A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Örülök neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Állítólag a hársfalevél tea is jó a náthára.
Én is megnézem, van-e palástfüvem, hátha bent tartja azt a petét. :wink: Utána nekem is mennem kell, mert a Széchenyi Napok záróceremóniája lesz.

KépKép
benó

A laptető jót jelent, ugye? :lol:
Képzeljétek, amikor Abaligeten voltunk, láttunk egy rókát, és utána én elkezdtem mondani, hogy "nincs olyan szerencsénk, hogy (még egyet lássunk)", és a hogy-ig jutottam el, mert ott szökkent a róka! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Gondoltam, ha ez megtörténhet, megtörténhet más is.

KépKép
benó

Rendben. Hársfám nincs itthon. De van még menta,meg zöld tea,meg nem is tudom,nekem általában sok gyógynövény teám van. Majd iszogatom őket sorba.

Kép
flóra 11

A laptető mindig jó. Te mondtad. :wink: Mindig minden megtörténhet. Tudod,Murphy:Ami megtörténhet, az meg is történik. :wink:

Kép
flóra 11

Van palástfű, úgyhogy melegítem a teát.
Utána ideülök és itt veled megiszom. :D

KépKép
benó

Bölcsek vagyunk. :D

KépKép
benó

A zsurló, remélem, nincs hatással a ciklusra. :shock: Tudod, én mindig azt iszom a felfázás miatt. Mit tudsz róla?

KépKép
benó

Tudsz még lenni egy kicsit?

KépKép
benó

Vagyok. Csak elálmososdtam. A zsurlóról azt tudom,hogy vesékre van. A vesekövet is képes szétporlasztaniés kihajtani a szervezetből. És izületekre is jó.

Kép
flóra 11

A múltkor 32 napra jött meg, előtte 34,34,31,33 talán. :wink: Na, mindegy.

KépKép
benó

Kösz a zsurlót. A babát nem bántja, ha van, az a lényeg. :D
Oké, beszéljünk másról. Mesélj valamit!

KépKép
benó

sziasztok
ma megint megszületett egy októberi bébi.
a csaj annyi idös terhes volt mint én. :shock: :shock:
most nagyon beparáztam, én még nem akarok szülni!!!!!!!!!!!! :?
még kórházi csomagom sincs!!! :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Meséltem nektek, hogy izzasztókunyhóba szeretnék menni október 19-én? Most mesélem. A Sólyom házánál van ez, a Hanságban, jó messze, és egy 2-2,5 órás szauna jellegű építményben kell üldögélni, és ez egy tisztulási folyamat, testi és lelki tisztulás. Ahol lerakhatjuk azt, amit nem akarunk cipelni. Már nagyon várom. Lehet, hogy ti hülyeségnek tartjátok, én most meg vagyok őrülve ezekért a dolgokért.
Már elkezdtem írni az anyagot, amit jegyzeteltem a tanfolyamon, ha meglesz, elküldöm.

KépKép
benó

Várj! Teszek fel képeket az őszi kiállításunkról. Csináltunk a suluban kiállítást az ősz terméseiből.

Kép
flóra 11

Helló, Timi! Ne parázz, menni fog, mint nekem az álomban. :D :D :D :D Ha nem most, majd néhány hét múlva, jó? A Tancsu is kivárta az idejét, biztos, te is ki fogod.

Jöhetnek az őszi képek, aztán húzok a ferde répába, ahogy Adri barátom mondaná. :wink:

KépKép
benó

holnap megyünk Sanyimal dokihoz táppénzes papiromért meg Tatabányára az OBI-ba.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi!

Kép
flóra 11

Majd akkor a doki megnyugtat, hogy most még nem fogsz szülni. :D

KépKép
benó

hát, legyen igazad.
min. 38. hétig ki akarom húzni!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

csak a sima körzeti dokihoz megyek
nögyógyihoz csak jövö hét kedden :?

szia flóra

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Gratulálok az októberi bébi anyukájának! :D

KépKép
benó

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Nagyon szép dekorációt csináltatok. :D :D :D

A sima doki is tud mondani valamit, vagy nem? Én ehhez nem értek. Vagy csak a táppénzes papírért mentek hozzá?

KépKép
benó

jaj de jók ezek a képek :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép

Kép

Kép

Kép
flóra 11

ö csak a táppénzes papirt irja ki, van úgy hogy nem is beszélek vele. bemegyek, a növérke kiirja, oda adja, öt nem is látom.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Csináltam még egy palástfű teát. Megiszom, aztán megyek.
Ha tudok, én is teszek majd fel nektek képet, mert tegnap kellett csinálni a Széchenyi Napok keretén belül osztályplakátot, és a miénk is nagyon szép lett, szerintem. Én nem segítettem, természetesen, csak a háttérből figyeltem, de persze attól nem lett volna szép, ha segítek, na, jó, befejeztem. Majd megkérek valakit, hogy fényképezze le és akkor elküldöm nektek a képet.

KépKép
benó

Szuper ügyes és kreatív vagy, Flóra! :D

KépKép
benó

Kép

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Kép

Kép
flóra 11

Tök jó ezek a tökök! :lol:
Azt az utolsó képen lévő piros-fehér valamit is ti csináltátok? Mi az? Hogyan csináltátok?

KépKép
benó

Ennyi! A tököket én csináltam, egy kivételével. A sárkányokat az osztályom,szénából csináltuk őket.A virágokat is mi csináltuk ,ezek különböző magvakból készültek.

Kép
flóra 11

Bocsánat, mennem kell. Puszillak benneteket.

KépKép
benó

Az a piros fehér valami egy dísztök. Az úgy nő. Azt nem kellett csinálni. :wink:
Mellette a koszorút is én csináltam, tobozokból.

Kép
flóra 11

ügyessek vagytok! :lol:
szia benó

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!
Flóra most jöttem a patikából, bespájzoltam Dufastonból,tegnap egyet kaptam, szerencsére, mert elfogyott. Mára lett rendelve most meg kettőt írt a doki! :D :D Remélem tudja miért 3 at írt! :D
Nagyon szépek a díszek ügyes vagy Flóra!!!!

Kép
muzsuzska

Tancsu, tudom nem vigasztal, de én délelőtt 9től aludtam 1 óráig, nem tudom mi van de állva is tudnék aludni! Gondolat mentesen!

Benó, ha most nem akkor az átjárhatósági vizsgálat megoldja a problémád! Tesztelj velem kedden! :D

Kép
muzsuzska

Ne kérdezzétek mit érzek! Hülyén érzem magam és egy nagy űr van a fejemben!

Szívem szerint ott ülnék Gergő kiságya mellett és elnézegetném órákig!!!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

Vettem a hentesnél sütnivaló kolbászt, holnap az lesz krumplival.
Holnap se fogyunk le! :D

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi.

Aludtam egyet, nagyon jó volt. :D

Kép
flóra 11

Én is fél délelőtt! Remélem jobban vagy!

Kép
muzsuzska

Kicsit igen. Elment a F. postára. Ha megjön szétszedjük az öreg ágyat. Kint díszeleg a folyosón. :D

Kép
flóra 11

Igen már akartam kérdezni annak mi lesz a sorsa, mert gondolom a lakásból meneszted.

Kép
muzsuzska

Én ma délelőtt tökölődtem a munkában a tökökkel. :lol:

Kép
flóra 11

Láttam és meg is dicsértelek!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Az szemétre kerül.Mi mást lehet egy 20 éves ággyal? :oops: Szégyen, hogy ilyen öreg ágyon aludtunk eddig. :oops:
Nehéz lenne levinni, mert a matraca egészben van. Az egész fekvőterület egyben van. Képzeld ezt a 8-rollevinni. Felhozni sem volt egy leányálom... :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu tényleg rakhatna már Gergőről képeket! :D Tudom, hogy fáradt és alig alszik de olyan jó lenne látni !!!!!

Kép
muzsuzska

Igen,olvastam,köszönöm. :D Aranyosak vagytok mind.

Kép
flóra 11

Kár hogy nem lehet a 8. ról kidobni az ágyat a teraszon! :D
Nem szégyen Flóra! Eddig használtátok! Tényleg az új ágy egyben van, vagy két részből, rugós vagy szivacsos a matrac?

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?