Na,megjöttem...remélem......
köszi minden aggodónak,kiolvadtam......
Lányok ti annyira édesek vagyok,hogy így irogatjátok,hova kéne feltölteni,de én NEM ÉRTEK A SZÁMÍTÓGÉPHEZ,feltölteni

,nekem minden egyes feltöltés/letöltés/kitöltés/betöltés napokig tartó tanulmányozás

,és mostanában egyre kevesebb ehhez a türelmem,már annak örülök hogy ennyi megy.....
asszem Andi tudna erről mesélni,hisz a múltkor eghy tök egyszerű dolgot mutatott,ami gondolom mindenkinek tök természuetes,nekem le kellett írni papírra,hogy tudjam
Kata nagyon szép képeslapot gyártottál!!!!na mondjuk a hozott anyagból nem volt nehéz,és itt most nem a karifára céloztam
Madar,séta 3-4-ig majd a teraszon aludt még 1 órát,de csak olyan félig nyitott szemmel....aztán fürcsiig ébren,20-kor kaja és bealudt 40 percet

,aztán egy kicsit elvolt,de 21.20-tól már műsor volt,végül 22.45-kor kiolvasztottam 50 ml tejet,mert a cicimet már szétcincálta(becarok úgy fáj),és azt megitta,és beájult,de mikor leraktam az ágyra felkelt,és 10 perc harc után az álmosság győzött,remélem csak 4 óra múlva kel.(imádkozós smájli)
Babcika,az már régebbi videó,most még megpróbálom azt is kitörölni,hátha,de a sajátomba se engedte,pedig ott vannak képek.Majd kérek segítséget az uncsiöcsémtől.
Én láttam,és újból rá kellett jönnöm,hogy miért nem nézem már jó ideje,mert a vendégről semmit nem tudsz meg
Andi,köszi........cigi,sör...ilyen mennyre vágysz???...neeeeeeeeeeem!........
[quote]N írta:em is mondtam neked,Barni megtanulta Bernitől,hogyan kel telerottyantani a gatyát.2 napja csinálja
ezt csak most mondod??????????????????

jaj,de jó úgy örülök!!!!
kép ismét édi!!!!tesós kép is naon jó,a büszke bátyó!!
Lina,igaziból csak nektek mutiznám meg,nem vágyunk ismertségre!!!

Műfenyő-nem ceretem.....nincs illata.....mi a panelban alátettünk terítőt azt meg porszívózni is könnyű volt,és mi ált. a kiszáradásig halogattuk a leszedést,így akkor csak megütögettük,minden levél a terítőre esett és azt csak ki kellett rázni.
Tengdi,
[quote]c írta:sókolom! csak azt szeretném mondani, hogy ne tessék aggódni, amikor a Feri nem otthon van, akkor nálunk van
ez nagyon durvaaaaaaaaa!!!!!!!!!

és a nő utána mit csinált,ha nem titok!!!Jaaaa,bocsi te még nem tudod,én vagyok a legkíváncsibb itt!!
Remélem Andi,Barni tartotta ezt a tendenciát az éjszakára is....nekem az előbb(23.29) megint fel kellett szaladni,és bár hulla,de a úgy csinál mintha lemaradna valamiről
Flora,nekem nem volt gond a székelykápi!!!!