A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

:lol: pedig szerintem annyira nem is vagyok magas, 172 cm :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Na most már mindenki tudja milyen magas vagyok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Na, mikre jövök. Csajok, fel a fejjel!
Adryn, persze, h hiányozni fogsz, nekem olyan fura, amikor ilyen-olyan okokból kifolyólag nem jársz erre néhány napig. De most felmentést kapsz, viszont cserébe sok-sok norvégiai fotóval gyere vissza. És ha neadjisten egy netcafé felé vezet utad, ne kerüld ki, jelentkezz be! És jó utat!

Katka, most aztán te nem vagy felfelé íven, sajnálom a vacak hangulatot. Kitartást a holnapi pszichomókusi meghallgatáshoz, biztos nem lesz semmi gond. Ebben az egész ügyben nem veled van probléma, szóval ezt ne húzd magadra. Béna ebédet sajnálom (és csak zárójelben csatlakozom Adrynhoz, tényleg burleszkjelenet kivülről az eset).

Csibb, jobbulást a nagylánynak, drukk, h hamar túl legyen rajta! Fotók csodajók, annyira gyönyörű ez a csaj, hogy nem lehet betelni vele. Még olyan jumurdzsákosan is... És remélem, h Máté nem kapja el.

Nemlajos, izgatottan várom, hogy mivel bolondítod meg a következő alkotásod :) És igen, a csíkos és a lilás párnák tetszenek nekem nagyon, pontosabban a többivel együtt tutin mutatnak. Jó ízlésed van!

Vica, tényleg jó, hogy sikerült megbeszélni a dolgokat a pároddal! Én mindig csodállak téged a 3 gyerekkel. Nekem kettő is nagyon sok időnként.

Tehuti, irigylésre méltó Szonja lányod, h így rá lehet bízni másokra. Ez tök jó! Nálunk Samu volt ilyen, neki nem is volt szeparációs szorongása, vagy csak nem vettem észre. Bezzeg Kata :) Mozi jó
lehetett!

Masut, édes lett öcsisMárti :) és fotók a tegnapi állatkertről? Hát elég ócskák, mert persze csak a telefonom volt nálam... Ahogy szoktam.

Mi ma elmentünk a természettudományi múzeumba egy csepeli ismerős (baráti?) családdal. (valahogy a frissebb keletű ismeretségeimet ritkán nevezem barátoknak, velük kb egy éve járunk össze, no mindegy is :) ) Még sosem voltam ebben a múzeumben, hát... Gyerekek élvezték nagyon, de elég szegényeske egyébként. Tele van kitömött állatokkal... Mondjuk a belépő sem kerül sokba ennek megfelelően. Pedig a természettudomány aztán kimeríthetetlen lehetőségeket kínál(na), és jártam már jó néhány zseniális múzeumban ebben a témában, bár nem Magyarországon. (Párizsban vagy Amszterdamban tök jó természettudományi múzeumok vannak, itthon a Csodák palotája ilyesmi, de az csak egy szeletke...)
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Akkor hogy gyorsan túl legyünk ezen az oldalon teszek fel képeket :D
Ha valamelyik volt már akkor bocsi
Nimród és a sütőtök
Kép
Bulcsú és az elhagyhatatlan kacsa
Kép
Bulcsú babázik. :D
Kép
Nimród gyakorol
Kép
A két nagy
Kép
Testvérek
Kép
Ja és ha jól megnézitek Bulcsú ruháján éppen a ragaszótszalag lóg :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

erpé: aztaaaaaaaaa, én már idejét sem tudom, mikor voltam utoljára múzeumban, vagy kiállításon :oops:
Hja, de, a van Goghon.... :oops: :oops: :oops:

Katka, kit érdekel? Azt a jó pár embert, akinek megmentetted a munkahelyét, pl. Nem tudom, rosszul emlékszem, mennyire igyekeztél vissza, mert folyton noszogattak, hullt szét az egész, és Te is vártad, hogy visszamehess, hogy megmentsd a céget.
Szerintem ez sokat jelent.

Egyébként meg mindig mindenki arra vágyik, amihez nincs ugye tehetsége, én pl. nagyon sokszor szeretném, ha közelebb lennék a földhöz.
Pl. mikor gondolkodás nélkül megpróbálom beletömni a gyerekembe a húskonzervet... (dm-es biomarha bébikaja, hát bakker, nem volt ráírva, hogy javítsam fel zöldségekkel, bár a 40%-on én is csodálkoztam :D)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nemlajos: nagyon ügyes vagy. Nagyon jó lett a kanapé!!! Azta 9 nyelvbe belekeztél?! :shock: Nem keverted??

Adryn: Jó utat!! képeket reméljük csinálsz! Meddig is lesztek?

Katka: sajnálom a depit. Ne haragudj, de rólad olyan nehéz elképzelni, hogy depis vagy. Te mindig tele vagy energiával. Hidd el én felnézek rád, milyen ügyesen oldasz meg egy-egy fealdatot!! Szorítok, hogy jobban legyél, és találj egy jó szittert Petinek. És hogy te a céges dolgokhoz értesz, és van egy céged le a kalappal!!! Tőlem ezek a dlgok nagyon messze vannak. Hát ez a kajás dolog nem semmi. :shock: :shock:

Vica: tudom milyen cipőt venni :? :cry: . Nekem is 41-es és ráadásul széleas a lábfejem is. Hát én utáloooooook cipőt venni magamnak. ÉS van nagyon sokszor, hogy csak azért veszem meg, mert nincs más, és ugye mezítláb nem járhatok. :roll: :oops:

Masut: miért kellett levágni Márti haját? Megmondom őszintén nekem nagyon tetszett, amikor hosszabb volt. Az szuper lehet, hogy két nyelven tanultál meg már gyerek korodba.

Csibb: jobbulást nektek. Reméljük Máté nem kapja el!

banokla

na csajok én leléptem.. sok sok képpel jövök :P jóóóóók legyetek!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Banokla: 14-éig

Vica: sütőtökös Nimród: :lol: :lol:

na most már télleg léptem: jó éjt

KépKép
KépKép
adryn

Adryn jó utat!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn: nekem is fogsz hiányozni. :wink:

Csibb, Vica: nagyon jók a képek a gyerekekről.

Tehuti: nagyon ügyes Szonja, hogy hagy benneteket kikapcsolódni.

Nálunk is van ez a szep. szorongás. Addig egész jóll meg van, amíg egy légtérben vagyunk, nagyon sokszor az sem lényeg, hogy vele foglakozzak, de ha a szobából/nappaliból kimegyek na akkor van baj.

Erpé: jó kis programot csináltatok ebben a rossz időben.

banokla

vica, úristen, de gyönyörű ez a Nimród gyerek!!! :shock: :shock: :shock: :D
És a nagyobbak is, persze, csak ők nem változtak annyit az utóbbi fotók óta :wink:

banokla: hogy keverném, mikor nem tudom őket, hát épp ez volt a baj! :D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica, de jó képek!
Én 171 cm vagyok, és kisebb a lábam (39). És igen, kevés nőnek van 40 feletti lába, elhiszem, h nehezen találsz cipőt magadnak...
És a gipszalkotásaid engem is érdekelnek.

Katka, álarcosbál ötletet támogatom! :) A nagyok (=felnőttek) is beöltöznek?
És a cégvezetés, cégépítés és a pénzügyek szerintem tök kreatív dolog, ugyan nem kétkezi (mint pl. a varrás, rajzolás, hangszeren játszás), de hát semmiképp sem egy monoton, előre látható megoldásokkal dolgozó, ötlethiányos szakma :) Én ugyan jóval kisebb felelősséggel, de hasonló a területen (is) dolgozom (freelance tanácsadóként), és tök szeretem, pont a kreativitása miatt.
Ha meg kétkezi kreativitásra is vágysz, akkor kísérletezni kell :) Egyébként tök jó s.k. dolgokat szoktatok csinálni a csajokkal.

É
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.11.08 23:54-kor.
erpé

Múzeum, kiállítás: én nagyon szeretem ezt a műfajt, de mint ahogy írtam már, a gyerekekkel (kényszerűen) másfelé típusú helyekre járunk, nem a hozzám közel álló képzőművészeti helyekre. Meg Balázst nagyjából a világból lehetne kikergetni egy kortárs képzőművész tárlatával. Nagyon mérnök :)

Banokla, hát neked sem lehet egyszerű valóban a cipővásárlás.
erpé

freelance??? :shock:
Na bakker :D:D:D

Az előszilveszterhez én azért nem szólok hozzá, mert ismertek, elején lelkes vagyok, aztán valahogy sehogyse jutok el :oops:
Most viszont eljutok az ágyamhoz!
Jó éjt! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát lányok, nem lesz ez így jó... :)
Már másodjára jövök úgy, hogy sehol senki este óta :(
Hát mi lesz a függőségemmel? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia!

Nemlajos, épp leszoktatunk a függőségedről, h minél több szépséget tudj varrni :)
Freelance-ért bocs, nagyon éjjel volt, ilyenkor nem gondolom át, h amit írok, mennyire dekódolható... :) szóval szabadúszó, céghez nem elkötelezett, de lehet, h nem is ez volt a kerekszemű smile-id oka...

Samu oviban. Kata 8-ig aludt, akkor felébreszettem (hogy ezt miért nem a hétvégén csinálja), szóval nem sikerült időben beérni.
Holnap nyílt nap lesz szülőknek, kiváncsi vagyok. Bár ezek a nyílt napok nagyon kirakat dolgok tudnak lenni.
megyek főzök Csibb féle tonhalas-spenótos tésztás csodát

erpé

én itt vok, csak olvastam :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

juj, tényleg, kérném a tonhalas-spenótos receptjét, a múltkor nem mentettem el!!!

erpé: de, emiatt volt kerek a szemem, én ezeket az inglis elnevezéseket nem értem, felét ugrom is az állásajánlatoknak, mert fogalmam nincs, mit keresnek :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

(jóvan, akkor magamban drukkolok nagyon Katkának! Reggel ő volt a második gondolatom.)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka: nagyon izgulunk, h minden ok legyen és nem értem mért nincs önbizalmad, asszem mindenki nevében mondhatom, h mindenki felnéz rád, és titokban mindenki ilyen anyára vágyott. és a kincskeresések, én el sem tom képzelni, h hogyan kell és még te nem vagy kreatív :?: :!:

nemlajos én a magyaron kívül csak 5 nyelvvel próbálkoztam, angol, német, olasz, latin, eszperantó. A német nem ment, utálom a nyelvet.

adryn: Nekünk is fogsz hiányozni!!! :oops

Nekem 40-es a lábam és 173 vok...

A közértben megint átakartak vágni, az utóbbi időben minden alkalommal, persze nem direkt, de most már nagyon megnézem, h mi van, bakker, totál depis vok az anyagiak miatt és még csak hó eleje van....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Most már egyértelműen négy foga jön egyszerre fölül Dömének, háromnak már a fehér csík is látszik... Szegényke:(
A nyelvén viszont van három fehér pötty. Létezik, hogy szájpenész?
(nem, ma még nem evett babakekszet, ma még csak szopizott).
Benyúlni nem tudtam a szájába (ennyi fog közé? :D:D:D), ha felébred, azért még megpróbálom.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, az milyen, ha nem direkt akarnak átvágni? :D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát pl, a gép más árat üt, meg félre ütnek

fogdömping

na mek sétálni, k jó idő van

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok :)

szerintem az olyan nemlajos, amikor béna az eladó :)

szegény Döme! akkor egyértelmű, hogy a múltkor a fogacskák miatt volt nyűgös! Tényleg a Döme becenév? mert így még nem hallottam, olyan édesen hangzik!!! :)

Katka ha majd itt vagy írj, hogy mi volt!!

Én most jöttem kötözésről..aztán kiváltottam egy gyógyharisnyát,ami olyan mint egy sima csipkés combfix csak 7200 ft-ot fizettem érte receptre, még jó, hogy lehet kapni :)

Betti
KépKép
queen-bee

gyerekem változó korban van, a reggeli, 9-9.30-as cca 1 órás alvását kihagyta, helyette 10 után aludt el, viszont már másfél órája nyomja...
Így nem tudom, mikor, és milyen hosszú lesz az fél egyes alvása...
Bahh, megint hetek, mire meglátom a rendszert! :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti, nem, ez az anyakönyvezett neve :D

Most majd bajban leszünk, hogy a másodiknak is hasonlóan vidám neve legyen, bár ha lány lesz, akkor az már kőbe vésett, hogy Tamara (még a terhességem elején egyeztünk meg benne, én hajlanék más, ritkább név kiválasztására, de a Zuram hajthatatlan)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát nálunk felmerült még a Kamill (én akartam) Kázmér :lol: ezt a párom akarta, és mivel mind a ketten leszavaztuk a másikét így lett Károly Boldizsár mivel nagyon bírom apósom :) , ha lány lett volna akkor Kinga lett volna :) majd a 3.nál :)

Betti
KépKép
queen-bee

sajnos egyre valószínűbb, hogy szájpenész, felébredt, belenéztem, már az ajka is olyan belülről :(
Holnap jön a védőnő, de már ma elkezdem a boraxos kenegetést.
Hát ezért volt nyűgös!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok, nem sikerűlt teljesen még visszaolvasni,kolpingozni voltunk,és tegnap estünk be az ajtón....de igyekszem majd

Láttam megint téma volt a zártság,Erpé kérdezte a véleményem.
Mi úgy mentünk zártba,hogy több mint 3 éve meg volt a topikunk, szóval csatlakozni nem csatlakozott már senki jó rég óta, és annyira ismertük már egymást,hogy simán belement mindenki. Kopás:ez természetes velejárója mind a nyílt mind a zárt topiknak, hiszen míg az ember itthon van a picurral naponta többször is ideül, míg munka mellett már csak esténként kukkant be. Az Őstopikom is van, hogy napokig áll, majd hírtelen mint az özönvíz úgy beindul. Ez előbb-utóbb itt is így lesz és ez független a topik típusától. Én voltam az aki felvetette a múltkor a zártságot, és jó ötletnek is tartom, de még kicsit korai asszem, én megvárnám az 1 éves szülinapokat mondjuk (hátha addig csatlakozik még egy-két aranyember), és újra felvetném a kérdést.

csibb:mélységesen sajnálom amin most a családod végig megy :( Remélem Apud számára megtalálják a legemberségesebb megoldást. Az amputációval nem biztos, hogy együtt jár a tolószékezés. Nagyon jó minőségű eszközök vannak már, amivel a járás ismét megoldható (igaz nem olcsó)

nemlajos:korrekt munka,pont mint amit vártam Tőled :D Szóval mikor jössz?

Kép

Kép
pgyöngyi

És a szájpenész az fáj? :( szegény Döme!

Betti
KépKép
queen-bee

Ilda most olvaslak magam felett. Sajnálom a szájpenészt. A cicidre is tegyél boraxot

Kép

Kép
pgyöngyi

nem fáj, azt mondják, csak étvágytalansággal, nyűgösséggel jár. Legalábbis ezt olvastam most hirtelen :(

gyöngyi: ó, hát én azt hittem, Te hozod el a kanapétokat :D
Milyen anyagból milyet szeretnél? És küldesz nekem egy fotót a kanapéról?
Anyagbeszerzést szintén Rád bíznám, ha lehet :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mi is voltunk sétálni, tök jó idő van, végre süt a nap. Megyünk du-n is!
Baváltottam a Hipp-es kupont. Volt benne 2 üveges kaja (egy tészta sonkával, egy alma-barack) meg egy üveges tápszer, amit 10 hós kortól lehet adni, de december 7ig jó. Király! :evil: Meg egy partedli.
Tegnap megnéztük a Görögbe fogadva c. filmet. Hát az nagyon jó! Depi ellen ajánlom!!!! :wink:

Szájpenész???? :evil: :twisted:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hol a zistenben süt a nap? Mert nálunk nem, az tuti :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tatán süt hétágra! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Itt se süt :( és sajna a liftet éppen felújítják és a fáslis lábammal még egy emeletet sincs kedvem cipelni, majd ha megjön a párom..addig lakásfogság :(

Betti
KépKép
queen-bee

Vica, gyerkőcök nagyon aranyosak! Nimródnak a kék szeme?! Hódít majd vele! :wink: Bnőmnek is 41-42es lába van, kész horror cipőt találni neki. :evil: Most Londonban él, ott van választék. Nem értem, itt miért nincs...

Betti, lábadnak jobbulást!

Napsütést küldöm felétek! Kép

Katka, mi volt a szipológusnál????? (Simson családban, Homer mondta ezt: Nem lüke a fiam, nem kell neki szipológus.... :lol: )

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nimród tényleg nagyon vagány :)

Betti
KépKép
queen-bee

Itt az északi agglomerációban is hétágra süt! Csak Julcsi alszik épp, délelőtt meg főzni kellett. Remélem kitart még 1-2 órát.

Előbb végigolvastam a hétvége történéseit... arra emlékszem, hogy Tehutiék moziban voltak, hű, tényleg mázlisták vagytok Szonjával, Julcsi max apával marad el rajtam kívül mostanában.

Nemlajos, mi van Döme nyelvével? Megnézted újra?

Katka, jó ötlet az előszilveszteri bababuli, de azt hiszem mi vidéken leszünk a karácsonytól újévig. Inkább utószilveszter lenne jó :wink:

Nimród és nagytesói tényleg csodaszépek!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita, látod, mennyi eszed van?! :) Mi se leszünk itt akkoriban :cry:
Megnéztem, valószínűleg szájpenész, azóta már a textiljátékok mosógépben, a rágókák, műanyagok meg fertőtlenítő lötyiben.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hűű, jó kis program lehet mindenen végigmenni :shock:

nem is írtam, Julcsi elkezdett tolatni a hétvégén 8)

voltunk sétálni, tök jó idő van tényleg, elmentünk a játszira és Julcsi életében először hintázott, na nem ilyen ülősben, egy nagy tányérszerű hinta van, amibe fekve tudtam betenni :D nem tudom tetszett-e neki, a szokásos pókerarcot vágta közben, amit a kapuban magára ölt egészen addig, míg vissza nem érünk a lakásba :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

pókerarc séta közben? :shock:
Bár most, hogy így mondod, Döme is átmegy átszellemült megfigyelőbe, ha kint vagyunk, csak néz, néz, se egy mosoly, se semmi... Nahát, ezt magamtól sose tettem volna össze :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ööö... most kimostam, fertőtlenítettem minden mostanában használt játékát, ez eddig oké.
Viszont, ha visszaadom őket, vagy mást adok neki, akkor holnap már azt is fertőtlenítsem??? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Igen. A szájpenész már csak ilyen. Folyton, mindent fertőtleníteni kell. A Boraxot meg gézlapra rátenni és úgy töröni egyet. És ezt többször ismételni ÚJ gézlappal. Különben csak szétkened a szájpenészt. Ha nagyon elterjed, akkor tud fájni, szóval vedd komolyan és minden kaja után nagytakarítás. Azért a cickódat ésszel mosogasd, a borax nem feltétlen jó neki, de gondolom nem akarsz penészes cicit... :roll:

Gyöngyi: Jó, hogy bekukkantottál, már hiányoltalak ám! Meggyógyult mindenki?

Zita: Tőlem lehet utóbuli! ;) Szuper ötlet...

Tehuti: Ezek a smileyk! :shock: :D

Nekünk nagyon rossz éjszakánk volt. Éjféltől 3-i fél óránként ugraltam, aztán 3-4 között folyamatos bömbi, a végén sikerült megszoptatni és menyugodott Peti, majd 4-től 1/2 7 -ig megint félóránként kelés, de ezt átaludtam a gyerek mellett, még jó, hogy Petiapu felébredt. :roll: Szóval így mentem a pszichomókushoz....
Most már tudom, hogy az megy igazságügyi pszichológiai szakértőnek, aki a büdös életben nem tudna beteg embereket gyógyítani és éhen halna a szakmájában.... Arrogáns, lekezelő és egoista a nő, aki még csak véletlen sem próbált barátságos légkört kialakítani.... :evil: Ja és kötekedett rendesen.... :evil: Szóval nem volt egy élmény, de túléltem. 30 nap múlva megkapom a jellemzésem egy ilyen embertől. :shock: Ja, a bemelegítés az az volt, hogy 20 percet késett, én telefonáltam rá, én fagytam a gangon és egy nyomorult elnézést kérek nem esett ki a száján.... :roll: :shock: ÁÁÁÁÁhhhhhhhhhhhh! Remélem az életben nem lesz több ilyen élményem.... Röviden idézek a beszélgetésből:
- A 2 gyerekeivel milyen a viszonya?
- Jó. Nagyon szeretem őket.
- Á! Ez csak kamaszkorig lesz így!
:evil: :evil: :evil:
Folyamatosan úgy beszélt, mintha csak 2 gyerekem volna, Peti egyáltalán nem érdekelte... :shock:

Katka

katka22

csak gyorsan Ilda neked: minden nap áttörölgetheted, de a legfontosabb a boraxos kezelés. És ha cumisüvegből itatod, akkor az, h ne álljon benne a cucc, mindig töröld szárazra, mert abban tud a gomba szaporodni a legjobban. Befejeztem...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kérj másik szakértőt, ha a jellemzésen is ekkora F@sz lesz :evil: :evil: :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka!
Egyetértek Papillonnal!Nehogy azt találja mondani,hogy meg sem említetted Petit,nem akartál róla beszélni! :shock: Képesek rá!!!

Kép
Kép
zazzy

jesszus, Katka, már nem tudom, mit gondoljak, legyen már vége a peches időszakotoknak!!!

köszi Neked és papillonnak is a tanácsot. De a textileket nem tudom áttörölni, azokat minden nap mossam??? :shock:

A francba már az oltásba, most már kezdek bepánikolni (persze, hiszen ez a cél... Híradót nézek :D)

Mondjuk más meg a szülésbe hal bele, mégsem oltattam magam szülés ellen... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én mondjuk nem értem, hogy miért nem kérdezett Petiről... És nem szóltál közbe, hogy elnézést, van még gyerek otthon? :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

áááááááááááááá, megőrülök ettől a tv2 tényektől.
kisfilm ugye, aszongya a fűtő (a pénzbrikettről): Egy ilyen kockában 3M Ft van. - Mire a narrátor: Egy ilyen kockában, ahogy hallották is, 3M Ft van...
Bakker, most ezek hangzók alapján kapják a pénzt????

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?