Sziasztok!
Elif: Ez valami gyönyörűség, amit csináltál!

Ha lányod lesz, nem szeretnéd nekem adni?
Amúgy én is szeretnék ilyesmit készíteni, de december-január előtt nem lesz időm rá, attól félek....
Erika: Gratulálok, látom azért alapvetően mindenki annak örül, ami lesza Babója, és ez így van jól...
Amy: pocakod nagyon sézp, Te pedig továbbra is nagyon szép vékony vagy! Irigykedem...
Dina: Neked is jó nagy a Pocód!

AMúgy nekem is csak piros x jelenik meg a nevednél.
Verus: Nálatok mindenki olyan szép!

A férjed is nagyon jó kiállásúnak láűtszik, miért ne lennének a gyerekek gyönyörűek? A Vince szerintem nagyon szép név, én ismertem egy kisfiút, akit így hívtak, őt Vicusnak becézték. Mondjuk ez biztosan csak egy életkorig megfelelő elnevezés...
Ja, és én is voltam a barátnőmmel múltkor auqafitnessen, nagyon jó volt, szóltam a sráacnak, hogy várandós vagyok, kicsit más feladatokat kaptam, de nagyon jólesett. Szerintem ez is jó sport lehet váradnósan, és persze a jóga is.
Kangu: írj majd mindenképpen, hogy mi a helyzet!
Lányok, van még valaki, aki egyre kevésbé szeretne dolgozni??? Én Karácsonyig terveztem, de egyre inkább úgy érzem, hogy december eleje lesz belőle... Annyi mást szeretnék még, amíg Marci megszületik, főleg pihenni is, meg nagyon sokat olvasni. Ez esik a legjobban mostanában. Szerintetek ez nagy lustaság? Én midig olyan aktív életet éltem, de néha OLYAN FÁRADT VAGYOK MOSTANÁBAN! Otthon szeretnék lenni, főzni és olvasni, jógára, kismamafitnessre és felkészítőkre járni... Nagy eretnekség ez?