A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziszka!

Nálunk is dobálja za étel, leginkább akkor, ha már nem éhes.

Próbáltátok átrakni az ágyat máshová. Nálunk is volt olyan éjszaka, hogy többször felsírt és nme tudtuk, hogy miért és megnéztük a régi bemérést és vízér van ott, így átraktuk az ágyat máshová és azóta minden oké.
De napközben érzékenyebb Kristóf is, mert amire nappal fölébred, arra éjszaka nem. Szerintem nem alszanak olyankor annyira mélyen.

Ma voltunk 1 éves méreckedésen 8710 gramm és 75 cm. Legközelebb 15 hósan megyünk. :) hurrá!! :)

Megkérdeztük, hogy miért van az, hogy éjszaka 2-3-4* felkel szopizni és azt mondta a védőnő, hogy annyi minden történik vele, hogy azokat iylenkor dolgozza fel, valamint ebben a korban kezdenek el álmodna + félni a sötétbe és ezért van, mert ez megnyugtatja. Azt tudtam, hogy nem éhes, mert 1-2 perc alatt megvagyunk és utána vissza is alszik. Ma éjszaka megpróbáljuk a kis lámpát égve hagyni. Hátha!

A sok torta közül, nem is tudom milyet csináljak... :shock:
Vendég

Sziasztok!

Itt sajnos esik az eso, lent voltunk a jatszoteren, de haza is kellett jonni, de legalabb Laura elaludt - este megyunk aegy rokon kisfiuhoz latogatoba, legalabb addigra kipiheni magat. Azert hianyzik az otthoni joido... :?

Andi - klasszak a tengerparti kepek - Zsombi hogy birta a hosszu autozast?

A mi tortank a Sniky receptje alapjan keszult (a krem), csak en meg tettem hozza 2 kanal porcukrot, nem lett egyaltalan edes, nagyon finom volt.

Anna - mi szivesen talalkoznank veletek, nekunk inkabb a szerda lenne jo, mert hetfon lesz az elso munkanapom szabi utan, meg nem tudom, mennyi munka lesz. Valamikor ebed utan?

Zsofi - nekunk eleg nagy az autonk, ha gondolod, akar eljohetnetek velunk, 5-en elferunk. Nalunk a ferjem szabit vett ki - igy mar pentek reggel tudunk indulni. Remelem jo ido lesz es tudunk egy nagyot furdeni! :)

Sziszka - most olvastam egy konyvbe, hogy ha elkezdi dobalni az etelt, akkor befejezettnek tekintette az evest - vedd ki a szekbol. Ha ugy gondolod, hogy nem evett esetleg eleget, akkor tedd vissza egy fel ora mulva es nezd meg meg, hogy eszik-e / ehes-e. Ezzel allitolag le lehet szoktatni. Nalunk Laura nem dobalja az etelt, csak ami eves kozben leesik - de en mindig ki is veszem a szekbol, ha mar nem eszik, meg ha mi nem is fejeztuk be. Leteszem jatszani, mi meg befejezzuk az evest.
Az agyat szerintem is probald meg esetleg mashova atteni, ha tudod - hatha az segit. Amiota atkozltoztunk a hazba, delelottonkent nalunk is Laura jobban alszik (akar 2-3 orat is) - nalunk is egyebkent be volt merve a lakas mind a ket helyen, es biztos jo helyen alszik - megis.

Lauranak utlevele van - meg eszt szemelyije - azzal szerintem barhova utazhat, ugyhogy legkozelebb nem nagyon csinaltatok neki utlevelet, hacsak nem EU-n kivul megyunk.

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Nem volt gond az úttal, rosszabbra számítottam :) Hatkor indultunk reggel, Zsomi felébredt és nézelődött egy fél órát majd elaludt. A határon álltunk egy órát, ott kimozogta magát, azután megint aludt egyet. Volt még egy megálló, találtunk egy játszóteret útközben, rövid szunya :) és egyre meg is érkeztünk. Hazafelé meg fél héttől 12-ig utaztunk egy megállóval és akkor se volt gond, csak kb egy fél órát kellett bohóckodnom neki :)
Vendég

Sziasztok!

Mazska, Málnus annyira rossz evő, hogy továbbra is a reggelije 50 ml, egyébként pedig semmilyen pépeset nem akar már megenni, a darabosat pedig már az étkezés elejétől dobálja...részéről köszöni szépen de a szopi neki bőven elég...viszont az utolsó két mérésen már fogyott, tehát kicsit erőltetni kellene a kaját :( még mielőtt elküldenek kivizsgálásokra, hogy beteg, mert egyébként biztos hogy nem az. DE kezdek nagyon aggódni ezen...
A ti logikátokat követve akkor sosem éhes, de valamikor meg azért csak kellene ennie :(

Az ágyat holnap ki is próbálom, hátha bejön. Bár gyanús a hőmérséklet is, most amikor ilyen jól aludt, akkor sátorban voltunk és 13 fok volt ki, ő hálózsákban volt, itt a lakásban közel 30 fok van hetek óta éjjel is :(

Köszi a tanácsokat!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

nagyonszépen köszönjük szépen a köszöntéseket!!
Vendég

Ma mindenki pihen?

lányok kérdés akinél volt 3napos láz pöttyökkel mennyi idő alatt múltak el a pöttyök és kellett e kenni valamivel vagy adni rá valamit? Dokinénim azt mondta nem kell semmi rá majd 3-4 nap elmúlik és kész. De szegényem szörnyen néz ki a feje telis tele foltokkal a nyaka a törsze hasa háta :( Olyan mehetnéke van emelett és én meg nem merem elvinni sehova. Nem találja itthon a helyét nem játszik a játékaival csak velem akar lenni.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na meg még valami :lol: :lol:
Google-s fotóalbumosok nálatok még nem írta ki hogy megtelt a tárhely? Én elértem ezt a szintet most akkor tölthetek fel máshova képet?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Makadu-Kitti
Voltatok allergiavizsgálaton? Kiderült valami?

Sziszka
Máté is rossz evő lett. Legalábbis van több olyan nap, amikor olyan, mintha egyáltalán nem lenne éhes. Volt olyan napunk, amikor egy darab krémtúrót és egy fél sajtost bírt megenni.
Azt vettem észre, hogy két-három napig nem eszik, aztán egy-két napig megint eszik.
Mi szerencsére még nem fogytunk, de nem is nagyon híztunk.

Mecsi
Én nyitnék egy másik postafiókot, úgy ismét tölthetnél fel képeket.
Jobbulást Áronnak. Minket szerencsére elkerült ez a betegség.
kittina30

Emesedóra - Szilvi
Ha jól emlékszem te írtad, hogy a fiad búgócsigát kapott. (Ha nem akkor bocsi.) Hol vettétek?
kittina30

Zsombinak is voltak pöttyei, nem tudom reseola volt-e vagy valami más vírusos fertőzés. Azt mondták, hogy ne ijjedjünk meg ha a feje tetejétől elindulva a lábáig végigvándorolnak a pöttyök, egy hétig is eltarthat és nem kell kezelni semmivel. Ehhez képest csak a derekáig volt pöttyös és három nap alatt kb el is múlt. Én aloe concentrátummal kentem, jó volt rá. Sétálni nyugodtan mehettek ha nem lázas.

Búgócsigát lehet venni pl. a Régioban.
Vendég

Sziasztok!

Mecsi, nekünk sem volt még szerencsére ez a 3 napos lázzal járó vírusunk, de én is úgy tudom, hogy nem kell semmivel sem kezelni. Elmúlik magától! Bár gondolom, hogy nem néz ki valami szépen... :(

Mi most megyünk a dokinénihez 1 éves státuszra. Kíváncsi leszek, hogy mit fog mondani. Meg, hogy beadja-e az oltást, mert tegnap este hőemelkedése, már majdnem láza volt Beninek. Nagyon sokat sírt, arra gyanakszom a pocakja, de, hogy mitől!? :( A végén olyan 11 magasságában kakilt még egyet, és végre el tudtuk altatni. De addig csak nyüglődött... :( Egyébként egy Nurofent is beadtam neki a lázra, de ma meg már megint kutya baja. Hogy mi lehetett ez!? Lehet, hogy a hőség is betett neki?

Mazska, köszi, nagyon kedves vagy. Még egyezkedem apával... :)

Sziszka, kajadobálás nálunk is megy... :( Én is ilyenkor kiveszem a székből, de van, hogy még éhes, és mégis dobálja. Mondjuk most mindent dobál. Flakonokat, a labdát is. Szerintem most jött rá, hogy amit eldob, az leesik, vagy odébb esik. Szóval próbálgatja a kis ügyességét! De, hogy miért éppen a kajcsival!? :(

Ja, és Mecsi, én régi videókat töröltem már a picasarol... nem nyitottam újat. és nem is vettem plusz tárhelyet :P

köszi az útlevél vs. személyi hozzászólásokat... akkor lehet, hogy annyira nem is buli ez a személyi!? úgy tudom, hogy 6 éves kor alatt 3 évenként újítani kell. és csak az első ingyenes!

na, most megyek, keltem a törpét!

még jövök!

sophie27

halihó!

megint megy a punnyadás!? :)

minket meg jól hazazavartak... a tegnapi 38,3 (ebből még le kell vonni a 0,5-öt) miatt azt mondta az asszisztensnőci, hogy ne is menjünk be, plusz, holnap menjünk a betegrendelésre... de minek vinném a betegek közé? ha amúgy nem beteg? ez baromság! az, hogy nem oltja be az okés, de akkor adott volna másik időpontot, mondjuk 1, vagy 2 hét múlvára, de ez baromság.

na mindegy. amúgy a neis vac-c-t írta fel, a meningitec helyett. gondolom, hogy ugyanarra van. valaki kapott már ilyen szurit? tényleg Mecsi, nektek nem lehet a lázatok a szuri mellékhatása!? ti már megkaptátok ezt az oltást!? nem?

úgyhogy még dilemmázom, hogy mi legyen a holnappal kapcsolatban...

sophie27

mi még nem kaptuk meg az oltás mert 1évet betöltöttnek kell lennie, lemaradva se vagyunk semmiről meg a dokinő is szabin van úgyhogy majd 1-2hét múlva megkapjuk, de mi is neis v.-t kaptunk.
Nem lehet hogy jön egy új foga és azért lett hőemelkedése Beninek?

Mi még mindig fogatlanok vagyunk pedig látszik az inye alatt a fehérség, de félek hogy nem fog tudni kijönni és akkor megvágják neki :shock:

Kittina Kittiék voltak vizsgálaton pár oldallal előrébb írta , majd szeptemberbe mennek az eredményért.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi, a holnapi talival kapcsolatban vagy bizonytalan? Mert jövő szerdáról volt szó: Remélem akkor minden oké lesz már. Délután 3 körül lenne jó a ligetben, az Mazskáéknak is oké. Többiek?

Emma ma az autósülésében hintázott, és fejre esett. Szerencsére semmi komoly, csak elharapta a száját, és eléggé vérzett.

Julcsi, csak most olvastam, gratulálok!!!! :D

sushy

Anna, nem! azzal kapcsolatban, hogy most akkor vigyem-e a betegrendelésre, vagy sem!? :)

a jövő heti ligetes tali nekünk elvileg okés lesz! 3-körül! Szuszuéknak jó vajon? ő nem nagyon szokott netezni mostanában. Ti tudjátok a telefonszámát? elérhetőségét?

tényleg. Emmának azóta nem futott be újabb filmszerep? :)

sophie27

Ja, jó! :oops: :D

Szuszunak majd szólok mobilon.

Új szerep nincs még. Az apja azt mondta, csak művészfilmben játszhat :lol: . Hát, arra várhatunk. Nem tudom, örülnék-e ha valami lepukkant filmben látnám viszont. Pl Muci egy Tarr Bélában. Hmmmm

sushy

Sziasztok!

Kittina: a tescoban vették anyósomék, fisher price. Nem az a régi hagyományos fajta, ami illeg-billeg a talpán, ez stabil, aranyos műanyag állatok vannak benne. Tegnap láttam a tescoban láttam másik fajtát, golyók pörögnek benne, az nem fisher price-os, de tök ari. Meg aminek nagyon örült, az egy kormány, vannak rajta gombok, kézifék, ilyesmi. Tescos. 1600 forintért vette dédi. Jobban örült, mint a mi 5000 forintos verdás hangot adó, menni tudó autónknak.
Most lesz Bence névnapja, arra egy waderes kis dömpert vettünk, lehet húzni, nem hatalmas, helyhiány miatt. Nagyon autózik mostanában, amit sokszor meghatottsággal nézek, eddig csak babázó, gyöngyfüző, babakocsit toló gyerekeim voltak! :)

Zsófi: szegény Beni! :( Majd megkapja az oltást! Bencének aznap nem volt tőle oltása, másnapra igen, de nem tudni, hogy attól, vagy a már benne bújkáló vírus miatt. Azóta láztalan.

Mecsi: nekünk is volt ilyen háromnapos vírusunk, de vigyázni kell közben, mert le van gyengülve a szervezete, ha lehet, ne nagyon menjetek olyan helyre (közösség), ahol elkaphat valamit, mi így jártunk, akkor lett beteg hosszabban utána (széklet gondok). Most már rendben vannak. Pöttyöket nem kell kezelni, kb. 3-4 nap alatt elmúlik, fokozatosan halványul.

Csenge: szuperek a nyaralós képek! Annyira édes Zsombi! Jó nagy krapek ő is! Kis szumós! Milyen méretei vannak??

Velünk minden ok. Ma voltam dm-ben, tápszert venni. Eddig ugye receptre kaptunk, nagyon szerette (banános, 1-es táp), de azt már nem akarom adni. Dokinéni szerint vagy hármas tápot adjak már, vagy junior italt. Vettem dm-es 3-as tápot, bio. Kíváncsi vagyok, hogy eszi e. Reggel meg este még nagyon igényli, érdekes, Dórika tavaly már nem ette meg ilyenkor, fokozatosan szoktattam rá már ilyenkor a tejre, mert semmilyen tápszert nem evett meg.

Jobban vannak már, bár takony még van, néha köhögés. Még holnapig szedik a gyógyszert.

Na megyek, elaltatom Dórit és rohanok főzni. Eddig csaviztunk! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

csak bekukk, Levim a fenekemben van folyton, no meg jó kis vírust is benyert a gépünk is, így Anyuéktól gyorsan...
Kittina a gasztrós szabin volt az alergolódus meg "nem ért hozzá"-saját szavai-így szeptember 8-án megyünk tbányára gasztróshoz kiértékelésre. Ti is mentek?
Boldog szülinapot a Picúroknak!!

Mennem kell, nem hagy.... :roll: :shock:
makadu

Sziasztok!

Mi megint igazoltan távol, megtartottuk a keresztelőt, nagyon szépre sikeredett, Szegeden a Dómban. Apósomék kitettek magukért, bár nagyon szűk családi körben, de jó kis bográcsos birkapörkölttel, ilyesmivel készültek.

keresztszülőkkel:

Kép

Isten gyermeke lettem:

Kép Kép Kép Kép

KépKép
columbine

Tündérlányka :) és te is nagyon csinos voltál Ági! Ráértek valamikor a héten?

Szilvia, tegnap rádobtam a mérlegre Zsombit, 11.5 kg, hosszát nem tudom, de holnapra pont mennünk kell a legújabb védőnénihez méreckedésre.
Vendég

sziasztok!

Ági, huh, de csini voltál! és Lilike! mennyire édes!!!

gratulálok a keresztelkedésetekhez!

huh, Zsombi, Bence és Beni a sumo harcosok! :D nagyon durva!

és akkor lehet, hogy Áron nyerte a fogatlansági versenyt! vagy van még más kis fogatlanunk is!? ;)

sophie27

Nagy itt a csönd :)

Gondoltam megosztom veletek ezt a képet: Zsombi vacsorázik :)

Kép

Ja, és ma gyalog ment a játszótérre, kicsit sokáig tartott, mert nem egyezett a véleményünk a menetirányt illetően, de lassan csak odaértünk. Igaz Zéti már megjegyezte egyszer, hogy vedd már föl a Zsombit, neki nem az út maga (mint Zsombinak) hanem a végeredmény lett volna a fontos.
Vendég

Gyerekek!

Tegnap szarrá áztam a gyerekekkel, mert elkapott minket az a vihar, ami az elörejelzés szerint nem létezett... Fél órát caplattunk a szakadó esöben, még jó, hogy a csajokon fürdöruha volt, mivel a játszótéren vizes játékok voltak szervezve, de nem az égi locsoló közbenjárásával tervezték... :(
A játszótéren egy darázs is megcsípett, idestova egy tenyérnyi a szúrás körül a vörös és dabadt terület, ráadásul baromira viszket. :(
Ma is hös voltam, elmentem a fogorvoshoz és betömettem a fogam, amelyet már 3 éve leírt a doki, hogy abból tuti gyökérkezelés lesz, mire visszajövök a végöeges tömésért. Akkor Regövel voltam a 9. hónapban... Hát megúsztam gyökérkezelés nélkül és fájdalomcsillapítót se kértem, amin nagyon meglepödött és rengetegszer megkérdezte, hogy akkor most? Porcelánt rakattam bele, de az éppen az imént elment barátunk megkérdezte, hogy miért nem müanyagot, azért nem kell fizetni? Mire én, mert nekem csak ezt ill. az amalgánt emlegette, azt meg nem szerettem volna. Átvertek volna? Ez most 80 euro volt... :(

Viszont a nap fénypontja a szilvás sütim lett, isteni finom! :)

Holnap megint autószerelés a házi feladat, mert megint begödlött a verdánk. A teljes gyújtás oda van. Reméljük, hogy holnap megjön az utolsó alkatrész is, mert csütörtökön nyár lesz és le szeretnénk menni a rokonokhoz a tóhoz.
Szombaton filcezni voltam a gyerekekkel. Lepkéket csináltak, olyan édesek voltak. Most szombaton virágot fognak filcezni.
Az utóbbi napokban felépítettünk a gyerekekkel egy kis lego várost a lomtalanításból szerzett étkezöasztalon. Pont alkalmas ilyesmire, mert 3 utcányi széles és 4 utcányi hosszú. Már van tüzoltóságunk, autószerelö mühelyünk, imbiszünk, házunk, csomó autónk, szóval nem unatkozunk.

Hát ennyi röviden az újság!

Ágicám nagyon édesek a keresztelös képek, jöhetne több is belölük!

Sziszka te már postáztál?

Emesedora Szilvi szólsz, ha megjött a nyúlposta? Remélem egy kicsit azért elégedett leszel. Idöközben itt is megfogyatkoztak a nyulak. Az egyik c&a-ban csak egy volt, a másikban alig pár... Pedig pár hete még hegyekben álltak!

Csenge neked micsoda duplaszülinapod lesz!

Kis betegeknek jobbulást!

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Barbi: hát persze, hogy elégedett leszek!!!! Mondtam, hogy mennyire fontos nekünk ez a nyuszi! :) Bármit megtettem volna, hogy legyen a lánykámnak! Nagyon várjuk és írok, ha megjött! Ezer hála érte! Lehet, hogy mindenki ilyet keresett kis hazánkban és megtámadták nálatok az üzleteket, ezért van kifogyóban a nyúlpiac?? :) :)
Sajnálom a darazsat és az esőt! :( Engem is megcsípett a nyaraláson alul a lábujjamat, nagyon fájt, de nem dagadt fel. Viszont a mai napig viszket!!!
Fogászat: hát... nagyon átverés szaga van a dolognak. Így is kell, pont egy négy gyerekes anyát kell átverni!!! :(

Ági: nagyon szépek a keresztelős képek!

Csenge: nem semmi akkor Zsombi mérete is, bár aki ennyire jókat eszik! :) Mit evett éppen ennyire?
Akkor a fórum szumósai már megvannak, csúcstartóként Bencuskám. A helyi topikban is van egy édes kispasi, ő is szumósnak készül, Áronka, ő is 11,1 kiló.

Na megyek is lányok, ma a helyiekkel van talink, alig háromnegyed óra múlva és ma kicsit elaludtunk. Nemrég másztunk ki az ágyból. A kicsik jól viselkedtek, hagytak kicsit pihenni! :) De most már ezerrel készülődünk!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi, túrós-tejfölös tésztát. Először kapott csak üres tésztát egy kis tányérba, de neki inkább az enyém kellett és persze nagy villával :) de meg is ette. Viszont nem ezért ilyen nagy, anyatejen nőtt ekkorára, félévesen közel 10 kg volt és addig nem kapott mást.
Megyünk sétálni meg védőnőhöz, be vannak már sózva, mennem kell.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm az elismerő szavakat, én is nagyon büszke vagyok a kis báránykára...

Lenne egy kis problémám, a babataliról lenne szó, úgy alakult, hogy kettesben mennék Lilivel, nem tudom, hogy lehet e szobát bérelni egy főre (másfélre) is, illetve ha van anyuka aki egyedül jönne szintén, van e kedve velünk lakni?

Nagyon cukik a képek, azokat már megnéztem, illetve külön nagy gratuláció Julcsinak a kistesóhoz!!!!!!

Csenge, sajna itt van anyós, nem tudom lerázni, vasárnap lépnek, utána bármikor, amikor neked jó. Sajnálom, már nagyon hiányoztok!!!

Barbi, küldtem képeket neked mailen :) nem akarom terhelni a fórumozókat :)

Mindenkinek nagy ölelés.

KépKép
columbine

Ági :( sajnos mi meg vasárnap utazunk el egy hétre megint. Vagy jöttök utánunk :) vagy azután tudunk akkor találkozni.

Védőnéni megdícsérte a kölyköket :) nagyon helyes, jó kezdés, úgyis ki tudja hány hónapig marad az aktuális, sorban a hatodik négy év alatt. Zsomi hosszát 82 cm-nek mérte, igaz eléggé ugrált közben :)
Vendég

Ági! NE viccelj én is nézegettem volna még náhány képet.

Csenge! Nekünk másfél év alatt volt 4, jövő hónaptól jön az 5. januárban a 6. szuper, hála istennek mostantól ritkán megyünk, legközelebb 15 hósan.

Méretein: 1 éves státusszal 8710 gramm és 75 cm.
Vendég

Sziasztok!

Néhány napig nem voltam, lementünk Balcsira vasárnaptól és csak ma délután jöttünk haza. Végre kipakoltam meg elintéztem egy mosást, a többi holnap vár rám. Nagyon jó volt, sokat pancsiztunk meg homokoztunk, de ennyi elég is volt a strandolásból!

A képeket sikerült átfutnom, az olvasást meg igyekszem majd bepótolni. Nagyon édes mindenki, egytől-egyig! :D

Az összes szülinaposnak utólag is sok sok boldogat, Laurának, Áron-nak! :wink:

Ági,
Nagyon jók a keresztelős fotók, na és a fekete-fehérek, igazán hangulatosak! Honnan van az a pólója Lilinek? Az annyira szuper!

Kép
Kép
dia123

Gyönyörűek vagytok mind!

Mecsi Áron jobban?

ZSófi mi NEiss va c-t kaptunk már ezer éve... nem volt mellékhatás. Beni jobban?

Ági szerintem hívd fel őket jó lenne ha jönnétek!

:lol: :lol: :lol:

pörgünk ezerrel, jövő héten megyünk haza és a húgom már nagyon várja :roll: :lol: elmúlt a depije :wink: kopkopkop

BArbi legalább tartós!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezek, mert mi is lépünk a Balcsira a hosszú hétvégére.

Kért egy utolsó pontosítást a szállás, ahol lesz a tali, szóval ahol még kérdőjeleket láttok, kérlek jelezzétek, lehetőleg priviben, mert nem lesz időm 4 napot visszaolvasni. Nagyon szépen köszönöm!

1250712476.9057.xls

Barbi :oops: kicsit ég a fejem, de felkutattam az egész házat, és némi fém eurón kívül csak egy 5 euróst találtam, Lackó volt megbízva vele, hogy váltson nekem még 5-öt, de pont ebédidőben jutott el a váltóba, így anélkül jött haza, szóval még nem sikerült postázni, de nagyon fogok igyekezni, kérlek ne haragudj! Pedig Prágában kissé naivan 20 euróval fizettem egy helyen, hogy amit vissza kapok, abban biztos lesz 5 eurós....de koronában adtak vissza....így ez sem jött össze, holnap itt zárva minden, igyekszem a Balcsin találni egy helyet, ahol tudnak váltani...

Boni, annyira szuper ez a száguldó csiga :lol:

Kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni köszi már jobban vagyunk! Tűnőben a pofin a pöttyök lettek helyette pocakon és lábon, de már az is halványult kicsit.
Ma egész nap mászkáltunk, hétvégén esküvőre megyünk és még se cipő se ajándék úgyhogy ma belehúztunk. Vettünk egy jópofa mickey egere gofrisütő és egy botmixert ajándékba az utóbbi egyeztetett ajándék volt. :)

Mega tali fúzöm az Uram hogy próbáljon szabit kérni a főnökétől majd meglátjuk :D

Ágica nagyon szépek voltatok a keresztelőn! Nagyon találóak a feketefehér képek! Tiszta retro hangulat .

Zsófi sikerült intéznetek tudod mire gondolok amit még csak nekem mondtál :lol: :lol: ? Van még hely?

Barbi 80€ az brutál sok! Én magán dokihoz járok ő 10ér töm fehér porcelánnal, azaz fogszinüvel. Müanyag tömésről még nem hallottam, de találtam egy érdekes cikket tömésekről itt írnak róla valamit.
http://fogorvos.origo.hu/20090602-fogto ... nkbol.html

Hétvégén jönnek anyósék , mert Áron nem visszük az esküvőre, végre kettesben bulizhatunk kicsit. Remélem minden rendben lesz itthon, de megpóbálok nem aggódni. :oops:

Boni akkor most béke van tesóval???

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Még valami apum barátnője ajánlotta figyelmembe ezt az oldalt később még jól jöhet , de akinek már van nagyobbacska gyermeke őket már biztos érdekelné. Érdekes nézzétek meg :D
www.traff.hu

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hajrá traffpark :) Zéti aktuális kedvence. De elég megjegyeznetek az www.egyszervolt.hu honlapot, itt nagyon sok játék, ének, vers, mese, stb van és pl. a traff-os játékot is el lehet indítani a főoldalról.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép hosszú hétvégét! :) Mi még nem tudom, hogy mit csinálunk, de sajnos nem utazunk sehova...

Viszont, a jövő heti megatalira MEGYÜNK!!! Apa kivette a szombatot szabiba, és sikerült is a helyszínnel egyeztetnem, van szabad helyük, így szombaton ott is alszunk! ;) Juhéjj! Annyira boldog vagyok! Nem akartam addig mondani, amíg nem volt tuti, hogy lesz helyünk, de van! ;) Már nagyon várom!

Mecsi, nektek jó bulizást! Biztosan agyban kicsit otthon leszel, de hátha sikerül kicsit kikapcsolnod!!!

Minden utazónak nagyon jó utat, és jó pihit! Remélem azért még jövő héten is jó időnk lesz és tudunk egyet fürdeni a Balcsiban! ;)

Boni, nagyon édes a csiguszotok! :)

Ági, dobhattál volna még képet nyugodtan! Szerintem mindenki szívesen nézegetné Lizot, hiszen olyan ritkán jutsz el ide... :(

Ja, szomszéd kislánynak csináltam olyan oroszlános polót... Hááát, nem mondom, hogy egyszerű volt, mert nem. Vagy csak én vagyok ultra béna, de 2x-ra sikeredett csak! :( Úgyhogy két fólia és két body bánta... :( Jó drága kis ajándék! :) Na mindegy, a lényeg, hogy örültek neki nagyon!

Nálunk kb. ezek, illetve még annyi, hogy szerdán reggel csak elmentünk a gyerekdokihoz. Picit piros Beni torka, valószínű ezért volt az a hőemelkedése, de azóta sem volt neki semmi, úgyhogy hétfőn még megyünk vissza egy kontrollra, de semmilyen gyogyit nem kaptunk. C vitamint kell bele pumpálni oszt kész!

Most megyek, csinálom az ebédet.

Remélem, hogy látunk valamit ebből a légi parádéból majd, itt a tököli reptér szomszédságában... Beni nagyon repülőmániás lett!

Ja, és nem tudom, hogy Pistikénk ma ünnepel-e, vagy karácsonykor, de attól függetlenül, nagyon boldog névnapot neki!!!

sophie27

Hello csajok!

CSak egy gyors bekukk, Zorkának hőemelkedése és náthája van, én is elkaptam, dögrovin vagyok, remélem semmi pötyi nem lesz, mert a pici pocaklakót féltem, remélem ez a roseola nem rubeola, meg, hogy Zorkánál ez csak nátha, bár akkor nem szokott hőemelkedése lenni. A torkom szétmegy, mit szedhetek rá? A homeopátia nem használ. Ezt a tantum verdét lehet?

Köszi előlre is

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus tantum verdét lehet és a sós meleg vizes gargalizálás az fertőtlenít állitólag , nekem annó ezt ajánlották.
A roseola infantum nem egyenlő rubeolával. Amúgy nagyon magas lázzal jár főleg estére jön ki a láz. Jobbulást nektek!

Mi ma vagy a kopaszira megyünk ki délután vagy a tropikáriumba még nem döntöttük el, holnap pedig fölmegyünk a várba, mesterségek ünnepe van :)

Áron egész jól van csak alig akar aludni :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Csak most jutottam oda, hogy elújságoljam Nektek, hogy Krisófunk úgy döntött tegnap délelőtt, hogy feláll.... :D :shock: :D

Ma este már álló fürdetés volt. :D

Kép
Vendég

Hajrá Kristóf ügyi vagy!

Ma voltunk tropikáriumba és képzeljétek apumék is jöttek velünk, most mentek el. Áron kidölt, tévéből nézem a tüzijátékot , de valahogy nem is kívánkozok ki az után a nagy viharos tüzijáték után mert mi ott voltunk :wink:

jó pihit mindenkinek

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Julcsi
Én még azt hiszem, hogy nem is gratuláltam neked, úgyhogy ezt most pótolom!!!

Mecsi
Köszi az infót, elkerülte a figyelmemet.

Makadu-Kitti
Csak érdeklődtem, hogy mi volt veletek allergiavizsgálaton, mert nem láttam azt a hozzászólásodat, amiben erről írtál. Nekünk szerencsére nem kell mennünk, úgy néz ki, hogy Máté mindent bír.
Örülök, hogy Levi egész jól viselte, és remélem, hogy megnyugtató eredményt fogtok kapni.

Emesedóra-Szilvi
Ugyanilyon műszerfalat kapott Máté is szülinapjára, és neki is nagyon tetszik!

Kép

Jó éjszakát!
kittina30

Ági
Nagyon szép család vagytok!

Csenge
Zsombi nagyon ügyesen falatozik. :-)
kittina30

Látom a babafalvás vonalzó mindenkinek ko!

Próbáltam újat készíteni, de valaki más adatait hozta. :shock: :(

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!! Köszönjük az újabb gratulációkat :-)

Látom mindenkinek úton van valamerre, mi is nem sokára megyünk rokonlátogatóba...

Mindenkinek jó hétvégét!!

Gartulálunk Lilinek a keresztelőhöz, Kristófnak a felálláshoz!!

Minden kép nagyon jó!!

Szilvi, nálunk nincs változás egyelőre a talival kapcsolatban, remélem már nem is lesz...

Eni is próbálkozik már a járással hétfő óta, eddig 4 lépés volt a legtöbb, amit megtett kapaszkodás nélkül :D De csak ha kedve van, és elég erősen motiválni kell hozzá ;-)

Ritus, jobbulást Nektek, remélem semmi komoly!!

yuyu79

Látom mindenki nyaral! :) :) :)
Vendég

Sziasztok!! Nem kell valakinek teli tescós pontgyűjtő füzet? Én nem akarom beváltani, és van 2! Gyorsan szóljatok, mert 27-ig lehet csak beváltani!

yuyu79

Örület, hogy eltelt ez az év :) Élveztem minden percét, talán azért is. A második gyereknél már kevesebbet kell gondolkozni :) és többet lehet élvezni a feledhetettlen pillanatokat: az első mosolyt, ölelést, puszit, felülést, az első lépéseket. Minden mosolyába belefeledkeztem és gyönyörűség látni őket együtt (most például a porszívócsövet testvérien megosztva kergetőznek a nappaliban :D ) Isten éltesse az én két kisördögömet! :lol:
Vendég

Drága Andikám!

Nagyon szépet írtál, könnyekig meghatódtam!

Isten éltesse vagy száz évig a két kis huncut pasit!!
Ölelünk titeket sokszor és jó ünneplést kívánunk!!

KépKép
columbine

Csenge,
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok a srácoknak!! :D :D

Kata,
Gratula a felálláshoz! :wink:

Yuyu,
Eninek meg gratula az önálló lépéseihez! :)

Kép
Kép
dia123

Csenge Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok a 2kisördögnek!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Tegnap egy fergetegesen jót buliztunk az esküvőn minden nagyon szép és jó volt! Hát elég szépen becsiccsantottunk lányok, jó pár tequila és mézes pálinka elfogyott :oops: :oops: De ahhoz képest egész jól vagyok :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?