Sziasztok!
Szilvi! Emlékszem, hogy nálatok is volt ilyen nézés, amikor Merci még kicsike volt. Azóta is előfordul még? A babakocsit meg ne tessék kiröhögni, én még olyanban voltam tologatva!

Nem gondoltam volna, hogy van még valakinek ilyen.
Tamaraildi! Miért császároztak meg végülis? Beindult a szülés vagy programozott volt? Tejci szaporítás miatt én fejtem a cickókat, meg nekem nagyon bevált az Urtica Urens 5ch. Azt még szedem a mai napig is. Marci sem fogadja el a cumisüveget, csak ha már nagyon éhes vagy szomjas. Volt úgy, hogy úton voltunk, meleg volt nagyon, Marci már nagyon szomjas volt és akkor simán megitta a vizet a cumisüvegből. Szeptemberben megyek egy továbbképzésre, apa lesz itthon vele egész nap. Kíváncsi leszek, hogy hogy boldogulnak majd az etetéssel.

Kira nagyon szép kislány!

És igen, én sem látom a vonalzódat.
Hékás! Főzés ügyben rám nem lehet számítani.

Fantáziám a nullával egyenlő. Nálunk ha én főzök akkor van pöri, paprikás krumpli, húsleves, esetleg valami tészta. Hát, nem a gyomrán keresztül fogtam meg a páromat.

Egyébként meg mióta megvan Marci, úrinő vagyok és nem főzök. Párom eszik a munkahelyén, Marcinak én gyártom a kaját, én meg rendelek minden napra magamnak. Hétvégén főzök csak a fent említett repertoárból valamit. Most is mindjárt megyek feltenni a húslevest.
Bari! Nem gondolnád így ezt a 30 feletti szülést, ha nem lenne ennyi parád Dáviddal. Én kifejezetten élvezem, hogy öreg fejjel lettem anyuka. (Most még. Aztán meglátjuk hogy nyugdíj előtt pár évvel egy kamasszal mit fogok kezdeni.

)
Hékás, Csiri! Beszállok én is a 6 évvel idősebbek klubjába.

Nálunk is pont ennyi van a párom meg köztem.

Persze az én javamra.

(Írta még valaki, de már nem emlékszem, hogy ki volt még.

)