A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Timi, nem is kérdeztem, Manducát használjátok? Ha igen, bevált?

Kép

Kép
hgrita

Esélytelen a visszaolvasás.... :? :? :?

Üdv az újaknak!!!! :)

Szülinaposoknak boldogat!!!!! :)

Babák csudi szépek!!! :) :) :)

Talikra irigy... irigy...

Mi jól vagyunk... Dóri nagyon édes... és már olyan nagy... :)

Én vagyok egy kicsit "agyalós" a héten... meghalt egy munkatársam... 26 éves volt... holnap lesz a temetés... :cry: :cry: :cry: eléggé kész vagyok... :? :? :?
vikiviktor

Köszi Dorka! Megint felhívtam doki ismerőst és ő is elmondta mire figyeljek és ha gondolom és nem javul, akkor szombaton ügyeletes megnézi szívesen! De ő sem tudott mit mondani arra, hogy miért mondták a több folyadékot, ha nem beteg. :shock:
Mindegy, kicsit nyugodtabb vagyok és figyelek! Meg elkezdtem írni, hogy mikor mennyit evett. Más nem viszonyításnak jó lesz!
Hihetelen gyönyörűséges lánykád van!!! És a képeid...... de ezeket már annyiszor leírtam, de nem lehet betelni velük.
Kuty édes lehet mikor néz, hogy ez meg honnan jött és mééé bántanak??? :lol: :lol:

Talis képek eszméletlen jók! Mostmán aztán összeszedem magam és megyek én is!!!

Berninek nagyon jó dolga van, már most körülzsongják a pasik. :wink: Másodikon mintha ez tudná is. :lol: Barni az első képen mint egy kisoroszlán, zabálni való. Máté meg a második képen ahogy tartja az édes mancsait!!!!
bex13

Prevenar: Nem egykörös a dolog? Én azt hittem, igen. :oops: :? Mi is megkaptuk a kéthóssal együtt.

Kedvenc filmjeim (örömmel tapasztaltam, hogy már olvastam jónéhányat tőletek):

Amelie
Szenvedélyek viharában
P.S. I love you
Másvilág
én szeretem a "harcias" filmeket is: Jeanne d'Arc, 13.harcos
Passió
Az ötödik elem
A sebezhetetlen

és még folytathatnám, rengeteg van

Kép

Kép
hgrita

Jaaaa, bocsi!

T-pk Boldog szülinapot utólag is!

Csunyeszka Boldogat Neked is!
bex13

Viki: Sajnálom a kollegádat! :( Dóriról azért dobsz egy friss fotót az anyós kedvéért? :wink:

Kép

Kép
hgrita

Üdv!

Jó sokat irtatok!

Bex: Nem semmi, dokik hozzáértéséről ennyit!!!!!!!!!!

Mi itt tartunk: Kép

Ja és egy Marcimosoly:
Kép

További szép napot!

Dorka: Készen van Anna macija, majd lefotózom, azt a képet tették rá, amin Marci mosolyog, és fekete hátteret raktál hozzá, mégegyszer köszi :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Hahó!

Séta megvolt, még alszik, de már bent vagyunk ,biztos jól beizzad majd, de akkor sem keltem fel, a héten most alszik először rendesen.

Bex, és Dorka!

Nekem is elmondanátok hogy mik a kiszáradás jelei a csecsemőknél, én ezt nem tudom.

Én sem itatok már vagy egy hete, mert a Mecsektől fosizott, meg a víztől is, de napi 4* vagy 5* eszik 170 ml tápit, amihez 150ml víz kell, ami folyadék, tehát 600, 750 ml folyadékot fogyaszt naponta, az elég ???!!!

Csunyeszka!! Boldogat!! :D

Pöttyös, mi nem fogunk mégegy prevenart kapni, mert aki 1 éves kora előtt kapja annak nem kell mégegy, legalább is ezt mondta a védőnénink, másoknak mit mondott??

Kép
babcika

Bex!

Szerintem a több folyadékot olyan biztos, ami biztos alapon mondják. Nem beteg, de hátha... ártani nem árt, de ha gond lenne, akkor meg használ.
Én úgy gondolom, az anyai megérzés sokat jelent, és figyeljed, de azért vannak tényleg még a normális határok közé tartozó dolgok, amin nem kell megijedni, ah egyébként minden rendben lévőnek tűnik (pl. a híg széklet lehet normális, Dórinak időnként ki lehetne önteni a kakiját a pelusból, és időnként zöldes is, valószínű több előtejet kap épp akkor, persze mindezzel nem lebeszélni akarlak, hogy biztos nincs baj, lássa orvos, ha kell).
És a szájgomba és a hasmenés összefügghet ám!! Piros popsi is.
Mit jelent, hogy fájdalomra ébred? Sírva? Vagy a sírása olyan?
És még mindig laikusként: én még nem láttam olyan babát, aki nevetgélt volna, de rosszul érezte volna magát. Szerintem akkor és ott biztos nem volt baja (ami nem jelenti, hogy egyébként nem lehet, egyébként máskor nem fájhat neki valami).
Te felnőtt vagy, tudsz magadon uralkodni, az más. Ők még nem.
(Olyan rossz, hogy nem tudom azt mondani, hogy nyugi meg, pedig úgy szeretném!!! :()

Pöttyös!

Az tényleg érdekes lesz, ha a szemfogai lesznek kint előbb :D:D (azért értetlenkedtem, mert metszőt írtál a korábbi hozzászólásban, és nem értettem, abban mi a különlegesebb (azon kívül, hogy persze jó korán van még a foghoz)).

Erika!

Simán beadják a két hóssal a Prevanart. Dorci azért "csak" 3 hósan kapja, mert nem voltunk a 2 hós oltásig orvosnál és ezért nem igényeltük korábban, csak akkor.

Astrid

Kép
astrid

Háj :lol:

Erika, jobbulást!!! remélem csak egy snassz mezei baci!

Pöttyös: Regő lehet, h valóban táltos ;)

Rita Süti, jók ezek a bulizós képek :) Ja, és dehogy vagyok irigy /nyelvkidugóssmile/, csak én is szeretném növelni a létszámot az összeröffenéseken :) Nem tudunk menni 26-án, szerintem.... na, majd meglátjuk...

Timidorka: Ismét fantasztikus kép!!!! Dorka csodaszép! azt hogy csinálod, hogy csak a türcsi színes???????????
Lehet, h kicsi lányod kosaras lesz ;)

T-pk, Csunyeszka: boldog szülinapot! :)

vicger

Atya ég egy kicsit sétálok,meg főzök és annyit írtok,no mindegy most csak egy gyors kosza ötlet!!!!

Bex,nem lehet hogy max 5 óra után ébreszteni kéne Tomikát,hogy egyen,mert arra gondolok,hogy mikor baromi sokára jutok kajához,és hortelen telezabálom magam biza nekem is fáj a pocim,és ilyen befigyel a rennie,na most ő nem eszik 7.5 és most 9 órát utána szerintem még akár a 140 ml is sok lehet.....szóval ha tényleg nincs baja ,akkor próbáld meg ezt,de mivel nem olvastam végig a hsz-t,lehet kaptál már ennél jobb tanácsot is ,akkor ezt már ne vedd figyelembe...

puszi,mert odaég a kaja :lol:

sutimano76

Bex: :shock: :shock: :shock: nem semmi milyen programjaitok voltak. :( Remélem, h tévedsz, de ha úgy érzed, h vmi nem stimmel, h gond van, akkor ne hagyd magad, járj a végére!!!!!!!!

Babcika, nekünk is ismétlik a prevenart!

ma sétáltunk vagy 7 km-t 8) Luca kendőben rajtam, Ati sport kocsiban Atesz tolta. hát tutira összementem vagy 10 centit...a végén erősen foglalkoztatott a kérdés, h ki visz fel a 3.ra :oops: :lol:

vicger

Komolyan, ismétlik Kriszti, akkor énnek utánakérdezek ám !!! :shock:

Kép
babcika

Erika , mi a 3 hóssal kapjuk a prevanart.

Rita,küldök megosztást a gmailen,és akkor onnan letöltheted a képeket,ok.
cipőcske feladva,elsőbbségivel,sztem holnap ott lesz!!!

Viki,részvétem,mibe ilyen fiatalon,ha publikus???

Kriszti,7 km????emellett minek fogyókúra?????
Ha nem jöttök 26-án,én én én .......lemegyek értetek!!!!! :lol: :lol: :lol: Tessék úgy csináni,hogy hogy jöttök!!!!!!!!
és ez vonatkozik minden vidékire,na most azeccer!!!!légyszi!!!!

sutimano76

Madarék most mennek fél 4-re könnycsatornát mosatni Veronikának,drukkoljunk nekik,hogy ne fájjon és Madar is bírja!!!!!!!!!!A többit majd ő el mondja.....erre se kaptam felhatalmazást,remélem nem baj hogy elmondtam,de kell a sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.11.19 14:47-kor.

sutimano76

Kriszti, húúú micsoda játszóház van nálatok. :lol: Luca bébi is szép súlyban lehet. Akkor szerencséd van, ha ehetsz bármit... én ezt nem mondhatom el sajna, még gombát se nagyon ehetek...

Erika mivel eteted Lottit? :lol:

Timi, köszi a hallásvizsgálatos infót. Dokim is mondta, hogy lehet oda is menni, sőőőt, érdemesebb is.
Szépszemű Dorkának hogy van a szemecskéje?

Berni megint bandázott! :lol: Nagy bulis csaj lesz az már tuti. :)

Andi, valld be Barni már volt fodrásznál! Mert ilyen sérót! :lol: Hihetetlen egy fazon ez a srác! :) És jól áll neki a borostyán lánc.
Hurrá, végre aludtatok az éjjel!

Lina, borostyán lánc... nekünk nem volt, nem is lesz. PEdig naon tecc, csak apika ellenzi.. mondván megfullad... ami egy hülyeség, mert szemenként van kötözve, szóval... no komment. Hogy használ-e fogzáskor? Nekem van olyan barátnőm, akik esküszik rá, hogy tuti emiatt vészelték át könnyen, de van olyan is akinek semmi nem használt... Mi minden nélkül lettünk túl viszonylag könnyen a fogzási időszakon. Na, most aztán sokat segítettem. :lol:
Oltáson mi volt?
Bébiörzőtök nincs? Akkor nem kellene a nyitott ajtó...

Mabe, jók a képek... apika :( Biztos rossz lesz neki is egyedül egy ismeretlen helyen. :(

Süti, jó ez a válogatás! :)

Flora, te képeid is nagyon jók. végre friss Lotti képet is láthattunk végre. :)

Csunyeszkának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

Móni, csirkemájpástétom, nyami összefutott a nyál a számban. Tuti kipróbálom a napokban. Köszi a receptet.
Hölgyválasz, irigy hogy milyen jól táncolnak benne. Alapból is nagy Dirty Dancing rajongó vagyok. Imádom a zenéjét... még a második részének is.

Babcika, édes kicsi menyem de gyönyörűűű!!! Az a hajpánt! :lol: És micsoda kis picuri szája van. Olyan szép formás. Puszi neki.
Szélben a babakocsi kupoláival szoktam variálni, hogy ne fújjon be neki. De ez most meleg szél, nem fog megfázni.. Nálunk most nincs szél, nagyon szép meleg idő van.

Pöttyös
jönnek már Regő fogai? :shock: Jó korán megkezdi a kiskrapek. Nálunk nem vált be a chamomilla fogzásnál..

Bex, jó hogy újra vagy, na de nem valami jó hírekkel jöttél. :(

Kép Kép
manósziget

Ajaj, hát az fájni fog szerintem, de remélem hamar elfelejti a pici Veronika ++++++++++++++++++ :cry:

Kép
babcika

Óóóó, szegény Veronika... nem is tudtam, hogy kell neki. :( Mennek a drukkok hogy ne fájjon neki. +++++++++++++++++++++++++

Kép Kép
manósziget

Nővérem dentinoxot használt a fogzásra,én is azt fogok!!

sutimano76

Na kellett nekem olvasni,most úgy megfőtt a krumplifőzelék,hogy tiszta pépes,csak nyelni,kell,sebaj én így is szeretem :lol:

sutimano76

Hát Manó, enyém jányom, még jó,hogy cép :oops: , de inkább a pofikája nagy, nem a szája kicsi :D, és könyönjük a dícséretet, remélem Ákosnak is tecc, bár általában anyós dönt, nálad meg már bevágódtunk
:D

Nagymamám szülinapján, röhögtünk is szegénykémen, mert olyan kis bulldog fejet is tud vágni, hogy a poffancsa lejebb csünkgizik valahogy. :lol:

Kép
babcika

Sziasztok Istennők!

Délelőtt óóóóóóóóriásit sétáltunk, itt volt egy barátnőm, olyan jó volt, anyira jól esett, Lilla most dőlt ki Lotti pedig itt gagyarászik a pihiszékben mellettem :)

Mindenkinek köszi a Lilla-dicséreteket és a simiket, amit nekem küldtetek ...

T-pk, Csunyi: boldog szülit !!!!!!!!!!!! :)

Prevenar: mi is a 2 hóssal kapjuk, jövő hét elején

Dorka: csúúúúúúúcsszupi a fotó, nagyon tetsz! :)

Tara: marcimosoly :):):)

Kriszti: ... pihent vagyok kicsit ... elgondolkoztam egy ideig, hogy miért is örülünk a "háj"-nak ??? ... végül leesett, hogy ez nem AZ a háááááááááááj ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kedvenc filmjeim: Closer, Love Actually (Lillával vajúdás közben is néztem, és minden karácsonyor megnézzük) ésa Cool-túra (ezen akár hánszor nézem, mindig halálra röhögöm magam :)))))) ...

aztáááán: a Napfény íze, és a Baz Luhrmann féle Rómeo és Júlia (amiben Leo Dicaprió a Rómeó :) ... szintén ettől a rendezőtől a Moulen Rouge (ebben Nicole Kidman és Ewan Mc Gregor főszereplők) .... jaaaa, és Interjú a vámpirral, és most rákattantam a Twighlight-sagara :):):):) ... és van még egy csomó kedvencem, de hirtelen ezek jutottak eszembe ... na még egy: a Skorpió megeszi az Ikreket vacsorára ... szenzációs :) ... a Serendipity-t én is láttam, nekem is tetszett :) ....

Andi: remélem, kamillagolyó segít ... !!!!!!!!!!

Bex: nagyon figyeld kicsi manót, és találjatok egy jó gyerekorvost, akiben bízni tudsz ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babcika,mostmég pufóknak tűnik,de 1-2 évesen már megnyúlik és csodaszép kislány lesz belőle,

sutimano76

Én nem értem ezt a könnycsatorna átmosásos dolgot, nekünk is volt probléma Janó szemével, mert állandóan könnyezett az egyik, nekünk azt mondták, vagy könnycsatorna elzáródás, vagy a befelé forduló szempilla az oka, de azt is mondták várjuk meg a 6 hónapot, meg masszírozni kellett a csatornát, és végül semmire nem lett szükség.

Mondjuk engem is beijesztette, az átmosatással is, meg azzal,hogy ha az alsó szempillái nem fordulnak ki akkor ki kell húzgálni őket, de szerencsére nem kellett, cserébe viszont a fiam nem tud 8) lenni, mert nem kapunk rá olyan napszemüveget, aminek a lejcséjéhez ne érne hozzá a pillája :D

Kép
babcika

Naa,most is csodaszép,...jaj hogy is írjam.........remélem érted!!!!!

sutimano76

Hát Veronika is könnyezett,na reméljük,ha nem muszáj nem mossák át neki!!!

sutimano76

Süti írtam pü-t.... :wink:

Rita... mindjárt rakok... :wink:
vikiviktor

Babcika,Janót említve,most jut eszembe..KÉREK RÓLA FRISS KÉPET!!!!!!!!!!

sutimano76

Ok: Kép

Kép
babcika

Rita... ezek a legújabbak kismenyedről... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vikiviktor

Megjöttünk az oltásról,mi is együtt kaptuk a 2 hóst a Prevenarral.Szegénykém nagyon sírt.Apika fogta le én meg oda se mertem nézni.Lehet,hogy ciki,de én elsírtam magam,annyira sajnáltam szegényt.Ahogy kész volt,rögtön felkaptam és nyugtatgattam.A hazafelé úton bealudt,de itthon megint felkelt.Aztán nemrég evett,cicin bealudt,de ahogy letettem felkelt.Mindjárt megyek is és megszeretgetem.

Tengdi:a Szerelmünk lapjai most megy az rtlen.

Manó:de van bébiőrünk,de elég zajos a kisszoba ajtaja és azért van mindig nyitva.

Na most ennyi,még nem tudom később jövök e.
Vendég

[quote="sutimano76"]N írta:sutimano76aa,most is csodaszép,...jaj hogy is írjam.........remélem érted!!!!!

Értem Süti,hogyne érteném, egyébként mi poénkodunk a gyerekeinken általában, a kis buldi arcon is.

Pl. Én- Kis bulldog-arc.

Apuka- Hát ha kis bulldog marad, majd legfeljebb szépen öltöztetjük.

Én- Ja, olyan kis cuki kutyarucikba :D

A család meg csak röhög rajtunk :D

Kép
babcika

Viki!!

Nagyon szép Dóra baba!!

Lina!!

Nem ciki ha sírtál, én éppen nem sírtam, ( első gyereknél igen) de nagyon sajnáltam!!! :cry:

Kép
babcika

[quote]T írta:engdi:a Szerelmünk lapjai most megy az rtlen.

pont egy nagy sexjelenetre kapcsoltam oda,ezt nem kéne,hogy Kép legyen!!!!

sutimano76

Hát majd megbünteti őket az ORTT!!!

Kép
babcika

Babcika,Janó milyen nagy fiú lett és nagyon helyes kissrác,ha már Blanka meg Ákos,akkor hogy ne kelljen messzire menni,Míra és Janó?????

Viki,csuda édespofi Dóri !!!!A mikulássapek meg egyenes haláli!!!!hol vetettek ilyen kicsit,mert én a tescoba csak nagyot találtam???

A 3. tányér krumplifőzeléket eszem,mi van velem terhes vagyok :shock: :shock: na az tuti nem :lol:

sutimano76

olyan hajat szeretnék mint a filmbe(rtl) a fiatal csajnak!!!

sutimano76

Ajjé Süti, erre nem is gondoltam :D Hát ha Manó és Mira benne van???

Kép
babcika

ja ,de mivel nem lesz,így holnap levágatom!!! :wink:

sutimano76

[quote="babcika"]A írta:babcikajjé Süti, erre nem is gondoltam :D Hát ha Manó és Mira benne van???
:wink: :wink: :wink: na ügyi,milyen kis kerítő boszi vagyok??? :lol:

Gyerekekről így beszéltek????????na majd lesz kap ha felnőnek és ezt elolvassák!!!

sutimano76

mostanra már tönkre ment a haja(bizti több órával később vették fel ezt a jelentet

sutimano76

Andi, fogzást a borostyánlánc miatt kérdeztem, vagy az nem arra van?

Bex, szia! Ezt én se értem... ha nem beteg, és az normál anyatejes széklet, akkor miért száradna ki? Szerintem a dokinak csak elavult nézetei vannak, azt hiszi, kell az anyatej mellé innivaló.

Prevenar, most zavarban vagyok, nekünk azt mondták, négyhónaposan van 2. kör... na majd megkérdezem. Olyat is ismerek, aki 2 és 6 hósan kapta.

Astrid, ja, korábban metszőfogat írtam? na ezt észre se vettem :)

Madaréknak drukk!

Na ennyire futotta most, megyünk be a városba!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Süti mire megnéztem a haját már szétment, mert én a Viasat3-on néztem Jessica Flecher-t :oops: Akkor a baromság, de elmegy egynek :D Most Monk-ot fogom

Kép
babcika

Nem értem, az öreg nő beteg és nem mindig emlékszik ???

Kép
babcika

jajjj madar madar........ mééé nem mondtad....

minket is ezzel riogattak aztán egy pécsi szemorvos adott egy cseppet és 3 nap alatt totál rendbejött... irgumburgum.....az az előti cseppek nekünk sem használtak....

mano - dorki szeme most okés bpi dokinéni tanácsára kap homeos bogyeszt a pécsi dokinéni meg aszonta kinövi..... de azóta nem is dagadt be olyan csúnyán.....

most viszont itt szuszog a kezemben mert a tegnapi oltásoktol felment a láza meg a rota cseppektől lett egy kis hasmenése..... - remélem holnapra rendbejön....

manduca - őszinte leszek..:))) nem sokat használjuk... dorki nagyon jól elvan már a kiságyban..hameg ölbebaby akkor a nyakimban szeret lenni azt meg odáig nem tudom..ahhoz még kicsi...
viszont párszor volt benne és szerette és nekem is nagyon kényelmes volt.... szerintem nagyon sokat fogjuk használni:))) és olllan szép:)))
csak most nem akarom kiszoktatni a kiságyból ha már így megszerette...
előbb kelett volna megvenni - báááár úgy lehet most nem maradna meg az ágyában....

KépKép
dorkamartini

[quote="babcika"]A írta:babcikajjé Süti, erre nem is gondoltam :D Hát ha Manó és Mira benne van???

Én már gondoltam rá, csak mindig elfelejtettem írni. Még korban is ideálisak egymáshoz. ;) Csak lennétek közelebb. :(

Kép Kép
manósziget

Hát Mano!

A szerelem nem ismer határokat!!!

Majd közeledünk egymáshoz :D

Kép
babcika

Máté kinek a párja?????Rita,mert ti meg összehozhatnátok Brumiékkal....Máté-Lotti,Andris-Lilla.......na jó abbahagytam :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Remélem este hagy a kiscsaj Fábryt nézni,nagyon kíváncsi vagyok a rádiósokra!!!

sutimano76

Máté Dórival van párban....

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?