Na lányok,akkor egy kis élő jellemzés a
BIKA gyerekről..
Macsek,ez a leírás egyszerűen TÖKÉLETES!!!!!!!!! A kisfiam PONTOSAN ilyen. Csecsmőnek egész egyszerűen egy
angyal volt. Aludt,evett,mosolygott,maga volt a tökély. Na,hát persze most is az

,csak közben beindultak a
hisztik,és én még életemben nem láttam ilyen
makacs gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyjából 20 hónaposan kezdett járni,már azt hittem,sose kel fel. De nehogy azt gondoljátok,hogy az a szokásos "fogom a kezed,és lépegetünk".. Hogyisne! Addig nem kezdett el járni,amíg totál EGYEDÜL nem ment neki.
A
szeretetigény is stimmel. Pont ez az.. Mi lesz,ha a Bogi megérkezik

.. Természetesen a kedvenc foglalatossága a mózeskosárba mászás. És próbál "elbújni",mintha ő nem is lenne ott..
A
lustaság a fő tulajdonságok közé tartozik. A mai napig (jövő héten lesz 2 éves!!) pépesítenem kell neki a kaját!!! Kivéve a husit..
A
tisztaságigény is ismerős. Ha akár csak egy morzsa is leesik az etetőszék tálcájára,akkurátusan ledobja a földre azonnal.És még le is söprögeti a kezével a tálcát.

Ja,és úgy kell etetni,hogy még a szája széle se lehet kajás,mert azonnal törölgetni kezdi
Úgyhogy én nem használok előkét..minek..
Egyébként szerintem minden gyereknek nagyon fontos a megszokott időbeosztás,meg ilyenek. De a bikáknak aztán tényleg. Vannak dolgok,amiket KIZÁRÓLAG az apjával csinál. Vele IMÁDJA,és meg felejtsem el,hogy részesülök abban a kegyben,hogy velem is csinálja. (Pl a fürdés végi kukucsolás a pelenkázó alatt,vagy az esti lefektetési szertartásban az apa ölében való fogmosás,és reklámnézés..)
Na,egyszóval a bika gyerek szerintem az egyik legjobb jegy. Persze,biztos mindegyiknek vannak előnyei meg hártányai,de ez a jegy SZUPER!
Fenix:
AKAROOOOOOOOOOOOOOMMMMM!!! Az egyik barátunkéknak március végén született a 2. babája. (Ők ajánlották anno a dokimat..) Na,hát a csajszinál pont ez volt,bement a kiírt napon ctg-re,és mivel nyitva volt már a méhszáj,neki is felajánlotta a Mari,hogy megindítja. Burkot repesztett,és délután 1/2 3-ra megvolt a baba. Megmondom őszintén,semmi kedvem 2 naponta egy fél napot a kórházban ücsörögni ctg-re várva.. Meg hogy mikor indul már meg..
A Bacilivi fog titeket értesíteni

,tök ari,hogy elvállalta

Csak már ott tartanék!!!!!!!!!!!!!!!!
Most néztem,hogy én vagyok legfelül a táblázatban,de már akik utánam voltak (Edi,Timcsi,Dorcacs...) is megszültek... Én meg csak ülök itt,és írogatok

JHAJJJJJJJJJJJJ