A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

na most átnézegettem a képeket MINDEN baba nagyon tetszik!
de pár megjegyzést hozzáfűznék:
a legszembetűnőbb külömbséget miáéknál látom
blue:dávid ugyan úgy "használja"a rongyot...egy az egyben.
hékásnak a második képe simán plakátra illő..még a férjem is azt mondta(ő aki dávidon kivül még kisbabát meg nem nézrtt)
melikéjé az ügyeletes jócsávó..
istván és mercike arcra változtak sokat...természetesen még szebbek lettek!!!
kristóf(stella)mindkét képen szép de mintha 2 külömböző gyerek lenne...ugye nem hagytam ki senkit??
Vendég

jaj kitti kimaradt!!!pedig róla az jutott eszembe,hogy olyasmi mint szindi volt...természetesen ezért különösen tetszik :wink:
Vendég

na ha már ilyen jól eltársalogtam magammal akkor húzok aludni
Vendég

[quote="lia0415"]j írta:lia0415aj kitti kimaradt!!!pedig róla az jutott eszembe,hogy olyasmi mint szindi volt...természetesen ezért különösen tetszik :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm Bari!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari: nagyon jól leírtad a babákat.

Nekem is nagyon tetszik mindenki. Nem csináljuk meg a képeket, úgy mint Gigi csinálta? Sajna én nem tudom hogy kell. Lehetne egy újszülöttkori képet feltenni és egy 3 hónaposat, utána 6 hónaposat. Mit szóltok hozzá? Valaki meg tudná csinálni?

Sőt lehetne egy olyan táblázat, hogy mennyi súllyal született és mekkora centivel, és 3 ill. 6 hónaposan mekkorák? Ennek az összegyűjtését szívesen elvállalom.

Ötlet? Persze csak akkor, ha egyetértetek velem.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!
jó ötlet én kiváncsi lennék egy ilyen táblázatra,szerintem csináljunk
Vendég

Jó reggelt!

Én már gondolkoztam, hogy nekiállok, de az a bajom, ha félbe kell hagynom valamit, az a halálom. Márpedig, az tuti hogy nem negyedórás művelet lenne :? Szóval csakis drukkolni tudok annak, aki bevállalja :P
És természetesen gyönyörűek a babák :wink: Azt hiszem a nyári kismamáknál van az, hogy Ők még mellékelték a szüléstörténetüket is :wink: Utána pedig ott a kép az alján :wink:
bluebox

igen asszem erre 1 ember lenne aki válalkozik... :? :?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:42-kor.
hékás

Sziasztok!
Támogatni tudom az ötletet! De sajna én sem tudom vállalni az elkészítését :(
Kisfiamat úgy megkavarta tegnap a nemalvás, hogy hajnalban 5-fél7-ig dajkáltam, most meg még alszik.

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:43-kor.
hékás

Hékás, muti mit vásároltál!

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:43-kor.
hékás

Jó reggelt!
bszilvi25

xxx
hékás

xxx
hékás

Kép

Kata&Milán

oszman777

Blu!!!
Tegnap ugy felhivtalak volna a tescobol.
:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

hékás távol álljon tőlem,hogy apa fényképezéstudományát lehúzzam ....de ez nem rajta mulott!!a modell volt jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ha nekem lenne egy ilyen kis babaszoknyám tuti nem bírnám ki,hogy ne adjam rá dávidra egy fénykép erejéig(kata ne nézz ide) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hékás! Tök jó cuccok! Nagyon vagányak! A szoknyát látva, egyből Barira gondoltam, ő biztos ráadná Dávidra kipróbálásra :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Brigi: tényleg nagyon jó kis rucikat vettél!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:44-kor.
hékás

Na bari!!!!!!
most meglepődsz.
Én nagyon kislányt szerettem volna,és mikor megtudtam h.fiam lesz. Mondtam a páromnak én akkor is beöltöztetem majd kislánynak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azota is mondja,meg ne merjem tenni. :D :lol: :D :lol: :lol: :lol:

egyszer ugyis meg teszem,egy foto erejéig.

Kata&Milán

oszman777

Ma kipróbálom a BKV-t babakocsival! Alacsonypadlós buszt persze.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ajaj andóca,
lehet elöször és utoljára mész,főlleg PESTEN???? áh nem tudom.
én nem mernék,sok buzi van.

Kata&Milán

oszman777

blu! Ha leszel ird már meg hogy biztos hogy egész tojás kell a kakos csigába???????

Csak azért mert a neten mindenütt azt olvasom hogy csak a sárgája.

Kakoscsigások :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha-ho.
Valaki megcsinálta már???
Hékás?
én is kenyér sütöbe akarom csinálni.

Kata&Milán

oszman777

ja bocsi!!!!
mia irta. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:44-kor.
hékás

én rá sem merek állni a mérlegre!!!!! :oops: :oops:
Annyit kell ennem, hogy legyen rendesen tejem, hogy csak na.. :cry: :cry:
bszilvi25

Szia Kata!!!

Igen egész tojás kell a tésztájába :P Miért akartál felhívni tegnap a tescoból????
bluebox

Azért enm voltam délelőtt, mert elmentem az Euro Parkba a gyógyszertárba, mert ott fogadják el az Adoszt-os patikakártyámat. Megvettem a második Rota elleni oltóanyagot, meg közben beteg lett a nagyfiam, ezért neki vásároltam még, meg vettem 3 doboz HUMANA HA START-ot és levettek a kártyáról 30000 Ft-ot :wink: Tiszta anyagi csőd :cry: :cry: :cry: Aztán bementem a DM-be kiváltottam a bababónuszos kuponfüzetet és belelendűltem a vásárlásba :wink: Otthagytam 8 rugót :roll: :roll: Soha többé nem megyek vásárolni :cry: :cry:
bluebox

blu!!! mik vannak a bababonuszos kupon füzetbe???
Olvass már vissza irtam neked.

Kata&Milán

oszman777

jol van irtál,látom.
Azért akartalak felhivni,mert elindultam a tescoba bevásároln,és többek közt meg akartam venni a hozzávalokat a kakaos csigához,csak nem irtam fel. :lol: :lol: :lol: :lol:

de haza jöttem,elolvastam és minden van hozzá. Csak el kéne kezdeni, :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll:
kenyérsütőbe.

Kata&Milán

oszman777

Na és mit főzzek ma????? Ti mit főztök??
bluebox

milyen az a abosztos kártya???????

Kata&Milán

oszman777

kérdés!!!!!

van valaki aki Libero 3-as pelust használ?????????????

én most akarok átállni a 2-ről a 3-ra! Kiváncsi lennék, van-e vélemény.
bszilvi25

Párom főzött tegnap,
Fini savanyu krumpli levest,és sült kolbászt,fini sajtos stanglival,és grill mustárral. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

passz Szilvi. Huggiesba utazunk szerintem sokkal jobb. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

xxxx
hékás

Kata: ADOSZT nem aboszt :lol: sebaj, mind1. Az Apeh dolgozók kapják, mint egészségkártya :lol:

Kuponfüzet:soroljak fel mindent???? Legalább 20-25 termék van benne 100 - 500 Ft-al kevesebbért :P Nemcsak babacuccok vannak benne :P Ha gondolod, én kitöltöm az ajánló szelvényt, elküldöm Neked, Te leadod a DM-ben, csak kell hozzá a baba születési anyakönyvi kivonata (csak be kell mutatni) és megkapod Te is ezt a füzetet, + kapsz még1 kupon füzetet, ami nem csak babacucc, hanem pl: én ma kiváltottam az olvasószemüvegre járó kedvezményt. Szóval ilyenek vannak benne. Ha kéred az ajánlószelvényt, akkor szólj és elküldöm :P A LIBERÓ-ra pl. 500 Ft kedvezmény van :P
bluebox

Szilvi: ÉN HASZNÁLOK LIBERÓ 3-AT ÉS NEM TUDOM SZAVAKBA ÖNTENI, HOGY MENNYIRE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :P
bluebox

A kaják amiket írtatok, mind tetszik, csak a páromnak nem igazán :cry: Annyira nehéz neki főzni :cry: Lényegében húst-hússal enne. Na de az egy kicsit drága :cry: Bár mindennap valamilyen húsos kaja van, de akkoris tanácstalan vagyok most :cry:
bluebox

A baj csak az, hogy én már nem emlékszem a Liberó 2-re :cry: Szerintem nem is volt, mert Pampers-t használtunk, mert kaptunk egy valaggal :wink: Hála, elfogyott :wink: Bocsi Hékás, tudom Te Pampers párti vagy. Nekünk nem az jött be. :wink: És ez így jó. Képzeld, ha mindenkinek a Pampers jönne be, a végén hiánycikk lenne a boltban :wink:
bluebox

Egyébként én napközben Berni pelust használok és AXO popsitörlőt :P Csak megrendelem a neten és ingyen házhoz szállítják :wink:
bluebox

blu muti azt a pelust. :lol: :lol: :lol:
mennyi????

Kata&Milán

oszman777

Kata: ha meghozza a fószer, akkor meg tudom mutatni, mert pillanatnyilag egy árva darab sincs :cry: 50 db és 2100 Ft. Egyébként. De nézz bele a www.pelenkadiszkont.hu oldalra, ott látod a termékeket, de kicsomagolva nem igazán. Én már egy párat kipróbáltam, szóval tudom milyenek nagyjából :P
bluebox

Sziasztok!

Szépek a babák!!! Tényleg mennyit fejlődtek, nőttek ez alatt a 3 hónap alatt :shock: Majd teszek én is, csak mire sikerül végig olvasnom egy oldalt, termeltek egy újabbat. Persze ez nem baj :)

Szenvedünk, apadt a tejcsi, szaporítás ezerrel, nehogy elmenjen. 2 nap tömény üvöltés volt a kevés tejcsi miatt. Persze üvegből meg nem kellett Bencének a nagy nehezen lefejt és összegyűjtött kevéske, a fagyi tejjel ugyanez... Kezdünk helyre rázódni, de még mindig fejek és szopizunk ezerrel. Közben meg folytatjuk a délutáni nem alvásokat, így természetesen minden du nyűgös a gyerek...

Mit is akartam még??

Ja, igen. Megkaptuk első oltásunkat kedden. Egész jól viselte, 1 perc sírás volt, aztán megnyugodott... Gyerek 6960gr és 64cm (4200vel és 56cm-vel született).
Voltam házidokkernél, most éppen a fogyásom, étvágytalanságom okát keressük, így ma reggel mentem vérszívásra.

Gyerkőc ismét nyűg, rohanok.

Andóca: Sok szerencsét a BKV-záshoz!!!

Pussz

Kép

Kép
bettica

Márti: köszi!
Te mennyiért veszed ?
FONTOS TUDNOM!!!!!!!! 68 vagy hány darabos ugye???

képzeljétek fél 11 óta alszik! :shock: :shock:
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?