A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csibb Nekem megnyitja

Kép

Kép
rszg

enterobacter aerogenes-t találtak és vírusra semmi sincs, csak immunerősítés, bakteriálisra van az antibiotikum. Nem bizti,h kell szedni, dokim ki nem teszi a lábát a műtőből, csak holnap tunk vele dumálni.

Nemlajos: videjót a tapsiról!!! GRATULA és a többi kúszósnak is!!

Csibb: simán nem termel már tejet? Nem durran be? Bár valszeg azért mert már csak fejtél... mellizmozz :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

[quote="nemlajos"]
írta:
nemlajosLányok, azt hiszem, Döme megtanult tapsolni...
Legalábbis a két tenyerét ütögeti össze, és közben mondja, hogy tati-tati... :roll: :shock: 8) :D

(most odamentem hozzá, és megint kipróbáltam, hogy csinálja-e, és tényleg...!) :lol: :lol: :lol:

Eszti is csinálja, csak nem akartam eddig leírni, nehogy kamunak vegyétek :lol: , de ha már Ilda felvállalta, akkor jelzem, hogy Mi is csináljuk :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Kukli Üzenet: 3 szintben állítható 1X1 méteres rácsos járókámat eladom. Ha van érdeklődő, akkor Nektek baráti áron. ;) Hívj telefonon, ha érdekel!

Mennyi írtatok! :shock: Megyek olvasni....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

hehe, kukli drága, akinek eddig nem volt járókája, szerintem már eztán se lesz :D:D:D
És GYERE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!

(a upc-nél 3 hónapig ingyen minden van, ha most kötsz szerződést. Én máris kötnék, csak nálunk nincs, és nem is akarnak jönni... :( )

Katka, köszi a hírt!

Gyöngyi, a kis cseles! :) Látszik, hogy egy pár, biztos egy titkos randin egymástól tanulták :wink:
(azt már azért én sem vállalom be, hogy Döme próbálja utánozni azt, hogy Döme, de még csak annyi sikerült néha, hogy Böme... :D)

ööö... hja, vírus! Ezentúl akkor sose engedek antibigyót magamnak, és kapja be minden orvos, hogy ehhez is nekem kell érteni :?
(ideje lenne felnőnöm, vagy nem bíznom mindenkiben azon a téren, ami a szakmája... :? )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tapsoknak nagy-nagy gratula.... 8) Egyébként akartam már írni, hogy azok a babák, akik később kezdenek mozogni, korábban szoktak beszélni, mert vagy az egyik fejlődik vagy a másik. De valami tuti fejlődik, csak nem olyan látványos még. De majd amikor 1 évesen már 10 szót tud, hát az látványos lesz! :wink:

Pappilon: Nincsenek előre meghatázott óraszámok... Attól függ, hogy mi a gond és azt is ki fogja tesztelni, hogy kell-e még menned vagy sem. 1 alkalom nekem 1-2 óra között szokott lenni. A kruppra konkrétan nekem 1-szer kellet csak elmennem.
Amire számítsál: Az oldás nem azonnal hat, hanem olyan 3 nappal később és ez érzelmileg aznap elég negatív az oldott személy.... Szóval lehet, hogy Liza nyügös lesz, de ez teljesen normális...

Nemlajos: A doki a tünetekből tudja eldönteni, hogy vírus vagy baktérium. A vírusos betegségek általában 3 nap alatt lefolynak és reggel viszonylag jól vagy és alig lázas, délután elkezdesz lázasodni és nagyon magasra is felmehet. A bakteriális betegség ezzel szemben hosszabb lefolyású és folyamatos lázat okoz.
Sok doki azt csinálja, hogy 3 napig nem ad semmit. Ha az alatt nem lesz jobban a gyerek, akkor ad antibiotikumot.
De biztos van sok minden más is.... , én nem vagyok orvos....

Katka

katka22

jaj, csajok, a nagyim nagyon rosszul van... :cry:
anyum teljesen kivan, tegnap elesett, és most nagyon nincs jól, fullad, tele van vízzel, de nem tudnak segíteni rajta, ez szörnyű... abba fog belefulladni, hogy telítődik a szervezete vízzel. :cry: :cry: :cry:
anyut ma leviszi férjem, rá akar nézni, hogy mi a helyzet. én mondtam, hogy azonnal hozzuk fel Pestre. valami mentőautóval természetesen, nem a mi kocsinkba beültetve... biztos lehet pénzért ilyet bérelni... csak az a baj, hogy nem nagyon akarja otthagyni a lakását, de talán most, hogy már tudja, hogy milyen betegsége van, és hogy lehet, hogy közel a vég, lehet, hogy másképp gondolkodik... ez szörnyű, mikor az ember így retteg, hogy mikor van vége... ennél sokkal jobb egy hirtelen halál... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jaj csibb, nagyon sajnálom! :(
Szegény mamád, tényleg az lenne a legjobb, ha most valakihez odaköltözne. Eddig egyedül élt?
Gondolok rá sokat!!!

katka: én csak annyit mondtam, hogy a dokim szájából konkrétan elhangzott ez a mondat: "ez egy csúnya vírus, írnék fel antibiotikumot, de szoptat".

Lányok, nagy hír, ha így haladok, holnap kész a kanapéhuzat, és ha nem adom fel, a héten az összes többi kiegészítő is (puffhuzat, párnahuzatok). Maga a kanapéhuzat ugye csak az alap, már csak a két fejvégekkel kell összevarrnom, aztán tisztáznom, dísztűznöm, felvarrnom, és jöhetnek a kütyüzések a kiegészítőkkel 8) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi Kristóf dicséreteket!
Nemlajos örülök, h felfelé íven vagy, nekem is volt ilyen mikor Sárvárra költöztünk, h most már csak kreatívkodni akarok, el is végeztem egy 2 éves lakber sulit, meg elkezdtem festegetni aztán meg az anyagiak miatt mégis máshol kötöttem ki. Gratula Dömének a kúszáshoz és a tapsihoz!!! :)
Erpé köszi, igen Anyukám még itt van ( s talán hó végéig akar maradni) most jól jön mert így több időm lesz ezt azt nézni a házhoz meg nem utolsósorban az ügyintézésekhez
Papillon sajnálom Lizit! Gyors gyógyulást!!! Tigrisrucit bababoltban vettem még a tavasszal akciósan. Mindig rajtad teszteli le a kineziológus, h ha szükség van-e még oldásra ha igen akkor mikor és akkor fog visszahívni , és ahogyan katka is írta kb.1-2 óra egy alkalom. Katka sztem az oldás alatt vannak érzelmi kitörések, általában a sírás és ez jó mert akkor gyorsabban oldódik az blokk.
Betti Kristóf kb ugyan ilyen paraméterekkel rendelkezik :)
Banloka Krisztiánnak is gratula a kuszáshoz! Én is észrevettem Kristófon, h mikor kéri a kaját s ha még nincsen kész szó szerint veszekedik velem üüüüühhhh,ááááhhh, üüüümmmmm, stb
Csibb nagyon sajnálom a nagyit!

Olyan mérges vagyok aláírtuk a szerződést a tegnap tanukkal, h ne fizessünk ügyvédi díjat erre kötelező ügyvédnél megkötni. Ja, h fizessek nekik %-ot!!!!! Tudom, h sokan visszaélnek a szerződésekkel de akkor sem tartom helyesnek, h kötelező.
:evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

bababi, a % az csak egy irány, azé kevesebbet szoktak kérni az ügyvédek....
legalábbis Győrben muszáj, ha pl. 30 milla egy ház-lakás, csak nem kérhetnek 3 millát ügyvédi díjként!! kötelező az ügyvéd, a földhivatal csak ugy jegyzi be az uj tulajt, nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Nándi kb 7100-7200 g, és 60 cm..és 2550-nel született. miért szivattak engem enddig, hogy nem gyrapszik jól????
keményen van, h hisztizik, kéne nevelni..próbáljuk is...
ő ha meglát egy tálkát, vagy kanalat,vagy az előkét, és éhes, kitátja a száját, és addig úgy tartja, míg nem kap bele valamit:D
zazzy, én si féltem, h nem szopizik, ha túl sok HT van, de ráált..azért, mert nem adok neki smemi folyadékot, se forralt víz, se tea..igazából lustaságból, utáltam elkésziteni, mert össze 20 ml-t ivott meg csak mindig. kaja után most se hajlandó szopizni, de ht után félórával iszik egy jót ciciből.
ebéd főzi, utána fél-1 órával ksi szopi, du gyümi-az van, hogy csak 50 ml-de avasat azzal kelle beadni, aztán 6kor újabb főzi, 7kor fürdés után cici.
mindketten lebetegedtünk a férjemmel, aszondat a doki, vírus.
Nándi jól van, hála Istennek, nekem minden nyelés fáj...
férjem igy egész héten itthon van velünk, ez tök jó, csak nem így kéne :( így csak nyafizunk egymásnak egész nap, meg iszzuk a gyógyteákat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Döme baba jól beindult....kúszás, taps?! Gratula neki!!!!!!

Meg Krisztiánnak is. Meg minden babának!

Csibb, szegény mamád! Ez tényleg borzasztó, h várni kell a halált.... Kép

Mi ez a kineziológiai oldás??? Az mit takar?

Szonjának úgy néz ki, elmúlt a takonykor.... Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Pulcsi, nektek meg jobbulást!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Gratulálok a tapsolóknak, kúszóknak, mászóknak :) Mit csináljak Karcsikával, hogy beinduljon :?:

Csibb nagyid sajnálom..

Betti
KépKép
queen-bee

Betti: Majd beindul, ha itt lesz az ideje.... Légy türelmes!

Csibb: Nagyon sajnálom a nagyidat... :cry: Ha valaki ennyire rosszul van, akkor a legtöbb, amit tehetsz érte, hogy őszintén elbeszélgetsz vele és ahelyett, hogy azt magyaráznád neki, hogy ugyan már nagyi, meg fogsz gyógyulni, leülsz mellé és elbeszélgetsz vele arról, amitől a fél, az ismeretlentől és a fájdalomról. Engedni kell neki kimondani, tudni kell meghallgatni, akármennyire nehéz is.... :cry:

Banokla: Nem vagyok én gyereknevelési guru, hogy ne lehetne újat mondani.... Dehogynem.... :oops:

Nemlajos: Rossz koleszterinnel én Makrobiotikusan étkeznék. Ez teljesen kizár minden állati fehrjét. Rengeteg gabonát (rizs, köles, zab stb) tartalmaz és rengeteg zöldséget és gyümölcsöt.... Még fogyni is fogsz! ;) Keress rá a neten.

Pulcsi: Jubbulást Nektek, remélem Nándi nem kapja el!

Bababi: Ügyvédet nem lehet kikerülni.... :(

Tehuti: A kineziológia keleti orvoslásra épül, ami az embert, mint egy energetikai egységet tekinti, ahol ki-be áramlik az energia.
Tudod csakrák, meg meridiánok meg ilyenek.
Ha az energia rendesen áramlik, akkor minden klasz, ha nem tud rendesen áramolni, akkor megbetegszel. Ahol nem tud áramolni az energia azt blokknak hívják.
Szerintük minden blokk lelki erdetethez vezethető vissza.
A kineziológia izomtesztekkel segít egy adott problémáva kapcsolatos blokkokat feltárni és azokat oldani. Ha az oldás megtörténik és a blokk megszünik, akkor az energia újra szabadon áramolhat, azaz a beteg terület gyógyulásnak indul. A blokk típusa határozza meg, hogy milyen oldásra van szükség. Ezek viszonylag egyszerű technikák és bárki meg tudja tenni.
Remélem érthető voltam.... Én ennél jobban nem tudom leírni....

Katka

katka22

Tehuti: és örülök, hogy Szonja jobban van! :)

Katka

katka22

Kösz Katka az infót! Lehet, h van benne vmi, bár én nem vagyok ilyen beállítottságú.... :oops: De az jó, ha hisz benne vki, mert biztos csak úgy segít! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

katka, a gabonákkal az a bajom, hogy a beleim nem bírják (amikor ettem a zabkorpát joghurttal, konkrétan majdnem belehaltam a szélgörcsökbe), de azért utána nézek, köszi! (hm, semmi husi? Semmi íz... hát én ebbe belehalok!)

oppácska, aszongya: nem ajánlott: tej, tejtermékek, tojás, cukor, alkohol, kávé, élesztővel készült ételek, konzervek, mirelit áruk.
Gyakorlatilag ezen élek... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No lányok, én eldőlök, hosszú nap volt ez!
Jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Én nyitom a napot???? :shock:

Csibb: nagoyn sajnálom nagyidat, ilyenkor nem sok okosat lehet mondani. Töltsetek vele annyi időt, amennyit csak lehet!
Nekem tavaly márciusban halt meg a nagypapám (áttétes rákja volt neki is). Ő "szerencsére" gyorsan ment el, február végén még kocsival ment el az orvoshos és március végén már halott volt. De nagyon brutális volt az az egy hónap, főleg az utolsó 2 hét. Volt hogy nekem kellett tisztábatenni :(
Iszonyat volt látni, azt a közel 2 m magas erős embert, hogy mennyire összeaszódott és magatehetetlen lett :(
Bocsánat az offért!!!!

Tegnap jól elkiabáltam, hogy Lili az esti főzinek köszönhetően átalussza az éjszakát, ma éjjel 2 óránként kelt, mindig kért cicit és még kellett ringatni is. Szegény apája meg alig aludt, mert ha ő egyszer felébred utána nem bír visszaaludni :(
Hajnali 3kor, felsírt Lili, mentem be a szobába és majdnem megállt a szivem, mert apa ott tornyosult elöttem, Lilivel a kezében :) Észre sem vettem, hogy felkelt mellölem :)

Kép

Kép
gabka77

Jó reggelt!

Jelentem Anna tegnap négykézlábra állt, igaz csak 5 másodpercre, és elkezdett kúszni! Csak az a baj, hogy hátrafele halad, nem előre. :shock: :shock: :shock: :) :) :)
Vendég

Sziasztok, szép reggelt!

Csibb, sajnálom a nagyidat, próbáljatok tényleg mellette lenni, amennyit csak lehet. Nagyon messze lakik?
Az én nagymamáim is most nyáron mentek el, és amelyik igazán közel állt hozzám ő "tragikus hirtelenséggel". Vele kapcsolatban óriási hiányérzetem is maradt, mert tulajdonképpen egy banális műtét után nem ébredt fel (bár 76 évesen nincs olyan, h banális műtét), így tőle nem tudtam elbúcsúzni.

Gabka, Katalány is sokat ébredt most éjjel, pedig néhány napja megint egész jól aludt. Én már feladtam az okok kutatását, nem látok szisztematikus összefüggést semmivel...
Szakdogádról azóta nem írtál. Leadtad?

Bababi, ja, a bank a hitelhez nálunk is megkövetelte az ügyvédet (vagy legalábbis a közjegyzőt) az adásvételnél.

Pulcsi, jobbulást mielőbb!

Gyöngyi, Nemlajos, nem semmik a tapsikoló babák! :D

Ja, és Samu megkapja a H1N1 elleni szurit a jövő hét elején, beszéltem a dokival, és azt mondta, hogy az új influenza ellen Samunak javasolja.

Megyek is, mert mindenféle ügyek intézése vár rám.
Üdv:

erpé

lassan mindenki vonalzója eltűnik :roll:
gabka milyen rendes a férjed, vagy csak te aludtál nagyon be :lol: :?: sajnálom nagypapid, igen borzasztó, újra magatehetetlen csecsemővé válnak, méltóságukat elvesztik teljesen :cry: lehet, h ez kell ahhoz, h felkészüljenek a túlvilági létre :roll:

csibb:az sem jó, ha kiszakítjátok megszokott otthonából, de egyedül sem maradhat, nagyon nehéz....sajnálom :cry:

katka: nem Lizi megy, 10 rongy egy alkalom, annyira nekünk nem sos, de a Dani unokatesónak nagyon. Ő másfél órát mondott, de gondolom nem stopperrel nézi, és először az anyával végig mennek a családon, aztán megnézi Danikát is, eddig semmi nem használt neki, ők nem nagyon hisznek benne, azt sem tudják mi ez, de megpróbálják. Állítólag volt már ilyen páciense és rendbe hozta.

Gyöngyi: gratula a titkolt tapsihoz!!!

Nemlajos: szedjél telítetlen zsírsavakat, omega3, 6 halolaj, olíva, az is sokat segít a diéta mellett.

kukli: GYERE MÁR!!!!!! :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Na, szaporodik az ufók tábora oltást illetően :lol: :lol: :lol: najó, ez nem vicces tom...de Samunak tényleg fontos.

Lilloah: gratula Annának!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szakdoga: nem fejeztem még be, szóval halasztódik megint kicsit az államvizsga, nyárra. legalább addigra Lili is "eladható" lesz (remélem) és fogok tudni tanulni.
Be fogom fejezni, napokon belül, de januári államvizsgára úgysem tudtam volna felkészülni.

Igen, rendes a párom, ha nem alszik, akkor ő ugrik a gyerekekhez :)
Bár eddig nagyon éber alvó voltam, most úgy tünik szelektív lett az éberségem :) A gyerekekre azonnal ébredek, de a párom azt csinál amit akar, arra nem ébredek :)

Még a nagypapámhoz hozzá tartozik, hogy hihetetlen szégyenlős ember volt és szerintem borzalmassan megviselte, hogy én látom a "micsodáját". Az utolsó pillanatig ki akart menni wc-re és úgy kellett neki elmagyarázni hogy pelus van rajta, nem tud kimenni. utána meg le kellett fogni a kezét, mert elő akarta venni.
az a legborzasztóbb, hogy a mai napig küzdenem kell azért, hogy ne olyan ramaty állapotben jelenjen meg előttem, hanem a régi, erős, mosolygós papókát lássam
na tényleg befejeztem!!!!

Kép

Kép
gabka77

gabka :cry: :cry: :cry:

lilla, gratulálok Neked is, úgy látszik, ez a nagy fejlődések ideje! :D

Most hallom a slágeren, hogy valami dvd létezik valahol, amivel babákat tanítanak olvasni, két és fél hónapos ( :!: :!: :!: ) kortól!
40E a dvd...
Hávazze!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lehet a mai meccset interneten nézni valahol? Nemlajos? Te múltkor is nézted nem?

Kép

Kép
rszg

Nemlajos: Olvasó kisgyerekekről én is láttam műsort.... Biztos van olyan baba, aki meg tud tanulni, na de minek?????? :shock: Szerintem teljesen felesleges ilyennel terhelni a babákat....

Lilla: Nagyon ügyes Anna! És sok gyerek indul meg hátrafelé, majd menni fog előre is! ;)

Gabka: Papádat sajnálom.... :cry:

Tehuti: Nem kell benne hinni. Működik. ;)

Pappilon: Lemaradtam.... Mi van Danikával? :?

Nemlajos: Pont ezek tiltottak a makrobiotikában is... és a gabonát meg kell főzni, ez valami nyugati hülyeség, hogy szervezetünk bármit is tud vele kezdeni nyersen.... Én 7 éve úgy ettem, mint te... Ma már nem. És amint diétázom, érzem, hogy a szervezetem megkönnyebbül és hogy jó neki.... És a te szervezeted elég hangosan kiabál már.... :roll:

Katka

katka22

Rszg: Géza, hogy van? Túl van rajta?

Katka

katka22

Köszi Katka, bent van a kórházban, majd délben viszik be a műtőbe, kb. kettőig még aludni fog. Nagyon izgulok, remélem nem lesz semmi gond!

Kép

Kép
rszg

Lilla, Annának gratulálok a négykézlábhoz és a kúszásos haladáshoz! Hidd el, annyira idegesíteni fogja, h csak hátrafele megy, h pikk-pakk megtanulja a helyes irányt is. Katánál legalábbis ez volt :)

Papillon, Samu tavaly is megkapta a sima influ elleni szurit, szerintem közösségbe járó kisgyereknek ajánlott, pláne ebben az életkorban. Most nem adatok be neki kettőt (sok lenne a jóból), csak a h1n1 ellenit. És a mi orvosunk nem egy oltás-fan (pl. rota és bárányhimlő elleni szurikról lebeszélt), de erre rámondta az áment - Samu esetét ismerve. Neki most egy szövődményes influenza nem hiányzik.
És mi van Dani unokatesóval? Ő az, aki nyáron (v. késő tavasszal) született, ugye? Egyszer írtad, h bajok jelentkeztek nála, de nem emlékszem már. Meg lehet, hogy nem is írtad a részleteket. Persze ha túl indiszkrét, akkor inkább nem kiváncsiskodom. Mindenesetre drukkolok nagyon, h kiderüljön a bajok oka és / vagy használjon a kineziológia.

Gabka, nagypapádat sajnálom, ez nagyon szörnyű lehetett. Egyszer már meséltél róla, h Levit is nagyon megviselte...

Lépek főzni. Voltam piacon, meg végre leadtam a bölcsis jelentkezési lapot (előtte meg kellett csináltatni a lakcímkártyát).

erpé

Danika: súlyos refluxos, állandóan bukik, félrenyel, az orrába megy fel a tej, emiatt hörög, köhög, prüszköl, sír evés közben. És alig fejlődik. Keveset hízik, még meg sem fordult, 5 hós. És állandóan, szenved, sír, köhög, vmi gond lehet a nyelési reflexel. És folyton ijedt képe van. A szülés nagyon nehéz volt, sokat szenvedhetett, és itt jön a kineziológia, ami miatt bizakodok, h az akkor átélt traumát feltudják oldani.
És két kép róla:
Kép
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ja és jó, h nem mentünk talira, nem csak Danim de az egyik kuvaszunk is elkapta lizitől a kórt!!! Szóval, ha van ellenségetek, szívesen meglátogatjuk :wink: :lol:

RSZG: nagyon szorítok, h minden rendben menjen!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Erpé azt hiszem mi is csatlakozunk az UFOkhoz az oltást illetően, bár Korni most tiszta nátha betegen meg nem oltanak, azt mondták a tv-ben, hogy az iskolákban csinálnak felmérést ki adatná be és azt az iskolaorvos beoltja, (nekünk ráadásul ugyanaz az iskolaorvos mint a háziorvos) erről mit tudtok? Én is a tüdős szövődményektől félek...(az asztma miatt)

rszg Gézának drukk!!

Lilla gratulálok Annának, még 1 kicsi lány aki megelőzte Karcsikát..

Betti
KépKép
queen-bee

Szegény Dani!
Nekünk van egy ismerősünk, akiknél szintén azt hitték, h refluxbegtegsége van a kislánynak, de kiderült, h nem ez a baj, hanem nagyon súlyos gyomorszájszűkülete volt, azaz el sem jutott a gyomráig az ennivaló. Mondjuk nála nem a szopizásnál kezdődtek a bajok, hanem a ht-val, egyszerűen minden visszajött, ami nem folyadék volt.
És sokáig nem jöttek rá az orvosok mi a baj, jártak vele mindenfele, mire végre kiderítették. Mindenütt azt mondták rá, h reflux, idővel kinövi... a tünetek ugyanis megegyeznek. Azóta kb 3-4 műtéten van túl, és mostanra jött nagyjából rendbe, nemrég múlt 2 éves. Daninál ezt nézték már?
Lizi meggyógyult?
É

erpé

Pappilon: Arany kis Manócska! Milyen küzdelmes lehet neki... :( Kineziológia biztos tud segtíeni, nem kell, hogy higyjenek benne...

Én meg most jöttem az oviból Ágicával, már megint beteg! :? :shock: Úgy látszik nem tudunk megerősödni, folyton visszaesik szegényem.... Fáj a torka és láza van. Mondjuk Zsófi is fájlalta reggel a torkát, szóval lehet, hogy mindjárt hívnak onnan is..... :?
Viszont Ágica simán átsuhant az iskolaalkalmassági vizsgálaton. 23 pontot írt a 25-ből, szóval jövőre mehet suliba. :P Amin én aggódtam, hogy nagyon álmodozó és nem figyel, arra azt mondták, hogy ő ilyen és ezt nem lehet fejleszteni.... És valóban nehezen ül meg a fenekén és olyan, mint aki nincs is ott (elfekszik beszélgetés közben), de mégis mindenre válaszol, szóval mehet....
Peti is gyanús nekem, mert kicsit ő is taknyi és nem eszik szívesen, lehet, hogy az ő torka is fáj???? :? :roll:

Ja és Danianyu mégsem javult. A Daniról való egyeztetés úgy nézett ki, hogy a Daniapu orra elé nyomtak egy ultimátumot, hogy ezt írja alá és kész. Ha nem akkor a bíróságon elintézik, hogy csak a minimumot láthassa a Danit.... Az ultimátum meg úgy néz ki, hogy a Dani az anya tulajdona és örüljön, ha néha láthatja és hiába dumál, hogy a válás ellenére közösen kellene Danit felnevelni vegye tudomásul, hogy ők örök életükre ellenségek lesznek....
És szerencsétlen Danit most újabban 'betegen tartja'. Dani 2 hete volt 3 napig lázas.... Azóta antibiotikumokat szedet vele és nem engedi oviba, még ezen a héten sem.... Akik láttátok pénteken Danit! Így néz ki egy beteg gyerek???? :shock: Komolyan néha úgy érzem, hogy én nem vagyok normális.... :roll:
1 hónapja kitalálta, hogy Dani allergiás és elvitte allergia vizsgálatra, ahol minden NEGATÍV lett, erre kisírt egy kontrolvizsgálatot, ahol megint nem találtak semmit, de addig erősködött, hogy kapott Dani valami befúvós gyógyszert (mintha asztmás lenne), hogy azt adni kell és nézzük, hogy javul-e.... Na de NINCS rosszul, NINCS sípoló légzése, akkor mi javul????? (50%-ban nálunk van Dani és nem allergiás és nem asztmás ebben biztos vagyok.)
Képtelen leszakadni Daniról és ugye, amikor a gyerek 'beteg', akkor őrá 100%-ban szükség van.... :twisted: :twisted: :twisted: Szerencsétlen gyerek... :(

Katka

katka22

Katka: akkor az a múltkori mi volt?
szegény gyerek, na meg persze Ti! :(

Jobbulást a lányoknak és Peti remélem nem kapja el!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabka77 2009.11.04 11:31-kor.

Kép

Kép
gabka77

Ja és bocsi a panaszáradatért.... :oops:

Katka

katka22

Paoillon kicsi Dani remélem hamar kinövi a refluxot!!

Katka nem értem dani-anyut!? A feleslegesen adott gyógyszer méreg!! Ezzel veszélyezteti a saját gyerekét ! :twisted:

Betti
KépKép
queen-bee

Betti: te nem ismered a sztori mélységeit.... Ez nem Daniról szól, hanem az ő önző szeretetéről.... Már hallom a bíróságon, hogy a lázas beteg gyereket vittük korcsolyázni.... Az, hogy 2 hete volt lázas, az nem számít.... Annyira volt beteg hétvégén, hogy naponta 4-szer ki kellett fújni az orrát... Mondjuk Danianyu orrszívó-porszívóval szívja Dani orrát (középsős a Dani), mert pici fia szerinte nem tud orrotfújni és ugye akkor rá itt is szükség van.... :evil:
Na jó, befejezem a morgást.... Úgysem segít semmin.... :roll:

Katka

katka22

Rszg: Megy a drukk Gézának! +++++++++++++

Katka

katka22

Hoztam egy képet, sajnos nem a legjobb minőségű, de Kukli-Kata van rajta, ahogy lazán fél kézzel kapaszkodik. Kukli azt mondta, hogy Kata már néhány másodpercre megáll kapaszkodás nélkül is.... :shock: Hát nem semmi a kiscsaj! :P

Kép

Katka

katka22

Katka, ez valóban az anyáról szól, és nem Daniról... És persze, hogy egy anya az foggal-körömmel ragaszkodik a gyerekéhez, és anyatigris, ha épp arra van szükség, de úgy tünik, h ő nagyon beleragadt ebbe... És ennek a fia issza meg a levét. Nagyon kisbabaként kezeli, ahogy látom. Orrszívó-porszívó egy négyésfél éves gyereknek? :shock:
Ágicádnak jobbulást! És nagyon okos lányod van, 25-ből 23 pont!

Rszg, drukk Gézának! Majd mesélj, ha egyszer eljutsz ide.

KukliKata gyönyörű! És ügyes :)

erpé

hű, a két Danit sajnálom, szegények, kijutott mindkettőnek! :(

Kukli-Katának gratula az álláshoz!

rszg
: milyen meccs lesz ma? Ha megmondod, megpróbálok linket hozni :wink:

Katka: az a baj ezzel a makroizével, hogy tegnap egy csomót olvastam róla, és pl. a százalékokról tök mást mondtak. Tudsz ajánlani megbízható (és nem elszállt) oldalt?

Döme mára az önálló ivás tudományát szánta. Betettem mellé a varázsitatót, amivel eddig is volt, hogy játszott, de sose tudta a szájába venni, és inni belőle egyedül.
Most meg arra lettem figyelmes, hogy időközönként abbahagyja a játékot, fogja az itatót, és iszik belőle! :shock: :D
Igaz, tölteni még nem tud, de hosszú még ez a hét! :wink:

Na, megyek vissza varrni :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na megint egy holteres nap... egyelőre még nem aludt a kisfiam, mert a kocsiban sikerült neki negyed órát, és ettől szárnyakat kapott, pedig ugyebár mostanában 4 órát szokott délelőtt...
sikerült meghánytatnom is szegényt, mert miután megetettem vele a gyümit, adtam neki egy kanál stodalt, na hát ennek nem örült annyira, és elkezdett öklendezni, lehet, hogy félre is nyelte, és kihányta a gyümit... :?
azért drukkoljatok, hogy jó legyen az eredmény, de halkan súgom, hogy nem izgulok annyira emiatt... :wink:

Nagyim Szegeden lakik, az sajnos elég messze van. nem él egyedül, az anyukám bátyjával, de ő sajnos eléggé iszik, szóval nem vagyunk nyugodtak... anyu azt mondta, hogy azért kell drukkolni, hogy minél előbb túl legyen rajta... valószínűleg meg fog fulladni, ha minden jól megy álmában, mert a sok víz majd elnyomja a szívét... :cry: :cry: :cry: én ott lennék egész nap, de Szegeden sajnos nem megy... anyu mesélt neki Mátéról, és annak nagyon örült, végig izgulta az egész kálváriát, és egy csomószor felutazott vonattal, hogy láthassa, és még most is az ő sztorijai vidítják fel. :cry: itt bőgök basszus... sokszor gondoltam már, hogy az ő energiáit átadta Máténak... :roll: olyan hirtelen kezdett el rosszabbul kinézni.. szóval most a hétvégén lemegyünk mi is, viszem Mátét is. olyan szörnyű ez...

az apám sincs túl jól, neki meg elkezdett a szíve rosszalkodni, fibrillál a kamrája (asszem), és vizet találtak a tüdejében. most hajtják a vizet. szóval nálunk most nagy gáz van... :?

Gabka
sajnálom a te nagypapádat is. tényleg nagyon szomorú dolgok ezek! Erpé, a te nagyijaidat is!

Erpé
a simát most nem adatjátok be Samunak?
miért?

Rszg
nagyon drukkolok!!!!

Kukli
Kata nagyon ügyes, és hiányoztok!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, jaj, ez olyan nehéz....Most, hogy halottak napja volt, nekem is párzsor eszembe jutott a halál...brrrrrrrr....a hirtelen halál sem jó, de a hosszú szenvedés sem.
Apudnak mennek a drukkok! És Máté babának is!!! ++++++++++

Off: anyuék voltak 3 éve Horvátországban nyaralni hatan. (3 házaspár) ÉS az egyik férfi éjjel felkelt pisilni, megszédült, összeesett maghalt....basszus, aznap este volt a házassági évfodulójuk, voltak kettesben vacsizni stb. Mindenki nagyon kivolt, rendőrség, mentők stb stb....Még most is borzongok. Vmilyen embólia volt.

Gabka, ehhez is nagy erő kellett, amit papáddal csináltál!

Katka, ez a Danianyu??!! Féltékeny rátok, irigykedik a családodra, h ő nem tud ennyi vidámságot és mindenfélét adni. De ezt már írták/írtuk. ááááááááááááá.....hülyeeeeeee nőőőő!!!!

Kukli, gratula Kata álláshoz! Mikor jössz már????????????????

Nemlajos, te csak varrjál! :wink: Vagy add oda Dömének, lehet, ,már ez is menne neki! :lol:

Ha mi így haladunk, Szonja 1 évesen ki fogja mondani, hogy moszkvicsslusszkulcs. :lol: :lol: :lol: Mert mozgásilag nem nagyon történik semmi. Hátrafele szokott néha araszolni.... :)

Rszg, drukk Gézának, majd meséld el mi volt!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb kitartás...olyan nehéz erre bármit is írni..

Kuklit nem ismerem még, de cuki a kicsi Kata, (megint egy ügyes kiscsaj-ejnye Karcsika :) )

Tehuti írtad azt a halálesetet, meg a halottak napját..lassan 3 éve lesz, hogy a tesóm gyerekkori barátnője aki 20 éves volt finn-német szakos egyetemista kiment Finnországba gyakorolni a finn nyelvet egy családhoz, elmentek szaunázni és aztán egy tavi lékbe ugrottak-ez ott szokás-elmerült és nem találta a kiutat..másfél órát keresték. Utazása előtt még itt volt nálunk, mert Krishez járt németre..

Betti
KépKép
queen-bee

szóval a halál nekem is borzongató, és ott van iwiwen az ismerőseim között...

Betti
KépKép
queen-bee

szóval a halál nekem is borzongató, és ott van iwiwen az ismerőseim között...

Betti
KépKép
queen-bee

Betti, ez is szörnyű egy sztori! Jézusom.... :cry:
Volt reklámfilm forgatás??????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság