Átugrottunk az egyik barátnőmhöz, Hanna kapott világítós-zenélős napocskát, teljesen sokkot kapott tőle és megmutatta azt is, hogy hogy tud négykézláb himbálózni...
Zetibebi: nem vagy egyáltalán negatív... csak örülünk, hogy jó széria kezdődik...
Ja, egyébként a mai napunk nekünk is katasztrófális... Hanna elképesztő hiperhisztis hangulatban van... a barátnőmnél lekötötte az új környezet és játék, aztán hazafele elaludt a kocsiban és azóta is szundít.... de emiatt az evés szinte ma is lehetetlen vállalkozásnak tűnt...
De a fogzással már én is úgy vagyok, hogy hiszem ha látom, de még mindig jelét se látom.... Még egy fogunk sem bújt ki... Szerintetek ez normális? Nem kellett volna már?
Zsancy: örülök, hogy újra itt! Köszi az előkés ötletet! Már én is gondolkodtam rajta, de ha ennyire beválik, akkor lehet hogy szerzek egyet én is hamarosan, mert már kezd agyamra menni a napi 5-szöri öltöztetés.
Ja, és mi is tápszerfüggők vagyunk, de annyira, hogy én még az ebédet sem tudom kiváltani... nem iszik meg mást cumisüvegből, ezért poharazunk.......
Gzsuzsi: igen, próbálok úgy hozzáállni, hogy de jó, nemsokára megtanul magától is a pohárból inni és az mennyivel jobb lesz, mert kevésbé káros a fogakra, mint a cumisüveg... csak ez a rengeteg öltöztetés... de tényleg szereti, ma például mohón kikapta a poharat a kezemből...
Benyúltam a szájába, hogy megnézzem az alsó ínyét, de nem engedte, csak nyafogott-sírt... lehet, hogy fáj neki? Bár változást nem érzek...
Ezt a tojáspörit én is kipróbálom a héten...