A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Norka
Odett adatai

Születési adatai

3450 gramm
50 cm

1 hónaposan

4000 gramm
??52 cm

2 hónaposan

4800 gramm
??55cm

3 hónaposan

5300 gramm
?? 58 cm

4 hónaposan

6000 gramm
60 cm

Sajnos, hogy hány cm volt Odett nem tudjuk, mert az elején nem mértük le :( , 3 hónaposan mért a védőnéni 64 cm-et, de az tuti nem volt jó, mert most mértük le apával 60 cm-t :roll:
De, beírtam a hosszúsághoz, hogy hány centi lehetett, hogy ne maradjon üres nálunk a rublika :wink:

Lilisgabi

Láttam jártál a 2010 júliusiaknál :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.11.14 18:51-kor.

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi

Nekem is fájdogál a fejem :(
Lotti nagyon cuki, látom felraktad rá a láncot :lol:

Ikoka

Zsombit nem is dicsértem meg, hogyan feledkezhettem meg egy ilyen szép kisfiúról :shock: :lol: :lol: :lol:

Conversano

Jöttél :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Most csak gyorsban.....Ugy orulok vegre hogy lesz ilyen tablazatunk...en is lattam masoknal,es olyan jo figyelemmel kovetni a valtozasokat!!!

Szuletesi meretek:3350gr 49cm
1.honap :4300gr 52cm-kb.
2.honap :5450gr 56cm-kb.
3.honap :5910gr? 62cm-kb.
4.honap :

A tobbit majd hetfon tudjuk meg...sajnos nalunk nincsen 3.hos vizsgalat,ezert csak saccoltam a sulyt es a meretet is,mert merni sem mernek hosszra.....de mar kinottuk a 62-es rucikat :lol: ....

Kép
Kép
ancsurti

Jöttem biza! :)

Húú..én azt hiszem ,nem tudok minden adatot.Na előveszem a könyvet.

Születési:
3800g-55cm
1hó:
5100g-56cm
2hó:
6180g-60cm kb
3hó:
6950g-65cm
Vendég

Hugi:

Születéskor: 3920 gr és 51 cm
1. hó: 3300 gr és passz :oops:
2. hó: 3800 gr és 55,5 cm
3. hó: 3960 gr és 57 cm
4. hó: 4390 gr és 58 cm

(Őszintén szólva már nekem is eszembe jutott korában egy ilyen táblicku. :roll: De aztán nem vetettem fel, mert a parázósabb anyukák hajlamosak ezen rágódni, hogy ők miért nem tartanok ott, ahol "kellene", nem úgy, mint a velük egyidős babák. :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Adatok a táblázatba Míráról:

06.24. 2650 g 50 cm
1. hónap 3460 g 53 cm
2. hónap 4500 g 56 cm
3. hónap 5300 g 60 cm
4. hónap 5800 g 62 cm

Képet pedig már küldtem Silliának. :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Látom jönnek az adatok!!! Szuper! A táblázat már készül!:wink:

[quote="200907?"]
írta:
200907?(Őszintén szólva már nekem is eszembe jutott korában egy ilyen táblicku. :roll: De aztán nem vetettem fel, mert a parázósabb anyukák hajlamosak ezen rágódni, hogy ők miért nem tartanok ott, ahol "kellene", nem úgy, mint a velük egyidős babák. :roll: :roll: )

Ez nekem is eszembe jutott, de nem hasonlítgatunk!!! :D :wink:
...és nem verseny! :lol: :wink:
Vendég

Persze, hogy nem! De azért ezt óhatatlanul eljátsza majd mindenki. Az ember már csak ilyen... :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Hugi a régi táblázat szerint 2920grammal született, most 3920-at írtál. Melyik a helyes?
Vendég

Mondom én, hogy kiérdemlem a HülyeAnyuka Címet. :oops: :oops: :oops: :? :? :? :? Természetesen 2920-szal született.

Kép
Kép
200907?

Ok! Jegyeztem! :lol: :lol:
Vendég

Sillia!
Köszi a hiányolást! :wink:

Nem volt különösebb oka annak, hogy tegnap nem jöttem, csak elszaladt a nap. Takarítottam, mostam, sétáltunk a Petrussal délután, és eltelt a nap. Este meg néztem a dominókat én is.

Teszek fel képeket, sok lesz, előre is bocs! Sillia! Válaszd ki azt, amelyik szerinted a legjobb a tablóhoz!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Norka!
A táblázathoz az adatok:

Született:
53 cm és 3380g

1. hónap:
54 cm és 4160g

2. hónap:
56 cm és 5100g

3. hónap:
59 cm és 5500g

4. hónap:
61 cm és 6000g

Minden baba tüneményes!!!

Ikoka!
Dobj egy e-mail címet, elküldöm azt a könyvet, amit nem tudsz letölteni!
És sajnos nem tudok a barátnődnek tejcsit adni, mert a tesómnak ugyan van teje, de még nem elég, és az én tejemmel egészíti egyelőre ki tápszer helyett. Tegnap volt itt a sógorom, elvitt néhány adagot. Szerencsére a gyereknek ízlett! :D

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Pont tegnap akartam kérdezni, hogy ki hogyan áll a teázással? Én is imádom a finom teákat, és igyekszem kipróbálni az aktuális újjakat.

Már rám is rámférne egy kis shoppingolás, ezért irigy vagyok :oops: :oops: :oops:

Nálunk is volt olyan, hogy apa nem vette Jázmin jeleit, de a héten megjegyeztem, hogy már nagyon jól belejött! :wink: Azt olvastam valahol, de lehet, hogy itt írtátok. Meg kell szoknia a babónak apa rezgéseit és stílusát is.
Vendég

Vettem hajpántot a lobonc hajú lányomnak:

Kép

Kép

Én is elmentem ma vásárolni, Apa meg itthon maradt Petrussal. Én az Ikeába mentem, holnap megyünk a barátainkhoz, és a barátnőmnek akartam valamit venni, mert most költöztek új albérletbe. Végül - miután még nem láttam a lakást, de tudom, hogy nem túl nagy - egy vitorla virágot vettem egy nagyon szép kaspóval. Petrának meg megvettem végre azt a szőnyeget, amit még pocaklakó korában kinéztem, csak soha nem lehetett kapni. Igazából Anyutól kapja.
Meg vettem néhány nélkülözhetetlen apróságot (krumplinyomó, tálca, tányéralátét, jégkocka tartó, új huzat a puffokra) :D
Olyan jól esett! Még átmentem volna szívem szerint az Árkádba is, de eszembe jutott, hogy van már egy gyerekem, nem shoppingolhatok zárásig!!! Úgyhogy hazafelé vettem gyorsan az irányt. :lol: :lol:

Boo!
Ha jövő héten emberi időjárás lesz, akkor talizunk? Én írok Neked zenét, Te meg írjál nekem képeket! :D
És nézd meg, hogy melyik cd van meg Neked? Mert az Una storia importante eredetileg a '87-es cd-n van, a címe Nuovi Eroi. Viszont ez a szám válogatás cd-re (Eros a címe) is felkerült. Úgyhogy nézd meg, melyik van meg!

Kép
katy76

Kedvenc teám:
London fruits - bármelyik íz, de a fűszeres narancs és a citrom-lime és a málna a legfinibb. De mind nagyon finom.
Fekete teából pedig a Dilmah Earl Grey. Isteni!!!
Zöld teából a kimért teákat szeretem nagyon, de terhes korom előtt ittam utoljára. :( Majd szoptatás végeztével újra veszek.
Az új Liptonokat még nem kóstoltam, de ki fogom őket próbálni. Vegyes doboz nincs?
A London fruits-ban is azt szeretem, hogy lehet kapni vegyes dobozt, és nem kell minden ízből venni külön-külön.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo zabálni való Zsiri.A cumi is jól áll neki :wink: :lol:

Katy Petra is cuki a hajpánttal.Én is akarok venni Odettnek, hol vetted?Vagy sok helyen lehet venni?Még nem jártam utánna :roll: .

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

tv2 nézel :lol: én is

Kép
Kép
orsi777

Orsi!
Sok helyen lehet kapni, sokféle árban. A C&A-ban pl. 1500 ft körül van, ami szerintem eszement túlzás. (Bár nekem rövid hajam van, így eleve nem vagyok tisztában a hajbavaló árakkal.)
Én a Visegrádi utcai Mária bababoltban vettem, kb. 250 Ft volt. Elég pici, nem csúszkál, édi kis csillogó virágok vannak rajta. Pont elég egy ekkora gyereknek. :wink:
Egyébként ha Pesten jártok, érdemes benézni ebbe az üzletbe, mert nagyon jó árban van minden. Én pl. a harisnyákat is itt veszem, mert nagyon jók, és "csak" 800 Ft-ba kerülnek (szemben a C&A-s ezervalamennyivel).
Ez az oldaluk: :http://www.bebibolt.hu

Boo!
Itt mondtam, hogy nézzétek meg a kádat! :wink:
Zsiri tündéri azzal a szolid kis mosollyal! :wink:
És igen, rám hasonlít. :wink:

Kép
katy76

Boo!
Nem, még nem írtam le. :wink:
Lehet találgatni!
Én csütörtökön viszem Petrust csípőszűrésre, azon kívül nincs programunk még. Cd-n vannak meg a cd-k! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez egy nagyon hülye mondat, de gondolom érted! :lol: :lol: :lol: :lol:

Valamit összekvertél:
A bringás nem válogatás, hanem a '96-os Dove c'é musica. A dupla cd-s válogatás pedig az E2 lehet talán, de az elég új, pár éve jött ki. Na mindegy, elhozom őket, aztán mazsolázol majd! :wink:

Petra is teljesen fel tud pörögni! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Gondoltam, hogy megnézem, hogy mi van a TV2-n, de nyerőszámokat húznak éppen. :evil:
A film címéről meg most nem ugrik be semmi.

Akkor jöjjön egy kis feladvány:
Az én egyik kedvenc színészem névrokona a Városligetben megtalálható.

Kép
katy76

Boo!
Most látom, hogy én kevertem, azt hittem, hogy összesen egy van, de látom, hogy mindkettő. :wink:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Fénykép: nem mélyedtem el benne. :roll: :roll:
Columbo: asszem a nagypapa volt a Miksa bá 8) :twisted: :twisted: :twisted: , de az unokája már nem beszélni magyar. :(
Városliget: folyamatban. Nekem a Vajdahunyad vára ugrott be, de onnan nem jutottam sehova. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Akkor segítek még: a névrokonból található a Ligetben szobor is és sétány is. És kapcsolatban van a clevelandi Kossuth-szoborral. :wink: Idegenvezetők előnyben! :lol:

Kép
katy76

:lol:

Táblázathoz adatok:
születéskori: 4040 g, 54 cm
1 hó: 4970 g, 59 cm
2 hó: 5580 g, 61 cm
3 hó: 6180 g, 65 cm

a 4 hós adatok jövő héten lesznek meg :lol:
Köszönöm :lol: :lol:

Kép
agi125r

Olof Palméből minden játszik, de én most nem érek rá. :roll: :(

Kép
Kép
200907?

A mi adataink:
születéskor: 3520g és 54cm
1. hónap: 4370g és 56cm
2.hónap: 5980g és 62,5cm
3. hónap: 6660g és 63cm
most a hivatalos mérésig 7200g és 65cm

bertina

Sziasztok! Bár ritkán írok, azért bekerülhetek a táblázatba? :roll: :oops: :roll:

Adataink:
Hédi születéskor: 3870 g és 56 cm
1hó 4810 g és 57 cm
2hó 5620 g és 59 cm
3hó 6230 g és 63 cm
4 hós adataink még nincsenek :D

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Szopi :arrow: DVD :arrow: Promenád a gyönyörbe :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond
Csak mára sikerült lejönnie a fenti filmnek. Holnap megnézem :lol:

Kép
Kép
orsi777

Azonnal írd meg, hogy hogy tetszett! :wink:

Kép
Kép
200907?

oké

Dodi merre jársz?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Jól belehúztatok péntek óta :lol:
Lili gyarapodása:
született: 3280g,540cm
1 hónaposan: 4140g,56 cm
2 hónaposan:5250g,59 cm
3 hónaposan: 5840g,61 cm

Minden kisbaba nagyon édes pofa!!

Boo!! Lili nálunk még nem forgolódik,pedig ő idősebb mint Zsiri. Úgy látszik,ő a lustábbik fajtából való :D

Nekünk az elmúlt két éjszaka elég sz@r volt,mert Lili megfázott sajnos,köhög,prüszköl és állandóan be van dugulva az orra,szívjuk neki elég sokszor. Láza nincsen szerencsére,a közérzete is tök jó,meg őt nem is annyira zavarja alvás közben az orra,csak én nem alszom,minden köhögésére felébredek. Remélem hamar elmúlik. Biztos emiatt a hülye idő miatt fázott meg,ma is tök "meleg" volt kint.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Egyenlőre ennyi képet kaptam. Ha valakinek nem tettszik ahogy megcsináltam szóljon nyugodtan, megcsinálom újra :)

Kép
Kép
Vendég

Micsoda pangás van ma! :shock: :shock:

Mindig áradozok, hogy az én gyerekem milyen jó kislány, és soha nem sír, stb.
Na, ma a barátainkat mentünk meglátogatni, és Petra megmutatta, hogy igenis ő is tud sírni, és nem is akárhogyan! :lol:
Nem tudott elaludni náluk, és nagyon fáradt volt. Sírt szegénykém, sehogy nem volt jó. Aztán elvonultam vele, kapott egy kis cicit, de igazán az sem kellett neki. Utána még egy fél órácskát le tudtuk kötni, de hirtelen egy olyan sírásba kezdett, amilyet tényleg nem szokott produkálni. Gyorsan felöltöztünk, és elindultunk, a drágám már a kocsiban elaludt. Az itthoni vetkőzésnél alig ébredt fel, és ahogy leraktam az ágyikójába, már aludt is tovább. :wink:
És gyönyörűséges rucika van rajta, majd ha felébred, akkor csinálok róla képet! :wink:

Nyuszi!
Jobbulást Lilinek!

Kép
katy76

Sillia!
Nekem tetszik! :wink:

Kép
katy76

És képzeljétek, megkezdődött Petránál az 'idegent látok :arrow: elbőgöm magam' korszak. Odaértünk, teljesen rendben volt, akkor még álmos sem lehetett, és megkértem a barátnőmet, hogy vegye át egy percre a gyereket. Átvette, szembe fordította magával, hát a lányom elkezdett bömbölni, alig tudtam megvigasztalni.
Most már nem mosolyog mindenkire csak úgy, már szelektál.

Kép
katy76

Szép estét!

Virág ma hisztizik. :shock:
Nem sír, hanem rikogatva hisztizik. Komolyan mondom, ilyet még Nóci se produkált ennyi idősen!
Úristen, mi lesz velünk 1 év múlva!!!!!

Babatabló: szuper!!!!!!!!!

Zsiri tényleg olyan, mind egy kis kobold. :D
Petra pedig csodaszép kiscsaj.
Persze Hédi is nagyon édi!

Boo: nem baj, ha nem nevezünk a haj-szépségversenyre???? :lol: :lol:

Apa reakciója a tegnapi spenótos tésztára:
A:Ez mi :?: :?: :?:
É: spenótos tészta.
A: :shock: más nincs?
É: van kenyér, zsír is.....
A: na jó, a kedvedért megkóstolom.

Evés után:
É: milyen volt?
A: azért ne főzz ilyent túl gyakran.
:oops: :oops: :oops:

Ma meg kakaóscsigát sütöttünk Nócival.
Fini lett
Már majdnem elfogyott (24 db).

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia

Lehet,hogy az én képem nem ment át? Pár napja küldtem pü-ben.

Nekem tetszik az új tabló!:)
Vendég

Sillia

A tabló tökéletes, a babáink nagyon aranyosak, és a legszebbek. :lol:

Tike, aranyos Hédi a hunct szemével
Nyuszi Lili nagyon szép :P , olyan ritkán teszel fel képet róla.
És végre Cunci is tett fel képet Eszter babáról. :lol:
De nem emeleki ki inkább senkit, minden baba nagyon cuki.

Anyós ma jött, és elkezdett remegni tőle a szemhéjam :twisted: .Apa a szomszédban szerelt számítógépet, mikor megjött, így egyedül kellett vele lennem kb. 5 percig :twisted: Végig azt hajtogatta, hogy miért van a nyakában a borostyánlánc, ki taláta ki ezt a hülyeséget , és ezt mondogatta 5 percig folyamatosan. Ráadásul pont ebédeltem, mikor beállított.Szerencséjére teli szájjal nem beszélek, és evés közben sem, így csak hallgattam.Mielőtt fölrobbantam volna, haza jött apa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.11.15 20:54-kor.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni,de a tablora reagalnomkell!!

Sillia:nagggyon szupi!!!

Kép
Kép
ancsurti

Orsi: anyós :lol:

Conversano: rég hallottam rólatok.
Mizujs veletek?

Na, az előbb sikerült végigolvasnom végre a hozzátáplálásról szóló
cikket (nem is tudom, hányadik nekifutásra).

Akit nem érdekel a rinyám, ugorjon! :oops:

Lehet dobni a köveket: bár igazat adok, és tudom, hogy valóban az lenne a legjobb, ha félévig csak anyatejet kapna, és félek az allergiáktól, meg ugye mi pont érintettek vagyunk allergia és asztma kérdéskörben, mégis adok gyümit a Vicusnak.
Egyrészről szerintem nem igazán elég neki a tejem. Fejek ezerrel, szedek homeos bogyókat, iszom a Lactoherber, Macikávét, csíráztatom (és eszem) a lucernát... mégis kevesellem (illetve Vicus is).
Másrészről elfáradtam. Lehet, hogy önzőség a részemről, de elegem van abból, hogy 11-kor, mikor végre aluhatnék, fél órát még ülök, és a csöcseim szipolyozom.
Fájnak a melleim (ha szoptatok azért, ha meg nem, azért), a hátam be akar szakadni, és úúúúúúgy ennék már egy jó kis főzeléket (székelykáposztát, kelkáposztát, babot, vagy borsót)
Azzal együtt piszkosul örülök, hogy eddig tudtam, és még tudom szoptatni, és amíg csak egy csepp tejem is van (vagy esély, hogy serkentsem), csinálom.
És ha úgy alakulna mondjuk holnapra, hogy annyi tejem van, hogy bőven elég, akkor csak azt adnám.

Kép
Kép]
hendegabi

sillia! :)

Ha nem vigyázol, akkor még az érettségi tablóikat is te fogod csinálni. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Egyedül az utolsót nem ismertem fel. Ő kié? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

(Hugi és Petra pont egymás alatt vannak. :) :) :) :) Katy76! Már akartam kérdezni. Petra mindig ilyen kis gyönyörű piros pozsgás vagy csak a fényképeken ilyen? Olyan széép. :o )

Kép
Kép
200907?

Köszi Hgabi,megvagyunk,jól vagyunk:)

Részemről nincs kő,Marci is kap almát. Én csak 3 hónapos koromig éltem anyatejen.Nem Anyu volt a hibás,én nem fogadtam el onnantól. Sztem tök magánügy,hogy ki mivel eteti a gyerekét. Azt az egyet ítélem el,ha van tej,de a csaj félti a csöcseit,hogy lógni fognak és tejapasztót szed. Az csúnya dolog.
Vendég

Orsi!
Köszi a dícséretet Lili nevében is :lol: Akkor dobok egy pár képet,ha már így reklamáltad :D
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?