[quote="maszatmanó76"]K írta:maszatmanó76risz: igen, én is végeztem jogi egyetemet, ...
Kriszti: véleményed szerint a "jogi képviselő" az ügyvéd- vagy elegendő szakvizsgázott jogász, akit Kriszék kineveznek jogi képviselőnek ahhoz, hogy ellenjegyezze a házassági vagyonjogi szerződést? Én is először ügyvédet írtam, de azóta ez jár a fejemben, hogy a jogi nyelv inkább ügyvédet ír ott, ahol tényleg ügyvéd kell... Bizonytalan vagyok!
ööööö én nem végeztem még jogi egyetemet!

egyelőre ott tartok, hogy van egy jogi asszisztens végzettségem, és egyetlen félévem az egyetemen, (és még nincs meg a róma vizsgám

)
Zitocs, megfogtál a kérdéssel, én sem tudom a választ...
Milán álomszép! Istenem, azok a szemek..... olvadok
Móni, remélem most hogy a srác visszament az anyjához, rendeződik nálatok minden! És de jó, hogy mehetnek a srácaid táborba! Ez nagyszerű hír
MÁgi, szurkolok hogy minden rendben legyen a nagyszüleiddel!
Csöre nem is tudtam hogy cukorbeteg vagy?
Edit, a Bécsi úton van egy szuper fagyizó
Tetyk, örülök a sikeres vacsinak! Múltkor én is extra-szuper kaját akartam csinálni, hosszú időn át tanakodtam milyen fűszereket használjak... végül véletlen kimaradt a só
Rólunk: A vita felesleges volt, értelmetlen és ok nélküli. Egyszerűen rossz volt a kedve egész nap (azóta sem tudom mitől), nekem viszont egész jó, így estig volt erőm kedves, türelmes, stb. lenni. Azt hittem, ezzel teszek jót... kiderült inkább rosszat, mert így nem tudott egész nap belémkötni. Aztán jött az este, és Krisz jogi kérdése, amire megpróbáltam válaszolni, s megkértem, hogy addig vigyázzon a babára...és kiborult a bili... olyasmiket kaptam a fejemhez, hogy többet törődök mások életével és a fórummal, mint a saját családommal, stb. Én teljesen kiborultam, együtt zokogtam hangosan a gyerekkel. Éreztem, hogy ez az egész igazságtalan duma csak kendőzése valami más bajnak, de nem jöttem rá (most sem tudom), hogy minek. Aztán mikor már minden végzetesen rossz volt, egyszer csak észbe kapott, hogy szeret és nem akar elveszíteni és ne haragudjak. Elaltattuk Ágnest (11 is elmúlt), és megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy ha nem mutatja/mondja ki őszintén az érzéseit és szőnyeg alá söpri a gondjait stb., akkor a kapcsolat alapját, az őszinteséget/bizalmat vágja ketté. Megígérte, hogy változtat. Én pedig próbálok a tegnapi sokkból felépülni ls remélem a legjobbakat.
Már megint nagyon hosszú voltam, elnézést. Nyugodtan lőjetek le!