Sziasztok!
Pipal!
Igen, durva lesz októberig dolgozni...már most elkeseredek, ha belegondolok. Ugyanis már tök elegem van, érzem, hogy nehezebb is, és még csak június van. Lehet, hogy szetemberben már csak fél napokra megyek, meglátjuk. Rendesek a főnökeim, akkor megyek el, amikor úgy érzem. Én magam akarok dolgozni ameddig csak lehet, mert most a jövő elég bizonytalan, és jobb felhalmozni egy kis pénz, biztos, ami tuti.
Gratula az első mozgásokhoz!
Kata!
A genesis Budán van a 2.ker-ben. Lotz Károly u 14. Nekem legutóbb azt mondták, h 1héttel előtte szóljak legközelebb. De mivel én csak 4 nara utaztam haza, és pénteken a Barossban marha nagyot csalódtam, szombaton reggel felhívtam őket, és délután 3ra már volt időpontom. Nem tudom, hogy azért-e mert előadtam a storyt, vagy egyébként is mehettem volna...
Beagle!
Hol vannak a képek???
Naysa!
Örülök, hogy minden rendben!
Ditta!
Örülök, hogy náltaok is minden ok és nagy nagy gratula Ágoston babához!

Gondolom az ufo alakú babakocsikkal kacsolatban a mi jövőbelinkre is célozntál...nekem meg pont a különlegesek tetszenek, a hagyományosak nem.

A Pc-vel vigyázz, mert állítólag elég kis labilis. Ha egyszerűbbet szeretnél, sztem válassz egy kicsit masszívabbat.
Gabi!
Ne aggódj, nemsokára te is érezni fogod, és nem sokkal utána szét fogja rúgni az oldaladat is.

Hogy sikerült a Brendonos bevásárló túra végülis?
Harivera!
Szurkolok keddre, ne aggódj, biztos minden rendben lesz! Na és szorítok a kiscsajért is, remélem megmutatja magát!
Kata!
Te se aggódj, nemsokára érezni fogod! Első babánál a 20hetet lövik be általában. Persze lehet hamarabb is, rajtam pl az összes szonográfus, doki és midwife csodálkozik, h már 16.héttől érezem, tehát ez egyáltalán nem átlagos.
Szakmarinékati!
Ne aggódj az afp miatt, nem véletlenül akarják már otthon is beszüntetni...nekem itt már nem is volt. Az integrált tesztnél nem hiszem, h bármi megbízhatóbb lenne, és ha az ok volt, akkor nincs gond. Huhh, ez a vérzés dolgo durva, de ha gond lenne, akkor gondolom nagyobb figyelmet fordított volna rá a doki, úh ez miatt se aggódj! ihenj, amennyit tudsz.
Katinka!
Örülök, hogy nálad is minden ok! Mikor mész legközelebb uh-ra?
A melóval kapcsolatban már Pipal-nak írtam... :S
Kumibogár!
Neked is örülök, hogy rendben vagytok!
Uhh szegény Márk, remélem minden ok lesz vele!
Legyekmami!
Vigyázz a vérnyomidra! A többi priviben ment...
Lovani!
Szintén örülök, hogy minden ok és lassan kilábalsz az övsömörből! Neked is gratula a mozgásokhoz! Nálunk belső vizsgálat egyáltalán nincs, de otthon most elmentem 19 hetesen, és megyek majd 25hetesen is, ha megint otthon leszünk, mert a méhszáj állapotát én magam szeretném tudni. Kicsir para ez nálam, hogy idő előtt kinyílik. :S
Szegeden hova mentek uh-ra? A Sote-ra vagy ez magán uh, esetleg 4D-s is?Azért kérdezem, mert én is Szegedre járok a dokimhoz, ő a Sote-n dolgozik...és egy közeli kisvárosban lakom. Mármint amikor épp otthon vagyok.
Ancsa!
Örülök, hogy beindulni látszik a kiscsaj, és nem parázol végre annyit. Sztem keress rá a csepeli bababoltra, ott is vannak olcsón babakocsik. Sajnos nem tudom a pontos webcímet, de a google biztos kidobja.
Sonny!
Na és sikerült a vizsga???
Dalmi!
Jajj, ez a fosós dolog annyira rossz! Beszéld meg a fiaddal, hogy azért még várjon pár évet az ilyenekkel!

Aidan is benyelt egyszer egy ilyet, úgy, hogy az anyjának a barátnője elhozta a kisfiát és persze fosós hányós vírusa volt, de előre ezt nem mondta meg. Összenyaldosták egymás játékait, és persze másnapra már jött ki az ebéd. Ezután apja, anyja, sőt én is átestem egy enyhébb változaton. Mondanom sem kell, többet nem jönnek a barátnőék. Ja és a legjobb, hogy kb 10 naig volt szarul a gyerek, és végig én voltam vele otthon...jó volt.
Uhh, 6300g? Te jó ég! Rajtam ki sem férne egy ekkora gyerek, az tuti.
Mathesz!
Üdv közöttünk! További kellemes hónapokat!
Akíra!
Sajnálom, hogy nem teljesült a vágyad! De én ezt itt helyben megmondom neked, hogy imádni fogod a 2 kiscsajt, nagyon édesek lesznek együtt, és nemsokára már csak nevetni fogsz azon, hogy mennyire el voltál kenődve ez miatt. Majd emlékezzünk erre, mikor már a 3,6 stb hónapos babáinkról írunk.
A hátfájást nagyon sajnálom, borzalmas lehet! Nekem 1 napig fájt a derekam elviselhetetlenül, már majdnem bőgtem én is... Kitartást kívánok! Már mindjárt te is túl vagy a felén. A paracatemol nem segít esetleg egy kicsit? Azt lehet szedni..
Babymozgás: Az én csajszim reggel és este, valamint napközben is 2-3x mozog, van , hogy többször is, mondhatni elég sokat...szeintem. És már egész erőseket rúg, néha csak pislogok, hogy jajj, ez mekkora volt?! Tegnap láttam először is kívülről a dolgot...este elég erősen kalimpált, és gondoltam ránézek, hogy mi látszik ebből...és tényleg, egy rúgást láttam, nagyon látszott, tökre kipuklisodott, amikor rúgott.

A többit nem volt türelmem kivárni...
Tegnap voltam midwife-nál, ez is letudva. Vérnyomim 90/58, de megnéztem a papírt, előző 2 alkalommal is ekörül volt, úh ez jó. Hallgattunk szívhangot is. Ott volt egy tanuló nő, aki idősebb fajta volt, 50körül talán...szerencsétlen elég béna volt, a midwifenak már láthatóan elege volt belőle. Kb én többet tudtam nála, csomó mindent kérdezett, h mi micsoda, és alap dolgokat nem tudott.

A szívhangot sem találta, a midwifenak kellett odatenni ezt az izét, mert tök rossz helyen kereste.

Szal vicces volt. Ja, az meg már annyira nem, hogy kitapogatta a gyereket a hasamban, és úgy megnyomkodta, h rendesen fájt....azt hittem lerúgom. Áááá!
Kérdeztem a kórházról is, mert nemrég megnéztem a neten egy kisfilmet róla. És kiderült, hogy két féle lehetőség van. Van egy midwife-ok által vezetett rész, ahol alternatív szülőszobák vannak, valamint szülő medencék. Itt alap fájdalomcsillaítókkal lehet szülni, mint Tens gép, az a gáz (magyarul nemtom, itt gas and air), meg asszem pheditine is. De epidural nincs. És vízben lehet szülni. Másik lehetőség a síma szülészet, ahol szintén alternatív szobák vannak, de szülő medence nincs, csak mindegyikben 1-1 kád. Ebben végig benne lehetsz, de magára a szülésre ki kell jönni. Itt van epidural is, és itt vannak a műtők is császár esetére.
Hát én igazából nagyon meg szeretném próbálni a vízben szülést, de valahogy majdnem biztos vagyok benne, h epidural lesz a vége. Még ha valahogy ki is húznám végig a fájásokat, a kitolástól nagyon félek, hogy az irtóra fog fájni. Na meg sztem azért végig nem is fogom bírni a fájdalmat. De megkérdeztem, annyi az egész, hogy ha nem bírom, kiszállok a vízből és áttolnak a másik részre, ahol mehet az epidural...szemben van a két rész. Na meg tudom, hogy az epidurallal szült nőknek tök jó véleménye van a dologról, mert szinte el sem fáradtak, és utána sokkal gyorsabban mozogtak, meg minden...nem leheli ki a lelkét az ember a több órás szenvedés után. Állítólag közben még simán aludni is lehet, meg minden, mivel nem fáj egyáltalán. Hát bíztató...csak az a tű ne kellene hozzá a gerincem mellé.

A főnököm is, és egy a házban lakó anyuka is nagyon ezt ajánlja, akivel összejárunk, mert egy idősek a gyerekek. Na majd meglátjuk, lassan kórházlátogatásra is el fogunk menni, minden vasárna 2kor van.
További jó hétvégét, vigyázzatok magatokra!