Jó reggelt!
Olvasóüzemmód bejelentkezett!
A tegnapi sétánk kudarcba fulladt. gondoltam van még egy óránk kajáig és itthon nyüglődött, leszaladunk sétálni. 1 kör a Feneketlen-tónál még nem volt gond,de a másodiknál megelégelte a dolgot, mondanom sem kell,hogy addig sem aludt,de ordításba kezdett én meg szedtem volna a seggünket haza,hogy ehessen. De a férjem nem akart rohanni, elvégre détálunk...

hú de kivoltam akadva! Mert kaja elött még várt ránk a fürcsi is.
Jól összevesztünk legalább,de babus a lépcsőázba érve elhallgatott csöndben megfürdettem bezabált és míg a kiscumit szorosan a szájábatartottuk aludt is.
Ma korábban próbálkozom a sétával..már ha el tudunk menni ilyen esőben.
Enni egyébként rendesen eszik. Néha befigyel egy soronkívüli cicizés. Pl.amikor elmegyünk valahova és ő nagyon kétségbeesik. Így voltunk anyóséknál... Bemutatkozott,amikor ébren volt ordított.... bár legszívesebben én is azt tettem volna!
Sógornőm: "De jó neked is maradt pocid." Szerintetek normális?? 5hós babája van és van rajta bőven fölösleg és azzal van elfoglalva,hogy 1 hónappal a szülés után még van pocim?? 3kg+ van még a terhesség elötthöz képest! Mit baszogat??
Tegnap viszont volt bent a nővérem és tök jó,mert ahhoz képest,hogy milyen f.sz volt terhesség alatt,most tök jófej. A kicsivel jött, itt hagyta anyára.de az nem akrt anyuval lenni,csak tőlem fogadta el a kaját és követett,mint egy árnyék. Én voltam a biztos pont. Hihetetlen! Eddig utált! Ja és ellopta a lefejt tejet az asztalról és vadul szívta ki a cumiból. Úgy örült neki, kész voltam.
Na ez egy kicsit off volt,de rövid beszámoló mindennapjainkról.
Annne: Találkozó! Hát most vasárnap megfogadtm,hogy sok ember közé még nem megyünk,mert nagyon kivolt az anyóséknál. De a következőre már szívesen!