Sziasztok.
Köszi a hiányolást. Itt vagyok, próbállak követni titeket, de nem mindig sikerül.
Tengdi üdv újra. Tényleg szép családod van. És engem is érdekel lánykád tanulmánya.
Pöttyös Neked meg üdv köztünk. Szépek a gyerkőcök!
Andi elvileg a 26-ot azért írtam, mert akkor van anyós szülinapja, de azóta néztem, hogy az csütörtök és akkor valószínű nem megyünk köszönteni csak hétvégén. Még beszélek párommal mi lesz.
Múlt héten voltunk elintézni a családi pótlékot meg az anyaságit.
Szinte végig bent voltunk a baba-mama szobában.
Volt 2-3 nap amikor úgy tűnt nem lesz elég tejem, de megoldottuk. Időnként nem árt enni is, a napi 4 liter folyadék nem elég.
Vettünk tejserkentő teát is, de ki sem bontottam. Szerencsére nincs gond. Legalábbis egyenlőre. Az idegeskedés sem tesz jót.
Abból pedig van. Tominak olyan erős hasmenése volt, hogy dokit hívtam. Szerinte nincs gond vírus volt, de már megyünk ki belőle. Adjuk a normaflort meg orrcseppet. Előbbit már előtte pár nappal elkezdtük, második minek, ha a sterimarral kijön? Szájgombája is volt, felírt neki valamit, mert a sima borax szerinte nem elég. Már nem is tudom hány éjszakát nem aludtunk. És napközben sem nagyon. Azóta is folyékonyabb volt a széklete, de megint volt egy nyugis éjszakánk. De tegnap előtt tisztába tettem és etetés közben megint tekergett. Tornáztattam kicsit a lábát és hallottam, hogy jön. Pár perc múlva belestem oldalról, húú, de jó még nem folyt ki. Én hülye

oldalt nem, csak hátul. De a bady, rugi szopipárna huzata és még alatta is olyan lett.
Tegnap felhívtam az ismerős főorvost aki azt mondta vigyem kórházba, mert laikusként nem biztos, hogy időben észreveszem ha kezd kiszáradni. Inkább nézzék meg feleslegesen, minthogy baj legyen és rögtön infúziót kelljen kapnia. De ő sem tudta hová, kihez. Felhívtam a körzetit is mit mond. Adjunk neki smekta port, de figyeljem és ha nem jobb akkor kórház. Visszahívtam a fődokit. Persze jó a smekta por, de az olyan mintha mi bevennénk széntablettát. Hasfogó, de az okot nem szűnteti meg. Ő még mindig amondó, hogy kórház. Főleg, hogy közben felébredt Kisnyuszi és hallotta sírni. Szerinte is fájdalmasan sírt. Megnézné szivesen, de ott nincs gyerekosztály és ha gond van akkor egy felesleges kör, mert nem tudná befektetni. Bethesdában kötöttünk ki. Felvesznek nemsoká kijön az aszisztens, mi van ezzel a picibabával. Mondom neki. És nem mondták, hogy hasmenéssel a Lászlóba kell menni? Mindegy a doki megnézi. Várnunk kellett mert hozott a mentő egy kislányt. Oké. De a kislány már rég elment. Fél óra múlva bekopogtunk, doki elment mert az osztályon rosszul lett valaki. De jött egy másik kérdezi tőle aszisztens megnézi? Csukják be az ajtót és mondja mi van. ???? Nem egyszerűbb ha rögtön behív és én mondom el mi van??????
Megvizsgálták, mint kiderült gyakornok és utána jött a doki és ő is megvizsgálta. Olyan kusza az egész. Volt a pelusban kis széklet, de olyan kicsi és nem annyira folyékony. Ez normális anyatejes széklet. Fölényesen mosolyogva közölte a gyakornok, hogy teljesen egészséges baba. Csak erősen hasfájós. De itt a gond: kap a baba inni? -Minek? Csak anyatejet kap azt is igény szerint. Itassam, de nem issza meg. Se vizet, sem teát, semmit. Oké nem gond, akkor tegyem cicire többször. Ne várjam ki a 3 órát, hanem 2-2.5 óránként kapjon. Ha nincs baj, nem beteg ezáltal nem fenyegeti kiszáradás akkor miért tegyem mellre többször???? Főleg, hogy elmondtam nem időre szoptatom, hanem igény szerint, nem 3 óránként hanem ahogy éhes. 2.5-6 óráig bezárólag amikor kéri. Doki is mondja, hogy egy ekkora babának napi fél liter folyadék kell, de most lehet, hogy 6-7 deci.

Ha nincs baja, akkor miért? De persze csak kint raktuk össze. Ott bent annyira azt éreztem, hogy hülyének vagyunk nézve, hogy nem is figyeltem fel ezekre. De köhög, tüsszög és fájdalmasan sír. Az előbb is olyan keservesen sírt alig tudtam megnyugtatni.
Éjjel megint nem aludtunk 2-3-ig. De nem sírt dumált, nevetgélt elvoltunk. Negyed 3-kor magamhoz öleltem, simogattam az arcát és nehezen bealudtunk. 3-kor betettem a kiságyba és aludt 10-ig!

Eddig ez volt a leghosszabb. Volt már hogy 6-7.5 óra kaja nélkül, de most ez..... valamikor 1 körül ehetett utoljára. Az 9 óra és nem kapott a cici után mint aki éhen akar halni.
Evett 140-et aztán egy darabig elvolt. Nagyon fáradt volt, megint sírt fájdalmasan, magamhoz öleltem és álomba simogattam és megint fél órát aludt mint az utóbbi napokban. Fél órákat alszik és fájdalomra ébred! Nem vagyok nyugodt. Annak ellenére sem, hogy nincs láza hisz rám is azért nem figyeltek mert ha nincs lázam nem lehet baj. Aztán mégis szét voltam nyílva. Lehet ő sem lázas fajta.
És hiába nevet, dumál akkor sem vagyok teljesen nyugodt! Hisz a második műtétem előtt is képes voltam poénkodni.