Sziasztok!
Mia! Én ősanya módjára mellre csapom a gyereket ha éhes és nem méregetem. Teát egyáltalán nem kapott még, vizet akkor viszek, ha kocsival megyünk hosszabb útra. Olyankor ha szomjas azt adom neki, nem állunk meg azért szopizni. Fogalmam sincs mennyit eszik naponta, de ötször eszik csak. Nálunk úgy néz ki, hogy reggel 6-7 között szopi, utána 10-kor, 13-kor ebéd, délután 5-kor uzsi, este kb. fél 9-kor a vacsi és általában alszik reggel 6-7-ig. Pisi, kaki van rendesen, három hónaposan 6950 gr volt a súlya. Holnap megyünk tanácsadásra, megkapja a második Rotát, ilyenkor mindig lemérik. Kíváncsi leszek a súlyára. A hátamban lévő hasogatásból ítélve 7 kiló felett van bőven.
Ülés: naponta pár óra a pihenőszékben, de az is eléggé hátra van döntve. Meg ha utazunk, akkor a hordozóban. Marcus nem igényli még, úgy látom rajta. A babakocsiban is fekszik.
Szilvi! Teljesen természetes igénye az embernek, hogy annak engedje csak meg a szoptatás nézését, akinek akarja. Ha éppen szoptatsz, vagy készülődsz rá, amikor jön a védőnő, egyszerűen ne nyiss ajtót. Én mondjuk szoptattam a védőnőm jelenlétében, de mi nagyon jó viszonyban vagyunk egymással. Meg mondjuk nem vagyok szégyellős, így nálam valószínű, hogy tágabbak a határok, de ezt mindenkinek szíve joga eldönteni és ezt a többieknek tolerálni kell.
A fogást Marci is gyakorolja, ha nyújtok felé valamit, akkor ő is nyújtja a kis kezét, de még azért sokszor mellényúl. Arra viszont még nem jött rá, hogy ha megrázza a csörgőt, akkor abból hang jön ki. Így ha mozgatja a kezét csak csodálkozik, hogy hang jön ki belőle. Na erre gyorsan el kezdi nézni, hogy hogy jött ki belőle, de ilyenkor nem mozgatja a kezét. Persze így már nem érdekes, így másfelé néz, megmozdítja a kezét, a csörgő megszólal és kezdődik előlről. Meg kell zabálni ilyenkor.

Viszont sajnos semmi nem köti le hosszabb időre, csak percekre. Aztán ha már minden játékon végigmentünk, uncsi már a játszószőnyeg és a pihenőszék is (kb. 20 perc alatt eljutunk erre a szintre

) akkor már semmi nem jó csak anya. Lehetőleg ölben. És sétálgatva fel-alá.
Márti! A régi munkahelyedre mentél vissza dolgozni? Ha jól emlékszem, te egy rokon vagy ismerős mellett dolgoztál. A babamasszázson kaptunk egy füzetet, amiben benne vannak a gyakorlatok. Van belőle felesleges másolatom. Ha kell, akkor szólj és amikor a tanácsadóban jártok, akkor lesétálunk és odaadom.
Forgás: még csak gyakorolja
Amint látjátok, visszakaptam a rokonoknál felejtődött fényképezőgépet. És használni is fogom!

Semmi nem ment meg titeket attól, hogy Marcus fényképeit nézegessétek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:14-kor.