Kriszti, húúú micsoda játszóház van nálatok.

Luca bébi is szép súlyban lehet. Akkor szerencséd van, ha ehetsz bármit... én ezt nem mondhatom el sajna, még gombát se nagyon ehetek...
Erika mivel eteted Lottit?
Timi, köszi a hallásvizsgálatos infót. Dokim is mondta, hogy lehet oda is menni, sőőőt, érdemesebb is.
Szépszemű Dorkának hogy van a szemecskéje?
Berni megint bandázott!

Nagy bulis csaj lesz az már tuti.
Andi, valld be Barni már volt fodrásznál! Mert ilyen sérót!

Hihetetlen egy fazon ez a srác!

És jól áll neki a borostyán lánc.
Hurrá, végre aludtatok az éjjel!
Lina, borostyán lánc... nekünk nem volt, nem is lesz. PEdig naon tecc, csak apika ellenzi.. mondván megfullad... ami egy hülyeség, mert szemenként van kötözve, szóval... no komment. Hogy használ-e fogzáskor? Nekem van olyan barátnőm, akik esküszik rá, hogy tuti emiatt vészelték át könnyen, de van olyan is akinek semmi nem használt... Mi minden nélkül lettünk túl viszonylag könnyen a fogzási időszakon. Na, most aztán sokat segítettem.
Oltáson mi volt?
Bébiörzőtök nincs? Akkor nem kellene a nyitott ajtó...
Mabe, jók a képek... apika

Biztos rossz lesz neki is egyedül egy ismeretlen helyen.
Süti, jó ez a válogatás!
Flora, te képeid is nagyon jók. végre friss Lotti képet is láthattunk végre.
Csunyeszkának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!
Móni, csirkemájpástétom, nyami összefutott a nyál a számban. Tuti kipróbálom a napokban. Köszi a receptet.
Hölgyválasz, irigy hogy milyen jól táncolnak benne. Alapból is nagy Dirty Dancing rajongó vagyok. Imádom a zenéjét... még a második részének is.
Babcika, édes kicsi menyem de gyönyörűűű!!! Az a hajpánt!

És micsoda kis picuri szája van. Olyan szép formás. Puszi neki.
Szélben a babakocsi kupoláival szoktam variálni, hogy ne fújjon be neki. De ez most meleg szél, nem fog megfázni.. Nálunk most nincs szél, nagyon szép meleg idő van.
Pöttyös jönnek már Regő fogai?

Jó korán megkezdi a kiskrapek. Nálunk nem vált be a chamomilla fogzásnál..
Bex, jó hogy újra vagy, na de nem valami jó hírekkel jöttél.