Trixi, mi is előrehoztuk a szurit, így 6 nap lesz az oltás és a szűrés között, nekem a doki tanácsolta.
Pumukli, szerintem régen is szép voltál meg most is, csak most anyaás szépség vagy, ha érted.
Anita, várjuk a képeket!!
Netti, szerinted rám hasonlít Iringó? Egyre többen monják, de én nem látom a hasonlóságot....
Emese, Mi Pumuklival nagyon szenvedtünk az elsőszülött gyerekünkkel. Én az első 3 hónapot rengeteg csokival hoztam le, egy perc nyugtom sem volt, csak sírt meg sírt, aztán kinőtte. 9 hónaposan már megfogant Iringó!

Elfelejted ezeket az időket, meglátod! És a 2. baba általában mindig nyugodtabb, alkalmazkodik a családhoz, kevesebb idő jut rá, stb. stb. Én sem hittem, de általában így van.
MOncs, Trixi édesek a babaképek!
Reny, Te sem panaszkodhatsz, az esküvői képed gyönyörű!!!!! Olyan határtalanul boldog a mosolyod.
Képzeljétek, hogy mi történt ma. A nagy szél miatt nem hajóztunk, de lementünk a barátainkhoz, akikkel szoktunk. Apukák Gyöngyvirággal és a 2 éves Bendikével a kertben, én Iringóval és anyukával a házban. Apukáknak annyira sikerült figyelni a gyerekekre, hogy Gyöngyvirág brmászott a medencébe ruhában, nyakig vizes volt, teljes átöltöztetés.... Minden volt nálam, csak cipő nem, de szerencsére a kisfiúnak volt még kinőtt szandija, így volt miben hazahozni.