán és Rák bébik. :wink: Gratulálok!

Látom a babakocsi téma még mindig forrón tartja a vonalakat, én döntöttem maradok a mózeskosarasnál, július-augusztus-szeptember csak szunyokálva sétálunk utána meg jön a hideg az legalább jól zár. Aztán majd jöhet a sportkocsi.

Gurgula én is elkezdtem az asztrológiát, meg a grafológiát, de most még a lakberendezést is tanulom, és kicsit sok. Szóval pihi van. EGyébként engem is nagyon érdekelne a baba neme és megköszönném, ha megmondanád: 2006-11-26 (vagy 27)
Te hol végezted a tanfolyamot?

Szivvi nekem is nagyon feszül a hasam reggelente, a nyújtózásnál, hihetetlen pedig előtte nem is nyújtóztam... Ki érti ezt?

Andrea
Kép
kindernay

Nenoke!
Rákból lép át oroszlánba.

Amennyiben pontos születési dátumokat kaptam és a fogantatás is biztos, hogy akkor történt amit írtatok, lássátok:

Fürdőszobatükör: a hold skorpióban állt 2006 október 23-án, nőies jegy, tehát kislány

Nenoke: a hold mérlegben állt október 20 és 21én, a mérleg férfias jegy, amennyiben akkor fogant kisfiú, viszont 22-én reggel 8kor jegyet váltott, akkor lépett a skorpióba, és az nőies jegy.

(azért azt hozzáteszem, hogy tévedhetetlen én sem vagyok de 2 barátnőmnek mondtam így meg a baba nemét)
és a fogamzás időpontjának pontosnak kell lennie!!!!
torolve_20131003125716

Én ha hanyatt fekszem, akkor kifejezetten érzem a köldököm alatt, hogy az nem háj, hanem valami kemény dudorodik. :-) Már a férjem is megcsodálta. Mondtam, hoyg imádok kismama lenni??!!! :lol: :lol: :lol:

Jovika, én nem vettem fel a férjem nevét, pedig jó neve van, csak annyi helyen kéne átírni, egyszerűen lusta voltam. Azt meg ő találta ki, hogy a gyereknél rakjuk össze a nevünket, mert lévén nővérem is lány, nem vinné senki tovább a nevünket. És ugyan nem egy nagy történelmi név, és csak 1789-ig tudtuk visszavezetni a családfát, azért olyan jól esett nekem, hogy ez neki is ilyen fontos.
Igyekszem este otthon megnézni a családjog tankönyvemet, abban részletesen benne volt, vizsgáztam is belőle. :oops: Szerintem nem kell a férjednek felvenni a Te nevedet, de majd megnézem. Amúgy lehet, hoyg ez a magyarorszag.hu-n is fenn van, ott most is meg tudom nézni.

Kép
nenoke

Jovi: Köszi a babakocsis tapasztalat megosztást!Még töröm a fejem! Néztem főleg 3 kerekűnél van,vagy az nem tűnt hatalmasnak,amihez van mózes,de utána sportként használható... Még alakul!
A fog.bocsóval,meg vigyázzatok,mert lehet,hogy csak az én szervezetem nem örült neki 16 évesen :oops: de anyum dokija utána nagyon rám ilyesztett,hogy visszafejlődött a méhem,meg 22éves koromra talán behozza a lemaradását és a prolaktin szintem is évekig magas volt,+tejszerű cucc a cicikből... Jól gondoljátok át!!
Vendég

Egyébként minden ismerősöm a többi barátnőmnél tippelgetett, hogy fiú vagy lány. Nálam meg vállvonogatás: hogy nem tudom!
Kíváncsi vagyok már nagyon!

Lányok már a 14. hétben vagyok!!!!!!!!! Annyira izgultam a 12. hétig. A beültetés miatt. Jaj. Köszönöm Istenem csak így tovább!

Andrea
Kép
kindernay

Brigi!

Budapesten születtél?
Október 30-án a hold vízöntőben állt, férfias jegy, azaz kisfiú!

Kispiskóta!!

Kéne a fogantatás dátuma is??!!!!
torolve_20131003125716

Írtam már, okt. 12

kispiskóta

Ja és Budapest.

kispiskóta

brigi: elég gyorsan válaszoltam neked? :lol:

Csajok, bocs, nem érek rá végigmenni a maradék 60 hsz-en. Inkább leírom, mi volt tegnap, meg ma mi lesz.

Szóval, babuska nagyon cuki volt, ficánkolt, integetett, de leginkább a feje alá tett kézzel "héderezett" (Berci is mindig ezt csináta UH-n, azóta is így alszik...mint Apa). CRL: 54mm, NT:1mm, fejátmérő (nem tom a rövidítést): 21mm.
Most pont annyinak mérte (12 hét), mnt amekkora mensi szerint kéne, hogy legyen. Rögtön megbeszéltük a genetikát, fölhívta a Schöpfit és ma 14-re kaptam időpontot, így egész du. ott fogok ülni :cry: Apa itthon maradt, ő vigyáz Bercire. A tegnapi 7 órás menet- Virivel kabátvadászaton voltunk doki után- megviselte a kismanót, nem akartam megismételni ma.

Az vhogy nem jutott el a tudatomig, h miért kell a pontos zsül. adat, de itt van az enyém is :lol: 1970.08.24.22.30, Bp.

Babaturi van egy nagyon jó a Tátra u.-ban, ráadásul oda később be lehet vinni a kinőtt cuccokat (lehet, h kismamaruhát is tartanak?).

Na, most ebéd, megaUH és holnap jövök. Persze fotót kapztok ám :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Kárpátalján születtem, Beregszász, bocsi! :oops:

brigi73

Orsi a fog.gátló nekem se jött annyira be, bár nekem legalább normalizálta a ciklusomat, de mikor abbahagytam 22 évesen kb. 1,5 évig nem jött meg.... az én véleményem is az, hogy nagyon meg kell gondolni, már olyan jó készítmények vannak a védekezésre...

Én felvettem a férjem nevét, de még mindig nem irattam át... Ezért megcsesznek. :roll:

Andrea
Kép
kindernay

Kindernay!

Elöszöt autodidakta módon, aztán pedig a barátnőm diplomás asztrológus és tőle.

Születési adataid?

Kindernay!
Szerintem elírtad a fogantatást, október 26 vagy 27..nem? :lol:
Nyilasban állt a hold, és az bizony kisfiúcska
torolve_20131003125716

Sziasztok lányok!

Ma voltam afp-n. két hét múlva lesz eredményem. Ha jól tudom, utána lehet menni a nagy UH-ra.... jól tudom? Akkor 18. vagy betöltött 18 hetes leszek. Az úgy jó?

Csudajók a pocis képek. Hát, nem tudom én feltegyem-e? Én már 4 kg.ot híztam. Alapból egy átlagos testalkat vagyok, tehát el nem veszik rajtam így aki ismer, az észreveszi. De leginkább a cicim és a pocim nőtt meg. A párom azt mondta, hogy bizti kinyomom. Azután persze rájött, hogy nem... Igazából híztam ugye, tehát nem csak a babóca, dehát nem tudom behúzni, meg semmi. És elég nagy...

Olyan kényelmesek a kismamanacik, hogy ha szülés után nem fogyok le, akkor is télen hordom... :lol: Sehol nem szorít, de csini, védi a derekam, a pocim, mindenem. apró örömök az életben.. :lol:
baba24

Ne hari gurgula, de elrontottam, a fogantatás okt. 16, bocsi-bocsi

kispiskóta

Már olyan izgatott vagyok!!
Gyorsan hozok egy kis ebédet!!
:lol: :lol:
Vendég

Jovika, bocsi, hülyeséget mondtam, megtaláltam: Csjt. 25. § (3) A férj, illetve a feleség a házasságkötés után házassági névként családi nevüket is összekapcsolhatja, hozzáfűzve a saját utónevét.

(4) A házasulóknak az (1)-(3) bekezdés szerinti névviselésről meg kell egyezniük. Ennek során figyelemmel kell lenni arra, hogy - a (3) bekezdésben foglalt kivétellel - csak az egyik házasuló veheti fel házassági névként a másik családi nevét [(1) bekezdés b)-d) pont, (2) bekezdés b) pont], illetve a házassági név családi nevekből képzett része legfeljebb kéttagú lehet.

Szóval ebben az esetben mindkettőnek fel kell vennie.

Gurgula, köszi, hát ettől sajnos okosabb nem lettem, mert cask ilyen pontossággal tudom a fogantatást, de hátha január 31-én megmutatja magát a kis Huncut. :wink:

Kép
nenoke

Kispiskóta!

Na ez nem semmi, mert október 12-én délelőtt 11 óra 29 perckor váltott jegyet a hold.
Amennyiben előtte fogant a baba, akkor még ikrek jegyben állt és akkor kisfiú, amennyiben 11.29 után fogant, rák jegyben állt a hold és az kislány :lol:

Emi/Lyinia!

Pont akkor váltott jegyet a hold, október 22-én és akkor skorpióba lépett, az pedig kislány
torolve_20131003125716

Gurgula: az én születési dátumom: 1975-11-11 (12,30) a baba fogantatása, nos ez érdekes kérdés, mert mivel nekem beültetésem volt pontosan tudom a dátumot: tehát okt. 26. , de mivel együtt voltam a férjemmel és úgy is lehet, tehát okt. 27., az utolsó menszim okt. 13., és hát ugye innen számolnak mindent.
Na jól belekavarodtam... :cry:
EGyébként a terhességem előtt tutira meg voltam győzödve, hogy kisfiam lesz, és amióta terhes vagyok azóta tiszta bizonytalan, mert valahogyan mindig kislányról álmodom. Majd elválik.

Az asztrológia ha nagyon érdekel, akkor nagyon jól meg tudod tanulni, és utána tényleg azt csinálod amit szeretsz.

Jovika: Shöpm. minek kell menned? Kötelező?

Andrea
Kép
kindernay

Kispiskóta!
Ha október 16án volt a fogantatás, akkor oroszlánban állt a hold, az bizony fiús jegy :lol:
torolve_20131003125716

Jovika!

Cuki a babátok!!!!!
Mikor is fogant???? :lol:
Ha nagyjából tudod írd meg, itt a mágusnéni
torolve_20131003125716

Hát, mindenki azt mondja véletlen elszólásokból, hogy bizony fiúnk lesz. Nekem van egyedül lányos megérzésem. :lol:

Egy másik jóslat szerint is fiú, ennyi jóslás már nem tévedhet! :wink: :lol:

kispiskóta

Gurgula! Engem is számolj ki!!
84.11.18. bp
okt.23.
Vendég

Bocsi nem láttam,hogy már írtál!!
Köszönöm!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor ki kell találnom,valamit az Enikő helyett! Eddig csak ráhagytam a férjemre,mert tökre fiút éreztem,de mindegy!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kindernay!

2006. október 27-én a hold jegyet váltott hajnalban..nyilasból-bakba..a bak nőies jegy, ha akkor fogant akkor kislány

Na Kismamik!
Most már nagyon kíváncsian várom, hogy milyen neműek lesznek a babácskák..

Egyébként magamnak kisfiút mondok, de pont jegyváltás volt..október 24-én este..viszont én kisfiút érzek..
torolve_20131003125716

Anyám, Brigi, mekkora hasad volt.
Felteszek én is egyet, 38 hetesen készült EMivel.
Szerintem feleakkora :wink: .
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Aztán ne engem szídjatok ha nem az lesz amit írtam.
Ezt kérem szépen, a hold jegyben való állásból lehet megállapítani, amennyiben pontos a fogamzás...hejj!!
Kép
torolve_20131003125716

Uxi!
Milyen cuki a pocakod és milyen kis vékonyka vagy a képen..
torolve_20131003125716

Gurgula, nagyon köszi, tehát marad, hogy kisfiú vagy kislány... :lol: Jan. 31-én megyek UH-ra remélem akkor kiderül, hogy rózsaszín vagy kék falat csináljak! NA jó csak viccelek. Gyerekbjútor kérdés?

Kovi ubit eszem. Hhhmmmmm

Andrea
Kép
kindernay

Gurgula, nem volt egy óriásbébi :wink: .3100 grammal született, én viszont többet híztam, mint kellene, akkor 15 kilót, most szerintem nem is tudom... lehet, még több lesz.
Ez a kistesó zabáltat, Emivel ilyenkor még fogytam. 15 hetesen még 54 kiló voltam, most meg már 2-3 kiló plussz van a kezdőhöz képest, és most 59-ről indultam. :shock:
Szerintem a végén 7-essel fog kezdődni... Na mindegy, majd lemegy.

KépKépKépKépKép
uxi

Szívesen mindenkinek!!

Annyit szeretnék még mondani, hogy az anya képletével hasonlóságot kell, hogy mutasson a baba képlete, mármint, hogy milyen jegyben születik ill. az aszcendense.

Tehát, hogy jobban értsétek (aztán befejezem): Én Nyilas-Rák vagyok.
A nyilas az tűjegy, a rák vizes jegy. A babám elvileg rák jegyben fog születni..de ha 5-6 nappal később, akkor oroszlánban, és az oroszlán tüzes jegy.
No ennyit az asztrológiáról.
torolve_20131003125716

Uxi: aranyos volt a pocid! Hát igen, az enyém nem egy törpeméret :roll: Mindenki azt hitte, hoigy ikreket várok :lol:

Gurgula: Én nem foglak szidni :wink: Mostmár csak a kínai horoszkópban bízhatok. Az legalább kislányt jósol :lol:

Jovi: Igen elég gyorsan válaszoltál :lol: Nagyon édi a babád!

brigi73

Brigi, azt hiszem csatlakozni fogok hozzád, már most nem hiszik el, hogy még csak a 4. hónap, már mindenki azt hiszi a hasam alapján, hogy 5-6. vagy legalábbis ikrek. :roll: Tőlem meg mindenki azt hisz amit akar és baromi jól érzem magam.
És irigylem Uxi 58 kg-ját!!!!!!!!!

Andrea
Kép
kindernay

Uxi 58kg-ját én is irigylem!!! Én 20-al több vagyok :twisted:

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?