Sziasztok,
ma gyönyörű nap virradt ránk, képzeljétek Lénárd átaludta az éjszakát!!! (Pedig ilyen szerencsénk még Olival sem volt soha...)
Sőt, tegnap beindult a kakamachine is, sikerült teletojni a pelust, így duplán ünneplésre van okunk
Lénó már 5,3 kg.
Bodyból kinőtte a 62-est, a 68-asba kényelmesen belefér.
Nem csoda, hiszen valóságos zabagép, most "csak" 160-at töltök Neki üvegenként, nehogy túl sokat egyen...
A mostani melegben a napi 5x-i evést felturbózta 6x-ira, gondolom a szomjúságát is ezzel oltja
Vizet próbáltam itatni, de öklendezett tőle, így maradtunk a Hipp gyerekteánál, pár szemet beleszórok a forralt vízbe és abból már egyszer 60ml-t is elfogadott.
Csak a védőnő ellenzi, mert cukrozott picit, de engem ez nem zavar, nem vagyok cukorfóbiás és örülök hogy valamit meg tudok Vele itatni.
Sajna nálunk is elkezdődött a koszmó, pedig direkt erre való Bebé samponnal mosom Lénó haját születése óta minden nap
Olimnak strandolást szerveztem hétvégére, de az autónkon valami meghibásodott, így nem mertünk elindulni.
Ezért maradt a játszóteres vizezés, meg a szökőkutas lábmosás a mechwartligeti csodaszökőkútban
Nálunk otthon nincs klíma, csak vendéjvándoj, azaz ventillátor, de jót röhögtünk ezen amikor rájöttünk, hogy Oli mit akart mondani
Kérdésem: másnak is van még kifordult köldöke?
Szerintetek van még remény a visszafordulásra?
Idő hiányában még röviden:
Picúr, gratula a szép kis fogacskákhoz 3 hónaposan, ez igen
Olimnak csak 8 hónaposan bújt ki az első...
A vigyorikép is csúcsszuper, jöhet mééég
A koszmó olyan, mintha korpás lenne a pici fejbőre, nem válnak le a hámsejtek.
Babaolajozás után (ínyenceknek oliva

) kb. 30 perccel fogkefével vagy sűrű fésűvel óvatosan ledörzsölhető.
Savaria, látom megoldódott a TAJ kártya rejtélye, mi is kb. ekkor kaptuk postán.
Ahogy Bátoré, úgy Lénárd szeme is begyulladt születés után, mi is Neomycineztük. Csak óvatosan vele, mert csak kb. 10 napig eltartható, utána ki kéne dobni.
Sőt, ha még mindig váladékos, érdemes másra váltani.
A kamillás öblögetés mára elavult a nagyfokú allergizáló képessége miatt, és a tejes becseppentést sem ajánlanám, kizárólag szemcsepp való a szembe
mmc, múlni nem akaró váladékozásnál ajánlott a könnycsatorna-torna, mert sokszor a kórokozók belecsücsülnek, és ha picit eltömődik, nem jut bele a szemcsepp, ilyenkor gyakran könnyesnek is tűnik a szem.
Kivitelezése: kézmosás után a becsukott szemek belső zugát érdemes kb. 10x pumpálni (finoman megnyomni), és ezt minden pelusozás előtt és után ismételni. Lényeg hogy rengetegszer kell ismételni legalább egy hétig.
Ildi, remélem minden rendben lesz nálatok a kivizsgálás során, pont ezeket írtam már neked korábban is a bilirubin kapcsán.
Alexandra, a D-vitamint egyszerűen bele lehet cseppenteni a tejcsi után síró baba szájába, vagy ha így nem megy, akkor cicire (cumira) mielőtt bekapná.
De folyadékba is teheted, ahogy a többiek már írták, csak akkor nagyobb lehet belőle a veszteség ami ráragad a kanál falára.
Végezetül bemutatom a 6 hetes kajamalac Fiamat, és várom a TI fotóitokat is!!!