Pappilon: Arany kis Manócska! Milyen küzdelmes lehet neki...

Kineziológia biztos tud segtíeni, nem kell, hogy higyjenek benne...
Én meg most jöttem az oviból Ágicával, már megint beteg!

Úgy látszik nem tudunk megerősödni, folyton visszaesik szegényem.... Fáj a torka és láza van. Mondjuk Zsófi is fájlalta reggel a torkát, szóval lehet, hogy mindjárt hívnak onnan is.....
Viszont Ágica simán átsuhant az iskolaalkalmassági vizsgálaton. 23 pontot írt a 25-ből, szóval jövőre mehet suliba.

Amin én aggódtam, hogy nagyon álmodozó és nem figyel, arra azt mondták, hogy ő ilyen és ezt nem lehet fejleszteni.... És valóban nehezen ül meg a fenekén és olyan, mint aki nincs is ott (elfekszik beszélgetés közben), de mégis mindenre válaszol, szóval mehet....
Peti is gyanús nekem, mert kicsit ő is taknyi és nem eszik szívesen, lehet, hogy az ő torka is fáj????
Ja és Danianyu mégsem javult. A Daniról való egyeztetés úgy nézett ki, hogy a Daniapu orra elé nyomtak egy ultimátumot, hogy ezt írja alá és kész. Ha nem akkor a bíróságon elintézik, hogy csak a minimumot láthassa a Danit.... Az ultimátum meg úgy néz ki, hogy a Dani az anya tulajdona és örüljön, ha néha láthatja és hiába dumál, hogy a válás ellenére közösen kellene Danit felnevelni vegye tudomásul, hogy ők örök életükre ellenségek lesznek....
És szerencsétlen Danit most újabban 'betegen tartja'. Dani 2 hete volt 3 napig lázas.... Azóta antibiotikumokat szedet vele és nem engedi oviba, még ezen a héten sem.... Akik láttátok pénteken Danit! Így néz ki egy beteg gyerek????

Komolyan néha úgy érzem, hogy én nem vagyok normális....
1 hónapja kitalálta, hogy Dani allergiás és elvitte allergia vizsgálatra, ahol minden NEGATÍV lett, erre kisírt egy kontrolvizsgálatot, ahol megint nem találtak semmit, de addig erősködött, hogy kapott Dani valami befúvós gyógyszert (mintha asztmás lenne), hogy azt adni kell és nézzük, hogy javul-e.... Na de NINCS rosszul, NINCS sípoló légzése, akkor mi javul????? (50%-ban nálunk van Dani és nem allergiás és nem asztmás ebben biztos vagyok.)
Képtelen leszakadni Daniról és ugye, amikor a gyerek 'beteg', akkor őrá 100%-ban szükség van....

Szerencsétlen gyerek...