Sziasztok!
Na, mikre jövök. Csajok, fel a fejjel!
Adryn, persze, h hiányozni fogsz, nekem olyan fura, amikor ilyen-olyan okokból kifolyólag nem jársz erre néhány napig. De most felmentést kapsz, viszont cserébe sok-sok norvégiai fotóval gyere vissza. És ha neadjisten egy netcafé felé vezet utad, ne kerüld ki, jelentkezz be! És jó utat!
Katka, most aztán te nem vagy felfelé íven, sajnálom a vacak hangulatot. Kitartást a holnapi pszichomókusi meghallgatáshoz, biztos nem lesz semmi gond. Ebben az egész ügyben nem veled van probléma, szóval ezt ne húzd magadra. Béna ebédet sajnálom (és csak zárójelben csatlakozom Adrynhoz, tényleg burleszkjelenet kivülről az eset).
Csibb, jobbulást a nagylánynak, drukk, h hamar túl legyen rajta! Fotók csodajók, annyira gyönyörű ez a csaj, hogy nem lehet betelni vele. Még olyan jumurdzsákosan is... És remélem, h Máté nem kapja el.
Nemlajos, izgatottan várom, hogy mivel bolondítod meg a következő alkotásod

És igen, a csíkos és a lilás párnák tetszenek nekem nagyon, pontosabban a többivel együtt tutin mutatnak. Jó ízlésed van!
Vica, tényleg jó, hogy sikerült megbeszélni a dolgokat a pároddal! Én mindig csodállak téged a 3 gyerekkel. Nekem kettő is nagyon sok időnként.
Tehuti, irigylésre méltó Szonja lányod, h így rá lehet bízni másokra. Ez tök jó! Nálunk Samu volt ilyen, neki nem is volt szeparációs szorongása, vagy csak nem vettem észre. Bezzeg Kata

Mozi jó
lehetett!
Masut, édes lett öcsisMárti

és fotók a tegnapi állatkertről? Hát elég ócskák, mert persze csak a telefonom volt nálam... Ahogy szoktam.
Mi ma elmentünk a természettudományi múzeumba egy csepeli ismerős (baráti?) családdal. (valahogy a frissebb keletű ismeretségeimet ritkán nevezem barátoknak, velük kb egy éve járunk össze, no mindegy is

) Még sosem voltam ebben a múzeumben, hát... Gyerekek élvezték nagyon, de elég szegényeske egyébként. Tele van kitömött állatokkal... Mondjuk a belépő sem kerül sokba ennek megfelelően. Pedig a természettudomány aztán kimeríthetetlen lehetőségeket kínál(na), és jártam már jó néhány zseniális múzeumban ebben a témában, bár nem Magyarországon. (Párizsban vagy Amszterdamban tök jó természettudományi múzeumok vannak, itthon a Csodák palotája ilyesmi, de az csak egy szeletke...)
É