A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Oké, Brigi! :wink:
Gondolom a 3 fiú mellé most kislány lenne a szíved vágya, a lényeg az egészség!
torolve_20131003125716

Brigi én meg tizzel. :lol:
Bár most fogytam 3 kg-t, úgyhogy csak (!) 7 kg-val.

Gurgula az én párom nagyon szeretne kislányt ez a szíve vágya, talán ezért is teszem le a voksom a lány mellett, bár nekem mindegy. Csak szeretném,ha teljesülne ez a vágya. Szeretné, ha olyan apucis, bújos, cserfes kiscsaj lenne... Jaj imádom őket!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok Drágáim!

Üdv mindenkinek, akivel még nem találkoztam!

Annyira cukik a babácskáitok, a pocakjaitok! Az én pocim is látszik már, de nem annyira...

Gurgula: Ha nem vagyok tolakodó, kiszámolsz engem is?
Szül idő: 1978. 04.03 reggel 7:30
Fogantatás: nov. 5 vagy 6.

Köszi!

Ja és mindenkinek köszönöm a sok webcímet....! Meg a pattisegítséget is... Azért nem olyan nagyon szörnyű a bőröm, lehet, hogy 1-2 hét múlva javul is.

Kép
zsuzsi**

Hát igen, jó lenne egy kiscsaj végre, de a fiúnak is természetesen ugyanúgy fogunk örülni. És tényleg a legfontosabb az egészség!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgula! Lennél olyan kedves, hogy nekem is megmondod, hogy mi várható?

1980.12.04. 16 óra 45 perc
Fogantatás (ez nem bizti): 10.22.

Köszike!
szilvi1980

Gurgula! Minket is léci! Én: 1980. 04. 12. 22h, Bp., Ádám (!): 2006. 09.23. délelőtt, de ez ugyebár nem fogantatás, csak együttlét. A fogantatás lehet még utána 2-3 napig!
Mondjuk az jobban érdekelne, hogy mikor jön elő... annyira jún. 22-t érzek. De lehet, hogy csak megrögzött rák-vágyó vok :oops:
Apa dupla ráknak tűnik, az nem számít?
Vendég

LÁnyok, bocsi, hoyg kicsit hosszú, meg talán ismeritek is, mert én is ismertem, de olyan aranyos, és főleg tanulságos a halál utáni élettel kapcsolatban...

Két magzat beszélgetésa az anyaméhben

- Te hiszel a születés utáni életben?

- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?

- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.
Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most is túlságosan rövid.

- De......valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.

- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.

- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?

- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.

- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.

- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.

Kép
nenoke

nenőke! én nem ismertem, édi nagyon!

akárhonnan számolom, ma már tuti beléptem az 5. hónapba!!!! ha nem figyelek oda, meg lediplomázik nekem... jaj, hiszen csak nemrég döntöttük el, hogy jöhet, és mingyá túlvagyok a felén! :idea:
Vendég

jaj, ez annyira cuki! Kicsit megríkatott... munkahely, elfolyt smink....ááááááá

Kép
zsuzsi**

Borikááám!

Olyan jó neked! :D

Kép
zsuzsi**

:D
Vendég

Bori, hogy kell számolni azt, hogy hanyadik hónapban vagy? 4 héttel számolni egy hónapot? Mert akkor 10 hónaposan születne a baba... Vagy visszafelé a születés időpontjából naptári napokban? Teháét mondjuk én július 15-re vagyok kiírva, akkor mindig 15-én lépek a következőbe? Ezt sosem tudtam. :oops:

Kép
nenoke

nenoke! Ezen már én is annyit gondolkoztam. De nem jöttem rá!
szilvi1980

Zsuzsi!

Nov 5-én bikában állt a hold, a bika nőies jegy, tehát kislány..
Nov 6-án este hatkor jegyet váltott a hold, ha ezután fogant akkor kisfiúcska

Szarvasbori!

Szeptember 23-án és 24-én mérlegben állt a hold, férfias jegy, azaz kisfiú..25-én hajnali 3-kor váltott át skorpióban, az pedig lány..
inkább fiút mondanék.. :lol:
egyébként én rákot mondanék, hogy rákjegyű lesz a baba, ugyanis a holdad eleve vizesjegyben áll, az anyaságot jelzi, az 5-ös házad halakban áll, ez a gyerekek háza..aztán az aszcendensed is vizes jegy..
torolve_20131003125716

Na, Szilvi, most vagy teljesen a többiekbe fojtottuk a szót ezzel, vagy valaki már disszertációt fogalmaz, és azért nem jön válasz. :?

Kép
nenoke

énsem tom, honnan kell számolni. összezavar ez a sok különbség az orvosi és a hétköznapi gondolkodás között. azért írtam, hogy bárhonnan nézem, ez már az 5. hónapom, ami ma kezdődik...

- Ádám 4 hónapja készült és 5 egész hónap várható még a kijöveteléig (tehát ha a várandósságot 9 hónapra számolom)
- 18 hete nem menstruáltam (tehát a 10 hónap szerint már 2 hete az 5-ben vok)
- van még más szempont? :roll:
Vendég

Nenoke!

Könnyeket csaltál a szemembe.. :cry: :lol:
torolve_20131003125716

Hello Lányok!

Én ma kényeztettem magam, fodrásznál voltam!

Nagyon jók a pocis képek!

Gurgula
ha szépen kérlek és van időd bennünket is megnézel?
én 77.05.05. Szfvár
Maszatka 06.10.25. Bp. reggel 9-kor volt punkció, gondolom még délelőtt összeengedték a fiúkkal!
Köszi

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgula! Amit írtál, abból az jön le nekem, hogy arra vagyok ítélve, hogy egy (vagy több) fiú anyja legyek. Ez most komoly? Igaz, ezt érzem gyerekkorom óta, de hogy akkor ez így benne is van?
Pesti vagy? dumálhatnánk még ezekről... Meg majd ha kijön Ádám, akkor arról, hogy mire kell vigyáznunk egymással kapcsolatban!
Vállalsz ilyet? Persze szívesen fizetek is érte, tudom, hogy nem volt egyszerű megtanulnod ezeket!
Vendég

Gurgula, kösziiii!
Húúú, nem tom, mikori a béb. De izgi!

Lányok, ezt a hónapos izét én sem értem, ezért inkább hetekben számolok, és ahány (betöltött) hetes vagyok, az számít. Tehát most 12 hetes vagyok, azaz 3 hónapos. Slussz. :)

Kép
zsuzsi**

Szivvi!

Hánykor születtél? Óra, perc?

Október 25-én nyilasban állt a hold..az kisfiús jegy..de lombiknál nemtom, hogy van.
torolve_20131003125716

Bori!

Persze, hogy dumálhatunk ilyenről. A fizetést meg hagyjuk! Nem engedem..főleg itt nem!! :lol:
Ez a hobbim és nem ebből élek..és még tanulom is..szóval, amiben tudok segítek nagyon szívesen :D
torolve_20131003125716

Bocsi! 6:55-kor!

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgula! Engem kifelejtettél .... :-(
szilvi1980

Mit csináltok? Hol vagytok? egyedül érzem magam.... :(

Kép
zsuzsi**

Én itt ülök ahelyett, hogy tanulnék...De már húzok is. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Na jó, vonalzókat böngésztem.
Mániás vagyok :wink:.

De még nem találtam jobbat, amire lecserélném...

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgula, én is, én is jelentkezek! Annyira szeretnék jó mamája lenni a gyereknek, és annyira szeretném, ha nem a saját álmaimat valósítanám meg benne, hanem az ő személyiségét hagynám kibontakozni. És lehet, hogy nincs igazam, de szerintem ebben az asztrológia nagyon sokat tud segíteni, hogy kicsit megismerjem az útját, hivatását. Vagy ebben nem tud segíteni?
Meg talán abban is, hogy mi történt az előző babával, mik voltak az okok, amiért elhagyott bennünket. Mert biztos volt oka,é s talán tanulhatnék belőle. És nem tudom, az ki tud-e derülni, de hoyg esetleg ő jött-e vissza... Mert kísértetiesen hasonlít az UH-képe a kisfiamra.

Kép
nenoke

Jajj Szilvibaba!!!

Ne hari, pont most néztem vissza..
No akkor mondom: október 22-én reggel 9kor váltott jegyet a hold..
skorpióba lépett, ami nőies jegy, tehát a csöppség ha akkor fogant akkor kislányka..még 23-én és 24-én este 8ig. :D
torolve_20131003125716

Köszike! :-)
szilvi1980

Jól van lányok, priviben fogom leírni a dolgokat.

Nenoke!
Ezen én is annyit gondolkodtam,hogy vajon az a baba jött-e vissza aki nyáron meggondolta magát..és sztem igen..én úgy érzem..és akkor pl. nekünk tutira kisfiú lett volna (a hold egyértelműen vízöntőben állt és akkor programozott együttlét volt)
Megfoglak nézni..de nem ma..hétvégén megnézem..aztán majd megírom..

Holnap nem leszek!
torolve_20131003125716

Mondjuk szerintem nem meggondolta magát, hanem így kellett lennie. Én nagyon-nagyon szeretném, hogy ő jöjjön vissza. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne örülnék, ha más jönne, csak mégis jó volna, ha ő lenne, hog yne veszítsem el őt örökre. Na, ezt most jól összevissza írtam, mi? Pont úgy, ahogy a lelkemben is van. Teljes zűrzavar. :?

Kép
nenoke

Ja, és előre is köszönöm, Gurgula, egy angyal vagy! A papa nem számít? Ő Halak, de sajnos sem a születési óráját percét, sem az aszcendensét nem ismerem.

Kép
nenoke

Megöl az unalom jelenleg! :roll:

Kép
zsuzsi**

Kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen nemű babácskája születik.

Lányok ma ne menjetek ki az utcára nagyon, estefelé, késő du. óriási szélvihar lesz (állítólag), úgyhogy mindenki igyekezzen haza, és csak óvatosan.

Szerintem fontos az asztrológia a gyermekneveléssel kapcsolatosan (alapdolgokban, a gyermek alapvető tulajdonságainál), de nem tanulható könyvekből, nem számítható ki csillagállásokból az, hogy a gyermeked hogyan neveld. Egyszerűen csak érzed (!). A szívedben. Mi a jó neki. Hogy szereted, hogy meghallgatod, hogy hozzádbújhat, ha rémálmai vannak. Megvígasztalod, ha fáj valamije. Ha az életének összes jó és rossz történéseinél jelen vagy. Ha anya vagy!
Ehhez semmiféle tudomány nem szügségeltetik, csak te, és a szíved, ami szeretettel van teli. Életét és sorsát is jobbá teheted, ha mellette állsz és fogod a kezét. Ennyi. Anyává lenni, és Anyának lenni.

Andrea
Kép
kindernay

De mikor lesz ez a vihar? Ma 5-kor ki kell mennem. Lakást mutatok má megint.... jajj

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi, ne idegeskedj, bemondta a tv, hogy vihar lesz, légy nagyon óvatos, és ne állj fa alá.... a kocsival.

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andrea, bocsi, de azért ezzel icipicit vitába szállnék. A jó gyerekneveléshez bölcsesség is kell, nemcsak szív, intuíció, anyai megérzés. Hányan vannak, akik csak a szívükre hallgatnak, és agyonféltik, óvják, lelki beteggé teszik gyermeküket a féltésükkel, ami a szeretetükből fakad. A bölcsesség viszont nem magától jön. Azért dolgozni kell, tanulni, tapasztalatokat szerezni, akár a magadéból, akár mások tapasztalatából is.

Kép
nenoke

Halihó lányok!

Mikor lesz a vihar? 6ig dolgozom, és utána indulok haza. Elvisz a szél? Holnap is lesz?

Zsuzsi!

Én dolgozom, de dumcsizhatunk! :lol:
baba24

Andrea, hogy csinálod, hogy ekkora a pocid???!!! :?

Kép
nenoke

Persze igazad van, de sajnos szív nélkül hiába vannak tapasztalataid, megérzéseid és bölcsességed...
Ezt szerettem volna kifejezni, hogy hiába van tele a fej a "tökéletes gyermekneveléssel", ha nincs hozzá szív.

Andrea
Kép
kindernay

Én is itt vagyok!

KépKép

KépKép
szivvi

Halihó mindenki!

Andrea! Fejtsd ki ezt a pocis képet! Ti vagytok most?
Ha igen, akkor megnyugszom, mert én is kb. így nézek ki, pociügyileg...

Mindenhol ilyen gáz az idő? Ablak mellett ülök és csúnya rossz idő van :?
baba24

Zsuzsi hát pontosan nem tudom, hogy mikor ér ide a vihar, de állítólag a hírek alapján már Németországban van, és 200 km/h sebességgel száguldozik... Nálunk már a katasztrófavédelem is felkészült. Ne idegeskedj azért, biztos nem lesz semmi baj, de azért vigyázz.

Nenoke, köszi és egyébként jó volt kicsit "eszmecserélni" is azt hittem már teljesen belassulok. A pocakom meg ilyen nagy (hormonkezelésem is volt + a baba ) azt mondja az orvos, hogy majd belenő a baba. :lol: LEgalább van helye fickándozni...

Andrea
Kép
kindernay

Viszket a pocim :lol: Elég sokat. Meg feszül a bőröm :shock:
baba24

Szivvi herpesz?

BAba örülök neki, hogy nem vagyok egyedül óriás pocakommal most. Hát igen, mi vagyunk, teljes életnagyságban.... :P

Andrea
Kép
kindernay

Nem baj ha leírom a véleményem?
Szóval én fiatalabb koromban úgy gondoltam, hogy engem tök nem jól nevelnek..Én nem nézhettem este tv-t, ha rossz jegyet vittem nem mehettem sehová, havonta egyszer mehettem diszkóba, akkoris max 2-ig. A mai eszemmel meg nem bánom, hogy ennyire szigorúan fogtak. Az uramra "tojtak" rá, azt csinált amit akart. Jó nem volt rossz gyerek, de amiket ő csinált, én mondtam neki ha ezt el meri mesélni majd a gyereknek én agyonütöm!!
Szóval szerintem visszagondolva, lehet, hogy nálam is előfognak jönni ezek a gyakorlatban!
Nálatok hogy volt?

KépKép

KépKép
szivvi

Herpeszem egy mély seb, nagyon fáááájj :twisted:

KépKép

KépKép
szivvi

Kindernay!!

Teljesen igazad van. Az asztrológia csak támpontokat tud adni. Mi az amira figyelj, stb..és ez nemcsak a gyereknevelésre vonatkozik hanem általánosságban így van. Az asztrológia egy jó önismereti tükör. (én így gondolom)

Ahogy nenoke is írja, bizony szerintem is kell némi bölcsesség a gyerekneveléshez és következetesség!! --> ezt nagyon fontosnak tartom..
Ezért pl. magammal kapcsolatban úgy gondolom, hogy én most értem meg erre a feladatra..és ezért sem jött a babó előbb..
35 évesen. Nem bánom.
Amúgy én vagyok itt a legidősebb..évszám szerint :lol:
Agyban néha 20 néha 60..háhá Kép
torolve_20131003125716

Jajj, csajok, én félek, nem akarom, hogy elessek vagy valami.... és nem autóval megyek, hanem busszal....

Micsinájjak???? :? :shock:

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?