A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben szülünk( új)

Te jó ég,Nikole! Hát ez nem semmi,amin keresztül mentetek! Szegény kicsi fiadnak nem volt éppen finom fogadtatása,nem csodálom,hogy sírt!
De gyönyörű,formás kis buksija van!Én azt olvastam,hogy vákumos szülés után hetekig deformált a baba feje. Na,hát ez a fiadra abszolút nem igaz. :D
Nagyon sok örömet kívánok nektek a nehéz szülés után,és főleg azt,hogy a tesókát simán,szépen,gyorsan,komplikációk nélkül tudd majd a világra hozni!! Az,hogy ez a szülés ilyenre sikerült,semmit nem jelent,a következő SOKKAL jobb lesz!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Nikole!!!

Hát nem semmi, amin keresztül mentél!
De a lényeg, hogy a icsi fiad és te is jól vagytok!!!

Sok erőt, egészséget, tejcit kívánok!!!

Remélem most már minden oké!
Vendég

Barbamami!!!

Hát baba még nem maradt bent, biztos hamarosan ki akar bújni Bogi baba!
Mindenesetre nagyon szorítok neked!!!
Vendég

Na,megint én.. :oops: Sikerült nem meglévő zseniális műszaki érzékemmel lekicsinyítenem a Dorcacs képeit!!Állati sikerélményem van!!! :lol: :lol:
Gyorsan fel is rakom őket,tündéri kis krapek! :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Lányok!!!

Tegnap voltunk a 12 hetes uh-n!
A mi kicsi babánk 6cm körül van, jó hosszú köldökzsinórral, BPD:22mm, OFD:23mm, NT: 2.2-úgy tudom, ez a tarkóredő, és azt mondta, hogy jó!!!
Nagyon örülök neki, hogy minden oké, így legalább nincs okunk az aggodalomra! Ja és iszonyat sokat mozog a kis drága. Már olyan jó lenne érezni, imádtam tavaly is, mikor mozgott.
Három hét múlva megyünk a magánrendelésre, meg majd hat hét múlva kell menni a 18 hetes uh-ra. mÁJUS 15-én megyek AFP-re, meg ellenanyag vizsgálatra és vércsoportra.
Egyelőre ennyi, majd jelentkezem.
Még 12 munkanap, utána egy hétig szabin leszek és akkor már el tudok jönni táppénzre. Jó a meló, meg a társaság is, de nekem most a baba az első:

Bocsika, ha hosszúra sikeredett.

Lehet, hogy most ritkábban tudok jönni, mert éjszakások leszünk.
Vendég

Sziasztok kismamik!

Nikky,
nagyon szép kismama vagy! És szerintem sincs rajtad fölösleg, csak a pocid látszik.

Nikole,
elolvastam a szüléstörténetedet. Hát nem semmi, amin keresztül mentél. NÁlam ehhez képest minden simán ment, csak nem akartam tágulni, és ezért sikerült 19 órásra a vajúdást :?

chrissy,
Gratula a 12. héthez!

Kép
dijcsi

Kép :) :wink: Kép Kép Kép megkarmoltam az orrom... Kép Kép itt még csak 10 hetes vagyok

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Na, tudtam, hogy amit írok az elveszik...

Újra:

Benéztem hozzátok, és azt látom, hogy nagyon sokan vagytok már a finishben!!! Kitartás. A képeket amiket felraktam Bálintról remélem segítenek a kitartásban. Mindent megér a várakozás. Bálint ma 12 hetes és imádjuk!!! :wink:

Nikole: olvastam a történetedet... örülök, hogy a végén minden rendben ment, bár megmondom őszintén, hogy hasonló esetben én nagyon kétségbe estem volna... nem is tudom hogy bírtam volna lelkileg. Gratulálok, hogy így végig tudtad csinálni... a lényeg viszont, hogy egy csodás, igazi kisfiús arcú babát kaptatok, aki egészséges!!!

Nikky: hát, Rólad mindig olyan szépo mosolygós képeket lehet látni! Nagyon helyes vagy :wink: szerintem a kisbabátok is nagyon kiegyensúlyozott és mosolygós lesz, ha az anyukája ilyen! Mi a helyzet a lepényeddel? minden rendben?

KépKép
Kép
r. zsana

chrissyy: gratulállok a betöltött 12 héthez! Hogy megy az idő... biztosan minen rendben lesz, majd szorítok! :wink:

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák. Nikole nem lehetett könnyű de szerencsére minden jól alakúlt, végülis senki nem tudhatja hogy alakúl a szülése de ezekér a tündérekért megéri. Nikky kitartás nemsokára babázol. Dobok fel újképet immár 13 kiló plusszal. Kép Kép

Kép
rena10

Sziasztok Lányok!

Bacsbern, Ancsa!! Hát én is kiváncsian várom ki lesz az első)))
Sőt!!! Ha rajtam múlna és még a Macseket is szivesen megelőznék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
fenix

Sziasztok!

Ma voltam délután nst-n és minden a legnagyobb rendben van.
Jövő héten újra próbálkozunk. A doki szerint még ezen a héten nem várható semmi, de majd meglátjuk.
Hát Fenix én is megelőznék már mindenkit, ha rajtam múlna, egy kicsit már türelmetlenkedem.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!!!

Nikky, Rena, s minden pocis nagyon szép pocitok van, s nagyon csini kismamik vagytok!!!

Mindenkinek nagyon köszi az én pocimmal kapcsolatos dícséreteket!!!

Anyukák!!!
Borzasztóan gyönyörűek ezek a babák!!!Kivétel nélkül!!!!Nagyon büszkék lehettek rájuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi mához egy hétre megyünk 32 hetes Uh-ra, már nagyon várjuk!!!!!

A mai napom elég kemény volt, tele idegeskedéssel, mert a végzőseim ma írták a kisvizsgát anyagismeretből-én ezt tanítom nekik-(nagy vizsga elővizsgáját, olyan, mint a próbaérettségi), s sajnos soknak nem sikerült, s most rám kiabálnak kígyót, békát, sírnak-rínak - hát persze ki mást hibáztatnának, ha nem a tanárt???Ráadásul 3 végzős osztály osztályfőnöke vagyok, így különösen érintett vagyok a dologban!!!!
Nem tesz jót ez most nekem, a kollegák nyugtatgatnak, az igazgató is, esetleg annyi ami vigasztal, hogy más tantárgyakból sem írták meg fényesen!!!Nagyon rossssszzzzzz érzés, azért nem bánnám, ha tudnék aludni, s nem lenne semmi bajom emiatt!!! :( :( :( :( :( :( :(

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
judithappy

Judithappy:
Na látod,pont abból látszik,hogy lelkiismeretesen végzed a munkád,hogy vívódsz.. Úgyhogy ne tedd!! Aludjál csak nyugodtan. MINDENÉRT képtelenség felelősséget vállalni! A jegyeikért a diákjaid a felelősek,a kisbabádért meg te. Ez ilyen egyszerű,ne bonyolítsd magadnak! Úgyhogy PIHENJÉL,mert még 65 nap,és "vizsgázol" :lol: :lol: :lol: :lol: Na,arra készüljél inkább! :D

Lányok,én most jöttem rá (már megint :roll: ),hogy mennyire lökött vagyok! Hát az egy dolog,hogy a 36. héttől nem szedem a MagneB6-ot,de az Elevitet meg szedtem!! Abban meg egy csomó magnézium van! És persze várom,hogy szép puha legyen a méhszájam! :roll: Jhajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

KÖSZI BARBAMAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt olyan jó lenne kinyomtatva a hallgatóimnak az orra alá dugni, nagyon jól esett, és olyan nagyon IGAZAD van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!
Tudom jó későn írok, de elég sz.r a lelkiállapotom és nem igazán tudnék most aludni.
Először is nagy gratula Krisy79-nek a babához:-), aztán Chrissy-nek a 12.héthez:-) és Judithappynak a hatalmas pocakhoz:-)!
Mi is voltunk ma NST-n szerencsére minden rendben, de szerintem nálam jobb ha az alsó vonalzót veszitek figyelembe, mert nem hiszem h hamarabb történne bármi is velem kapcsolatban..Lehet h a táblázatban is módosítani kellene a szülés időpontját, mert szerintem van még időm hátra, legalábbis úgy érzem..
Barbamami: nálam is u.az a helyzet én is szedem még az Elevitet, de eddig bárkit kérdeztem mindenki azt mondta nehogy abba hagyjam, szedjem végig és szoptatás alatt is folytassam.. pedig kb. 5 szem van belőle és nem tudom h vegyem még be egyáltalán, vagy tényleg gáz h nagy a magn. tartalma..mostmár végképp nem tudom mit tegyek.. :roll:
Vendég

És ha nem untatlak benneteket megosztom veletek a rossz hangulatom okát..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.16 15:54-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ma is voltam orvosnál, úgy néz ki, illetve biztos, hogy mégis császár lesz, ráadásul már a héten. Szóval most egy időre eltűnök, aztán majd írok nektek, hogy mi volt. Nem nagyon tudtam az eddigieket visszaolvasni, de mindenkinek drukkolok, aki a finishben van!

Puszi,
Edina
Vendég

Na már megint pangás van..ma még nem írt senki...
Akkor leszek én az első..

Zsana
Köszi drága vagy.. :lol: igen remélem h mosolygós kis élénk rosszcsont kiscsajszi lesz belőle :lol: a lepényem már teljesen meszes egy ideje,egy ép barnás foltot nem lehetett látni rajta,de vhogy ezerrel végzi még most is a munkáját-legalábbis ez derült ki a hétfői UHból!!Dóri már 3800gr kb,és 56cm!!!de a doki mondta h látott már Ő ilyet,csak nagyon ritka..de inkább ez legyen mint vmi nagyobb probléma..
Bálint nagyon édes,és fejlett szép baba nagyon és Őt is sokszor csak mosolyogni látom a képeken.. :D ami nagyon helyes!!!Büszke lehetsz rá!!!!

Nikole
Hát nem semmi amin keresztül mentél,nagyon büszke lehetsz magadra én úgy gondolom...nagyon kevesen csinálták volna ezt így végig sztem,talán én is közéjük tartozom,bár ebben a helyzetben benne kell lenni és akkor dől el hogyan reagálsz,de le a kalappal előtted!!!Remélem h mostmár kezded ezt elfelejteni 4 hét távlatából és egyszer majd neki mersz indulni egy következő szülésnek,ami biztosan szebb és jobb lesz,csak ez vmiért így alakult!!De gratulálok mert egy csodálatosan szép kisfiad született,akivel nagyon boldog leszel egész életedben..kis drága megszenvedett Ő is h itt lehessen!!!

Chrissy
Gratulálok neked a 12 héthez..emlékszem én is mindig úgy fel voltam dobva minden egyes betöltött hét és vizsgálat után..csak az a sok para ami addig van míg megjönnek az eredmények..azt utáltam..na mind1 csak visszaemlékeztem!! :D bár volt egy nagyobb parapirink Gyanixi személyében :lol: :lol: !!!!

Rena
Szép nagy poccered van már,és nem látszik a 13kiló egyáltalán!!! :wink: Csini vagy nagyon.. :D
Mindenki tök csini kismama,olyan jó...meg csini Anyuka utána persze!!! 8)

Judithappy
Asszem te vagy a kirándulós kismama is,ugye?? :D Bár több tanár van köztetek,nem emlékszem pontosan..mondtam már neked h szarjál rájuk,az Ő életük,már meg kell hogy legyen a magukhoz való eszük h magukért kell h tanuljanak..(ha arra van eszük h bulizzanak éjt nappalá téve,fessék magukat,cigizzenek meg ki tudja)arra úgyis még várni kell2-3 évet minimum h benőjön a fejük lágya sztem!!18évesen-tisztelet a kivételnek-még egyáltalán nem érettek én úgy gondolom a fiatalok többsége!!és kitolnám ezt 20ig minimum..szóval lényeg a lényeg foglalkozz a kisbabáddal,mert már nincs túl sok hátra,pihizzél és úgy van ahogy barbamami írta:Felelős csak és kizárólag a kisbabádért vagy!!

Timcsi
Hát én azért így ismeretlenül nem bunkóznám le a párod(házasok vagytok 1 ébként?),meg nem ismerema másik oldalt,és így nehéz bármit is mondani sztem..mindenesetre ha úgy van ahogy írtad azért nyugodtan mérges lehetsz rá,meg ilyenek..viszont tudod milyen ez az internet,én ezért is nem szeretem,annyi mindent félre lehet érteni meg belemagyarázni meg minden..Igazából ezt csak Te tudhatod mennyire bízol meg a párodban,ha Ő azt mondja nem volt semmi,akkor miért kételkedsz tovább benne??ha meg már volt ilyesmi eset köztetek akkor én utána járnék azért a dolognak,bár egy 16éves lány..hát nemtudom..azért féltékeny nemtudnék rá lenni :lol: -bár nemtudom Te mennyi idős vagy meg a párod??!!
de ha én tudnám h ennyi idős..hát elsőre tutira csak mosolyognék egyet a dolgon...meg utána sem nagyon foglalkoztatna a dolog...de ez csak az én véleményem és nem voltam soha hálisten ilyen szituban,nem is vagyok az a féltékeny típus..
és nemhiszem h vállalt volna egy gyereket Veled ha neki erre lenne szüksége,nem?? :?:
na hát erről én ennyit tudtam írni..remélem megnyugodtál egy picit,biztosan megoldódik minden..csak beszéljetek róla!!! :wink:

Kép
nikky

Sziasztok! :lol:

Jól vagyunk,szépen gyarapszunk mi is.
Éjjel megvolt az első hisztis éjszakánk. 1:30-kor evett,2-kor már aludt,majd 3-kor sírt,mert pisis volt,és még utána is úgy,mint akit éheztetnek. Apja sétált fele fel-alá,és ringatta. 4kor el is aludt,de 5-kor már éhes volt,és enni kellett neki. Utána meg 9kor kelt legközelebb. Most is alszik. Én is tudtam vmit aludni,meg délután is fogok azért. Mától már egyedül vagyunk itthon,a páromnak lejárt a szabi. :(
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok! :D

Edi:
Jaj,de jó neked!!! :( Legalább tudod előre,hogy mikor lesz meg a baba... Én voltam ma ctg-n. 2 összehúzódás... ez mind. :?
Holnap mehetek dokihoz (most már hetente egy 10-es! :evil: ),meg a kórházba ctg-re. De minek :roll:

Timcsi:
Én se voltam még ilyen szituban.. De abból,amit leírtál,szerintem ne edd agyon magad. 16 éves kiscsaj? Tudod,hogy milyenek a 16 évesek. Nem hiszem,hogy a párod erre vágyna. Na jó,melyik pasinak nem esik jól,ha rajonganak érte? :roll: Ezek már csak ilyenek. Viszont ha nekiesel,és féltékenykedsz,szerintem csak ront a dolgon. Az a lényeg,hogy érezze azt,hogy szereted,és bízol benne. Ha nehéz,akkor is. Ez az egyetlen gyógyszer.
Tudod,sok pasi pont olyan,mint egy nagy gyerek. KELL nekik a biztonság,és mivel TŐLED akar gyereket a párod,hát nyilván TŐLED várja a biztonságot. És hidd el,ha megkapja tőled,ami neki kell, nem fog másfelé keresgélni..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Ja,Timcsi:
Nekem is 4-5 db Elevitem van még,de egyenlőre felfüggesztettem a szülésig.(már ha nem leszek itt a várandósok között örökös tag... :roll: :roll: ) Aztán megint újra lehet kezdeni szedni a szoptatás alatt. Viszont most NEM hiányzik az a rengeteg magnézium.. :?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

zsana.szépséges babóóóó.

rena:tök csini vagy.enni szoktál??? :-)

tim-csi:igenis,én is kiakadnék,pláne most.BUNKÓÓÓÓÓ!!!szerintem...az én párom 3napja tesz a fejemre,ideges a pénz miatt,ez se jobb,mondtam neki,tuti van valakije,kiröhög,mert ő is bunkó.megértek sokmindent de a pasik nem birják átélni a lelki gondjainkat.mert bunkóóóók!......hú,de jól esett!bocs.ja,töröld ki azt a csajt simán!én megtenném.elfelejtettem irni,én nagyon féltékeny tipus vagyok.azért megkérdezném,neki forditva ez hogy esne.

szóval többiek,bocsi,de nem vagyunk egyformák.ettől szép a világ.nem?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hello Lányok!

Finishelők: itt a hidegfront meg a szeles idő! Hajrá!!!

Gabibaba: mi a helyzet Veled? Múltkor írtad, hogy nyílik a méhszájad és csöpög a magzatvized. Vagy rosszul emlékszem???

KépKép
Kép
r. zsana

Hát mikor már a méhlepény sem akart leválni, tényleg megzuhantam egy kicsit, de semmi más nem érdekelt, csak az, hogy hallottam Marcit sírni, és azzal nyugtatgattak, hogy ez nagyon jó, és teljesen jól van. Az tény, hogy magyon készültem arra, mikor a mellkasomra teszik, amint kibújt, és sajna ez elmaradt, ráadásul a párom el akarta vágni a köldökzsinórt, de persze azt sem lehetett. Majd a másodiknál...
A dokim azt mondta, hogy 600 oldalas a tankönyv, és abból mi komlikációkból 400-on vigigmentünk, a másik 200 oldal a császármetszés... Mondta, hogy reméli azért ez a szülés nem vette el a kedvem egy második babától, mert akimek ilyen az első, a második általában szinte kicsúszik. Na persze. Az tuti, hogy jó pár évet várunk...
Egyébként még csak 1-szer volt rémálmom, az, hogy mentem a 6 hetes kontrollra, és valami fertőzésem volt, ami miatt újra át kellett mosni a méhem, meg ilyenek. Na az rányomta bélyegét az aznapi hangultomra. Félek is a kontrolltól, de már csak két hét, és remélem megnyugtat, hogy minden rendben!!!
Egyébként azt gondoltam, hogy teljesen feldolgoztam, de ez az álom is mutatja, hogy tudat alatt azért bennem van még.
Akivel egy szobába kerültünk, és végighallgatta a szülésemet, mesélte, hogy ott imádkozott mindenkinek, hogy császározzák meg, mert ő ezt nem bírná ki. Persze nem tették, elvégre én az összes komplikációt produkáltam ami egy napra elég!

Kép
Kép
nikole

Gabi-baba
Jót röhögtem azon amit írtál..te aztán hirtelen haragú ember vagy,mi??? :lol: Jófej vagy.. :wink: ,mi a horoszkópod??azért csak nyugi nehogy még ezt is szegény férjeden verd le... :lol: arról Ő nem tehet h sok pasi bunkó... :lol: :lol:
van egy pár ilyen barátnőm mint Te..imádom őket,m egy perc alatt olyan balhét csinálnak hogy én csak nézek... :lol: persze számomra semmiségből.. :lol:

na megyek egy holnapra csak a számomra kijelölt szülésznővel találkozni,m holnap az enyém nem ér rá és nem akar egyedül hagyni ha esetleg történne vmi...szerinte van rá esélyem,én úgy látom h a végén nekem majd indítani kell a szülésemet Dóri annyira nyugis odabennt... :cry:

vtam tegnap körmösnél..jólesett nagyon...de sajna a masszázs nem jött be :cry:
Dórinak úgy érzem külön kérvényt kell benyújtanunk h történjen vmi...

Kép
nikky

Sziasztok! Nah mostanában elég nagy a pangás........mire én megyek szülni már senki nem lesz itt :? Na mind1!!!Barbamami ebbe én se nagyon gondoltam bele ,hogy az elevitben van mg. Akkor ti most abba is hagytátok a szedését??? Nem tudom de én is azt érzem bár nekem azért még van több mint 2hét,de tuti nem fog magától megszületni Dorcus,majd indítani kell, nektek vannak ilyen jóslók? Egy pár napja majd kicsattanok az energiától csak estére fáradok el de napközban jövök megyek stb...mintha nem is lennék terhes semmi fájás kivéve a lábdagadás mert az szörnyű! Holnap megyünk az utsó vérvételre meg ctg-re alig várom kivi vagyok ,hogy a gép szerint vannake már fájások......? Vagy én a végére már tényleg nem fogok érezni semmit? De arra is gondoltam hogy ez vmi "vihar elötti csend" :lol:
Vendég

Sziasztok

Edi5/nek megvan Eszti kislanya :), tul van a csaszin, minden rendben, ma nem kelhet meg fel! Eszti 3 kg es 51 cm....azt irta csodas erzes! :)

Kép
elizabeth25

zsana!szoritom a combom!!!nem nyilok tovább,hála az égnek,nem csöpögök egy ideje,a 180 napom a tb-nél máj 9én jár le,mindenféleképp maradnia kellene,és amint érzem babóm ezt meg is érti.amúgy köszi,teljesen jól vagyunk.

nikky!nyilas vagyok.tisztában is van vele apja,hogy ha hülyeséget tesz,lelövöm.. :lol: :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Tim-csi még csak most olvasgattam vissza rendesen az irományokat. Hát én is kiakadtam volna. A férfiak olyan érzéketlenek és sose tudni mikor min jár az agyuk. Én is ki tudok akadni az enyémen több törődést várnék, bár sokat dolgozik de akkor is. Szerintem tisztázni kell a dolgot mond el neki mit érzel és hogy téged igenis bánt / főleg most/ mert különben nem fogsz tudni megnyugodni. Én nem tudnám magamba tartani az tuti, beolvasnék neki.

Kép
rena10

Sziasztok! :lol:

Mára már visszaállt a rend,Gabika jól aludt az éjjel szerencsére! Úgy látszik vmi front volt. Nálunk mióta nem fütenek este és éjjel hideg a lakás,és a picinek be kell melegítenem,mert fázna.
Nem semmi az időjárás se. Egyik nap még nyár,most meg hiába süt a napocska,de nagyon fúj a szél és vissza is vettem a tavaszi kabátom.

Edi gratulálok,jó egészséget,sok tejcit nektek! :lol:
Friss képeket hoztam:

Így jelzek anyának,ha éhes vagyok :lol:

Kép

További képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Csak egy percre ugrottam be, és látom, hogy ismét baba született :)

Nagy gratula Edi! Várunk a baba-mama fórumon történettel és sok sok édes képpel :wink:

Elizabeth, ugy eltüntél! És ennek én ugy nem örülök :(
Mesélj mi van veled! Hogy telnek az utolsó napok? Izgulsz már? Hogy bírod? Minden rendben veletek?

Most nem igen van időm tovább olvasgatni, megyünk sétálni ebbe a szép időbe, de majd még jövök :)

Kitartás nektek!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok! :D

EDI:GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Na,végre véglegesítettük a Bogi 2. nevét! (Apa is rábólintott :roll: ) :D :D Úgy fogják hívni,hogy Tollas Boglárka Hanga. Nekem ANNYIRA tetszik a Hanga! Olyan finom,puha,kislányos :D :D

Voltunk ctg-n,megvizsgált a szülésznő. Azt mondta,hogy egész szépen keményedek..,szűk 2 ujjnyira ki vagyok tágulva,bármikor indulhat a szülés.. A dokimnál is voltunk UH-on,3881gr-ra saccolta a gép!!! :roll: Tökéletesen be van illeszkedve a buksija,jaj,úgy örülök neki!!
Ma egyébként egyfolytában keményedik a pocakom. Hát,tényleg remélem,hogy nem kell még 1-2 hetet ráhúznom.. :roll:

Boszibaba:
Édes vagy,hogy így ellátsz bennünket képekkel! Nagyon aranyos a kisfiad,legyél csak NAGYON büszke rá!!!

Ja,és Zsana:
Mindig elfelejtem leírni,hogy tünemény kis férfias pasikád van! Az a kép,amelyiken a cet-es rugiban mosolyog,ennivaló!! :D :D

Nikky:
Hogy bírod az édességmegvonást??? Én azóta,mióta ezt írtad,már megettem egy doboz tiramisut :oops: :oops: ,meg fel se sorolom...

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!!!

TIM-CSI!!!
Elég durva amit a párodról írtál!!Megkérdezted már a dologról???Biztosan kibuknék, de nagyon, hogy lehet ilyet csinálni egy majdnem megszülető gyerekkel és az édesanyjával-veled????
Ne haragudj, de nagyon felháborított!!Én azért bízok abban, hogy meg tudjátok beszélni, s nem lesz semmi gáz!!!!!

BARBAMAMI!!!
Megtennéd, hogy lekicsinyíted nekem azt a három képet, amit elküldök neked??Ha nagyon nagy teher, akkor bocsika, nem akartalak ilyennel zaklatni, de úgy emlékszem, hogy te bben profi vagy!!!??

Nekem ma azt mondták többen is, hogy dagad a szám, s hogy mit akarok én még 3 hetet dolgozni, úgysem fogom bírni, pláne, hogy utazgatok!!!Szerintem csak kárognak, jól érzem magam, s talán így a szülés is könnyebb lesz!!??

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok épp az előbb, amikor már kikapcsoltam a gépet jött az üzi TIM-CSI pártjától:

"Boldog napra virradt a reggel, boldog ember, aki felkel, talán én most boldogabb vagyok, mennyasszonyom egy kisfiúnak életet adott , ettől boldogabb csak az lehet aki megszülte a gyermeket. Imi+Timi. Kevin: 3260 g, 50 cm. (Kb. 4,5 órás vajúdás után 17.07-kor)"

Kép
Kép
judithappy

Krisy, Edi, Timcsi: Kedves uj anyukak! Nagyon-nagyon gratulalok nektek, es mindenkinek nagyon sok egeszseget kivanok!!!

Barbamami, nagyon szurkolok neked is! Barmikor indulhat a szules? Az igen! :lol: Barcsak nekem mondott volna ma ilyet a dokim. Ehelyett csak annyit mondott CTG utan, hogy hat meg nem akar jonni, jovo het ujabb CTG. Ja, es a dokim felesege 3 nappal utanamra van kiirva szulni. Ez azert jo csak, mert akkor nem fog o sem elcsamborogni Szegedrol a 4 napos unnep alatt. Azt mondta, szabin lesz ugyan hetfotol, de csak akkor vonul ki a szulesi procedurambol, ha a felesege is pont akkor szul. Hat, kiraly.

Tegnap gyurtam nagyon erre a hidegfrontra, sovenynyiras is volt, meg minden, de hat ez nem a mi frontunk volt...

Gyerekek, dobogos vagyok a tablazatban :?

Van egy megerzesem a tulhordasra es egy meginditott szulesre, kerlek szurkoljatok, hogy ne legyen jo a megerzes!

Es hat ugy nez ki, nem lesz kos a kicsi, de talan jobb is igy, eleg vagyok en is kosnak idehaza :wink:

Sziasztok, es most mar tessek szepen naponta bejelentkezni, mert surusodnek az esemenyek!!! 4-en is vagyunk 10 nap alatt :D

Ja, a legujabb param, hogy majd nem veszem eszre, ha elfolyik a magzatviz - mittudomen, tusolas vagy pisiles kozben elslisszol - vagy nem erzem fajdalmasnak a fajasokat, es nem veszem komolyan oket. Ha esetleg mas is gondolt ilyesmire, nyugodtan megirhatna, megnyugtatna, hogy nemcsak en vagyok ilyen idiota :roll:

Kép
Kép
-macsek-

tim-csi!HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szép ez az üzenet!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

timcsi nagy nagy gratula!!
Hát ír ilyen smst egy férfi akinek "vaj van a füle mögött...??? :lol: nemhiszem..viszont lehet h nekem is fel kéne spannolnom magam egy ilyennel aztán pikk-pakk megszülnék???!!Az nem lehet??? :lol: :lol:
Gratulálok mégegyszer..

Jaaaaj Barbamami
De jó neked h már tágulsz..engem nem mert megvizsgálni ma a szülésznő,mondta hogyha túléljük a holnapot (mert nem lesz itthon)akkor megvizsgál j7en..de nem piszkálgat addig m a végén még ezért indulna-be...már annyira kiváncsi vagyok tágultam-e??
Azért Te sem panaszkodhatsz a méreteire.. :lol: :lol:

Macsek
Sztem észre fogod venni a fájásokat... :wink:
biztosan baromira szar lesz,ne aggódj,nem fog csak úgy kipottyanni belőled...-bár kívánom h úgy legyen!!!!!! :lol:

Kép
nikky

Nikky!

Szerintem jobban jartal, hogy nem vizsgaltak meg. CTG utan tegnap rakerdeztem a dokimnal, hogy mehszajvizsgalat? Merthogy 2 hettel ezelott mar 2222 volt. Meg is vizsgalt, de hallod :!: Nagyon fajdalmas volt! A tobbi ehhez kepest simogatas volt. Es azt hittem, sose hagyja abba. :roll: De a lenyeg, hogy maradt minden ertek ugyanannyi.

Most neztem a metneten, szerdara iger nemi zapor-zivatart, addig csak a meleg gyun szepen lassan front nelkul... :?

Ja, es almodtam ma en is a kicsivel! Vegre nem beszelt, nem voltak ujszulottkent 3 evesnek megfelelo sztaralurjei. Csak nezett. Voltak hulye reszei is az alomnak, de a lenyeg, nagyon edesen nezett ram kek szemekkel, amik mogott sejteni lehetett, hogy majd barna lesz :P (ferjeme barna, enyem zold).

Na, jok legyetek, tessek hirt adni, Fenix pl., hol bujkalsz?

Kép
Kép
-macsek-

TIMCSI!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Istenem,de irigy vagyok!!!!! :oops: :oops: :oops: 4.5 óra????????? Azt hogy kell csinálni???????

Judithappy:
Na,hát ezen a területen nem jeleskedem annyira,de nagyon szívesen próbálkozom :D :D :D Mindjárt megpróbálom!

Macsek:
Na épp akartam kérdezni,mi van veled! Hát,nem tudom,hogy vizsgál a dokid????? Elvileg egy "sima" méhszájvizsgálat nem fáj. Talán a szülésznőd ügyesebb lesz.. Én épp mondtam tegnap a páromnak,hogy mennyivel jobb volt tegnap a méhszájvizsgálat,hogy nem fájás alatt csinálta a szülésznő. Egyáltalán nem fájt. Bezzeg a fájás alatt :roll: :roll: :roll:
A magzatvíz-elfolyást nemlehet nem észrevenni,emiatt ne aggódjál. Persze,ha csak szivárog,az már érdekesebb... :roll:

Egyébként azt mondta a szülésznőm,hogy mivel hétfőn megyek hozzá megint ctg-re,ha addig nem indul meg a szülés,akkor ha akarom,burkot repeszt,mert úgyis "úgy állunk",és hétfőn meglesz a Bogi.. Na,úgyhogy legkésőbb hétfőn én is kikerülök a táblából :lol: :lol: :lol: Lehet,hogy nem akar kos lenni???
(Én bak vagyok,a lányom is bak,a fiam bika,lehet,hogy a Bogi is bika lesz. Na,a férjem közölte is,hogy ha majd megyünk anyósomhoz,mondja majd neki,hogy "meghoztam a lábasjószágot" :lol: :lol: :lol: ).

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Judithappy:
Nem jött át kép!!! :shock: A szöveges rész átjött,csak melléklet nem.. Próbáld meg légyszí mégegyszer elküldeni... :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Macsek

De jóóó neked is nyitva van már a méhszájad,meg akkor ezekszerint meg is rövidült a méhnyak..vagy vmi ilyesmi:: :oops:
Hogy érted h fájt a vizsgálat,miért???mondjuk nekem is kellemetlen volt a múltkor,de nekem még keresni kellett a méhszájam m nekem hátranyúló elég rendesen,és állítólag majd előre jön ha Dóri úgy forgatja...majd meglátjuk...

Van vkinek még hátrahajló méhe rajtam kívűl??

Barbamami
Húú ez tök jó..akkor készülhetsz úgy h hétfőn szülsz!! :wink:
Visszatérve a múltkori édességes kérdésedre..háááát hirtelen felindulásból jött az ötlet és kb ugyanennyi ideig tartott :lol: ..szóval kb 1 napig nem ettem édességet aztán úgy voltam vele hogy mostmár úgyis mind1,nem fogom megvonni magamtól pont most ezeket a dolgokat!!!szóval-hát tiramisut nem-de minden más csokikát,fagyit eszek ugyanúgy majdnem mindennap!!!

Mikortól van a Bika jegy??Szombat??

Jhaaaj holnap képzeljétek egy nagyon jó barátnőm esküvője lesz,szóval holnap mennem kell,de mondanom sem kell mennyi kedvem van hozzá... :( ,pedig úgy vártam már és tökre örülök nekik,de semmi kedvem felöltözni,igazából azt sem tudom mit vegyek fel...persze csak a szertartásra megyünk,mondtam nkei h a másik részét sajna ki kell hogy hagyjam..az tutira nem menne már..bár majd meglátom holnap hogy leszek..

Kép
nikky

Sziasztok Lányok!!!!!!!!!!

Timcsi!!!!!!!!!! Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!

Macsek!!! Nu végre irtál!!! Sajnálom, hogy fájtál vizsgálat közben! Bele kellett volna kicsit rugni a dokiba!!! Talán magához tér... :evil: mészáros!!!
És most ilyen idős terhesen az, hogy nincs változás a 2222ben ez jó vagy nem????
Érdekes én a gyerekkel még nem álmodtam.... csak a szüléssel... Párszor álmodtam, hogyan megyünk nyáron kirándulni a Babyvel... ilyesmi.. de konkrét gyereket nem láttam álmomban... hmmmmmm.. na majd ma éjszaka megprobálok :lol:

Ma megyek megint Dokihoz... Jaj... csak tegnap vettem észre, hogy múlthét pénteken azt irta be a kiskönyvbe, hogy 2000... Na kiváncsi vagyok van e változás... Még kérek tőle egy másik védőnőt... Mert ez.... nem hajlandó találkozni velem... kinyomja a telefont és nem hiv vissza...
CTGn attól meg voltam... Max zseniálisan reagál a családinevére))) Nagyon vices volt :lol: :lol: :lol:

És ma reggel voltam fogdokinál.... Kihuzták nekem A bölcsességfogamat.... Ez volt az utolsó bölcsesség fogam... Hmmm... nem lennék terhes berugnék bánatomban!

Kép

Kép
fenix

Barbamami!
És akarod???? Akkor ha "ugy álltok" akkor az már tuti??? Vagy még nem döntötted el???
Nagyon izgalmas!!
Ki hozza el nekünk a Nagy Hirt????????

Nikky! Hát megértelek! Ha most nekem fel kellene öltöznöm egy esküvőre, akkor tuti, hogy sirógörcsöt kapnék... :shock:
Viszont az jó hogy még terhes vagy vagy, és legalább a ceremóniára elmehetsz! Képzeld ha már meglenne a Baby!!! Akkor teljesen ki kellene hagynod!

A Bika 22-től van... Szombat 21. lesz azaz még Kos....
fenix

Csak mert unatkozom a varakozas kozepette, untatlak kicsit titeket is. Kutakodtam a neten. A vicc, hogy nem is veszem tul komolyan az asztrologiat, csak hajt a kivancsi termeszetem. :)
Bika baba aprilis 21-tol, szombattol:

Csecsemő: A kiságyából ránk mosolygó, elégedett, az étkezéseket lelkesen fogadó baba minden valószínűséggel a Bika jegyében született. A Bika bébi imádnivaló. Nagyon fontos, hogy babusgassák, dédelgessék, erős legyen a biztonságérzete és a családi kötelék. Szereti a hasát, igényli a jó ételeket. Fontos számára a precíz időbeosztás, az, hogy tudja, a dolgok mindig a meghatározott időben történnek. Kis arcán fények gyúlnak ki, ha valaki törődik vele, de egyedül is nagyon szeret üldögélni, játszani.

Makacs, konok természet, s ha kiborul, nehezen lehet megnyugtatni. Nem szereti, ha hangosan szólnak hozzá, ő ugyanis az igazi csendes, nyugodt családi harmóniát kedveli. A családi atmoszféra megadhatja neki az érzelmi biztonságot, kielégítheti szeretetéhségét. Kényes a ruháira, az ágyára, a játékaira. Meglehet, kissé késve tanul meg járni, ám ennek nincs más oka, mint hogy túl kényelmes; lusta mászni, nem beszélve a járásról. Ennek ellenére a Bika kisbaba gondozása csupa öröm és élvezet. A lassú fejlődés alapjában még nem ok az aggodalomra, ha tanul valamit, azt alaposan teszi, és egyszer és mindenkorra elsajátítja.

Kép
Kép
-macsek-

Timcsi hatalmas gratula nektek! :lol: Nagyon szép az üzenet!
4,5 óra az nagyon jó,szerencsétek volt! Sok tejcit,örömöt a babában és sok egészséget nektek!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na lányok,akkor egy kis élő jellemzés a BIKA gyerekről.. :D

Macsek,ez a leírás egyszerűen TÖKÉLETES!!!!!!!!! A kisfiam PONTOSAN ilyen. Csecsmőnek egész egyszerűen egy angyal volt. Aludt,evett,mosolygott,maga volt a tökély. Na,hát persze most is az :roll: ,csak közben beindultak a hisztik,és én még életemben nem láttam ilyen makacs gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyjából 20 hónaposan kezdett járni,már azt hittem,sose kel fel. De nehogy azt gondoljátok,hogy az a szokásos "fogom a kezed,és lépegetünk".. Hogyisne! Addig nem kezdett el járni,amíg totál EGYEDÜL nem ment neki.
A szeretetigény is stimmel. Pont ez az.. Mi lesz,ha a Bogi megérkezik :roll: :roll: .. Természetesen a kedvenc foglalatossága a mózeskosárba mászás. És próbál "elbújni",mintha ő nem is lenne ott..
A lustaság a fő tulajdonságok közé tartozik. A mai napig (jövő héten lesz 2 éves!!) pépesítenem kell neki a kaját!!! Kivéve a husit..
A tisztaságigény is ismerős. Ha akár csak egy morzsa is leesik az etetőszék tálcájára,akkurátusan ledobja a földre azonnal.És még le is söprögeti a kezével a tálcát. :roll: Ja,és úgy kell etetni,hogy még a szája széle se lehet kajás,mert azonnal törölgetni kezdi :roll: :roll: :roll: :roll:
Úgyhogy én nem használok előkét..minek..
Egyébként szerintem minden gyereknek nagyon fontos a megszokott időbeosztás,meg ilyenek. De a bikáknak aztán tényleg. Vannak dolgok,amiket KIZÁRÓLAG az apjával csinál. Vele IMÁDJA,és meg felejtsem el,hogy részesülök abban a kegyben,hogy velem is csinálja. (Pl a fürdés végi kukucsolás a pelenkázó alatt,vagy az esti lefektetési szertartásban az apa ölében való fogmosás,és reklámnézés..)

Na,egyszóval a bika gyerek szerintem az egyik legjobb jegy. Persze,biztos mindegyiknek vannak előnyei meg hártányai,de ez a jegy SZUPER! :D :D

Fenix:
AKAROOOOOOOOOOOOOOMMMMM!!! Az egyik barátunkéknak március végén született a 2. babája. (Ők ajánlották anno a dokimat..) Na,hát a csajszinál pont ez volt,bement a kiírt napon ctg-re,és mivel nyitva volt már a méhszáj,neki is felajánlotta a Mari,hogy megindítja. Burkot repesztett,és délután 1/2 3-ra megvolt a baba. Megmondom őszintén,semmi kedvem 2 naponta egy fél napot a kórházban ücsörögni ctg-re várva.. Meg hogy mikor indul már meg..
A Bacilivi fog titeket értesíteni :D :D :D :D,tök ari,hogy elvállalta :D Csak már ott tartanék!!!!!!!!!!!!!!!!
Most néztem,hogy én vagyok legfelül a táblázatban,de már akik utánam voltak (Edi,Timcsi,Dorcacs...) is megszültek... Én meg csak ülök itt,és írogatok :evil: JHAJJJJJJJJJJJJ :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Előszöris nagy gratula Timcsinek! Sok tejcit és jó egészséget, na meg sok sok képet nekünk :)

Macsek, örülj a bika gyereknek! Nagyon jó a bika! Én is az vagyok! :wink:
Lehet, hogy jobb is ha nem kos, ha már te is az vagy, hisz tudod, két dudás egy csárdába nem fér meg :wink:

Barbamami, nagyon drukkolok neked, hogy legkésőbb hétfőn a kezedbe tarthasd Bogit :)
Nagyon várlak már a Mamák közt :) És jó lesz az bikának is :wink:

Jajj, tényleg, mindjárt szülinapom lesz...de öreg vagyok...és egyre csak öregszem...már anya is vagyok...tényleg, ez lesz az első anyák napja amikor már én is kapok virágot...de fura lesz :oops: :lol:

Nikky, hát én junius legelején megyek esküvőre...hát képzelheted...te még terhes vagy, így mindenki majd mosolyog a pocidon, és senki nem nézi mekkora vagy...én viszont már nem vehetem fel a terhes gönceimet mert lógnak rajtam, így csak erre az alkalomra vehetek valami új ruhát, amit majd később nem hordhatok mert remélem fogyok még...és hát a régi alakom még bőven nincs meg, tehát majd mindenki engem stíről, hogy jesszusom, mekkora lett...hogy meghízott...és még nem fogyott le...szóval örülj neki, hogy most mész...gyerek nélkül...nekem még Kyrust is cipelnem kell, estére meg babysittert is keríthetek...szóval te jobban jártál :P

KépKép
KépKép
akíra

ja,és még egy.. Azt hiszem,nemcsak ti,de a párotok is el fog olvadni a kis bika-szülött manótoktól,amikor odamegy hozzá,és belehajtja a kis buksiját a tenyerébe. Arról nem is beszélve,amikor megfogja az ember kezét,és odateszi a kis pofijához,és simogatja vele a pofiját meg az arcát. Hát mi a fenének kezdjen el beszélni,ha ilyenkor nincs az a lökött szülő,aki ne értené meg,hogy azt szeretné,ha simogatná,meg babusgatná az ember. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Bocs,nem "arcát",hanem buksit akartam írni.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Vissza: Várandósság