Sziasztok, lányok!
Én is itt, tegnap óta már próbálkozom a visszaolvasással, a legegyszerűbbnek a jegyzetelés tűnt. Még hátravan min. 5-8 oldal, úgyhogy elég régi hsz-ekre fogok reagálni.
Bálintanyu:
gyere nyugodtan a foglalkozásra, meg mindenki jöhet, akit érdekel és nem esik nagy távol. Az "évadkezdő" foglalkozás "Leporelló" álnéven szeptember 24-én lesz a Mester utcai könyvtárban:
http://www.fszek.hu/konyvtaraink/del-pe ... _u__53-55_
Mindenkit szeretettel várunk Borival és a többi baba-mamával együtt.
A belépés ingyenes!
Szépek és csodásak a babafotók!
Benci! Remélem, jobban vagy, abszolút megértem, én is kb. ezért borítottam ki a bilit a nyaralás alatt... Hajrá!
Peni! Asszem ti mentek el 1 hétre. Nyugi, tőúlélik a lurkók, s nektek is kell egy kis összerázódás. Ne aggódj, jót fog tenni a nagymama-unoka kapcsoaltnak is ez az 1 hét...
Csöre! Borka sem ér rá enni, folyton menne, mászna, rázna, tépne, vicsorítana, dumálna, harapna, mérgében visítana... Szerintem ő a varázscicit találná fel: hordozható, szopizás közben lehet beszélni, mocorogni, bármit csinálni, s min. 24 órán át folyna a tejecske...
Kisbogács! Asszem én megérdeklődöm azt az injekciós fogigátlót. Nekem ugyanis nem lehet már több babám, nekem pont az lenne a jó. Csak az a kérdés, mennyire borítja a hormonháztartást, meg úgy ált. mindent, mert nekem az eléggé
érzékeny a "berendezésem", nem akarnék "műszaki hibát"...
Na és akkor most gyorsan rólunk:
a múlt héten Sarudon voltunk tömény döglés volt, már amennyire 6 (!) gyerek mellet dögleni lehet. Ött volt a párom 2 nagy gyereke, a mi hármunk, meg a keresztfiam. Ehhez jött még 4 felnőtt (anyós, sógornő, párom és én)
Szombaton jöttünk haza, a nagy lurkók ittmaradtak nálunk, mert az anyukájuk csak vasárnap ért haza az ő iskolai táborából.
Vasárnap este lementünk Kiskunhalasra, hétfőn volt apukám hagyatéki tárgyalása... Asszem elég jól viseltem a dolgot, mostmár "csak" a ház ügyét kell eldönteni, eladjuk, kiadjuk, átadjuk, feladjuk... Én nem adnám el még, a bátáyáim meg igen. Majd még megálmodom, mi legyen...
És ezek voltak a tények, jöjjenek a hisztik és nyvalygások:.
A párommal most éppen kapcsolatépítésben vagyunk, kiborítottam a bilit a magam ügye, a kettőn kapcsolata és a gyerekei anyja miatt.
A kiskaput az tette be, hogy a havi 70E Ft gyerektartás mellett csúcszuper cuccokat kapnak szülinapra (ötvenezres bicaj, dögös úszódressz, futócipő, bármi..) És ez valahol így van rendjén. Igenám, de ehhez hozzá kell számítani azt is, hogy a nyáron 5 hétig voltak a gyerekeke velünk, ebből volt egy 75E Ft-os és egy közel 100 E Ft-os nyaralás, aminek a költségeibe nem nagyon szállt be, sőt, meg sem kérdezte, beszállhatna-e valamennyivel.
Én itt már a plafonon voltam, gondolhatjátok! Pedagógus létére nem ismeri az illemet? Hát persze, hogy nem kérnünk számla ellenében történeő elszámollást, csak a gesztus az azért jólesett volna, hamár nekem, sőt, a nagymamának is képtelen 10 éve azt mondani: "Köszönöm, hogy a gyerekeimmel voltál".
Úgyhogy nálunk most mosolyszünet van...
Üdv az újaknak!!!
na megyek, ri a lyány...