Sziasztok
Na, jól telepakoltátok már megen a topikot, akkor én meg oldalanként reagálok (drukkoljatok, hogy végigérjek, mielőtt fölkel a kisfickó)
Dorka: CSAK citromot lehet vinni, a többiben (állítólag) van vmennyi CH, így több kerül be.
Fánkba én cca. 1 csipet sót, 2 evőkanál kristálycukrot tettem.
AFP: a Jánosban elég, ha viszed a kiskönyvet és a terhesgondozóban megcsinálják. Legalábbis nekem ezt mondta a dokim.
Csajok, nagy bűnöm van. Mindent elfelejtettem megkérdezni a kórházzal, vizitdíjjal, stb.-vel kapcsolatban A nagylányommal együtt mentünk (meg Apa és Berci is), ¾ órát voltunk bent. Jajj, annyira normális pasas ez a Molnár doktorom, komolyan! Viri fog.gátló szedésén gondolkodik, ő meg annyira szuperül elmondott neki mindent, hogy hihetetlen. Nekem soha senki (még részletenként sem) mondta el így, volt ami nekem is újdonság volt.
Zsuzsi: 20. hét után érdemes 3D-re menni, én 32. héten voltam. A technikája uaz, mint a normálnál, csak egy spéci program a sok 2 dimenziós képből összerak egy 3 dimenziósat. Szóval, nem ártalmasabb, mint a „normál” UH. (közben a többiek is leírták ezt) Egyébként meg, ha bármi olyan van, neadjisten, hogy a doki nem biztos vmiben, stb, vagy görcsölsz, vagy mittomén, akkor is „extrán” UH-znak. És mennyi az nem extra? Én pl. tegnap voltam negyedszerre és ma is lesz. Nem azért, mert úgy szeretném, hanem, mert kell.
Patik: eccerűen csak tavasz van, nem látod?
Lakás: na, sikerült? Mér nem tudtam én, hogy ingatlanozol?
Nenoke: én is így akartam a nevemet, de abban az évben még nem lehetett, csak külön BM engedéllyel. Egyébként hogy van ez? Lehet úgy is, hogy én pl. Nagy-Kovács Gizella vagyok, a férjem meg marad Nagy Béla? Vagy ilyenkor mindkettőnknek föl kell venni a másik nevét? Mert nálunk az vicces lett volna. A férjem kettős ker.neve Péter Pál, az én vez.nevem Pál.
Ná: én is leginkább az íze miatt iszom (ezért is sok cukorral normál esetben). Nekem nem gáz, a 2 vájdling KVval is 90/60 a vérnyomim
Orsi: babakocsi-téma nálam is játszik most, leginkább a testvérkocsin agyalgok. De: nekünk pl. két kocsink van, az egyik befér a csomagtartóba, így kirándulásnál, vásárlásnál használjuk. A másikat örököltük (a „batárt”) igazi frankó terepkocsi, nagy kerekekkel a városszéli utakra. Ehhez mózes is volt (van), meg minden kutyafüle. Mivel a babáink nyáriak lesznek, elvileg elég nekik eleinte a „sportkocsi” (hihi) is, mert legalább szellőzik, ám télen még nem lesznek elég nagyok ahhoz, hogy egy mózesesben ne feküdnének el a séta idején. Jó esetben még azok a séták az alvásról fognak szólni (a baba alvásáról). Viszont, nekünk a kapu mellett van tároló, így nem kell cipelni a lépcsőn, szóval megoldani nem tudom a gondodat, csak leírtam, nálunk mi vált be.
folyt.