A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Na azt még nem láttam!!

De rákeresek!!

Ja és a múltkor volt a tv-ben egy film, Sandra Bullock-kal, késő este, arról szólt, hogy a nőnek a férje meghal egy autóbalesetben, és a nő felváltva éli a napokat, hétfőn szólnak meghalt a férje, kedden felébred él, szerdán megint halott,és így tovább, és a végén rendbehozza a házasságukat, az utolsó este, és a fickó halálát bár tudja,hogy hol történt mégsem tudja megakadályozni, de az előző esti békülésből születik még egy gyerekük, ennek nem tudja valaki a címét, vagy láttátok??

Kép
babcika

Babcika:én imádom ezt a filmet.A címe Megérzés.Nagyon jó.
Vendég

Lina, hátborzongatóan jó!

Az után a film után kb. egy 7-ig rohadtul nem érdekelt mit csinál a férjem, csak mellettem legyen :D, ja és már babás voltam akkor :D

Pöttyös!

A Szerelem a végzeten mégis csak láttam, nagyon tetszett!!!

Kép
babcika

Jesszusom, csak reggeliztünk és vissza sem tudom olvasni ... csak a filmre: én nem feltétlenül összejövés vagy nem összejövés párti vagyok, nem ettől nem tetszett ... nekem lapos volt, de ez tényleg ízlés kérdése. Vagy lehet, hogy csak valami nagyobb dolgot vártam ez után a rész után. Az általatok említett másik két filmet nem láttam, de meg fogom nézni. ... Most mennem kell, Julcsi jobban van, ettől minden percben ezerrel pörög ... lehet, hogy ma meg fogok bolondulni ... :roll:

Többiekre később reagálok, bocs

KépKép
KépKép
madar

Vicger, adok, mert fogzik, és amilyen kis táltos a gyerekem, az alsó metszőfogait növeszti kezdetnek :D Komolyan, nem hittem a szememnek meg az ujjamnak, de több forrásból meg van erősítve, még 30-án megszakérti a doktornő is.

Lina, drukk Vikinek az oltáshoz!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Ezt a filmet tiniként néztem meg vagy 1000×.....
http://www.youtube.com/watch?v=Vs62UJ6cUGs

sajnos most nincs hang a gépen,így most nemtom meghallgatni :cry: :cry: ,de meg van bakelit lemezen a zenei anyaga a dirty dancing-gel együtt :D

sutimano76

megtaláltam a filmet,ha minden igaz a mellette futó ablakba,ott van az összes zene a filmből!!
http://www.youtube.com/watch?v=4unjPqgrugw&feature=fvw

sutimano76

Kriszti ne legyél ennyire irigy a tali miatt,megdumáltuk,hogy tavasszal megyünk és kirándulunk együtt lilafüreden!!!

sutimano76

Kriszti,Atesz nem tudná úgy intézni,hogy a novemberi tali napján,eljöjjetek ti is????

sutimano76

mostmeg én maradtam egyedül!!! :(

sutimano76

Nem Süti!!

Csak nem hozzám beszélsz :D

Kép
babcika

Babcika,neked a filmet raktam fel!!!!salsás,megnézted????

sutimano76

minden hsz-nél kimarad,bocsi :oops: :oops:

Csunyeszka boldog szülinapot!!!!! Kép

sutimano76

Aha, nagyon jó, én is szívesen táncolnék ,és énekelni is lenne kedvem, vagyis gyerekként szerettem volna ezeket, és ezért is költöztem el többek között Db-be, mert itt úszni, táncot tanúlni, énekelni tanúlni mindennapos dolog és én ettől nem akarom megfosztani a gyermekeimet :D

Kép
babcika

Babcika,támogatom a pestre költözésetek!!!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

[quote="babcika"]A írta:babcikaha, nagyon jó, én is szívesen táncolnék ,és énekelni is lenne kedvem, vagyis gyerekként szerettem volna ezeket, és ezért is költöztem el többek között Db-be, mert itt úszni, táncot tanúlni, énekelni tanúlni mindennapos dolog és én ettől nem akarom megfosztani a gyermekeimet :D

bocs szöszi vagyok,csak festetek,de ezt nem értem,pesten is ezer helyen lehet ezeket tanulni,miért is pont Db,az volt a legközelebb????

sutimano76

Igen, és itt voltak rokonok, ezt a várost ismertem, a nagy főváros zaját és bűzét akkor még nem szerettem volna, ma már lehet igen :D

Vagyis a környékét: Piliscsaba, Nagykovácsi ,csak ezek nekem megfizethetetlenek sajnos :(

Kép
babcika

Jó reggelt!

A képek ma reggel is csodásak, mint mindig.
Úgy látszik az éjjel minden baba aránylag jól aludt. Hurrá!

Az este nálunk éjfélig ment a nyűgi, utána alvás 4-ig, szpoi, majd megint alvás 8:30-ig, aztán újból szopi, és most is alszik. Még most sem tudom elhinni. Mit nem adnék, ha ez szokássá válna!

Tánc: én imádok táncolni. Az már más kérdés, hogy mennyire tudok. :D Ja és Apa is szeret táncolni, úgyhogy a lagzikat igyekszünk kihasználni.
A "Hölgyválasz"-t nem láttam, de szinte minden filmben csalódtam, amelyben J-Lo szerepelt. A "Dirty Dancing"-et egyenesen imádom, pedig elég szirupos film. A "Szerelem a végzeten" aranyos, de nem hagyott túl nagy nyomot bennem. A "Vanília égbolt" viszont egy nagyon jó film. Előre tényleg nehéz követni, hogy hol végződik a valóság, és hol kezdődik az álom, de végül minden kitisztul.

Kép
piciibo

Piciibo!

Jó éjszaka :lol: :lol: ,reméljük szokás lesz

Itt nagyon szépen süt a nap, de fúj a szél, szerintetek akkor séta nuku??? :roll:

Kép
babcika

11 C fok van!! :D

Kép
babcika

Piciibo,jó éjszaka,hurrááááááááááá!!!!

Babcika,nekem nővérem azt tanácsolta,hogy mikor hideg van,akkor egy textilpelust(én félbehajtva)tegyek a szája és a nózija elé,hogy ne a jéghideg levegőt szívja be,mint ha sál lenne,én sztem ha marad a napsütés,akkor elviszem Bernit sétálni,de legalábbis kkirakom a szűrét a teraszra :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Hát nemtom Süti, én sosem raktam Janónak, mert emlékszem magamról mikor kicsi voltam, hogy bekötötték sállal orrom-szám, és ugye kilégzésnél pára jött ki, és az a sálon maradt és utána a nedves hideg levegőt szívtam be, mert az a pára igen lehűlt.

Nincs itt hideg, csak a szél, de attól majd megóvom valahogy, mondjuk esővédő, igaz hülyének fognak nézni de lecarom !:D

Kép
babcika

most nem tudok visszaolvasni, majd este, de süt a nap és nem tudom hány fok van, de mindjárt autóba ülünk és akkor megnézem :wink: Julcsi most vert el Memory-ban ... Veronika pihenőszékben nyomja és nekem meg néhány hivatalos levelet meg kellene írnom, de annyira nincs hozzá kedvem ... na, neki durálom magam :roll:

KépKép
KépKép
madar

Babcika
ha bejött az a S. Bullock film, meg a Hatodik érzék, akkor nézd meg a Másvilágot Nicole Kidman-nel.

nálam a Napfény íze az egyik favorit. ( meg Ralph Fiennes :oops: )
meg a Szenvedélyek viharában
és Szerelmünk lapjai
és Hair

na mennem kell ez most ennyi volt

Kép
Kép
tengdi

Erről a sálat az arc elé - dologról azt hallottam, hogy ártani lehet vele, ha a gyerek nem tökéletesen egészséges, nem jó, ha a saját maga által kifújt levegőt, párát, bacit szívja vissza.

Hogyne lehetne ilyen időben kimenni :)! Én is mindjárt rakom ki Regőt a teraszra, áldom ezt a novembert, hogy ilyen :) elmenni most nem tudunk, főznöm kell, volt itt egy biztosítós nő, elvette a sétaidőt. Ha nem viharos a szél, nyugodtan!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

és a ház a tónál? asszem ez a címe..... sandra bullock az is..... én naon szeressem:))

a hatodik érzéket még egyetemen láttam...beültünk másodszorra is már tudva a végét egy jó nagy malibus kólával:)))) imádtam... szerintem az az a film amit kötelező kétszer megnézni

leonardo di caprio - kapj el ha tudsz :))) azt is sokszor néztem meg...szeretem a zenéjét is

amelie - abszolút kedvenc.. imádom a filmjeit!!!:)))

ééés egy felnőtt rajzfilm - a belleville - nna annak a zenéje meg zseniális

KépKép
dorkamartini

Ház a tónál, azt én is imádom, megvan az is! A Megérzés is jó :) meg, ez más, csak eszembe jutott, a P.S. I love you is!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Igen, mind jó nagyon, minden film, és a Kéz amely a bölcsőt ringatta. nekem az is tetszett.

Pöttyös, igen, én is a páravisszaszívás miatt útáltam nyálkás takis volt az arcom gyerekként, és fázott, ezért nem csinálom a gyereknek, akkor nem vagyok egyedül ezzel :D

Kép
babcika

Blankika most kelt fel, kajcsiztattam, most ülepszik a kaja és megyünk sétálni egyet :)

Kép
babcika

Olyan cuki, tuti tudatosan löködi a csörgőjét, mert átraktam direkt más helyre, és most ott is fogdossa, lökdösi :D

Kép
babcika

köööösziiiiiiiiiiiiii

Kép

KépKép
dorkamartini

Jajj de szép és művészi még ez is , csúcs vagy Dorka!!! :P

Kép
babcika

Valahova feltöltöttem a gépről az összes képest, csak gőzöm nincs hova. A google-ra sikerült egyet feltennem. Bocs. Eléggé frusztrál ez az egész ügy, egy ilyen apróságot, mint feltenni a képeket, nem tudok megcsinálni, nagyon lelombozó. :cry: :cry: :cry:
A kicsik nagyon édesek. Most több hozzászólásra nem vagyok képes (és a filmeket sem ismerem) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, ne frusztráljon, küldd át az e-mail-emre és felrakom. :)
e-mail címem megy priviben

KépKép
KépKép
madar

Sajnos, valahogy nem kerültek fel a képek a számítógépre... :cry: Kezdem azt hinni, hogy tiszta hülye vagyok...
És azt mondták, hogy 11-ig nem lesz víz és még most sincs, úgyhogy ebéd sincs. Vissza kéne feküdnöm és előlről kezdeni ezt a napot :oops: :oops:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

dorka,mindkét hóna alatt legyen törcsi,kicsit sodord kissebbre!!!

sutimano76

ááá dehogy....
ezek adják az élet sava borsa:)))
különben mit mesélne az ember az unokáinak:))))....
meg min rötyögne el majd 90 évesen.....magában.... hogy asziggyék háát na ja a korral jár....:)

KépKép
dorkamartini

Csak egy szóra,most dologvan

Anna,megnéztem a pic-n Meskét.Jaj,csodálatos kislányKép Kép Kép ,és a nővére is!!!!Végre "megismerhettük" a legkisebbet is.

Kép
v.andi

Anna!

Ne frusztráljon, bonyolult üzem ez a kép kérdés... :D

Már sül a süti a sütőbe, de csak most bírtam Dorcit letenni a kezemből. (Csak egy egyszerű kevert meggyes, amíg a tészta készült Dóri az etetőszékben ült, és úgy, hogy folyamatosan beszéltem hozzá, egész jól elvolt).

Pöttyös!

De az alsó metszőit is kellene növesztenie, nem? (Az a két középső szerintem) Nekem egy fiam volt koránfogzó, neki volt 3 hónaposan foga, 5,5 hósan már 4 foggal rendelkezett. :D A többinek csak akkor kezdett nőni...

Korkülönbség: nekem 2 év 2 hó - 3 év 2 hó közötti korkülönbségek vannak a gyerekeknél (lejebb nem sikerült menni, pedig tervben volt, csak hát a természet nálam úgy intézkedik, hogy 1 évig lehetőségünk sincs, mert nincs pé-m és még idő is kell, míg beköltözik a pociba a baba), és én a kisebbet jobbnak érzem. Eddigre már elég önállóak, de még nem jön ki az ember a gyakorlatból, és később nagyon összenőnek.

Most ennyi, kell valamit gyorsan ennem, mert a sütiillattól nagyon éhes lettem! :D:D

Astrid

Kép
astrid

Szaisztok,

jesszus, megint mennyit írtatok! Majd próbálok visszaolvasni, csak most jelenteni jöttem.
Voltunk dokinéninél és megkapta Ákos mindkét oltását (2 hós és prevenar) volt naaagy sírás, de amint felvettem megnyugodott és 6.003 g! :lol: Növünk szépen. :)

Ebéd után próbálok reagálni is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.11.19 14:38-kor.

Kép Kép
manósziget

Szép napot mindenkinek!

Nagyon szépek a babákról feltett képek, Anna Meséjét is mindjárt megnézem.

Csunyeszkának boldog szülinapot!

Kérdés: neketek a Prevenar-t beadják egyött a 2.hóssal? Mert nekem azt mondta a doki, hogy csak a 4. hós oltás után kaphatja meg!

Kriszti!

Tied a világ :lol: (mert az enyém nem-tegnap dokinál benyeltem a vírust, izzadok, mint a ló, plusz tüsszögök :cry: )

Kép
arvaerika

Én most lépek is Csajok, kész a leves, sül a palacsinta, nagyobbik leckét ír, kisebbik alszik, ha mindenki kész/felébredt/evett, megyünk be a városba!

Puszi!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Astrid, de, az alsó metszőit kéne szabály szerint növeszteni, de nem olvasta az átlagbabákról szóló könyvet :) úgy néz ki, szemfoggal kezd és aztán jön majd a többi.

Erika, Prevenart beadták a két hóssal, és a második felét fogják azt hiszem, a 4 hóssal. Úgy adták rutinból, mintha már a kötelezők közt lenne.

Na megyek :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Sziasztok.

Köszi a hiányolást. Itt vagyok, próbállak követni titeket, de nem mindig sikerül.

Tengdi üdv újra. Tényleg szép családod van. És engem is érdekel lánykád tanulmánya.
Pöttyös Neked meg üdv köztünk. Szépek a gyerkőcök!

Andi elvileg a 26-ot azért írtam, mert akkor van anyós szülinapja, de azóta néztem, hogy az csütörtök és akkor valószínű nem megyünk köszönteni csak hétvégén. Még beszélek párommal mi lesz.

Múlt héten voltunk elintézni a családi pótlékot meg az anyaságit.
Szinte végig bent voltunk a baba-mama szobában.
Volt 2-3 nap amikor úgy tűnt nem lesz elég tejem, de megoldottuk. Időnként nem árt enni is, a napi 4 liter folyadék nem elég. :oops:
Vettünk tejserkentő teát is, de ki sem bontottam. Szerencsére nincs gond. Legalábbis egyenlőre. Az idegeskedés sem tesz jót.
Abból pedig van. Tominak olyan erős hasmenése volt, hogy dokit hívtam. Szerinte nincs gond vírus volt, de már megyünk ki belőle. Adjuk a normaflort meg orrcseppet. Előbbit már előtte pár nappal elkezdtük, második minek, ha a sterimarral kijön? Szájgombája is volt, felírt neki valamit, mert a sima borax szerinte nem elég. Már nem is tudom hány éjszakát nem aludtunk. És napközben sem nagyon. Azóta is folyékonyabb volt a széklete, de megint volt egy nyugis éjszakánk. De tegnap előtt tisztába tettem és etetés közben megint tekergett. Tornáztattam kicsit a lábát és hallottam, hogy jön. Pár perc múlva belestem oldalról, húú, de jó még nem folyt ki. Én hülye :D :D oldalt nem, csak hátul. De a bady, rugi szopipárna huzata és még alatta is olyan lett. :shock: :shock:
Tegnap felhívtam az ismerős főorvost aki azt mondta vigyem kórházba, mert laikusként nem biztos, hogy időben észreveszem ha kezd kiszáradni. Inkább nézzék meg feleslegesen, minthogy baj legyen és rögtön infúziót kelljen kapnia. De ő sem tudta hová, kihez. Felhívtam a körzetit is mit mond. Adjunk neki smekta port, de figyeljem és ha nem jobb akkor kórház. Visszahívtam a fődokit. Persze jó a smekta por, de az olyan mintha mi bevennénk széntablettát. Hasfogó, de az okot nem szűnteti meg. Ő még mindig amondó, hogy kórház. Főleg, hogy közben felébredt Kisnyuszi és hallotta sírni. Szerinte is fájdalmasan sírt. Megnézné szivesen, de ott nincs gyerekosztály és ha gond van akkor egy felesleges kör, mert nem tudná befektetni. Bethesdában kötöttünk ki. Felvesznek nemsoká kijön az aszisztens, mi van ezzel a picibabával. Mondom neki. És nem mondták, hogy hasmenéssel a Lászlóba kell menni? Mindegy a doki megnézi. Várnunk kellett mert hozott a mentő egy kislányt. Oké. De a kislány már rég elment. Fél óra múlva bekopogtunk, doki elment mert az osztályon rosszul lett valaki. De jött egy másik kérdezi tőle aszisztens megnézi? Csukják be az ajtót és mondja mi van. ???? Nem egyszerűbb ha rögtön behív és én mondom el mi van??????
Megvizsgálták, mint kiderült gyakornok és utána jött a doki és ő is megvizsgálta. Olyan kusza az egész. Volt a pelusban kis széklet, de olyan kicsi és nem annyira folyékony. Ez normális anyatejes széklet. Fölényesen mosolyogva közölte a gyakornok, hogy teljesen egészséges baba. Csak erősen hasfájós. De itt a gond: kap a baba inni? -Minek? Csak anyatejet kap azt is igény szerint. Itassam, de nem issza meg. Se vizet, sem teát, semmit. Oké nem gond, akkor tegyem cicire többször. Ne várjam ki a 3 órát, hanem 2-2.5 óránként kapjon. Ha nincs baj, nem beteg ezáltal nem fenyegeti kiszáradás akkor miért tegyem mellre többször???? Főleg, hogy elmondtam nem időre szoptatom, hanem igény szerint, nem 3 óránként hanem ahogy éhes. 2.5-6 óráig bezárólag amikor kéri. Doki is mondja, hogy egy ekkora babának napi fél liter folyadék kell, de most lehet, hogy 6-7 deci. :?: :?: Ha nincs baja, akkor miért? De persze csak kint raktuk össze. Ott bent annyira azt éreztem, hogy hülyének vagyunk nézve, hogy nem is figyeltem fel ezekre. De köhög, tüsszög és fájdalmasan sír. Az előbb is olyan keservesen sírt alig tudtam megnyugtatni.
Éjjel megint nem aludtunk 2-3-ig. De nem sírt dumált, nevetgélt elvoltunk. Negyed 3-kor magamhoz öleltem, simogattam az arcát és nehezen bealudtunk. 3-kor betettem a kiságyba és aludt 10-ig! :shock: :shock: :shock: Eddig ez volt a leghosszabb. Volt már hogy 6-7.5 óra kaja nélkül, de most ez..... valamikor 1 körül ehetett utoljára. Az 9 óra és nem kapott a cici után mint aki éhen akar halni.
Evett 140-et aztán egy darabig elvolt. Nagyon fáradt volt, megint sírt fájdalmasan, magamhoz öleltem és álomba simogattam és megint fél órát aludt mint az utóbbi napokban. Fél órákat alszik és fájdalomra ébred! Nem vagyok nyugodt. Annak ellenére sem, hogy nincs láza hisz rám is azért nem figyeltek mert ha nincs lázam nem lehet baj. Aztán mégis szét voltam nyílva. Lehet ő sem lázas fajta.
És hiába nevet, dumál akkor sem vagyok teljesen nyugodt! Hisz a második műtétem előtt is képes voltam poénkodni. :lol:
bex13

asszem fejlődünk..... hihetetlen

reggel még dorki semmit sem csinált.... most egy óra van és már volt sokat hason(jobban öszetűrve törcsivel:)))..) aztán meg megfogta a játékot éééééééés
elkezdte hátrafelé kidobálni a kiságyból..... ami tök happy egy dolog :))))
csak christo kutya nem élvezi:)))) mert a fején landol...:)))
tudom, hogy babónak amint eltűnik már nem is létezik:))) de kutyunak azért eléggé realizálódik amint a fején landol egy tükrös zörgős katicabogár....:))))
szegénykém nem érti mi lett kisgazdival.....miért dobálja őt folyton mindenféle bogarakkal:)))))))))

KépKép
dorkamartini

Napocskásat!
Remélem mindenhol süt a nap!!!

Pöttyös,pocakra adom Barninak,még nem jön a foga :shock: :lol:

Lina,vastagítás :lol: :lol: Hogy viseltétek az oltást?

Babcika,költözést én is támogatom :wink: :lol: Séta megvolt?

Piciibo,a félig nyűgi is jobb... :)))) Szerintem hamarosan elhagyják ezt a nagyon nyűgis időszakot.

Tengdi,a Napfény íze nálam is favorit,meg amiket én csinálok filmeket (önteltszmájli)

Erika,mi is egybe kapjuk a Prevenart a kötelezővel majd.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Ma megint egész délelőtt kint lógtunk a parkban, sütött a nap és neki is kellett vetkőzni, olyan meleg volt. Ki is dőltek a fiúk! :wink:

Timi: De csodaszép ez a kép is Dorkáról. 8)

Babcika: Blankád is édes!

Andi: De jó, hogy sikerült egy kicsit pihenned! Csak így tovább Barni!

Süti: De jó a tabló, amit csináltál. :) Én ezt alkottam a vasárnapiakból (sok képem nem volt, így ezt sikerült):

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2009.11.19 13:23-kor.

Kép

Kép
hgrita

Laptető!!! Ide azt a jó éjszakát nekünk! :lol:

Kép

Kép
hgrita

bex basszus.....
tudom ezzel nem foglak megnyugtatni de én azt vettem észre, hogy a babaorvoslás olyan mint a állatkórház...
vagy bejön vagy nem..... ha nem a mindennnapos tünet akkor néznek nagy szemekkel...
a félősebbje rögtön küld a kórházba...nehogymá utánna megüsse a bokáját.... a nyugodtabbja meg azt mondja türelem nézzük meg mi lesz....
hát meg nem mondom mikor mellik a jo.... - de most dorki szemével mi is így jártunk
az egyik doki mondta kórház
a másik, hogy azonnal vérvétel meg vizelet mert talán veseelégtelenség... de még nem látott ilyet
aztán hál istennek (tanulva a kórházasdiból még az elején) kerestünk másik orvost és mégegy másikat... (mert egy vélemény nem vélemény alapon)és aztán kiderült semmi baj...kinövi.....
azóta sincs semmi....
szóval ha megállunk az elsőnél akkor megint egy hét kórház tortúra miegymás....
de ez persze a szülő felelőssége.....
de én akkor is azt mondom kell egy kis mersz...

aztán meg a kiszáradásnak azzé vannak jelei...... még mielőtt infúzió kéne....(ezt meg akkor tanultam meg amikor egy hetesen az azóta lecserélt dokinőnk engem is ezzel fenyegetett.....meg szintén a 2 óránkénti etetést hozta fel..... - persze aki most a gyerekorvosunk az rökönyödve hallgatta miken mentünk végig ennek a ostoba p-nak a tanácsai miatt...

szóval nemtudok okosat mondani de a belső hang az gügyög ám rendesen.....- nem a para hang!.... a mááásik

nagy simi nektek!

KépKép
dorkamartini

Bex: Nem semmi menetet produkáltatok! :shock: :roll: Én is mindig aggódom Máté széklete miatt, mert eddig zöld volt (már volt olyan is, hogy szinte világított, annyira), a színe szerencsére már kezd barnává váltani, viszont most 2. napja már hasmenésszerű. Adjuk egy hete a Normaflore-t, nem tudom mennyi idő, míg látható eredménye lesz. Mi is a hörghuruttal a Lászlóban kezdtük, majd lett belőle János. Hát, tudom milyen mikor a fejed fölött, hátad mögött beszélnek és nem hisznek a szavaidnak. :x :(

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?