A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2013 májusi babavárók

Sziasztok!

Az előbb jött a postás és hozta a tb kártyát. :lol: :lol: Előbb kellett volna írnom nektek. :lol: :lol: :lol:

Kép
savariaa
Érd

...vagy az a szuletesi anyakonyvi kivonat volt? hu, valoszinuleg azzal kevertem... na majd csak ir valaki aki jobban emlekszik :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

savariaa, nem maguktól küldik a TAJ kártyát, azt intézni kell!
Nekem párom intézte itt Zuglóban az okmányirodában a lakcímkártyával egyszerre, 2 nap múlva jött ajánlott levélként, hamar meglett, sőt mi már az anyaságit is megkaptuk+ a családi pótlékot is.

Kép

Kép
nusildi

Na tessek!!! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Na, meg is jött? :) Jókor írtam... :)

Képzeljétek, ma volt a gyerekorvos, Barnus sárga, így vizeletet kell vinni holnap az Örsre + Bethesdába menni kell kivizsgálásra... :? Lottinál is így volt sajnos, bár nem volt gond akkor se... viszont vérvétel is lesz, fasza... doki mondta, hogy most nem mondja, hogy tápszerezzek pár napig, mert lehet hogy anyatejes sárgaság (tejben van valami enzim, ami nem engedi ürülni a bilirubint vagy ilyesmi), mondtam is neki, hogy ilyen melegben durva lenne fejni egész nap... meg amúgy se szeretném, hogy apadjon emiatt a tej... szóval tök jó programok újra... amúgy minden rendben van vele, megnézte, meghallgatta, csak a sárgaság ugye nem múlt, mondta, hogy itassam vízzel amennyit csak lehet... most elfogadja a vizet.

Akartam kérdezni!!! Nektek nem aluszékonyak a babák a melegben??? Mert Barnus 8-11-ig aludt, aztán evett és 12 óta alszik megint :roll:

Kép

Kép
nusildi

Veronika,de jó hogy már strandoltatok :) ! A császáros sebem nekem a víz alatt tiszta vörös lesz ,de nem fáj,semmit sem érzek csak láng vörös !

Hannának amikor ilyen nyűgös adok vizet ,és látom is hogy igényli mert szomjas ,de ma az sem segített csak percekig...délelőtt valami nem tetszett neki,de szerencsére már túl vagyunk rajta :)!

Nekünk is megérkezett már minden papírja a picinek és viszonylag gyorsan is. Viszont az anyaságira nagyon sokat várunk.

Kép
csalexandra
Sopron

Szandi, a főzésnél nem marad meg a pihenőszékében sem? Lehet, hogy a sok illat, plusz meleg a konyhában sok volt neki. Szegénykém, nem lehet egyszerű még a szüleidre is főzni...

Ildi, Álmos baba is álmos (haha) aludt már egyszer fél 10-től fél 12-ig, majd fél2-től még mindig. Amúgy ha ébren van, nem nyűgös, csak hamar elfárad, elálmosodik. Legalábbis ma.

Húúúú, vérvétel... Majd írd meg, ha lesz időd, hogy sikerült, és főleg, hogy mi lett az eredmény! Amúgy ilyenkor mit tudnak csinálni? Úgy értem, a vérvétel kimutatja, hogy bilirubin van, akkor hogyan tovább? Ha csak azt mondják, hogy itasd vízzel, akkor felesleges lenne a vérvétel, nem? Remélem, hamar túl lesztek rajta! Főleg ebben a hőségben.

Savariaa, látom, már megjött a TAJ kártya, nálunk is kiküldték, csak az anyakönyvi kivonatért kellett apának bemenni az önkoriba. Az anyaságit nekünk is majdnem egy hónappal később küldték. A családi pótlékot meg másfél hónappal később, az elmaradtakat egyben utalták.

Lányok, a koszmónak milyen jelei vannak? Mmc, ti túl vagytok rajta? Végül is kijött nálatok?

Strand... Nekünk csak álom marad az idén. Tiginek van egy medencéje (azt a műanyag gyerekhomokozót vettünk neki), max. abba beleülök én is... :D :D

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
picuralmos

Sziasztok,
ma gyönyörű nap virradt ránk, képzeljétek Lénárd átaludta az éjszakát!!! (Pedig ilyen szerencsénk még Olival sem volt soha...)
Sőt, tegnap beindult a kakamachine is, sikerült teletojni a pelust, így duplán ünneplésre van okunk :lol:
Lénó már 5,3 kg.
Bodyból kinőtte a 62-est, a 68-asba kényelmesen belefér.
Nem csoda, hiszen valóságos zabagép, most "csak" 160-at töltök Neki üvegenként, nehogy túl sokat egyen...
A mostani melegben a napi 5x-i evést felturbózta 6x-ira, gondolom a szomjúságát is ezzel oltja :shock:
Vizet próbáltam itatni, de öklendezett tőle, így maradtunk a Hipp gyerekteánál, pár szemet beleszórok a forralt vízbe és abból már egyszer 60ml-t is elfogadott.
Csak a védőnő ellenzi, mert cukrozott picit, de engem ez nem zavar, nem vagyok cukorfóbiás és örülök hogy valamit meg tudok Vele itatni.
Sajna nálunk is elkezdődött a koszmó, pedig direkt erre való Bebé samponnal mosom Lénó haját születése óta minden nap :?
Olimnak strandolást szerveztem hétvégére, de az autónkon valami meghibásodott, így nem mertünk elindulni.
Ezért maradt a játszóteres vizezés, meg a szökőkutas lábmosás a mechwartligeti csodaszökőkútban :shock:
Nálunk otthon nincs klíma, csak vendéjvándoj, azaz ventillátor, de jót röhögtünk ezen amikor rájöttünk, hogy Oli mit akart mondani :lol:
Kérdésem: másnak is van még kifordult köldöke?
Szerintetek van még remény a visszafordulásra?

Idő hiányában még röviden:
Picúr, gratula a szép kis fogacskákhoz 3 hónaposan, ez igen :wink:
Olimnak csak 8 hónaposan bújt ki az első...
A vigyorikép is csúcsszuper, jöhet mééég :lol:
A koszmó olyan, mintha korpás lenne a pici fejbőre, nem válnak le a hámsejtek.
Babaolajozás után (ínyenceknek oliva :wink: ) kb. 30 perccel fogkefével vagy sűrű fésűvel óvatosan ledörzsölhető.
Savaria, látom megoldódott a TAJ kártya rejtélye, mi is kb. ekkor kaptuk postán.
Ahogy Bátoré, úgy Lénárd szeme is begyulladt születés után, mi is Neomycineztük. Csak óvatosan vele, mert csak kb. 10 napig eltartható, utána ki kéne dobni.
Sőt, ha még mindig váladékos, érdemes másra váltani.
A kamillás öblögetés mára elavult a nagyfokú allergizáló képessége miatt, és a tejes becseppentést sem ajánlanám, kizárólag szemcsepp való a szembe :roll:
mmc, múlni nem akaró váladékozásnál ajánlott a könnycsatorna-torna, mert sokszor a kórokozók belecsücsülnek, és ha picit eltömődik, nem jut bele a szemcsepp, ilyenkor gyakran könnyesnek is tűnik a szem.
Kivitelezése: kézmosás után a becsukott szemek belső zugát érdemes kb. 10x pumpálni (finoman megnyomni), és ezt minden pelusozás előtt és után ismételni. Lényeg hogy rengetegszer kell ismételni legalább egy hétig.
Ildi, remélem minden rendben lesz nálatok a kivizsgálás során, pont ezeket írtam már neked korábban is a bilirubin kapcsán.
Alexandra, a D-vitamint egyszerűen bele lehet cseppenteni a tejcsi után síró baba szájába, vagy ha így nem megy, akkor cicire (cumira) mielőtt bekapná.
De folyadékba is teheted, ahogy a többiek már írták, csak akkor nagyobb lehet belőle a veszteség ami ráragad a kanál falára.

Végezetül bemutatom a 6 hetes kajamalac Fiamat, és várom a TI fotóitokat is!!!
Kép
Kép

Üdv: Magnoli

Kép
Kép
magnoli

Haho mindenkinek!

Botrany et a nap, fel orankent szoptatok, mert uvoltes van... mar vizet is probaltam, nagyon meglepodott a kismaki, de ivott belole. Menyit szabadna adni vizbol? Azert csodalkozom ezen a hisztin, mert a lakas meg tartja a 24-25 fokot, ami persze meleg, de sztem nem hoseg, en is jol elvagyok. Ki ma inkabb nem is mentunk, majd most este teszunk egy setat.

Es vegre kijegyzeteltem, kinek mit akartam irni, de letelt a fel oram, megint nyusszoges van... :cry:

Kép
bozza

Hahó Mindenkinek!

Ma elég nehéz napunk volt, hisztisek voltak a fiúk, felváltva aludtak, Zozóka szinte nem alszik, mert felébred a hirtelen hangokra, ami Zéti és Zalán mellett ugye kb csak percenként fordul elő. :shock: Zalán viszont aludt délután 4 órát.....én már a feléért is ölni tudnék. :wink:

Ma voltam Zozóval 1 hónapos kontrollon, 5900g-ra mérték.... háromszor mértük, hátha a mérleg romlott el mivel 3900 született. :roll: Nem értem hogy sikerült ez, pedig nem is husigolyó...hova tűnt el benne 2 kg??

Magnoli, az én köldököm is kint van Zétivel való terhességem óta....sajna nem akaródzik neki visszamenni, talán most még jobban kint is van, mint Zéti után. Nagyon édes Lénó, dizájnos a sérója. :)

Szandi, nem irigyellek, nem tudnának inkább a szülők főzni Rátok??

Nálunk is a Hipp tea vált be már Zalánnál is, a vizet nem nagyon komálják.....lehet tőlem 'örökölték' - ha létezik vízundor egyáltalán - én nem bírom magában meginni, öklendezek tőle :oops:

Ildi, drukkolok a sárgaságos vizsgálat miatt!!! Majd írj mi volt!

Nálunk sajna Zozónak nagyon csúnya lett az arcán az anyatejes kiütés, hólyagos vörös foltok mindenhol, egyenlőre semmi orvosi és természetes szer sem hat, szegényem olyan, mintha tiszta pattanás vagy ragya lenne. :( Állítólag túlságosan hormon dús a tejem.....nah ezzel mit csináljak. :? Azt mondják az idő majd segít....de hol marad a selymes kis bababőr? :shock:

Kunkáj mindenkinek, elteszem magam holnapra

Kép
Kép
Kép
sandie
Kaposvár

Könnyű mondani, hogy a kuki miatt könnyebb begyűjteni a vizeletet a vizeletgyűjtő zsákba :evil:
Reggel felkeltünk korán, pelenkázón vártam a csodát, a tasak ráragasztva Barnusra, hogy a kukija benne legyen a zacsiban... nyekereg-nyekereg, gondoltam kiviszem szoptatni, hogy ne ébresszem fel a családot+pisiljen... bealudt cicin, pisi beindult, zacskó lejjebb csúszott, úgyhogy telibe pisilt mindent, kivéve a zacskót :roll:
Bementem vele újra a pelenkázóra, új tasak, fogom a kukiját, hogy a zacsiban legyen, 10 perc állás, várakozás után beletalált, juhééé! Leveszem a zacskót, erre telibe fosott :evil: Majd kibukott egy csomó tejet és az egész hajával belefetrengett... a lényeg, hogy megvan a vizelet :lol: Párom ma viszi be, du. megvan az eredmény.
Vérvételre még nem tudtam kérni időpontot, tegnap du. elhajtottak telefonon, hogy majd ma hívjam őket délelőtt...

bozza, nálunk ma van ez, ma már volt cicin őméltósága 5X :shock:
A vizet továbbra se issza olyan intenzitással, ahogy a doki szerint kéne, szerintem a cici és az anyatej elég neki, amúgy az anyatej 87%-a víz ha jól tudom, szóval szerintem szomjasak... a pelusa nálunk fullon van pisivel mindig, úgyhogy biztos elég a folyadék.

magnoli, cuki a babád, nem semmi, hogy mennyit eszik te jó ég :)

sandie, hát nem lehet egyszerű így a 3 gyerekkel, ez az altatás a legnehezebb gondolom! Tarts ki, bár kevés alvással ebben a melegben ez egy halál :(
Remélem Zozónak hamar elmúlnak a pöttyei!

picur, attól függ, mennyi a bilirubin, ha kórosan magas, akkor kell lépni, de nálunk ugyanez volt Lottinál pontosan és 2 hónapos korára múlt el, valszeg a tejemben van az az enzim, ami gátolja hogy kiürüljön, de ha nem nagyon magas a szint, nem gond, mert magától elmúlik, csak ugye elhúzódik...

Veronika, strandra csak úgy mennék, ha párom is jönne, 2 gyerekkel nem megoldható. Mi a Rómaira járunk, oda fogunk menni nemsokára, ha túlvagyok a 6 hetes kontrollon. Veszünk egy szupi sátrat és abban tudok szoptatni, ezt néztem ki:

http://www.decathlon.co.hu/HU/2seconds- ... 222784598/

Na megyek reggelizni, végre elaltattam nemrég, remélem nagyot alszik, mert fent van fél 6 óta :roll:

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok, sot kunmojn!

Engem is utolert az almatlansag, a 4 oras szopi ota haztartast vezetek. Szerintem hamarosan kidolok, de legalabb egy adag ruha mar kivasalva es a konyha sem disznool... :)

Koszi mindenkinek a szoptatas hosszara vonatkozo statisztikai adatszolgaltatast. Kismaki szerintem olvassa a forumot, mert azota o is sokkal tovabb szopizik. Es egyre gyakrabban. Aztan persze kitolasbol ejszaka 7 orat aludt (???), anya meg hiaba virraszt ejfelig, hogy ugyis mindjart kel enni. Szegeny melleimrol nem is beszelve... Persze ami nem fer bele, az kifolyik, rem kellemes tejben furodve ebredni. Picur, probaltam ezt a topos megoldast, mert kikeszit az ejszakai melltarto viselet, de richtig elcsuszkal a betet a helyerol, igy lett reggelre tejtocsa.

Ildi, Sandie - Koszonet a 4E otletert, ugy tunik nekunk is jobb, ha szopi utan van meg egy kis E-brenlet. Mondjuk sok mindent nem attrakciozik meg Eli, de tegnap eloszor ram mosolygott, vagy legalabbis ram nezett es elhuzta a szajat. :D Azert en igyisugyis megkonnyeztem. :D
Ildi, remelem a sargasaggal nem lesz semmi gond, megy a szoritas!

Mmc, ha jol emlekszem te kerdezted a cumirol leszoktatast? Nalunk az ocsem cumizott kb 3 eves koraig, amikor egy nap anya megkerdezte tole, hogy ugyan mar nincs-e kedve kidobni a kukaba azt a ronda cumit? Erre ocsem odateblabolt a szemeteshez es kidobta a cumijat. Ezzel le is szokott. Egy kerdest meger... :lol: Erdekes, mert a cumi nalunk napokig nem kell, ki is kopi, ha probalkozok vele, de tegnap csak cicivel vagy cumival volt el. :shock:

Veronika, de rossz nektek is, hogy apa csak olyan keson er haza! En is ettol szenvedek a legjobban, hogy egy csomot vagyok egyedul. 68-as rugi nem semmi! Gratu Adrinak!! A horkolas javult azota, vagy marad?

Szandi, a palinkas pohar otlet nagyon tetszett, de lezsibbadt a kezem a szopi vegere. :D Kell egy harmadik resztvevo, aki tartja a poharat! Amugy a tejgyujto kagylon en is gondolkodtam, mert neha csavarni lehet a tejet a m.betetbol... :roll: Ez a folyatas tenyleg eltart egy fel evig?? :shock:

Sandie, atyaeg 3 fiuval otthon, hogy mennek a dolgok? Bar a kert nagy segitseg lehet, ha ugyesen eljatszanak egymassal.
Anyu szagu polo - szuper otlet, ki fogom probalni!

Hu, strand es medence, de nagyon jo lenne! Meg akkor is, ha Tigivel kell osztozni rajta! ;) De a furdoruha gondokata kicsit megremiszt... :D
Magnoli, a koldokom nincs kifordulva mar, de nagyon csufi maradt - szeles, barna s***lyuk. A hasam amugy is szegyenletes, most latni csak, hogy megis lettek csikjaim. Hupphupp.
Tyu, hogy ti is mar mekkorak vagytok! Mi meg csak most nojjuk ki az 56-os rucikat... :) Leni nagyon cukorfalat, olyan formas baba, koszi a kepeket! Amugy eszneletlenul emlekeztet egy Debreceni ismerosomre!:D Kajamalac - behalok!
Koszi neked a tippeket a szem valadekozasra, ezt is ki fogom probalni, mert nekunk is van. A doki nem mondottra semmit, szemcseppet sem kaptunk, de ra fogok kerdezni ujra.

Kijelentkezem, szep napot mindenkinek es kitartas a hoseghez!

Kép
bozza

Sziasztok Lányok! :)

Bozza, ez a s***lyuk, na ezen hangosan röhögtem! :D Nyugi, még csak 1 hónapos a "kismakid", bőven van még ideje regenerálódni! Próbáld ki a Rossmann melltartóbetétjét, annak a hátulján van egy kis ragasztócsík, az odafogja a tophoz a betétet. Én be szoktam kenni bimbóvédő krémmel a cicimet, így az is ott tartja a betétet, nem csúszik el. Szoptatáskor meg simán kicsomagolom mindkét automatát, és az épp nem használtra egy pelust teszek. Igen, sokat mosok, viszont így a legkényelmesebb. :D Mikor látunk Eliről képet? ;) Álmatlanság??? Egy kismama sosem lehet álmatlan! Tessék lazulni, a háztartás ráér, főleg hajnal négykor! ;)

Magnoli, mekkora már Lénárd, te jó ég! Tápszergyártó szponzorál benneteket? :D Nagyon csini fiúcska, meg kell hagyni! Gratula az alváshoz, kakához, látod lassan rendeződik nálatok is minden, ez szuper! Végül is milyen tápi vált be? :) Köszi a koszmó-tanácsot, innentől kezdve tetőtől-talpig olívában fog úszni a gyermek (eddig a fejét azért nem kentem :))!

Ildi, ez a pisigyűjtés egy kandi kamerát megért volna. Elképzeltem, és (ne haragudj) röhögtem. Remélem az eredménnyel minden rendben lesz.

Sandie, Zozót tömöd? :D Nem semmi méretek vannak nálatok is! Egy hónap alatt két kiló, lehet attól fél, hogy a másik két tesó eleszi előle a kaját. :D Alvás nem lehet egyszerű nálatok sem.

Ma volt a védőnőnk... Egy katasztrófa. Addig nem hagyott békén, még cicire nem tettem Picurt. Kicsit nyűgös volt, mert elálmosodott. Persze ő is késett majd' egy órát. Na, meghallotta, hogy nyűgösködik a gyerek, azonnal "tedd cicire". Mondom egy órája evett, nem az a baja, hanem álmos. Nembaj, cicire kell tenni, hogy ne aludjon el sírva. Nem sírt, csak látszott rajta hogy álmos. Addig piszkált, amíg cicire nem tettem. Picur bealudt, majd amikor kiesett a cici a szájából, és áttettem a kanapéra, 3 percen belül felébredt. És én mindezt mondtam neki. Hogy fel fog ébredni, ő nem így szokott elaludni, stb. Be is jött. És persze felborította a jól bevált napirendünket... Na alig vártam, hogy elmenjen, és letettem a babát az ágyába, 2 percen belül elaludt, azóta is alszik. Jött nekem a stresszhormonokkal, hogy milyen károsak, és akkor termelődik, amikor sír a gyerek, és azonnal válaszolni kell erre, mert agykárosító hatása van (!!!), és jajajajjj mi lesz a gyerekkel. Gondoltam szépeket magamban... :)

Ami még a mai nap hatalmas öröme nekem, Picur ma kacagott először életében! Azt hittem megzabálom! Meg szoktam kérdezni tőle, hogy mit csinál Tigi, mikor melege van? És megmutatom neki, hogy liheg. Ezen eddig édesen mosolygott, és már hangot is adott ki nevetés közben, de ma volt az első gurgulászás is hozzá. Annyira édes volt! :) Gyorsan hívtam is apát, hogy elújságoljam, mert sajna ő is lemarad ezekről. Mi is sokat vagyunk egyedül. De valakinek kell pénzt keresni...

picuralmos

Sziasztok!

Férjem most indul intézni a tgyást és a többit, hát komolyan mondom azért kell ennyi papírt kitölteni és beszerezni, hogy feladja az ember.

Nusildi sajnálom a sárgaságot, bízom benne, hogy gyorsan megoldódik. Hát olyat nem is hallottam, hogy az anyatejet ne kapja a gyerek.. na és a fejés... nálam ez egy tabu szó, annyira utálom. Kitartás!

Csalexandra nálunk Bátor öklendezik a víztől, nem szereti, viszont az sem jó, ha fél óránként mellre teszem,hisz így is kínok kínját állom ki minden szoptatásnál, és sosem fog begyógyulni a mellem. De az is lehet, hogy elég neki az anyatej, mert nem kér gyakrabban.

Picur nálunk is megjelent a koszmó, koszmótlanító :lol: samponnal mosom két napja, és egész jól alakul. Nagyon nehezen bírom a hőséget, amikor kicsik voltunk, teletöltöttük a csapot hideg vízzel és beledugtuk a fejünket, 8) :lol: :lol: lehet most is ezt fogom csinálni. :lol: :lol: De jó lehetett ahogy kacag, már én is alig várom,hogy kapjak Bátortól visszajelzést.
Az én védőnőm is borzasztó, kár, hogy nincs szabad védőnőválasztás, tuti leadnám a nénit... annyira utálom, hogy mindent baromi megmond, és mindent megpróbál alátámasztani tudományosan, és már kitanultam, hogy csak bólogatok és akkor gyorsabban elmegy. De szerencsére hozzánk nem nagyon fog jönni, mert a mi területünkön csak helyettesít, és így két területe van ( ezt mindig el is mondja, hogy neki milyen rossz), szóval csak a problémásokat látogatja, ahogy ő fogalmazott. Hát remélem mi nem tartozunk oda.

Magnoli de jóóóóóóóóóóóó egész éjszaka aludt Lénárd, hogy csináltad??? Áruld el nekem! :lol:
Én is eléggé elutasítottam az anyatejes szemcseppentést, jó, hogy nem csak én gondolom így, jövő héten jön a gyerekorvos, majd rákérdezek, mit ajánl.

Bozza nekünk tegnap este volt nagyon nyűgös Bátor, pedig már nem is volt nagyon hideg. Semmi sem volt jó neki, gyorsan megfürdettük, belakmározott és aludt is majdnem 3 és fél órát. :D

Sandie gratulálok Zoárdhoz, nem semmi milyen szépen hízik!! Igazi férfi, szereti a hasát! :D

Nusildi jajj nem lehetett könnyű ez a vizeletgyűjtés... ügyes vagy, hogy sikerült. Írj mindenképpen, mi lett az eredmény!

Mi jól vagyunk, csak a bimbik nem gyógyulnak, komolyan mondom az az új mizo reklám is idegesít már, ahol fejik a teheneket, hát már minden csak a tejről szól?
:lol: :lol: Én csak nadrágban vagyok itthon, póló nincs rajtam, csak ha muszáj, nem bírok semmit elviselni a melleimen.
Tegnap voltunk ortopédián, nekünk azért kellett ilyen hamar, mert a férjem családjában gyakori a csípőficam, de hál'Istennek minden a legnagyobb rendben van. Na folyt.köv. Bátor ébredezik, indulhat a szopi!!

Szép délutánt mindenkinek, küldök hűs szellőt mindenhova!!

Kép
savariaa
Érd

Itt vagyok még egy kicsit, Bátor visszaaludt.

Szoptatási tanácsot szeretnék kérni tőletek, megpróbálom nem bonyolultan megfogalmazni. :D

Szóval a baloska a fájdalmasabb, abban kevesebb is a tej, azzal szoktam kezdeni a szoptatást hogy utána a jobbossal kiegészítsem. Viszont a jobboskában annyi van, hogy sosem ürül ki, és állandóan feszül. Így ha azzal kezdek, akkor abból jól is lakik, és nem kerül a baloskára, amiben ugye kevesebb van és így nem kap ingert, és sosem lesz benne több.
Tehát mit csináljak? Mi legyen a rendszer? :shock:
Köszi előre is a segítséget!

Kép
savariaa
Érd

Sziasztok!

Ma voltunk csípőszűrésen, szerencsére minden rendben volt, utána bevittük Botit a férjem munkahelyére "megmutatni". :-)

Hétfőn voltam nőgyógyásznál 6 hetes kontrollon. Vasárnap óta olyan érzésem van, mintha készülődne megjönni.. Azt hiszem elkezdett hullani a hajam, ezt a következményét utálom a terhességnek!

Hétfőn este a férjem céges rendezvényem volt, így egyedül vezényeltem le az estét mindennel együtt. Hát eléggé elfáradtam a nap végére.

Savariaa,
vannak olyan babák, akik felélénkülnek a fürdés hatására. Próbál meg hogy délelőtt fürdetsz, állítólag ilyen piciknél még mindegy hogy mikor fürdik csak ugyanakkor legyen minden nap.
Mostanában már nem mérek egy-egy etetésnél, de tegnap kíváncsiságból megmértem és 150-et evett Boti ( még csak 3500 g) !!!

A meleget mi is csak klímával bírjuk ( tetőtérben lakunk) én amúgy nem szeretem a légkondit, de most tényleg jól jön.
Tegnap Lizát a teraszon fürdettük :) Este 7-kor kimerészkedtünk a teraszra, ott medencézett Liza, majd a végén hoztam a fürdetőjét.

Veronika,
jó mélyen alszik Pálmi!! Nem csodálom, hogy nem ébredne fel Adri sírására. Nálunk 3x volt olyan hogy Liza sírt almában és nem tudtam felébreszteni 10 percig. Elsőre vicces a helyzet, de egy idő után ijesztő, hogy bármit csinálsz a gyerekkel nem ébred.
A bölcsi megkezdéséig Liza is este 10 körül feküdt le, aztán szépen lassan átállt a korai fekvésre a korai kelés miatt. Nekünk is jobb lenne, ha később feküdne, főleg nyáron, mert most bárhol vagyunk este 7-re legkésőbb 8-ra haza kell érnünk. Lizánál nagyon bejött a pontos napirend és akkor kiegyensúlyozott, ha minden nagyjából ugyanúgy ugyanakkor történik.

Hol tudod eladni a gyerekruhákat, Vatera?

Picur,
egy hete Boti a gyerek szobában alszik és éjjel nem kel fel Liza a sírásra, de hajnalban/reggel már igen, valószínűleg ekkor már nem alszik olyan mélyen.
Gratulálok a fogacskákhoz, reméljük a többi is ilyen észrevétlenül jön majd ki.
A koszmo olyan, mint ahogy Magnoli írta, ha nincs kezelve jó kis összefüggő réteget alkot a fejen. Ha picit megkaparod Álmos fejét és könnyen jön le onnan a "bőr" akkor valószínű neki is van. Nálunk 2 olajozás 90%-ra rendbe hozta, most 2 napot hagytam pihenni a bőrét és ma újra olajozunk.

Amadilaah,
helyreállt a tejtermelésed?

Kat,
nem egyszerűek a napjaitok. Vásárlás 2 gyerekkel? Az nálunk sem megy, de én írok listát és a férjem 1 héten egyszer tart egy nagybevásárlást. TESCO G-Roby házhozszállítást nem próbáltad?

Csalexandra,
nem csodálom, hogy nem egyszerű Hanna mellett minden nap főzni az egész családra. Nekem sokszor nem a főzés jelenti a gondot, hanem hogy legyen itthon mindig alapanyag, hús stb. Én egy héten 1-2x főzök, de akkor több napra, anyukám is szokott kaját küldeni, néha a férjem hoz haza nekem kaját onnan, ahol ő ebédel és akkor azt másnap eszem. Ma pl thai kaját ettem :)

Magnoli,
micsoda jó híreket hoztál csak így tovább. A kákó gyártásnak mi volt a titka új tápszer vagy csak beindult a rendszer?
Mi lett végül a kocsitokkal?
Köszi a könnycsatorna torna tippet, csinálom, ha tudom.
Egy szakmai kérdés: a szemcseppre az van ráírva hogy max 25 fokon tároljuk, hát ez talán éjszaka valósul meg, (reggel már 28 fok volt a lakásban) gondoltam beteszem a hűtőbe, de rá van írva a dobozára, hogy nem lehet hűtőben tárolni, na ilyenkor mi van? Melyik a rosszabb a hűtés vagy a túlzott meleg?
Nagyon cuki a kaja-malac!! Miért van az hogy minden gyereknek olyan jól áll a csíkos ruha? Nem vettétek még észre?

Sandie,
kitartást a gyerekekhez.

Nusildi,
azt hiszem elég komikus reggeled lehetett, bár gondolom te nem érezted annak.
Paskál strandot nem próbáltátok még? Hozzátok az közel van és viszonylag kevesen vannak ott a többi strandhoz képest.

Bozza,
jelen helyzetben elég kicsi esélyét látom annak hogy Liza magától kidobja a cumiját. Amúgy mindent szeret kidobni a kukába, úgyhogy nagyon résen kell lenni, hogy éppen mi landolt a szemetesben...

elküldöm, nehogy elszálljon amit írtam

Kép
Kép
mmc

Savariaa, próbáld váltogatni. Ha a jobboska ad többet, akkor próbáld meg előbb lecsatlakoztatni a vákuumról, és úgy áttenni a baloskára. Neked megmutatták, hogy kell levenni a gyereket ciciről? Nekem pl. ezt sem mutatta a védőnő, úgy olvastam valahol... :? Kened valamivel a bimbiket? Hagysz rajtuk egy kis tejet? Állítólag attól hamarabb gyógyulnak be a sebek. Hál'istennek nekem nyílt sebig még nem fajult a dolog, csak vérhólyagig, de attól is majdnem bepisiltem, el tudom képzelni, hogy neked mennyire fájhat. Esetleg homeós bogyó? Ami serkenti a sebgyógyulást, hátha kicsit felgyorsítja a regenerálódást.

De jó, hogy az orthopedián minden rendben volt Botinál és Bátornál is! :)

Mmc, köszi, szerintem akkor mi is koszmósok vagyunk, a fenébe! :? Ha nem "kapirgálom" meg a fejbőrét, nem látszik rajta semmi, ha meg igen, akkor jön le a bőr, mintha korpás lenne. Ez akkor az, ugye? Grrrrrrr... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára picuralmos 2013.06.19 14:31-kor.

picuralmos

Sziasztok Csajok!
Hűű, de nagyon régen nem írtam már és nem is olvastam, úgyhogy próbálom behozni a lemaradást. Sajna mindig megcsúszok az itthoni munkámmal, Lucus nagyon igényli a jelenlétemet és egyre kevesebbet alszik napközben. Főleg most ez a meleg, fúúú, pedig nagyon vártuk..na de nem ennyire meleget kértünk ( soha semmi nem jó az embernek) :P Jól vagyunk, pár napja volt egy kis szopi sztrájk, cumisüvegből kapja a teát és lehet rákapott volna, mert nem szopizott csak üvöltött meg csócsálta a kezét, de üvegből rögtön megitta amit fejtem, de gyorsan letiltottam róla, úgyhogy egyelőre még a teát is kiskanállal kapja, tegnap délelőtt már szopizott megint szépen..délután megint hisztizett, ezt nem értettem, ma eddig még az ebéd is ciciből volt remélem nem hülyül meg megint estére :) úgyhogy ezen dolgozgatunk a napokban meg azon hogy valahogy elviseljük a meleget, szörnyű itt a lakásban, sétálni is csak este megyünk le. Remélem mindenki szuperül van és bírjátok a forróságot! Üdv a babáknak is.

Kép

Kép
csicsi85
Tiszaújváros

Amíg írtam, megint egy csomót írtatok.

Picur,
igen ha megkapírgálod és könnyen jön valami akkor az koszmó, jó kis egybefüggő lemezes réteget tud alkotni a fejen. Az olajos dörzsölésnél látszik igazán, hogy mennyi van Álmos fején. Arra vigyázz, hogy ne erősen dörzsöld, a koszmó alatti réteg lehet egy picit piros is.

Savariaa,
Mizo reklám, jót nevettem :)
Én postán intézem az anyasági és a TGYÁS-t meg a CSP-t, mert állítólag iszonyat sokan vannak az ügyfélszolgálaton.
Védőnő :( , valószínűleg a kis súlyt miatt tekinti Bátort problémásnak.

Picur, a te védőnőd se semmi a tedd mellre erőltetéssel meg a stresszhormonnal!
Amúgy úgy néz ki hogy bejött a mi védőnőnk tanács a napirend váltással kapcsolatban. Azt nem mondta, hogy ne altassam el este 10-ig, hanem azt hogy keltsem fel 10-kor.
Most azt csináljuk, hogy a 7 órai evés után nem fektetem le Botit, hanem kint van velünk a nappaliban a játszószőnyegen. 8-tól már Liza sem macerálja és nyugiban nézelődhet. van úgy elszundikál, de hanyatt van és nem alszik be olyan mélyen. 10-kor fürdés, majd kaja és általában 4-ig 5-ig alszik utána a csúcs idáig 5.15 volt. Ekkor megetetem van hogy ilyenkor is visszaalszik mélyen van, hogy innentől már óránként felsírdogál

Kép
Kép
mmc

Sziasztok Lányok!

Nálunk tegnap volt a csúcspont,eddig bírta Hanna a hőséget. Egész nap nem evett csak a reggeli,és az esti 8 órás etetést. Megörültem az idegtől,csak a víz kellett neki. Egész nap nyügi volt,folyt róla a víz,pedig csak egy szál pelusba volt itthon.
Sétálni esélytelen volt még este is 34 fok volt árnyékban !!!

Ma szóltam az egész családnak hogy nincs főzés mert az amúgy is 40fokos lakást nem fűtöm fel még a főzéssel is. Úgyhogy rendelünk :D :D

Picur,ahogy írtad a koszmót én is megkapirgáltam :D Hanna fejét,de csak egy kis foltban volt olyan mint ha korpa lenne,de le is jött. Akkor ez a kezdete lehet? Minden nap mosom a kis fejét pedig.

Kinőttünk egy csomo ruhát :) és a pelusból is méretet kellett váltanunk. :D Ezek szerint növögetünk!

Kép
csalexandra
Sopron

Szandi, grat a növögetéshez! Szegény babák, nem csodálom, hogy Hanna is kiakadt a melegre. Mi sem voltunk tegnap sétálni, csak este mentünk ki a kertbe locsolni. Nem győztem szúnyogokat hessegetni. Elvileg szombaton már kellemesebb lesz az idő, vasárnapra már csak 22 fokot mondanak. Most már csak az lesz a jó, hogy egyik nap 38 fok, másik nap meg 22, na ezt hogy tolerálják a kicsik... :shock:

Lehet, hogy az Mmc és Magnoli által leírt koszmó-ismeretek alapján, nálatok is kezdődik. Pedig én is mosom ám minden nap a haját Picurnak, átdörzsölöm finoman a törölközővel, megfésülöm babakefével, és látod mégis... A koszmó moNNNNNYon le! :roll:

Savariaa, amióta írtad a Mizo reklámot, azóta egyfolytában az jár a fejemben! :D Én is utálom!

Mmc, Boti jól bírja az estét! Nem nyűgös, ha bealszik és felébreszted fürdeni? Szupi, hogy együtt tudnak már aludni Lizával éjjel! :) Köszi a további koszmó-infókat! ;)

Védőnő tegnap még kiakadt azon, hogy Picur hatszor eszik egy nap. CSAK HATSZOR??? Az ekkora babák napi tízszer esznek! Gondoltam, te bolond vagy, én nem teszem 5 percenként cicire a gyereket. Szerintem ez a csaj még nem látott hasgörcstől tekergő babát, mert akkor tudná, hogy az állandó (vagy éppen az összevissza) evés is okozhat hasfájást.

Picur egyre biztosabban fog! Van egy kis lógó lábú majom a játszószőnyegén, azt cibálja egyre magabiztosabban. Annyira édes, és olyan jó látni, hogy napról-napra fejlődik. :)

Sikerült elkapnom:
Kép

picuralmos

Megtalaltam az ujjam vegre, hosszas kuzdelem utan!
puszi,
Adri :)

Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Képzeljétek, Botit ma hajnalban alig találtam meg a kiságyban.
Félhomály volt és ő 180 fokban megfordulva a kiságy másik felében volt felkenődve a rácsvédőre és mindezt álmában!!

Picurt,
megcsináltad az olajos dörzsölést?
10x enni? ezt még nem is hallottam, annyit egyen a baba amennyi jó neki, ahogy igényli,főleg ha rendesen fejlődik.
Nekem még Lizánál mondta a védőnőm, hogy ő nem fog cseszegetni a kajálás miatt, mert az ő gyereke is kis súllyal született és tudja milyen az, ha állandóan nyaggatják a kismamát az evéssel, szoptatással, úgyis pikk-pakk megnőnek és igaza lett!

Pontosan fogalmaztál: éjjel jól alszanak együtt, de a reggel már nem megy :)
Ma 4.45-kor kelt Boti, etetés után 6 körül raktam le, egy picit sírdogált. Valószínű, hogy erre megébredt Liza mert 6.15-kor jelzett, hogy ő felkelt ( anyaaaa, anyaaaa, anyaaaa) pedig aludhatott volna akár 8-ig is. Persze Boti ekkor már rég aludt és csak 9-kor kelt fel legközelebb.
Szóval ezt még egy kicsit hangolni kell, mert azért még tudtam volna aludni :D, főleg úgy hogy éjfél után feküdtem le.

Csalexandra,
jól tetted, hogy a rendelés mellet döntöttél, minden jó ami neked segít és ezáltal pihentebb vagy!

Veronika,
jó kis husi karja van Adrinak, nagyon cuki.

Kép
Kép
mmc

Sziasztok,

túl vagyunk a vérvételen... az út ebben a hőségben horror volt, pedig ide jöttünk a szomszédba... egy olyan tüneményes gyerekgyógyászhoz kerültünk, hogy ilyet álmodni sem mertem volna, a vérvételnél kimentünk :( Kézfejéből vettek, de egy kis hős volt. Ja, a vizelet is megvolt, minden negatív... holnap kell telefonálni a vérvétel eredményéért, amúgy nem vészesen sárga, csak kicsit és csak jókat írtak róla, el voltak ájulva tőle, hogy milyen gyönyörű és okos baba :) Hát az!

picur, engem nem szeretnek a szúnyogok, talán egy évben 1 szúnyog ha megcsíp :) De itt nincs is sok Zuglóban :)
Védőnőd, te jó ég, ez beteg, már bocsi!!! Én nem tettem volna cicire akkor se, ha fejen áll! És mi az, hogy a 6 evés kevés, nálunk a gyerekorvos forszírozza már 2 hete, hogy nem kell 8X enni, elég ha 6X eszik Barnus... oké, most a hőségben van 8-9 kajcsi is, mert a vizet alig issza.
Nagyon édes picur a szőnyegén :) Mi is beüzemeltük és nagyon aktívan nézelődik már Barnus.
Kacagás, na az tünemény tud lenni! Nálunk is van már mosoly, nem a szociális, hanem tényleg ránk mosolyog, nagyon édes, ahogy teli szájjal azzal a kis fogatlannal nyomja :)

csalexandra, na nálunk pont fordítva, csak cicit akar a gyerek és a vizet nem :)
Én ma beüzemelem a légkondit lesz ami lesz!

anyagási, tgyás, családi p. nekem mázli mert párom a hazajövetelünk második napján intézett mindent, 2 hét múlva már megjött minden mani :)

csicsi, szopisztrájk az kemény lehetett, nálunk is volt egyszer amikor Lotti 9 hónapos volt, egy tragédia volt fejni...

mmc, grat a jó csípőszűrés eredményhez! De jó hogy te túl is vagy a 6 hetesen, én holnap megyek, be vagyok tojva, hogy minden oké-e ott lent...
Nekem még nagyon szép a hajam, de emlékszem Lottinál is hogy hullott :(
Paskál strand, voltunk ott párszor Lottival, nekem az a bajom, hogy csak hátul van árnyék, de az messze van a medencétől. De ki fogunk menni majd oda is, szerintem úgy, hogy párom hazajön melóból és 4-től olcsóbb is a jegy, akkor kimegyünk pár órára.

savariaa, ha megoldható és bírod, hagyd a balon komfortcicizni, mert amíg ő cummog, stimulálja a mellet és így is fokozódik a tejtermelődés. Amúgy meg van egy kedvenc cici oldal - én úgy tudom - lehet hogy Bátornak a jobb cici a favorit és azt jobban szívja :)
Mizo reklám :) :) :)
nusildi

bozza, áááááááá, s@gglyuk köldök, nagyon király, de találó, az enyém is pont olyan, de tényleg, undormány... ezért veszek tankinit vagy egyberészes fürdőrucit, mert júli 11-től megyünk pár napra wellneszelni :)

Ú, nem lehet egyszerű ha egész nap egyedül vagytok a babával, nekem mázli hogy párom kb. 18 órára itthon van, pénteken pedig 15-ig melózik, 4-re itt van. Estig meg is őrülnék én is, főleg amikor mondjuk etetnem kéne és közben Lotti is kaját kér és pisilnem kell és közben a baba szétfosta a pelusát...

Ez a meleg meg egy katasztrófa!
Kitartást mindenkinek hozzá!

Megyek vízzel töltődni, nagyon kimerítő volt a délelőtt...
nusildi

Kép ez még a kánikula előtt volt, Liza ennyire volt hajlandó Botihoz közeledni, aki persze megint majdnem keresztbe fekszik az ágyon

Kép
Kép
mmc

Sziasztok!

Na végre eljutottam a képfeltöltésig, nemsokára frisseket is sikerül felraknom.

Kép Bátor

Kép

Kép Szopi után :-D [/url]

Kép
savariaa
Érd

Savariaa, azt az elégedett tejes pofit! :D :D :D De édi! :)

Mmc, még nem kentem le Picurt, mindjárt ébresztem, és a peluscserés rituálé alatt gyorsan lekenem a fejét. Apa körszakállas, ő bevállalta, hogy random radírozza a gyerek fejbőrét, ahányszor felveszi. :D

Képzeljétek, Picur is tegnap először elfordult 90 fokban az ágyában. Este, alvás helyett... És rögtön egymás után kétszer. Furán nyöszörgött, mondom megnézem, mert ilyet nem szokott csinálni. Felmegyek, és látom, hogy a gyerek felkenődve a rácsra nyöszörög. Mmc, egyből eszembe jutottál! ;)

Ildi, de ügyes volt Barnus, tényleg csoda, hogy mit kibírnak, és persze egy horror, amit átél az anyuka az aggódás és egyebek miatt. Reméljük, hogy a vérvétel is negatív lesz, mint a vizelet minta. Szerencsés vagy, hogy nem kajálnak a szúnyogok! :)

Rákerestem a tankinire, találtam is jó pár nagyon klassz képet, persze mindet 20 kilós modell lányok viselik... Nekem is kéne valami, mert hát hogy is mondjam, mellben némileg kinőttem a régi fürdőrucikat. :roll:

picuralmos

Kép

Kép

Picur, engem elevenen felesznek a szúnyogok :),szerintem az összes rám jön!! :)
Nagyon édes a játszó szőnyegen a kicsi !! Lassan mi is beüzemeljük mert Hanna is egyre jobban ,és többet szeret nézelődni.

Veronika, Adri nagyon édes :D .

Kép
csalexandra
Sopron

Jaj, de jók képek!

Még-még még, mindegyik baba gyönyörű.
Engem is nagyan szeretnek a szúnyogok, de azt nem is írtam nektek, hogy hétfőn egy kullancsot szedtem ki magamból!!! :(

Kép
Kép
mmc

Bátor

Kép

Kép
savariaa
Érd

Lányok!!!!!! Megvan a megoldás, milyen melltartó kell nekem, hogy a bimbikhez ne érjen hozzá semmi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://naturahirek.hu/wp-content/upload ... 00x200.jpg

http://www.kiskegyed.hu/lapokkepek/kepg ... 92266d.jpg

Háhhhháháháháháháháháhá!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
savariaa
Érd

Savariaa az első kép után rögötön a madonna-féle jutott eszembe :)))

Ha kapsz ilyet; szólj, én is vevő vagyok rá!!!

Kép
Kép
Kép
sandie
Kaposvár

Óóóó, de édesek a babák! :)

Savariaa, ez nagyon jóóóó! Apa a melltartómat csak "fétiscuccnak" hívja, mikor lekapcsolva jövök-megyek a házban... :D :D

Mmc, megkapirgáltam Picur fejét, hát jön az a koszmó rendesen! :( Meddig fog ez tartani? Hányszor kell csinálni? Hol szedtél össze kullancsot? :shock:

Na tessék! A tankini után mi jött szembe velem a neten? :D

http://divany.hu/tejbenvajban/2013/06/2 ... _strandon/

Na itt azért már nem tartunk szerencsére! ;)

picuralmos

Savariaa, jó ötlet :D :D :D ez a melltartó!!!!

Mmc a koszmó elleni küzdelem nálunk is beindult. Engem is érdekelne hogy meddig kell ezt csinálni hogy hatásos legyen? Visszajöhet ezután is?

Kép
csalexandra
Sopron

Én kétszer csináltam egymást követő nap, majd szünetet tartottam. Tegnap este megint megcsináltam, de szinte már semmi nem jött le.
Állítólag visszajöhet, de érdemes néha erősebb kefével "megfésülni" a babák fejét, hogy a vérkeringés jobb legyen.

A kullancsot anyuék telkén szedtem össze a Dunakanyarban. Az a durva, hogy én annyit voltam a fűben, amíg a kocsitól a házhoz értem. A férjem és Liza meg egész nap a kertben voltak. Nekik szerencsére nem lett.

Kép
Kép
mmc

Én erre egy nem használt fogkefét üzemeltem be

Kép
Kép
mmc

Sziasztok!

Mi ezt használjuk a koszmóra.

http://www.pingvinpatika.hu/ftp/kepek_n ... 818914.jpg

Kép
savariaa
Érd

Tunderiek a babak! :)

Melltarto: sima szoptatos lecsatolva nem jo? :) Ugy szabadon van a bimbi, viszont tart :)

Ja igen, Adri alkarja Popeye-evel vetekszik :lol:
Nekem fura Palmi utan aki kis vekonyka volt mindig :)

Kép

Kép
sz.veronika

Kép Lotti tesóval

Megpusztulok a melegtől, nálunk most 31,8 fok van a szobában...

Kép

Kép
nusildi

Csodásak a képek a babucikról, mindenki irtó cukorfalat!!! :) Én is mutatok pár újabb képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
csicsi85
Tiszaújváros

Kép

Most egy gyors kép le ne maradjunk. Bővebben később.

KépKép
KépKép
kat78

Kép
Megkezdtük a labdás edzéseket

KépKép
KépKép
kat78

De szépek a babák! A nagyobb tesók is nagyon édik! :)

Ildi, 32 fokban még a legelvetemültebb melegimádók is megpusztulnának! Klímát végül is nem kapcsoltad be? Nálunk megy, mert különben elolvadnánk a tetőtérben...

Kint voltam a kertben gazolni, amíg Picur alszik, hát komolyan mondom, majd' kisült a zsírom, pedig még hol van dél?! :shock: És most állok neki főzni...

Tegnap készítettem ribizlifagyit, azt hiszem rárabolok! :D

picuralmos

Sziasztok!

Olyan édes az összes baba :) ,de a tesós képeket imádom!!!

Iszonyú ez a hőség,én szeretem a meleget nagyon is és eddig azt hittem hogy bírom is,de ez már nekem is sok(kk)!! Hanna egész éjjel csak vergődött, szegénykém. Egy kis pelusba alszik,de tűz forró volt a kis teste. A lakásunk leghűvösebb pontján volt 30 fok.Sajnos nincs klímánk!!!

Szoptatás közben egymáshoz ragadunk ,az se nagyon tetszik neki.

Szerintetek meddig változik a babócák szemszíne? Mikortól mondható hogy ilyen színű marad mint most?

Kép
csalexandra
Sopron

Csalaxandra:6hónapos korig változhat a szemszín

KépKép
KépKép
kat78

Picur, ribizlifagyiiii :D nyamiii :D

Kép
csalexandra
Sopron

Jujjj, én szeretném, ha ilyen igézően kék szeme maradna Picurnak! :) Tudom, nem kívánságműsor...

picuralmos

Túl vagyok a nőgyógyászon, juhééééééééééééééé!!! Minden oké! Annak, aki nézegeti tükörrel az altájékát és kissé hiphonder, nem ajánlom, hogy diagnózist állítson fel :roll: Nekem sincs semmi baj a puncimmal, csak az izom, csináljak rá tornát, fél év múlva lesz kb. olyan, mint volt, ennyi.
Vérvétel eredménye is rendben van, a bilirubin szint magasabb, de nem kóros, minden negatív, szoptassak csak rendesen és szépen elmúlik, meg amúgy se olyan sárga már Barnus. Úgyhogy nagy kő esett le a szívemről!
Már csak ezt a meleget kéne túlélni!!!

Kép

Kép
nusildi

Kép Barnus

Kép nevetgélés apával

Kép kajcsi után

Kép tesók

Végre sikerült lekicsinyíteni több képet is! :lol:

Kép

Kép
nusildi