A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka
Jajj csak most olvastam vissza a dicsit :lol: ez igazán jól esett. :)
Mira tündér volt :) nagyon bírtam :) bár kicsit visszafogta magát

Mesi
:lol: no és micsoda dicséreteket kapok tőled is :ooops: elpirultam :lol:
Tök jó, h a tali előtt feltetted a nosztalgia képet...akkor úgy sajnáltam, h nem tudtam ott lenni..
Hát te nem lettél komp :lol: :lol: :lol: :lol: ezek a kép aláírások :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig láttam milyen ilyedten nézted a fejjel lefelé lógást :lol: mi ezt bim-bam-nak hívjuk. Ugye közben lóbálod ide oda és azt mondod bim-bam :lol: mint a harang nyelve

Regi
A te túrósod is isteni volt, férjemnek nagyon ízlett.

Mindenki főztje, szendvicse miegymása nagyon fini volt, csak, ha valakit még elfelejtettem volna megdicsérni.

Regi
Nem semmi Szeli, hogy babakocsizik. :lol: Lilla is ilyen nyughatatlan :lol:
Hát a lányod tényleg csúcs volt :lol: nem volt szívbajos :)
Akkor ha rászántad magad kérjük a szívecskés fülcsis képet :)
Puszi Szeli buksijára. Hidd el, ha mellette vagy is megfog történni .....nekünk már sikerült mindenhogy elvágódni :(

Miléna
Gratulálok a 2. foghoz.

Meryke, Ágica, Virnaka..jajj mindenki...asszem már csak én lógok aképekkel :oops: mentségemre váljék anyós nálunk volt a hétvégén, most jutottam csak géphez.
Szuperek a képek :)

Maggie
mert az úgy is volt :) Marica szórakoztatta őket, ők meg mind odamentek :lol:

Dettyk
Még 1x szívesen :)

Timi
Édes Rebeka, h így aggódik öcsiért :) és mire képes a testvéri szeretet :lol:

Silka
Ez nekem is nagy fájdalmam volt :( de majd legközelebb :)
Májusi tali yessss :lol: jöhet

Irina
Lilla sem iszik vizet...nekem is rá kellet jönni mit: Hipp-es tea málnás és almás, és kamilla illetve csipketea, de mindent csak langyosan. Ami pedig a kanalazást illeti ne izgulj hamar belejön.

Móni
Naaagyon jófej a játszóházas pasi, ezek szerint mi is bejöttünk neki :) bár látszott is. Olyan édes volt, ahogy igyekezett :)

Ktimi
Jók az uszis képek, meg az autós játék is :)

Dotildi
Gratula :lol: örülök, h motiváló hatással voltak Dorkára a kúszó-mászó porontyok :)

Bongyi
:)

Péterke
Boldog hófordulót :)

Na látjátok csajok ez a sok fejlődés is azt bizonyítja, h gyakrabban kell talit csinálnunk.

Köszönjük a köszöntéseket :) hát olyan hihetetlen, hogy már 7 hónapos az én nagy lányom :)

Most meg gmail-en képeket nézegetek :lol: de nem nagyon sikerült tegnap, mert mindig ledobott a net :(, de a ma reggeli kakó mellett :lol:
Annyira jó nézegetni ezt a rengeteg képet :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Péterke ezt neked küldöm :) elmaradt az előbb
Kép[/url]

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Péterkének boldogságos hófordulót!

Bongyi, hajrá Zitának is a kúszáshoz! :D

Dettyk, a dianás ínybedörzsölést mondták már nekünk is tippnek, mert állítólag nagyon jól hűsít. Én sem próbáltam ki.

Regi, köszi az infót!
Szelin látszott a talin is, hogy nagyon mozgékony :D Tuti, hogy hamarosan feláll/felül.

Úgy látszik, nálunk rövidülnek a napközbeni alvások. Kicsi lányom kemény 15 perc alvás után már aktívan berreg :shock:

Kép
dotildi

Sziasztok

Lilla és Péterke boldog hófordulót

Dettyk: Nagyon cuki Panna a dédivel

Regi: Szeli nagyon kis ügyi csaj :)

Fleur: Szerintem nem csak Mesi nézett ilyedten mikor bim-bam játékot játszottatok de Lillának nagyon bejön nagyon aranyosan vigyorgott :D

Meryke: Nagyon köszönjük még egyszer a hordózó használatot majd megháláljuk :) :wink:

Viranka: Míra egy igazi bele való vagány kiscsaj.Bálint meg egyszerűen imádnivaló :D

Timi26: Gratula Vikdaninak úgy látszik rendesen megnézett mindenkit ki mit és hogyan csinál :lol:

Silka: Lizi meg egyszerűen annyira édes és figyelmes :)

Lmóni: Gréti mellett tényleg nem sok időd lehet.....És tényleg hogy van a hátad?

Dotildi: Dorkának gratula a toltatáshoz :lol:

Bongyi: Zita is kedvett kapott :lol:

Mesi: Zsófi nem is olyan nehéz de egy nagyon vidám baba :lol: És nagyon jól bírta Míra hercegnő kiképzéseit :lol:

Képzeljétek amíg én itt írogatok Petra itt lennt mellettem a habtapin átfordult most először hasára úgylátszik ő is nézelődött elég rendesen :lol: De nagyon kedves volt hozzám mert fél 7 kor felkelt oda mentem megigazítottam mert fent volt az ágy támlájánál és kértem még egy picit aludjunk és visszafeküdtünk és aludtunk 7:44-ig. Ilyen se volt még én előbb keltem mint ő :shock:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Szeli térdel, az tuti :lol: :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Péterke boldog hófordulót!
Kép

K.Timi: Tök jó dolgokat vettél!8) Majd kérünk fotót a járókáról is!

Dorka, Zita csak így tovább, éljen a kúszás, mászás!

Bongyi: Akkor jót csavarogtak a fiúk.:D Majd számolj be milyen volt a pizzás csiga fogadtatása.

A kaszinózást Máté is elleste, ma éjjel a legjobb szórakozás hajnali háromkor a nyálfújás és berregés volt!:shock: :lol: Viszont kárpótlásul hétkor keltünk.8)

Ágica: Akkor Petra is beindult! Igazán nincs mit, örülök, hogy ilyen jó szolgálatot tett! Gondolkodtam, hogy vigyem-e, Apa le akart beszélni róla, de akkor így volt jó!:D
Petra milyen rendes kislány, akkor egy kicsit kipihented magad.:D

KépKépKépKép
meryke

Bongyi látom szabadalmaztattad :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKépKépKép
meryke

Regi: Jaj, de ügyes Szeli! Kis husimusi combikái! Azt én is akartam írni, hogy eszméletlen, hogy milyen mozgékony a lányod! :D

KépKépKépKép
meryke

Meryke!!! :lol:

Ágica! Petra nagyon ügyike!!! Szerintem tök szép a szeme! Nekem tetszett!!! :D Szexepil! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: Köszi a bókot :lol:

Meryke: Milyen jó mármint a mi szempontunkból hogy nem hallagattál apára :lol:

Kérdés:: Holnap megyek Petrával fejlődési neurológiára azért mert nem forog :lol: .Szerintetek elfognak küldeni melegebbre hogy mégis oda vittem közben meg már megindult? :? De basszus egy hónapja kaptuk az időpontot... :( Szerintetek :?:

Kép

Kép
agica1126

Ágica: Szerintem, ha már van időpontotok, akkor vidd el Petrust. Biztos, hogy nem küldenek el melegebbre :lol: Legfeljebb jól megdicsérik, hogy milyen ügyes lányod van! :wink:

KépKépKépKép
meryke

Ágica
:lol: pedig nem kell tőle tartani az égvilágon semmi baja nem eshet :) jógán tanutuk :)
Jajj, de jó :) motiváló tali :)
Szerintem nem, menjetek el, neked is jó lesz megnyugtatásnak, h megnézi valaki :)

Meryke
:lol:

Mesi
Hát te??? Ma még színedet sem láttuk :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Péterkének minden jót és nagy puszi utólag is minden mostanában hófordulós babának!

NAGYON JÓK A TALIS KÉPEK!ANNYIRA JÓ LETT VOLNA MEGISMERNI TITEKET ÉLŐBEN!Mondtam apának, hogy legközelebb nincs kifogás, szabit fog kérni ha nem úgy jön ki. :evil:

Gyors helyzetjelentés amíg Zétim alszik.

Képzeljétek ő is megtanult négykézláb közlekedni,teljes hátramenetben. :lol: Közben hintáztatja a fenekét teljes bedobással.Néha lehasal és úgy csinál mintha úszna,aztán irány hátrafelé. Megpróbálom felvenni és felrakom ha sikerül.

Második fogacska csak kínlódik, pici íny még van rajta. Annyira piros és duci, biztos fáj neki. :(

Ma megvolt a nagy áttörés: eddig csak gyümit és tejpépet fogadott el, de ma evett paradicsomos burgonyát . :D Ja és vizet is ivott! Eddig csak teát, azt is kb. naponta fél dl-t.

Úgy örültem az apró sikereknek! :D

Sajnos mindig van valami, előző héten ismét 2x volt a gázkazánszerelő nálunk. Mindig csöpög a víz valahol. :evil: Most jó a kazán, de valami még mindig nem oké. Azt mondta a szerelő, hogy ha a fűtésrendszerben szivárog a víz, akkor gáz van. Ugyanis 3 éves a társasház és divatosan a falba van minden beépítve. Vagyis akkor falbontás jön.
Penészedünk egy helyen ami nagyon gyanús....Tiszta idegroncs vagyok, nem a miénk szerencsére a lakás. De mivel garzon, ha bontanak addig hová teszem a gyereket és magunkat? Egy évet szeretnénk itt nyugalomban lehúzni még, jó lenne ha kibírná addig. :(

Bele se akarok gondolni, remélem nem a falban van a baj. :cry:

Irina: örülök, hogy jobban vagytok! Vigyázzatok magatokra!

Megyek megnézem a g-mailt, oda még nem jutottam fel ma. :oops:

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

A mai mérleg állása:
8.8 kg, 71cm

Madj még jövök ám!

Heni
KépKép
heni81

Annyira jó nézegetni a képeket! :D :D :D

Viszont lenne egy kérdésem. Minden anyukát beazonosítottam, manókat is azt hiszem... :wink:
Egy valakit nem nagyon sikerült. Közös képen bal oldalon akinek hordozóban alszik a babája. :oops: :oops: :oops: :oops: Gremese 77. képén egyedül vannak. Ki ő? :oops: :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ugye igy mosolygunk, ha teccik valami: Kép

Talis képek: ( sajnos én csak ennyit fotóztam, többetnem sikerült:-( )
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Tegnap lemaradt: Boldog hófordulót a kis kertész Lillának! :D

És boldog hófordulót Péterkének is!!!

Irina: szörnyű, hogy milyen szülők vannak!!! :evil: Én biztos ott nem hagytam volna VikDant egy pillanatra sem!

KTimi: fa járóka!!! Nekünk hálós van (még a régi), de anyósom szerint (aki egy kislányra szokott vigyázni) nagyon jól tudnak mozgásfejlődni fa járókában. (pl.: könnyebbe a felállás...)
Nagyon jó cuccokat vettél!!!

dotildi: gratula a kúszáshoz!!! Ügyi Dorka!!! :D

Dettyk: jó rendben, gyertek nyugodtan!!! :D

Regi: tényleg térdel!!! :D Milyen kis ügyes!!! :D

Ágica: mire eljutottam én is VikDannal mozgásfejlesztőhöz, addigra forgott. Utána kitalálták, hogy gyakoroljuk a kúszást, mászást meg a felülést és járjunk hetente konduktorhoz. Úgyhogy nem fognak hülyének nézni ne aggódj! (Bár mi 2 hónapja nem voltunk, mégis magától, segítség nélkül tanult meg kúszni, meg most már mászni is!) Erre ma megjött postán az akkori vizsgálat eredménye, hogy VikDannal enyhe visszamaradása van motoros fejlődésben, és segítségre van szüksége! :shock: Szerintetek?????????

Miléna: jaj, szegények!!! Drukkolok, hogy ne legyen baj a falban!!! Építkeztek, vagy lakást vesztek?

Én is szorgalmazom a következő talit, lenne még VikDannak 1-2 ellesnivalója! :D Pl.: szombat óta nem kaszinózik, viszont 1/2 6-kor felkel és nem alszik vissza. És még csak el sem játszik míg én készítem össze magunkat az oviba!!! :(
Szóval jó lenne, ha 7-ig aludna!!! :D

Az én sajtos-sonkásom receptje tök egyszerű: 1 csomag leveles tészta, amit vékonyra kell nyújtani és kockákra vágni, bele sajt meg sonka (jó ha valamelyik füstölt), összecsomagolni és mehet is a sütőbe!!!

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

nem is gondoltam volna, h ilyen jó hatással vannak a babák egymásra. Tök jó, h így beindultak a picik! :lol:

Ágica, mindenképpen menjetek el! Szerintem ők is tisztában vannak azzal, h ha 1 hónapos időpontokat adnak meg, akkor benne van a pakliban, h közben belejönnek a babák a dolgukba :lol: Egyébként meg lehet, h a következő fázishoz mutatnak vmi jó kis gyakorlatot. :wink:

Regi, nem semmi a kiscsaj. Bár azok után, amit a talin művelt, nem meglepő :lol: Ide a rozsdás bökőt, h ő lesz a következő felállóművész - már, ha eddig még nem tette meg... :lol:

Kőszegi Timi, nekünk is fa van, gurulós, állítható magasságú. És Lizi is 2 hónapos kora óta "oda van szoktatva". Szüleimnél meg egy kölcsön hálós van, de azt nem szereti annyira. Szóval szerintem fa, ha vesztek, bár nem tudom, h most érdemes-e még egyáltalán. Az is egy dolog, h megszokja-e, a másik viszont az, h viszonylag kicsi a tér benne, nekik meg napról-napra nő a mozgásigényük. Szerintem max 1-2 hónapon belül "kinövik" és az egész lakás kell nekik :lol: Addig meg a földre terített habtapin is elvannak. :wink:

Meryke, isteni a tablettás képed!!!!!! :lol: Lementettem magamnak, h ha kell, csak rá tudjak kukkantani. :wink:

silka
silka

Péterkének csajos hófordulót!

Kép

silka
silka

Henikém! Péterkének boldogságos 7. hónapot!!!!!!

Fleur! Miért nem voltam ma? (Ezek a képek pár nap leforgása alatt készültek).

Ezért: (A többi videjó formájában a g-mail-en van!)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna! Ágica és Petrus

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: Beszarás!!! És a gmailt még nem is néztem meg! :D :D :D (majd mingyá)
Asszem az a járóka is lejjebb költözhet...
Azt nem tudom, Zsófi jol rejtegeti a kilóit, de egyáltalán nem néz ki 9,5 kilónak!!!

Kép
Kép
timi26

TALIT MINDEN HETEEEEEEEEEEENNNNNNN

hihetetlen hazajottunk es mindenkinek min eggyel tobbet csinal a babucija

zsofi nagyon ugyi, szeli is, megh vikdani is meg petra baba is!!!!!!!!!!!!!! na meg a tobbiek is!

jah most hivott a bnom, akinel voltunk az egyeves bulijukon (kisfia 1 eves voltÍ), h miota zsombi latta liniket pofozkodni, o is azt csinalja, ha nem tetszik vmiiiii :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ui. emese koszi, h eszembe juttatad, h fotozzam le linike allasatt, olyan vagyok mint egy holtkoros

Kép

Kép
mmarica

Gremese,
úgy látom Nálatok is vége a nyugis időszaknak! :lol: Az, ahogy áll az erkélyajtó előtt! Felhúzta a redőnyt és kikívánkozik a kis drága a teraszra :lol: :lol: :lol:
Én is pont ezt mondtam a talin, h nem néz ki ennyi kilónak. Valld be, h pelusban mérte a védőnőtök Zsófit, amit telepakoltál nehezékkel! 8)

silka
silka

Gremese: kicsit sem tv függő Zsófi!!!! :lol:

Lehet a legközelebbi tali után minden baba szaladni és beszélni fog??? :shock:

Kép
Kép
timi26

A fotók alapján én is Szelire szavazok mint a következőnek felálló baba :D
Eszméletlen, mennyire begyorsultak a babák fejlődésileg, pedig nemrég hoztuk őket világra :o

Miléna, drukkolok, hogy ne kellje falat bontani!!!
Nekem volt benne részem augusztusban nagy pocakkal, épp a 40 fokos hőségben. Több helyen le kellett verni a vakolatot, aztán újra festeni szinte a teljes lakást, a ki- majd visszapakolásról nem is beszélve :evil: . Én meg a hálóban kuksoltam, és őriztem a festőket. :evil: Ja, mindezt egy újépítésű lakásban, 10 hónappal a beköltözés után. Épphogy kész lett minden Dorka születésére.

Tündéri Zsófi, ahogy bámulja magát a tükörben :lol:

Dorkának mindjárt kibújik a jobb felső egyes foga, már látszanak a recék. Ennek köszönhetően extra nyűgös napunk van :cry: És nem volt hajlandó semmit sem enni sem tízóraira, sem uzsira (uzsira legalább szopizott egy kicsit, de utána semmi) :roll:

Kép
dotildi

Jaj! Zsófi nagyon cuki!!! :D

Szeli is úgy be van indulva, fél 1 óta fent volt, és most tettem le (még nem tudom, hogy alszik-e, de csönd van :roll: ). Kapaszkodik ezerrel felfelé és térdel! :lol: Viszont a reggeli koppanásból tanult. Tök látszik, hogyha dől, tudatosan előre irányítja a testét, és teszi le a kezét! Így négykézlábra esik! Annyira aranyos!!! :D Kis okosom! :oops: :D

Ágica! Mert nem teszel fel magadról elég fotót!!!!!!!!!! :wink:

Én mindenkit megismertem!!! :D Úgyhogy bocsi, ha valaki azt szerette volna, hogy bemutatkozzak, és nem tettem... :oops: ez emiatt volt, mert én úgy voltam vele, hogy biztos mindenki ráismert a másikra... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ez tényleg egy motiváló tali volt! Hihetetlen, hogy mit el nem lesnek egymástól a babák! Többször kéne talizni, hogy átvegyék egymás jó szokását.

Ágica! Szerintem is vidd Petrust, ha már bejelentkeztetek. Majd - ahogy Silka írta -, szépen megdícsérik. :wink:

Heni! Nagyon jó ez a pár kép, amit csináltál! És Péterke felhúzott orral nevet... Halálos!!!!! :lol: :lol: :lol:

És bizony, nálunk már nincs nyugalom. Mindenhol feláll. Mint a pókember. Rátapad az üvegre, és úgy is felhúzza magát. A kutyákat sasolja állandóan, az egyik feltett képen meg a tükörnél bohóckodik magának.

Zsófi nem dundi, mert valahogy szépen eloszlik rajta. Biztos nehezek a csontjai... 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Boldog hófordulót Lillának Péternek és akinek most volt.

Nagyon jó az összes kép! :D
Jól meg néztem őket.

Mesi!
Neked szuper kis csajod van. :D

Timi26!
Gratulálok a kis pasidnak :D

Ágica!
A te kis csajodnak is gratulálok. :D

Kérnék kis segítséget a videóhoz valami lejátszó program kellene.
Na ezt most jól megfogalmaztam. :)

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mesi!
:lol: :lol: :lol: :lol: Zsóóófi... :lol:
Védőpárna: jó ötlet!!!
Megnyugodtam, hogy nem csak Szeli "hisztizik", ha valami nem sikerül! :wink:
Távirányító nálunk is figyelemelterelő eszköz! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna
Én is szorítok, h ne a falban legyen gáz.

Heni
Húúha

Timi
:lol: köszi

Mesikém hát nem tom miért nem voltál ma?? :lol: mármint ma reggel :)
Jajj nagyon édes Zsófi, főleg amelyik képen a lábújjait nézegeti :)

Dotildi
Szegénykém...

Regi
További megnyugtatásul Lilla is "hisztizik" :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Miléna! Én is szorítok! De tényleg jó, hogy nem a Ti lakásotok!!!

Hozzánk meg az előbb kopogtak be, hogy ők fogják felettünk beépíteni a tetőteret, és megnézik a falakat, hogy most milyen állapotban vannak... Merthogy "ha valami történik" (!), akkor tudják, hogy az nem előtte volt olyan. Köszi! :evil:
Meg hogy innen fogják a vizet felvezetni. De jó... most csináltuk meg a fürdőt. :evil: De azt mondják, hogy minden kijavítanak.
De ennek az egésznek nem örülök. Egyrészt, hogy laknak majd felettünk, másrészt, hogy itt fogna zörögni, és még ráadásul a mi lakásunkat is megpiszkálják... :evil: :evil: :evil:

Szeli kiment az előszobába, és csapkodja a járólapot! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

sziasztok

bocs a kisbetűkért de cica a karjaimban van, ma bújós napja van

micsoda hatással volt a babókra a tali :lol: :lol: ezért kell sűrűbben :lol: :lol:

mesi: téged is utolért a 48 órás műszak :lol: :lol: ennél már csak rosszabb lesz :lol:

miléna: remélem nem kell falat bontani

ágica: menjetek el, ártani nem fog, sőt biztos mondanak jó gyakorlatokat.
tessék feltenni több fotót magadról, hogy könnyebben megismerjenek :wink: :lol:

regi: szeli is turbora kapcsolt :lol: :lol:
nyugi cica is szokott hisztizni
csak nem csinálnak hosszú időre felfordulást. azért ti is fotózzátok le, hogy most milyen minden mert akkor ha valami történik tudjátok bizonyítani az igazatokat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

jól jár az óra végre :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

i.moni: el is feljettem mondani, pedig mar annyiszor akartam, h greti nagyon nagyon hasonlit rad! nincs veletlenul kiskori keped, ugy megneznelek egyutt benneteket 8)

Kép

Kép
mmarica

Küldtem videót a gmailre!
VikDan így "mászogat" ! :D :lol:

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt :D !

Én ébresztek újra :shock: :D ?

Nolkának boldog hófordulót!!!
Kép

Megyek g-mailre :wink: .
dettyk

Jó reggelt!

Nolkának boldog hófordulót!!! :D

Szeli tegnap délután összesen 1x fél órát aludt (az én nagy alvóm), gondoltam majd éjjel bepótolja. Hát nem úgy lett. 2x ébredt cumival, aztán fél 6-kor keltünk... :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

cumival = cumiért

Kép

Kép
regcsiken14

Boldog hófordulót Nolkának és Linikének!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó Reggelt

Boldog hófordulót Nolkának és Linikének.

Köszönöm mindenki tanácsát.

Regi: Látod akármit leírunk ide az tuti megváltozik legalábbis nálunk tuti :lol:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Sok boldogságot Nolkának és Linikének!

Kép

Megnéztem a videókat!
Timi26! Annyira édes! Azt hiszem, hogy a katonáknál gyakorlaton külön oktatják ezt a fajta, szögesdrót alatti laposkúszást! :D
Mesi! :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy van sok párnátok!!!
(Nagyon ügyesen kezelted a elesés-sírás helyzetet!)

Na Regi, akkor te is felkötheted a gatyád!

Meryke! Nekem a csigák nagyobbak lettek mint neked és házilag kutyult pizzás szószt tettem bele, de nagyon komálták a fiúk, hát még apa!
Tabletta: van ilyen is:

Kép

Ágica, gratulálok Petrusnak, majd írjál, hogy mi volt ma!

Hörcsög, itt van egy pár!
http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/ ... tszok.html

KépKépKép
bongyi

Linikének is boldog hófordulót!!!!
Kép

Nem látszanak a Babafalvás vonalzók :shock: .

Mesi, Végre láttam Zsófis videjjjót :lol: :lol: !! Tényleg életveszély :wink: , már előre félek, mi lesz velem :roll: . De nagyon jól csinálod, nem szabad ugrani minden esésnél, csak jobban megijesztenéd vele Zsófit...nagggyon jó a figyelemelterelés :wink: :lol: :lol: .

Timi26, Nagggyon ügyes Vikdan :D . Megfontoltan, komótosan, minden mozdulatot megtervezve, szépen szabályosan :lol: . Így kell ezt csinálni :wink: .

Panka este belázasodott, 38.2, reggel picit tortyogott szopizás közben :? , a lázat a fogára fogtam volna, mert egyébként nagyon aktív volt, de most nem tudom...lehet, hogy megfázott, de attól nem kellene lázasnak lenne :? .
Most is jókedvűen sikongat :roll: .
dettyk

Jó reggelt csatlakozom a korán kelők társaságához!

Regi
Pedig nekünk is így lett lakásunk :?
Szeli :lol:

Móni
Hidegfront van Lilla is megérezte :(

Azt hiszem megint van mit megnézni gmailen :)

Nolka, Linike Boldog hófordulót!
Kép[/url]

Áá nekünk is elég érdekes volt az éjszaka :? fél 2 szopi, 3 cumi, 5 sírás-majd tea, fél 6 ig bőgés aztán nyűglődés játék, majd cici és valamikor kicsit még elaludt, de végül fél 7kor ébresztő .....hmmmm
nem bírjuk mi a hidegfrontot. Meg amúgy látszik, h valamitől fáj a pocija ....csak nem tudom mitől, semmi újat nem evett tegnap...

Mesi
Még jó, h így körbepárnáztátok :lol: és a távirányító jobb mint a nyugtató..:lol: no és apa sem semmi a háttérben :)

Timi
VikDani :lol: lopakodva kúszik, mint egy kis harcos katona :)

KépKép
KépKép
fleur

Hát VikDan nagyon ügyes! Úgy bírom a hangját, a talin is azt hallgattam, hogy milyen pasis!!! :D

Fleur! Hát igen, van másik oldala is a dolognak... De elég furán adta elő a nő... :?

Dettyk! Pankának jobbulást!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Nekünk egész jó éjszakánk volt 8) Cica hajnal 3:40-kor(szokásos időben) felsírt és most nem volt hajlandó meglenni nélkülem. Összebújtunk a szobájában lévő matracon és 7:30-kor ébredtünk :lol: :lol: Apa meg felébredt 6:30-kor és várta, hogy átviszem a lányt randalkázni. Hát várhatott :lol: :lol: :lol:

Fleur Lehet, hogy a front nem tudom, de ilyet éjszaka már rég csinált. Ha arrébb mozdultam máris mozdult velem. Iszonyatosan anyás lett, nem tudom milyen lesz a mai napunk. Most épp játszik egyedül és ülve :lol: :lol: ( ez is ritka mióta állni tud )
Pocifájás Grétinél is van és szintén nem tudom mitől.

Mesivideo :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi Vikdani a kis megfontolt :lol: :lol: :lol:

Regi Hátha napközben aludni fog Szeli (nem sok esély van rá mert most fedezi fel a mozgás örömét 8) )és akkor te is pihenhetsz.

Marica A gyerekkori képeim mind anyuéknál vannak Ők meg 200 km-re. De ha jönnek hozatok velük fotókat és felteszem :lol: :lol: Most amúgy olyan időszaka van Grétacicának, hogy tényleg rám hasonlít jobban :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na leírtam, hogy egyedül és ülve játszik erre föl itt áll a lábamnál egy kézzel kapaszkodik a másikkal pedig veszettül rázza az üditős palackból lett csörgőjét :lol: :lol: :lol: .Azt hiszem ennyi volt az egyedül játszás :lol: :lol: :lol: .

Én L. puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi26! VikDan milyen megfontolt, óvatos duhaj! Nagyon jól csinálja! :D

Fleur! Szörnyű, mikor frontra érzékenyek, mert azzal nem tudsz mit csinálni... :?

Miléna! Hú... Remélem nem kell falat bontani! Még csak az hiányozna!

Regi! Szeli annyira édes, ahogy térdel!!!! Hamarosan tuti fel fog ákllni! :D

Bongyi! Köszi! Apa és én igyekszünk nem pánikolni, és akkor Zsófi sem fog. Sokszor fog még elesni, és meg kell tanulnia, azt hogyan kell, és nincs abban semmi, ha néha jön ez zanya. :wink:

Panka
hipp-hopp gyógyuljon meg!!!! +++++++++++++

És mialatt itt írkálok, két újdonságot produkált ZSófi.
1. NEm úgy esett el, hogy beverte a fejét, hanem állásból popsira, onnan rögtön oldalra fordult, és a kezével megtámaszotta magát. A fejhe így nem koppant! :D

2. Áll a dohányzóasztalnál, és kapaszkodva lépked. :shock:

Próbálok a lelkére hatni, hogy még csak 7 hónapos, ott van a sok játéka, amikkel vízszintesen lehet játszani, de Ő sz.rik mindenre! Ma már állt a kiságyában is.....
Mi lesz itt.

Anyu azt mondta, tegyem be nyugodtan a járókába, ott essen-kelljen, hogy megtanulja, hogyan kell. AZt hiszem már rájött! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: Látod pont ezt beszélgettük a fejlődésükről :D Nagyon kis ügyi.

Lmóni: nálad is működik leírtad és azonnal megváltozott :lol:

Dettyk: Pankának jobbulást,ma reggel Petra is úgy kelt hogy szipogott én is remélem nem fázott meg 2 hete gyógyult meg... :roll:

Fleur: Akkor nem sokat pihentetek :?

Sajnos én nem tudom megnézni a videokat mert nem nyitja meg ezt a MOV akármit elég béna vagyok az ilyenekhez hogy hogy is kéne... :oops: :oops:

Ági

Kép

Kép
agica1126

sziasztok!

Timi!
Vikdan annyira cuki. Igazán megfontoltantan mászik, csak a legszükségesebb mozdulatokkal. Na de minek is túlságosan kifárasztania magát az ember fiának?! :lol:

Emese!
Zsófit nem tudtam megnézni. Azt írta ki, nem videófájl. Miért?

Dettyk!
Botondnak is truttyog az orra tegnap óta. Én a fogzásra fogtam.
Ugyanis ma reggelre van 3. fogunk (Botondnak :lol: ) A jobb fölső egyes érkezett meg.

Most vagyok túl egy röpke 40 perces altatáson. De b@sszus úgy tányleg nem lehet elaludni, hogy a cumi mellé (amit még mindig én tartok) a saját lábát is megpróbálja begyűrni!!!! :shock: :shock: :shock:

Kislinike és Nolka!
Isten éltessen benneteket!

Marica!
Már akartam írni, hogy a pápá nagyon is lehetséges. Botond tapsizik és pacsizik. Pár napja magától elkezd tapsolni, és néz rám, hogy énekeljem a tapsi babát. Amikor elkezdem, akkor tapsol tovább és vigyorog, mint a vadalma.

Képzeljétek, tegnap nagyon megijesztett az én Törpe Egységem. Felállt az ágy mellett, és vmit el akart rajta érni, így rugózott ezerrel. Az egyik rugónál nem bírta megtartani magát, és tiszta erőből hanyatt vágódott. Akkorát koppant a feje a szőnyegen, hogy zengett a szoba. Égtelen sírás, alig bírtam megnyugtatni. Naná, hisz én is majdnem sírtam. Hogy a francba lehet ezeket az eseteket elkerülni????????

Ma megyek okmányirodába. Még az esküvő óta (majd egy éve) nincsenek átírva a papírjaim. 3 héttel ezelőtt jelentkeztem be és mostanra kaptam időpontot! :shock:

Szép napot!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?