Sziasztok!
Nemlajos, végre megkérdeztem az arcdiagnosztát. Jobb később, mint soha. Szóval a Király utca Deák tér felőli végéhez közel nyílik hamarosan egy patika (eddig is volt ott egy Alma gyógyszertár, de ahelyett), ami homeo vonalon lesz erős, és ott lesz ingyenes arcdiagnosztika.
De ezen a linken van egy csomó ilyen, persze nem tudom, hogy ez pénzért van-e vagy sem:
http://www.vital.hu/schussler_arcdiagnosztika
Bea, sajnálom, h ez nem az A szerelem. És nekem is azt jutott eszembe, ami Tehutinak: én lehet, hogy akkor sem szedtem volna a sátorfámat és mentem volna egy viszonylag új pasival külföldre, ha nagy érzések lettek volna...
Maja nagyon édes a videókon, olyan sokat változott (ő is), igazi cserfes csajszi lesz.
Csibb, nagyon édes a dumás Mátéd. És hogy felderül az arca, amikor meghallja Fannit

Jobbulást a csajszinak! Apukáddal mi van?
Katka, úgy látom sikerült belebotlanod egy nem igazán top pszichológusba.

Egyébként minden teszt szubjektív, pláne, ha olyan "objektív" dolgot mérnek vele, mint a személyiség.
Én a pszichológus barátnőmtől úgy tudom, hogy a Szondi teszt nem olyan rossz (persze távolról sem tökéletes), csak persze ismerni kell a korlátait és nem csak arra alapozni. Gondolom ezért sem csak egyetlen fajta tesztet csinált.
Tehuti, ne izgulj, vannak még fogatlanok. Pl. az én Katám is az. Meg úgy emlékszem, h Zazzyéknál sincs még fog. Meg ugye Nimród sem növesztett még. Szóval, vagyunk páran így
Védőnő hozzánk sem jár, de én nem bánom. Szerencsére nagyon közel van egyébként a védőnői rendelő, és bármikor felhívhatom a mobilján.
Ma találkoztam Gabkáékkal az oviban, ma volt a nyílt nap - együtt készítettünk a srácokkal lampionokat. Márton napi készülődés van egyébként, holnap meg Márton napi családi ünnep lesz.
És eljött anyósa is, aki ugye orvos. És nagyon jó fej volt, mert szóba került Samu baja (asztmatikus nehézlégzése), és mondott egy csomó (alapvetően homeós) dolgot, amit érdemes lenne alkalmaznunk. Ő is azt mondta, hogy ez a fajta "asztma" kinöhető. És azt is mondta, hogy szteroid semmiképp sem indokolt. Ez király, mivel ugye a gyerektüdőgyógyász meg azt adott.
Ilyenkor azért elég elkeseredett vagyok: nekem kellene, a dilettáns szülőnek eldönteni, hogy mégis melyik szakembernek higgyek, és mivel teszek jót a gyerekemnek. Egyébként tök szimpi volt Gabka anyósa

, de azért ez nem szimpátia kérdés. Mindenesetre felajánlotta, hogy egyszer találkozzunk és beszéljük át a lehetséges tennivalókat - ezzel biztos élni fogok. Hallod, Gabka?
É