A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Na akkor oké. Köszi szépen az infót. Akkor nem fogjuk vissza magunkat, ha nem muszáj. :D

sz.andi

Tegnap meg en is igy terveztem :oops: Hogy uccu most meg lehet- mar lehet- de most nagyon be vagyok kakilva ettol a mi van ha szivarog tematol, igy veltlen sem merem!
Vendég

Gratulálok Muffin a kisfiadhoz! Kívánok nektek minden jót!
bencuri

Na, gondoltam még benézek, és miylen jól tettem!!!

Muffin!!
Isten hozta a kis Eliotot!! Nagy nagy gratula..... és sok erőt, egészséget, és tejcsit kívánok nektek!!!

d.dodó

szerintem meg ma megyunk ujra akorhazba.
VArom ferjem hazaerjen, es adjon tanacsot mit tegyunk.
Most megint allando nedvesseget erzek! Nem tocsogok vagy ilyesmi, de folt az van a bugyin( mar bocs a reszletes elemzesert :oops: ), nem tudom! AAAAAAAAAAAAA
MAx megint hazazavarnak:)
Vendég

Hát,Anyjuk,úgy tűnik te is beelőzöl,menjetek be ha úgy érzed-inkább zavarjanak haza,minthogy gond legyen-ja és nyugodtan küldhetsz smst nekem ha úgy van. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin: de jó! Hatalmas gratula és Isten hozta Eliotot! Kívánom neki legyen nagyon boldog a csodálatos szüleivel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:34-kor.
Vendég

Kike: türelem!!!! amúgy nem vagy egyedül! Én kitartok melletted (ráadásul elvileg ahogy írtad a múltkor én 2 nappal előrébb voltam kiírva! Konkrétan holnap utánra, szóval még van 2 napom neked meg akár vasárnapig 4) addig míg nem töltjük be a 40.-et no para!!!
Vendég

Anyjuk: hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andkata: hol vagy?????????????????????
Vendég

Na ez jó! Én jövök, mindenki más meg megy! :(
Vendég

Kata:okés,várok,türelemmel,legalábbis megpróbálok,előbb még te jössz,vagy egyszerre?? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:Egyszerre írtunk :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin!

Nagyon sok boldogságot kívánok kis családotoknak!
Sok erőt, kitartást, tejcsit!!!!
Innen a messzi távolból is millió pusszanatot és cuppanatot és lábikóharabdálást küldök a kis Eliotnak!!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

és a táblák :shock: :? :shock: :?

már lassan nagyobb a babás tábla mint a várandós. persze ez tök szuper. a várandósban már alig maradunk :D
főleg hogy most egy csomóan egyszerre vannak kiirva.

de én kitartok a végéig :D nem bánom ha benne leszek az utolsó 2-3-ban. vagyis tök furi lesz, és ti már mennyi mindent tuléltek mig én csak ábrándozom.
épp az előbb beszéltem meg Bencével hogy mivel ma a doktorbácsi azt mondta hogy 20-án jön vissza, igy legyen szíves bent maradni az utolsó időkig.

egyébként nekem is irhat bárki sms-t. általában gépközelben vagyok. főleg hogy már megint milyen meleg időket mondanak. inkább maradok a hüvös szobában, nehogy gond legyen.

Kép

Kép
timi1982

Kike: felőlem szülhetsz előbb! Csak megnyugtatni akartalak, hogy nem vagy egyedül!
De az se lenne rossz ha egyszerre és persze minél hamarabb! Sajnos a türelmem napról napra csökken! Illetve az még lenne csak .... nem is tudom! :?
Vendég

Anyjuk:helyzet?ha visszajöttök,tessék ám jelentkezni :wink: De megy a drukk!

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:Na igen,ez már a várom is,de tartok is tőle időszak :)

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin, nagyon nagy gratula Eliot bébihez,aki a legjobb helyre született, soksok tejcsit, jó egészséget a kis családnak és remélem, hogy a 2. félévetek igazán boldog lesz, megérdemlitek!

Kép
teó

Sipiné, Véda és Muffin! Hatalmas Gratula a Babócák érkezéséhez!
Vendég

Hát látom nemsokan vagyunk, akik sokat voltak, ők vagy elmentek szülni, vagy már otthon babáznak.

Megyek én is alukálni, jó éjt mindenkinek.
pussz

Kép
linda24

Húúúúú hogy mennyi mindenről lemaradtam... :shock: :lol:

Magdi, Maverick, Sipiné, Véda , Muffin!
Nagy-nagy gratula a babákhoz! :lol: :lol: :lol:
Kívánok sok erőt, egészséget és bőséges tejcsit!

Anyjuk!
nem semmi ez az aggodalom...
Képzeljétek , én majdnem ugyanígy voltam
tegnap voltam tanácsadáson, mondom a dokinak hogy bővebb a folyás, erre biztonságképp írt fel valami kenőcsöt- egyszeri adag, asszem Gynoflor.
fel is tettem este, hajnalban mentem pisilni, semmi extra csak olyan krémes trutyi jött ki :oops: , reggel viszont úgy ébredtem hogy tiszta víz a bugyim :shock: - átlátszó, szagtalan
nézegettük párommal, végül felhívtam a dokim, de azt mondta, ez a krém hatása
na persze azóta is mind ellenőrzöm azért, jól besz.rtam reggel :roll:
el is döntöttem hogy holnap elkészítem a kórházi totyót, mostmár illene :wink:
ki tudja? :lol:

Timi!
egyelőre én is ki akarom várni az idejét! :lol:
aztán ki tudja egy hét múlva mit mondok? :lol: :lol: :lol:

azért fura hogy apad az alsó táblicsku :P :lol:

Kép
kimma

megyek alukálni
jó éjt csajok és szép álmokat! :wink:

Kép
kimma

hahó, én vagyok!
Anyjuk, menjetek, ha úgy érzed 8)
hátha holnap már babázol :D

Voltam ctg-n, a doki azt mondta, hogy szerinte ezen a héten nem szülök, talán két hét múlva. Hát jó, nem bánom.
Rosszabb hír, hogy a szülésznőm elutazik, és csak 16-án jön haza :shock:
de ezzel sem tudunk mit csinálni. Vasárnap a kórházba kell mennem ctg-re, akkor megismerkedünk az új szülésznővel.
És végre el tud kísérni a férjem, hurrá!!!!!! Ez a jó a hírben!
(vasárnap ugyanis nem kell vinnie anyóst :roll: és nem kell dolgoznia sem)

KépKép
szkagi

Muffin, gratula Eliothoz!!!

Kép
Kép
patr

Én is nemrég jöttem CTG-ről.
Megbeszéltük a szülésznővel, hogy a héten nem szülhetek, mert a doki szabin van. :lol: :lol:
Én egy rossz szót nem szólhatok, a kilenc hónap alatt talán ha háromszor nem jött velem a párom!

Kép
Kép
patr

Ági, vagy még?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Kicsi eltűntem bocs, de egyben még.
CTG jó, leány meg nem áll hajnal óta és én se vagyok kórosan álmos, így szerintem holnap se lesz semmi (emlékezzetek Muffin is egész nap aludt tegnap..., bár nem tudom palacsintát evett-e :D )

Egyébként elég jól van, egy éjszakát az intenzíven tölt Muffin-Evelin.

Nálam az orvos szerint méhszáj 1 ujjnyi, változatlan, de puhult, lejjebb jött. Hamarosan talán.
kicsi Adél Te is úgy gondolod???

Kép
andkata

hahó, hétalvók!!!
Na, most derül ki, hogy én vagyok itten a babanetfüggő, mert tegnap óta van internet, és már megint én ébresztelek benneteket :D

Ha most mindenki ilyen jól szunyál, akkor holnap mindenki megy szülni??? Na jó, nem bánom, örülök a babahíreknek, csak küldjetek képet is, jó??? 8)

Patr, tegnap este visszavonultam, férjecském kezdett panaszkodni, hogy milyen kevés időt tölt itthon.
Na, nekem mondja? :D
De legalább neki is hiányzik az itthon-lét. Nekünk meg ő hiányzik, mondtam is!!! :wink:

Patr, akkor mikor szüljünk? Csak a jövő héten? :D
Nekem még ki kellene takarítanom, meg el kellene jutnom a védőnőhöz - még őt sem ismerem :? , meg a kórházi cuccot véglegesítenem kell.
De úgy élvezem ezt, hogy végre itthon lehetek, hogy nem sok mindent csináltam (itthon) tegnap.

Ja, és mire hazaértem, addigra férjecském tejbegrízt főzött Szonjának! :D És rájött, hogy az nem is olyan egyszerű! De végül kisikáltam én a lábast 8)

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Én is vagyok,még mindig :D

Anyjukról nincs hír?

Ma ki megy szülni?? :D

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk. Ha nem jelentkeztél, az azt jelenti, hogy elmentetek a kórházba, és nem jöttél haza? Vagy te is csak alszol?

Andkata,
miért kell szerinted Muffinnak egy éjszakát az intenzíven töltenie? Nagyon drukkolok nekik, hogy minden jól alalkuljon!

KépKép
szkagi

Mondtam ma Apának,hogy felkészítheti az embereket a munkahelyén hogy legkésőbb 14-én tutira nem megy dolgozni,bár kétnaponta az NST-től is függ hogy mi lessz.

Mondta hogy tegnap már kérdezték tőle hogy hogy bement dolgozni,a csajszi már úgy készült hogy helyettesíti.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike,
te mehetsz szülni 8)

Én asszem ma nem megyek, - még fel sem öltöztem, itt nyomom a pöttyös pizsimben 8)
úgyhogy inkább felöltözöm, aztán elviszem a lányom bölcsibe.
Tényleg, képzeljétek, amióta szóltam a bölcsiben a gondozólánynak, azóta - érdekes - semmi probléma Szonjával, és megszűnt a csúnya beszéd itthon is.
Úgyhogy köszi a biztatást, nélkületek talán nem is szóltam volna!

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Muffinnak jobbulást! Miért kellet intenzíven lennie?

Este fürcsi után rögtön beájult Jázmin. Nagyon örültem, legalább emberi időben ágyba kerültem. Mire elaludtam volna, Roli olyan sírást rendezett, nem tudom mi baja volt. Egész éjszaka nyöszörgött, szólongatott. Akkor szokta ezt csinálni, ha beteg lesz. Hát remélem nem. Már 6:30-kor felébredt.

Katák! A bárányhimlő mennyire veszélyes Jázminra? Én még nem voltam. Az unokatesók bárányhimlősek és Roli játszott velük. Nagyon remélem hogy nem kapja el, mert akkor Jázmin is elkaphatja. Nem lehetne valakit leoltani? Pl. engem és akkor a tejben átmennének az ellenanyagok. Vagy ez hülyeség?

Kép
szly27

Szly, szopós babaként nekem úgy tűnik nagyon enyhe a bárányhimlő. Két ismerősnél is volt. Igazság szeritn Rolival húzósabb lehet... Mert általában tök rossul tűrik a macerát. Drukkolok, hogy inkább elkerüljön. Téged, ha voltál NEM KELL oltani, van Benned ellenyanyag.

Kike, bábakoktél?

potyka

Potyka:hát,meggondolom :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Szly
A bárányhimló lappangási ideje kb. 2-3 hét s ha bekerül a közegbe én úy tudom végig is megy rajta, de Katák majd megmondják.
Amúgy pl: nálunk augusztusba kötelezik a szülőket , hogy oltassák be a kicsiket hogy ne legyen járvány.
Nekünk a 2 kölköt le kellett oltatni agyhártya elleni védővel is ami fülgyuszitól elkezdve mindenre jó , de hadd ne mondjam hol álltunk meg anyagilag :evil: nem olcsó.De Dávifd ezzel kicsit biztosítva van, hogy nem gyengülnek le annyira a nagyok és talán majd nem hozzák haza a sok dögséget
tappancs28

Csajok!

Nem Véda mondta, hogy kipróbálja majd a koktélt?
Kiváncsi volnék, hogy működik e. S annak köszönhető-e a gyors sipirc a szülészetre :P
tappancs28

Megint eltünt mindenki? Nem igazság, tiltakozom :?

Na jó akkor megyek teregetni, remélem mire végzek addigra kicsit erőteljesebb jelenlét lesz a fórumon :wink:
tappancs28

Úgy látom ma sem lessz nagy forgalom itt-ahogy lassan jönnek a babók,úgy fogynak a beszélőpartnerek :roll: :?

Kép
Kép
Kép
kike

Én is megyek husit sütni,meg kenyeret. :wink:
Mosnom is kéne :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Jól alvós éjszaka, nyákdugó elment...

Na a sok kérdés!

Szóval mindenki, akinek császármetszése volt az I-es Női Klinikán annak egy napot az intenzíven kell töltenie. Azt gondolom az sms-eiből, hogy nincsen komplikáció Evelinnél csupán ezért aludt ott.

A bárányhimlőt simán megkaphatja Roli és utána Jázmin is meg fogja valószínű. Nagyon " ragályos". Na most engem a hideg ráz, hogy egy egy hónaposnál kisebb gyermek ilyen betegséget kap el, de igazat kell adnom Potykának és azt kell mondjam, hogy az anyetejes újszülött- akiről hallottam- tényleg könnyebben úszta meg a betegséget az én környezetemben is. Neked vannak ellenanyagaid Szilvi, ha átestél rajta, az is véd. Rolit egyébként tudtommal ilyenkor is be lehet oltani és akkor enyhébben zajlik a betegség. Kérdés ennek van-e értelme. Max 3 hétig lappanghat a betegség. Hamarosan kiderül megkapta-e a fiatalúr.
Szólj, ha segíthetek.

Tappancs, nem Pneumococcus elleni oltást kaptak a gyerekeid? Azt mindenkinek nagyon ajánlom és úgy tűnik szeptembertől ingyen lesz! Nagyon mocsok egy baktérium, Adél is fog ellene oltást kapni, az biztos.

Potyka, privit megkaptad? Érthető?

Na, én egész nap gépközelben (hacsak Adél másképp nem gondolja- magy ügyel a dokim!) ugyhogy írhattok bárkivel, bármi!

Nicike! Dittke! Dittke akár szülhet is, 2 nappal előttem van...

Kép
andkata

Kike! Pénteken mész megint?

Kép
andkata

Kata:Igen holnap megyek megint NST-re.
Jövőhéten meg kétnaponta ha addig kihúzom.

Az jó hogy elment neked a nyákdugó,akkor nemsokára méssz te is.

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Andakata :)

Igen azt kapták a törpék + minden kiegészítőt beadatok nekik amit a gyerekorvossal megbeszélve fontosnak tartunk.Sajna ezen nem szabad spórolni, mert a betegség lefolyása nem mindegy mennyire komoly.
Mondjuk a rotán gondolkodom még a Dávidnál mert arra most nem lesz keret :oops: a páreom megnyuvasztana sajna de igaza lenne.
Megpróbáljuk túlélni :wink:

Elment a nyákdugó? Az jó , nekem is elmehetne :lol: de ragaszkodik hozzám :lol:
tappancs28

Sziasztok!
Tegnap este még elolvastam mik voltak a történések, de nem engedett beírni!!

Én ma ugy fél 1-től nem nagyon leszek.... a negyed 2-es busszal kell kimenni a korházhoz UH-ra. Aztán a 3/4 3-assal érek vissza a belvárosaba, de akkor már ott is maradok, mert fél 4-re meg dokinőhöz kell mennem.... ugyhogy szerintem fél 5 körl tudok bejelentkezni ujra a hírekkel! De még a délelőtt vagyok!

Éjszakám elég ramaty volt. Nem sokmindent aludtam!

Kíváncsi lennék mi lehet anyjukkal.....

És wera sem jelentkezett tegnap!!

Marcsiról sincs hírünk??

d.dodó

Amúgy éjjel 11.42-3.11 között megint 5 percenként fájásaim voltak é s megint abba maradt de ma már mindent kiadtam magamból ami volt felül is meg alul is :oops: , már bocsi de tényleg arra várok , hiogy legyen már vége mert ez rosszabb mint egy rémálom :)
tappancs28

Tappancs! Mármint csak Dávid kapná meg a rota ellenit?

Kép
andkata

Dodó! A tesód még sms-t se írt tegnap este óta???

Kép
andkata

Igen
tappancs28

Úgy gondolom most Ő a legveszélyeztetebb a három közül 3 és 6 évest könnyeb rávenni a fortélyokra, hogy mit haogy vészeljünk át de a csecsemő más tészta.
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?