Én esküszöm,nem értem,miért ez a tapasztalat,hogy a zárt topikok szétesnek

Mi leszünk ott is,ugyanúgy beszélgetünk,sőt közvetlenebbül-szerintem.
Én már meséltem nektek,hogy mi a pcos-csapattal az anyatanyára mentünk,és ki is halt a topik

de most pl.újraéledt!
Ott olyan indokok voltak,már akitől volt,aki egy idő után nem jött,vagy urambocsá töröltette magát,hogy megszokta a babanetet(kinézet,működés)és az meg nem jött be,illetve volt olyan,kit az bántott,hogy bár a topik egy gyereknevelésről szóló topik volt,sok volt az egyéb téma

Na ettől én speciel kiakadtam,mert átment egy összeszokott,tökjó csapat,akik együtt sírnak és nevetnek,miért kell kőbe vésni,hogy csak gyereknevelésről lehet beszélni,pont az a lényeg,hogy zártban vagyunk,BÁRMIT meg lehet beszélni.
Az elején amúgy iszonyatosan pörgött a topik,nem győztünk "kitárulkozni",hirtelen csapott meg minket a szabadság szele

jó volt nagyon.
Én nem akarom elhinni,hogy ez a csapat szétesne!Azt viszont nem igazán értem,hogy ha lesz egy zárt,akkor ide mit fogunk írni?
És most döbbentem le,az anyatanya üzenőfalán kint van(ez a főoldal,azt bárki láthatja)hogy valami aberrált kinyomozta vkinek a jelszavát,és bejárt egy csomó topikot,és az eredeti nicktulajdonos kérte,hogy tiltsák ki,mert más garázdálkodik a nevével

Na az ilyenektől nem vagyok boldog.