Hali!
Kutyafüle!
Boldog szülinapot! Rikizz ma!!!!!
Annus!
Sztem nem vészes a hejed, kicsit hideg szőke lett a melír. Legközelebb szerintem egy mézbarnás-szőlét tetess még bele és akkor tökéletes lesz!!!!
Édua!
Nagyon komoly vagy, hogy annak ellenére, hogy Lara nem szopizik, te lefejed neki és megkapja cumiból! Le a kalappal, hogy ezt bírod. (én vsz. már feladtam volna

)
Nekünk pont az a gond, hogy Lili sokat eszik....
600ig bírom cicivel, de ált. még 200tápi is befigyel. Szereti egyébként azt is, csak dokinéni szerint kicsit sokat eszik...de nem bukik és absz. normálisan hízik, most 4500 (a 2700-ről)....
Most mit tehetnék?
Ja, béna mamiság: Én egy doboz konakiont balekoltam el (pedig eddig csak 2szer kellett adni, a tápi miatt már nem kell), nem bírtam kinyitni, késsel balekoltam....naná, hogy a kezemben szétesett vagy 3 ampulla....
Susy!
Hanna nagyon szééééép!!!!!!!
Lili is barnaszemű lesz!
Anita!
Boldog házassági évfordulót!!!!!
Tinu!
Nekem kimondottan tetszenek Tünci babaképei!!!!Olyan kis cuki manóci és nagyon szép nagylány lett, a napszemcsis képen szemetszúrt, hogy egyre szebb!
Esztó!
Na, dettó, uraink kezetfoghatnak. Én férjem reggelente elviselhetetlen....miért sír a gyerek stb....itthon is dolgozik hajnalban...1-2 mail....aztán iroda... Na ez a reggeli menet kiborító....hisztizik, mint a lánya.....
Ma is eljátszottuk.....
Cigi: Én az első héten amikor hazajöttünk és a 2. héten kiborultam elszívtam egy cigit!
Nem vagyok rá büszke, csak azért írom le, mert megértelek!
Én is dohányoztam és nem merem állítani, hogy soha többé nem fogok....és akkor az az 5 perc, amíg elszívtam nagyon kellett....kifújtam magam és lenyugodtam.
(férjem is látta és akkor nagyon jófej volt, mert absz. nem baszott le miatta...megértette, hogy a világgáfutok érzést valahogy ki kell engedni...)
Ráadásul te már nem is szoptatsz....akkor meg hébe-hóba miért ne???????
Külön is aludtatok?
Én elég hamar felkapom a vizet, de nem bírok hariban elaludni.....
Lili ma korán kelt 04:30kor, aztán 08:30-kor.....rengeteget szopizott (tejem kb. ennyi volt), megevett eddig 400g-ot!!!!!
A napi min. adagja 675 lenne.....
Most meg nem akar alukálni.....sírdogál kicsit, aztán visszaalszik, majd újra....
Tegnap voltunk nézelődni Lilivel, tök jól viselte.....szereti az autót.
Vettünk talpat a kocsiba az autósüléshez....1 klikk és kész....nagyon megkönnyíti a bekötést!!!!!
Meg kapott nagyikájától egy babybjörn pihiszéket....kipróbált párat a brendonban....naná, hogy az egyik legdrágábbnál vigyorgott a legjobban....megkapta....btw, nagyon jó, egyszerű, saját magát ringatja be....kányelmsebb, mint az autósülésben ülni itthon is.....
Majd teszek képet!
HELP:
Hol lehet olyan baba csekkolós visszapillantós állatkás tükröt venni!!!!!!!!!!!!!!!!Mindenképp kellene.....kiborít, hogy nem látom a gyereket a hátsón.....
Na, megyek....rámszakadt egy rakat házimunka....