A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok! 8)

Apa már 6kor Mo-ra ért, szóval nemsokára itthon lesz remélhetőleg 8) :D :D :D

tabati: anyósod :cry: nekem egyik nagymamám ilyen, de őt rendszeresen kórházba be is fektetik, kap gyógyszereket, mivel az évek során ez egyre csak súlyosbodott. Legutóbb tegnap vitte haza apu. Szörnyű látni így leépülni valakit szellemileg, főleg ha családtag...

lorca: jobbulást Szabinak! Ha Ő is ugyan ezt a komponensűt kapta, akkor nem valószínű, hogy attól van, mert ha igen, akkor minek oltatunk?! :twisted:
Szegény kismama, elég borzasztó ez. :cry: Mondjuk én az oltástól is és a betegségtől is fosok :roll:

f.nikici

f. nikici

Apa , hurrá :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Dodi!
[quote]J írta:a, a háta meg a válla viszont még mindig szőrös, pedig esküszöm nem háltam medvével.
Elhiszem neked, de csak mert Törpinek is még egy picikét olyan, és én sem emlékszem medvére! :lol: :lol:

Nikici!
Boríték, és pénz! Na ugye hogy ugye? néha jó pakolászni! :D :lol: :lol:

Tabati!
Anyósod :shock: :shock:

Lorca!
A tiszti főorvos nyilatkozata szerint azt a háziorvost, aki bizonyítottan nem javasolja az oltást, felelősségre vonhatják.
Ez miiiiiiiiii! Elmennek a f@...ba! Egyszerüen hihetetlen,hogy mit művelnek. Azt az orvost, aki végzi a dolgát felelőségre vonni. Az orvosnak nincs joga hazudni. Ha ő úgy véli, hogy ez nem éppen jó, akkor azt kötelessége elmondani az érdeklődő páciensnek!!!!!!!

Kép
szisz89

hu ez az idézet beszúrás nem nagyon sikerült
:oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: majd legközelebb

Kép
szisz89

Basztikuli :evil: :evil: :evil: !
Egy órája pötyögtem nektek egy regényt, erre elszállat az egész, még írás közben :shock: :x ! Lassan kel a kisfiam, úgyhogy nem kezdem újra, de jó sztorijaim vannak: anyósos, meg szellemes :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodide jó sztorijaim vannak: anyósos, meg szellemes :lol:

Az nem ugyanaz? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Csak, hogy befejezzem az ominózus nap menüjének felsorolását. Este 9-kor volt vacsi főtt virsli személyében.
Tegnap reggel 8-kor kakaó, dében "jó reggelt" keksz, temetőzés közben pogik, délután 5 felé meleg leves és 11 körül felvágott sajttal. És éjjel csöpögött a tejem. :D

Kép
Kép
200907?

Tabati!
Szerintem a borostyánlánc hatása (feltéve, hogy tényleg van) majd csak a fogzás idején lesz érzékelhető, amikor már tényleg jönnek a fogak, és fáj tőle az ínyük. Én nem hiszem, hogy a mi babáink valóban a fogzás miatt lennének nyűgösebbek picit.
Ettől függetlenül én vettem, Petra hordja, aztán majd meglátjuk, hogy van-e/volt-e értelme. Ennél már sokkal több pénzt is költöttem hülyeségre.

Lorca!
Szegény Szabi! Jobbulást neki!

Dodi!
Te jobban vagy? Hőemelkedésed lement?

H1N1:
Én felhívtam a háziorvosomat, mert szerettem volna beadatni. Hosszan mérlegeltem, majd úgy döntöttem, hogy ha a szoptatással nem mehet át olyan anyag, ami a Petrusra káros hatással lehet, akkor beadatom.
Szóval felhívtam a háziorvost, akinek az asszisztense azt mondta, hogy szoptatós kismamákat ők nem oltanak.
Szerintem az ilyen megjegyzésekről volt tegnap a híradóban szó, mert ezt nem az ő felelősségük eldönteni, ők max. tanácsot adhatnak. Olyan nincs, hogy én lemegyek és kérem az oltást, és ők azt mondják, hogy nem adják be.

Most megvárom a keddet és megkérdezem a gyerekorvostól, hogy ő mit tanácsol. Ha szerinte a gyereknek nem árthatok azzal, hogy magamat beoltatom, akkor felhívom a háziorvost ismét.

Tudom, hogy itt sokan ellene vagytok, bennem is kettősség van, de úgy érzem, hogy így sokkal nagyobb mértékben tudom a gyereket megóvni az esetleges megfertőződéstől. Apa már beadatta lassan 3 hete, kutya baja nem volt tőle.

Az meg, hogy hosszú távon esetleg okozhat valamit? Szerintem a levegő, amit beszívunk is okozhat, a sok génmanipulált kaja is, a vitaminok, amikről azt hisszük, hogy hű de jót teszünk magunkkal.

Bocs, picit hosszú lett, de gondoltam, leírom.

Kép
katy76

Most írt Boo, minden rendben van velük, csak sok a dolga, meg Apája megint morgott picit, úgyhogy majd holnap jön melóidőben.

Kép
katy76

Szép esős vasárnap délutánt! :shock:
Sziasztok!

Nikici! Apa mostanra már biztos hazaért!!! De jó!!!

Bond! Napi menü: :D :D :D :arrow: Tejcsi!!!! :D :D Látod-látod! :lol:

Nekünk nagyon rossz éjszakánk volt :? Sillia gondoltam is rád hajnalban, amikor Jázmin úgy felébredt, hogy vissza sem akart aludni. :shock: Addig nem volt gond, amíg magába elbeszélgetett, de aztán megunta és elkezdett sírdogálni. Ezt reggel fél 6-ig bírta csinálni. Én teljesen kikészültem. :oops: Utánna aludtunk fél10-ig, de így is elég fáradt vagyok. Ráadásul valami bajom van, mert a vesém környéke iszonyúan fáj. :shock: Apum megvizsgált, de azt mondja ez nem biztos, hogy a vesém, hanem a gerincemből sugárzik a fájdalom. Lehet, hogy elaludtam. Mondjuk ez jobb lenne, mintha a vesémmel lenne valami gond, csak az a bajom, hogy lassan már mozdulni sem bírok. Nehezemre esik Jázmint megemelni, és Gábor majd csak este ér haza.
Na, nem panaszkodom.

Képzeljétek el, Jázmin mostanában rendszeresen akkor pisil be, miután kiveszem a fürdővízből és elkezdem törölgetni. Először jó vicc volt, de most már nem, hiszen így minden fürdés végén legalább 2 törölközőt használunk. Valami ötlet? Veletek fordult már elő ilyen?
Vendég

Norka

Én már kezdem megszokni hogy éjjel kétóránként kelek és hajnal 4 körül már végleg. 6-ig még sikerül az ágyban maradni de utána már cici sem kell, akor már foglalkozni kell vele. És amint felkeltem felöltöztem és beszélgetünk fél órát, őfelsége édesdeden visszaalszik :evil:

Lóci kb. 3 hete minden egyes alkalommal belepisil a fürdővízbe :shock:
Már számítok rá, amint beleér a teste teljesen a vízbe, már pisil is.
Mondjuk ez adódhat abból, hogy rettenetesen fázós és hiába kapcsoljuk be a hősugárzót akkor is didereg a fürdés végére.
De meg még nem fázott :)
Vendég

Norka

Igaza lehet Silliának, hogy a hideg miatt pisil be Jázmin. :wink: A dokink azt mondta, hogy a hideg miatt pisilnek be. Nálunk eleinte akkor pisilt be Odett, mikor vittük fürödni, akkor mindig lepisilta azt, aki vitte a kiskádjához :lol: Így mi is félmeztelenre szoktunk vetkőzni, ha visszük fürdetni. :wink:
Éjszakátok :(

Kép
Kép
orsi777

Fürdővízbe pisilés a hőmérséklet változástól van, csakúgy mint kádból való kivételkor.

Most ebédeltünk meg. 8) Találjátok ki mit ettünk. Csak annyit árulok el, hogy "gusztustalanul " szipogtunk közben. :wink: :o :o :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Valami borsos akármit?

Kép
Kép
orsi777

Nem, nem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

pepperónis akármicsoda?

Kép
Kép
orsi777

hagymás akármicsoda?
Vendég

chilis bab?

Igen, azt tudtam, hogy a hideg ingertől jön a pisi, de akkor lehet, hogy nincs elég meleg a fürdőszobában?
Vendég

Én spagettire tippelek!

Cicim sokkal jobb.

Megyek, jött valaki. :evil:

Pedig locsog az eső.
:shock:

Kép
Kép]
hendegabi

Norka

Lóci pl. a meleg ingertől pisil, amikor beleér a vízbe, lehet látni hogy összehúzódik a bőre, fütykös is egész picire és már pisil is :)
Pedig jó meleg a víz, gondolom épp a hőmérsékletváltozás váltja ki az ingert.

Bond

Azonnal áruld el mit esztek :!: :!: :)
Vendég

H. Gabi

Itt is esik, és mindjárt jön valaki. Szerintetek ki?

Az anyósom :lol:

Cici :lol:

Kép
Kép
orsi777

Bond

Már én is tapasztaltam, hogyha jól bevacsorázok, akkor reggelre elönt a tejci. Tuti az is nagyon sokat számít a tejtermelődésben. Szóval tessék enni. :lol:

Kép
Kép
orsi777

[quote="hendegabi"] írta:hendegabin spagettire tippelek!

Na, ENNYIRE rosszul azért nem főzök. :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

sillia! :)

Igen, a hagyma volt a ludas. :wink:

Kép
Kép
200907?

bond

hagymát hagymával... :)
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk!!!! Megjöttünk :D . Komolyan mondom, hiányoztatok :oops: :lol: !!!!!

Hendegabi: :shock: :shock: anyukád, sajnálom, hogy ilyen a viszony köztetek. Remélem mostanra már kibékültetek :wink: !

Szisz: Lehet, hogy már írtad, csak nem figyeltem, mi lett a lakással??? Ügyi vagy, sok sikert a jogsihoz :wink: !!!

Orsi: sajnálom a szomszédot :cry: :cry: .

Betegnek jobbulást :wink: .

Katy: Nálunk is ez van pelenkázásnál, én a franciaágyon pelenkázok újabban :wink: .

Ja és a dédinek nem combnyaktörése, hanem combcsonttörése van, azt mondják azért az egy fokkal jobb.

egy meghitt pillanat :lol: :lol:
Kép
marietta1982

szisz

24 évvel ezelőtt kellett volna megcsináltatni a fülidet.
Akkor ugyanis még ingyenes volt. Ill. úgy nézett ki a dolog, hogy oda kellett állni egy bizottság elé, és bemutatni a problémás testrészt. Amennyiben úgy ítéltek hogy valóban eláll a fül, nagy az orr, lóg a cici stb. akkor ingyenes volt a beavatkozás.

Gondolom mostanság ez már nem így zajlik.

Dédink is mindig azzal ijesztgetett hogy: jajj, ne kapj oda kislyányom mert nyoma marad a babán!!

Ha ennek bármi valóságalapja lenne, akkor a mi kisbabáink itt a topikon egytől egyig úgy születtek volna, hogy jobb kezükben egér bal kezük a billentyűzeten, köldökzsinór egy USB kábel és sírás helyett a hűtőventillátor hangját hallatnák.....
Vendég

[quote="sillia"]
írta:
sillia
Dédink is mindig azzal ijesztgetett hogy: jajj, ne kapj oda kislyányom mert nyoma marad a babán!!

Ha ennek bármi valóságalapja lenne, akkor a mi kisbabáink itt a topikon egytől egyig úgy születtek volna, hogy jobb kezükben egér bal kezük a billentyűzeten, köldökzsinór egy USB kábel és sírás helyett a hűtőventillátor hangját hallatnák.....

Amúgy jól vagy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nem hagymát ettünk a hagymát mellé, hanem valami más mellé volt a hagyma. :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

a hagymát hagymával azt azért írtam, mert eszembe jutott Kabos..
csak a hangját nem tudtam hangutánozni
Vendég

Tudom. :lol: Na de, mi mellé ettük? :wink:

Kép
Kép
200907?

Még Manóval voltam terhes, amikor a 4-6-oson utaztunk együtt anyámmal. Egyszer csak szólt, hogy ne nézzek oda. Addigra már láttam, de nem szóltam neki. A széksorok között egy nyomorék férfi kéregetett: nem voltak lábai, egy gördeszkán hajtotta magát, mocskosan, büdösen.
Megkérdeztem anyámat, hogy most miért szólt. "Nehogy baja legyen tőle a gyereknek"
:shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

csakis szalonnát ehettél hozzá

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti :!:

Ejnye- bejnye legalább életjelet adjál :wink: .Kezdek aggódni :roll:

Marietta

Aranyos Domi Apával. :lol: :lol: :lol:

Hiányoztunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

H. Gabi

Hozzánk anyós jött :? , már elment :P , és hozott ajándékot Odettnek a 4. hós szülinapjára :lol:
Vicának is boldog 4. hós szülinapot :lol:

Kép
Kép
orsi777

Képzeljétek a mostoha testvérem úgy néz ki , hogy terhes, múlt nov 5-én csinált tesztet(egy éve én is pont ekkor készítettem), júliusi babája lesz neki is. :lol:

Kép
Kép
orsi777

bond

hagyma mellé ettétek a hagymát

:D

hagymát hagymával..
Vendég

Nem szalonna és nem hagyma volt a hagyma mellé. De akkor mi? :roll: :?: :lol:

Kép
Kép
200907?

kóbász? zsíros kenyér?

Kép
Kép
orsi777

Már én is aggódom Ancsurtiék miatt! Nagyon rég nem jelentkezett!

Hozzánk ma jött volna anyósom, de az unokatesók betegek, így otthon maradt segíteni a sógornőmnek. Majd 3 hét múlva találkozunk velük, amikor megyünk Bobo országba! :-)
Sajnálom, mert már 2 hónapja nem látta Jázmint.

Anyum meg valószínű majd csak 1 éves korában látja legközelebb, így sajna nagymama nincs közelben. Viszont a nagypapával minden nap találkozik! Annyira jó látni, hogy imádják egymást!

Bond! Szerintem is szalonna mellé ettétek a hagymát!

Orsi! Szupi, hogy féltestvéred babát vár! :lol:
Vendég

Na, most látom, hogy nem szalonna! :shock:
Vendég

csoki? :lol:

Kép
agi125r

/én mindenhez tudok csokit enni... :lol: /

Kép
agi125r

Nem kóbász és nem zsírós deszka. :twisted: :twisted: :twisted: Na, adok még nektek 3 lehetőséget és ha akkor ha sem lesztek közelebb hozzá, akkor adok egy kis segítséget. :wink:

orsi777! :)

Éljen az új teszt, annak birtokosa és a kis "jelentkező". Szóltál már a leendő anyukának, hogy érdemes Babaneteznie? :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Bocsánat, hogy csak most :roll: :roll: :oops: :oops: , de így igazi a meglepetés 8) : BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :wink:

Már követni sem tudom, hogy hol születtek most Boglárkák, de Isten hozta mindannyiukat! :wink:

ANCSURTI?????????????????????????? (Remélem, hogy csak szó szerint értendő hó hegyek vannak és nem gubancok :roll: :?: :?: )

Kép
Kép
200907?

[quote="agi125r"]/ írta:agi125rén mindenhez tudok csokit enni... :lol: /

Ha figyelembe vesszük, hogy van csilis csoki is, akkor ez nem is akkora durranás. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond megsúgom, hogy Moncsy 78 -nak és Katynek van Bogi unokahúga. 8)

Tejföllel ettél hagymát? Mert nálunk apa eszi így a tejfölt. :roll:

Babanetet még nem mondtam neki, mert még csak én tudom a családban, a mostohaanyám árulta el nekem. Még túl korai, így még nem nagyon tudják, elviekben én sem tudhatnám :roll:

Kép
Kép
orsi777

Éééééééééééés kérem szépen haladó lettem :wink: :lol:

Bond, fogalmazod már a beköszönő írásodat?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Tejfölt én vagy:
- magában szoktam enni, megsózva
- paradicsommal
- nyers tojással összekavarva, Vegetával ízesítve.

3 hónap az rengeteg tud lenni tele bizonytalansággal, kételyekkel, merjekeörülniésmikormondjamellel, amint azt mi is tudjuk. :roll: Megoldás: "Kééééééééépzeld van a Babanet, ahová gyakran feljárok. Tök jó topikok vannak, jó fejekkel és csomó dolgot meg lehet tudni. Most olvastam a borostyánlakcánról. ..."

Nem gondoltam arra, hogy "beszólok". :lol: :lol: :lol: (Fogadjunk, hogy meglepődtetek. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: De biztos bele fogok olvasgatni :wink: )

Kép
Kép
200907?

......akkor nem tejföl :roll:

tejföl van benne?

Kép
Kép
orsi777

Nincs. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ikoka!
Isten éltesse sokáig Zsombikát névnapja alkalmából!

Kép
katy76

Akkor az újságíró kollegina fog?:wink: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Boldog Zsombi névnapot! :P

Katy fogadjunk , hogy naptár van a géped mellett :lol:

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság