Hali!
Gyönyörű babák! Zille annyira bájos, Ági ügyesen segít kézimunkázni, Bence traktorozik, de hogy!, Kitti szeme gyönyörű, Ádám nagyon-nagyon ügyi...
Zsófia: Üdv! Szonja szuper csini kishölgy!
Erika: talán sikerült szavazni- 25-ször visszadobta a kódot, aztán közölte, hogy már szavaztam- hát, remélem tényleg!
Vicky: nagyon jó a szőnyeg, akkor mi is a Diego-ba megyünk, mert ez szuperár!
Peni: gratula a felálláshoz és a dumához

Édes lehetett!
Edit: no a ruhákkal én is így vagyok- van, amit már csak azért szuszakolok rá, hogy legalább egyszer legyen rajta...
Bébiétel mennyiség: héé, én örülök, ha 50ml-t megeszünk, és azóta van ez így, hogy husisat kóstolgatunk.
Szemszín: nekem kb. 5 évesen változott kékről zöldre- minden lehetséges
Víz: normál mennyiséget mi már csak pohárból iszunk. De tegnap előtt behaltam rajta. A járókában maradt a cumisüveg, odagurult, felvette, és itta. Kiszolgálja magát- önálló babó
Spirál: én meg fogom próbálni, bár az idegen tárgyakkal pont úgy vagyok, mint Mágnes- de hormont és bogyót nem veszek be, a hagyományos módszert nem szeretjük...
Horrorsztori: basszus, szerdán kiszálltam a kocsiból, hogy kivegyem a hordozót és benne Viót. Kulcs az első ülésen. Be kellett zárni az ajtót, mert közel volt a másik kocsi- erre bekattant a központi zár, és bezárta a gyereket és a kulcsot. Én kint dörömböltem, ő bent rémülten üvöltött. Szerencsére az Árkádban voltunk, végül a segítőkész biztonsági őr és egy autószerelő felfeszítették az ajtót- teljesen kiborultam, Vió is, senkinek nem kívánom. Franc se tudja, mitől bolondult meg a zár...
Ja, amúgy felállunk (10-ből 3-szor sikerül, de az arány napról napra javul), és megyünk a járókában- egy negyed járókányi utat (sarok megkerülésével) már megteszünk Félelemérzet nulla... Egy percre se lehet otthagyni
Rokonlátogattunk tegnap, és a falunapon AC/DC emlékzenekar nyomult, Vió meg csápolt és táncolt rá- ROCKERMANÓ!
Még egy infó: hálós járóka- akinek ilyen van, vigyázzon. Több anyuka említi, hogy a babák képesek az ujjukat beleakaszatani, majd pókember módjára felmászni, és fejjel előre elindulni az anyaföld irányába...