A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Melike: Kriszta pl: a VIBURKOL-t mondta. Még azért nem vettem, mert ahogy a Kriszta leírta, utána pihi lett fogzás ügyben nálunk, de tuti, hogy fogok venni és kipróbálom. Az sose baj, ha többféle van itthon. A baj csak az, hogy rohaadt drága mind1ik :cry: 2000 körűl van :cry:
bluebox

KRISZTA, PIRONYA, VIKIANYUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Merre vagytok?????????????????? Gyertek, gyertek, gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kriszta: ingatlanügyben tudtam valamit segíteni, vagy nagyon fap.....a volt a csajszi????
bluebox

Sziasztok!!!
Szép napot mindenkinek!!!
mi is történt Szilveszterrel??? Mindjárt vissza olvasok. :shock:

Kata&Milán

oszman777

Kata: kipróbáltad a pizzareceptet amit írtam?
bluebox

Jó reggelt!

Márti! Nekem jó a péntek 9. Akkor a tanácsadóban pénteken.

Bari! Szegény Szilveszter! Remélem semmi maradandó nem történt a kezével. Mármint a hegeken kívül, mert az sajnos örökre emlékeztetni fogja őt erre.

Melike! Mi sem használunk semmit még a fogzásra. Bár Marcus is mostanában állandóan az öklét rágja. Szerintem lassan nálunk is elkezdődik.

Tamaraildi! A mi babakocsink is nagyon nehéz, így a tömegközlekedés kizárva. Azon gondolkodtam, hogy később, ha veszünk könnyebb kocsit, akkor meg már a gyerek lesz nehéz, tehát akkor is problémás lesz a buszra feljutás. Nem is tudom, hogy más anyuka, hogy csinálja ezt. Bár biztos, hogy ha muszáj lenne, akkor én is megoldanám valahogy. :roll: Nekem rémképem az, hogy cipelem le a babakocsit a buszról és babakocsistól együtt elvágodok. :roll:

Kira még egyáltalán nincs lemaradva semmiről. Tulajdonképpen még Marcus sem. 4 hónapos kor, az igazi forgolódós kor, csak vannak babák, akik hamarabb kezdik. Nekem csak az a furcsa, hogy Marcus már két hónaposan elkezdte gyakorolni a hasrafordulást, de még mindig nem jött rá, hogy hogy is kellene. :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Uh kiprobáltam Blu.Már az elején gyanus volt a 170ml viz,nem-e kevés.A liszt meg sok.
Betáraztam,alulra a folyékonyakat,rá a szárazat.
Hagytam had menjen,rá---rá néztem. Sosem kavarta,és olyan mocsingos volt.
Nahát mondom majd kavarja később.
El voltunk Milánnal,majd sipolt hogy lejárt,hát ugyan ugy nézett ki. :cry: :cry:
Le kellett volna állitanom,mert semmit sem csinált vele,megadta magát.A tied nem több lapátos?? Enyém 1.
Na bepukkant azuram,hogy mindent elbaszok,de ténleg mostanság. :cry: :cry:
és a gép könyvébe van 1 recept azt betárazta,és megcsinálta csak is ő.
Addig mig ment a gép nézett a neten,pizzakrémet.Ő készitette azt is,és 4 évszak pizzát csinált.

Annyira de annyira jol sikerült hogy tegnap elmentem a barinőimhez,és mire haza jöttem csinált megint,fele hawaii,fele 4 évszak.

Kurva fini lett. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Monti: köszi, akkor péntek 9 óra :wink:
bluebox

Márti, igazad van, ez nekem is szempont volt mikor vettem a babakocsit, ezért vettem ezt a PC-t. Én még néztem, hogy legyen rendes kupolája, bolygósítható kereke, lábzsákja és esővédője. Azonkívül, mivel a mi utcánk még homokos, olyan mint a sivatag, minél nagyobb kerék a jó.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kata: nekünk is 1 lapátos. Nekünk nagyon fini a pizzánk :wink: Én is kétszer csináltam egymás után :wink:
bluebox

Stella: részemről Te egy tökéletes babakocsit vettél. Én meg megint kaptam egy másikat :wink: Szerintem ez a PC koppintása, mert ugyanugy néz ki, lehet a tolókarját mozgatni :wink: Semmi baja a kocsinak, csak mivel kék az egész kicsit megszívta a nap és helyenként világoskék :cry: Nem érdekel, a gyereket nézzék, ne a babakocsit :wink:
bluebox

Bogi: DORINÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!
bluebox

sziasztok!
persze azért ment szilvi suliba,és mivel a csuklóján van a seb ezért "írhat"is vele.egy hét múlva veszik le a kötést!
márti:volt lelki erőm büntetni...a kocsiban a sztk felé is mondtam a magamét...ő nem sírt csak kérdezgette:el fogok vérezni?el fogok vérezni?annya fajta :oops:
ma reggel harc a reggeliért,az indulásért,a fogmosásért...beigértem neki a pészihológust...régen már jártunk.
valami sport sem ártena.cselgáncsra gondoltam :)

a babakocsi szerintem is első osztályú..a miénk(a sport),csak egy irányból tolható de nekem amikor már nagyobbak voltak a kölkök mindíg fölkapaszkodta velem szembe,szóval nem volt baj,hogy nem állitható a tolókar!akinek van nagyobb gyereke az bizti tudja,hogy szoktak fölkapaszkodni :twisted:
Vendég

stella n agyon jó képek :wink:
Vendég

ami kimardat:az elöző oldalon is nagyon szépek a képek vagyis a gyerekek.
kiemelném melike hagymácska frizuráját..az nagyon ott van :wink:
szilvi babakocsija nagyon tetszik de ezt már írtam
Vendég

Bari: a sport tényleg nagyon jó dolog :wink: Rendre, figyelemre, önállóságra tanít :wink: Én nagyon bánom, hogy Tominak nem tetszett meg igazán egyik sport sem :cry: Sebaj, mondtam neki tegnap, hogy esküszöm el fog menni KATONÁNAK, de 2 évre!!!!!!!!!! :D
bluebox

Sőt, tök jól kifárassza magát, mire hazamegy tuti nem akar otthon semmi hülyeséget csinálni, csak ALUDNI!!! :D
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:35-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:35-kor.
hékás

Hékás: NEKTEK PEDIG NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!!!

Ezek a skacok nőnek mint a gombák. Nemrég még patiszonért rohangáltunk a piacra :P Ugye Brigi???? :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:36-kor.
hékás

én is szívesen járnék piacra, de rohadt messze van gyalog. BKV-val, babakocsival áááááááááááááá felejtős :cry:
bluebox

Dobok egy pár cuccost.
Amit a mult héten vettem. :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ennek a nadrágnak nem tudtam ellen állni,annyira vagány,szerintem.Majd jövőre lesz rá jo. :lol: :lol:

És a tegnapi csavargos fickom,velem. Kép

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:36-kor.
hékás

sziasztok!
mindenki babája nagyon cuki!

nálunk is megy a forgás, de csak néha néha, ha a kisasszony úgy gondolja.tegnap este pl.hátról hasra fordult persze a nagyágyon.általában ott csinálja az attrakcióit.
ülés.-félülő helyzetből magától felhúzza magát, amint tettem is képet róla ezelőtt.

ő is megfogja hosszú ideig a dolgokat, de még nem jött rá a csörgő miértjére.

nem írtatok múltkor arra a kérdésemre, hogy hogy altatjátok a babákat!!már akinél nem megy egyedül :lol:

MIra is ha nyügi, csak sétálgatva lehet megnyugtatni, ha leülök az már nem jó

szerintem az álldogálással még várjatok, gyenge még az ő lábuk ahhoz, még akkor is ha tartjátok-aztán majd adhatjátok rájuk fordítva a kiscipőt.

Kép
Kép
eyi

Bari!!! Az öcsém és én köztem 2 év van,és mi is ezt csináltuk ennyi idős korunkba. :shock: :shock:
b.szilvi! Jo a babakocsi nagyon. Sogornőm ilyet vett szürke-bordo szin össze állitásba,használtan.Nagyon jo állapotban,8000ft-ért.
Ajándék volt.Annyiba,

Milán még nem forog, :(
de nem is fordul át. :cry:
Nagyon édesek a babák. :lol: :lol:

Valaki a multkor irta hogy 4 oránként eszik a babája. Nagyon köszönöm,mert Milánt azota 4 oránként etetem,és jobban eszik. Hát 3 oránként nem lett olyan nagyon éhes mint igy. És ki is birja a 4 orát.

Probálom szokatni Milánt a hálozsákba alváshoz,mert ha bejönnek a hidegek,és kitakarozik meg ne fázzon. :lol:
De szereti.
Fogzáshoz én sem tudok hozzá szolni,mert még semmi.

Pironya hol van???
Mai menü:Krumplis tészta, tejszines földi eper leves.

Kata&Milán

oszman777

eyi!!!
Még most nem késő egyedül altatni Mirabelt.
De én már irtam hogy vegyél neki morzsit,raktam is fel fotot.
Milánt szerencsére lerakom,cumo,morzsi és már alszik is.
Igy szokattam.
Mert te hogy altatod???
ringatás,ölbe?
Nahát ezt Milán nem ismeri.
Megszokja a közelséged,és nem szabad csak ugy leszokatni. Valami kell helyette,ami nyugtatja.

jajaj! Sétáltatva nyugszik meg??? Hűha........ Mi ezt sem ismerjük.
Ez az elkapatás kezdetleges verzioja.

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!

hát, Márti én is gondolkodtam azon amit írtál. De nem nézhet mindig csak engem. (és én önző vagyok, mert azt nézem, hogy nekem tetszen a kocsi... 8) )

Dorina: Boldog névnapot!
Marcell: Boldog hófordulót!!!!

Jó kis rucikat vettél Kata!!!

Eyi: nálunk megy, de leírom hogy. Kajcsi, büfi, és egyből hasra az ágyba. Elbeszélget a kis állatkáival egy-két percet és alszik is. Ha nagyon fáradt, akkor már büfi közben be-be csukja a kis szemét, és akkor duma sincs.

Bari: sajnálom ami Szilvivel történt.
bszilvi25

CSIRI HOL VAGY???????????????????????????????????????
bszilvi25

Harc a tigrissel...... :wink:
Kép

Legyőzte.... :wink:
Kép
bluebox

Csiri: gyere, dobj Te is lécccccci egy pár képet :wink: :wink: Hogy viseled otthon a nagy "magányt"???? :wink:
bluebox

Márti!!
Gondoltam már rá hogy elö veszem az utazo ágyát Milánnak.
De mit tud még benne csinálni?
A nagy francia ágyon szokott fesziteni,mint most is.
Itt játszunk,a kiságyba meg kizárolag alszunk,és ezt tudja is.

:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

A nagy franciaágyon mindent könnyebben tud majd megcsinálni, mint mondjuk az utazóágyban. Ez kicsit "átverés" a babák számára. A keményebb talajon sokkal nehezebb nekik bármit is megcsinálni. Sajnos én is elég sokat kirakom a franciaágyra, de a nap nagyrészét a járókában van, azaz az Ő SAJÁT JÁTSZÓTERÉN!!! :wink: Szokja csak meg. A kiságy, ahol aludni "kellene", a mi ágyunk a "bűnözés" amit nem szabadna, az Ő birodalma a járóka - utazóágy, tökmind1 amit kinevezel annak :wink: Már egész megszokta. A hordozót is sokat használom, a lakás különböző pontjaiba hordozom, ha takarítok, főzök, rámolgatok, stb..... Ha teregetek a kertbe, akkor belerakom a babakocsijába. Ha Apa hazajön, akkor kiülünk a kertbe kávézni oda is vinni szoktuk. Mindig ahol vagyunk. Engem nagyon megrémített a tegnapelőtti Napló műsora, a kisgyerek akinek le kellett vágni mind a két lábát, mert szétégette a forróvízzel. Szóval én egy percre sem merem levenni a szemem róla :?
bluebox

:arrow:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:59-kor.
Vendég

márti nagyon tetszik a kisfickód!!

akinek ma van a névnapja azoknak boldog névnapot!! :lol:

nem kéne még járókát venni?
Vendég

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:59-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kriszta! Marcinak pont ugyanezek voltak a paraméterei három hónaposan! :lol: :lol: Dávidnál ez még csak a beszoktatás, vagy már járt oviba és most újrakezdődött?

Eyi! Alvással nekünk sincs gond. Kezdettől fogva a kiságyban aludt, semmi ringatás, szopi után berakom és pár perc múlva alszik. És úgy látom nálunk végetért az éjszakai felkelés. :lol: :lol: Most már egy hónapja reggel 6 után kel, ami egyre inkább 7 óra felé tolódik. Egyszer fordult elő, hogy felébredt 5-kor. Pedig nem taktikáztam semmit, nem volt cumival becsapás, teáztatás, stb, egyszerűen magától átállt. Hipp-hipp-hurrá! :lol: Remélem most nem kiabáltam el. :roll: Ja, és utána még visszaalszik 9-ig. :lol:

Napközben viszont van popsi-ringatás. 8) Ha már unatkozik, ha már semmi nem jó, csak anya, akkor én felveszem. Imádja ha felrakok valami jó kis ritmusos zenét és táncolunk rá. Hangosan kacarászik közben. Csak a hátam! :roll: Nem vagyok már mai csirke, na! :? De az az érdekes, hogy ez neki játék, mármint az ölbenlevés, elalváshoz nem igényli.

Járóka nekünk is van, de még nem vettük elő. Mondjuk nem tudom, hogy mire várunk. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

nézzétek mennyit nőtt ez a kislány! :shock: :shock: :shock: (le fogom vinni, hogy mérjék meg - hány centi)

Kép Kép

néha még a lába is kilóg már az ágyból! :shock: 8)
Kép
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:00-kor.
Vendég

szilvi nagyon megnőtt tényleg mercike!milyen hatalmas ágyatok van :shock: :shock: :shock:

ma rakok föl egy szexi fotót én is dávidról...mert szerintem mostmár elmondhatjuk magunkról,hogy a topik egyetlen "hurkátlan" babája dávid :? :? :shock:
na jó erről a fóbiámról lekattanok...ez van :oops:
Vendég

kriszti ezt már sajnos én is láttam az iwiwen..köszi be is fordultam ...főleg,hogy én már át is éltem hasonlót.részemről ilyeneket ne is rakjunk föl ide :cry:
Vendég

azt viszont nem értem miért nem a fokuszban vagy valami komolyabb helyen gyűjtenek neki...miért az iwiwen ahol a körüzenetek már hitelüket veszítették :shock:

én szoktam ilyen helyekre pénzt juttatni...például a tülzoltó utcai korháznak renszeresen megy a csekk MINDEN HÓNAPBAN,most küldtek ajándékba szivecskés matricát :lol:

ti is adakoztok?
Vendég

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 16:01-kor.
Vendég

Kriszta:Zétinek BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!
bluebox

J.Kriszta!!! Nagyon bejött neked ez a (brutál) szó.
Ugy látom. :lol:

Mercike édes kis pofika.De az első képen olyan kis picikének látom,a másodikon meg sokkal nagyobb. :D

Kata&Milán

oszman777

bari!! Hol van már az a sexi foto? Arrol a sexi,és zsivány fickoról???

Kata&Milán

oszman777

Zétinek én is Boldog hófordulót kívánok!

Kata: ejnye-bejnye!! hát pont a hasonlat miatt van ott az első kép, hogy szemléltessem, hogy milyen óriás lett ez a kislány.
bszilvi25

jol van,csak már nem itt jár az eszem. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata: hol jár az eszed?????? :P
bluebox

A konyhába,már rég fel kellett volna innen állnom.
:shock:

De ez a babanet függőséget okoz. :lol:
Ki is kapcsolom a gépet,mert ilyenkor semmit sem csinálok.

Bari sehol sincs a képel,pedig vártam. :roll: :cry: :x
Bizotos kint a kertbe vigan cigizik,a barinőjével. Igaz bari!!! :shock: :shock:
Én meg várhatok a képre.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:37-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?