A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Ja, és éjjel is kel 1-2x, az még kb.50-80ml szopi...akkor lehet, hogy megvan a 800ml :lol:

benci

Tetyk: de aranyos vagy, hogy ezt írod a "szabihétről". Teljesen igazad van csak tudod azért az anyabőrből nem lehet kibújni....De nagyon dresszírozom magam, hogy ne stresszeljek hanem pihenés legyen,nyugalom és jó érzés. Holnap is jön anyukám "beletanulni" a hétköznapokba (nem mintha nagyon bonyolult lenne de mégis). Úgyhogy minden rendben lesz remélem....nem mondom , hogy nincsen lelkiismeret furdalásom már így előre mert van de másrészről fontos lenne, hogy egy kicsit tudjunk beszélgetni, lazítani...jól érezni magunkat együtt úgy mint régen...
Sajnos az elmúlt pár évben úgy "elmentünk" egymás mellett, hogy már egy ideje a gyerekeken kívül nincs is semmi közös témánk....és ez így nincsen jól. Nagyon picik még ezek a kis drágák nem lenne rossz együtt felnevelni őket.
Nem semmi amit a bérekről írsz..........sehol nem egyszerű az élet.....

Magdi: az én anyám meg azt mesélte folyton amikor Soma kicsi volt, hogy "Bezzeg te már 14 hónaposan szobatiszta voltál". Persze sosem hittem....már csak azért sem mert a szobatisztaság egy agyi érési folyamat eredménye és akármilyen csodagyerek voltam (bár nem voltam) sem hiszem hogy 14 hónaposan szobatiszta lettem volna. Reflexeket ki lehet váltani, lehet hogy egész nap ültettek a bilin így véletlenül vagy a bili látványától belepisiltem.....
Na, szóval szerintem ebből a szempontból nem fontos mit mondanak a nagyik, olyan régen voltunk gyerekek talán nem is emlékeznek jól :wink: . Úgyis megtanul pohárból inni mindenki előbb utóbb:-). Szerintem ha Nóri vevő rá és tetszik neki próbáljátok a poharazást,ha nem akkor ne....
Most hogy szóbakerült a pohárból ivás megpróbáltam ma Zéténynek vizet adni pohárból, ahogy közelítettem felé két kézzel odakapott és az egész rámborult.......Igaz én vagyok a hülye mert Somának egy ilyen nagyon színes ikeás poharából akartam itatni ami túl színesnek és túl érdekesnek bizonyult. Valami egyszerű "érdektelen" darabot kellett volna választani.
Igaz én a kanállal is így jártam, vettem egy azúrkék szilikonkanalat hogy azzal etetem majd, hajlékony nem sérti a száját blabla...annyira tetszik neki hogy nem eszik hanem játszik vele, úgyhogy nagyon korán váltottunk sima mezei fém teáskanálra....ezzel eszik.

Kriszti: sajnálom a veszekedést...tudom milyen idegörlő ez. AZt hiszem, hogy a családdá válás minden pár életében nagyon megeröltető időszak, anyagilag, lelkileg mindenhogyan.....
Itt nyugtatlak meg a második gyerekkel már nem lesz ilyen:-) Az lazább játék:-).
Nem lesz a picinek semmi baja attól, hogy hallott egy-két hangosabb szót....úgysem nevelhetjük fel őket befőttes üvegben, fél évenként egy hangos szótól nem lesz lelkibeteg.....
Remélem rendbejönnek a dolgaitok
:wink:

Mágnes: mi újság a nagyiékkal?

KépKép
peni

[quote="maszatmanó76"]K írta:maszatmanó76risz: igen, én is végeztem jogi egyetemet, ...
Kriszti: véleményed szerint a "jogi képviselő" az ügyvéd- vagy elegendő szakvizsgázott jogász, akit Kriszék kineveznek jogi képviselőnek ahhoz, hogy ellenjegyezze a házassági vagyonjogi szerződést? Én is először ügyvédet írtam, de azóta ez jár a fejemben, hogy a jogi nyelv inkább ügyvédet ír ott, ahol tényleg ügyvéd kell... Bizonytalan vagyok!

ööööö én nem végeztem még jogi egyetemet! :oops: egyelőre ott tartok, hogy van egy jogi asszisztens végzettségem, és egyetlen félévem az egyetemen, (és még nincs meg a róma vizsgám :oops: )
Zitocs, megfogtál a kérdéssel, én sem tudom a választ... :roll:

Milán álomszép! Istenem, azok a szemek..... olvadok

Móni, remélem most hogy a srác visszament az anyjához, rendeződik nálatok minden! És de jó, hogy mehetnek a srácaid táborba! Ez nagyszerű hír :)

MÁgi, szurkolok hogy minden rendben legyen a nagyszüleiddel!

Csöre nem is tudtam hogy cukorbeteg vagy? :(

Edit, a Bécsi úton van egy szuper fagyizó :)

Tetyk, örülök a sikeres vacsinak! Múltkor én is extra-szuper kaját akartam csinálni, hosszú időn át tanakodtam milyen fűszereket használjak... végül véletlen kimaradt a só :oops:

Rólunk: A vita felesleges volt, értelmetlen és ok nélküli. Egyszerűen rossz volt a kedve egész nap (azóta sem tudom mitől), nekem viszont egész jó, így estig volt erőm kedves, türelmes, stb. lenni. Azt hittem, ezzel teszek jót... kiderült inkább rosszat, mert így nem tudott egész nap belémkötni. Aztán jött az este, és Krisz jogi kérdése, amire megpróbáltam válaszolni, s megkértem, hogy addig vigyázzon a babára...és kiborult a bili... olyasmiket kaptam a fejemhez, hogy többet törődök mások életével és a fórummal, mint a saját családommal, stb. Én teljesen kiborultam, együtt zokogtam hangosan a gyerekkel. Éreztem, hogy ez az egész igazságtalan duma csak kendőzése valami más bajnak, de nem jöttem rá (most sem tudom), hogy minek. Aztán mikor már minden végzetesen rossz volt, egyszer csak észbe kapott, hogy szeret és nem akar elveszíteni és ne haragudjak. Elaltattuk Ágnest (11 is elmúlt), és megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy ha nem mutatja/mondja ki őszintén az érzéseit és szőnyeg alá söpri a gondjait stb., akkor a kapcsolat alapját, az őszinteséget/bizalmat vágja ketté. Megígérte, hogy változtat. Én pedig próbálok a tegnapi sokkból felépülni ls remélem a legjobbakat.

Már megint nagyon hosszú voltam, elnézést. Nyugodtan lőjetek le! :oops:
kisbogacs

kisbogacs
Hát én is remélem, hogy most már minden oké lesz itthon.
Annak én is örültem, hogy sikerült egy ilyen táborba elvinni a fiukat, megérdemlik ők is, hogy a nyári szünetben egy kicsit nélkülünk is legyenek.
Majd szombaton hozzuk őket haza. Már alig várom.

manocskak

Kriszti: terhességi diabeteszem volt, azóta jelentősen javult, ilyen brutál kilengésem még nem volt. Lehet, hogy a hasmenés miatt felborult valami...
Vita: erre már tényleg nem tudok mit mondani... még szerencse, hogy ilyen türelmes vagy.

Peni: azért más volt 30 (vagy akár 25-20 éve) amikor textilpelenkában nyomultunk :wink: nekem pl. sebesre csípte a sejhajom...

Megyek, segítek Apusnak pakolni :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Hazatértünk a nyaralásból...annyira jó volt!!! Imádtuk mindhárman :D
Lillácska is, pancsolt sokat, rengeteget aludt! Próbál felállni és négykézláb mászni, olyan édes!

Hiába zugolvastam ötperceket a nyaralás alatt, esélyem sincs visszaolvasni rendesen, bekapcsolódok.

Biga.csiga: láttam a képeket, micsoda pasi lesz Milánból! :lol:

Kaja: Lilla még csak napi egyszer eszik gyümit 11 körül, a többi mind szopi. 2 barack, 1 alma az adagja. Nemsokára bevezetünk még egy hamit. Persze ő is mindenfelé nézelődik, minden érdekesebb, mint enni :) Egyszer tettem a gyümibe zabpelyhet, de nem volt túl lelkes :roll:

Kriszti: most már biztosan rendbe jöttök...a pasikkal sokszor olyan nehéz ebből a szempontból...Ádival mindig azon veszekszünk, hogy mindketten arról faggatjuk a másikat, ő mit szeretne, hogy neki legyen jó...mi erről szokunk le...de nálunk is sokáig terítéken volt, ami nálatok. Huss, elmúlt idővel.

Csöre, kérdés: Te szopi alatt lettél pocakos...visszaállt a ciklusod előtte rendesen? Kb. mikor Zalán születése után?

Ha lesz tali, énisénis!

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Basszus, Kriszti, ha ezt tudom, eszemben sincs semmiféle jogi sz@rsággal zaklatni. Ez most az én lelkemen szárad, mert ez volt at utolsó csepp. Kérlek, ne haragudj!!! Nem akartam semmiféle konfliktust kirobbantani nálatok. Nagyon sajnálom.

krisz78

at=az

krisz78

Jesszus, Krisz, nehogy magadra vedd, egyáltalán nem vagy felelős! :shock: :shock: :shock: Egyszerűen kellett neki bármi, amivel belém köthet. BÁRMI. Ha nincs a fórum, talált volna mást. Ezt én is tudom és később ő is bevallotta. Nem azért bántott mert zavarta amit teszek, hanem mert bántani akart. Eszembe se jut haragudni, és nehogy ezután ne merj kérdezni :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.08.12 18:46-kor.
kisbogacs

Csajok, a blogomban a minap elkezdtem boncolgatni, hogy mennyi ideig erkölcsös nyilvános blogot írni egy anyának a gyerekéről. Erre most olvasom, hogy a sógórnőm ennek hatására megszünteti a saját blogját. Kicsit hülyén érzem magam :?
kisbogacs

Kriszti: szóval ezen borult a bili....ez olyan szörnyű, régebben én is csináltam 1-2 alkalommal ilyet...nem mertem vagy nem akartam elmndani hogy "igaziból" mi a bajom, belekötöttem valami másba csak azért, hogy "üthessek"....ciki de megtörtént.
Ebből nagyon jól ki lehet "gyógyulni", jó, hogy megbeszéltétek a kommunikáció a legfontosabb.
Mi nagyon sokszor a nő és az anya oldaláról nézzük a dolgokat és csak ritkán a "férj" a "családfő" az "apa" a "férj" oldaláról. Persze ezekbe a szerepekbe nyilván 100%-osan nem tudunk belehelyezkedni de szerintem nem is gondolunk bele sokszor a másik fél érzéseibe, félelmeibe, a hiszti és kiborulás okába. Én legalábbis sokszor nem bár igyekszem egyre inkább....
Biztos nyomasztó egy férfinak is, hogy a nagy "semmiből" apa lett, ott van egy kis élet amiért neki felelősséget kell vállalnia, biztosan az első időben amég mi gyeden vagyunk ez halmozott "nyomás" hiszen anyagilag is teljesíteni kell és persze teljesítettek korábban is de mostmár nem csak magáért felelős és nem lehet "majd lesz valahogy" alapon élni...
Biztos vagyok benne,hogy minket megváltoztat az anyaság. Nemcsak testileg (de úgy is). Már nem vagyunk ugyanazok mint pár éve...és lehet hogy ez hiányzik a párunknak...akkor is ha a lelke mélyén tudja,hogy az ő gyermekét gondozzuk és imádjuk...attól még hiányozhat a nő a szerető a gondtalanul átbulizott éjszaka, a közös színház a vacsi....és szerintem ez bennük is (valljuk be néha bennünk is) feszültséget kelt. Dehát ezt mégsem lehet mondani hogy az a bajom hogy szeretnék veled kettesben elmenni sétálni a duna partra aztán beülni egy pizzára valahová mert lehetetlen.....és marad minden este ugyanaz...anya, feleség, poló-melegítőnadrág, felcopfozott haj, karikás fáradt szem, kisbaba, szendvics, tévé.......
Persze nem felmenteni akarom a pasikat...csak amióta nálunk ekkora "zűr" volt igyekszem kicsit jobban átélni a férfi oldalt....néha megy, néha nem :wink: . Ők is csak emberek :wink: :wink:

KépKép
peni

Edit: tényleg Sasadon laktok? ÓÓ akkor akár negyed órára is lakhatunk egymástól. A pataki cukire gondolsz biztos, sajnos ismerem a helyet túl jól :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Csak szélsebesen, Neked, Szilvi :D

Mesi 4 hónapos volt, amikor rendesen visszaállt a ciklus, Zaza 18 hónappal fiatalabb, Zaza 8 hónapos volt, amikor visszaállt a ciklus. És mindkettőnél rögtön rendesen, rendszeresen. Most Saci után viszont még mindig nem rendszeres, pedig több is volt. Szóval gyerekenként is változik :wink:
Mesit szoptattam, de nem végig, talán az utolsó 2 hónapban nem, majd miután Zaza megszületett, akkor újra (kérte, én meg miért ne adtam volna).

Lilla 2 barackot megeszik? :shock: Saci 1/2-et egyszerre :roll: na jó, kölespéppel, de félnél többet még soha nem :roll:

Na dugulok mára, mindenkinek további szép estét!!!

Csöre
csöre74

Csöre, még egy picit maradj.

Kép
Kép
cs_erika

Csöre: ezt a kölespépet hol veszed? Ez olyan mint a sinlac? Arra az van írva, hogy rizs és szentjánoskenyérmag örlemény....azzal is lehet sűríteni, dúsítani...de ez édes.
Néha a főzelékbe tennék egy "sűrítőt" és nem mindig rizst...arra jó ez a köles? Ez nem édes?
Na jó sokat kérdeztem egy szuszra :oops:
Köszi előre is:-)

KépKép
peni

A kölespépet hogyan csinálod? A kölesgolyóból, vagy lehet kapni valami alapot? Egyáltalán hol találok ilyet?

És amikor rízzsel sűrititek a gyümit, akkor azt hogyan, hogy ne fuldokoljon tőle a gyerek?

Kép
Kép
cs_erika

Egyébként én is csatlakozom a kajásokhoz.
Zsófi egyszerűen sztrájkol szerintem. Amint meglátja a kanalat nekiál ordítani. Így a tízóraiból ma szopi lett, aztán az ebédből is. A délutáni alvás után sikerült bekajálni sütőtököt krumplival. Az uzsi is szopi lett, mert ismét ordítani kezdett.
Nem tudom mi lesz így.

Na megyek, dr House

Kép
Kép
cs_erika

sziasztok megint egy villám bekukkra fürdés előtt:

Tetyk: http://www.topshop.hu/index.asp?tn=prod ... &pid=80218 :wink: nálunk ezerrel nyomja a teleshop. Erre tegnap kiderült, hogy hiánycikk :evil: :evil: :evil:

Kriszti, örülök, hogy alakultok! Sajnálom nagyon a veszekedést... :(

Csöre, szerintem az adja vissza a pénzedet, aki a tgyást utalta, őket kérdezd meg!

Csatlakozunk a kisevők táborába, és nyugi Edit, Levi sem eszik többet: délben egy kis főzi, du. egy kis gyümi, este tejpép vagy sinlac. Mennyiség max 60-80 g. Azt mondta a védőnő, jól szopó babáknál ez normális!!!
Ma mondjuk bevágott 100 fölötti főzit husival délben, aztán fél délután hányta kifelé :?
Egyébként a gyorsevésben is rokonok Sacival, ő is 4-5 perceket szopizik, de van, hogy 1-2-t :lol: Nem csoda, hogy nincs türelme a kanállal vacakolni. :lol:

Na eldugulok, jó éjt! :D

Kép
vickybabe

ja Biga.csiga, már délelőtt is akartam írni, csak akkor (is) rohantam...a képek valami fantasztikusak! Tényleg nagyon helyes pasi Milán!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

kiolvastam Harry Potter, napokig az ágytársam volt, most pedig hiányérzetem van.. :cry: :lol:

Nagyim jól van, túl va a műtéten, Nagypapámnak pedig csak pénteken mondanak eredményt..

peni:
Utólag is sok boldogságot nektek!

Sinlac:
Én azt szimplán adom, a vacsoránk 250 ml Sinlac szokott lenni, ugyanúgy bekeverem vízzel, mint a tápszert.

Kirszti:
Sajnálom a veszekedést, azüta sem tudod, hogy mi volt a valódi oka a kirobbanásának? (ha jobb passzban lesztek majd, akkor szólj, mert majd én is szeretnék kérdezni valamit, de ráér, előbb hozzátok rendbe magatokat : ))

Erika:
ha sztrájkol, akkor nincs más hátra, szerintem egy pár napot pihentesd a dolgot, ne vedd elő még acsak a kanalat sem. 2-3 nap múlva próbálkozz újra.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép estét!

Csöre: Köszi a gyors választ! Kicsit kavartam, melyik gyerkőc az idősebb :oops: :shock: :?
Nekem így Lilla után még semmi, de semmi sem...Azaliat szedek, de ciklusra utaló leghalványabb jel sincs, pedig Apa épp a nyaraláson mondta, hogy az első két baba között kicsi korkülönbségre gyúrunk. Így aztán könnyű is :shock: Cicihuszár leányommal :lol: :lol: :lol:
Ááá, a mennyiségen ne is aggódj, Saci legalább háromszor eszik, Lilla egyszer hajlandó naponta, de ha elmarad (pl. ma autóztunk sokat, sok megállással), nem is hiányolja. Minden jobban érdekli, mint kanállal enni :roll: Sebaj, nem siettetem, egyelőre köszöni, jól van :D Ja, és csak azt eszi meg, ami kb. üvegreszelős alma sűrűségű, ha van benne zabpehely, akkor már nem az igazi.

Peni: én egyszer próbáltam zabpelyhet, az kb. olyasmi lehet. Én az Auchan-ban vettem a biocuccoknál, direkt babáknak.

Jó éjt, holnap! :)

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

peni:
Milupa 7 gabonás gabonapép. Lehet kanpi tescoban, auchanban. Nagyon tuti, sűríteni szuper vele, én joghurtba, főzelékbe, gyümölcsbe kevertem, Anna imádta, és sokéig elég! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép

Kép

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Sziasztok!

Képzeljétek el kicsi fiam ma elmondta a Morzsa kutyám hegyezd füled című verset. Annyira meglepődtem, az elejétől a végéig elmondta, úgy hogy eddig soha egy sort sem mondott belőle, mindig velem mondatta.
És elkezdett építeni legóbol, olyan vonatot épített a héten, hogy csak lestem. Olyan büszke vagyok rá!

Én most eltünök pár hétre. Pénteken elutazunk a szüleimhez, legalább 3 hétre (de több is lehet). Nem leszek internetközelben, mindenkinek kívánom a legjobbakat addig is. Nagyon fogtok hiányozni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jaj de édes Lila!

Biga-csiga: Milán szuper kis pasi. Nagyon jók a képek.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Biga-csiga: anya családtámogatási osztályvezető...
Kriszti: nálunk is volt balhé a múlt héten, sajnos Benedek is hallotta-látta... el is pityeregte magát, meg csak nézett nagy szemekkel, de én sem hiszem hogy nyomot hagyna, ha csak ritkán fordul elő.

kölespép: én dm-ben vettem

megint brutál éjszakánt volt, én nem tudom hogy bírja ez a gyerek ilyen kevés alvással, nekem nagyobb alvásigényem van mint neki... :roll:

megyek is kihasználom amíg alszik

amúgy nálunk is kajasztrájk van, de ha ott van apa és szórakoztatja, akkor eszik mint a kisangyal.

na, felébredt... ááá

Szilvi
Kép
xania9

Jó reggelt!

Sziszi: de édes és szép ez a Lilla lány!!!!

Enikő: gratulálok Leventének és jó utat Nektek!

Xania: nincs Benedeknek melege? Nóra is pocsékul alszik (mondjuk éjszaka kiválóan), de két napja, amióta kicsit lehűlt, többet és jobban alszik napközben.

Peni: igazad van, hogy a férfiak agyával is kéne látnunk a dolgokat! De nekik is a mienkkel! Nem?

Csöre: mei tai-hoz kérdésem lenne - hol jobb megkötni a vállrészt? A gyerek feneke alatt, vagy a hátán?

Ciklus: szerintetek normális, hogy szülés óta 35-38 napra jön meg és az első két nap ömlik?
magdolnasz

Jaj, bocsi, Erika, rögtön kikapcsoltam tegnap a bejegyzés után :(

Kölespép: DM sajátmárkás, nem édes, olyan apró pehely-szerű. Főzelékhez is jó, bár még nem próbáltam, én arra rizst vagy krumplit használok.

Magdi: amíg kicsi volt, a hátánál kötöttem, de már régóta a feneke alatt. Neki is kényelmesebb.

Ennyit nagyon gyorsan, majd még jövök, csak Saca nyűgös, szerintem aludni akar.

Csöre
csöre74

Ja, rizst én jó masszásra főzöm, de mást nem csinálok vele, nem turmixolom. SAci már megküzd vele, de nem biztos, hogy minden gyerek értékeli, ha darabos cuccot kap, ráérnek még :wink:

Csöre
csöre74

Magdi, ciklus: nekem áprilisban jött meg először(szinte napra pontosan 1 év kihagyással)
Utána úgy nézett ki, hogy elsőre 23 napra jött meg újra, utána 24, 27, és végül 32 napra. (az utolsónál volt egy poz. tesztem. Erre mondják, hogy természetes szelekció) És csak az utolsónál volt sokkal erőssebb, mint a többi.
Viszont nem biztos, hogy visszaáll a régi "rend", és az is természetes, ha sokkal erősseb, mint előtte volt. Ha rendszeresen jön meg ilyen időközönként, akkor nem gondolnám, hogy aggódnod kellene.

Csöre, köszi a választ. Majd veszek egy zacsival. Megküstoltatom a lánnyal. Bár nem tudom hogyan fog reagálni. Mostanában nyűgösek vagyunk, és semmi sem érdekli a cicin kívül. (szerintem jön a foga, bár még semmi sem látszik)Ha jó kedve van akkor ma megint próbálkozom kanalazással, de ha nem, akkor azt csinálom amit Mági mondott. Nem akarom, hogy megutálja az evést.

Kép
Kép
cs_erika

Kriszti, mi újság? Hogy vagytok, lecsillapodtak a kedélyek?

MOfflival mi lehet?

Hannáék nyaralnak?

Kép
Kép
cs_erika

Csöre: a kölespépet, ha főzelékhez keverem, nem is kell higítanom, csak simánbelekanalazom, mint a gabonapépet?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok.
Amióta tud állni a Joel majdnem le sem akar ülni, és már rugózik is hozzá, nagyon édes.
Az evéssel mi ott tarunk, hogy reggel 5-kor ébred először akkor kap tápszert alszik 8-1/2 9-ig akkor tejpépet, ebédre főzeléket és uzsonnára gyümölcsöt kap.
Már adtam neki olyan főzeléket is amiben van hús (csirke), nagyon ízlett neki, hála istennek úgy néz ki, hogy nem lesz válogatós.
Vettem neki olyan tejpépet ami kekszes az is ízlik neki.
Így már 3 evést végül is kicseréltem neki. Nagyon szépen eszik kanállal, már előkét sem kell elé raknom, mert nem keni szét és nem eszi le magát.
Foga még továbbra sincs neki, van egy barátnőm neki 2 nappal fiatalabb a lánya és már két foga van.
Nem egyformák a gyerekek, a nagyobbik fiamnak 8 a középső fiamnak már 4 hónaposan voltak fogai. Majd kibújik, ha akar.
Én nem mertem még neki venni ilyen köles meg rizses pépet, de ezek szerint ti már adtok a babáknak, így kipróbálom majd én is, mit fog hozzá szólni.

manocskak

Na, vagyok. Azt hiszitek, elaludt? Hát nem... falu végén dolgoznak az ácsok... és a falu vége a szomszéd ház :? ok, fel kell építeni, egy szavam nincs, mi is kopácsoltunk, amikor építkeztünk. Csak én hülye nem csuktam be az ablakot, és Sacit láthatóan zavarta a still... a cicit viszont nem engedte, hogy becsukhattam volna az ablakot.
Erika: ha nem jön be a kanál, próbáld úgy, hogy szopogathassa a kaját (olyat, ami puha). Mondjuk barackot. Lehet, hogy az jobban bejön :wink:

Magdi: ciklus: bármi normális. Majd beáll :wink: Nekem: 2,5 hónapra az első, majd 56 nap, majd negyvenvalahány, majd harmincvalahány... és változó az ereje.

Mági: én vízzel oldom fel, ami rá van írva, és azt keverem a gyümölcshöz. De gondolom, ugyanolyan, mint a gabonapép, csak azt még nem próbáltam.

Móni: ez tiszta köles, nincs benne más, elvileg.

Hanna igazoltan van távol :wink:

Enikő: jó pihenést!

Peni: tetszett, ahogy fent leírtad a pasi-agyat :wink: hát, egyik pasiban nagyobb az empátia, másikban kevesebb.

Lilla nagyon édes :D és ügyes! Hol voltatok, Szilvi?

Csöre
csöre74

Jó reggelt

Peni 100%-ig igazad van az anyabőrrel kapcsolatban de azért mégis... :oops: még nők maradtunk igényekkel ,vágyakkal....Érezzétek jól magatokat,s Uj erovel ki pihenten folytathassátok a hét után ott, hol abba hagytátok. :wink:

Kriszti igz van ez-az extra-szuper dolgokkal minnél inkább akarjuk,hogy jól sikerüljön annál iizesebb dolog sűl ki belőle.Ilyen vita nálunk is elő szokot fordulni sajnos, mert fáradtak vagyunk ,vagy rossz az idő, vagy hold fogyta van ,vagy mert ép még magunkhoz sincs türelmünk de a végén csak megbeszéljük.

Biga.csiga 18-20 ev múlva vigasztalhatod a vérző lány sziveket mit a szivtipro fiad tört össze :lol: micsoda pasi...

Viky nahát ténzleg délidőben mást sem mutogatnak tvben. :oops: Nézzek csak nem látok.

Mágnes de jo,hogy jol van a mamád,szurkolok,hogy tatáddal is minden rendben legyen.

Sziszi de aranyos Lillababa és azok a nagy kerek barna szemek.

Enikő bűszke is lehetsz Leventére,azt hiszem ennél szebb időszak nincs is mikor azt hiszed a gyereked nem is figyel igazán rád, aztán egyszer csak, előkap a tarsojábol egy Morzsa kutyát és még száz féle dolgot miről azt hitted nem is figyelt de közben száz radarral volt rád kapcsolodva.Gratulálok

Xania magam es csúdálkozom,hogy a gyermekem ki éjjel ugy ordit mint fába szorult féreg,hogy tud nap fénynél olyan édes-
deden nyugotan játszikálni :shock: :lol:

Magdi ismerőseim közűl is panaszkodtak,hogy szűlés után milyen bő lett és a ciklus idő is kitolodott de az orvosaik semmi féle elváltozást nem találtak gondolom akkor ez igy természetes. :(

Moni de jó hogy sikerűlt elkűldeni a fiukat táborba

Tetyk& a fiúk
tetyk

tetyk
Hát igen nagy öröm volt a számukra is az biztos, mert elég jó táborba lettek elküldve amilyenbe még soha nem sikerült őket elvinni.
Majd 2 nap múlva hozzuk őket haza, már előre hallom őket ahogy mesélik azt a rengeteg élményt ami érte őket. :D

manocskak

Móni: én nem adnám magában, szerintem úgy nem sok íze van. Ez tipikusan olyan sűrűsítő cucc...

Jaj, látszik, hogy csak gyorsszkenneltem az előbb...

Mági: örülök, hogy Nagyi jobban van, Nagypapának továbbra is mennek a drukkok!!!!

Enikő: ügyes a nagyfiad :D

Móni: ó, ez a fog kérdés látom, minden fogatlan-gyerek anyukát birizgál :D Nyugi, biztos ki fog nőni :D Addig sem harap Joel nyakon :wink: (meg karon, lábon, hason, stb...)

Tietek gyerekek is gravitációs kutatásokat végeznek evés közben? Állandóan repül a simlissapka (pici műanyag, abban lakik a kölesgolyó), onnan szóródnak a golyók, illetve a folyadékokkal is folytat kutatásokat, hogyan fröccsen... tudom, így tanul a gyerek :wink: édesen utánanéz a dolgoknak, hogy mi történik velük:D
Most meg Mesi a virágcserépből szedte ki... Vajon miért földes körben a szája?! :? :shock: Ráadásul ez akkora cserép, hogy meg sem tudom mozdítani :? a többit elpakoltam.

Na megyek, mert közben fő a kaja :D

Csöre
csöre74

Szia!

Ajánlom figyelmedbe, ha szeretsz utazni és szereted az extrém kedvezményeket!

Turisztikai - információs portáljainkon keresztül több száz szálláshely között válogathatsz, illetve exclusive üdülési csomagokat vásárolhatsz extrém olcsón!

Dióhéjban a vállalkozásról:
www.szallasszerviz.hu portál belföldi szálláshelyekről és kapcsolódó szolgáltatásokról ad információkat a hazai utazni vágyó közönségnek.

www.familytravel.hu portál kiemelten a családoknak szóló, gyermekbarát szálláshelyeket és a kapcsolódó szolgáltatásokat katalogizálja és teszi elérhetővé a családok számára.

www.aukciosutak.hu portál üdülési ajánlatokat, programcsomagokat kínál eladásra licit formájában, illetve direkt ajánlatokon keresztül.

Amennyiben szeretnéd igénybevenni az extrém, esetenként 40-50 %-os kedvezményeket, kérlek kattints az alábbi linkre és igényelj Travel Action Klubkártyát most díjmentesen!

www.szallasszerviz.hu/oldal.php?megnyit=1004

KépKép
kaqk
Debrecen

Magdi: de igazad van, a férfiaknak is kellene néha gondolkodni a mi fejünkkel, de kétlem, hogy az ő szenzibilitásuk ezt lehetővé tenné....igyekeztem árnyaltan fogalmazni :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Peni: :D :D :D

Köszönöm a "ciklusos" válaszokat! Nekem Nóra 3 hónapos korától van, és szinte pontosan 35-38 naponta. Majd lenézek a dokihoz, de megnyugtattatok!

Móni: majd mesélj, hogy tetszett a fiúknak a tábor!
magdolnasz

Nem sikerül F4-et visszatennem a helyére :?

Kriszti: na, most újra megnéztem a blogodat a fenti téma kapcsán :) (sajnos blog-olvasásra már nem jut időm mostanában, a fórumot is gyorsolvasom csak :oops:). Érdekes dilemma, igazából ilyen okok miatt (sem) írok blogot, mert most tényleg: hol a határ? Másrészről meg: milyen jó, hogy ezek a dolgok megmaradnak rögzítve, más erőt, ötletet meríthet belőlük. Hm...
Illetve ugyanez a fórum kapcsán is motoszkál bennem...

Csöre
csöre74

magdolnasz
Persze, hogy mesélek majd, hogy mit mondtak a fiuk a táborról.
De az is lehet, hogy csak vasárnap lesz, mert nem tudom, hogy szombaton mikor érünk haza.

Hétfőn biztos, hogy nem tudok jönni, mert Pestre viszem a nagyobbik fiamat kontrollra.

manocskak

Na képzeljétek el, voltam DM-ben. Vetem kölesgolyót. Azt már csak itthon vettem észre, hogy nem natur, hanem földimogyoróval ízesített. :shock: Szóval ez marad anyának nassolni. Hogy mikor jutok el újra?..... Szerintem holnap. majd meglátjuk.

Peni, most olvastam el figyelmesebben amit a férfiakról írtál.(én is gyorsolvasó üzemmódban vagyok mint Csöre) Hogy milyen igaz. A kérdés csak az, hogy ők belegondolnak-e a mi helyzetünkbe, mert szerintem szinte soha.

És ami ma történt. Tegnap kanálsztrájk volt. Erre ma, tízórai gyanánt bevágott kb 100 ml kekszes tejpépet (kanállal! 8) ), utána egy kis szopi, aztán elmentünk shoppingolni, aztán a mamához, és most amikor hazaértünk adtam neki őszibarackot pulykahússal (persze ezt is kanállal) és kicsit több mint a felét benyomta, szopi, és most alszik.
Ma kapott először husit. Remélem nem lesz baja, hogy nem úgy adtam neki ahogy mondják a kaja bevezetésénél. (csak pár kanállal) végül is nem hiszem, hogy sok hús lehet abban a bébi ételben, (az van ráírva 8%) a baackot pedig már eddig is ette.

Kép
Kép
cs_erika

Uff, Erika, pedig lehetett volna annyi eszem, hogy szólok, hogy több féle van. Bocsi :(

Csöre
csöre74

Sziasztok!!

Csajon,sinlacot hol lehet kapni????
És milyen vizet használtok?????

Kép
Kép
Kép
regina74

Mi a véleményetek a spirálról mint fogamzásgátló szeről, használt már valamelyiketek ,vagy tud valakit aki igen?

Tetyk& a fiúk
tetyk

BORI és NELLI babáknak,boldog 7.-et!!!! Kép

Kép
Ezt pedig,minden anyukának :wink:

Kép
Kép
Kép
regina74

Kép Kép
Kép

BOCSÁNAT A MINŐSÉGÉRT?GYORS TELEFONOS KÉP LETT :oops: