Jobbulást a betegeskedőknek!
Kezd aggasztani ez a H1N1 járvány, és most már én is sajnálom, hogy anyumat lebeszéltem az oltásról, amiatt, hogy az ahír járta, hogy összetevői még nincsenek megfelelően
kikísérletezve, most beszélem rá, hogy lehet mégiscsak jó lenne, persze erről a média is tehet, elég ijesztő dolgokat sugároznak, brr(O)
Csajok, mekkorra lábak, Papillon, Vica, Erpé:)) enyim 36-37
Nimród és a sütőtök aranyos:)
Nyelveket szeretem én is, azt mondják, jó a nyelvérzékem, soha nem beszéltem pl németül, de amikor használtam a nyelvet, és német nyelterületre készültem dolgozni, a telefonos interjúkon már németül beszéltem, ugyanígy voltam a kínaival, persze amit nem használunk, felejtődik, nem olyan szinten beszélem mint az angolt, amit minden nap használok,
, de az afrikai nyelvek közül is ragadt rám 2 nyelvjárásból, igbo és akan , de csak alapdolgok, (tanultam oroszul és franciául is(Masut)) de nem hiába van ez a mondás, practise makes perfect, nem könnyű, csak
tanulni valamit és nem használni, főleg, ha nem olyan beállítottságú az ember, és mindenkinek más az érdeklődési köre, nekem a nyelvek, és a műszaki dolgok, számítástechnika, viszont amit Katka írt, hogy irigyli
a csillagszületik tehetségeit, mert ő inkább a pénzügyekhez ért...hááát szívesen értenék a pénzügyekhez én is jobban, üzleti érzékem még csak csak van is, de a pénz...
szegény gyerekemet meg külön sajnálom, ha éneklek neki:), iskolai énekkarban engem külön megkértek, hogy ne énekeljek, annyira fals voltam, hogy ne sérüljön a kis lelkem, külön feladatot kaptam, én álltam ki verselni,
és a rumbatököt is rázhattam:)
Bababi, nagy gratula a házhoz!!!
Csibb, jobbulást továbbra is a családnak!
Katka ez az igazságügyi szakértő azért elég durva, mit képzel magáról egyáltalán, hogy ennyit késik, és elnézést se kér, és ilyen ír jellemzést egy másik emberről, egy jellemtelen ember, nevetséges.
hú megint kisregényt írtam

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.11.09 22:50-kor.