A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Nyugi Erika, teljesen jogos ;) Iwiwre sem pakolunk nem odaillő képeket... :roll:

Apa ma szoliban, de erősen gondolkodom, hogy anyuékkal elnézzünk erre babaruha börzére... Csak attól félek millióan lesznek... :roll:

biga.csiga

gombás medence igen, Szonja nagyon élvezte. nagyszülőknél nyaraltunk idén Tbányán, és ott van kert, így ki tudtuk élvezni.
képeket majd legközelebb cenzúrázom...:)

főzelékevés után Szonja mindig fordul a ciciért, de már egyre kevesebbet szopik akkor. tényleg lehet csak szomjas, ugyanakkor mindig kéri, tehát nem tudom elhagyni. folyadékból meg semmit nem iszik meg, pedig mindennel próbálkoztam már (víz, gyümilé, tea) lehet hogyha inna mást, akkor nem kellene neki az anyatej kaja után? imádom szoptatni, csak ha egy evést ki lehetne váltani... szabadidő :) és néha nagy szükség lenne rá
czzsofia

folyadék:
amit most leírok egáltalán nem szokták javasolni, sőt.....

Zsófi addig egy korty vizet sem volt hajlandó meginni, amíg forraltam.
aztán a barátnőmnél adtunk neki ásványvizet. A poharat szinte nem lehetett kivenni a szájábol. Azóta szentkirályit iszik ő is.

Kép
Kép
cs_erika

Magdolna: akkor azért van remény, hogy lesznek még jól nevelt, tisztelettudó gyerkőcök, ha más nem a mieink ;) De tény, hogy tragikus ami van, nem csodálom, hogy nem akarsz tanítani...

Zsófia: nincs ötletem, igazából Milánnal az volt a jó, hogy a kórházban, amíg nem indult meg a tejcsi kapott glükózos vizet, így azt előbb ismerte meg, mint az anyatejet :roll: Sőt a tápszert is, mert 3 napig nem éhezhet, akkor kapott, mert a tej csak szülés után 4 nappal indult meg.

biga.csiga

kórházban még Szonja is kapott cukros vizet, itthon is adtunk neki éjjel még 3-4 napig. Kb 2 hónapos koráig elfogadta cumisüvegből az anyatejet (1-2 alkalommal kellett csak amikor vásárolnom kellett stb), de mára már semmit nem iszik cumisüvegből, csak harapdálja, játszik vele. Lehet elfelejtette hogyan kell abból inni. pohárral is próbálkoztunk, az kevésbé ment, de nem adom fel, majd még...
nehéz ez a hozzátáplálás... :)

börzére mennék én is, jobb mint itthon ülni, de olyan sz@r idő van, nem tudom fog-e esni... szívesen levinném a bébit a játszóra is, mert tegnapelőtt beültem vele a hintába, és nagyon élvezte, de ez az idő...
czzsofia

Nah kiváncsi leszek a mai ebédre, Bence tököt kap egy kis kaporral.. Annyire felbuzdultam a zöldségevésén, hogy bepróbálkozom ezzel is.. .:)

Szilvi:
Én a Sinlacot cumisüvegből adaom, a hígítás így néz ki: 200 ml vízhez adok 6 csapott ek Sinlacot. Az 1-es etetőcumiból nehezen jön, ez alól kivétel a Nuk-os üveg, abból jön a cucc. A többi cumisüveghez 2-es etetőcumi kell.

peni:
Ez a gyerekorvos meg van gágyulva? :shock: Minek egy Sinlac miatt megnézni a gyereket??

Zsófi:
üdv köztünk, nagyon szép a kislányod! :) Nekünk is ilyen gombás pancsolónk van!

M még pakolnom kell, dálután utazunk el, holnap 300 fős lagzi lesz, agyon koktélozom magam :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

víz:
Bence sem hajlandó vizet inni, csak játszik az üveggel, ráadásul ő már nem is anyatejes baba.. Remélem nem lesz baja.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsófi: üdv itt, édes a kislányod :D
(Punit utólag is tudod satírozni, ha akarod, ha a hsz fölött lévő "szerkesztés" gombra kattintasz)
Ivás: Saci sem iszik semmit, csőrösből lefetyel, de kijön a száján. Szerintem öblöget evés után :roll: De ő is szokott szopizni még evés után is.
Hozzátápi: nekem az a stratégiám, hogy megkínálom, amikor eszünk, függetlenül a cicitől. Hol többet eszik, hol kevesebbet, de megszokja, hogy mikor van "rendes" kajaidő. És alább a tegnapi sztorim ennek kapcsán:

Képzeljétek, tegnap 2x is kért Saci enni. Nem szopizni, enni. Elsőre kicsit nehezen jöttem rá, hogy mit akar, de látni kellett volna azt az édes, boldog babafejet, amikor rájöttem, hogy mit akar, és nekiálltam előkészíteni a kajáját :D (előtte betolt 2 cicit, nem volt igazán éhes, nem is evett sokat, csak átaludta a delet, kimaradt az ebéd, és gondolom, hiányérzete volt :roll: :lol:) Másodszor egyértelműbb volt, nyúlt a tányér és a kanál után, amiben a csontot vittem a macskeroknak. Na, ez vacsora időben volt, előtte csak 1 cicit cuppantott be, úgyhogy megevett 1/2 barackot + 1/2 almát reszelve, és 1/4 barackot kézből.

Mági: jó bulizást!

Biga.csiga: Apus még kéreti magát 4-ik témában :roll: ó, ne hidd, hogy nem vagyok nagyon elégedett a 3 gyönyörű kék szemű gyerkőcöm szeme színével :wink: tényleg nagyon szép nekik, csak ez egy jó indok a 4-ikre :wink: :lol:

Na megyek, ma meg holnap nem leszek, jön a barátnőőőőőm :D :D :D Olyan ritkán találkozunk, nagyon örülök, hogy jönnek :D
Szép napot!!!

Csöre
csöre74

Most nyomja a kakit. Megyek ledarálok egy pankrációt a lányommal. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

sziasztok,

jól hangzik ez a babaruhabörze...de a Váci utca nekünk kicsit messze van... :( meg amúgy is jönnek (bár nem tudom mikor, reggelre ígérték) a tetőteret csinálni... :roll: úgyhogy maradunk ma (is) itthon...

Zsófi, üdv itt! Nagyon édes Szonja baba! :lol:

Csöre, jó barátnőzést! 4-ik gyerek, asszem enyém Apa sokkot kapna :shock: még a másodikra is puhítani kell... :lol:

Mági, neked meg jó koktélozást meg bulizást! (irigy-irigy :oops: :oops: )

Víz: Levente is inkább rágja a csőrös poharat, aztán "véletlenül" kortyol 1-2-t :lol:

Ercsi: tisztábatevés-dolog ismerős, L. azt játssza, hogy elfordul a hasára, felül és feláll :lol: mindezt azalatt a 2 mp alatt, amíg kikészítem a pelust :lol:

Érdekes ez a kajajegy-téma, nem is gondoltam, hgoy vannak ilyen rendes munkahelyek...én decemberig kaptam, januártól semmit, mondjuk nálunk cafeteria van és az elvileg már hosszabb táppénz alatt sem jár...

Cipő: hirtelen felindulásból elmentünk mi is pár napja a Deichmannba és vettünk egy Elefanten szandált (19-es). Ráadtuk, de szegénynek össze-vissza bicsaklik benne a lába :( úgyhogy most pihentetjük a témát egy időre...

Kép
vickybabe

cicky:
19-es? Az nem nagy egy kicsit??? Vagy ilyen nagy lábú fiacskád van? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, hát de egy kicsit nagy, de ez votl a legkisebb...szerintem olyan 17,5 lenne az ideális méret.

Kép
vickybabe

Nekünk a legkisebb méretű cipő 18-as volt, az alatt, ha jól tudom kocsicipők vannak, az meg nem igazán fogja a bokát.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Tegnap csak zugolvasásra futotta, viszont sikerült végre lejutnom a fodrászhoz, tök rövid lett a hajam :)

spirál: dokim mintha olyasmjt mondott volna, hogy kétféle van: a nem hormontartalmú nem 100%-os, és a hormontartalmú bombabiztos. Utóbbit akartam volna,de kiderült,hogy annak túl hosszútávú a hatása, aki 2-3 éven belül akar még babát,annak nem éri meg...
Olyan fogamzásgátlóról is olvastam már, ami 1-1 injekció (a vállba?) negyedévente, és szintén bombabiztos, és szoptatás mellett is lehet. Viszont szintén "hátránya", hogy túl tartós védelmet nyújt. Az utolsó injekció után is még évek telhetnek el, mire újra fogamzóképes lesz a páciens.

Kitti babának milyen szép zöld szeme van!

Lányomról egy kép-montázs: Úgy döntött a kiscica, hogy belegabalyodik anya kötésébe. :D
http://2.bp.blogspot.com/_SuLlBMxFnes/SoQzQWaerCI/AAAAAAAAEFc/86PYp17jnWM/s1600-h/Mano_27.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.08.14 10:28-kor.
kisbogacs

Szent ég, mire bepötyögtem reggel óta ezt a két sort, még egy oldalt írtatok :shock: :shock: :shock:

No legalább ezt visszaolvasom tisztességgel... megyek is...
kisbogacs

Regina, Kitti gyönyörű tényleg! Azok a szemek! :lol:

Kriszti, nem működik a link! :(

Kép
vickybabe

Javítottam :)
kisbogacs

Kriszti nagyon édes Ági ahogy összpotosít.

Esik az eső. :cry: Most ment el a védőnő, és akartam sétálni kicsit. :evil:

Kép
Kép
cs_erika

Krisz: nekem hormonos spirálom van, 5 év az "élettartam" és úgy "gazdaságos" ha marad is 5 évig mert k@rva drága volt.......

Mági: igaz,hogy hülye az ilyen orvos? Hát ezért nem viszem oda a betegrendelésre a gyereket.......megvettem recept nélkül, volt ennél már nagyobb anyagi bukásom is.......ez van :?

Zsófi: Üdv köztünk, jó, hogy csatlakozol! Tatabányai naygszülők vannak? ÉN is tatabányai lány vagyok, ott élnek a szüleim! Te vagy oda valósi? A fiam is kipróbálta nyárona gombás medencét és nagyon bírta :lol: .

Biga: Egyiptomba megyünk. Nagymami nagyon jól vizsgázott igen, dehát tudtam hogy így lesz. Mostmár nyugodtabb vagyok.....a nagy fiam nagyon örül hogy jönnek mamiék. A pici meg vigyorog mindenhez.....:-)

KépKép
peni

Sziasztok!!

Köszönjük a dícséreteket :lol:

NOÉMI BABÁNAK,BOLDOG 7.-ET!!!!! Kép

Erika,a szentkiráit nem kell forralni???
Nekem is ajánlották,értékei ugyanazok,mint a babavizeké.
Sokan adják a tápszerhez forralatlanul.
Szerinted(szerintetek?)

Kép
Kép
Kép
regina74

Kriszti,Ági nagyon cuki,dolgozik ezerrel.
Nem lehet elég korán kezdeni :wink:

Zsófi,Szonja,üdv itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kitti sem nagyon issza a vizet,inkább cicizik főzi,gyümi után egyet.

Kép
Kép
Kép
regina74

peni: igen, én vagyok tbányai, ott nőttem fel.
mostanság egyre jobban érzem, hogy visszaköltöznék :)

te is ott laktál/laksz? merrefelé?
czzsofia

Regina, én nem forralom neki. Eddig nem volt baja tőle.
barátnőm theodorát adott a gyerekeinek (azt is forralatlanul) és úgy néz ki ők is "megúszták". Most 8 és 6 évesek. :lol:

Nem tudom, rosszat nem akarok a gyerekemnek, de a bébiétel sem steril. És semmilyen kaja amit adunk neki. (a friss gyümölcsöt ráadásul nem is főzzük) Szóval ebből kiindulva nem forralom fel a vizet.

Kép
Kép
cs_erika

VÍZ: én sem forralom fel a szentkirályit....megmondom őszintén eszembe sem jutott, hogy kéne :oops: . Én sima csapvizet forralok Zéténynek az esetek 50%-ban és abból készítem a tápszert meg higítom a gyümölcslevet. A másik 50%-ban kap ásványvizet ami vagy Baby Jana (leginkább az) vagy SZentkirályi, de egyik vizet sem forralom...igaz kis üvegeset veszek és bontástól számított 1 nap alatt mindig elfogy....de én sem hinném hogy forralni kéne.......

Zsófi: Én 18 éves koromig éltem nagyjából Tatabányán a szüleimnél, utána vidéken tanultam és a tanulmányok után Pestre költöztem....
Én nem érzem, hogy szeretnék vissazköltözni, bár járunk a szüleimhez gyakran és jól érzem magam....de már semmi nem köt oda (legalábbis úgy érzem) természetesen a szüleim igen meg 1-2 barát....
Hová jártál suliba?

KépKép
peni

[quote="biga.csiga"]K írta:biga.csigariszti: minden oké otthon?
Pici off: nem maradt nálad véletlenül a mei tai használatija? Múltkor adtuk kölcsön az egyiket apa kollégáinak, de a használatit nem találtam.

Köszi, most ismét a kapcsolatújáépítős időszak van :) Mindketten akarjuk, hogy helyrejöjjünk, és ez jó. A szerelem, az egymás iránt érzett tisztelet stb. szerencsére még mindig megvan és sértetlen. Csak jó lenne kilábalni a külső bajokból, hogy a lelkünk is megnyugodhasson kicsit. :?

Ágnes ha felébredt, megnézem, könnyen lehet hogy itt maradt :oops: Szoktam eggyel találkozni a lakásban, de nem tulajdonítottam eddig neki jelentőséget, mert mi is kaptunk egyet a sajátunkhoz. Max. ha nem találok kettőt, azt az egyet beszkennelem magunknak és elküldöm Neked :)

Zsófi, üdv a csapatban! Szonja igazi szépség, a nevével együtt :) Kérünk szüléstörténetet is!
[quote]f írta:olyadékból meg semmit nem iszik meg, pedig mindennel próbálkoztam már (víz, gyümilé, tea) lehet hogyha inna mást, akkor nem kellene neki az anyatej kaja után? imádom szoptatni, csak ha egy evést ki lehetne váltani... szabadidő Smile és néha nagy szükség lenne rá
Csak egy ötlet a szabadidőkészítéshez: anyatej lefejve hozzátápi után? Így kiderülhet hogy a szopira vagy a tejre vágyik igazán.
Mi sosem ittunk cumisüvegből, Ágnes nem is ismeri, és a poharazást sem nagyon tanultuk még meg, viszont a Jana 2 decis babavizes üvegéből nagyon ügyesen tud és szeret is inni.

MÁgi, jó bulit! 300 fő :shock: De jó hogy nem én vagyok ott a menyasszony :)

Adtam a lányom kezébe egy cipőfűzőt az imént. Azóta ünnep van :)

Peni, Egyiptom... én olyan de olyan irigy vagyok!!! :)

Ágnesem egy ideje gyakorolja a fél kézzel kapaszkodva állást. Az előbb sikerült is neki jó 30-40 mp-ig!!! :shock:
kisbogacs

Zsófi: asszem valamit félreértettem, most esett le.........Írtad, hogy kipróbáltátok a gombás medencét erre nagy bódogan reagáltam hogy az én nagyfiam is......de szerintem nem egyre gondoltunk :lol: :lol: :lol: .
Van egy 6 évesem is aki a nagyiéknál nyaralva az új fürdőben tudod a Gyémánt fürdőben járt és ott van egy gombás gyerekmedence...mármint valami gomba alakú spricni vagy mi van benne .....erre írtam hogy ő is kipróbálta. Utána gondolkodtam hogy ti Szonjával tuti nem ezt próbáltátok (nekem sem jutna eszembe a picivel).....ugye jól gondolom? :lol:

KépKép
peni

vízforralás, a tejpépet forralt vízzel csinálom, inni nem forralt szentkirályit adok neki. És mivel mi is azt isszuk így 24 óra alatt simán elfogy.

Kép
Kép
cs_erika

víz: Csak Janát használunk, azt nem kell forralni.
kisbogacs

a gombás medence egy felfújhatós babamedence, nem voltunk strandon... bár jókat hallottam a gyémánt fürdőről, de még Szonja valóban elég kicsi hozzá.
Kép

suliból volt egy pár: általános: dózsa majd kodály
közép: bárdos, majd árpád. végül 2002-ben ott végeztem

én a suli miatt költöztem fel aztán pestre, és most a belvárosban lakunk, de babával nem a legjobb itt.
nem gondoltuk a férjemmel, hogy ilyen hamar akarunk majd gyereket, én azt sem gondoltam, hogy valaha akarok...
aztán jött a vágyakozás, és összehoztuk:)
szeretek itt lakni, meg ez az első közös lakásunk stb, de 3. emelet lift nélkül, sok autó, no zöld, szóval jobb lenne kijebb a városból. tervben van, már csak meg kell valósítani.

na meg nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem sok barátnőm eltűnt, mióta Szonja megszületett. mindig azt mondják, hogy időhiány van, sok a meló stb... tudom, hogy máshol tart most az életünk, és majd ha nekik is lesz baba, akkor talán megváltozik, de most egy kicsit egyedül maradtam. ezért is költöznék vissza tbányára, ott sok korombelinek most született babája, és tudnánk tartani a kapcsolatot, meg a férjemnek is nagyon tetszik a város. csak a meló lehetőség ott. na az nem egyszerű...

köszönöm az üdvözléseket, hamarosan összedobok egy szüléstörténetet is ha érdekel titeket.
addigis a vége: Szonja jan.21-én de. 9:37-kor 2800 g, 51 cm - vel született az Uzsokiban.
néztem a táblázatotokat, azt hiszem egy baba pont ilyen méretekkel rendelkezett szintén:)
czzsofia

Zsófi: én a Bárdosban érettségiztem....de asszem SAJNOS nem ugyanakkor jártunk oda....én kb 8 évvel korábban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Na jó annyival nem de ha jól számolom én 96-ban végeztem....
AHA szóval ez a gombás medence...nagyon bitang :lol: .

KépKép
peni

[quote]n írta:a meg nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem sok barátnőm eltűnt, mióta Szonja megszületett.

nagyon ismerős... mintha külön kasztba tartoznánk, mióta itt a baba :roll:
kisbogacs

Hú, de nyűgös ma ez a kölyök!!!! Végre elaludt. Már a falra másztam!
Zsófi: üdv itt. Én is az Uzsokiban szültem a fiamat január 21-én 10:27-kor. Akkor mi biztos láttuk egymást. Barti is, Jandrea is ekkor szültek az Uzsokiban a fórumosok közül. Mindjárt megsasolom az avatar képed, hátha beugrik az arcod!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.08.14 13:55-kor.

krisz78

Persze nem tudom kinagyítani a képet. Hányas szobában voltál?

krisz78

szia krisz78, a 7-es szobában voltam. nahát, és csak 40 perc van a babák között. jandreát tudom hogy ott szült, mert a szobatársamat kereste már az uzsokis fórumon, de sajnos én sem kértem elérhetőséget tőle.
kinél szültél?
czzsofia

Én az 5-ösben voltam. Halász Domonkosnál szültem.

krisz78

Kittikém evett ma krémturót :oops: :shock:
Kinézte marti szájából,bírta enni ám........ :wink:

Kép
Kép
Kép
regina74

Martin szájából :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Szia Zsófi! Üdv. itt, gyönyörű a lányod! Neked meg a neved tetszik nagyon, ha sikerül a hugi-projekt, ő Zsófi lesz :D Bálint született ugyanezekkel a paraméterekkel, csak ő 4-én és nem az Uzsokiban, hanem a Szt. Imrében.

Barátok eltűnése: hát, nekem felemásak ezzel kapcsolatban a tapasztalataim, az igazán jó barátaim nem tűntek el, legfeljebb többet beszélünk telefonon, mint személyesen. És hát ha nagyon magamba nézek, Bálint előtt nekem is a munka állt az első helyen (igen, ezt a férjem néha szóvá is tette, rendszeresen később jártam haza a munkából, mint ő) és úgymond nem volt időm a babás barátnőkkel tartani a kapcsolatot (azért írom azt, hogy úgymond, mert szerintem mindenkinek arra van ideje, amire szakít, azaz ez csak kifogás, hogy valakit azért nem látogatok meg, mert nincs időm :oops: )

Fogigátlóval kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, én tablettát szedtem sokáig, aztán a trombózisom után óvszer, majd semmi :lol: Most se védekezünk, dehát nekem peteérésem aztán egy szál se szülés óta :cry: Pedig én már úgy szeretnék pocakos lenni :oops:

Ma van Apa névnapja, estére készítek finom vacsit, a Barcelonás pólót meg már megkapta délben. Nagyon tetszett neki a sajátja és Bálinté is. Jövő tavasszal szeretnénk menni Barcelonába, remélem akkor még jó lesz rá (mármint Bálintra :lol: ).

Krisz: ilyen bolond időben mi is nyűgösek vagyunk, csak mi máshogy mutatjuk ki. Remélem alvás után kicsit vidámabb lesz Ádi.

Mági: jó bulizást! Én is úgy mennék...

Peni: Egyiptom, na oda is szívesen mennék. Igaz, nem búvárkodni, csak süttetni a hasamat. Mi tényleg közel lakunk, úgyhogy egyszer meglátogathatjuk együtt a Pataki cukit :D

Kriszti: hajrá kapcsolatépítés! Ne tessék veszekedni, nem jó az senkinek.

Na megyek, már megint annyi vasalnivaló van. Nem értem, sose fogy el :evil:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Edit, semmi kifogásom a cukilátogatás ellen, sőt.... :lol: :lol:

Barátok: én ezt nem tapasztalom hogy bárki eltűnt volna...bár az én barátaim sem tinik már...így mindenhol van gyerek...legalább 1. AHol nincsen ott éppen az a "nyomor" hogy nincsen....és szívesen vannak babás társaságban.

KépKép
peni

Edit, mi lesz a vacsi? Ma én is próbálkoztam valami különlegessel ebédre, amolyan dejóegyüttújra kajával... Kicsit "nehéz" lett... de azért megettük :D
kisbogacs

MIt főztél Kriszti?

KépKép
peni

Kriszti: semmi különlegeset nem főztem, sárgabarack krémlevest, bolognai spagetti (ezt imádja párom :D ) és tejberizs. És Te mit főztél?

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Tarját sütöttem ki hirtelen mindkét oldalán, majd a zsírján készítettem egy hagymás-gombás-zöldséges-borsós-cs.májas-pálinkás rizottót. S ott követtem el a hibát, hogy egy kicsit le kellett volna önteni abból a hússütésből visszamaradt zsírból... most azon gondolkozom a maradékot hogy lehetne feljavítani :roll:
kisbogacs

Csajok!

Szavaznátok Zsófira?

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... om=gallery

Köszönöm szépen!

Kép
Kép
cs_erika

bolognai nálunk is nagy kedvenc :) a krémlevesnek átdobnád a receptjét a másikba?

Erika, várom a visszaigazoló kódot :) Pár napja próbáltam szavazni Picuranyu babájára, de ezek szerint azt nem fogadhatta el a rendszer, ha most ismét enged szavazni :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.08.14 15:44-kor.
kisbogacs

Kriszti, köszi szépen! :D

Kép
Kép
cs_erika

Megsétáltattam extra nyűgös Ádimat. Aludt a kocsiban, most vidám. Vettünk neki egy zenélő kütyüt, most annak "őrjöng". Üti, vágja. Van egy kis pöttyös labdája, azzal meg úgy csinálja, mint a kiskutyák. Rágja.

Lehet, hogy holnap elruccanunk a Szalajka völgybe kirándulni, ha nem esik.

Barátok: nálam is az a helyzet, mint Peninél. A többségük már családos.

Bababörze: ne is mondjátok!!! Nekem közel a Váci út. De nem vehetek több ruhát!!!! A múltkor a tescos leárazáson 3 gyerekre való mennyiséget halmoztam fel.

Erika: mindjárt szavazok....

krisz78

Megsétáltattam extra nyűgös Ádimat. Aludt a kocsiban, most vidám. Vettünk neki egy zenélő kütyüt, most annak "őrjöng". Üti, vágja. Van egy kis pöttyös labdája, azzal meg úgy csinálja, mint a kiskutyák. Rágja.

Lehet, hogy holnap elruccanunk a Szalajka völgybe kirándulni, ha nem esik.

Barátok: nálam is az a helyzet, mint Peninél. A többségük már családos.

Bababörze: ne is mondjátok!!! Nekem közel a Váci út. De nem vehetek több ruhát!!!! A múltkor a tescos leárazáson 3 gyerekre való mennyiséget halmoztam fel.

Erika: mindjárt szavazok....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.08.14 16:25-kor.

krisz78

Egyszer elszáll, egyszer duplán megy az üzi. :roll:

krisz78

erika: szavaztam, csak a kódot várom!

Barátok: nálam ugyanaz van, mint Zsófinál, azzal nehezítve, hogy vidékre költöztem, így a telefont se nagyon emeli rám senki :(
magdolnasz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?