Sziasztok!
Veronika Bátor pár napja kevesebbet eszik, olvastam, hogy Adri is. Lehet, hogy a meleg. Bátornál most a 90-100 az átlag kb. de volt, hogy már 160-at is megevett, mondjuk ez egyszer volt, és utána jött a kajakóma.
Amidalaah de szuper, hogy Marci egész éjjel aludt!! Áruld el, mi a titkod! Esküszöm, nem árulom el senkinek.

Bátor olyan, mint egy svájci óra, amint letelik a három óra, már éhen akar halni. Szerintem hozzá időzítik az órákat.
Cumi begerjeszti, azt hiszi jön belőle valami, és amikor rájön, hogy semmi, akkor sír. Így azt hiszem nálunk nem válik be nyugtatásra.
Picur varázsló lesz a kicsi fiad, hogy már ilyenkor kibújnak a fogacskái!

Remélem fájdalommentesen jönnek, és gyorsan. De nézd a jó oldalát, legalább gyorsan túl lesztek rajta!

Nálam a vanish szappan vált be, bedörzsölöm és dobom is be a gépbe.
Csalexandra én is szoktam gyűjteni a másik mellemből a tejet, mikor szoptatok. A múltkor pelenkáztam, erre beindult mindkét mellem, nem volt rajtam felső, odajött a férjem, és pont egy pohár volt a kezébe, erre odatartotta az egyik majd a másik mellem alá, annyira röhögtünk.
Sandie kunkáj nálunk is szójárás lett, férjemmel is köszönünk el este.

Van még valami hasonló ilyen?
Bátornál is szokott olyan lenni, hogy annyira eszik, falja a tejet, hogy utána még az orra is olyan és az egész arca. Csodálkozom is, vajon hogy csinálja?
Én kicsit meg vagyok ijedve, kevesebb a tejem, a melleim sem feszülnek, mindig attól félek,hogy nincs is benne semmi. Az egyikből tegnap szinte csak 10-et evett, még jó, hogy a másikban azért volt annyi, amennyivel jól lakott. Szerintetek mi lehet az oka? Mit tegyek, hogy beinduljon? Eddig az volt a baj, hogy sok van, most meg egyre kevesebb.
A másik kérdésem az lenne, hogy tudom 6 hetes a gyerekágyi időszak, és az alatt vérzés lép fel. Na most nekem a 3. hétig szinte csak barnázás volt (bocsi a részletekért), és 3 napja kezdtem el élénkpirosan vérezni, és mensis görcseim is vannak. Ez vajon mensi? És köze van a kevesebb tejemhez? És így kénytelen vagyok a kevesebb tej miatt egyszerre két mellemből szoptatni, ami baromi rossz, hisz így is kevés volt a 6 óránkénti szoptatás egyből a fájdalom miatt. Szóval most 3 óránként kell átélnem a háton leizzadás, és szem becsuk, fog összeszorít élményeket. Szupika. Mindig van valami aggódni való.
Olvastam, hogy igyak tejserkentő teát, vagy sört, hát ha bármelyiket is innom kéne, tényleg semmit tejem nem lenne, mert teát és sört sem bírok inni. De figyelek a folyadékra, és próbálok pihenni is, reggel visszafeküdtem egy órára, jól esett nagyon.
Bátor csütörtökön volt 3 hetes, 2350 grammal született, és 3260 gramm volt meztelenül!!!!!!!!
Mindenkinek szép napot!!!