A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Gurgi(ka) :wink:
ahogy olykor a jányom nyomatja, há semmi becézgetés: eccerűen az mán PÚ. -ki vagy -kika nélkül :lol:

Kép
kissmanó

amúgy jut eszembe - utánanézek, érdeklődök, tuti van homeós megoldás is az oltás utáni állapotra.
nyűg van ezerrel, léptem

Kép
kissmanó

Rita! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
később is jó emlék lenne. ilyen formás cickónk nem lesz többet vsz.!
Vendég

na ja, nemtom az enyém mennyire formás de, hogy óriási az biztos :lol:
torolve_20131003125716

Henchy: nem is baj, hogy lebeszélted magad arról a hintáról mivel az játékbabáknak való :lol:

Nagyon jók a kakis képek :lol: Mi ezt egyenlőre megusztuk.

Nadine: én is drukkolok nagyon, hogy megoldódjon ez a kakigond. Szegény pici Petrácska :cry:

Samu is hajnalban szenved a legjobban :cry: De ő nem csak nyög hanem néha fájdalmasan felsír :cry: És ő napközben is szokott nyögni, és teljesen mindegy, hogy iszom-e a laktoherbet vagy sem :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

2hós oltást combiba adják! Én sem adnék láz nélkül panadolt. Sőt panadolt egyáltalán nem adnék még egy 2hós babának :oops: Mi is a germicid-c kúpot használjuk!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szia Mamik!
Ezek a szaros hátsók, csajok...Nem pite, nekem még ilyenhez megközelítően sem volt szerencsém :lol: Monnyuk én ma a köntösömre kaptam egy köhintésnyit..
Nadine
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
Gurgi
Én nem iszok abszolút semmit, csak az urticat eszem, de nekünk is nyögve megy a hajnal! Sőt pár napja szinte sikít, de pár pillanat függőlegesen, vagy lábikó torna és utána jobb!
Az oltás után, ha nincs láz nem kell kúp semmiképpen!!

KépKép

KépKép
szivvi

Kép
kissmanó

http://www.natursziget.com

van homeopátiás szerkeresője is

oltásra a könyveimben semmi okosat nem leltem, ami a fenti oldalon van, engem nem elégít ki.
de még megkérdem az Adriám keresztanyáját is, hátha...

Kép
kissmanó

Tehát vszínű nem az édeskömény és tsaitól függ a hajnali pukizás.

Szivvi!
Az utrica mennyire jó?
Én vettem már 1 hónapja de eddig csak 1-1 nap szedtem be belőle.

Csajok!
Ti egy evésnél 2 ciciből adtok a babáknak??
torolve_20131003125716

én legritkább esetben adok 2 cicit.
Vendég

Kaki
Hát nálunk nem ritka ez a mennyiség :D 2 naponta tutkó van szaros ruha :D de jobb kint, mint bent

Hízás
Nálunk is volt 330/hét, ma mérjük, kíváncsi vagyok :D

Szopi-cici
Általában hajnalban reggel és délelőtt 1 ciciből jóllakik, du. már leszívja mindkettőt

Kép
Kép
emma1976

Manóó!

Köszi az infot.

Viszont ezt nem értem: Loewenich professzor azt is megjegyzi azonban, hogy a harmadik hónap tájékán fellépő hascsikarás magától meg szokott szűnni, amikor a baba kiegészítő táplálékot is kap..

Harmadik hónap tájékán eszem-ágában nincsen semmilyen kiegészítő táplálékot adni. Majd a hatodik hónapban, karácsony környékén. Én előbb nem szeretnék csak kizárólag anyatejet.
torolve_20131003125716

Ühüm értem..
Hát én mostanában van úgy, hogy 1 ciciből adok, attól függ kér-e még tejcit..de van soxor, hogy kettőből..éjszaka egyből kap..és reggel is..délután már kettőből..
Ma este is kettőből evett 100-at, slusszpassz. Azt vettem észre, hogy amíg dől a tej addig megy a szopi rendesen..aztán gyengébben szopja és soxor megy az elengedi-bekapja műsor..nemtom miért van ez?? :roll:
torolve_20131003125716

Gurgi
Gondoltam rád az elmúlt napokban, mert Zalán most kapott rá a komfortozásra!!! Ha 5 perce csak komfortozik és elveszem a cicit, hiszti, vissza kell tenni, utána elég még 2-3 perc komfortozás és OK. Őrület....
Én sem tudom mennyit eszik, direkt nem mérem (azóta sokkal nyugisabb vagyok). Tényleg csak az számít, mit látok rajta, ha tök elégedett egy után, akkor nem teszem a másikra, de ha látom, hogy éhes, akkor hajrá másik

Kép
Kép
emma1976

Helloka!
Na elég nehéz napunk volt. Sokat kellett ölben legyen, minden rossz volt... Lehet, hogy ez a front is... Most is 5 percenként ébred..

Akkor én is kipróbálom 2 napig tejserkentöö tea nélkül, hátha jobb lesz a pocakjának, csak nehogy kevesebb legyen a tejcsi. :?
Mi még mindig kakigonddal küzdünk. Ùgy szeretnék én is olyan kakis hátsót látni legalább naponta egyszer...
Nagyon édesek a babók! :P

Csajok! Azt szeretném kérdezni, hogy van még valaki úgy, hogy az esti szopinál (leginkább este) nem kell neki az a tej, ami késööbb jön. Ha erööltetem visszahánnya. Olyankor meg szokta kapni, amit éjjel és napközben fejek. Utánna meg lefejem, amit nem ivott meg és még elég sok marad. Aztán azt is keverem az éjszakaival és úgy már megissza.
Arra gondoltam, hogy az már túl zsíros tej neki, és azért nem issza meg vagy hánnya vissza.

Egon is két cicit kér du, de néha már de is.
molkata

Ja! Gurgi! Köszike!

Emi! Èn sem tudom, miért is menne tönkre a sógyurma késöbb...mi be is kereteztük és ha megszárad üveget is teszünk rá. Szal, nem értem.
molkata

Gurgi! hát nagyvonalakban függ attól is, hogy aznap mennyire voltam nyugodt, mennyi folyadékot ottam. Bár most vagy 3-4 napja azért egy szopi egy ciciből zajlik. Ha már délben rájövök, hogy mintha levesebb, akkor nyomul a folyadék (írtó kicsi egyébként a folyadékszükségletem normál müdon, ezért is szoktam megfeledkezni, de olyankor jön az alkeszmentes sör, s az használ), vagy ha kell, akkor egy bigyó Sedatif PC homeós.
Amúgy Urtica felejtve nálam, én még nyomatom a More Milket.
S továbbra sem mérem a csajt, hogy mennyit eszik. Látom rajta, hogy most épp elég, vagy még kéne. Komfortozás ma kicsit visszaköszönt, kaki után azért még voly pocófájás, asszem a tegnapi kínai kaját nem díjazta.
Ja, s néha elgondolom, hogy meg kéne nézni egy bezaba után mennyi marad a ciciben, de sosem viszem tettlegességig az elgondolást.

Kép
kissmanó

Sziasztok!Reggel óta most értem ide ma egy kicsit nyüzsi napunk volt.A lényeg voltunk dokinál minden ok Beni 5510gr 57cm a doki meg dicsérte.Volt csípö vizsgálat is azzal is minden rendben.Amire oda kell figyelni,hogy napközben a bal oldalán aludjon mert van egy minimális fej elformálódás.:-(Beni az egész vizsgálatot csendben meg csinálta.Olyan büszke vagyok rá,ja de azért a doki bácsit egy kicsit le pisiltük.:-)Holnap meg megyünk a masszásra már nagyon várom.Na meg próbálok vissza olvasni,hogy képben legyek.Mindenkinek egy kellemes estét kívánok.Nálunk Beni éppen alvással próbálkozik de egyenlőre csak "beszélget".

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ja, a sógyurmára nem is válaszoltam érdemben. Mert nem tudok mit mondani. Pár évig tudom, hogy eláll, 50 évre még nem próbáltam. :wink: Talán a lisztet kizabálják az arra szakosodott bogárkák?
Ki is lehet sütni! Vagy lakkozni. Egyiket sem próbáltam még.
Lehet, h beijedek, és megcsinálom oda-vissza gipszből is. (mármint a só-liszt lenyomatról egy gipsz negatívot, aztán abból gipsz pozitívot). Úgy tudom, olajjal bekenve nem tapadnak össze.
Jól elgondolkoztatott az ismerősötök! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát sógyurmát én sem hallottam még tönkremenni. Bár csinálni szeretnék, de eddig még nem tettem meg.
Ja, s tavalyelőtt szülinapomra kaptam egy A3-as méretű kreáémányt, Adrikám két kis keze lenyomata volt rajta (egyik kéz zöld, másik kék vízfestékbe nyomva), s a kezecske lenyomatok egy piros anyagdarabkákból ragasztott szívkeretven voltak benne. S ráírva, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT ANYA!
Hát a csajszi aki vigyázott rá, egy tünemény volt, írtó sokat köszönhetek én is meg a jány is neki. Mindig csupa szeretetteé gondolok rá. Gyermeke majd írtó szerencsés lesz, hogy ő lehet az anyukája. Tavaly ment férjhez, s elkerült Kaposvárra.

Kép
kissmanó

Ja, kisütött kis kézlenyomata van Adrikámnak, szintén az említett csaj csinálta. Mondom én, hogy jó fej vót, ilyen kéne majd Grétunak is ovi előtt. Mett itt magyar bölcsi nincs, románba meg NEM adom.

Kép
kissmanó

na ja, a 3 hó k9rnyéki mellétápláláson kívül szerintem hasznos olvasmány.
Mi arra gyúrunk, hogy szilveszterig kihúzzuk kizárólag anyatejcsivel. Aztán kiderül milyen sikerrel.

Kép
kissmanó

Kata - azt próbáltad-e, hogy miután nem kéri a cicit este, hagysz kis szünetet, majd felkínálod ismét? Vajon akkor is visszahányja? Nekem valahogy nem szimpi dolog ez az anyatejcsi cumisüvegvől.
Jó, tudom, jobb mintha tápi kéne pótlásnak, de..... szóval érted ugye, hogy gondolom?

Kép
kissmanó

[quote]A írta:z édeskömény (Foeniculum vulgare) fűszer-, és gyógynövény. Egyéb nevei: ánizskapor, fennel.

Íze és illata az ánizsmaghoz hasonlít. Magjait levesekbe és halételekbe főzik, a gumóját lereszelik, és a káposztasalátához adják.

Étvágyjavító, szélhajtó, görcsoldó, tejszaporító hatású

A kiemelt szó nem tetszik. Nekünk nem kell étvágyjavító.:shock: :shock: :shock:

Piciny fiam 5270g...

KépKépKépKépKép
uxi

Most nézem, pont fele olyan súlyú, mint a nővére. :wink: .
Neki viszont nem ártana egy kis étvágyjavító.

KépKépKépKépKép
uxi

[quote="uxi
Étvágyjavító,
A kiemelt szó nem tetszik. [/quote]

Na, itt mertem volna fogadni, hogy Uxi tagtársunknak lesz ezen meghatározás ellen némi kivetnivalója.
S nem is csalódtam :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

na, valami nem sikerült, de min1, értsétek jól :wink: :!:

Kép
kissmanó

Dikó! Hun vagy? Festés? Helyzetjelentés? Fényképek? :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Kép
kissmanó

Manó! Nem megy, mert torkaszakadtából üvölt, amíg nem lakik jól.... :roll:
molkata

sajnálom. s esetleg olyankor váltott cicizés?

Kép
kissmanó

Sziasztok!:)

Nah, megvót a suli első napja. Fiamnak naggyon tetszik!:D Remélem igy is marad. :lol:
Volt ma maratoni szülői is. 17:00-tól 19:25-ig tartott. :? Tömzsit vittem magammal, aki 16:25-kor szunditott el. És most tessék kapaszkodni! Azóta nem ébredt fel! :shock: :shock: :shock:
Ez nem jellemző rá! Igy az esti fürcsit kihagytuk. :oops: :oops: De nem maradt pancs nélkül mert mielőtt indultunk volna akkor fosizta hátközépig magát. Amiből füri lett.:D
Vendég

Azt is próbáltuk, de csak jobban ordít, azért gondolom, hogy a tejjel lehet valami. Elööször azt gondoltam, hogy az ízét nem szereti, de lehet más is, hogy visszahánnya.
De pl tegnap elég volt a cici. Remélem, hogy ez hamarosan visszaáll.
molkata

Kata - más tipp: próbáldmeg a fürcsi időpontját átpakolni. vagy esetleg ebédre hasonló cuccost ettél a napokban, s az köszönt vissza neki vacsira? Nem tom, csak próbálkozom. Az azért jó, hogy tegnap nem volt gond. Hátha ma sem. Csak ki kellett írjad magadból.
Na, jányom miután kínlódott a pocijával egy rakatot, bealudt a vállamon, de arccal előre (azaz arra amerre én is nézek), aztán gondoltam úgy is rövid időre szól, majd miután már rettenet sürgős indíttatásom vót, hírtelen leraktam a bébjárgányba, s immán 2 órája folyamatosan alszik. Jó vóna mán menni nekem is az ágyba.

Szücsi is rég jelentkezett.

Gurgi - Nenőkéről mit tudsz?

A két Zsanett (24, 26) is eltűnt, meg Ábibaba, meg Pillangó, Mandarka, Barbuli.
Mütyürkétől már megszoktuk, hogy ritkán jön.
De jogos volt a hiányolás, ezennel KÖRÖZTETEM Mónit.
Ja, s néha hozzászól Egcsi. Jöhetne ő is sűrűbben. Még ha időeltolódva is, hisz Mary is úgy ír.

Na jószakit mindenkinek. Pocifájásmentes napokat.

Jujj - minnyá kifekejtem Zsuzsit, oszt lesértődik utólag. Hun vagy?

Kép
kissmanó

Háj!
Enyim fiam is ma extra alvós... Délután nem tudtam lemenni a játszóra a nagyokkal, mert vártam h felébredjen és szopizzon... :shock: Kb 1 órát ébresztgettem mire felkelt. Aztán este a fürdőkádba szinte alvó állapotába tettem be, annyira kóma volt :shock: Utána alig szopott egy picit és bealudt. Cumisüvegből is próbáltam nyomni bele egy kis kaját, hogy éjjel nem keljen fel 2 óránként, de nem kérte bealudt... :shock: Úgyhogy valami van a levegőben :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi a szopi infokat mindenkinek..

Ma este Samu meztelenül 4700 gramm volt de egy órával kajcsi és egy nagy adag kaki után.

Én többet nem veszek Pamperst. Basszus ma 2szer folyt ki a pisi. A liberonál ilyen azért nem volt. Heti 1x max. Most meg naponta.
Pampers kilőve.

Emma!
Akkor ez nem is vészes komfortozás de nem nálatok volt véletlenül az a maratoni szopi amikor felhívtad Ungvári Renátát???????
Nekem úgy rémlik..mert akkor nem az volt a gond, hogy sokat komfortozik?

Hát sztem tök mindegy, hogy iszom vagy nem iszom a laktorherbet..mert már most is kicsit nyöszörög..bár ilyenkor mélyen alszik egyszer csak (elvileg)..
A Gripe Water-ben kapormagolaj van..amitől szintén dolgozik a pukimanó.
Basszus, esküszöm kipróbálom, hogy nem adok neki semmit több napig.

Manó!
Na ja, én legalább 6 hónapos koráig mindenképpen szeretném szoptatni de ha lehet akkor tovább..de addig minimum jó lenne.
Én nagyon sok folyadékot iszom, most kicsit kevesebbet, mint a nagy melegben. Akkor megittam 5-6 litert lazán, most 3 litert. (ásványvízet+narancs és őszilevet..meg ugye a laktoherbből 1 lityót, kivéve ma) + a leves mennyisége..3 dl.
A kajálásom nem a legjobb, ez van de azért eszem..vagy a vacsi vagy a reggeli szokott kimaradni..Heti 1 kg megy le.

Jó éjt!
torolve_20131003125716

na az esti fejés közben még benéztem...ezért bocsesz a gépelési hibákért, ritmusban vagyok :lol:
Gurgi: én csak egy cickóból etetwk, ha keveset evett, -ami ritka- vissza ugyanarra a cickóra..
basszuskulacs mennyit iszol!? én alig iszom-eszem... :oops:
Kata: nálunk is nyügős nap volt, alig akart szegény elaludni.. te mennyit fejtél a mellgyuszi alatt naponta? hányszor? és mennyi jött? köszi az infót előre is

Manó: volt már fosi a háta közwpéig, mert anyája nem vette észtrew h ,már kicsi a pelus. :oops:

na jó éjt, még kicsit dolgozom...

Andrea
Kép
kindernay

sziasztok!

Jövök egy kicsit panaszkodni. Kikészültem teljesen. Lányom már napok óta nem akar szopni rendesen. Kiszívja azt ami könnyen kijön azután üvölt, akkor odaadom neki a másikat abból is szív amíg könnyen jön azután üvölt tovább. Persze még mind a kettőben van de ő nem hajlandó dolgozni érte. Este is sikerült neki két ciciből 90-t szívnia majd üvöltés persze hiába rakom vissza nem szív, mág cicivel a szájában is üvöltött, majd odaadtam neki 80-t amit napközben fejtem és azzal jól lakott. DE utána lefejtem magam és 80 még volt benne, csakhát meg kellene érte dolgoznia. És mostmár minden etetésnél ez van :evil: nem tudom mit csináljak?

Emi

Kép Kép
emi_25

Manó :)
Rendes tőled, hogy hiányolsz. :) Olvasok szorgalmasan, de gondoltam nem szólok bele pofátlanul, elvégre nem vagyok hivatalos tag... :oops:
Mindenesetre, nagyon jó ötleteket adtok. Sógyurma, masszázs...
Kakis képek :lol: Mi egyenlőre megúsztuk, de a nagyobb fiam produkált hasonlót anno.8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Ma felcsillant a napocska az égen. Csak maradjon is ottan. Esőfelhők meg menjenek.....

Egcsi - akkor hivatalosan meghívlak, legyél aktív tag. Ha a hivatalos nálad azt jelenti, hogy be kell kerülni a Dorka féle táblába, akkor küldd el neki a babdorka@freemail.hu címre az adatokat (szükségeltető infók ehhez a babdorka.fw.hu oldalon, ha elfelejtetted volna).
Aztán Dorkát többiek nevében megkérem szépen, hogy ha úgy adófik, akkor jegyezzen be.
S innen tovább akkor mehet minden zökkenőmentesen.

Emi - hát passz. Nem sok ötletem van, bár egy-két alkalommal Grétu is elművelte ezt (igaz nem tudom mennyi volt még a ciciben mert én nem voltam hajlandó fejni, hisz ő nem issza meg üvegből). Mikor kezdte belelovalni magát a hisztibe, akkor szépen ölbe vettem, s megvígasztaltam, felejtse el a hiszti okát. Aztán persze a kaja keveset tartott a pocóban, ismét cici, s ha véletlen akkor is jött a hiszti (erre egyszer volt példa), akkor a fenti manőver megismétel. Elviekben még a tejtermelésnek is jót tesz, hisz sűrűsödött a mellretétel. Én max ennyit bírok javasolni, tudom, könnyebb megoldás a cumisüveg, mert azonnali hatállyal működik, de én azért hálás vagyok Grétunak, hogy kiköpi a cumisüveget, így engem is küzdésre szólít fel.
Remélem hamarosan orvoslódik a problémátok.

Andi - ha téged is meglep a Gurgi féle folyadékmennyiség, akkor rendben, nem nálam van a hiba. Én max az alkeszmentes Stella Artois-ból bírnék benyomni akár 5-6 üveggel is egy nap, de hát az azért nem épp pénztárcabarát. Így azért ha eljutok az 1,5 literig, már örülök.

Kép
kissmanó

Manó :)
Köszönöm a szíves invitálást, akkor mostantól belefolyok a napi csevelybe. 8)
Dorkának küldöm az adatokat. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

bakker - neked ez hiányzott?
Ha ezt eddig tudtam volna.....

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Olvasóüzemmód bejelentkezett!

A tegnapi sétánk kudarcba fulladt. gondoltam van még egy óránk kajáig és itthon nyüglődött, leszaladunk sétálni. 1 kör a Feneketlen-tónál még nem volt gond,de a másodiknál megelégelte a dolgot, mondanom sem kell,hogy addig sem aludt,de ordításba kezdett én meg szedtem volna a seggünket haza,hogy ehessen. De a férjem nem akart rohanni, elvégre détálunk... :twisted: hú de kivoltam akadva! Mert kaja elött még várt ránk a fürcsi is.
Jól összevesztünk legalább,de babus a lépcsőázba érve elhallgatott csöndben megfürdettem bezabált és míg a kiscumit szorosan a szájábatartottuk aludt is.
Ma korábban próbálkozom a sétával..már ha el tudunk menni ilyen esőben.

Enni egyébként rendesen eszik. Néha befigyel egy soronkívüli cicizés. Pl.amikor elmegyünk valahova és ő nagyon kétségbeesik. Így voltunk anyóséknál... Bemutatkozott,amikor ébren volt ordított.... bár legszívesebben én is azt tettem volna!
Sógornőm: "De jó neked is maradt pocid." Szerintetek normális?? 5hós babája van és van rajta bőven fölösleg és azzal van elfoglalva,hogy 1 hónappal a szülés után még van pocim?? 3kg+ van még a terhesség elötthöz képest! Mit baszogat??

Tegnap viszont volt bent a nővérem és tök jó,mert ahhoz képest,hogy milyen f.sz volt terhesség alatt,most tök jófej. A kicsivel jött, itt hagyta anyára.de az nem akrt anyuval lenni,csak tőlem fogadta el a kaját és követett,mint egy árnyék. Én voltam a biztos pont. Hihetetlen! Eddig utált! Ja és ellopta a lefejt tejet az asztalról és vadul szívta ki a cumiból. Úgy örült neki, kész voltam.

Na ez egy kicsit off volt,de rövid beszámoló mindennapjainkról.

Annne: Találkozó! Hát most vasárnap megfogadtm,hogy sok ember közé még nem megyünk,mert nagyon kivolt az anyóséknál. De a következőre már szívesen!
Vendég

Hú!!
Hát jó hosszú lett!!
Sorry

Még egy kérdés. Jövőhéten szabadságon lesz a férjem. Szerintetek hová tudnánk elmenni hármasban "nyaralni"?
Vendég

Uxi: Tefal mérlegetek van? Mert az nekem is össze-vissza mért a számítógépasztalon, most átkerült egy kisasztalra és használható értékeket mutat. Próáld meg áthelyezni, ha tudod.
Vendég

Orsi - jó vót olvasni a beszámolódat.
Ellenben sétával ne add fel. Igaz du szoktak kissé nyűgibbek lenni. Véletlenül anyósodéknál nem du voltatok?
Találka de lészen (ha idő is engedi), de természetesen nem kötelező a jelenlét. csak tipp volt. Bocsesz, ha másképp látod.
S örülök, hogy nővéreddel rendeződnek a dolgok.

Kép
kissmanó

Manó: Dehogynem délután voltunk. Délelött nem érem általában utol magam. Most már kezd alakulni a dolog,de Érden még visszafeküdtem aludni,meg tettem vettem. Most már kezdünk rendszerbe állni. Nagyjából 3 óránként eszik, aztán vagy ölbebaba,vagy alszik a kosárkájában!

A Margitszigeten lesz ha jó idő van,de mi van ha esik? Mert erre kerestem a választ az előző oldalakon,de nem találtam. :oops:
Vendég

Igen csak az alany maradt ki, a találkára gondoltam.... 8)
Vendég

:) értettem, s szerintem más is.
a nagy helyzet az, hogy ami nem volt eldöntve, arról nem is olvashattál. azaz ha esik az eső, egyenlőre passz. :(

Kép
kissmanó

Sziasztok!:)

Tali: Próbizok megoldást találni. Még nem mondok előre semmit, majd okfejtek ha bejön.:D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?