Du érkeztünk Pécsre, reggel suli (vagyis gyakszi). Drukkoljatok, h jól bírja Alex is, én is és a mama is
Julcsi: sajna üdülés nincs a láthatáron, pedig jó lenne minden hónapban 1 hétre elmenni
Zsu: akkor nem tudtunk volna talizni
Ladmon: jó lett Esztike frizuja. Ja és éjfélkor még pakoltam a rengeteg cuccot, amit hoztunk le. Nem röhögni, de 2 kocsival jöttünk.
Zsancy: te szegény! Nem ciki, h elaludtál, velem is előfordult, amikor nem aludt Alex 4-16-ig szinte semmit. Sztem is próbáld ki a MT-ba tenni Petrát. Kész hölgy ezen a képen!
Kaandi: gratu a nappalihoz. Ugye milyen jó érzés, amikor csak egy lépéssel is, de közelebb kerül az ember a kész házhoz. (csak hát a végére sosem érsz, mert mindig van újabb dolog, amit kitalálunk, nem
Nos sírni én is szoktam, tehetetlenségemben, viszont zokogva is el tudom énekelni a kedvenc dalokat, miközben a gyerek röhög rajtam
Ma olvasott anyum egy cikket vmi újságban, ahol azt írták, h a vízöntő babáknak kicsi az alvásigénye. Na, nem komoly tudományos munka áll a háttérben, ami ezt igazolja, de amit írtak eléggé jellemző Alexovicsra.
Csajok, kezdek parázni a fogzás miatt

Utolsó fürdés a kiskádban
Ácsorgok
Kukucs
Gyere kecske, megsimizlek

Surda
Néha csak a popóját látni
A Gyerek nem fél semmitől
Unokatesós-nagyis
Jaj, úgy szeretem!