A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és így tréningezik az edzőjével! 8) :lol:

http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... kuszas.flv

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tehuti: ezért kell sima influ ellen is beadni, én tavaly is megkaptam terhesen. Reggel a mokkában is aszonta egy nőgyogyi, h ő minden kismamijának ajánlja és amikor jöttek, h de a háziorvos nem javasolja, akkor fogott egy papírt és leírta a mellette érveket és azt tanácsolta adja oda a házidokinak a papírt, írja le az ellenérveket és így könnyebben tud dönteni a kismami.

Videjókat nem tom megnézni :? Lizu alszik

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

ó, én ezeket a photoizé oldalakat nem tudom megnézni, mert lefagy a netem :(

bea: sajnálom, hogy nem jött össze :(

moncsi, bakker, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek, és kívánom, hogy a párod minél hamarabb találjon másik állást.

oltás: hát engem az győzött meg leginkább, hogy attól még, hogy megkapom az oltást, vírushordozó lehetek (tehát elkapom a betegséget, fertőzhetek is, csak én nem leszek olyan beteg).
Namármost nem igazán értem, hogy az egy év alatti gyerekeket (akik mondjuk nem szopnak, mert ha szopnak, azt értem, hogy anyatejjel megkapják a védettséget is), ettől miért védi meg az, hogy a családjuk be van oltva...?
Meg hogy összesen mondtak 3 vagy 4 embert, aki ebben meghalt. Az országban, pár hónap alatt! Hát ennyi ötös találat is volt, aztán azt se kapom el sose... :)
(viccelődök, de tegnap már én is paráztam, de aztán elvonatkoztattam a hatásvadász tévétől :D).
Persze, ha én leszek az az egy, aki elkapja, akkor az nekem 100%, ezt is tudom :(

Engem most jobban foglalkoztat az, hogy a védőnő betegség miatt lemondta a látogatást (délben, 10 utánra ígérkezett... és a házból csak nekem írt sms-t, pedig még két család várta...).
No, most akkor így továbbra sem tudom, hogy szájpenész, vagy afta, de azért kezelem szájpenészre...
Hogy miért nem megyek el az orvoshoz vele?
Hát hogy nehogy elkapjuk a h1n1-t :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tehuti
hát igen, én sem tudom, hogy mely érvek az erősebbek, nálunk győzött a jobb félni, mint megijedni elv... :roll: Magunkkal könnyebb kisérletezni, de most már gyerekeink vannak, rájuk vigyáznunk kell valahogy... én soha nem adattam influenza elleni oltást magamnak. de azt mondják, hogy ez erősebb és szemetebb vírus. bajunk nem lesz az oltóanyagtól, amiket felsorolnak, hogy mit okozhat, bőrpír, fáradság, ilyesmi, az bagatel. a komolyabbaknak meg amennyi esélye van, annyi esélye a téglának is van, amelyik a fejedre esik.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

najó, a kúszáshoz nem kell hang, nagyon cukik :lol: megint eszembe jutott, h milyen jó egy testvér

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos: :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos
de még nem is volt influenza járvány... ilyenkor még nem szoktak tömegesen lebetegedni egyébként sem. majd februárban, amikor tombol! meg mikor tél közepén jön egy fincsi kis melegfront!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, irigylésreméltó gyerekeid vannak! És Máté nagyon ügyi! :D

Maja videók is nagyon édesek!

Papillon, te ilyen jól tudsz angolul? :o Én nem merek Julcsihoz angolul beszélni, félek, hogy a kiejtésem nem az igazi és eleve rosszul rögzülne benne :roll:

Gyöngyi, köszi az infót, persze úgy gondoltam, hogy fizetni kell érte. Nekünk nagyon közel van a kolping a nyaralónkhoz, és gondoltam egyszer jó lenne elmenni egy kis pancsira oda. Csak a honlapjukon nem látok infót, hogy így mibe kerülne, no majd felhívom őket.

Hát nem tartott sokáig a napsütés :twisted: Nálunk szakad az eső reggel óta. Julcsi meg extranyügi, alig volt ma fent, de mindenért hisztizett. Ha jól látom jönnek a 7-8. fogai, talán az zavarja meg ez a sötét idő :roll: Na, lehet alszom vele egyet, nincs nagy kedvem semmihez. Én is nyügi vagyok, csak nem ordítok egyfolytában :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

A videóktól az én netem is lefagy néha, azaz amikor vissza akarok jönni a babanetre leáll..

Papillon én is néztem a mokkában azt a dokit, elég meggyőző volt..

Minden babó milyen ügyes :) az én kicsi elállófülűm meg gurulgat boldogan, de nem lenne jobb kúszni? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára queen-bee 2009.11.10 13:14-kor.

Betti
KépKép
queen-bee

hát orvoshoz tényleg csak vészhelyzetben menjetek! szerintem mi is a rendelő várójában kaptuk be ezt a remek kis vírust... :? ezért is hívtam ki most inkább... és szerintem így is lesz a télen, ha kell orvos, inkább kihívom...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Szerintem mindig is voltak súlyos szövődményei az influenzának, csak nem tudunk róla, mert nem mondják be, hogy melyik intenzíven milyen betegek vannak (szerencsére). Persze, hogy fel van fújva, de tény, hogy ennél az influenzánál gyakoribbak a szövődmények és keményen a tüdőt támadják.... Kismamát én is nagyon sajnálom, meg az összes beteg embert.

Bea: Sajnálom a csalódást. Először a múltat kellene elengedni, hogy újra merjél szeretni. :roll: És randizz csak bátran, ki tudja lehet, hogy már a sarkon kukucskál az álompasi! ;)

Pulcsi: Azért néhány nap múlva csinálj kontrol-tesztet, ha nem jön meg. Nekem Zsófi lányommal az első teszt negatív volt.... :roll:

Mennem kell...

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

A védőnő látogat Titeket?- egyáltalán ez köztelező "szolgáltatás" vagy ahhoz megy akihez akar, csak mert nálunk volt 2x mikor megszületett, azóta csak én viszem havi 1x.
A doktornőnk se jár házhoz, nem is gondolom, hogy csak úgy ki lehet hívni.Ha kijön akkor fizetni kell neki?

Betti
KépKép
queen-bee

Nem tudom hallottátok-e már:
Beteg? HÁEGYENEGY almát. :lol:

Betti, minek kúszni, ha gurulva is eljut bárhova? :lol: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

meg hát ugye lehet, hogy mi már túl is vagyunk rajta... Mert ugye a kutya se nézi, mikor az orvoshoz eljutsz, hogy az milyen influenza, csak ha szövődményes leszel...
Szóval nem tetszik, nagyon nem :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

zita: ez jó :D:D:D

Betti:
x-szer kötelezően kéne látogatnia. De túl nagy ez a körzet (a lakópark immár több, mint ezer lakásos, legtöbbjük kisgyerekes család...), és nem bővítették a védőnői szolgálatot...
A doki kijön, ha hívják, 2E Ft, asszem. De egy szájpenészhez nem hívom ki.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti, mi egyszer hívtuk ki a gyerekorvost, mikor Julcsi egy hetes volt. (Fura hangokat adott ki, mi meg beparáztunk, persze semmi baja nem volt.) Megkérdeztuk a dokinénit, mivel tartozunk és kétezer forintot kért.

Védőnő hozzánk sem jár, mi megyünk havonta, és mindig mondják, hogy telefonáljunk ha van valami kérdés, probléma :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

na, nekem meg azt se mondják, hogy menjünk, Döme 3 hós kora óta csak az orvoshoz kell menni, oltásra. Most egyedül a 8 hós volt az, hogy nem kellett oltást kapnia, de mégis meg kellett jelennünk mérlegelésre.
no megyek, majd este, vagy du re.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hú hát nálunk a dokinéni 1x volt, kijött mikor Karcsika megszületett, de nem adtunk neki pénzt..lehet kellett volna :? Felhívtam mikor megszületett, hogy van ez a Down-kór esély és akkor rögtön mondta, hogy kijön megnézni..

Betti
KépKép
queen-bee

Még alszunk az oltásra.....

Védőnőhöz, amúgy kell járni havonta??? Mert nekem holnap kéne menni, de nincs kedvem. Most úgy sincs státuszvizsgálat. Mérlegem van, kérdésem nincs.
Dokinéni hozzánk is kijár, be is vihetnénk Szonját, de jobb, ha ő jön. 2 ezer nálunk is.

Betti, nálunk már tolat Szonja, sztem nálatok is lassan elkezdi Karcsika. :wink:

És van még olyan baba, (szonján kívül), akinek nincs még foga??????????

Csibb, Bea, videók szupik!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nincs meg a vonalzóm :cry:

Betti
KépKép
queen-bee

zita: jobb, ha legalább így rögzül, mint sehogyse :lol: amúgy angolnyelvtanár vok.

most van sógornő kineziológusnál, hát kivi vok.

védőnő: havonta jön hozzánk is, pedig nem is akartam, de nem bánom.

Katka: " Először a múltat kellene elengedni, hogy újra merjél szeretni." Na ezekért (is) szeretünk!!!! :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Tehuti nem tudom, hogy kötelezően kell-e járni, de mi mindig kapunk időpontot a következő hónapra, és megyünk :)
Helyes lehet Szonja, ahogy tolat :lol:
Karcsinak 4 foga van+ elég dagadt felül kétoldalt szerintem abból is fog lesz :)

Betti
KépKép
queen-bee

Csibb Fanninak jobbulást!!! Panna volt ilyen hogy ha köhögött a betegség miatt akkor mindig hányt :(
Máté nagyon édes, meg ahogy Fanni játszik vele. Ilyen jól eljátszanak mindig?

Katka én is utánakerestem az egyik tesztnek amit írtál, hát nem semmi :shock: kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.

H1N1: Hát mi sem oltatjuk be magunkat. Nálunk ebben Gábor dönt, ő azért részben ért ezekhez. Szerinte is csak felfújják a dolgot, mint ahogy azt is hogy ha beadatjuk akkor valami bajunk lenne. Szóval szerintem is ha valaki ettől nyugodtabban alszik akkor oltassa be magát. (Amúgy ha csak rajtam múlna akkor én beadatnám magunknak)

Tehuti Nimródnak sincs még foga. És szerintem azért ilyen nyügi, most is majdnem egy órán keresztül sírt, szinte már üvöltött :cry: persze közben Bulcsút kellett megebédeltetnem. De mindegy mert a kezemben is sírt. A végén már kínomban Nurofent adtam neki, pedig én eddig azt mindig csak akkor adtam ha valamelyik beteg és lázas volt :roll: Mindenesetre most alszik már egy órája :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

na utolsó videó ma, ígérem!!!
Fanni lemegy kisbabába, Máté meg élvezi!

http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... =jatek.flv

látszik, hogy szobafogságban vagyok... :oops:

hát így tengetjük napjainkat... :D

és köszönöm a bókokat! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vica
igen, általában Fanni játszik Mátéval. persze azért sokszor máshoz is van kedve, pl. mesenézés, festés, gyurmázás, rajzolás, stb. de alapjáraton nagyon rendes Mátéval, meg velem is! mert ez nagy segítség. úgyhogy én ezért szeretem, ha valamiért nem megy oviba! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Nemlajos, végre megkérdeztem az arcdiagnosztát. Jobb később, mint soha. Szóval a Király utca Deák tér felőli végéhez közel nyílik hamarosan egy patika (eddig is volt ott egy Alma gyógyszertár, de ahelyett), ami homeo vonalon lesz erős, és ott lesz ingyenes arcdiagnosztika.
De ezen a linken van egy csomó ilyen, persze nem tudom, hogy ez pénzért van-e vagy sem:
http://www.vital.hu/schussler_arcdiagnosztika

Bea, sajnálom, h ez nem az A szerelem. És nekem is azt jutott eszembe, ami Tehutinak: én lehet, hogy akkor sem szedtem volna a sátorfámat és mentem volna egy viszonylag új pasival külföldre, ha nagy érzések lettek volna...
Maja nagyon édes a videókon, olyan sokat változott (ő is), igazi cserfes csajszi lesz.

Csibb, nagyon édes a dumás Mátéd. És hogy felderül az arca, amikor meghallja Fannit :D Jobbulást a csajszinak! Apukáddal mi van?

Katka, úgy látom sikerült belebotlanod egy nem igazán top pszichológusba. :? Egyébként minden teszt szubjektív, pláne, ha olyan "objektív" dolgot mérnek vele, mint a személyiség.
Én a pszichológus barátnőmtől úgy tudom, hogy a Szondi teszt nem olyan rossz (persze távolról sem tökéletes), csak persze ismerni kell a korlátait és nem csak arra alapozni. Gondolom ezért sem csak egyetlen fajta tesztet csinált.

Tehuti, ne izgulj, vannak még fogatlanok. Pl. az én Katám is az. Meg úgy emlékszem, h Zazzyéknál sincs még fog. Meg ugye Nimród sem növesztett még. Szóval, vagyunk páran így :)

Védőnő hozzánk sem jár, de én nem bánom. Szerencsére nagyon közel van egyébként a védőnői rendelő, és bármikor felhívhatom a mobilján.

Ma találkoztam Gabkáékkal az oviban, ma volt a nyílt nap - együtt készítettünk a srácokkal lampionokat. Márton napi készülődés van egyébként, holnap meg Márton napi családi ünnep lesz.
És eljött anyósa is, aki ugye orvos. És nagyon jó fej volt, mert szóba került Samu baja (asztmatikus nehézlégzése), és mondott egy csomó (alapvetően homeós) dolgot, amit érdemes lenne alkalmaznunk. Ő is azt mondta, hogy ez a fajta "asztma" kinöhető. És azt is mondta, hogy szteroid semmiképp sem indokolt. Ez király, mivel ugye a gyerektüdőgyógyász meg azt adott.
Ilyenkor azért elég elkeseredett vagyok: nekem kellene, a dilettáns szülőnek eldönteni, hogy mégis melyik szakembernek higgyek, és mivel teszek jót a gyerekemnek. Egyébként tök szimpi volt Gabka anyósa :), de azért ez nem szimpátia kérdés. Mindenesetre felajánlotta, hogy egyszer találkozzunk és beszéljük át a lehetséges tennivalókat - ezzel biztos élni fogok. Hallod, Gabka? :D
É

erpé

Ma Kristóf is extra nyűgi! Sztem a 5-6.foga kínozza, enni sem akart ma! Alig tudtam pár kanál gyümire rábeszélni, tejcit sem akart inni csak a cumit rágni meg mindent vesz a szájába ráharap és visítva dobja el de máris kell vmi más a szájába....az idő is sz@r....kimenni sem lehet :(
Védőnő hát hozzánk az első 2 hónapban hetente jött most már havonta, a doki néni első héten kijött kérdeztem mivel tartozom de nem vett el pénzt 100 m-re van a rendelője tőlünk, mi is havonta kell menjünk hozzá de mindig egyeztetünk előre és fix időpontra hív általában rendelés előtt, h ne találkozzunk beteg babócával.
Bea videót nem sikerült megnéznem, de a kollázs nagyon jó, olyan aranyos Maja! :)
Csibb nagyon ügyes Máté és milyen szerencsés, h ilyen nővérkéje van! :)
Moncsi
drukk, h mielőbb találjon vmit a párod. Munkaruha levonás :evil: :evil: :evil:

Páromnak is fantasztikus nyelvérzéke van (5 nyelven beszél) remélem Kristóf hozzá fog hasonlítani! :roll: Én is mind mondom, h ő csak angolul beszéljen a gyerekkel de csak néha teszi, sajnos.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Bababi, neked akartam még: nagyon szuper, hogy ennyire gyors a házvásárlás, szerencsétek van, de legalábbis ügyesen csináljátok. :)

Két- és többnyelvűség. Szerintem nagyon szerencsés az a gyerek (felnőtt), aki így nő fel, hogy egészen kis korától több nyelvet tud. Bár erről azok tudnak nyilatkozni, akik a saját maguk élték ezt meg. Masut, és te miért nem beszélsz oroszul a nagy családi összejöveteleken? :)
É
erpé

Erpé, ez egy ilyen világ, minden igaz és mindennek az ellenkezője is :? Nehéz bölcsnek lenni.

Tehuti, hívd fel védőnőt és mondd meg neki, h köszi jól vagytok, de most nem mentek. Én is ezt tervezem jövő héten. :wink:

Betti, első nap itthon nálunk is járt a gyerekdoki, de akkor mi sem fizettünk, én úgy tudom, az kötelező nekik. :roll:

Csibb, irigykedem, hogy ilyen jól elvagytok. Julcsi ma egész nap üvölt, ha nem tutujgatom. Mondjuk most épp egy perce jól elvan egy üres túrókrémes dobozzal :) Az előbb együtt néztük meg a videóidat, na az nagyon tetszett neki, próbálta utánozni Mátét. Mármint a dumát, nem a kúszást :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

...és újra üvölt :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita
nyomd be neki Mátét! :wink: :lol:

Erpé
nagyon nagy a szerelem! ha Fanni itthon van, semmi más nem érdekli, csak ő! :)
köszi a kérdést, semmi változás, most várjuk, hogy a transzplantos orvos konzultáljon az érsebészetes orvossal, aki műtötte apu másik lábát. sajnos sok jóra nem számíthatunk... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

He-he! Én sem beszéltem oroszul a nagy családi összejöveteleken. Bár nekem már nincs is ilyen orosz nyelven. Szóval teljesen passzív lett, a passzív oroszom..... :? És hogy miért volt passzív? Mert a bátyámmal nagyon sok gond volt a kétnyelvűség miatt és ezért úgy döntöttek, hogy 2 éves koromig csak magyar (azt már kentem-vágtam 8) ) és akkor anyum oroszul beszélt velem... Én meg bevágtam magam a szoba közepére. Toporzékoltam, hogy Csúnya beszéd, nem akarom hallani!!!!! (Szegény anyám! :oops: ) És mivel kitartóan toporzékoltam, ezért feladták a dolgot. (Ma már sajnálom persze.... ).
De számomra tényleg vicces Masut, hogy te is magyarul válaszolsz, azt hittem csak én vagyok ilyen extrém.... :lol:

Erpé: Hát nem csodálom, hogy szívesebben mozdulsz a homeo felé, mint a szteroid felé.... Drukkolok, hogy Samu minél előbb kinője!!!

Moncsi: Remélem párod talál gyorsan valamit, mert most tényleg ő a családfenntartó.... :?

Katka

katka22

Katka
nem is tudtam, hogy te is kétnyelvű családból származol! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Felhívtam a dokit, telefonon távdiagnosztizált, hogy tuti szájpenész... No, hát ilyen szakember ő.

De van jó hírem is: tegnap megszavazták a jelnyelvtörvényt!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, és borvizet mondott fertőtlenítésre... A neomagnol nem jó vajon? Azzal lehet kezet fertőtleníteni, akkor vajon cicit is...? Ehhh... mert ez van otthon, de úgy látom már, valamiből a gyógyszertáraknak is meg kell élni...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és persze ma se varrtam semmit... franc, holnap nem jövök a netre! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Neomagnol nem tudom, hogy jó- e cicire, én a játékokat szoktam azzal fertőtleniteni.
Sztem kend be Boraxszal!

Ja én is beoltatom magunkat, pedig én is ellene voltam! Csak hát túl közel van Ukrajna, úgyhogy én is betojtam. Inkább egy oltás, mint hogy baj legyen később....

Csibb!

Nagyon aranyos Máté és Fanni együtt. Szeretném, ha nekem is ilyen jó testvérek lennének majd a gyerekeim anno... :roll:

Tehuti!

Köszi az alvásom alakul, csak ugye mostanában Anna nem hagyott aludni. De lekopőogom, most 3 napja végigaludja az éjszakákat, de én igy is kelek 2-3 óránként sajna. :(
Vendég

Nemlajos!
A gyerekkórházban is neomagnollal fertőtlenítettük a cicit!

Kép
Kép
zazzy

Én továbbra is túlfelfújtnak tartom a h1n1-et :roll: de a nagylány megkapja,nagyon gáz az immunrendszere,könnyen beszed mindent,most meg nem kéne.
Ez a kismamás-ügy is arra jó,hogy most minden ijedt kismama menjen oltatni :roll: Nem tudom...Olvastam én is mindent,de nem győztek meg :?

Ja!és nincs még fogunk!!!

Kép
Kép
zazzy

na, a Zuram most hívott, a gyógyszertárban azt mondták, hogy a borax csótányirtásra való... Jó, tudom, hogy ez csak a rövidítése, de érthetné, ha már szakmája...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos a bórvíz az nem ugyanaz mint a borax? :roll:
Mi az a "jelnyelvtörvény" ?

Betti
KépKép
queen-bee

Megnéztem :) az idegen szavak szótárában nem ugyanaz :) külön van bórvíz és bórax :)

Betti
KépKép
queen-bee

Betti: a borax eredetileg glicerines boraxakármi, röviden borax.
A borvíz a játékok, tárgyak, cici fertőtlenítéséhez kell.
De ez utóbbit nem kapott végül, marad a neomagnol.

zazzy: és miután fertőtlenítettétek ezzel a cicit, aztán lemostátok, vagy hogy? És szopi előtt vagy után?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, én is olvastam az indexen, h elfogadták a jelnyelvtörvényt, csak azt nem tudom, h mi a tartalma... Összefoglalod, mi ebben az újítás? Gondolom, h milyen helyzetekben kötelező jelnyelvtolmács, de persze lehet, h tévedek...
Én még nem hallottam a bórvízről. De tuti jó fertőtlenítésre a neomagnol is, sőt.

Katka, nem semmi a te kétnyelvű sztorid. :shock: És bátyádnál mi volt a gond a kétnyelvűséggel? Úgy látszik, ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik...

Moncsi, drukk a párodnak, h mielőbb állást találjon.
Egyelőre még nálunk (párom munkahelye miatt) is bizonytalanság van, az már tuti, hogy nem Bécsbe megyünk :) Oda mégis másféle embert kerestek. De még van néhány dolog függőben.

Na, megyek is.

erpé

Nemlajos!
Hát az úgy volt,hogy felmentünk (3 óránként,friss gátsebbel gyalog a 2.emeletre :evil: )külön lepelben,amit csak szoptatáshoz vettünk fel(kb.mint az apácák,úgy néztünk ki)aztán szépen sorba álltunk,fertőtlenítős kézmosás majd neomagnolba vattapamacs be, cicik beken(külön vattapamaccsal a kettőt)és kész :shock: Nekem ez először olyan szar volt,hogy a gyerekem fertőtlenítőt eszik? :shock: De biztos így jó :roll: a cumik is ott áztak a fertőtlenítős löttyben,és csak kikapták,cumisüvegre ráhúz és kész.Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Remélem,többet nem kerülünk iylen helyre(pláne nem ok nélkül :evil: ,a mai napig kinyílik a bicska a zsebemben)

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Mi továbbra is háegyenegy oltás ellen vagyunk. Nem oltatunk. Sosem oltattam magam infulenza ellen, mégis ... asszem egyszer sikerült elkapnom. Levinek elég erős az imunrendszere és ha megnézitek továbbra is csak félholtakat visz el a betegség szövődménye. A többiek már pár nap alatt túl vannak az egészen.
Ha lázas a gyerek, irány a kórház, megkapja a gyógyszert, azt csókolom.
Amennyire veszélyesnek mondják már több 100000 embernek kellett volna meghalnia, nem pár száznak. (egy mezei infulenza is 5-600000 áldozatot szed).

Erpé: mikor érsz rá? jövő hét kedd? gyertek ide, jön anyós is, én meg lefoglalom az összes kölköt :)
ja és nagyon köszönjük, hogy a szárnyaid alá vetted Levit reggel :)

Többiek, drukkoljatok, hoyg holnap 4től ne essen az eső, mert a gyerekek az általunk készített lámpásokkal fognak az ovitól vonulni pár utcányit :)

Két nyelv: én is németül akartam beszélni a gyerekekkel, de valahogy ..... nem is tudom nem állt rá a nyelvem. most meg már talán késő. de lehet, hoyg egyszer ráveszem magam és akkor kitartok mellette :)

Fogunk nekünk 2 db van 3 hónapja :) azóta csak a nyüglődés van :twisted:

Bea: én is sajnálom a szerelmet

Csibb: jobbulást Nektek!

Zártság: én támogatnám, mert mostanság is lett volna, amit megosztottam volna veletek, de nem akartam, hogy "bárki" elolvassa (apa se) :oops:

Védőnő: nem kötelező!!!! neki fontos, hogy a statisztikáit tudja csinálni, szóval akinek nincs kedve, az nyugodtan mondja le a találkát :)

Katka: a szipológus ... anyósnak van egy "pszihiáter" barátnője, ős szokta mondani, hogy aki sokáig van a szakmában (szipológus vagy szipiháter) előbb-utóbb hasonulni kezdenek az általuk kezelt emberekhez :)

Állást keresőknek hajrá!!!!!

Na tessék ritkán jövök, aztán összehordok hetet-havat :)
Jó éjt

Kép

Kép
gabka77

Gabka!
Na most akkor képzeld el,hogy én meg szinte csak olyanokat írnék :( ezért IS jövök olyan ritkán.Ez így nem az igazi(nekem),de én csak egy pici pötty vagyok a topik életében :(

Kép
Kép
zazzy

Gabka, ez télleg így van, a szipológusnak egy idő után szipológusra van szüksége. :lol:

Ja, én is írtam volna olyan dolgokat, de így nem, mert akárki olvashatja.
Most megint elült a zártság téma..... :roll:

Akkor holnap nem megyed védőnénihez. Különben is jön a dokinéni. Ő az apukáknak ajánlja az oltást, nehogy hazahozzák a vírust.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka, nem is tudtam, h ti is kétnyelvűek vagytok. :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X