A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Gabi!

De szuper ez a kiságy az ágyneművel együtt :)

Csajok!
Tudtok nekem segíteni abban, hogy hogy lehet a vonalzómat átalakítani egy kicsit?Csak a baba nevét szeretném beírni.

Köszi előre is! :)
Vendég

Örülök lányok, hogy most már nektek is mocorog a babátok :lol:
Nekem még mindíg keveset mocorog, de általában 2x-szer is bejelentkezik a tündérkém rövid időre igaz :lol: de az este 22 utáni időpontot szereti a legjobban még mindíg :shock:

hogy vagytok?
hogy bírjátok ezt a nagy meleget?
én totál kész vagyok :? izzadok,mint egy ló és kalimpál a szívem ezerrel tőle :shock:

Lassan mi is nekiállunk vásárolni, mert egyszerre mindent megvenni anyagilag is megterhelő lenne :shock:

Légzésfigyelőnk és a bébiőrzőnk megvan, szerencsére,mert ezek megmaradtak még régről.

Első a babakocsi, éppen azt válogatom melyik is legyen a sok közül,ami jó is és nem olyan drága :shock:

Aztán jön a kiságy,pelenkázó,babaszekrény :lol:
De mi azt nem veszünk,csak magát az anyagot,mert a párom asztalos és egyedi bútort szeretne csinálni a kisasszonynak :lol:
Mellesleg így jóval olcsóbb is :lol: szerencsére

Utána jön majd a többi apróság a babónak , ruhák, fürdető stb. stb...

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

hello csajok!

Vera!

nagyon örülök,. hogy minden oké, mennek a drukkok továbbra is a kisjányhoz :lol:

Akíra!

ejnye, ne kenődj el, szerintem is szuper a két kiscsaj, de megértelek....

Melus!

a profilodban ahová a vonalzó kodjűt illesztetted tudsz még alá egy sort beszúrni ugyanabba a rublikába és akkor okés lesz

ma mentem az afp leltemért a csaj rámhozt a hiodegrázást, pedig nem vagyok egy beszari és ÉRZEM, hogy minden rendben. Ott sápitozott hogy jaj ez mennyire magas és beszéáljem meg azonnal az orvossal és igytovbb és igytovább....demondom ikrek...erre hogy jaj ez még akkor is magas ...na mondtam ennyit rólad viszontlátásra és felhívtamm a dokimat, aki megnyugtatott. hogy az elhalt kis harmadik tesó bomló szövetei abszolut bezavarnak az eredménybe ne is fogléalkozzak vele, nálam tényleg csak a genetikai uh A MÉRVADÓ...egyébként 6,5 lett ami hármasikreknél nem is para...és ők elvileg még azok....

na szóval le van tojva pénteken genetikai uh nem félek :lol: 8) (csak picikét :wink: :oops: )
Vendég

harivera
örülök, hogy minden rendben :lol: én is drukkolok a kislányhoz :lol:

legyekmami
nem lessz semmi baj,meglátod :lol: minden rendben lessz az UH-án :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

mami, köszi szépen, majd megpróbálom :)

Ne aggódj az eredményed miatt, (bár könnyű mondani.....)!!!! :)
Vendég

Sziasztok,

Legyekmami, és abszolút értékben mennyi lett? Nekem 96, ami pont háromszorosa a normálnak, de nálunk korrigálják az ikrekkel, és úgy számolják a MOM-ot(így lett 1,5). Tripla teszten voltam, Neked más értékek nincsenek?

KépKép
KépKép
kornéliusz

gabi

akkor ezt olvasd el, vannak benne hasznos dolgok :lol:

http://kisbabam.uw.hu/tudnivalok.htm

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Legyekmami, drukkolok a péntekhez, hogy legyen minden ok! De bizti az lesz és igaza van a dokidnak! :)

Vera, drukk neked a 4d-hez jövőhét szerdán! Remélem megkapod végre a kislányod :) Szívből drukkolok neked! :) De ha nem akkor tudod... :wink: :lol:

Köszönöm, hogy megértetek! Puszi mindenkinek aki vígasztalt :)

KépKép
KépKép
akíra

Akíra!
Teljesen megértelek! Picit én is szomorú vagyok, hogy nem lesz kislányom, mert egy vegyes páros azért mégis más...
De azért örülök is, mert jó lesz a két tökösnek együtt! És ha azt nézem, akkor kb. 20 év múlva lesz 2 lányom is, ha a fiaim megnősülnek! :)

Ditta!
Szép családod van! :)

Gabi!
Szuper bevásárlást rendeztetek! :) Az első ágynemű nagyon tetszik nekem is! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Jajj lányok! Kicsit aggódok a múltheti genetikai vizsgálat óta!

Nekem olyan fura, hogy furák a méretek!

Mert a feje 47,5mm ami majdnem megfelelő a korának mert a gép 19+1 napot dobott ki és pénteken 19+4 napos volt!
Viszont a hasa 46,8mm amire a gép már 20+4 napot adott ki és a combcsontja 33,3mm amire a gép szintén 20+4 napot dobott ki! :shock:

Nektek volt már ilyen? Én kicsit azért aggódok, hogy akkor most nem fejlődik normál ütembe? Vagy a feje kicsi lesz? :shock: Vagy hogy van ez most? :oops: :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

A pozitív visszajelzések miatt, azt hiszem felmegyek én is Pestre a Genezisbe 4D-re. De sztem csak jövő hét lesz belőle. Ez a hét meglehetősen sűrű lesz nekünk. Most bent rohadunk a házban a meleg miatt.

Ancsa!
Tbányán merrefelé laksz?

Üdv:
Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

eagleszem

a Gálon vagyok :lol: és te?

akíra
szerintem behozza a lemaradást :roll: az enyémnek például a hasa kissebb,mint a terhességi hét, viszont a feje meg nagyobb,mint amekkorának lennie kellene :roll:

Én ezt a táblázatot találtam a neten,mikor rákerestem a méretekre

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!

Kertváros, családi házas rész.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Tudom merre van :lol:
Bár én még csak 2 éve lakom Tatabányán :lol: Elötte Tatán laktam :lol:

Az jó, én is szívesebben laknék kertes házban :lol: de hát azt nem sikerült venni :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok Lányok!

4 napot voltunk a Balcsin,azért csak most írok!Nagyon jó volt!Kicsit melegebb is volt,mint ahogy számoltam!Rakok fel pár képet! Kép Én és a palacsintát sütő férjem!
Kép
Mi 4-en :D

Akíra:Ne legyél ám szomorú,habár én nem tudom átérezni,mert nekünk nem volt ennyire fiús álmunk másodikra,csak egy kicsit!

Babamozgás: Én már egész nap érzem az én kis picikémet! :D de nálam is este intenzívebb,amikor már elviselhető a meleg!

Lábdagadás: Küszködik vki ilyesmivel :?: Nekem most pár napja elkezdődött!Vizesednek a bokáim!Tudtok ajánlani vmit :?:

Kép

Kép
melcsi82

melcsi

De jó neked hogy egész nap érzed mocorogni a babát :lol:
Én sajna csak este :shock: meg néha napközben 1-2 percre :shock:

A felpolcolt láb az jó, ha vizesedik a lábad :roll:
illetve ajánlatos ilyenkor a só fogyasztást lecsökkenteni, hogy hamarabb tudjon távozni a zervezetből a felesleges víz :roll:
Egyél sok dinnyét és kígyóuborkát :lol: jó vízhajtó :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Melcsi
Nem semmi a pocakod! Én azt hittem az előző terhességedről tettél fel képet. Jó lehetett nagyon a balcsin. Mi is szeretnék menni pár napra.

Én mostanában csak a baba helyezkedését érzem, nem a rugit. Szerintem háttal nekifeszül a hasfalamnak sokszor, de ha megsimizem odébb megy. Imádnivaló!!!

Holnap megyünk uh-ra az istenhegyibe. remélem már meg is tudjuk a nemét. Utána meg bemegyünk brendonba és megvesszük az apróságokat neki.
Meleget hogy bírjátok? Én egész nap a 24 fokos szobában vagyok, így egész tűrhető. :lol:

Ödéma: Reggel alig hajlanak az ujjaima kezemen és lábamon. Az arcom mint a keltkalács. Jó látványt nyújtok. Ma vettünk görögdinnyét és nagyon finom volt!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Melcsi, Nati!
Ez a láb és kéz dagadás simán lehet a melegtől, mert Nekem is van, de messze nem olyan durva, mint az előző terhességem utolsó hónapjában. A torna sokat segíthet, a lényeg, hogy lentről felfelé kell átmozgatni az izmokat (pumpálni a vért), megfeszíteni és elernyeszteni. Az izületeket pedig minden irányban kimozdítani. Ez elvileg elősegíti, hogy a felgyülemlett folyadék visszaáramoljon a vérkeringésbe.
Nekem néha már ez sem segített, de azért érdemes megpróbálni.
Üdv: Csuri

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hali!

Nati ma én is megyek az Istenhegyire a dokimhoz!!! :D

Melcsi, nem semmi pocid van! Tök jó!!! :d

Tegnap nekem buli volt odabenn. Haza kellett mennem, mert annyira mocorgott, rugdosott helyezkedett. :D
Este 10kor már próbáltam rábeszélni, hogy pihenni kéne. Persze ma alszik, pedig ma megyünk UH-ra.

Ancsa köszi a tippet, elolvasom!

Úgy érzem felébredt.... :D 8)

Kép
Kép
gabi82

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?

Én már nem tudom mit csináljak kínomban :shock:
30 percenként letusolok :shock:
És még ezt is kevésnek érzem :roll:

Melcsi
Nincs mit,szívesen :lol:

Lépek én is letusolni :lol:
Vigyázzatok magatokra!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Hahó!

Drukk a mai uh-khoz!
Én holnap megyek Istenhegyire.

Én picikém tegnap biztos sokkot kapott a melegtől, egész délután semmi mocorgas, este 10 után azért bejelentkezett, rúgott kettőt hármat és elment aludni :)
Ma még semmi, remélem azért jól van...

Olyan jó, hogy már érezzük a babóinkat nem?!

Pipal

Kép
pipal

Én tegnap kiléptem a melegre és olyan rosszul lettem, hogy otthon le kellett feküdnöm. :shock:
Megy a légkondi, még éjjel is, de csak lightosan, nehogy megfázzunk. De e nélkül nem tudok aludni, csak folyik rólam a víz.
Kitartást mindenkinek a hőséghez!

Kép
Kép
gabi82

pipal

tegnap enyém se volt olyan aktív,mint szokott lenni :roll:
biztosan ez a meleg az oka :roll: gondolom
enyém is inkább minden nap este 22 után mocorog, :lol:
napközben csak ritkán rúg 1-2 őt :lol: azt is inkább akkor érzem,amikor fekszem este olyan 19 körül

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

gabi
jó neked,nálunk nincs itthon légkondi :shock: sajnos :wink:
pedig az kéne a lakásba nekem is :lol: hogy kibírjam ezt a meleget

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Találtam egy tájékoztató füzetet, amit még a védőnő adott, ebben olyan homeopátiás bogyók vannak felsorolva, amik kimondottan kismamáknak jók. Lehet, hogy ilyet most mindenki kapott...???
Ebben találtam:
Lábdagadásra: Natrium sulphuricum D6 Schüssler só- naponta 4x egy tabletta
Mi találtunk egyszer egy jó gyógyszertárat, ahol a gyógyszerésznő tök profin kérdezett, aztán pedig tuti jó szert adott a férjemnek (mondjuk neki akkor allergiára kellett valami).
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

én ilyet nem kaptam :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok ma voltam ultrahangon és minden rendben van.És kisfiú.Ti jol vagytok?már én is érzem hogy néha megmozdul de csak egyeket az nembaj?

000kata

Szenvedek a melegtől!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nem tudom hogy fogom kibírni az egész nyarat!!!!!!!!!!!De gondolom mindenki így érzi.

Én is vizesedek sajna.Van amikor reggelre se megy le.Aludni már elég nehezen bírok már pócolnom kell a hasamat!

Melcsi jó nagy a pocid!!!!!!!!De irigyellek Balcsi miatt!

Szombaton megyek dokihoz remélem már nekem is megmondja a nemüket.Drukkoljatok légyszi a fiú-lány párosért!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mesi01

000kata GRATULA a kisfiuhoz :lol: :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Kata gratula a kisfiúhoz! Te még nem vagy benne a táblába!? Ha be akarsz kerülni küldj el nekem minden adatodat és akkor hétfőn már te is benne leszel :)

Meleg! Borzalom :evil: Nem is mondok róla mást! :evil:

Tegnap voltunk védőnőnél, Kyra megkapta a 15 hós oltást, remélem tünetmentes marad! :cry: Nem örülnék egy betegségnek, főleg nem ebbe a 40 fokba :?
Velem is minden ok, meg persze Fannival is! Meghallgattuk a szívhangot, és nagyon jól hallatszódott! :) Én pedig tök örülök mert eddig még csak 2 kilót híztam! Ami nagy szó nálam! Kyrával inkább el se mondom mennyit szedtem fel! :lol: Szóval most jó kedvem van :)

Ancsa2727 te mondtad, hogy asztalos a férjed, és hogy egyedi bútort csináltok a jövevénynek? :roll: Mert ha igen akkor lenne egy kérdésem! :roll:

Mesi, drukkolok a vegyes pároshoz :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Hali!

Akíra, ügyi vagy, hogy csak 2 kg-ot szedtél fel!!! Én még 1-nél tartok, de félek, nehogy meginduljon!

Meleg: ha kimegyek egy kicsit rögtön lesápadok és hányingerem lesz. Izzadok, mint egy ló.

Kép
Kép
gabi82

Haho!

Aki 1-2 kilokat szedett fel, az ne is mondja, csak elszomorítja szegény halandókat, akik már többet!!! Én le sem merem írni, hogy mennyit híztam, pedig gyakorlatilag alig eszem többet, mint eredetileg... Lehet, hogy engem a végén már csak guritani lehet majd :?

Minjárt indulok istenhegyire uh-ra, drukkoljatok!

(Ahogy látom ma is dögmeleg lesz, hurrráááááá)

Pipal

Kép
pipal

Köszi csajok a pocidícséretet!

Ancsa: Köszi a jótanácsot!Megfogadtam és bevált! :D Már szinte nem is látszik semmi dagadás!

Akíra: Látom már egészen másképp állsz a dolgokhoz :D A szonja babánknak is nagyok a méretei a korához képest,de hát 191 cm magas az apukája!Ha jól emlékszem nálatok is magas az apuka!Kíváncsi lennék,hogy mi az arány fiú-lány babák között?!

Kata: Gratula a kisfiúhoz! :D

Meleg: Én is készen vagyok!A bugyimból csavarni lehet a vizet,ha kimegyek a lakásból!Hannával a cseresznye fa alatt szoktunk hűsölni délelött,ott van a kis medencéje is!

Súlygyarapodás:Tegnap ráálltam a mérlegre és úgy néz ki,hogy én is elkezdtem hízni! :shock: Kb. 1,5-2 kg plussz körül járhatok!Hannával is lassan kezdődött az elején,de az utolsó 2 hónap az gyilkosság volt! :? Próbálok most nem zabálni annyit,mint akkor,de még a vasszöget is megenném néha! :D

Kép

Kép
melcsi82

melcsi
nagyon szívesen :lol: örülök,h bevált :lol:

De jó neked, én már 8 kg-nál tartok :( pedig nem is eszem többet,mint a terheség elött :roll: egyedül csak gyümölcsből eszem többet,és mégis :shock:

Mondjuk az utóbbi héten én is néha megenném a vasszöget is :lol:

pipal
Megy drukk! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++

akíra
Igen, nekem asztalos a párom és egyedi bútort csinál a kisasszonynak :lol: így legalább olyan lessz,amilyet szeretnénk, és még olcsóbban is jövünk ki vele :lol:

Kérdezz nyugodtan, bár én nem értek az asztalos szakmához :shock:
Max továbbítom a páromnak :lol:

Csajok, tegnap azt hittem már megfulladok, annyira nem kaptam levegőt abban a nagy melegben :shock:
ti bírjátok? én nagyon nem

Pocaklakóm tegnap csak este 22 után mocorgott, akkor csak pár percet :roll: remélem, h a melegtől és nincs semmi baja :oops:

Vigyázzatok magatokra

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Gabi
Hánykor voltál az istenhegyin? Én kb 10.30-kor értem oda és 11.30-ig voltunk ott.

Kép
Kép
nati80

Na megjöttem istenhegyiről, babóval minden oké, de visszaminősítettek 3 nappal. :(
Remélem nem azért van ez mert lassabban fejlődik mint kellene, eddig mindig +1 nap volt előre...

Na de jó volt, mert 10-re mentem, és már eleve csúszás volt, és mikor én jöttem volna elment a doki szülést vezetni, uh átkerültem a másikhoz, de ott ugye rengetegen voltunk, így még várnom kellett csomót, elmentem kajat venni, mert f12-kor már majd összestem. Egyszó mint száz, megszenvedtünk ezért a vizsgálatért. Jah és a doki sohajtozva méricskélt valamiket, már a frászt hozta rám, azt a végén mondta hogy minden okés...

Kati, végül télleg majdnem összefutottunk...

Ancsa köszönöm a drukkokat, és nyugi én babóm is tegnap egész nap nem jelentezett, és este f11-kor nekiállt bukfencezni elalvás előtt :) Csak a meleg miatt lassultak be sztem!

Szép napot mindnekinek, kerüljétek a meleget, amennyire csak lehet!

Pipal

Kép
pipal

pipal

örülök,hogy minden rendben van a babóval :lol:
és a nemét nem tudta megmondani? vagy már mondtad?
uhh,bocsi,de nagyon feledékeny vagyok :oops: :oops: :oops:

én is bízom benne,h csak a meleg miatt nem mocorognak ezek a babók :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!
Ma voltam uh-n: minden rendben van, bárcsak kb 2 percig vizsgáltak, a magzatvíz egy kicsit sok, de ez lehet a cukortól és kisfiú lesz. Afp is jó lett (1,4).
rosszhír: írtam pénteken, hogy a Márk lezuhant a székről, képzeljétek tegnap észrevettem, hogy a fején ahová esett van egy nagy puha duzzanat, bevittük a Madarászba és kiderült, hogy az egy vérömleny és koponyatörése van:( Kinyomozom, hogy ki volt pénteken délután a a gyerek háziorvos aki messziről nézte csak meg a MÁrkot és közölte, hogy látszik, hogy nincs baja gyereknek.........Nem tartottak bent mert már 4,5 napos volt az ütés hanem ma visszarendeltek neurológiára, ami dokihiány miatt elmaradt:(((....Holnap 10-re kell mennünk. Remélem nem lesz semmi baj és kibírom ezt a hőséget, amúgy majd elájulok az utcán...Gáz még az, hogy 1 hónapig nem szabadna futkároznia és ő most tanul ugrálni és állandóan azt próbálja+állandóan rohangál a lakásban és napi szinten üti be a fejét, a zuhanás után is ütötte be+tegnap a balkönyökére esett és többször látom, hogy fogdozza, remélem nem tört v. repedt el....Hát nem könnyű, így aztán aggódhatok hol az egyikért, hol a másikért:)
szép napot mindenkinek.
bea
kumpibogar

Ancsa, mi nem szeretnénk tudni a nemét, ugyhogy szoltam a dokinak, hogy ne mondja ha latja :)

Teszek fel pár képet :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214396357.6747.jpg[/img] [/img] Kép Kép Kép

Kép
pipal

pipal

édesek a képek nagyon :lol: :lol: :lol:

kruplibogár
gratulálok a kisfiuhoz :lol:
Márknak pedig mihamarabb gyúgyulást kívánok :!:

Én is ájuldozok ha kimegyek erre a hőségre :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Bea, bocsi,elírtam a neved :oops:
már írni se tudok ugy kikészít ez a hőség :oops: :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!
Ritkán jövök itthon nincs gépünk.Most vagyok 19+3 napos.
Akíra te többször kerestél priviben ami nagyon jól esett.Hasonló cipőben járok a pici jól van, csak a magándokim 12 hetesen azt mondta fiúnak látja és meg is állította a képet még én is láttam laikus szemmel hogy fiú .A 16 hetesen már takarta a combcsont csak halványan volt kivehető hogy talán fiú...Most a 19 hetes 3 d-s en már nem mutatta magát mert kerestbe tette a lábát.Tudom mit érzel az elő kislány lett már azt is fiúnak szerettem volna.De most másabba a terhességem mert nem hízok félidőig rosszulléteim voltak és hegyesebb a hasam csak az első pont ellentettje volt Kerek has nuku rosszullét és sokat híztam.
El sem tudom képzelni a köv.uhon hogy min fofok átmenni ha kislány lesz a zt hiszem tiszta depi vagyok .Nem tudom de már férjem is nyugtatgat pedig annyira örült mikor a 12 hetesen fiúnak nézték..Így Akíra teljesen megértelek...
Mindenkinek puszi ha ritkán jövök is.Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Ági
angelo2

Sziasztok! :P
Kata
Gratulálok a kisfiúhoz!!!- na meg a mozgáshoz!!!!
Akira, Angelo
tudom talán én még könnyen beszélek, de nekem is hugom van, és imádom hogy lány testvérem lett! A legjobb barátnőm, 3 és fél évvel fiatalabb, a te gyerekeid között (Angelo neked drukk még a kukishaz!!) még kisebb lesz a korkülönbség, és hidd el ha Ti talán szomorkodtok is még most kicsit, a lányok szuper testvérek lesznek! :wink:
Krumplibogár
Gratu a kisfiúhoz neked is! Sajnálom Márkot! Jobbulást neki, micsoda egy idióta orvos!! :evil:
Pipal
szépek a képek!!! Már igazi kisbaba kinézete van!!! Kis husi már az arcocskája!
Lábdagadás: engem is kínoz, eltünt a bokám! :shock: Vízhajtó még a cseresznye, alma, és a petrezselyem! A doki nekem heti 1 gyümölcsnapot javasolt...hétfőn próbáltam de este 7 felé elvéreztem...:oops: próbáljátok ki hátha Ti bírjátok.
Kilók + 3-4, de megdícsért a védőnő, még nem nagyon látszik, így gondolom nem olyan sok ez?!

Kép
katica_75

Bea!
Úgy utálom, hogy alig létezik lelkiismeretes, szakértő gyerekdoki! Sajnos sok mindent nem tehetsz vele, de megérdemelné, hogy betegek előtt jól beolvass neki! Szegény pici Márk, még nem is tudja mondani, ha fáj vmi, így a megfigyelésünkre kell hagyatkoznunk! Jó hogy észrevetted! Reméljük, ha nincs hányás és szédülés, akkor mint minden gyerekcsont gyorsan beforr! Az már nehezebb, hogy hogyan állítsd le, hogy ne futkározzon! Nekem tuti nem menne. A könyöke ha nincs bedagadva, talán az is zúzódás! Gyors gyógyulást neki!
Üdvözlet a két kukisok táborában! :)

Pipal!
Jól sikerültek a képek! :) Mindegy milyen nemű lesz, de a lényeg, hogy szépséges! :)

Ági!
Megy a drukk, hogy nehogy leesen az a már látott kuki! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Krumplibogár
Nem is olvastam, hogy mi történt nálatok. Szörnyű milyen idióták tudnak lenni egyes orvosok! remélem nem lesz semmi baj.

Katica
Én lában is nagyon vizes és az én dokim is a heti 1-2 gyüminapot ajánlotta. Eddig még nem sikerült, mert van, hogy már hajnali 3-kor farkas éhes vagyok.
Na de majd most! Tudom meg tudom csinálni, főleg ha a babámról van szó!

Kép
Kép
nati80

Angelo
Privi ment!

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

Melcsi jo nagy a pocid.Mindenkinek ekkora?mert nekem még csak picit látszik és már aggodom.Mennyi lett az AFPtek?nekem 2,0 és kisfiú az nem sok?azt mondta az orvos hogy határeset.De azt mondta hogy minden rendben ez a 19. hetem leirom az eredményeim.

BPD 44.9mm Th 41.5mmm , AC 133 mm, FL 28mm és fejvégű fekvés

Nektek is hasonló?

Puszika

000kata

ja azt elfelejtettem ti tudjátok hogy akkor hány cm a babám?
köcike és jo pocakosodást mindenkinek

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?