A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

koszonjuk a koszontes!!

boldog hofordulot Nolkanak!

ezeket muszi folraknom! Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

Jó reggelt!!!

Talit! Talit! Talit!!! :D
Megint fél 6-ig durmoltunk nyikk nélkül!!! :lol: :lol: :lol:

Dettyk: nálunk is volt láz szombat délután, de azóta semmi! Én is a fogára fogtam!

Hát igen, megfontolt kispasim van! Látnátok akkor amikor ordítva csinálja ugyanezt!!! Ugyanis, ha nem vagyok a látóterében ordítva közlekedik és keres! Tegnap a konyhakövön találtam rá!!!

És ami még furi, hogy reggel amikor odaveszem magam mellé játszani megtalálja a telefonom, odagurul az ágy széléhez és bedobja mögé! De CSAK a telefonom, pedig tele van az ágy játékkal! :shock:

Gremese: naggyon ügyi!!! :lol: Milyen gyorsan rájött, hogy lehet fájdalom nélkül is esni!!! Rebekánál ez hónapokig tartott...mert ő az ülést kihagyta!

Megyek Rebeka szobát takarítani!!! Asszem egész napos elfoglaltság lesz... :shock:

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

Emese nekem sem megy megnyitni a videót:-( Nem tudod feltölteni valahova? Nagyon szeretném megnézni.

Vikdanit sem!

Heni
KépKép
heni81

Nagyon boldog hófordulót Linikének és Nolkának!

(Hello kitty just 4U Marica :wink: )

Kép

silka
silka

Homeos Lányok,

tud vki vmit a Sedatif PC-ről? Védőnőm ajánlotta nyugtalanságra. Sajnos mostanában az esti altatás (is) egy horror, Lizi veri magát jobbra-balra, kúszik-mászik, rugdos, közben meg leragadnak a szemei. És vagy 40 perc, mire megnyugszik...
Annyira sajnálom szegénykét. :cry:

silka
silka

silka: nekunk is volt ilyen idoszak, de elmult, bar nekunk kb 10 perc volt, de az kegyetlen :(

Kép

Kép
mmarica

L.Móni! Köszi a tanácsot, de szerencsére nem vagyok ma fáradt. Kb. olyan 3-4 naponta szokott kijönni rajtam, olyankor alszom Szelivel délután. Így jó! :D

Szelivel lent voltam a földön, így minden happy! :wink: Vigyáztam, nehogy megint elvágódjon. Reggel is volt egy kopp, utána 1 perc sírás... :oops: :?

Linike csodalány!!! Milyen ügyes, hogy ő is felállt!!! :D Gratulálok!

Szeli meg úgy ült ma, hogy a lábai oldalt, a térde behajlítva (na, ezt most lehet, hogy nem lehet így elképzelni, majd lefotózom :roll: )! :D

Éééés! Nem írok semmit, de Hipp sárgabarack tea melegen sima cumisüvegből... :wink:

Sense! Gratulálok!!! :D
Szelinek még csak nem is duzzadt az ínye... :roll:
Szerintem néha jobb, ha koppannak, mert így fogják megtanulni, hogy kell esni! Lásd Zsófit, hogy fenékre esik, Szeli pedig fél nap alatt megtanulta, hogy a dőlést előre koordinálja, hogy a kezére támaszkodva essen! :D

Naaa! Nem ám megfáznak a babócák!!! :( Mindnek jobbulást!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj! Linikének boldog hófordulót!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Utólag Isten éltesse Petikét, ma pedig Linikét és Nolkát!
Kép

Egyszerűen csúcs, mit tudnak a babácskák, gratulálok! Nemcsak gyönyörűek, de még ennyire ügyesek is!
Mi még nem is kúszunk, nem mászunk, ülni sem ülünk stabilan, de a védőnénink szerint még nem vagyunk elkésve... pedig már rakosgatom Ádót habszivacsra, csábító játékok közé, egyelőre popófeltolás van, a technika még kidolgozásra vár.

És akkor a meggyógyult Ádóról két friss kép:
Kép Kép

Kép
Kép
irina

...egyébként a korrigál (nem a koordinál) szót akartam használni, de mindegy... mostanában úgy látszik, összekeverem a szavakat... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Ádó nagyon helyes! Örülök, hogy meggyógyult!!! :D És tényleg nincs elkésve!!!

Kép

Kép
regcsiken14

És pár új kép

Hát Lilla így áll a pihiszék mellett :lol: Zsófi után szabadon :lol:
Kép
Kép

És állok mindenhol
Kép
figyeljétek a lábtartásom
Kép
pipiskedek
Kép

Hátha én is tudok úgy aludni, mint a papagájok Kép

Rámolás a konyhaszekrényben
Kép

Hol vannak az emberek????!!!
Kép

Minden út a szárítón keresztül vezet
Kép

Fürdés, mint a nagyok
Kép
Kép

Ez egy kicsit régebbi, de nem édes???!!! Kép

KépKép
KépKép
fleur

sziasztok,

Látom nagyon szupi volt a tali, mindnki áradozik!!!! A fotók szuperek, nagyon jól néz ki mindenki és az a sok kúszó-mászó babóca... olyan édesek

Nagyon ügyes babák vannak!Gratula minden újabb mutatványhoz ( ülés, állás...) és minden újabb fogacskához.

Mi jól vagyunk, vagyis Emma, nekem beállt a derekam tegnap, mozdulni sem tudtam, anyum volt itt segíteni, ma már mozog valamelyest.

emma nagyon rendi, tegnap a lebetegedés előtt kitakarítottunk, ő figyelt vagy az utazóágyból vagy az etetőszékből, édes volt!

mikor fáradt nagyon anyás, 1 m-nél nem mehetek messze, mert sír értem, v utánnam mászik és belém kapaszkodik és a lábamhoz ül. Édike!!!!
mennem kell.

KépKép
kaqk
Debrecen

Nagyon köszönjük Lányok! Tündériek vagytok!

Linikének pedig gratulálok a 8. hónaphoz!
Kép

És köszönjük a fantasztikus képeket a taliról, hiperszuperjó lehetett
Kedvenc képem amikor Maricát körbeveszik a Babák

Marica! Mekkora Baba már Lincsi, nagyon édes, és milyen jó, hogy ennyi habtapitok van :lol:

Irina! Örülök, hogy Ádi meggyógyult, nagyon helyes a képeken, micsoda gödröcskéi vannak a pofiján :lol:

Fleur! Lilla szuper kiscsaj, nagyon cuki :lol:

Mi jól vagyunk, Nolka még nem mászik, de tolatgat, és néha sikerül 4kézláb lennie, fekve a közelében levő dolgokért már megkűzd, elfordul az oldalára stb. Ülni és állni már nagyon szépen tud, bár még nem magától áll fel mint Zsófi :shock: . Már evett halat (bébiételben persze) kefírt, sajtot, sőt kiflit is adtam neki, de csak morzsázás lett belőle, viszont még mindig szopizik is este és reggel, meg néha napközben ha nyügi, nem is volt még náthás sem, küldöm neki tejcivel az immuncuccokat rendesen.
Ja és fogunk nincs még, csak dudorok

Én ha netezek is mostanában új-zélandi oldalakat bújok, ugyanis megfordult a fejünkben Apával, hogy elhagyjuk ezt az országot, persze az nem most lesz, és nagyon nagy falat, úgyhogy még csak játszunk a gondolattal.

Puszika

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Néhány kép

babauszi Kép
keresek vmi játékot
Kép
felálltam a kiságyban, és nagyon tetszik
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur, Kaqk: gyönyörűek a csajszik, tényleg pompázatosak!

Regi, Anitja, köszi! :D

Anitja, Új-Zéland? Az tök jó hely lehet, mi apával mindig Ausztráliába vágyunk (egyebek között)... 8)

Jubám, ritkán jössz, már nincs is netetek? Ne mááááááááááár.....

FLEUR, jut eszembe, kérdezhetnék Szigetszentmiklósról (lehet, hogy ott akarunk majd lakni): van ott bölcsi, ovi (állami, de akár magán is, ha nincs más)?

Kép
Kép
irina

Dettyk
Remélem azért már jobban van

Móni
:?

Mesi
Ne is mond...
Jááájjáááj ki fog kit körberohangálni legközelebb?????

Sense
Gratula a fogacskához!!!!
Jajj szegénykém....:cry: az az igazság, h nem nagyon tudod kivédeni. Lesznek még ilyen balesetek.

Marica
Éééédes pakolós Linike.

Regi
:lol: ne írj semmit, de tuti szeretni fogja :)

Irina
Nagyon jókedvű Ádi baba.
Igen van mindkettő :lol: nyugodtan kérdezz :) szerintem szuper hely én szeretek itt lakni, nekem csak a hegyek hiányoznak, de hát én hegyvidéki csaj vagyok....
viszont a Duna part csodaszép.

Kaqk
Tényleg nagyon rendi volt Emma, derekadnak jobbulást!

Anitja
Hát az nem semmi lenne.....Új Zéland nagyon szép hely :) szorítok nektek.
Nolka pedig nagyon ügyes :) és tök jó, h még mindig szopizk is és mennyi mindent eszik :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Micsoda fotók :lol: :lol: Emmácska, nagyon édes :lol: :lol:
Linike is milyen ügyi :lol: :lol:
Lilla meg nagyon-nagyon huncut :lol: :lol:

Kaqk Emmácska nagyon aranyos volt veled. Jobbulást a derekadnak.

Sense Gratula a 3. fogacskához :lol: :lol:

Anitja Új Zéland. Szép hely :lol: :lol: Na onnan nehéz lesz talit egyeztetni :wink: :lol: :lol:

Irina Ádi baba a kis huncut meg a kis ártatlan :lol: :lol:
Örülök, hogy már teljesen jól van. A popóemelgetéssel kezdődik minden. Hamarosan beindultok.

Ágica Na mit mondtak Petrusnak (ha jól emlékszem ma mentetek :roll: )

Minden betegeskedő babának jobbulást.

Linikének és Nolkának boldog hófordulót

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur Nagyon jó az avatarod meg a vonalzón is az új kép Lilláról :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Linikének és Nolkának boldog hófordulót!
Barátnőm kisfia, Csongor ma egyéves, innen is boldog szülinapot kívánok neki!

Mesi: védőpárna :lol: :lol: figyelemelterelés :lol: :lol:

Sense: gratula Botinak a 3. fogacskához!

Dettyk: jobbulást Pankának!

Heni: mi újság az elzáródásoddal? Javult már?

Úgy látom, Lilla és Linike is nagyon élvezi az önálló közlekedést :D Te jóóóóóó ég, mi vár még ránk (szekrényrámolás és hasonlók) :wink:
Ádi nagyon vidám kispasi! Nagyon jó a víz alatti fotó Emmácskáról! És persze a többi is!

Dorka azóta is rendületlenül tolat:
már megcincálta a nappaliban a függönyt (én meg izgultam, nem szakad-e rá az egész karnisostul, olyan erővel húzta), megkapargatta jó alaposan az ülőgarnitúrát. Olyan édi, útközben mindent jó alaposan megvizsgál. Néha ugyan bepipul amiatt, hogy a kiszemelt tárgytól távolodik, mivel egyelőre csak hátrafele sikerül haladnia.
Azt hiszem, most már tényleg itt az ideje beszerezni a konnektorvédőket és minden egyéb bababiztonsági eszközt.
Szerintetek ezeket az Ikeában érdemes beszerezni? Elég széles ott a választék? (úgy értem, van mindenféle szükséges cucc?)

Voltunk ma is úszni. Nagyon elemében volt Dóri: "cuppogva" tátogott a vízben, mint egy halacska, Apuékkal majd megzabáltuk. Lehet, eltanulta a halainktól? :lol: (amíg a kajáját készítem, és türelmetlen, rendszerint az akvárium elé teszem hordozóstul, addig bámulja a halakat)

Kép
dotildi

De dinka vagyok :oops: :oops:

Ma voltunk mérésen: 8070 gramm a kicsi Cicám a hosszát meg nem mértük.
A rendelőt igyekezett átrendezni, úgyhogy égtem mint a rongy a doktornő meg a védőnő meg körberajongta cicát :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur, köszi! Nekünk anyagilag Szszmiklós tűnik realisztikusnak (és kombinálható össze a vágyainkkal is), közel van az összes nagyszülőhöz, hévvel be lehet jutni a városba, ismerem a vonalat, szóval nagyon jó lenne... :D Az tök jó, ha van bölcsi. Remélem, férőhely is akad...

Dotildi, l. móni: köszi!
Dotildi: sarokvédők és konnektorba dugaszok tuti vannak az IKEA-ban, én is ott vettem az utóbbiakból. De valszeg hétvégén megyünk úgyis, megnézem, mi van, ha addig Ti nem mennétek, jó?

l. móni: szép Cica-méretek! ;-) Köszi a biztatást, remélem, Ádó is megindul lassan valahogyan. Csak annyira szeret a hátán :-)

Kép
Kép
irina

Móni: szép méretek!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Dotildi Mindent kapsz. Mi is vettünk még a hétvégén vakdugót a konnektorba mert kevés lett ami itthon volt. De a honlapjukon az "Annától" meg tudod kérdezni.

Kösz9 a méretdicséreteket :lol: :lol: A kis drágám 3810-el született, szépen összeszedte magát :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: 3810? és összeszedte magát? :-) Emma 2720 al született és még csak 6850g, :-( Mi vagyunk a legkisebbek!!! De egyszer majd utolérünk mindenkit!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Mi 2700 grammal születtünk és most vagyunk 6800 :D

Voltunk a dokinál Petránál minden rendben egy pici lazaság van a lábába azt kell tornáztatnom és 3 hónap múlva kontroll de azt kérte a doki hogy minden hónapban egyszer jöjjön a gyógytornász.És azt mondta Petrára hogy nagyon figyelmes és kiegyensúlyozott baba.

Fleur: Nagyon édes Lilla

Lmóni: Szép súly :wink:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Petránál=Petrával
mi van velem??? :shock:

Kép

Kép
agica1126

Ágica: Látod jó h elmentetek, mi az h lazaság?? mit jelent? De akkor megnyugodhatsz!

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja! Új-Zéland.... Nagy és bátor lépés lenne, és nem hinném, hogy megbánnátok!
Mennyi mindent eszik Nolka.... 7végén anyósom háztartási kekszet nyomott ZSófi kezébe. Én meg hagytam, végül is elmúlt 6 hónapos.
Azt az arcot látni kellett volna. A kíváncsiság és a kétségbeesés keveredett az arcán. Szopogatta, majd a fogacskáival harapott egy darabot. Na itt vettem el, mert a nagy darabbal nem tudott mit kezdeni, fintorgott, és nyújtogatta a nyelvét. :)

Sense!
Már 3 fog? WOW!!!!! :D Csak úgy alszik Boti, ha tartod a cumiját? Az elég fárasztó lehet, ha ilyen sokáig kell tartani... :roll:

Emma baba áll, úszik, rámol.... Fantasztikus kiscsaj!!!!! :D :D :D

Lillus arcán meg ott van egy nagy adag huncutság!!!!! :D
És úgy pancsol, mint a nagyok! Nagyon cuki pofija van! Látom, a mosdókagylót már kinőtte. :lol:

Látom azért Ádi is el van eresztve játékkal. :lol: Eszem azt a zsömle-pofiját! :D

Linike és a bőség zavara! Mennyi játék! Nagyon szép kislány!!!!! :D

Timi26! Amióta Zsófi állandóan áll, meg totyog ( :shock: ), nem igazán érdeklik a játékai. Bezzeg a mobilom! Meg a laptop!
Tiszta menedzser a csaj! Ma éppen a laptopomat püfölte az egyik kezével, miközben a másikban a mobilommal hadonászott. Ja, és mindezt állva! :lol:

Legyen egy májusi tali a Margitszigeten! Ez tök jó ötlet!!!!! :D

lmóni! Nagyon szép méretek!!!!! Az egyébként tipikus! Az első babások pironkodnak, miközben a dokinénik már ezer ilyen és hasonló esetet láttak. :lol:
Pl. mikor Zsófi két (!) alkalommal lepisilte a gyerekorvosunkat, én csak mosolyogtam.... Meg a dokinéni is. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja: Új-Zéland? Mi ausztrálián gondolkounk, mert néhabesokalunk mostanában egyre gyakrabban.... de olyan nagy falat, elköltözni a világ másik végére...... Nekünk vannka barátaink ausztráliánban, ott voltunk nászúton, nagyon megtetszett!!!!Ha költöznénk, akkor csak oda! Nekünk a világ legjobb helye!!!!!!
Egyetértek, sőt barátnőmék is Új-Zélandot célozták meg....Ott is van barátnőm, bár nem tartjuk szorosan a kapcsolatot, ja és van egy kontaktja a barátnőmnek, aki a vízummal, munkavállalással kapcsolatban segít, azt hiszem hamarosan budapestre jön.
bocsi csak lázba jöttem, ...menni akarok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, L.Móni, köszi az ikeás infókat!

Szerintetek hogyan lehet leszoktatni egy babát a fogcsikorgatásról?
Dorka kb 1 hete kajálás közben, két falat között csikorgatja a fogait :roll: Én meg frászt kapok tőle. Egyrészt kiráz a hideg, másrészt tartok tőle, hogy tönkre teszi így a fogait.
Benyúlok a szájába a kisujjammal, amikor csikorgat + mondom neki, hogy "nem szabad", de eddig sajnos nem sok foganatja van.

A múltkoriban szóba került, hogy ki hogy adja a meggyet a csöppségeknek. Hát én meguntam a passzírozást, főleg azért, mert a meggy húsának java a szűrőn maradt, csak a lé folyott át. Ma volt negyedik alkalom, hogy Dorka úgy kapta a meggyet, hogy felolvasztás után jó alaposan összeturmixoltam (a héj is jó apró lett), nem szórakáztam a szűréssel. Semmi baja nem lett tőle.

Juba, merre vagy?

Kép
dotildi

Nemcsak Juba tűnt el hanem Varga Tünde is. Merre vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dotildi nem tudok tanácsot adni sajnos.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Kissé megfáztunk apával, remélem mukikánk nem kapja el tőlünk. :?

Csajok minden baba kivétel nélkül gyönyörű!!!! :-)és nagyon ügyes!
Nálunk is már van némi fenék emelgetés a tali óta, csak még eléggé nehéz a popó :oops:

Anitja
nem semmi, csodállak a bátorságotokért, és irigykedem is :oops:
Sense gratula a 3.foghoz!
Irina nagyon cukorpofa Ádika, sajnálom, hogy nem tudtunk veletek találkozni.
Ildi én még nem is adtam meggyet :oops: már bekellene újitani az izek terén.
Regi Szelike fülbevalós kép?
Marica nagyon szép kislány Linikéd! És mennyi játéka van :shock:

Nálunk nem igazán a játékok a menők:
Kép

Heni
KépKép
heni81

halihó!

látom pörögnek az események. egyre ügyesebb itt mindenki. de sztem senkinek nem kell aggódnia. semmiről nem maradnak le a babák.
a talin botond is tanult valamit. szépen, szabályosan mászik. (Nektarin! :wink: )
Emese!
Hát igen. Ha kell a cumi, akkor tartani kell. Mert annyira mozgatja a szájában, hogy kiesik. Na meg meg is szokta szerintem, hogy ott vagyok mellette. Nem mindig cumizik, van, hogy elalszik magától. 70:30 a cumi javára. :shock:
Irina!
Ádó annyira édes a második képen, hogy elolvadok. Aaaaaaaaaazooook a szemek! :lol:
Anitja!
Ez tök érdekes. Amikor nálunk szóba került a költözés, Új-Zéland volt az első számú célpont. Őszintén szólva nekem is ott motoszkál a fejemben, hogy valami nagyon nincs rendben ebben az országban, és nem biztos hogy szeretném, hogy a fiam itt nőjjön fel.
Dotildi!
Fogcsikorgatás?! Ezt találtam itt a babaneten:

Kérdés:
Gyermekünk 10 hónapos, néhány hete csikorgatja a fogát. /Alul 2, felül 4/ Igazából nem tudjuk eldönteni, hogy ez természetes-e ilyen kicsi gyermeknél. /Főként akkor teszi, ha jó a kedve./ Milyen következménye lehet ennek a továbbiakban?
Válasz:
Sajnos a kisgyermekek szeretik játékból csikorgatni a fogukat. Óvodásoknál, ill. idősebbeknél inkább észlelhető ez alvás közben. Ilyenkor gyermekpszichológus gyakran fed fel stressz helyzetet, szorongást ennek hátterében. Reméljük, hogy Önöknél erről még szó sincs, ill. levelük alapján is ez még játékos tevékenységnek tűnik. Érdemes ebből a babát minden esetben kizökkenteni, figyelmét elvonni, nehogy rászokjon. Sajnos tartós, főleg évekig tartó fogcsikorgatás esetén a fogak szinte kopnak, megkisebbednek, mivel belőlük alig észrevehető darabok törnek le, időről időre. Egyéb következményről nem tudok.
Dr. Gömöri Ágnes
és ezt is:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=346

Májusi tali!
Jöhet! 8) :cry:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Emese!
Már a talin akartam mondani, hogy teljesen megváltoztatta az arcodat az új hajad. Szerintem sokkal-sokkal jobb most: lágyabb, nőieebb. Meg ne növeszd még egyszer!!! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Ari vagy! :oops: Nem fogom megnöveszteni!!!!! :wink:
Mi a baj a májusi talival?

Dotildi! Zsófi is "röcögtette" a fogait. Ha ébren volt, akkor én is benyúltam a szájába, megnyomkodtam a fogát, és nem csak azt mondtam, hogy "nem szabad", hanem megmagyaráztam, hogy miért nem. Elkopnak a fogaid, nem tudzs majd mivel rágni, ne csináld.... És abbahagyta. Következetesen csináltam. Egyszer álmában is röcögtette, akkor beleerőszakoltam a cumit a szájába.

Külföld: Nekünk is megfordult a fejünkben, hogy el kellene menni, és a gyerekeinknek nem ebben a sz.rban kelllene felnőniük. (Már bocsánat!)

Akkor mindenki megy Új-Zélandra? Beköltözhetnénk egy nagy társasházba, és akkor naponta lehetne minitalizni, és hetente nagy-talizni. :lol:

Heni! Gyógyuljatok meg hamar!!!!! Péterke nagyon jól nyomja! LEgközelebb a szekrényajtót rántja magára? :lol:

Szokásos esti szopi. Zsófi jól telette magát. Köhögött szopi közben, talán félrenyelt, de abbahagyta hamar, így nem emeltem fel. Egyszer csak köhög, sír, majd sugárban, de olyan sugárban, amit én a büdös életben nem láttam, az összes anyatejet kihányta.
Szegénykém. Szerintem valami böfi zavarhatta meg, minden esetre félelmetes volt. Szerintem simán visszajött 2 deci! :shock: Most már alszik - nagy nehezen -, gondolom reggel jó éhes lesz. :(
Szegény Apa rögtön a rotával jött, annyira aggódott, de hát az ellen ugye be van oltva.
Nincs baj, csak eléggé félelmtes volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Végeztem a mai napra kijelölt takarítással! Rebeka szobája 1/2 10-1/2 4-ig tartott!!! :shock: Viszont ragyog minden, tiszta az ablak is és illatos a függöny!!! Lett 2 zsáknyi játék, ami megy a padlásra! :shock: (Gondolkodtam tegyek -e lakatot az ajtóra... :roll: )
Bonuszként megcsinálta a hálót is, ablakpucolással, meg mindennel együtt röpke fél órát vett igénybe!!!
VikDan is rendes volt, nagyon élvezte a rumlit! És még segített is! De ne aggódjatok, időben kioperáltam a szájából a kis gumilabdát, amit épp lenyelni készült!!! :shock:

Sense: gratula az újabb fogacskához! :D

Irina: de drága a kis Ádó!!! Nagyon tetszik a haja színe!!! :D

Fleur: Lillának olyan helyes arca van! Mint az anyukájának! :D
És az a harisnya is nagyon csini!! :D :D :D

Anitja: hú, nálunk a jövő héten debütálnak a tejtermékek! Bár a vasárnapi brokkolikrémlevesből adtam neki, ami tejszínnel készült...Nagy sikere volt!!! :D

Kaqk: Emma is milyen kis ügyes!!!

dotildi: fogcsikorgatásban nincs tapasztalatom, lévén, hogy 1 szem fogunk van!
A turmixolt meggyet sokkal egyszerűbb leszűrni! Én így szoktam!

Ági: örülök, hogy nincs semmi baj! :D
Érdekes, VikDannak meg pont kötött izomzata van!

Gremese: hát igen, a mai világban nem lehet elég korán kezdeni a számítástecnikával való ismerkedést! :wink:

Heni: jobbulást nektek! Sok C vitamint egyetek!!!

Juba: vagy még? mindjárt küldöm a képet a barátnőm kislányáról, aki szerintem hasonlít Bertusra! Vagy Bertus őrá...

Kép
Kép
timi26

Köszi, csajok, tortyogás nincs, de láz (38 ) ma is volt. :shock: :roll:

Mesi, én is mondani akartam, bár csak fényképen láttalak hosszú hajjal, de annnnyira jól áll neked ez a frizu, hogy nem szabad visszanövesztened :D .

Bence még most is emlegeti, hogy nevettek rajta a babák :D , és az a legviccesebb, hogy nem név szerint emlegeti őket, hanem a foguk száma alapján :lol: :lol: : akinek alul és fölül is volt 2-2 foga, na az Zsófi baba :lol: :lol: .

Sense, gratula a 3. foghoz :D .

Nálunk még mindig duzzadt íny, és újabb hőemelkedés este is :shock: . Egyébként semmi baja :? . Aggódjak?

Anitja, a világ egyik legcsodálatosabb helyét szemeltétek ki :D .

A helyzet nekem sem tetszik, de sajnos soha nem lesz lehetőségem elmenni...és reménykedek :roll: .

Irina, annyira jó látni Ádit :D !! Szuper kis pasi, és hatalmas hős :D !

Linike gyönyörűű!!

Lilla hihhhetetlen, hogy garázdálkodik :lol: :lol: !!

Emmácska szuper a víz alatt (és felett is :wink: )!

Ágica, amikor megláttam Petrus szemét, nekem is az volt az első reakcióm, hogy gyönyörű :D ! Mondtad, hogy nem romolhat, és ha nem lesz gond vele, szerintem ne aggódj, mert nagyon egyéni a kiscsaj :D . Engem lenyűgözött a szeme :D .
dettyk

Juba:
Kép Kép Kép

Ezek meg mindenkinek:

Mi is segítünk ám! :D
Kép

Lányok! Segítek anyának főzni!!! :D
Kép

A régi-új hintámban:
Kép

Ezt meg kell szerelni!
Kép

Ezt meg a talin csináltam a telefonnal:
Kép

Ja, a húgom még mindig nem varázsolta ki a fényképezőből a képeket, de elmondása szerint 2-3 kép van összesen! :shock: Pedig én egy csomót csináltam!!! :(

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt :D !

Panka még alszik, de egész éjjel nyöszörgött, forgolódott, egyszer fel is sírt, és az ujjával altatta magát vissza :? (hallottam mekkorákat cuppogott rajta :D ).

Timi, nagyon jók a képek :D ! Az utolsó a tesókról főleg csúcs!!
dettyk

Pálmának és Larának boldog hófordulót!!!
Kép
dettyk

Jó reggelt!

Pálmának és Larának boldog hófordulót!!! :D

Ma szedjük szét a nagyszobát :twisted: , úgyhogy szerintem ma nem jövök, de azért a számcsi át lesz téve a kisszobába!!! Különben elvonási tüneteim lesznek… :lol:

Csajok! Kéne frissíteni az iwiwen a képeket, mert eléggé babásak… :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Nagyon jó ez az uszis kép is! Milyen ügyes Emma!!! Olyan szép fejformája van! :D
Neked meg jobbulást!!!

Anitja! Új-Zéland! Váo! :D

Fleur! Dotildi! Jók az új képek!!! :D

Móni! Gratu a méretekhez! :D

Ágica! Na látod, milyen jó, hogy elmentetek!!! Meg lett Petrus dicsérve! :D

Dotildi! Fogcsikorgatásra is van homeopátiás szer, majd kikeresem Neked (remélem, nem felejtem el!). 8)

Erről jut eszembe, nálunk nem lehet Chamomilla CH30-at kapni… :evil: Állítólag nincs a nagykerben, amelyikkel kapcsolatban áll a gyógyszertár. :shock:

Heni! Jobbulást! :(
Akkor abból nemsokára lesz valami (popóemelgetés)! :wink:
Fülbevaló szerintem még hetekig nem lesz (írtam a múltkor, hogy nehezen szánom rá magam, és húzom az időt). :wink:
Hehehe! :lol: De aranyos Péterke! Szeli a párnákkal szeret birkózni, és belefúrja az arcát, és röhög rajta, nagyon aranyos! :D

Na, majd folytatom… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, igen! Lilla harisnyája nekem is bejött :D , egyébként az összes Lilla-fotót újra és újra megnéztem, annyira tündéri az a kiscsaj! :D Apának is mutogattam, neki is tetszett! Ráadásul teljesen ellentéte Szelinek: kis finom teste, kék szemek, világos tónus… :D

Mesi! Szerintem a pocakos talin jól néztél ki hosszú hajjal (az is nőies volt), szerintem a Csajok az összekötött hajas képeddel hasonlítanak össze! 8)

Bence: :lol:

Szeli meg két napja nem ette meg az ebédet. :? A gyümi lement, de valami történik az ebéddel… ugyanis kb. a 6. kanálnál ordított, és alig hagyta abba, csak a cumival, illetve a cumisüveggel nyugodott meg. Nem tudom, hogy mi lehet ez??? Én nem találtam az ételt se forrónak, se hidegnek… :roll: Fogalmam sincs. Bár az lehet, hogy túl éhes volt, mert tovább aludt, ezért sok idő eltelt a két kaja között. Vagy esetleg hozzáért a kanál az ínyéhez??? De nincs is neki megduzzadva… Attól még fájhat??? :roll:

Egyébként evés közben nyúlkál a szájába, és rágja az ujját… :shock: :(

Az éjszakánk meg katasztrofális volt. Szeli többször ébredt cumiért, azátn 3/4 5-kor kelt!!! :shock:

VikDan micsoda vidám kispasi!!! :D

Na, kezdődik a pakolás... :?

Szép napot!

Kép

Kép
regcsiken14

Móni
Köszi :lol: nekem is nagyon tetszik :)
Szép súlyban van cica, és ugyan miért égtél??? :lol: az a normális, h ilyenkor pakolnak :)

Dotildi
Azt nem tudom, h az Ikeában van e minden, de a web oldalukon körbe tudsz nézni. Amúgy egy bababoltban tuti van minden :)
Ha tolat akkor max 3 heted van mire elindul előre. :lol: készülj!!!!

Ágica
Látod mégis megérte vele találkozni.

Mesi
Te mikre nem emléxel :lol: pont most néztem meg azt a videót :lol: hát azt már bőven kinőtte :)
Szerintem is sokkal jobb a rövid hajad :)bárvolt egy fél hosszúhajas fotó közvetlen a fordrász után, az is király volt :) ja és még azt is akartam mondani, h nem tudom milyen plusz kgókról írtál korábban :lol:
Szegény Zsófi, remélem már nem volt semmi később....

Májusi tali szuper ötlet!!!

Timi
Aztaa nem semmi vagy!!! Gratulálok a csillogó-villogó lakáshoz.
Hát jó reggel ilyen dicséretekre kelni :lol: köszi
VikDan tiszta nagypasis az etetőszékes képen. Annyira cukik együtt látszik mennyire szeretik egymást :)

Dettyk
Panka :(
Bence :lol:

Pálma és Lara boldog hófordulót!

Regi
Jó pakolást!
Nekem meg Szeli tetszik nagyon :lol: (persze a saját lányom után) olyan különleges a kreol bőrével és éjfekete szemével :lol: amúgy tényleg totál ellentétek :lol:
Lilla is ezt csinálja és néha el sem fogadja az összes kaját, vagy csak ivás után, szóval én arra jutottam, h a kéz szájba dugdosása csak játék és amúgy azért sír, mert szomjas lesz kaja közben.
De azért lehet, h fog.
Vacak éjszaka :(

Nekünk is érdekes volt az éjszaka, tulajdonképpen fél 6kor kelt, de álmában felsírt 2x, fél 1kor és fél 3kor, így én azért fáradtnak érzem magam, mert felkeltem hozzá.
Már kidőlt és alszik, én még várom a kaja futárom :)
Tegnap mit csinált :) először is sajna megint ráébredt, h ő fel tud mászni a 20 cm magas küszöbre is :lol: és kicsit megkóstizta apa cipőjét (szerintem egy két kutya és macska is reinkarnálódott benne nagypapa mellett :?)
Most már észnél kell lennem, mert kezd ez a dolog rutinszerű lenni és ugye számára nagyon érdekes sok újdonság van ott.
Aztán meg az Ikeás dobozzal elkezdett járni :shock: :lol: felállt rajta aztán elindult. Tolta és ment utána, multifunkcionális bébi komp :lol:
azt úgysem akartam venni :) és persze egy idő után megakadt a játszószőnyegében és fel volt ám háborodva :) én meg azt hittem le akar jönni róla, de nem csak tovább akart menni :lol:
Sikerült levideózni, csak nekünk nagyon nagyok a videók és apa nem magyarázta el még hogyan tudom lekicsinyíteni azzal a programmal, ami van.
A képeket is elkezdtem feltölteni gmail-re. Még nincs fent mind, de a nagyrésze már igen.

KépKép
KépKép
fleur

Regi, ilyet Panka is csinál: lapátolom neki a kaját, és egyszer csak elkezd sírni, és rágja az ujját :shock: . Én is meg szoktam itatni, és látszik rajta, hogy szomjas...ettől függetlenül lehet az ínye is :? .
Jó pakolást :roll: , húúú, nem irigyellek :wink: .

Fleur, Lilla biztos azért nem fogadja el a babakaját, mert hol van az apa fincsi cipőjéhez képest :wink: :lol: ?!
Bébikompot én sem komálom, nem is javasolom, de Bencének volt babataxija. Én anno azért vettem, hogy majd ráüljön, és hajtsa magát, ahogy azt kell :wink: . Persze...a végén járássegítő lett a taxiból, belekapaszkodott a háttámlájába, felállt, és tolta, mint egy bevásárlókocsit :lol: .
Mi soha nem tudhatjuk, milyen rejtett funkciói vannak egyes tárgyaknak, de a gyerekeink rá fognak minket döbbenteni sok mindenre :wink: 8) :lol: .
dettyk

Fleur "multifunkcionális bébi komp" :lol: :lol: :lol: Cica ilyet egy üres dobozzal csinált :lol: :lol: :lol: Feltalálják magukat ezek a csodababák :wink: :lol:

Regi Sajnálom, hogy ilyen éjszakátok volt.
A kaját valóban a foga miatt nem fogadhatja el. Lehet, hogy hamarosan lesz Szelikének foga :lol:
Pakolászáshoz jó munkát. Kérünk majd fotót az új nappaliról :lol: :lol:

Timi Nagyon jó képek. Milyen nagy fiú már Vikdani :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Miléna na kiderült hol van a gond? Ugye nem a falban?

Sense elintézted a papírokat? Én nagyon utáltam intézni, mire minden meglett idegbeteg lettem :roll: 8) Taj-kártya, Adó-kártya, jogsi, személyi, lakcím :twisted: áááááááááááááá................

Silka sajnos nem hallottam a Sedatif PC-ről. Nem tudok segíteni.

Ágica de jó, hogy minden oké :lol: :lol: :lol: megérte elmenni :lol: :lol: :lol:

Heni Petikének se kell több játékot venni :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pálmának és Laranak boldog hófordulót

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?